TNS Polska S.A.

Warszawa

Opinie o TNS Polska S.A.

admin 2015-08-21 21:59
Pomóżcie innym, podzielcie się swoją opinią na temat firmy TNS Polska S.A.! Obecnie prawie każdy przed podjęciem pracy lub rozmową kwalifikacyjną sprawdza opinie na temat przyszłego pracodawcy.
1
xxx 2015-09-01 22:41
Praca w pełnym etacie zamiast umowy o pracę umowa śmieciowa o dzieło.
NIE PRZESTRZEGAJĄ PRAWA PRACY
3
kaja 2015-12-17 21:57
Żadna umowa o dzieło, tylko zlecenie to raz, a dwa - wolę to: pytanie ludzi niż wciskanie im kart kredytowych czy garnków. Szału nie ma, stresują respondenci, ale SV w porządku, służą pomocą. Wiadomo, jak bywa na słuchawce, ja nie narzekam, pozwalają dorobić.
ja 2016-04-22 01:04
Czy ktoś brał udział w rekrutacji?
ankieter terenowy 2016-07-19 11:08
nie polecam! w tej branzy kazdy kradnie ile moze a najmniej dostaje ankieter ktory odwala najwazniejsza robote! kradna koordynatorzy, kradna badacze ktorzy nigdy nie wyszli zza biorka i znaja swiat lepiej niz ankieterzy! Ostanio wpadły mi w rece rozliczenia badan i po tym co zobaczyłem jakie sa stawki za ankiete a jak płaca koordynatorzy wymagajacy zeby jechac na giewont i szukać 70 babci z karta visa gold ręce mi opadły! jedno wielkie bagno! szukanie scinek bo respondent nie podał numeru buta!
1
ankieter terenowy 2016-07-19 11:08
nie polecam! w tej branzy kazdy kradnie ile moze a najmniej dostaje ankieter ktory odwala najwazniejsza robote! kradna koordynatorzy, kradna badacze ktorzy nigdy nie wyszli zza biorka i znaja swiat lepiej niz ankieterzy! Ostanio wpadły mi w rece rozliczenia badan i po tym co zobaczyłem jakie sa stawki za ankiete a jak płaca koordynatorzy wymagajacy zeby jechac na giewont i szukać 70 babci z karta visa gold ręce mi opadły! jedno wielkie bagno! szukanie scinek bo respondent nie podał numeru buta!
Wix 2016-07-19 11:33
No ja Ci powiem, że testowanie smartfonów to akurat dobra sprawa, moim zdaniem warto próbować hehe, a ankieterzy też mają klawo
Weronika 2017-02-28 08:59
Zdążyliście się już zapoznać z wywiadem TNS Polska S.A. przeprowadzonym dla portalu GoWork.pl? Czy któraś z odpowiedzi szczególnie Was zaciekawiła/zaskoczyła?
Zostaw swoją opinię o TNS Polska S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TNS Polska S.A.