logo DSA Investment S.A. WROCŁAW

DSA Investment S.A. WROCŁAW

Wrocław

Opinie o DSA Investment S.A. WROCŁAW

adamo 2015-09-29 10:40:33
Praca w DSA jest ok. Firma dba o swoich agentów. Wiadomo jest to proaca w sprzedaży więc dużo zależy od samego siebie ale to nie pwierwsza moja praca tego typu i wiem, że w innych firmach jest bałagan. Tutaj jest porządek dzięki czmu nie ma problemów w wypłatami na czas i odpowiednim naliczaniem prowizji. Czasem jeszcze można załapać się na fajne szkolenia.
dariusz 2015-10-04 11:08:39
W DSA jestem od dawna. To moja trzecia praca. I mimo, że pracuję tu już 7 lat to nie myślę o zmianie. Bardzo dużo się tutaj nauczyłem. Wiele szkoleń sprzedażowych, dobry manager prowadzący i udało się wyprcować dobre wyniki finansowe. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra. Wszelkie kontakty odbywają się na zasadzie wzajemnego szacunku.
maciek 2015-10-19 11:57:20
DSA Sp zoo to zupełnie inna firma. Inne produkty itd. Takie posty to spam.
1
faro 2015-10-19 14:20:26
Haha....DSA Sp zoo ma tak kiepskie opinie w necie, że żeby poprawić swoją rekrutację podszywają się pod konto innej firmy z dobrą opinią. Żenada. UWAGA DSA SP ZOO TO ZUPEŁNIE INNA FIRMA NIŻ DSA FINANCIAL GROUP. Nie dajcie się nabrać!!!!
konrad 2015-11-03 14:38:02
DSA to dobra firma. Nie jestem z nimi długo ale już zdążyłem się przekonać, że to dobry wybór. Pracuje rok, nawet niecały. Firma zainwestowała w moje przygotowanie do pracy. Pracuję dużo bo w na paczątku żeby się tutaj utrzymać to trzeba ostro zasuwać. Ale już widzę efekty. Wiem, że teraz prowadzona jest rekrutacja więc warto spróbować swoich sił. Ja polecam
janek 2015-11-24 10:03:40
Doradcy ds produktów bankowych to szuka firma Dsa Sp zoo a to zupełnie inna firma. Tutaj są opinie nt DSA Financial Group. DSA SP ZOO ma kiepskie opinie i tam ludzie nie polecają. Wystarczy sprawdzić nawet na gowork. Dlatego podłączają się pod wpisy o DSA FG bo to w przeciwieństwie do nich dobra firma. Co za spam.
davitta 2015-11-24 11:45:45
Szkoda, że użytkownicy @Jvv oraz @eoko spamują ten profil. Myślę, że powinno się to zgłosić do Go work. Pracuję w DSA FG i nigdy u nas nie było takiego stanowiska jak doradca ds. sprzedaży produktów bankowych. Rekrutacje na takie stanowiska można znaleźć ale w firmie DSA Sp zoo, która jest zupełnie inna firmą i nie jest w żadnym wypadku związana z DSA FG S.A.
jaros 2015-11-25 10:55:41
Ja pracuję od 3 lat w DSA FG i nigdy nie widziałem pracownika na stanowisku doradca ds produktów bakowych :). No cóż czego się teraz firmy nie imają, żeby pozyskać pracownika do zrekrutowania :).
Co do DSA FG to oczywiście polecam pracę w tej firmie. Nie będę się zbytnio rozpisywał ale powiem najwazniejsze - atmosfera pracy bardzo doobra i zarobki przyzwoite. Myślę, że to powinno wystarczyć do podjęcia współpracy.
