brak logo

Confis

Siedlec

Opinie o Confis

ola 2016-10-11 22:00
Nie wracajcie to bez sensu znajdziecie lepszą prace uwierzcie mi.
2
naiwna 2016-10-13 11:41
Nawet nikt nie ma zamiaru wracać. Sa nawet osoby w firmie ktore twierdza ze jeszcze nikt kto odszedl od Zyguly sam czy zwolniony narzeklaby ze lepszej pracy nie ma niz tutaj. Kiedys to byla fajna atmosfera i rzadko kogo sie zwalnialo na Wolsztynie. A teraz to jakas plaga. Nawet kolory zmienilina adekwatne do nastroju i sytuacji.
koleżanka 2016-10-13 18:56
Nikt tam nie wróci, dojdzie do tego że sama koordynatorka bedzie miała nowy zespół. I z tego co mi sie wydaje to ona do tego dąży. POwinna sie cieszyć ze na sklepie panuje dobra atmosfera, a ona zamiast tego jeszcze zwalnia pracowników. No nic widocznie firmie to pasuje
na 2016-10-14 20:16
U nas w sklepie jest fajna atmosfera i nie damy jest zniszczyć. Utargi są wiec od nas z daleka.
1
qk 2016-10-15 18:28
czy szukacie jeszcze teraz jakiś sprzedawców na mięsne nowych?
neomi 2016-11-08 21:39
Podsumuje nowe stroje fartuszki super gustowna kokardka koszule masakra ziębią wyglądamy jak hipopotamy rozmiar męski a furażerki masakra nic nie można w nich zrobić klienci mówią cytuje wyglądacie jak Ukrainki
2
hermegedila 2016-11-11 19:06
u nas mówią że wyglądamy jak z Oświęcimia nie wiem nie byłam nie widziałam nie mogę wam pomóc
1
Magda N. D-ko 2016-11-16 20:40
A mi się te nowe szare ubrania bardzo podobają są nowoczesne a nie te czerwone czy brązowe wszystko idzie do przodu to i ciuchy też Jak wam się nie podoba to sory ale nie znacie się na modzie szarości są jak najbardziej na topie a zeby nie wygladac źle to się lekko pomalujcie koszule stylowe kokardy przy fartuchach pranie wyprasowane czyściutkie czego chcieć więcej .(Choć niektórym pewnie Makijaż nie pomoże . )A komentarze o obozie i ukrainkach to lekkie przegięcie Ukrainki to takie same kobiety jak Polki a tekst o Obozach to poprostu nie smaczne zastanów się dwa razy zanim takie coś po kimś powtórzysz jak ktoś tak mówi to nie ma pojecia o historii i tragedi tych ludzi (wygląd od co za problem) .OGARNIJCIE SIĘ
ALA 2016-11-17 03:03
Witam chybabym zwrócić uwagę szefostwa na fatalną ordynarną obsługę w sklepie neto w zielonej gorze na osiedlu zacisze bląd starsza pani w okularach nawet nie raczy rękawiczek zakładać do podawania wędlin a gdy sie zwróci jej uwagę jest opryskliwa i chamska proponuje założyć tam kamerę to natychmiast zwolnicie takie osoby zanim sanepid się nimi zajmie
baśka 2016-11-17 21:29
Sama się ogarni może nie orientujesz sie że makijaż ma byc skromny a z ukrainkami sie z tobą zgadzam opinia klienta a z stylowymi koszulami to sie ogari chyba nie wiesz jak wyglądam koszula stylowa chyba w niej nie pracowałaś
2
NAOMI 2016-11-17 21:37
Szefie chyba zapomniałeś o ekspedientkach. Firma tylko robi andzejki panią kordynatorką i panią z biura a my. Zapomina sie o nas może przypomne że to my ekspedientki odwalamy brudną robotę . Dobry pracownik tez chce się zabawić chyba mu się należy utargi się robi cesze marze a tu nic . TO TAKIE SMUTNE . MOŻE DZIEWCZYNY WEŻNIEMY W SYLWESTRA NA ŻĄDANIE URLOP I ZROBIMY SOBIE IMPREZE SAME SKORO FIRMA NA SIE WSTYDZI.
5
Pracownik 2016-11-27 13:06
Wiesz co a ja myślę, że powinno być wprowadzone staźowe. W ten sposób można by docenić długoletnich i oddanych pracownikow,bo przyjdzie taka glejza po trzech miesiącach dostaje taką samą pensje jak inni,a nic ja tak naprawdę nie interesuje,albo jak twierdzi ona nie wie,nikt jej nie powiedział, zapomniała itd
6
Marek 2016-11-28 11:38
Jestem zażenowany obsługą w Lesznie na ul. Święciechowskiej. Kiedyś były miłe, sympatyczne ekspedientki, jakiś czas temu się pozmieniało i teraz pół godziny przed zamknięciem drzwi od sklepu zamknięte, a jeśli uda się człowiekowi wejść to grube panie są oburzone, bo przecież sprzątają. Często jestem w sklepie firmowym w Gostyniu, czy Kościanie i tutaj jest zupełnie inna, miła obsługa.
Pozdrawiam wszystkie miłe ekspedientki;-)
4
naomi 2016-11-28 18:16
dziękujemy bardzo
1
nomi 2016-12-01 23:05
PACZKI FAJNE DZIĘKUJĘ
7
tamta 2016-12-05 17:59
Paczki naprawde super ,jestem pod wrażeniem :)
4
basia 2016-12-05 22:29
Też uważam, że paczki super naprawdę firma miłe z zaskoczenie.
1
PRACOWNIK 2016-12-13 20:14
Paczki super fajnie, że ktoś pomyślał w końcu o dzieciach w Naszej firmie jednak cały "gwiazdorek" jak co roku pomyłka. Nowi pracownicy pracujący o dwóch trzech miesięcy otrzymują pakiet taki sam bądź znacznie wyższy jak pracownicy, którzy rzetelnie przepracowali cały rok. Nie uważacie, że nowi pracownicy powinni dostać socjal tylko za ilość miesięcy przepracowanych? Np. 400 zł / 12 m-ce i mnożymy przez okres rzeczywiście przepracowany? Choć trochę sprawiedliwości !
