brak logo

Confis

Siedlec

Opinie o Confis

samanta 1 2016-09-07 11:21
Czytam te całe opinie i jestem w wielkim szoku że winę za wszystko co złe ponosi koordynator! To jest taki sam pracownik jak wy ona wam narzuca obowiazki, ktore ktoś z góry jej nakazał! Musi tego dopilnować! Wy macie,, swoje stoisko czy swój sklepik ,,do pilnowania i zadbania a pani koordynator kilkanaście! Wyluzujcie i bądźcie ludźmi!
2
kamila 2016-09-11 01:31
WITAM

A co myślicie o nowej Pani Technolog z krzywym nosem jakby ją koń kopną strasznie głupia baba ciekawe jak długo popracuje już bierze w łapę hehe
kamila 2016-09-11 01:31
WITAM

A co myślicie o nowej Pani Technolog z krzywym nosem jakby ją koń kopną strasznie głupia baba ciekawe jak długo popracuje już bierze w łapę hehe
Annnaa 2016-09-28 12:11
Zależy na jakiego trafisz kierownika! Bo znam pewnia Panią która zastrasza pracowników .Boją się cokolwiek zrobić bez jej pozwolenia, nie mają swojego zdania! Jest tragedia!
kierownik 2016-09-28 13:07
Mam nadzieję , ze to nie o mnie chodzi , bo staram się jak mogę A może wychodzi jak zawsze
1
nati 2016-10-02 17:13
Chcąc Ci pomoc w tej trudnej sytuacji z kierownikiem polecam zamknąć ją w chłodni na 15 minut jak nie pomoże to zwiększać o 5 minut powinno pomóc jak nie dajcie znać wymyśle coś innego bo może jej tylko chłopa brakuje i było by ok.
1
Ja pie. 2016-10-02 22:53
Toź to prawdziwy szok , wypłata na czas. Jak to mało ludziom do szczęścia potrzeba.
Zadowolona 2016-10-03 19:36
Dlatego nie szukam innej pracy ,bo najważniejsze że wypłata na czas
naiwna 2016-10-05 14:32
nie wiem czy szefostwo nie widzi co sie dzieje na sklepie w wolsztynie? zmiany zmiany zmiany. odkad sklepy przejeła pewna pani kierownik czy rejonowa jak ja tam zwa nie nadazysz jako klient kto tam obsluguje jak jest ulozny towar . ogolna rozpierducha. szkoda ze nie doceniono tego co bylo wczesniej na tym sklepie a wlasciwie sklepach. a do tego szanowna pani rejonowa jesli juz przypadlo jej ze obsluguje(w sumie niewiadomo czy to awans czy degradacja????) to powinna chyba rowniez podporzadkowywac sie regulom i zasadom czyli miec fartuszek,daszek no i identyfikator. no ale najwidoczniej ta pani ma taka wladze w tej firmie ze jej wolno wszystko . ciekawe czym na to sobie zapracowala???!!!!mam wielka nadzieje ze przyjdzie taki moment ze w koncu pracownice utra jej nosa. albo niech pan Łukasz przejzy na oczy bo bardzo psuje sie opinia o pana firmie.
nomi 2016-10-07 21:55
oj tam oj tam daszek koordynatorce wpadł w golonki identyfikator się zgubił a fartuszek no cóż zapomniała przynieść po praniu mi się to wciąż zdarza i wszyscy żyją . Pozdrawiam moje koleżanki które na okrągło szukają mojego czepka bo wciąż je oskarżam że go schowały jesteście super.
4
hacap 2016-10-07 22:05
Oj tam.Za każdY brak po 100 zł
od wypłaty i się nauczy Pani koordynator , ze ciuchy robocze to rzecz święta .A tak na marginesie to jak w hacapach dopuszcza siebie do pracy ? No nie ładnie taki przykład dawać !
2
załamana 2016-10-09 18:46
wy tu piszecie o wypłatach, ze na czas i jest super. Z tego co widzę nilt tu nie pisze co robicie z towarem po terminie. Zastanawiam się nad przejściem do Zyguły bo mam dość kupowania towaru po terminie lub mięsa na ostatni dzień, bo nie ma zwrotów a na przeceny wyśrubowane normy .
