brak logo

Confis

Siedlec

Opinie o Confis

ciasteczko 2016-06-24 07:21:21
Nie wiem jak to jest u was i jakie macie problemy,ale u nas mówimy szczerze M.T ,jesteśmy zgranym zespołem i robimy jak trzeba i się nie czepia.Wiadomo,że ile osób pracuje tyle będzie opini,ale skoro gdzieś jest taka niby zła,to warto się zastanowić dlaczego,bo jest grono dziewczyn z różnych sklepów,ktòrym się dobrze z nią współpracuje,więc może czas znaleźć przyczynę,a nie bawić się właśnie jak to piszesz w "Urzekła mnie Twoja historia"
2
Pracownik 2016-06-24 17:08:28
Tylko zauważ, że ja o M.T.nic nie wspomniałam
ciasteczko 2016-06-24 21:37:59
Odpisalaś na moją wypowiedź,więc napisałam co myślę.Ja nie pisałam o jakiś problemach czy zwierzeniach,bo u nas tego nie ma,wiec skąd w twojej odpowiedzi coś takiego.Odebralam to,ze u was coś nie tak,skoro piszesz takie rzeczy.Zyczę wszystkim takich relacji jak u nas
kasia 2016-06-27 10:22:44
ty się dobrze czujesz wiesz ile w pracy czasu spędzasz wiesz co to jest zdrowie psychiczne. Nie chciałabym z tobą pracować może zębów też nie myjesz i o wygląd zewnętrzny też nie dbasz do po co masakra.
5
Były pracownik 2016-06-29 17:58:26
Zarobisz 3000 zl? Bez jaj.... chyba jak sobie namalujesz i wytniesZ
kasia 2016-06-29 20:13:32
narysowałam i sobie wyciełam to był żart trochę mnie wyobraźnia poniosła.
nm 2016-07-06 09:27:33
Panią Małgosię N. ale obecnie zmieniono nam koordynatora na Panią Kasię F zobaczymy na razie oky ;)
Magda 2016-07-06 09:33:33
Po prostu palnij sobie w łeb !!! Tragedia jak można coś takiego napisać jak można być tak durnym !!! Widać ze to nie pisze nikt kto robi na sklepie bo nie ma pojęcia o pracy na stanowisku sprzedawcy . Takie teksty że maja nas interesować tylko wędliny i mięso zachowaj dla siebie . Jak byś siedział w pracy tyle co my od 8-12 godzin dziennie ful nadgodzin to by cię raczej interesowało kto z tobą pracuje i jakie są miedzy wami relacje .
4
kasia 2016-07-07 20:13:29
DZIEWCZYNY NIE WIECIE KIEDY WAKACJE POD GRUSZĄ WYPŁACĄ I W JAKIEJ ILOŚCI.
4
PRACOWNIK 2016-07-07 20:24:44
JA SŁYSZAŁAM ŻE PO 1000
1
Nadzieja 2016-07-07 22:00:32
Dostaniemy w lipcu wakacyjne,w sierpniu wyprawka szkolna,we wrześniu na opał,w październiku na znicze ,w listopadzie .? przecież Katarzynki ,no w grudniu oczywiście gwiazdor no i jeszcze na sylwestra coś dołożą
3
kasia 2016-07-08 15:27:19
Mała nie żartuj sobie ja mówie poważnie jak składasz wniosek na dwutygodniowy urlop to ci przelewają 1000 na wakacje.
Kasia.z.1 2016-07-11 18:11:31
.Masz kobieto racje ja się zwolnilam z tego syfu mam czas dla rodziny a nie tylko zygula ,
2
kasia 2016-07-12 17:31:33
ludzie to tylko takie żarty przecież to oczywisty, że nic nie dostaniemy to my mamy dla Firmy zarabiać a nie firma dawać nam . To takie smutne.
