brak logo

meritumkredyt24.pl

Wałbrzych

Opinie o meritumkredyt24.pl

Sylwia 2015-10-11 19:18
Jakoś ja nie mam problemów a pracuję w tej firmię pare ładnych lat, trzeba umieć pracować, nie ma nic za darmo.
?? 2015-10-11 19:21
czy to to samo coPromibo, Ci sami wlasciciele? czy moze mi ktoś pomóc???
2
@Alicje 2015-10-11 19:27
Umowy polecam przeanalizować i zastanowić się czy warto podjąc pracę w danej firmie, jednak jako były pracownik na nieterminowość wypłat nie mogę się uskarżać, aczkolwiek; byli tacy, którzy byli na działce i im ie płacono.
Edyta 2015-11-06 09:26
Witam. Mam zamiar rozpocząć współpracę i otworzyć agencję meritumkredyty24. Ciągle jednak zastanawiam się czy jest to dobry pomysł. Proszę o rady w tej sprawie :)
Megi 2016-03-07 20:51
Pracuję w Firmie ładnych parę lat. Wy, którzy piszecie te wszystkie obelgi odpowiedzcie szczerze Czy od samego początku byliście Fer w stosunku do Prezesa i Pani Dyrektor??? Prezes to równy Gość Pani Dyrektor po prostu jest Za Dobra dla Wszystkich a Osoby, które wypisują te wszystkie kłamstwa i oczerniają Firmę to pasożyty, które tylko chcą brać nie dając nic w zamian !!!
1
cosek 2016-10-18 21:35
Chętnie bym zadbał o stabilne warunki finansowe, a wypłata jaka?
... 2016-10-28 12:55
Witam,
Widzę tu bardzo dużo negatywnych opinii, z którymi w 100% zgadzam się. Pytanie moje jest takie : czy komuś z Was udało się rozwiązać umowę i otrzymać zwrot kaucji?
1
... 2016-10-30 08:17
proszę o kontakt na adres nabicimk@wp.pl
x 2016-11-24 15:12
Szkoda, że nie napisałeś/aś o tym, że refinansują Ci czynsz, za darmo montują wyposażenie, kwaterują na szkoleniach etc.
2
ola 2016-11-24 15:26
Tak, dopiero po całkowitym rozliczeniu się i zwrocie wyposażenia :)
2
do X 2016-12-01 11:30
hahahaha, jaki czynsz? Bzdury piszesz! No chyba, że Twoja faktura wynosi powyżej 12 tys, a to przy stawkach, które ta firma oferuje nie jest możliwe .
2
Były 123 2017-02-17 23:01
Megi a i na Ciebie juz wyrok padł
1
Było dobrze 2017-02-17 23:03
Sylwia pisałaś tak kiedyś a co masz do powiedzenia teraz ? Po tych ładnych paru latach ? Jak Cię potraktowali ? Jak zwolnili ?
4
Były pracownik 2017-02-18 11:56
Wpisy podpisane imieniem lepiej traktować z przymrużeniem oka - każdy może być każdym a szczególnie nie tym, za kogo się podaje :)
Historii zwolnień, odejść, nagłych zmian warunków zatrudnienia było, jest i będzie zawsze wiele ...
6
Czas na zmiany 2017-02-26 08:42
Możliwe ale od kilku lat komentarze są takie same. Niestety ale to daje do myślenia. Może czas zastanowić się nad zmianami a nie ciągle wymyślać nowe bajeczki.
Wiadomo w internecie każdy może napisać co mu się podoba. Ale nie wydaje mi się by nagle od dwóch lat zapanowała jakaś zmowa że wszystkie komentarze są negatywne. A ostatni komentarz od były pracownik wygląda jak komentarz od kogoś kto obecnie pracuję :)
Pozdrawiam
1
Lola 2017-02-27 09:34
Powoli idą na dno . Zamykają placówki bo brakuje im pracowników
2
kreditor 2017-03-15 07:11
Wysłałem do nich aplikacje, zaoferowali mi współpracę w oparciu o działalność gospodarczą i poprowadzenie biura kredytowego. Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Warto z nimi współpracować? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
.... 2017-03-20 07:04
nie warto!
2
pppp 2017-03-20 07:07
haha, odpowiedz kierowniczko była Sylwio :D
9
Lola 2017-03-29 16:43
nie popełniaj tego błędu !
Pójdziesz na dno ..
Joanna 2017-04-12 14:01
@Lola co sprawia, że tak oceniasz pracę w firmie? Jakim pracodawcą jest dla Ciebie meritumkredyt24.pl?
Ona 2017-04-19 16:52
Poproszę o kontakt na maila gosiapol32@interia.pl
Ważne
Joanna 2017-09-08 10:54
@... na forum nie możesz nikogo obrażać. Przed przystąpieniem do wystawienia komentarza polecam zapoznać się z regulaminem forum który znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie meritumkredyt24.pl? Co możecie powiedzieć o pracodawcy?
... 2017-09-12 12:56
... ciekawa jestem i to bardzo, dlaczego komentarze opisujące ich system działania są kasowane ? Bardzo to dziwne. Jakiś czas temu nawet jedna osoba podawała adres email, gdzie można było coś napisać, a teraz brak tego komentarza. DLACZEGO? Firma ma coś do ukrycia, boi się, że ich przekręty ujrzą światło dzienne?
Joanna 2017-09-25 15:02
@... jeśli jakiś komentarz został usunięty to znaczy, że naruszał on regulamin forum. Dlatego zachęcam do zapoznania się z regulaminem http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem opinii na temat firmy meritumkredyt24.pl
... 2017-10-16 09:36
szkoda tylko, że te komentarze naruszające regulamin to komentarze mówiące prawdę o współpracy z wymienioną firmą. Po co tworzyć stronę z opiniami, jak nie można opisać prawdziwych zasad współpracy?
Zostaw swoją opinię o meritumkredyt24.pl - Wałbrzych
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie meritumkredyt24.pl