Klientka 2016-10-09 19:49
Dziewczyny z wol. wracajcie ,bez Was to już nie ten sklep !!!!!!. Wcześniej aż chciało się robić zakupy ,a teraz to porażka ,niektóre panie to nie nadają się za lade , klient przede wszystkim i na pierwszym miejscu ,powinien być uśmiech i dobre słowo . Teraz tego brakuje . I żeby nie było ,sama też stoję za ladą (inna branża ) I wiem jak to wygląda z obu stron . Jako klientka proszę właściciela o sprawdzenie i wysłuchanie pracowników . Coś jest chyba nie tak skoro tyle nowych pracownic ... pozdrawiam
Klientka 2016-10-09 21:45
Nie zgadzam się . Nie jestem pracownikiem tej firmy ,tylko klientem ,wystarczy wpisać w wyszukiwarce opinie Zyguła i się wyświetla ,ot cała tajemnica i filozofia
nati 2016-10-09 21:52
Co robimy z towarem po terminie można go zdac do utylizacji. A tak w ogóle nie mamy po terminie ponieważ dostawy wedlin i miesa są codziennie więc nie musimy zamawiać jak na wojne. Tyle klientów co my mamy nie mam mowy o mięsie po terminie.
1
Pracownik 2016-10-09 23:30
A najgorsze jest ,jak człowiek kończy pracę ,chce się przebrać a nie ma spodni.To dopiero dramat.Pozdrawiam moją koleżankę, która zakłada raz swoje spodenki a raz moje.Jesteś szalona i nie wyobraźam sobie tej pracy bez Ciebie.
3
naiwna 2016-10-10 09:00
ma pani racje. uwazam ze jest kilka dziewczyn ktre jakby wrociły na jeden ze sklepw w wolsztynie to stworzyłyby sklep idealny ale niestety nie widze tego ci co powinni. A nie w sumie to nie wiem czy by to przeszlo bo pewnie osobom z góry przeszkadzałaby rodzinna atmosfera!!! tak tak moi drodzy na sklepie musi byc reżim i żadnych spoufałości.
nomi 2016-10-10 20:22
Droga Koleżanko najważniejsze są dwie sprawy w pracy zajebista ekipa oraz WYPŁATA W TERMINIE.
4
ola 2016-10-11 22:00
Nie wracajcie to bez sensu znajdziecie lepszą prace uwierzcie mi.
2
naiwna 2016-10-13 11:41
Nawet nikt nie ma zamiaru wracać. Sa nawet osoby w firmie ktore twierdza ze jeszcze nikt kto odszedl od Zyguly sam czy zwolniony narzeklaby ze lepszej pracy nie ma niz tutaj. Kiedys to byla fajna atmosfera i rzadko kogo sie zwalnialo na Wolsztynie. A teraz to jakas plaga. Nawet kolory zmienilina adekwatne do nastroju i sytuacji.
koleżanka 2016-10-13 18:56
Nikt tam nie wróci, dojdzie do tego że sama koordynatorka bedzie miała nowy zespół. I z tego co mi sie wydaje to ona do tego dąży. POwinna sie cieszyć ze na sklepie panuje dobra atmosfera, a ona zamiast tego jeszcze zwalnia pracowników. No nic widocznie firmie to pasuje
na 2016-10-14 20:16
U nas w sklepie jest fajna atmosfera i nie damy jest zniszczyć. Utargi są wiec od nas z daleka.
