brak logo

Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka

Pabianice

Opinie o Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka

smikr 2013-03-12 20:20:46
No niestety to prawda. Warunki pracy koszmarne ale na Dzień Kobiet lizaka dają :D
2
Prezydent RP 2013-12-10 22:09:06
To chyba mniemam, że legalnie byłaś zatrudniona...
1
Zelów rules 2014-07-30 21:04:18
Płaca minimalna za 54 godziny w tygodniu. I to totalnej harówki. Pracują ludzie z Zelowa. Jedynie oni są w stanie przyjąć takie warunki.
4
Mamona 2014-11-05 15:30:10
Ogólnie czytając te opinie odechciewa mi się nawet kupować tam bieliznę (chociaż droga to nie najlepsza w użytkowaniu). Mam wrażenie, że córka Państwa jest lekko opóźniona w rozwoju, skoro cała firma odrabia jej lekcje.
2
internety 2014-11-19 20:27:52
ciekawe jest ze zniknela zdecydowana wpisow i opinii o tym pracodawcy. bardzo zastanawiajace
2
zdegustowana 2014-12-09 19:31:00
Bylam tam na probe do dzialu eksportu. w skrocie musisz robic wszystk oco jets do zrobienia bez wzgledu na teoretyczne stanowisko. nie umiesz czegos zrobic na komputerze to masz siadac i sie nauczyc i zrobic to na wczoraj. Przy zachowaniu wlasciciela nie idzie wytrzymac, jest to czlowiek bardzo nieprzyjemny do pracy.
1
smutny 2015-01-15 18:21:57
przykro się robi ,ale to wszystko co wyżej napisane to prawda
czynnik ludzki w tym zakładzie jest potrzebny tylko do nabicia zysku właścicielom ,niestety w drugą stronę to nie działa,bezwzględny wyzysk pracowników
3
SMUTNY 2015-01-22 21:09:27
W ODPOWIEDZI NA TEGO POSTA, BIELIZNA TEJ FIRMY JEST DOBREJ JAKOŚCI,TO ZALEŻY KTO I W JAKI SPOSÓB JĄ EKSPLOATUJE, A SPRAWY OSOBISTE TEJ RODZINY ZOSTAWMY IM SAMYM ,SĄ POWAŻNIEJSZE PROBLEMY ,CHOCIAŻBY TO ,ŻE WYPŁATY SĄ ZAWSZE WYPŁACANE W ZALICZKACH WBREW WOLI PRACOWNIKÓW,A PODWYŻEK TAM NIKT ZE ZWYKŁYCH PRACOWNIKÓW NIE WIDZIAŁ,DUŻO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W TAM PRACUJE.
Zorientowana 2015-01-30 14:17:56
Wkrótce ciekawostki o Corin... Z pierwszej ręki.
zainteresowana 2015-02-08 13:39:06
Kiedy te ciekawostki? Już się nie mogę doczekać. Ja też będę miała coś do dodania.
smutny 2015-02-28 21:02:31
jak adminowi nie pasowało tamto słowo to zamienię je na inne ,zamiast [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to powiem podlizusów dużo w firmie pracuje
ewa 2015-03-22 12:49:29
potwierdzam zachowją się jak poganiacze niewolników
hghg 2016-05-13 17:44:24
a skąd mnasz takie informacje @riko? Myślę ze jest to bardzo zalezne od stanowiska na jakie się zatrudniasz
Zostaw swoją opinię o Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka