Vattax-Personel Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 20 ocen.

Vattax-Personel Sp. z o.o.
2 20 6 1

Opinie o Vattax-Personel Sp. z o.o.

III

Pracuję w tej firmie od pewnego czasu, nie jest prawdą to o czym piszą 'goście' :D kierownictwo super pomocne, nigdy nikt nie odmówił mi jakiejkolwiek pomocy- a wręcz przeciwnie, poświęcają swój czas aby pomóc, służą dobrym słowem w gorszych momentach co niesie za sobą duży komfort pracy. Atmosfera między pracownikami jest naprawdę przyjazna, patrząc po twarzach nikt nie jest nieszczęśliwy z powodu pracy w tym miejscu :D . Wiadomo, jak wszędzie- nie zawsze jest idealnie, ale osoba/osoby, które piszą te negatywne komentarze nie do końca obiektywnie oceniają tę firmę. Ja podjęłam pracę w tym miejscu i z czystym sumieniem mogę je polecić.

Wanda

@gościu, dlaczego nie chcesz się podzielić z innymi większą ilością szczegółów? Twój wpis stanie się w ten sposób bardziej wiarygodny i pomocny. @kkk, jesteś lub byłeś pracownikiem Vattax? Czy miałeś/łaś wcześniejsze doświadczenie zawodowe? Piszesz o przyjaznej atmosferze, czy firma organizuje wyjścia integracyjne, by zatrudnione osoby miały okazję lepiej się poznać?

gość

robisz dużo dostajesz mało umiesz z reguły niewiele dużo więcej też się nie nauczysz, bo jest to pilnowane więcej nie dostaniesz bo kryzys, bo bla bla, bo terefere, bo pracuje się dla satysfakcji rotacja spora atmosfera kiepska prezes wybiera ludzi po znaku zodiaku taka śmieszna firemka na korytarzach i schodach czuć zaduch kilka plusów by się znalazło, żeby nie było ale ogólnie firma jest mega słaba

ja
@gość 09.12.2016 12:21

"umiesz z reguły niewiele" - nie zgadzam się firma bazuje na pracownikach niedoświadczonych, których zatrudnia i uczy "fachu" od początku

kkk
@ja 14.02.2018 14:46

I właśnie dlatego jest to świetny wybór dla wszystkich, którzy chcą zdobyc doświadczenie. Atmosfera jest naprawdę dobra, pracownicy wspierają sie nawzajem

Tymon

Idealnie nie jest nigdzie. Każdy ma możliwość wybory i tyle.

Wanda

@angela, a czy wysokość wynagrodzenia podlega negocjacjom? Jaką formę umowy proponują w Vattax-Personel? @gość, rozumiem, że pracowałaś w Vattax-Personel. Co możesz powiedzieć o tym pracodawcy? @gościu, a czy mógłbyś napisać coś więcej? Twoja opinia jest w tym momencie bardzo ogólnikowa i niewiele mówi innym użytkownikom forum.

gościu
@Wanda 04.04.2018 13:45

Być może jest ogólnikowa, ale napiszę jeszcze raz, być może ogólnikowo - omijać firmę Vattax szerokim łukiem. Nie ma co się rozpisywać, odradzam i koniec. Kto nie chce wierzyć, niech spróbuje. Nie jest moją intencją kogokolwiek obrażać, ale nie wiem, czy szef tej firmy jest normalnym człowiekiem. Myślę, że sprawia mu jakąś szczególną satysfakcję gnębienie pracowników. I robi to. Tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkich Vattax - owców. Trzymajcie się i nie dawajcie się zastraszać.

Wanda

@Lolo, rolą tego miejsca jest wypowiadanie się o danym pracodawcy, w tym przypadku Vattax-Personel, a nie o konkretnych osobach czy kierownikach. Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu? Jak oceniacie warunki oferowane przez tego pracodawcę oraz samą firmę na tle innych, podobnych przedsiębiorstw z branży?

