brak logo

Copy Service

Kalisz

Opinie o Copy Service

pracownik 2012-05-11 17:16:56
Nie polecam, kiepskie zarobki, praca w delegacji i po 10 godzin dziennie, (usunięte przez administratora)
3
Placek 2013-02-11 09:32:38
FIRMA JEST OK.WŁAŚCICIEL TO NORMALNY FACET.A,ŻE WYMAGA OD INNYCH TO CHYBA NORMALKA.CZASEM PRACUJE SIĘ I W NADGODZINACH JEŚLI SĄ TAKIE POTRZEBY.
PRACUJE W FIRMIE PONAD ROK I NIE NARZEKAM.
m 2013-02-11 21:22:07
Wydaje mi sie, ze niektorzy to kase chcieliby dostawc za to ze przyjda na 8 do roboty i to wystarczy. Niestety, teraz juz tak nie ma. Teraz zeby cos zarobic trzeba sie przedewszystkim zaangazowac i wykazac. Pracuje w copy service kilka lat i roznie bywalo, ale ogolnie jest ok. Poza tym ze szef wymagajacy ( co uwazam za bardzo dobra ceche) to jesli potrzeba to pomocny nawet w prywatnych sprawach. Co do kasy, to roznie jest, tyle tylko, ze jak ktos chce pracowac to i wyplata adekwatna. Ja polecam
Klient 2013-02-22 14:03:57
Dla mnie firma Copy Service jest w pełni profesjonalna.Narzekanie niektórych,że a to za mało płacą, a to trzeba pracować w nadgodzinach, a to szef wymagający...trzeba potraktować tak jak na to zasługują czyli...Tak piszą Ci ,którzy zanim cokolwiek zrobią pytają za ile.No cóż najpierw trzeba coś dać od siebie a później wymagać.
Dla nich mam jedną radę : załóżcie sobie swoja firmę i....zobaczymy
czy będziecie rozdawać pieniążki za nic.
gość 2014-02-18 11:53:46
"..Tak piszą Ci ,którzy zanim cokolwiek zrobią pytają za ile.No cóż najpierw trzeba coś dać od siebie a później wymagać."- a tak piszą "przedsiębiorcy" nie mający szacunku dla pracownika!! Jak prowadzisz firmę i wykonujesz uslugę/sprzedajesz towar to też informujesz klienta po transakcji ile zapłaci??(usunięte przez administratora)
pawello 2014-03-25 16:16:12
witam, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie ? jakie są zarobki? proszę o odpowiedź, pozdrawiam handlowców :)
Kormike 2015-01-29 00:06:03
Trzeba przyznać, że konkurencję mają dosyć sporą a i tak widać, że świetnie sobie dają radę ze wszystkim. Odnoszę wrażenie, że osoba/y zatrudniona tam jest obecnie niezłym fachowcem i potrafią wszystko spiąć tak by klientów nie potracić a przyciągnąć jeszcze nowych. Świetna robota i wielki plus dla firmy. Ciekawe ile takich przypadków jest w tej firmie.
Sprawiedliwy 2015-02-16 10:10:37
Myśle,że wszyscy , ktorzy tak pięknie pisza o firmie Copy Service powinni się głęboko zastanowic...Czy jeszcze mozecie spojrzec na siebie do lustra??!! Szkoda czaasu na pisanie o tej firmie.....A ci co chcieliby tam pracować niech się głęboko zastanowią...
były klient 2015-02-28 20:07:40
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.....Wiele rzeczy nie nadaje się do publikacji...żenada i brak kompetencji oraz kultury traktowania klientow....
3
zainteresowany 2015-06-17 11:37:26
z tego co czytam to nie warto się tam zatrudniać... Czy firma jest aż taka zła?? Ile osób tam pracuje ?? Czy ta firma naprawde upada bo z tego co wiem to szukają ludzi. Proszę o szczerą opinie, zależy mi na pracy.
@ 2015-06-18 11:31:16
Każdy kij ma dwa końce i w każdej z opinii coś jest . A jak wygląda to faktycznie to chyba trzeba się samemu przekonać. Zawistnych ludzi nie brakuje, z chęci zemsty plota co im ślina na język przyniesie. I z tego co mi wiadomo firma nadal funkcjonuje a skoro chce kogoś zatrudniać to nie po to żeby lada dzień zbankrutować.
kdoś 2016-05-08 12:57:06
No i w sumie dobrze mówisz @Janek, jak komuś nie pasuje warunki zatrudnienia to można odejść, ale według mnie jest spoko, bo szkolenia są i można się rozwinąć
Zostaw swoją opinię o Copy Service - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Copy Service