Magda N. D-ko 2016-09-06 21:30:47
Po części podzielam każdą z tych opinii bo tak jak już wcześniej wspominałam raz jest lepiej raz gorzej .... naprawdę wiele zależy od koordynatora My ostatnio mamy szczęście trafiamy na dobre osoby nie mamy na co narzekać wiadomo czasem są jakieś zgrzyty ale zawsze idzie się dogadać .Ale rozumiem te osoby które tu ostro hejtują bo bywały takie koordynatorki że po prostu jak teraz sobie wspomnę to mi się aż płakać chce bynajmniej nie ze śmiechu tylko z tej bezradności w tamtych czasach nie raz myślałam o zmianie pracy nawet byłam na kilku rozmowach ale ponieważ jestem czasem cykorem to i tak zostawałam tu bo pewna praca .... teraz to nawet nie sprawdzam ofert pojawiających się w naszym mieście i z czystym sumieniem mogła bym polecić tą prace na NASZYM REGIONIE zarobki dobre godziny ok nadgodziny sumiennie wypłacane pomoc w zwiększeniu obrotów nie jakieś puste obietnice , nie ma stu telefonów o byle co tylko konkretne sprawy . Przychodzę do domu i nie muszę w koło myśleć co jutro będzie w pracy . Dziewczyny trzymam kciuki aby u was też się poprawiło i żeby było oky i żebyście pracowały w takiej atmosferze jak my !!!! Pozdrawiam
4
samanta 1 2016-09-07 11:21:17
Czytam te całe opinie i jestem w wielkim szoku że winę za wszystko co złe ponosi koordynator! To jest taki sam pracownik jak wy ona wam narzuca obowiazki, ktore ktoś z góry jej nakazał! Musi tego dopilnować! Wy macie,, swoje stoisko czy swój sklepik ,,do pilnowania i zadbania a pani koordynator kilkanaście! Wyluzujcie i bądźcie ludźmi!
2
kamila 2016-09-11 01:31:14
WITAM

A co myślicie o nowej Pani Technolog z krzywym nosem jakby ją koń kopną strasznie głupia baba ciekawe jak długo popracuje już bierze w łapę hehe
kamila 2016-09-11 01:31:57
WITAM

A co myślicie o nowej Pani Technolog z krzywym nosem jakby ją koń kopną strasznie głupia baba ciekawe jak długo popracuje już bierze w łapę hehe
Annnaa 2016-09-28 12:11:57
Zależy na jakiego trafisz kierownika! Bo znam pewnia Panią która zastrasza pracowników .Boją się cokolwiek zrobić bez jej pozwolenia, nie mają swojego zdania! Jest tragedia!
kierownik 2016-09-28 13:07:36
Mam nadzieję , ze to nie o mnie chodzi , bo staram się jak mogę A może wychodzi jak zawsze
1
nati 2016-10-02 17:13:22
Chcąc Ci pomoc w tej trudnej sytuacji z kierownikiem polecam zamknąć ją w chłodni na 15 minut jak nie pomoże to zwiększać o 5 minut powinno pomóc jak nie dajcie znać wymyśle coś innego bo może jej tylko chłopa brakuje i było by ok.
1
Ja pie. 2016-10-02 22:53:53
Toź to prawdziwy szok , wypłata na czas. Jak to mało ludziom do szczęścia potrzeba.
Zadowolona 2016-10-03 19:36:32
Dlatego nie szukam innej pracy ,bo najważniejsze że wypłata na czas
naiwna 2016-10-05 14:32:25
nie wiem czy szefostwo nie widzi co sie dzieje na sklepie w wolsztynie? zmiany zmiany zmiany. odkad sklepy przejeła pewna pani kierownik czy rejonowa jak ja tam zwa nie nadazysz jako klient kto tam obsluguje jak jest ulozny towar . ogolna rozpierducha. szkoda ze nie doceniono tego co bylo wczesniej na tym sklepie a wlasciwie sklepach. a do tego szanowna pani rejonowa jesli juz przypadlo jej ze obsluguje(w sumie niewiadomo czy to awans czy degradacja????) to powinna chyba rowniez podporzadkowywac sie regulom i zasadom czyli miec fartuszek,daszek no i identyfikator. no ale najwidoczniej ta pani ma taka wladze w tej firmie ze jej wolno wszystko . ciekawe czym na to sobie zapracowala???!!!!mam wielka nadzieje ze przyjdzie taki moment ze w koncu pracownice utra jej nosa. albo niech pan Łukasz przejzy na oczy bo bardzo psuje sie opinia o pana firmie.
nomi 2016-10-07 21:55:19
oj tam oj tam daszek koordynatorce wpadł w golonki identyfikator się zgubił a fartuszek no cóż zapomniała przynieść po praniu mi się to wciąż zdarza i wszyscy żyją . Pozdrawiam moje koleżanki które na okrągło szukają mojego czepka bo wciąż je oskarżam że go schowały jesteście super.