Lolo

Kierowników jest kilku więc ciężko wypowiedzieć się o każdym. Na pewno każdy zespół jest inny. Wynagrodzenie uzależnione jest od ilości klientów, doświadczenia i wiedzy. Pracę zaczyna się w godzinach 7-9. Nie ma nadgodzin. Znaczna większość ma umowy o pracę. Studenci mają umowy zlecenia ale oni też mają inny zakres obowiązków i sami ustalają godziny do wypracowania. Praca w biurze rachunkowym wszędzie jest taka sama. Jednym się to podoba, a innym nie.

angela

Firmę należy omijać szerokim łukiem. Płaca marna, zadań ogrom. Wynagrodzenie jest nieadekwatne do wymagań pracodawcy. Atmosfera zależna od humoru kierownika - jak ma gorszy dzień to wszystkim próbuje wbić szpilę. Czepiają się o wszystko, kontrolują wszystko - zero zaufania do pracownika, traktowanie ludzi jak dzieci w przedszkolu. Zero benefitów (chociaż na początku obiecują wiele). Podsumowując: szkoda nerwów i czasu na pracę w tej firmie.

gość
@angela 21.01.2018 14:51

Zdecydowanie nie zgadzam się z tą opinią

gość
@gość 14.02.2018 12:50

Wpisz swZdecydowanie nie zgadzam się z tą opinią Uwagi dotyczące kontrolowania wszystkiego - no cóż, to firma usługowa, która wykonuje usługi na rzecz klientów. To chyba oczywiste, ze kierownictwo musi mieć na bieżąco wszystkie informacje. W porównaniu z innymi firmami outsourcingowymi, z którymi dotychczas współpracowałam tutaj pracownik ma naprawdę dużą swobodę jeśli chodzi o czas pracy i rozkład zadań do wykonania. Uważam, że firma ma bardzo fajne, indywidualne podejście do klienta i do pracownika. Ja polecam, zwłaszcza dla początkującychoją odpowiedź

gościu
@angela 21.01.2018 14:51

A ja zdecydowanie zgadzam się - omijać, omijać i jeszcze raz omijać! Wszystko to "najprawdziwsza prawda"!

gość

Co możecie powiedzieć o firmie? Cz warto się tam zatrudnić? Jaka atmosfera pracy? Jestem po pierwszym kontakcie z firmą i mam dziwne, mieszane przeczucia. Czy lepiej omijać tę firmę "szerokim łukiem"?

gość
@gość 04.03.2016 15:03

Nie, nie i jeszcze raz NIE!!!!!!

M
@gość 08.08.2016 19:08

W chwili obecnej jestem zatrudniona i kompletnie sie nie zgadzam z Twoim komentarzem. Jest swietna atmosfera, oczywiscie duzo pracy, ale firma stara sie wspierac pracownikow I widac, ze sie rozwija. Co do samych Managerow - wiedza co robia I moim zdaniem to kompetentne osoby. Wymagajace ale z pomyslami.

gościu
@gość 04.03.2016 15:03

Jeśli masz mieszane uczucia, to znaczy, że prawidłowe. I jest to delikatne określenie, bo należało by tu użyć brzydkich słów, czego ze zrozumiałych względów nie można uczynić . Zdecydowanie omijaj BARDZO szerokim łukiem! A wpisy "@gość" należy traktować z przymrużeniem oka - to osoba z kierownictwa firmy.

Wiki

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Może dowiem się coś jeszcze?

gość

Na pewno wiele można się nauczyć i jest świetna atmosfera. A co do negatywnych opinii - no cóż, wszędzie znajdą się sfrustrowani ludzie, którzy narzekają na wszystko. To czego się nauczysz zależy przede wszystkim od pracownika. Co do atmosfery to tworzą ją ludzie, również Ci sfrustrowani.

workerka

Pracuję w firmie Vattax od 7 lat. Tak jak jest wszędzie - bez większego doświadczenia - zaczynałam od podstaw, poznawania firmy i jej kultury, jej działania i funkcjonowania. Budynek firmy mieści się na Mokotowie. Prezes jest wyrozumiałą i pogodną osobą. Dużo oczekuje od pracowników ale również dużo daje od siebie, ponieważ dba o firmę i zależy mu na jej stałym rozwoju, co jak widać przynosi efekty. W firmie organizowane są liczne szkolenia. Panuje tam miła atmosfera, poznałam dużo sympatycznych ludzi zarówno dzięki mojej codziennej pracy, jak i imprezom integracyjnym. Zawsze otrzymywałam pomoc, gdy jej tylko potrzebowałam. Przez lata pracy w tej firmie zdobyłam wiedzę, której nie zdobyłabym na studiach. Lubię moją pracę w Vattax'ie - przynosi mi dużą satysfakcję.

nick

dramat omijać szerokim łukiem podejście - rób, najlepiej za minimalną krajową i się nie odzywaj

Lala

Może ktoś napisze coś więcej?

admin

Uważasz, że firma Vattax-Personel Sp. z o.o. jest dobrym pracodawcą? Twój komentarz może wszystko zmienić.

Zostaw opinię o Vattax-Personel Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vattax-Personel Sp. z o.o.