brak logo

Equity Investments S.A.

Katowice

Opinie o Equity Investments S.A.

anonim 2011-04-18 10:53:13
Jaka atmosfera pracy panuje w tej firmie? Do tego dochodzą jakieś możliwości awansu, czy raczej nie ma na to co liczyć?
plotkarz 2011-04-21 10:51:47
Atmosfera świetna młodzi ludzie kultura organizacji szefostwo również sympatyczne i to najlepsze zalety tej firmy, ale nie potrafią motywować już nie chodzi tylko o pieniążki, ludzie to nie maszyny...
2
anonim 2011-09-20 07:04:29
Firma stawia na ilość a nie na jakość. Praca w grubych nadgodzinach i żadnych podwyżek [usunięte przez moderatora] . Nie polecam - no chyba, że ktoś lubi tyrać. Ale współpracownicy są fajni.
anonim 2011-10-02 02:59:22
Jak w każdej firmie są plusy i minusy... Pracują tam młodzi sympatyczni ludzie, pełni zapału i energii. Kierownictwo również bardzo miłe i przyjazne, co nie zmienia faktu, że są mistrzami manipulacji i zwykli pracownicy wypruwają sobie żyły za minimalną krajową i przymilny uśmiech szefa. Niestety jest to firma, która stawia na ilość, nie na jakość wykonywanych usług. Jeśli nie przeszkadza wam praca 12 godzin w firmie i dodatkowe 6 godzin w domu za marne pieniądze- polecam.
anonim 2011-10-14 10:01:20
Hm...zespół super - szczególnie asystentki i średni szczebel. Zarząd - nikt nie potrafi tak [usunięte przez moderatora] jak oni i jeszcze przy okazji wmawiać wszystkim jacy oni są super. Można się wiele nauczyć - ale należy tą firmę traktować jako przystanek w swojej karierze. Nie zależy im na jakości usług tylko na ilości, a to nie jest dobre ani dla klienta ani dla pracowników.
anonim 2011-11-03 06:16:50
Firma traktuje ludzi jak maszyny za najniższą krajową, a całą śmietankę spija \'góra\'. Atmosfera w pracy bardzo napięta. Każdy \'zwykły\' pracownik narzeka na tę firmę, jednak boi się odezwać. Patrzą na Ciebie z góry i oczekują wielkiego zaangażowania i chyba całowania po piętach za \'tak cudowną pracę\'. Pracę w tej firmie uważam za porażkę. Nie żałuję, bo już wiem od kogo i czego uciekać.
xyz 2012-02-28 10:41:11
[usunięte przez moderatora] jak takie rzeczy można wypisywać ???? co może tobie się nie udało [usunięte przez moderatora] ????? tobie małą literą bi na dużą nie zasługujesz!!! proponuję iść do psychiatry bo inny lekarz już nie jest w stanie Ci pomóc!!!!! Zdeustowana kadrowa???? do kadrowej z takim poziomem umysłu to jeszcze Ci daleko!
czarny humor 2012-02-28 11:11:57
jak sie pracuje w equty .. ?

Wymagają od Ciebie cudów, chcą wycisnąć ludzi jak pomarańcze a na koniec kiedy już zaległości są nadrobione zwalniają ludzi w zasłudze za prace w nadgodzinach. Należy pamiętać, że nie liczy się całokształt tylko ostatnie wrażenie. Każą pracować byle jak, na akord, po czym wytykają błędy :) Co do pensji jest marna :)

Pozdrawiam autorkę kadrową tego wspaniałego komentarza o [usunięte przez moderatora] , jeśli szukałaś poklasku gratuluje nie znalazłaś go.
zniesmaczona 2012-02-28 11:12:06
racja, zdegustowana kadrowa za bardzo poleciała z bajerą. Podawać imienia to już lekka przesada... Możesz mieć prawo do wyrażenia swojej opini ale oczerniać tym samym innych to już jest chamstwo

anonim 2012-02-28 13:22:43
Do zdegustowanej kadrowej - czy Ty wiesz, że po IP można namierzyć autora takich tekstów? Nawet jeśli to prawda nikt nie dał Ci prawa do pisania takich głupot na publicznym forum. Jeśli masz odwagę pisać takie bzdury miej też odwagę przedstawić się a nie ukrywasz się za nikiem kogoś kim nie jesteś, nigdy nie byłaś i nie będziesz.
anonim 2 2012-02-29 06:38:38
[usunięte przez moderatora] jeśli chodzi o pracę - nikt na siłę Cię tam nie trzymał, nie podoba mi się praca - to rezygnuję, tak przynajmniej postępują cywilizowani ludzie. Z tego co wiem to nikt w tej firmie nikomu problemu nie robi, jeśli chce odejść. Kobieto gdzie Twoja etyka. Trzymam kciuki aby sprawa ta trafiła w odpowiednie ręce i aby wyciągnięte zostały odpowiednie konsekwencje.
anonim 2012-10-17 09:48:51
Szkoda, że niektóre opinie są usuwane, szkoda
no szkoda 2012-10-22 11:28:09
Ja też wstrzymam się z komentarzem. Mój wpis jest całkowice neutralny. To taki protest przeciwko usuwaniu niewygotnych osądów dla osób we władzach spółki niemniej jednak sprawiedliwych.
Były pracownik 2014-10-01 03:23:28
Odpóść sobie
Monakijskiej 2014-11-30 21:56:45
odposc sobie bardzo trafnie ktoś to napisał. Wykorzystują pracownikow jak mogą za marne grosze szkoda gadać.
anonimous 2015-02-24 14:27:18
jeśli nie przeszkadza ci praca w grubych nadgodzinach za minimalną krajową, to polecam.
2
nick 2016-07-01 17:08:01
niestety nie jest tak jak piszesz
żmijka 2016-07-09 12:55:47
a jak w takim razie jest? @viki zamiast księgowej możesz teraz startować na pracą jako kadrowa, podobnie moim zdaniem, ale musisz się sprężać bo juz odm połowy czerwca wisi oferta w sieci wioęc chętnych pewnie sporo
Zostaw swoją opinię o Equity Investments S.A. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Equity Investments S.A.