Michał 2015-11-27 10:19:39
Nigdy w DSA FG nie sprzedawaliśmy produktów bankowych więc również nigdy nie było takiego stanowiska jak doradca ds. produktów bankowych. Skoro konkurencja próbuje rekrutować na profilu DSA FG to znaczy, że nasza firma ma bardzo dobre opinie oraz zadowolonych pracowników. Ja też należę właśnie do grona tych zadowolonych - innych w sumie nie znam. Ok było kilka przypadków niezadowolonych ale powiedzmy sobie szczerze, że byli to ludzie, którzy chcieli siedzieć w biurze i czekać aż klient sam do nich przyjdzie. W tej pracy tak się nie da. Natomiast każdy inny pracownik, któremu chciało się cokolwiek robić pracuje do dziś i jest zadowolony
rafi 2015-12-14 15:13:45
Dla mnie ta praca to przełom w moim życiu. Pracuję dopiero od 7 miesięcy ale już udało mi się wypracować solidną prowizję. Jeszcze nigdy w żadnej firmie nie miałem tak wielu szkoleń. I nie są to tylko szkolenia sprzedażowe. W DSA uczą nas jak działa rynek. Dzięki temu możemy być prawdziwymi doradcami finasowymi a nie tylko wciskaczami produktu wybranego przez zarząd firmy. To bardzo uczciwe podejście i cieszę się, że firma tyle we mnie zainwestowała. Atmosfera w biurze jest również bardzo dobra. Mam świetnego przełożonego, który zawsze służy mi radą, kiedy tego potrzebuję. Cieszę się, że zdecydowałem się na pracę w DSA.
rafi 2015-12-17 12:04:27
@klok spróbuj w DSA. Spróbuj swoich sił w DSA. Myślę, że tutaj znajdziesz swoje miejsce tym bardziej, jeżeli masz doświadczenie w sprzedaży.
mario 2016-01-04 13:46:55
Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie w sprzedaży w branży finansowej oraz chęci do dalszego rozwuju i pracuje systematycznie to w DSA osiągnie sukces. Wiem to po sobie. Również słyszałem wiele dobrego o DSA i w końcu postanowiłem rok temu spróbować. Jestem bardzo zadowolony z tej decyzji i każdemu chętnemu polecam pracę w DSA.
maro 2016-02-03 11:54:32
Firma godna polecenia. Ja dzięki pracy w DSA nauczyłem się bardzo wiele. To co piszą powyżej to prawda - firma bardzo inwestuje w swoich pracowników. Ciągłe szkolenia i ćwiczenia. To procentuje i dzięki temu mogłem zarobić więcej i nauczyć się jak rzetelnie i profesjonalnie obsłużyć klienta.
justa 2016-02-04 08:50:16
Cieszę się, że mogę pracować w DSA. Bardzo wiele się tutaj nauczyłam. Myślałam, że wiem już wiele o sprzedaży jak przychodziłam tutaj do pracy jednak okazało się, że muszę się jeszcze wiele nauczyć. Naszczęście w DSA mogłam się solidnie podszkolić. Teraz bardzo przyzwoicie zarabiam i polecam pracę w DSA.
justa 2016-02-05 15:41:44
Joda jeżeli się zaangażujesz to zarobisz bardzo przyzwoicie
1
frank 2016-03-11 10:49:38
Szkolenia pozwalają wogóle zacząć w tej trudnej pracy. Bez nich uderzyć do klienta od razu to strzał w stopę. W tej pracy trzeba się szkolić i rozwijać. Zarobki są super ale pod warunkiem, że cały czas się uczymy i doskonalimy.
walter 2016-03-14 11:33:19
@Mądry nie spamuj tego konta bo DSA Investment nie sprzedaje produktów bankowych ING!!! To nie ta firma! Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Takiej rekrutacji o której piszesz nie ma!
qatar 2016-03-15 11:31:14
Mylisz firmy kolego. Produkty ING sprzedaje firma DSA Sp Z o.o. a my tutaj piszemy o DSA Financial Group S.A. To są dwie zupełnie inne firmy, w żaden sposób nie związane ze sobą. DSA FG S.A zajmuje się profesjonalnym doradztwem inwestycyjnym oraz produktami związanymi z akumulacją kapitału.FG S.A nie ma żadnego produktu ING. To nie ten wątek kolego.
jahu 2016-03-16 10:41:35
ja pracuję w DSA FG i nigdy nie miałem w ofercie produktów ING. To jakaś pomyłka. Nigdy nie sprzedawaliśmy produktów ING - na pewno nie w ostatnich 5-ciu latach.
angela 2016-03-17 13:45:12
@stówa to nie RACZEJ a Z PEWNOŚCIĄ pomyłka. To są dwie zupełnie różne firmy. Łączy je tylko branża - finanse.
kucharz 2016-03-22 13:44:42
Niestety kilka firm w polsce nazywa się DSA i czasem wynikają proglemy i pomyłki. Jeżeli chodzi o firmę DSA FG z Wrocławia to jako pracownik mogę szczerze polecić. W biurze panuje świetna atmosfera. Szefowi są świetnymi ludźmi. Potrafią rozmawiać ze swoimi pracownikami i docenić ich.
