brak logo

Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka

Pabianice

Opinie o Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka

smikr 2013-03-12 20:20
No niestety to prawda. Warunki pracy koszmarne ale na Dzień Kobiet lizaka dają :D
3
Prezydent RP 2013-12-10 22:09
To chyba mniemam, że legalnie byłaś zatrudniona...
1
Zelów rules 2014-07-30 21:04
Płaca minimalna za 54 godziny w tygodniu. I to totalnej harówki. Pracują ludzie z Zelowa. Jedynie oni są w stanie przyjąć takie warunki.
5
Mamona 2014-11-05 15:30
Ogólnie czytając te opinie odechciewa mi się nawet kupować tam bieliznę (chociaż droga to nie najlepsza w użytkowaniu). Mam wrażenie, że córka Państwa jest lekko opóźniona w rozwoju, skoro cała firma odrabia jej lekcje.
2
internety 2014-11-19 20:27
ciekawe jest ze zniknela zdecydowana wpisow i opinii o tym pracodawcy. bardzo zastanawiajace
2
zdegustowana 2014-12-09 19:31
Bylam tam na probe do dzialu eksportu. w skrocie musisz robic wszystk oco jets do zrobienia bez wzgledu na teoretyczne stanowisko. nie umiesz czegos zrobic na komputerze to masz siadac i sie nauczyc i zrobic to na wczoraj. Przy zachowaniu wlasciciela nie idzie wytrzymac, jest to czlowiek bardzo nieprzyjemny do pracy.
1
smutny 2015-01-15 18:21
przykro się robi ,ale to wszystko co wyżej napisane to prawda
czynnik ludzki w tym zakładzie jest potrzebny tylko do nabicia zysku właścicielom ,niestety w drugą stronę to nie działa,bezwzględny wyzysk pracowników
4
SMUTNY 2015-01-22 21:09
W ODPOWIEDZI NA TEGO POSTA, BIELIZNA TEJ FIRMY JEST DOBREJ JAKOŚCI,TO ZALEŻY KTO I W JAKI SPOSÓB JĄ EKSPLOATUJE, A SPRAWY OSOBISTE TEJ RODZINY ZOSTAWMY IM SAMYM ,SĄ POWAŻNIEJSZE PROBLEMY ,CHOCIAŻBY TO ,ŻE WYPŁATY SĄ ZAWSZE WYPŁACANE W ZALICZKACH WBREW WOLI PRACOWNIKÓW,A PODWYŻEK TAM NIKT ZE ZWYKŁYCH PRACOWNIKÓW NIE WIDZIAŁ,DUŻO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W TAM PRACUJE.
Zorientowana 2015-01-30 14:17
Wkrótce ciekawostki o Corin... Z pierwszej ręki.
zainteresowana 2015-02-08 13:39
Kiedy te ciekawostki? Już się nie mogę doczekać. Ja też będę miała coś do dodania.
smutny 2015-02-28 21:02
jak adminowi nie pasowało tamto słowo to zamienię je na inne ,zamiast [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to powiem podlizusów dużo w firmie pracuje
ewa 2015-03-22 12:49
potwierdzam zachowją się jak poganiacze niewolników
1
hghg 2016-05-13 17:44
a skąd mnasz takie informacje @riko? Myślę ze jest to bardzo zalezne od stanowiska na jakie się zatrudniasz
nowa 2016-12-17 19:30
ile zarabia tam szwaczka przecietna ile godzin pracuje dziennie i jak z sobotami
Sol 2017-03-29 15:26
Szwaczki pracują od 6:00 (albo 6:30) do 15:00. W soboty do 13:00/14:00.

Typowa praca na akord. Jeśli nie wyrobisz minimum (a nie wyrobisz :-) ), to minimalna pensja idzie na Twoje konto a następnie różnicę, której nie wyrobiłaś musisz wypłacić i w formie gotówki oddać Szefowej. Interes życia!

Nie dość, że stawki mega niskie, to często się zdarza, że nie ma co szyć (bo np. surowce nie dojechały, bo faktury dostawców były nieopłacone itp.), dodatkowo towar jest trudny do szycia, bo to dosłownie "koronkowa robota". Normy są dosłownie na milimetry.

Odradzałam najgorszemu wrogowi pracę w tej firmie.
1
Żaba 2017-05-08 14:40
Dobra, a jak zachorujesz to co? W ogóle nie płacą wynagrodzenia chorobowego?
1
Paulina 2017-05-08 15:00
Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka? O jakie stanowisko się ubiegaliście? Jak przebiegł proces rekrutacyjny? Podziel się radami z przyszłymi zainteresowanymi pracą w owej firmie.
1
Honorata 2017-05-11 17:55
Jak wam się pracuje w tej firmie?tylko szczerze,bo jak tam jest tak źle jak piszecie to czemu tam tyle ludzi pracuje?
Paulina 2017-05-12 11:45
@Honorata zastanawiasz się nad aplikowaniem? Jakie stanowisko konkretnie Cię interesuje? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy, atmosfera różnią się w zależności od obejmowanego stanowiska. Jakie informacji konkretnie chciałabyś poznać?
Honorata 2017-05-12 21:56
Jeśli w firmie nie jest fajnie to chyba zajmowane stanowisko nie ma znaczenia,bo szef jest ten sam.Nie wiem czy warto zajmować sobie głowę tą firmą.Potrzebowali tam szwaczek wiec sie zastanawiam.
Praconica 2017-05-20 18:06
Ta firma nie jest wyjątkiem jeśli chodzi o wyzysk pracownika,najlepiej tylko nadgodziny na maksa a pensja podstawowa.
Zostaw swoją opinię o Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka - Pabianice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corin Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Barbara Hanczka i Mariusz Hanczka