Po drugie radzę sprawdzić (na przyszłość) choć po części oświadczenia- KAŻDY WYPISUJE CO CHCE. Oczywiście jak zawsze od reguły są wyjątki :)
pracownikWolsztyn 2016-12-13 20:58
Zazwyczaj w każdej firmie jest tak że nie ma znaczenia kto ile pracuje , tylko jaki dochód ma złożony w oświadczeniu . Od tego zależy kto ile dostanie , a nie od tego czy pracujesz jeden dzień czy 5 lat
PRACOWNIK 2016-12-13 22:08
I uważasz, że jest to w porządku? To jest szanowanie starych pracowników? Zazwyczaj w każdej firmie brany pod uwagę jest dochód oraz staż, nie sam dochód !
PracownikWolsztyn 2016-12-14 15:25
W jakiej firmie niby ? Nie dość że dostajecie to jeszcze narzekanie bo i tak źle i tak nie dobrze ..
ja 2016-12-16 15:52
świeta racja. u konkurencji chyba ze wstydu dali w tym roku pierwszy raz paczki ale zapewne nie tak bogate jak u was. cieszcie sie ze chociaz cos macie. pracowalam w wszej firmie i to jedyne podziwialam ze na kazde swieta cos dostawalysmy choc paczek wtedy nie bylo
2
Pracownik 2016-12-27 22:13
Nareszcie jutro do pracy.
3
BAŚKA 2016-12-29 19:54
Koleżanko widzę , że masz takie podejście do pracy jak ja PASJA TO MOJA PRACA KOCHAM JĄ. zAWSZE JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU.
2
paula 2017-01-02 09:26
masz rację powinno być za to że pracujesz cały rok a nie ile dochodu moja rodzina ma ,
Nowa 2017-01-04 14:49
Hej.pracuje w konkurencji waszej.zastanawiam się nad złożeniem papierów do was.Zastanawia mnie fakt,czemu od was przechodzą osoby do nas???Czy u was jest aż tak źle?Czytając Wasze wpisy wydaje się że nie...U nas średnia pensja zwykłego pracownika to 1650-1750,nie robimy nadgodzin bo wtedy zabierają premie by i tak było te 1650-1750.o paczkach już słyszeliście jakie były....Mam pytanie ile u was zarabia przeciętny pracownik?
Nowa 2017-01-04 14:50
Hej.pracuje w konkurencji waszej.zastanawiam się nad złożeniem papierów do was.Zastanawia mnie fakt,czemu od was przechodzą osoby do nas???Czy u was jest aż tak źle?Czytając Wasze wpisy wydaje się że nie...U nas średnia pensja zwykłego pracownika to 1650-1750,nie robimy nadgodzin bo wtedy zabierają premie by i tak było te 1650-1750.o paczkach już słyszeliście jakie były....Mam pytanie ile u was zarabia przeciętny pracownik?
ja 2017-01-04 22:38
Ja powiem tak zmienić pracę z mięsnego na mięsny to trochę dziwne.
2
Krakowianka 2017-01-13 10:41
Dziewczyny czy u was w pracy koleżanka będąca na L4 też dostała paczkę czy nie? z góry dziękuję za odpowiedź..
Zuza 2017-01-30 18:52
Mam pytanie, jakie jest wynagrodzenie na ten rok?
Niezadowolona 2017-01-31 15:11
U nas nie jest tak kolorowo jak niektórzy myślą. ZArabiam 1600 -1700 i to jak mam nadgodziny. Jestem w trakcie pracy.
Niezadowolona 2017-01-31 15:12
W trakcie szukania nowej pracy.
pr123 2017-02-22 19:08
Co sądzicie o oświadczeniach z 500+ chyba przegięcie ?
natalia 2017-02-24 22:19
przegięcie przegięciem jest to ze wieloletni pracownik na święta od firmy 80 złoty dostaje a taki co przyjdzie i z nóżki na nóżkę 350 ale już niedługo to się skończy. Niech sobie wezmą to 80 bo jak mają zbiednieć to ja czyjejś krzywdy nie chce. WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD
1
natalia 2017-02-24 22:20
przegięcie przegięciem jest to ze wieloletni pracownik na święta od firmy 80 złoty dostaje a taki co przyjdzie i z nóżki na nóżkę 350 ale już niedługo to się skończy. Niech sobie wezmą to 80 bo jak mają zbiednieć to ja czyjejś krzywdy nie chce. WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD
5
nemo 2017-02-24 22:50
Jakim prawem podać 500 co ich to do alimentów nie doliczają a do zyguły tak
4
zocha 2017-02-24 22:53
zgadzam się nowe mięsko co przychodzi co najmniej miesiąc chodzi za toba jak smród a dostaje wiecej kasy niż ja która pracuje ta 10 lat
4
Gorszy Pracownik 2017-02-27 23:35
Mam pytanie do P.Łukasza.Czym się firma kierowała wysyłając na dwudniowe szkolenie wybrane kierowniczki ?Czy chodziło o długoletni staż, dobrze prowadzony sklep wraz z ciągłym wzrostem obrotów ?Jeśli tak to znam takie osoby ,ale niestety nie załapały się na listę. Być może to jestem tym gorszym pracownikiem,który nie musi się szkolić. Tylko szkoda mi tylu lat uczciwie przepracowanych.Jakie to jest smutne,ze człowiek pomimo zaangażowania w pracę nie został doceniony.Teraz widac w firmie są Pupilki,które można się tylko domyślać czym sobie zasluzyły takim wyróżnieniem. Pozdrawiam serdecznie.
5
bobo 2017-03-03 20:39
Daj spokój nic sie nie zmieni ludzie nic sie nie zmieni jak sie nie zmienią doradcy. Jeszcze troche jak sie zwolnie to napiszę o kogo chodzi może Prezes ogarnie to.
2
pr123 2017-03-03 23:08
A kogo masz na myśli ?
Ja 2017-03-03 23:46
Nie wierzę , że Prezes to ogarnie i nie wierzę ,że zmieni się tu na lepsze.Dlatego szukam innej pracy. Szkoda,ze wszystko idzie w złym kierunku.

