brak logo

Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott

Kalisz

Opinie o Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott

PM 2011-04-04 12:51:10
Firma pogrywa sobie z pracownikiem nie uwzględniając czasu wypowiedzenia umowy oraz nie wypłaceniu ekwiwalentu za niewykorzystany urlop. Tyle w temacie, dziękuję.
anonim 2011-04-04 12:53:47
Witak -pracowałam tam nie cały miesiąc i był to stracony czas. pod koniec umowy ,wysłali mnie na urlop-a następnego dnia zawiadomili że nie przedłużają mi umowy. A gdzie tygodniowe wypowiedzenie. Szczytem głupoty było pobieranie od nowych pracowników pieniędzy na kwiaty- imieniny szefowej. Odradzam!!!!
były pracownik 2011-04-04 12:57:09
Nigdzie wcześniej nie pracowałam aż tak krótko.
BYLY CZARNY PRACOWNIK 2014-01-08 19:07:23
Byłem tam 6 tygodni, o 6 za dużo, z obiecanej umowy nic nie wyszło, odradzam i pierwszy i ostatni raz tam byłem, stracony czas!!!
Oszukany 2014-02-03 03:01:13
Pracowałem w tej niby firmie aż całe cztery dni. Dno totalne. Tylko w Polsce tak można postępować z ludzmi. Popieram słowa poprzednika.
Były pracownik 2015-04-10 11:41:18
W firmie właściciele uważają ,że ludzie tam pracujący nie umią liczyć i się nie znają na pracy.Porażka ,kiedyś trzeba było przepracować 2 dni za darmo żeby odrobić reklamacje,której nikt z pracowników nie widział,następnie za kilka tyg.właściciel kupił sobie nowe auto.Reszty nie ma co pisać,po prostu w promecie panuje prawo ''niewolnictwo''
oszukana 2015-04-10 11:47:21
Jedno wielkie oszustwo,dziwie się jak można tak wykorzystywać ludzi,oszukiwano na zrobionych kg,niby praca na akord,a do wypłaty było tyle ile pasowało szefowej.Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozatym ,nie wiem czy ktoś ma normalną umowe ,większość na czarno ,gdzie jest PIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xyz 2015-04-13 11:46:07
Tak to prawda- czytajac opinie zgadzam sie z tym co jest napisane- to drugie Chiny. Lepiej do parku ulice zamiatac niz tam w tym smrodzie i kołchozie pracowac i oglądac uciągnięty ryj szefowej, która nienawidzi ludzi- jak cos potrzebuje to milutka, a jak cos to by człowika (usunięte przez administratora).Na szczęscie były pracownik:)
mala 2015-08-18 12:24:27
Czy ktos ostatnio pracowal w tej firmie na produkcji? Non stop sie oglaszaja,moze warto sprobowac?
xyz 2015-08-25 21:28:51
Jeśli chcesz pracowac na czasrno za marne grosze i z normą co chwile podnoszoną to spróbuj- biorą wszystkich( jak potrzeba) a potem spadaj - z dnia na dzień jak nie ma pracy. Osobiście byłam - pracowałam i nikomu nie polecam- szczerze - nawet wrogowi
Sanpro Job Service 2015-09-03 15:19:03
Sanpro Job Service - Agencja Zatrudnienia (nr wpisu do KRAZ 2360) - dla swojego Klienta poszukuje osób na stanowisko pracowników produkcyjnych w Kaliszu

Zakres obowiązków:
- przekładanie gotowych produktów,
- opakowywanie,
- układanie śledzi na tackach,
- zawijanie rolmopsów,
- słoikowanie ryb,
- transportowanie gotowych produktów za pomocą wózka ręcznego,
- odpowiednie lokowanie produktów,

Oferujemy:
- pracę od zaraz!

Wymagania:
- mile widziane doświadczenie na produkcji,
- chęci o pracy,
- aktualna książeczka sanepid

Osoby zainteresowane bardzo prosimy o wysłanie CV mailowo: a.skrzypczak@impel.pl bądź kontakt telefoniczny 510 012 145 lub 727 003088

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883.



Ogłoszenie do firmy TOP FARMS w Runowie, k. Kórnika, która zajmuje się dystrybucją materiału siewnego zbóż (nie używamy nazwy firmy w ogłoszeniach!)