bob 2016-03-29 14:14:19
Wiele jest firm sprzedażowych na tym rynku. Wiele obiecują i w większości nie dotrzymują słowa. Z DSA FG jest inaczej. Tutaj szanują człowieka i potrafią go wynagrodzić za ciężką pracę uczciwą prowizją.
bob 2016-03-30 09:20:50
Złóż CV. Nawet jeżeli nie ma oficjalnej rekrutacji to firma jest w stanie przyjąć kogoś nowego jeżeli szefowie uznają, że ta osoba ma cechy na dobrego doradcę. Dlatego warto próbować
tradant 2016-03-31 09:16:11
Pracuję prawie 2 lata. Bywało różnie tzn. miałem ciężkie miesiące, w których nie mogłem wypracować satysfakcjonującej mnie prowizji. W innej firmie pewnie bym już odszedł. Tutaj mogłem liczyć na wsparcie szefa i dzieki temu zostałem. Teraz mam przyzwoite wyniki i co najważniejsze regularne. Myślę również, że bardzo pomogły mi także szkolenia, których jest naprawdę dużo. Z powyższych względów polecam pracę w DSA.
1
tradant 2016-04-01 12:57:15
Myślę, że staż również wystarczy. Oczywiście jak ma się doświadczenie to można od początku wypracować lepsze wyniki. Ale jak ktoś po stażu jest wytrwały i wie co chce osiągnąć to da sobie radę. Widziałem już przypadki w DSA, że ktoś kto zaczynał od stażu potrafił zrobić lepszy wynik od stargo wyjadacza. Oczywiście nie od razu.
maxi 2016-08-09 11:54:40
Pracuję od 5 lat. Nie zamierzam zmieniać pracy. Jestem bardzo zadowolony z zarobków oraz panującej tutaj atmosfery, dlatego szczerze polecam.
maxi 2016-08-09 14:52:00
Relacje z przełożonymi są dobre. Wymagają sporo ale potrafią też chwalić i doceniać. Z pewnością widzą w podwładnych drugiego człowieka a nie robota do tyrania. Zarobki zależą od zaangażowania i od tego jak się rozwijasz. Na początku jest ciężko. Podstawa to zbudowanie portfela klientów. Później już idzie ładnie i możesz zarobić nawet 5 - 6 tys w miesiącu.
donek 2016-08-10 10:47:24
Szukaj na olx. A nawet jeżeli nic aktualnie nie znajdziesz to możesz śmiało wysyłać CV na maila z ich strony. Znajomy w ten sposób dostał się tam do pracy.
logi 2016-08-10 12:04:42
A gdzie znalazłeś ofertę na takie stanowisko? Ja nie widzę
Leszek 2016-08-18 10:04:55
Wyślij do nich CV na maila. Dane kontaktowe masz na stronie. Myślę, że się odezwą.
aneta 2016-08-18 12:56:58
Zawsze można przecież wysłać CV jeżeli chce się gdzieś bardzo pracować. Czasami nawet pracodawcy bardziej wolą kogoś takiego bo wykazał się determinacją w poszukiwaniach.
kaska 2016-08-18 13:02:23
Nie ma czegoś takiego jak DSA Financial Group Sp zoo jest tylko DSA Financial Group S.A i firma nie zajmuje się pośrednictwem kredytowym
kaska 2016-08-23 14:39:21
Prawdopodobnie mylisz firmę DSA FG S.A z DSA Sp zoo. To dwie zupełnie różne firmy, które NIE SĄ w żaden sposób ze sobą powiązane. Sp zoo zajmuje się produktami bankowymi (typu konta, lokaty, karty itp itd). DSA FG S.A to natomiast firma stricte inwestycyjna.
Jarek 2016-08-24 08:41:54
Szczerze mówiąc to nic o tym nie słyszałem
nick 2016-08-24 10:43:28
Nie ma u nich takiego stanowiska. Znowu ktoś myli firmy. Takie stanowisko jest w firmie DSA Sp zoo a nie w DSA Finacial Group S.A, o której tutaj ludzie się wypowiadają. To są dwie zupełnie inne firmy tylko jest zbieżność nazw.
