Witam.Stanowczo odradzam ta pseudo firmę. Prowadzona jest oficjalnie przez Pana Adama ale rekrutację prowadzi bardzo sprytny człowiek. Umowa kombinowana agencyjna w razie jak pracownik zorientuje się że padł ofiarą (usunięte przez administratora) i chce się zwolnić nakładane są kary finansowe.Przyklad zarobione 2400 euro do wypłaty 600 euro obciążenia tytułem zwolnienia kosztów ściągnięcia człowieka w zastępstwo itp.glupoty aby (usunięte przez administratora) człowieka z zarobionych pieniążków.Jesli chodzi o zakwaterowanie to tanie nory za 15 euro,ciuchy i narzędzia własne.Potracenia za eksploatacyjne za użyczone auto 50 euro.Na rynku Trójmiasta są już spaleni i szukają naiwnych w Polsce.Uwazajcie na tą firmę szkoda tylko nerwów i pieniążków.
Omijać firmę szerokim łukiem!!! Brak wynagrodzenia za kilka miesięcy...
Tą firmę prowadzą (usunięte przez administratora) Brak wynagrodzeń za kilka miesięcy. Radzę omijac z daleka
Pracuje w tej firmie już jakiś czas i co mogę powiedzieć to to, że w tej firmie nie tolerują pijaństwa i myśle , że te negatywne opinie są własnie od osob które zostały zwolnione za spozywanie alkoholu. wypłata na czas, kontakt z szefostwem i biurem na plus.
Witam zdecydowanie nie polecam firmy negatywne podejście do pracownika ale to najmniejszy problem tego pana o wypłatę trzeba się upominać i nie ma na czas i zlewanie pracownika że będzie jutro a tak naprawdę trzeba czekać tygodniami proszę uważać pan potrafi bardzo dobrze manipulować pozdrawiam
Dobrze
Praca?
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
I want to job in electrical technician because I have 5 year experience in Qatar and alsobhave electrical diploma engineering certificate .
Nie polecam firmy, Wszystko zatuszowane i Przykryte Pana Adama firmą tak naprawdę to inny pan prowadzi Śliską i nieufną firmę krzak w której nie ma Nic !!! Od sprzętu po Place które są wymienione w ogłoszeniach Śliski I Fałszywy!!! Pan Adam oczywiście nie ma Nic wspólnego!!!! Nie o nim mowa
Pracuję od początku roku. Wyjeżdżam do Niemiec i Austrii . Kasa na czas , pomoc biura w razie potrzeby . Jest OK . Polecam
Pracuje w tej firmie już ponad rok. Wynagrodzenie adekwatne do wykonywanej pracy. Szef niekonfliktowy, pomocny i otwarty na rozmowy. Pracownicy, którzy nie stosują się do zasad firmy np.spozywaja alkohol, nie wykonują swojej pracy, nie zgłaszają swojej nieobecności w pracy i brak z nimi kontaktu wiąże się ze zwolnieniem, bo który pracodawca pozwoli sobie na szarganie swojej opinii przez tak nieodpowiedzialne osoby.
Pan Adam Zaremba to kłamca i (usunięte przez administratora) Typowy (usunięte przez administratora) pijak. Nie szanuje swoich pracownikow, potrafi ich wyzywać i obrażać. Człowiek, który od kilku lat docenia pracy jaka wykonują pracownica. Często nie płaci za pracę bo nie ma ochoty. Zatrudnia ludzi na czarno i traktuje ich jak zło konieczne. Mam nadzieję że kiedyś ktoś utrze mu nos.
Jak się pracuje w Usługi Ogólnobudowlane Adam Zaremba?
Zobacz opinie na temat firmy Usługi Ogólnobudowlane Adam Zaremba tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Usługi Ogólnobudowlane Adam Zaremba?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 2 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Usługi Ogólnobudowlane Adam Zaremba?
Kandydaci do pracy w Usługi Ogólnobudowlane Adam Zaremba napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.