4
hacap 2016-10-07 22:05:34
Oj tam.Za każdY brak po 100 zł
od wypłaty i się nauczy Pani koordynator , ze ciuchy robocze to rzecz święta .A tak na marginesie to jak w hacapach dopuszcza siebie do pracy ? No nie ładnie taki przykład dawać !
2
załamana 2016-10-09 18:46:21
wy tu piszecie o wypłatach, ze na czas i jest super. Z tego co widzę nilt tu nie pisze co robicie z towarem po terminie. Zastanawiam się nad przejściem do Zyguły bo mam dość kupowania towaru po terminie lub mięsa na ostatni dzień, bo nie ma zwrotów a na przeceny wyśrubowane normy .
Klientka 2016-10-09 19:49:30
Dziewczyny z wol. wracajcie ,bez Was to już nie ten sklep !!!!!!. Wcześniej aż chciało się robić zakupy ,a teraz to porażka ,niektóre panie to nie nadają się za lade , klient przede wszystkim i na pierwszym miejscu ,powinien być uśmiech i dobre słowo . Teraz tego brakuje . I żeby nie było ,sama też stoję za ladą (inna branża ) I wiem jak to wygląda z obu stron . Jako klientka proszę właściciela o sprawdzenie i wysłuchanie pracowników . Coś jest chyba nie tak skoro tyle nowych pracownic ... pozdrawiam
Klientka 2016-10-09 21:45:02
Nie zgadzam się . Nie jestem pracownikiem tej firmy ,tylko klientem ,wystarczy wpisać w wyszukiwarce opinie Zyguła i się wyświetla ,ot cała tajemnica i filozofia
nati 2016-10-09 21:52:07
Co robimy z towarem po terminie można go zdac do utylizacji. A tak w ogóle nie mamy po terminie ponieważ dostawy wedlin i miesa są codziennie więc nie musimy zamawiać jak na wojne. Tyle klientów co my mamy nie mam mowy o mięsie po terminie.
1
Pracownik 2016-10-09 23:30:11
A najgorsze jest ,jak człowiek kończy pracę ,chce się przebrać a nie ma spodni.To dopiero dramat.Pozdrawiam moją koleżankę, która zakłada raz swoje spodenki a raz moje.Jesteś szalona i nie wyobraźam sobie tej pracy bez Ciebie.
2
naiwna 2016-10-10 09:00:49
ma pani racje. uwazam ze jest kilka dziewczyn ktre jakby wrociły na jeden ze sklepw w wolsztynie to stworzyłyby sklep idealny ale niestety nie widze tego ci co powinni. A nie w sumie to nie wiem czy by to przeszlo bo pewnie osobom z góry przeszkadzałaby rodzinna atmosfera!!! tak tak moi drodzy na sklepie musi byc reżim i żadnych spoufałości.
nomi 2016-10-10 20:22:40
Droga Koleżanko najważniejsze są dwie sprawy w pracy zajebista ekipa oraz WYPŁATA W TERMINIE.
3
ola 2016-10-11 22:00:04
Nie wracajcie to bez sensu znajdziecie lepszą prace uwierzcie mi.
2
naiwna 2016-10-13 11:41:27
Nawet nikt nie ma zamiaru wracać. Sa nawet osoby w firmie ktore twierdza ze jeszcze nikt kto odszedl od Zyguly sam czy zwolniony narzeklaby ze lepszej pracy nie ma niz tutaj. Kiedys to byla fajna atmosfera i rzadko kogo sie zwalnialo na Wolsztynie. A teraz to jakas plaga. Nawet kolory zmienilina adekwatne do nastroju i sytuacji.
koleżanka 2016-10-13 18:56:34
Nikt tam nie wróci, dojdzie do tego że sama koordynatorka bedzie miała nowy zespół. I z tego co mi sie wydaje to ona do tego dąży. POwinna sie cieszyć ze na sklepie panuje dobra atmosfera, a ona zamiast tego jeszcze zwalnia pracowników. No nic widocznie firmie to pasuje
na 2016-10-14 20:16:06
U nas w sklepie jest fajna atmosfera i nie damy jest zniszczyć. Utargi są wiec od nas z daleka.