bob 2016-08-24 11:36:25
Bardziej doradztwem inwestycyjnym. I na pewno nie ma tutaj żadnych produktów ING
Wacław 2016-08-24 12:58:03
Jestem doradcą tej firmy i nigdy w DSA FG S.A nie sprzedawaliśmy produktów ING. Bynajmniej za moich czasów. Przy okazji pochwalę firmę za świetną atmosferę pracy oraz zarobki. Pozdrawiam
1
Wacław 2016-08-24 14:45:19
Po prostu mam porównanie z inną firmą. Tam gdzie poprzednio pracowałem szef ciągle że tak brzydko i dosadnie powiem "darł ryja". Wiele osób zajmowało się donoszeniem i panowała ciągła zawiść. Uwierz mi, że po kilkunastu miesiącach w takiej atmosferze można zwariować. I jak przychodzi się do nowej pracy, gdzie ludzie są normalni, kulturalni, szanują swoich pracowników i normalnie z nimi rozmawiają to naprawdę jest świetnie. Co do zarobków to zależą one od Twoich umiejętności sprzedażowych i tego czy chcesz je rozwijać. Powiem tylko, że w najgorszym miesiącu zarobiłem 3500 zł. Nigdy poza ten pułap nie spadłem. Sama oceń czy dla Ciebie to dużo czy mało.
Wacław 2016-08-25 09:41:44
No ja się przekonałem, że to nie zawsze jest normą. I cieszę się, że w końcu pracuję w miejscu gdzie jest to normą
marlena 2016-09-08 14:08:21
Świetna firma. Jestem bardzo zadowolona z pracy dla nich. Mogę się tutaj uczyć i rozwijać, dzięki czemu mam coraz lepsze wyniki sprzedażowe. Polecam. Uwaga - proszę nie mylić firmy DSA Sp zoo z DSA FG! To zupełnie inne firmy.
robcio 2016-09-19 10:10:21
Ja również polecam. W firmie panuje dobra atmosfera. Szefowie są przyjaźni i nie oszczędza się tutaj na ludziach. Chodzi mi głównie o szkolenia, w które firma inwestuje. Mi dzięki nim udało się tutaj wystartować. Jeżeli ktoś chciałby aplikować bez oferty pracy to niech śmiało wysyła swoje CV na ich maila ze strony. Ja tak się dostałem do pracy.
robcio 2016-09-19 10:45:42
Możesz liczyć na szkolenia produktowe, motywacyjne i sprzedażowe. Uwierz mi, że jest tego sporo i z takim podejściem masz szansę daleko zajść.
robcio 2016-09-19 13:03:51
@janek zapraszamy. Myślę, że będziesz zadowolony
mapet 2016-09-22 11:55:30
Wypłata zależy od Twojego zaangażowania. Im bardziej się postarasz i zrobisz lepszy wynik tym więcej zarobisz. A pieniądze tak jak pisał tutaj ktoś wyżej zawsze są na czas.
janusz 2016-09-26 14:50:59
Całkiem przyzwoita firma. W porównaniu do poprzednich szarlatanów dla których pracowałem jest bardzo dobrze. Chociaż tutaj panuje normalna ludzka atmosfera, która sprzyja pracy. Cele są ustawione na realnym poziomie tak żeby przy właściwym zaangażowaniu je zrealizować i zasłużyć na dodatkowe wynagrodzenie. Ale nie jest to praca dla ludzi leniwych lub zamkniętych w sobie. To praca z ludźmi i trzeba się trochę nabiegać za klientem. Niemniej warto.
stówa 2016-09-27 09:52:56
Wykształcenie wyższe jest mile widziane ale nie jest konieczne. Wiele osób bez wykształcenia wyższego doskonale sobie w tej firmie poradziło.
jasiek 2016-09-27 11:38:31
A gdzie widziałeś rekrutację na takie stanowisko bo ja jakoś takiego stanowiska nie widzę???
tomek 2016-09-28 13:59:16
Wypłaty są zawsze na czas jak w szwajcarskim banku.
iwo 2016-09-28 17:23:15
Trochę to jednak smutne, że w dzisiejszych czasach NADAL wynagrodzenie wypłacane na czas jest traktowane jako atut firmy, a nie jak coś naturalnego i oczywistego. Dobrze, że chociaż DSA Financial Group jest niezawodne na tym polu
adamo 2016-11-16 13:29:42
Jestem zadowolony. Początkowo bałem się tej pracy jednak firma świetnie przygotowuje swoich ludzi do pracy w terenie. Naprawdę wiele się tutaj nauczyłem.
Zostaw swoją opinię o DSA Investment S.A. WROCŁAW - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DSA Investment S.A. WROCŁAW