brak logo

Hydromech Sp. z o.o.

Chorzów

Opinie o Hydromech Sp. z o.o.

admin 2015-06-26 18:04
Wiesz co aktualnie dzieje się w firmie Hydromech Sp. z o.o.? W takim razie wiele osób czeka na twój komentarz na forum.
2
Były pracownik 2017-01-13 18:46
Totalne dno , mobing , zmuszanie do delegacji i nadgodzin szantarzem.Nigdy nie ma wylaty na czas. Poprostu cwaniactwo , złodziejstwo i oszustwo.
2
Dementor 2017-05-13 23:11
Proszę o opinię na temat pracy przy konstrukcjach stalowych w firmie ZOT Hydromech. Czy można się tam czegoś nauczyć, jaka jest atmosfera, czy dobrze płacą, jak wygląda zaplecze socjalne, czy są tam potrzebni slusarze i/lub spawacze tig ?
Proszę o szczerą opinię bez wyolbrzymiania.
Pozdro.
mefiston 2017-06-09 10:32
Witam z tego co się wiem Hydromech jest w likwidacji ale powstała nowa Spółka Serwis Hydromech
poszukują pracowników nawet dobrze płacą mają okresowe wyjazdy na delegacje ale wtedy idzie zarobić.
Jest tam dwóch nowych prezesów i prowadzą to po ludzku tyle wiem z poczty pantoflowej

pozdr
Bambaryls 2017-07-14 00:25
Ciekawe.czy to napisal walnik czy knosala
1
...starszy 2017-08-31 17:14
...jedno ciarastwo, syf, kiła, mogiła
1
...starszy 2017-08-31 17:21
...kradli wszyscy, kierownicy, pracownicy, szefostwo i wszyscy mieli uzasadnienie na swoje postępowanie, nawet ci którzy przymykali oko na ten bajzel. Kto się nie rozwija ten stoi w miejscu, a kto stoi w miejscu ten się cofa...
...starszy 2017-08-31 17:23
...kradli wszyscy, kierownicy, pracownicy, szefostwo i wszyscy mieli uzasadnienie na swoje postępowanie, nawet ci którzy przymykali oko na ten bajzel. Kto się nie rozwija ten stoi w miejscu, a kto stoi w miejscu ten się cofa...
1
...tam byłem 2017-09-09 09:49
...czy można się czego nauczyć? Można...jak przetrwać dniówkę robiąc wszystko, żeby nic nie robić i jeszcze się załapać na nadgodziny
1
Zostaw swoją opinię o Hydromech Sp. z o.o. - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydromech Sp. z o.o.