1
qk 2016-10-15 18:28
czy szukacie jeszcze teraz jakiś sprzedawców na mięsne nowych?
neomi 2016-11-08 21:39
Podsumuje nowe stroje fartuszki super gustowna kokardka koszule masakra ziębią wyglądamy jak hipopotamy rozmiar męski a furażerki masakra nic nie można w nich zrobić klienci mówią cytuje wyglądacie jak Ukrainki
2
hermegedila 2016-11-11 19:06
u nas mówią że wyglądamy jak z Oświęcimia nie wiem nie byłam nie widziałam nie mogę wam pomóc
1
Magda N. D-ko 2016-11-16 20:40
A mi się te nowe szare ubrania bardzo podobają są nowoczesne a nie te czerwone czy brązowe wszystko idzie do przodu to i ciuchy też Jak wam się nie podoba to sory ale nie znacie się na modzie szarości są jak najbardziej na topie a zeby nie wygladac źle to się lekko pomalujcie koszule stylowe kokardy przy fartuchach pranie wyprasowane czyściutkie czego chcieć więcej .(Choć niektórym pewnie Makijaż nie pomoże . )A komentarze o obozie i ukrainkach to lekkie przegięcie Ukrainki to takie same kobiety jak Polki a tekst o Obozach to poprostu nie smaczne zastanów się dwa razy zanim takie coś po kimś powtórzysz jak ktoś tak mówi to nie ma pojecia o historii i tragedi tych ludzi (wygląd od co za problem) .OGARNIJCIE SIĘ
ALA 2016-11-17 03:03
Witam chybabym zwrócić uwagę szefostwa na fatalną ordynarną obsługę w sklepie neto w zielonej gorze na osiedlu zacisze bląd starsza pani w okularach nawet nie raczy rękawiczek zakładać do podawania wędlin a gdy sie zwróci jej uwagę jest opryskliwa i chamska proponuje założyć tam kamerę to natychmiast zwolnicie takie osoby zanim sanepid się nimi zajmie
baśka 2016-11-17 21:29
Sama się ogarni może nie orientujesz sie że makijaż ma byc skromny a z ukrainkami sie z tobą zgadzam opinia klienta a z stylowymi koszulami to sie ogari chyba nie wiesz jak wyglądam koszula stylowa chyba w niej nie pracowałaś
2
NAOMI 2016-11-17 21:37
Szefie chyba zapomniałeś o ekspedientkach. Firma tylko robi andzejki panią kordynatorką i panią z biura a my. Zapomina sie o nas może przypomne że to my ekspedientki odwalamy brudną robotę . Dobry pracownik tez chce się zabawić chyba mu się należy utargi się robi cesze marze a tu nic . TO TAKIE SMUTNE . MOŻE DZIEWCZYNY WEŻNIEMY W SYLWESTRA NA ŻĄDANIE URLOP I ZROBIMY SOBIE IMPREZE SAME SKORO FIRMA NA SIE WSTYDZI.
5
Pracownik 2016-11-27 13:06
Wiesz co a ja myślę, że powinno być wprowadzone staźowe. W ten sposób można by docenić długoletnich i oddanych pracownikow,bo przyjdzie taka glejza po trzech miesiącach dostaje taką samą pensje jak inni,a nic ja tak naprawdę nie interesuje,albo jak twierdzi ona nie wie,nikt jej nie powiedział, zapomniała itd
6
Marek 2016-11-28 11:38
Jestem zażenowany obsługą w Lesznie na ul. Święciechowskiej. Kiedyś były miłe, sympatyczne ekspedientki, jakiś czas temu się pozmieniało i teraz pół godziny przed zamknięciem drzwi od sklepu zamknięte, a jeśli uda się człowiekowi wejść to grube panie są oburzone, bo przecież sprzątają. Często jestem w sklepie firmowym w Gostyniu, czy Kościanie i tutaj jest zupełnie inna, miła obsługa.
Pozdrawiam wszystkie miłe ekspedientki;-)
4
naomi 2016-11-28 18:16
dziękujemy bardzo
1
nomi 2016-12-01 23:05
PACZKI FAJNE DZIĘKUJĘ
7
tamta 2016-12-05 17:59
Paczki naprawde super ,jestem pod wrażeniem :)
4
basia 2016-12-05 22:29
Też uważam, że paczki super naprawdę firma miłe z zaskoczenie.
