logo Biuro Ochrony Dragon - Robert Pietrzyk

Biuro Ochrony Dragon - Robert Pietrzyk

Piła

Opinie o Biuro Ochrony Dragon - Robert Pietrzyk

Beata23 2013-09-01 23:57:42
Roger- orientujesz sie doskonale jak wyglada sytuacja na rynku pracy w Pile i wykorzystujesz to zeby pisac komentarze takiego typu. Wychamuj i lepiej płac.
Michał 2013-09-26 15:51:39
Jak wygląda sytuacja na rynku pracy w Pile? Ja od kilkunastu lat pracuję w agencji ochrony i jest bardzo dobrze. Moja żona jest nauczycielką, córka zaraz po studiach znalazła pracę jako stomatolog, syn pracuje w zawodzie, którego się wyuczył. Może warto czasami spojrzeć na swoje predyspozycje co do zawodu, a dopiero później wypowiadać się na temat ofert pracy?
janek 2013-12-12 10:45:43
Ja z licencją mam dobrą stawke. Na forum chyba tylko pseudoochroniarze się wypowiadaja...
on11 2014-07-11 15:54:07
Ktos tu myli dragony, ktorych w Warszwie jest kilka... Zenujacy jestescie, nawet nie wiecie w jakiej firmie pracujecie...
gosc 2014-08-29 13:19:43
Witam serdecznie! Na pewno został Pan zapytany czy chce Pan wyrobić nadgodziny, które były dodatkowo płatne. Proszę podzielić kwotę 200 zł na 12h, wyjdzie Panu dokładnie 16,66 zł - czyli kwota którą Posiada Pan w umowie, chyba że został Pan nauczony innej matematyki... Namiot został przez firmę dragon wynajęty, nie był ich własnością. Istniała możliwość zabrania własnego namiotu, dlaczego Pan tego nie zrobił? Obiadokolacje oczywiście do poprawy, ale myślę że zdaje Pan sobie sprawę, że pracownicy firmy Dragon ich nie gotowali. Wynagrodzenie wypłacone. Pozdrawiam ciepło i życzę miłego dnia!
1
Ernest 2014-10-11 18:21:33
Tragicznie kiepsko lipa.
kibol 2014-10-13 22:20:27
bzdury! Miałem możliwość pracy na przystanku woodstok 2014 i bardzo chwalę sobie współpracę z ów firma a przepracowałem trochę więcej niż festiwal gdyż uczestniczylem w zabezpieczeniach technicznych. Kierownicy (liderzy) wykazywali duży profesjonalizm. Na Pana Roberta nie powiem złego słowa, otwarty, pomocny i przesympatyczny człowiek. Kwestia spania w Kostrzyniu? Wygoda kwestia własnej organizacji, chodz warunki zapewnianie nie są tragedia. Dziękuję za możliwość pracy, ciekawa przygoda i mnóstwo przydatnego doswiadczenia
1
Damian 2014-10-25 02:33:35
Oj taka prawda Biuro Ochrony Dragon (usunięte przez administratora) to jedyna solidna firma ktora po robocie od razu kase wyplaca,jak na warunki rynku tej branzy ochroniarskiej to przyzwoite stawki placa..Pozdro Wszystkich..D.
Stara Ekipa 2014-10-25 20:31:33
Dragon odsunal wszystkich tzw ochraniaczy typu pijaki,cpuny i zlodziej ktorzy wstyd przynosza nam wszystkim to ci ktorzy w pieciu bija batonami nielatow na koncertach obwieszeni gadzetami udajacych komandosow innym zazdroszczac nie spelnionych swoich snow i marzen:)taka prawda panowie znamy sie jak lyse konie dlatego z fanklubikiem nie chcemy miec nic wspolnego wstyd..dno kompletne zerao ..Szacun dla Dragona..Pzdr Stara Ekipa
Alex 2014-10-25 20:41:15
Smieszne jest to ze prawda az tak boli i te kilka osob wlacznie z Ptysiem na czele wypisuja bzury powolujac sie na Stara Ekipe i na tzw wszystkich itp itd Panowie przeciez wszystcy wiemy kim jestescie z imienia i nazwiska..Mozecie pluc na innych szkalowac firmy ale wszyscy wiemy dlaczego nikt z wami nie chce pracowac..mimo to pozdrawiam i was..A
... 2014-10-27 04:16:31
Jak latwo zidentyfikowac adres IP i imie i nazwisko..
1
Michał 2014-12-16 11:38:45
@Daniel, tak to ta sama firma, zwłaszcza, że tamten drugi temat to Opinie Biuro Ochrony Dragon (usunięte przez administratora) Warszawa, więc różnica to jedynie miasto. Trudno szukac kilku biur o nazwie Dragon. Zreszta widac nawet po ocenie, że to ta sama firma, ocena jeden na sześć w obu tematach. Chyba lepiej zachować ostrożność.
Kuba 2014-12-20 18:53:13
Słabo słabiutko odradzam poważnie !!!!
łukasz 2015-04-29 03:27:20
@Kuba, a co dokładnie jest takie słabiutkie w biurze ochrony Dragon? możesz jakos uargumentować swoja opinie, by była pewność, że to nie wpis od konkurencyjnego biura.
koldon 2016-05-08 11:19:17
Praca na pewno zła nie jest @toff tym bardziej, że nie jest ona nie wiadomo jak wymagająca, niektóre osoby dostają nawet umowę o pracę. Trzeba jednak popracować nieco dłużej bo na początku jest umowa zlecenie
Zostaw swoją opinię o Biuro Ochrony Dragon - Robert Pietrzyk - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Ochrony Dragon - Robert Pietrzyk