3
Ja pie. 2017-03-04 16:51
A Ty czytaj ze zrozumieniem.Bo widzę przerost formy nad treścią.
2
NATKA 2017-03-09 20:45
TARAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
NATKA 2017-03-09 20:53
TARAMTAMTAM ZABAWA NA 102
1
ja 2017-03-09 20:57
No ,teraz pasuje.
Niezadowolona 2017-03-10 06:53
Jak wypłaty, wszystkie zadowolone. Firma schodzi na psy . Szukam nowej pracy bo widzę że z miesiąca na miesiąc coraz to gorzej.
2
pr123 2017-03-11 17:20
jak pracujesz taką masz wypłate . Dziwne że tyle osób tam pracuje jak tak słabo płacą .
Natka 2017-03-14 17:05
To sie zmieni, sprzedajemy smierdzące miesa i kiełbasy , wyplaty coraz mniejsze, jest coraz gorzej
1
Koz 2017-03-14 21:35
Czy u Was są też zwroty? Czy przy inwenturze placicie za wyrzucony asortyment albo niesprzedany smierdzacy?
Kalina 2017-03-16 19:27
To Ty jesteś nienormalma skoro świadomie sprzedajesz stare mięso i wędliny
Jak dbasz tak masz !
2
Zostaw swoją opinię o Confis - Siedlec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Confis