1
PRACOWNIK 2016-12-13 20:14
Paczki super fajnie, że ktoś pomyślał w końcu o dzieciach w Naszej firmie jednak cały "gwiazdorek" jak co roku pomyłka. Nowi pracownicy pracujący o dwóch trzech miesięcy otrzymują pakiet taki sam bądź znacznie wyższy jak pracownicy, którzy rzetelnie przepracowali cały rok. Nie uważacie, że nowi pracownicy powinni dostać socjal tylko za ilość miesięcy przepracowanych? Np. 400 zł / 12 m-ce i mnożymy przez okres rzeczywiście przepracowany? Choć trochę sprawiedliwości !
Po drugie radzę sprawdzić (na przyszłość) choć po części oświadczenia- KAŻDY WYPISUJE CO CHCE. Oczywiście jak zawsze od reguły są wyjątki :)
pracownikWolsztyn 2016-12-13 20:58
Zazwyczaj w każdej firmie jest tak że nie ma znaczenia kto ile pracuje , tylko jaki dochód ma złożony w oświadczeniu . Od tego zależy kto ile dostanie , a nie od tego czy pracujesz jeden dzień czy 5 lat
PRACOWNIK 2016-12-13 22:08
I uważasz, że jest to w porządku? To jest szanowanie starych pracowników? Zazwyczaj w każdej firmie brany pod uwagę jest dochód oraz staż, nie sam dochód !
PracownikWolsztyn 2016-12-14 15:25
W jakiej firmie niby ? Nie dość że dostajecie to jeszcze narzekanie bo i tak źle i tak nie dobrze ..
ja 2016-12-16 15:52
świeta racja. u konkurencji chyba ze wstydu dali w tym roku pierwszy raz paczki ale zapewne nie tak bogate jak u was. cieszcie sie ze chociaz cos macie. pracowalam w wszej firmie i to jedyne podziwialam ze na kazde swieta cos dostawalysmy choc paczek wtedy nie bylo
2
Pracownik 2016-12-27 22:13
Nareszcie jutro do pracy.
3
BAŚKA 2016-12-29 19:54
Koleżanko widzę , że masz takie podejście do pracy jak ja PASJA TO MOJA PRACA KOCHAM JĄ. zAWSZE JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU.
2
paula 2017-01-02 09:26
masz rację powinno być za to że pracujesz cały rok a nie ile dochodu moja rodzina ma ,
Nowa 2017-01-04 14:49
Hej.pracuje w konkurencji waszej.zastanawiam się nad złożeniem papierów do was.Zastanawia mnie fakt,czemu od was przechodzą osoby do nas???Czy u was jest aż tak źle?Czytając Wasze wpisy wydaje się że nie...U nas średnia pensja zwykłego pracownika to 1650-1750,nie robimy nadgodzin bo wtedy zabierają premie by i tak było te 1650-1750.o paczkach już słyszeliście jakie były....Mam pytanie ile u was zarabia przeciętny pracownik?
Nowa 2017-01-04 14:50
Hej.pracuje w konkurencji waszej.zastanawiam się nad złożeniem papierów do was.Zastanawia mnie fakt,czemu od was przechodzą osoby do nas???Czy u was jest aż tak źle?Czytając Wasze wpisy wydaje się że nie...U nas średnia pensja zwykłego pracownika to 1650-1750,nie robimy nadgodzin bo wtedy zabierają premie by i tak było te 1650-1750.o paczkach już słyszeliście jakie były....Mam pytanie ile u was zarabia przeciętny pracownik?
ja 2017-01-04 22:38
Ja powiem tak zmienić pracę z mięsnego na mięsny to trochę dziwne.
2
Krakowianka 2017-01-13 10:41
Dziewczyny czy u was w pracy koleżanka będąca na L4 też dostała paczkę czy nie? z góry dziękuję za odpowiedź..
Zuza 2017-01-30 18:52
Mam pytanie, jakie jest wynagrodzenie na ten rok?
Niezadowolona 2017-01-31 15:11
U nas nie jest tak kolorowo jak niektórzy myślą. ZArabiam 1600 -1700 i to jak mam nadgodziny. Jestem w trakcie pracy.
Niezadowolona 2017-01-31 15:12
W trakcie szukania nowej pracy.
Zostaw swoją opinię o Confis - Siedlec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Confis