1
qk 2016-10-15 18:28:43
czy szukacie jeszcze teraz jakiś sprzedawców na mięsne nowych?
neomi 2016-11-08 21:39:42
Podsumuje nowe stroje fartuszki super gustowna kokardka koszule masakra ziębią wyglądamy jak hipopotamy rozmiar męski a furażerki masakra nic nie można w nich zrobić klienci mówią cytuje wyglądacie jak Ukrainki
2
hermegedila 2016-11-11 19:06:51
u nas mówią że wyglądamy jak z Oświęcimia nie wiem nie byłam nie widziałam nie mogę wam pomóc
1
Magda N. D-ko 2016-11-16 20:40:01
A mi się te nowe szare ubrania bardzo podobają są nowoczesne a nie te czerwone czy brązowe wszystko idzie do przodu to i ciuchy też Jak wam się nie podoba to sory ale nie znacie się na modzie szarości są jak najbardziej na topie a zeby nie wygladac źle to się lekko pomalujcie koszule stylowe kokardy przy fartuchach pranie wyprasowane czyściutkie czego chcieć więcej .(Choć niektórym pewnie Makijaż nie pomoże . )A komentarze o obozie i ukrainkach to lekkie przegięcie Ukrainki to takie same kobiety jak Polki a tekst o Obozach to poprostu nie smaczne zastanów się dwa razy zanim takie coś po kimś powtórzysz jak ktoś tak mówi to nie ma pojecia o historii i tragedi tych ludzi (wygląd od co za problem) .OGARNIJCIE SIĘ
ALA 2016-11-17 03:03:23
Witam chybabym zwrócić uwagę szefostwa na fatalną ordynarną obsługę w sklepie neto w zielonej gorze na osiedlu zacisze bląd starsza pani w okularach nawet nie raczy rękawiczek zakładać do podawania wędlin a gdy sie zwróci jej uwagę jest opryskliwa i chamska proponuje założyć tam kamerę to natychmiast zwolnicie takie osoby zanim sanepid się nimi zajmie
baśka 2016-11-17 21:29:57
Sama się ogarni może nie orientujesz sie że makijaż ma byc skromny a z ukrainkami sie z tobą zgadzam opinia klienta a z stylowymi koszulami to sie ogari chyba nie wiesz jak wyglądam koszula stylowa chyba w niej nie pracowałaś
2
NAOMI 2016-11-17 21:37:26
Szefie chyba zapomniałeś o ekspedientkach. Firma tylko robi andzejki panią kordynatorką i panią z biura a my. Zapomina sie o nas może przypomne że to my ekspedientki odwalamy brudną robotę . Dobry pracownik tez chce się zabawić chyba mu się należy utargi się robi cesze marze a tu nic . TO TAKIE SMUTNE . MOŻE DZIEWCZYNY WEŻNIEMY W SYLWESTRA NA ŻĄDANIE URLOP I ZROBIMY SOBIE IMPREZE SAME SKORO FIRMA NA SIE WSTYDZI.
4
Pracownik 2016-11-27 13:06:41
Wiesz co a ja myślę, że powinno być wprowadzone staźowe. W ten sposób można by docenić długoletnich i oddanych pracownikow,bo przyjdzie taka glejza po trzech miesiącach dostaje taką samą pensje jak inni,a nic ja tak naprawdę nie interesuje,albo jak twierdzi ona nie wie,nikt jej nie powiedział, zapomniała itd
3
Marek 2016-11-28 11:38:37
Jestem zażenowany obsługą w Lesznie na ul. Święciechowskiej. Kiedyś były miłe, sympatyczne ekspedientki, jakiś czas temu się pozmieniało i teraz pół godziny przed zamknięciem drzwi od sklepu zamknięte, a jeśli uda się człowiekowi wejść to grube panie są oburzone, bo przecież sprzątają. Często jestem w sklepie firmowym w Gostyniu, czy Kościanie i tutaj jest zupełnie inna, miła obsługa.
Pozdrawiam wszystkie miłe ekspedientki;-)
2
naomi 2016-11-28 18:16:15
dziękujemy bardzo
1
nomi 2016-12-01 23:05:25
PACZKI FAJNE DZIĘKUJĘ
5
tamta 2016-12-05 17:59:39
Paczki naprawde super ,jestem pod wrażeniem :)
3
basia 2016-12-05 22:29:06
Też uważam, że paczki super naprawdę firma miłe z zaskoczenie.
1
Zostaw swoją opinię o Confis - Siedlec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Confis