Sanpro Job Service - Agencja Zatrudnienia (nr wpisu do KRAZ 2360) - dla swojego Klienta poszukuje kobiet i mężczyzn do wykonywania prostych czynności na produkcji w Runowie, k. Kórnika

Wykonywane czynności:
- pakowanie worków,
- kontrola jakości,
- układanie worków,

- obsługa maszyn produkcyjnych

Wymagania:
- chęci do pracy,
- dyspozycyjność

Oferujemy:
- umowę zlecenie
- możliwość pracy w pełnym wymiarze godzin bądź dorywczo

- 12 godzinny system pracy

- zatrudnienie sezonowe (1 – 2 miesiące)



Osoby zainteresowane bardzo prosimy o wysłanie CV mailowo: a.skrzypczak@impel.pl bądź kontakt telefoniczny 510 012 145 lub 727 003088

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883.
sdsd 2015-10-28 22:39:35
wbijcie sobie do glowy jedno - wszedzie gdzie szukaja osob dyspozycyjnych tygodniowo pracuje sie duzo powyzej 40h.
Shantaram 2016-08-16 16:49:44
Z tego co mi wiadomo to nikt nie dostal tu umowy na czas nieokreslony. Dostac umowe jest czyms niebywalym, trzeba sie po nia nachodzic ale sama praca nie jest zla, czlowiem sie tam nie narobi az tak jak w innych zakladach, fakt faktem ocet bardzo smierdzi i sledzie ale da sie przyzwyczaic. Jeslu nie jest sie osoba ktora sie wszystkim przejmuje to da sie rade, trzeba znac swoja wartosc, pokazac ze sie stara a praca tam nie bedzie zla.
Shantaram 2016-08-17 09:30:53
Ja posiadam umowe o prace na czas okreslony do danego miesiaca. Jesli umowa sie konczy trzeba czekac za nast ok miesiac, stara umowa jest zabierana i dawaja nowa umowe z inna data czyli od poczatku pracy mam niby ta sama umowe ale jest przedluzana tylko o kilka miesiecy. Moze mam tylko ja tak. Ludzie czasem sa traktowani jak w przedszkolu dzieci, sa zastraszani i manipulowani, wydaje mi sie ze po prostu nie dziala tu organizacja pracy i szefostwo jakos sie tym nie przejmuje.
XxX 2016-08-18 09:28:16
Szukają do pracy cały czas ale nikt nie cce przyjść bo mało płacą, a kierowniczka zamiast motywowac to straszy ze urlopow nie bedzie dawac jesli ktos nie zostaje na nadgodzinach "dodatkowych" ktore sa na czarno... i mniej platne niz powinny
. 2016-08-22 16:56:23
Obowoazuje najnizsza krajowa, a nadgodziny sa na czarno i jesli tez ktos pracuje na czarno to powinien dostawac ta stawke bez odciagania jakiegos podatku czy czegokolwiek a dostaje sie mniej. Za sobote nie ma nawet 100% tylko bylo 85zl a jest nagle 100 zeby ludzi zachecic
Od 2016-09-01 18:59:09
Sa platne kazde ale powinno byc wiecej za nie skoro inni dostawaja te 100% chociaz. Mozna zarobic cos ale trzeba sie narobic jak wszedzie ale dla niektorych to i tak malo kaski
Cmoknijmniewczolo 2016-09-20 16:27:03
Nie polecam. pracowałam tam 3 lata, zdecydowanie za długo.
Gffd 2016-09-23 16:22:26
Prawda jest taka że obiecują ci umowę. Może i w końcu dostaniesz Ale czekasz za nią 2 miesiące bo kadrowa nie ma czasu. Płacą najniższą krajową a wymagają od ciebie żebyś robił wszystko. Wykorzystują dziewczyny do ciężkiej pracy na maszynie gdzie zazwyczaj robi tam facet. Premii nie ma wcale. A wybaczcie - jest na kwitku ale nie na koncie. Żadnych pieniędzy więcej nie dostaniesz chyba że będzie się robić nadgodziny i soboty - ale teraz to wola Ukraińców. A nawet jak nie masz umowy to większych pieniędzy nie dostaniesz bo powiedzą że odciagaja podatek tylko ciekawe jaki skoro brak umowy. A tam brak slow.
e0 2016-09-25 10:40:52
a to co takiego ciężkiego te dziewczyny robią ciężkiego na tym magazynie? jeśli chodzi o dzwiganie i takie sprawy to przecioez kodeks pracy wszystko okresla i tego się trzymajcie
Zostaw swoją opinię o Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott