Opinie o T.B.S. Tadeusz Sobczak w Tczew

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy T.B.S. Tadeusz Sobczak. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do pracy w T.B.S. Tadeusz Sobczak o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Sprzedaż drewna, materiałów budowlanych i sanitarnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o T.B.S. Tadeusz Sobczak w Tczew

baner wywiady
Henry Nowy wpis

Firma działa od 1993 roku więc staż jest imponujący, do tego dobre zarobki i super ludzie

Szybki Franek Nowy wpis

Jak ktoś nie wie jaki to pracodawca to po co komentuje. Poziom większości ludzi w Polsce (niezadowolonych i bez wiedzy) poziom beton :(

Wojtek Nowy wpis

Jakim jest pracodawca, nie wiem. Uslugodawca niepowaznym, bez szacunku do ludzi. Stanowczo odradzam.

K. Nowy wpis

Nie wiem jaki to pracodawca, ale na pewno jest to zupełnie niepoważny człowiek. Nie polecam współpracy- jeśli chodzi o podejście do klienta, dramat. Zmiana cen, warunków, totalny brak profesjonalizmu. Żenada. Strata czasu.

Brałeś udział w rekrutacji do T.B.S. Tadeusz Sobczak. Jakie warunki Ci zaproponowano? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej panowała przyjazna atmosfera? Czy coś Cię zaskoczyło?
logo firmy ELEKTRYK , ELEKTROINSTALATOR
Monter Michał Bladowski
(170 opinii)
logo firmy Inspektor nadzoru budowlanego
Służba Cywilna
(131 opinii)
logo firmy Partner Biznesowy
Tczew
Polskie Centra Dietetyczne Sp. z o.o.
(1 opinia)
Aplikuj na wiele ofert

Nie wiecie czy ktoś ma jakieś nowe informacje na temat firmy T.B.S. Tadeusz Sobczak w miejscowości Tczew? Czekamy na newsy od pracujących, każdy komentarz jest na wagę złota!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o T.B.S. Tadeusz Sobczak - Tczew

T.B.S. Tadeusz Sobczak
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Al. Zwycięstwa 2C lok. 9
    83-110 Tczew
  • NIP: 5931718400 REGON: 191783070
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)