Effective Piotr Cymanowski

Tczew

Opinie o Effective Piotr Cymanowski

gość 2015-05-11 19:51
Nika będę wdzięczny za więcej opinii na temat tej pracy. Mam tam rozmowę na stanowisko specjalisty ds realizacji zamówień i chciałbym znać więcej szczegółów. Pracował tam ktoś/był na rozmowie?
1
taka jedna 2015-06-03 15:03
Po pierwsze- Hotel Magazin (Effective) - proszę nie łączyć z Bizneskonferencje, Inter Cirrus i tym podobnymi. Pracowałam w HM i dla mnie było wszystko wporządku. Nie było hamstwa, ciśnienia sprzedażowego... z szefem rozmawiało się jak z normalnym człowiekiem. Czasami robił nam jakieś "prezenty motywacyjne". Wiem ,że było też kilka integracji na koszt firmy.Jak pojawiły się problemy finansowe to odrazu powiesili na niego wszystkie psy. Teraz chyba już funkcjonują dobrze, ale wiem że były złe czasy (dlatego też odeszłam). Najbardziej "burzą" się Ci którzy nic nie robili w pracy i oczekiwali za to oklasków
4
klient 2016-01-13 09:20
My współpracujemy z Hotel Magazin już od ponad roku. Dziwi mnie to co tu przeczytałem, ponieważ my co miesiąc mamy nowych klientów, którzy potwierdzają, że naszą ofertę otrzymali w hoteli magazin.

Nie rozumiem więc o co chodzi. Ale może warto to sprawdzić.

Widzę grupę rozżalonych pracowników. Mam świadomość, że pewnie dodają 10 bajeczek do prawdy, ale pewnie w każdej legendzie jest źbło prawdy.

Tak czy inaczej- my nie narzekamy. I nigdy nie mieliśmy problemu z kontaktem- to też dziwne co Państwo tu piszecie.
Wojciech 2016-08-14 22:46
No powiem Wam, że firmę znam nie od dziś i jest w niej naprawdę sensownie pod każdym względem, więc na plus
Jan 2016-12-01 23:27
zaczynam sie zastanawiać czy nie trafiłem na oszusta. Effective Piotr Cymanowski zaproponował mi usługę meilingu w rozsądnej cenie , wystawił fakturę , ja zapłaciłem i od 3 tygodni cisza
nie odpowiada na meile. Co sądzić innego jak oszustwo, wyłudzenie. Chyba bede musiał złożyc zawiadomienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa
mora 2016-12-14 16:23
Firma z dużym PR a efektywność około "0" Dużo szumu z którego nic nie wynika
Jan 2016-12-19 11:24
Tak jak juz pisałem wcześniuej, Pan Piotr wywiązał się ze swojego zobowiązania , zaproponował sensowna rekompensatę . Więc nie pozostaje mi nic innego jak cofnąć swoja wczesniesniejsza negatywną opinię . Rzeczą ludzką jest bładzić , atylko ten kto nie pracuje nie popełnia błędów. Myslę ze pan Piotr zasługuje na zaufanie
Marta 2016-12-20 09:50
Skorzystaliśmy ze Świątecznej promocji, którą otrzymaliśmy w mailingu.
Za śmieszne pieniądze pozyskaliśmy kilku dobrych, nowych klientów.

Na 1000 % będziemy od teraz cyklicznie korzystać z usług Pana Piotra.
Michał 2017-01-16 22:56
Baliśmy się negatywnych komentarzy, które można przeczytać w internecie.
Jednak Pan Piotr okazał się naprawdę obeznanym specjalistą. Doradził nam jak poprawnie przygotować reklamę. Kontakt był zawsze rzetelny i profesjonalny.
Już po pierwszych wspólnych działaniach inwestycja się zwróciła!

Dziękuję!
BEATA SCHENIDER 2017-01-20 08:58
póki co nie możemy się doprosić o kontakt zwrotny...(; STYL -BET
3
Lukas 2017-02-06 10:51
Witam, coś w tym jest.. W promocji na koniec roku w dobrej cenie wykupiłem reklamę, otrzymałem jeden projekt chyba z painta, potem drugi.. Jednak nie do zaakceptowania, po wysłaniu swoich wytycznych co zmienic itp kontakt się urwał... Brak odpowiedzi na zapytania emailowe.
Jakaś lipna to chyba firma.. :/
3
Sławek Nowak 2017-02-07 12:39
A myślałem, że tylko ja miałem takie wrażenie, że nad moim projektem w pancie siedzi jakiś gimnazjalista :D Z natury jestem raczej sceptyczny, ale przyznam że oferty z Hotel Magazin dostawałem regularnie od kilkunastu miesięcy i w życiu nie spodziewałem się, że to może być taka wtopa... Ale jak ktoś nie zostawia nr telefonu, a jego firma widnieje w mapach Google na jakimś polu ze starym blaszakiem to powinna się zapalić czerwona lampka. No nic, po opiniach byłych pracowników i licznych długach na gieldach długów widać z kim mamy do czynienia. Na pewno nie polecam.
3
Barbara Brylska 2017-02-11 18:20
Co za bezczelność, niech Pan Panie Piotrze powie jak oszukał dziesiątki firm, a nie tu o sobie jakieś mizerne historie... Ale bardzo się cieszę, że w końcu zalazł Pan komuś za skórę na tyle, że policja sie zaczęła Panem interesować. Nosił wilk razy kilka...
4
oszukany 2017-03-02 10:26
Muszę niestety podpisać się pod tym co napisał Pan Sławek Nowak i Lukas. Żadnego odzewu. Czuję się oszukany. Pieniądze skasowane a odzewu żadnego. Ostrzegam przed ta firmą .
4
Zostaw swoją opinię o Effective Piotr Cymanowski - Tczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Effective Piotr Cymanowski