brak logo

Bemars Przedsiębiorstwo Recyklingowe

Kiełczynek

Opinie o Bemars Przedsiębiorstwo Recyklingowe

ja 2011-08-24 02:16:13
Za biurkiem to może i fajna praca, ale dziwi mnie dlaczego od kilku lat pojawia się oferta pracy na kierowcę. kto zna tę firmę ten wie.
1
ja 2012-08-11 20:46:40
koleś ma poryty łeb jak nikt inny traktuje pracowników jak jakiś więźniów pracują po 10h dziennie a jak ktoś chce sie zwolnić po 8h bo ma coś do załatwienia to słyszy od szefa [usunięte przez moderatora] krótką ale upokarzającą wiązankę nie miłych słów a w urzędzie pracy już od kilku lat jest ogłoszenie o kierowcę i pracownika fizycznego
1
ty 2012-08-11 20:55:09
zarobki to najniższa krajowa a resztę dostajesz na lewo w kopercie no i oczywiście umowa zlecenie bo jaką by inaczej [usunięte przez moderatora] miał by dać na zleconej umowie dziś robisz a jutro jak szef stanie lewą nogą to już możne ci powiedzieć do widzenia no ale on chyba zawsze wstaje lewą nogą
1
* 2012-10-09 13:58:57
w pełni potwierdzam opinie, lepiej sie nie wypowiadać - tragedia i wyzysk, a poszanowania dla człowieka brak
1
kic kic 2012-12-22 21:58:39
pracowaniem tam i nie polecam nawet największemu wrogowi właściciel [usunięte przez moderatora] i do ochrony środowiska ścieki wylewane do gleby instalacja samochodowa palona w koszu żeby uzyskać miedz smród i dym na całą okolic.Oleje i paliwo zanieczyszczają wody gruntowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właściciel wyzyskuje pracowników pracują po 10 godzin o wysiłku na 24h
1
bolo 2013-05-23 22:53:33
no koles ma poryty leb taki jak on moze byc tylko jeden no i za miesiac pracy jak sie zwolnisz to ci wyplaci z 800zl ale nic nie zrobisz wszystko legalnie zlodzieja to potrafil z czlowieka zrobic ale ze on nim jest to tego nie mowi zreszta mam nagranych kilka porankow w roli glownej [usunięte przez moderatora] i te jego przemowy zal ludzi co tam jeszcze pracuja !!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdro
1
BYLY PRACOWNIK 2013-11-13 22:09:42
to bylo najgorsze miejsce w jakim pracowalem, koles to (usunięte przez administratora) czeba robic po 10 godzin jak niewolnik. niepolecam najwiekszemu wrogowi
1
lysy 2014-07-16 09:51:08
Najgorsza praca jaka mialem. Oszukal mnie i nie wyplacil obiecanych pieniedzy, umowy nie dal, wyzywal od idiotow. Nienormalny gosc z porytym poczuciem godnosci. Wszyscy chodza jak na szpilach nawet na stolowce sie nie rozmawia bo ludzie sie boja. Smierdzi wszedzie, warunki sa okropne. NIGDY TAM NIE IDZCIE PRACOWAC!!!!
2
appi 2015-07-14 17:25:08
Muszę zgodzić się ze złymi opiniami o firmie. Dużo nerwów, część wypłaty w kopercie, pracownicy to z reguły idioci i złodzieje. Wśród pracowników są niestety dwulicowcy - to nie jest zespół. Jeżeli to możliwe, to należy UNIKAĆ tą firmę.
2
akia 2016-05-14 15:50:38
no ale to nie brakuje roboty, a nie ma ogłoszeń do nich?
Zostaw swoją opinię o Bemars Przedsiębiorstwo Recyklingowe - Kiełczynek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bemars Przedsiębiorstwo Recyklingowe