Nie polecam tego sklepu kompletnie! Omijajcie szerokim łukiem ten sklep, nie kupujcie niczego, bo nie zwrócą pełnych kosztów za przedmioty, a będą proponować 20%, czyli tak naprawdę nic, wszystko co mają jest słabej jakości, zestaw do odkurzania katastrofa, 200 zł wydane, a nie da się odkurzać bo wszystko się rozlatuje i proponują mi 20% bo rzekomo przedmioty były brudne i się nie nadają do sprzedaży jako nowe ( zapewne zostały już sprzedane jako nowe), a były wszystkie te przedmioty czyszczone przeze mnie pod sprężonym powietrzem, kompletnie brak profesjonalizmu i podejścia do klienta, nigdy w życiu nic nie kupię od nich, wszystkich poinformuję że te przedmioty służą tylko do wyrzucenia na śmietnik, wszędzie gdzie się da wystawie opinie, żeby ludzie nie byli pokrzywdzeni, bo stracą tylko i wyłącznie pieniądze i nerwy. NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM!!!
Zanim się gdzieś wybieram to jestem odpowiednio przygotowany, byłem tam 3lata temu i mnie zbyto, tak było i ostatnio ,nie szanują klienta ten jest po to by go oszukać i sprzedać coś bardzo drogo .Chodziło mi o rzecz która w necie kosztuje od 12 stu do 15 stu zł ,ale tu 60 zł jest głupek trzeba go skroić. Kupiłem na alegro z przesyłką 21zł.Nie polecam tego punktu ,no chyba że lubicie być nabici w butelkę to zapraszam.

Jak się pracuje w Techkar Maciej Wiecha?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Techkar Maciej Wiecha?