brak logo

Centuria Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Centuria Sp. z o.o.

ciekawy 2015-08-10 16:56:17
czemu co jakiś czas posty odnośnie tego pracodawcy znikają?
5
operator 2015-11-20 18:32:41
beznadziejna firma.
stanowisko operator
praca 24/7
placa: jak na infolini, 8pln/h, umowa zlecenie. Tylko szkoda ze na infolinii nie ma zadnej odpowiedzialnosci.
szef operatorów - MM beznadziejny.

Teraz argumenty dlaczego nie polecam firmy (pracowalem jako operator). Zmiany grafiku zdarzaja sie jak masz wolne. Zdarzylo sie, ze akurat ten dzien co mialem miec wolny dostaje telefon, ze czemu mnie nie ma w pracy. Tlumaczenie, ze miales miec wolne nic nie zmienia, bo "masz dostep do maila firmowego z domu, wiec mozesz czytac maile majac wolne". Z calym szacunkiem Panie szefie MM, ale za czytanie maili w domu nikt mi nie placi.
Po drugie, masz doczynienia ze sprzetem za wiele tys pln, a placa jak na infolinii. Wyplata niewspolmierna do odpowiedzialnosci za sprzet.
Duza rotacja wsrod pracownikow. Nie tylko wsrod operatorow. Chyba ten fakt mowi sam za siebie.
A juz nie bede mowil o tym, ze jak konczy Ci sie umowa i szanowy Pan MM Ci powie "spokojnie, bedize przedluzona", nie zdziwcie sie, jak w ostatni dzien umowy dowiesz sie, ze szef zmienil zdanie i jednak nic z tego nie bedzie.

Ogolnie firma dobra na 3 msc. Zobaczyc troche sprzetu, zobaczyc jak smieszna firma centuria ma super aspiracje a nic soba nie reprezentuje. Pozniej uciekac do konkurencji.


Widze, ze namietnie usuwacie moje komentarze. Za kazdym razem ja kbedize usuwany, bede ich wklejal 2x wiecej.asdasd
2
operator 2015-11-22 20:47:29
i biuro z ktorego jest zrobiony magazyn/chlew bo skladowany jest tam caly sprzet ?
operator 2015-11-24 18:16:15
to tez jasno napisalem jakiego stanowiska dotyczla moja opinia.
Co do rotacji, to dotyczy to wszystkich dzialow:)
koksik 2015-11-25 17:21:37
Wiele komentarzy jest usuwane. Zgadzam się z "operatorem". Odpowiedzialność za sprzęt jest bardzo wysoka. Ja pracując w jeden z komórek tej firmy nie raz montowałem sprzęt o wartości +150tys/pln zarabiając 7,5zl za godzinę. Jeśli chodzi o umowy obiecują podwyżki a kończy się to tak że pod koniec umowy dziękują czarnuchowi. Firma dobra na 2-3 miechy. Zobaczyć sprzęt.
operator 2015-12-07 22:51:26
Centuria chyba sie poddala z usuwaniem mojego komentarza:)

pozdrawiam MM!
operator 2015-12-13 15:48:43
na infolinii to jaka masz odpowiedizalnosc ? 7 pln za klawiature i 20 pln za myszke a placa ta sama.
Tutaj nie raz montujesz serwery gdzie nawet przy zarobkach srednich krajowych nikt sobie czegos takiego nie kupi. Twoj argument jest inwalida.
Ech pracownicy centurii, przestance sie ze mna klocic, bo niestety, racji nie macie:)
operator 2015-12-23 14:17:18
7.5 stawka nie jest zla ? jest beznadziejnie zla.
umowy o pracy w centurii nie ma. Co najwyzej wlasna dzialanosc. Oczywiscie jako operator nie masz co na to liczyc:)
operator 2016-02-15 22:26:24
co tak cicho sie zrobilo tutaj ?
MM przestales wrzucac komentarze pod roznymi nickami aby wybielic ta smieszna firme?
magda 2016-03-21 06:34:33
5 minut temu weszlam na strone. Jeszcze nie wiem. Zycze slonca
operator 2016-04-30 18:07:20
Czesc Centuria
Czemu sobie samy wystawiace komenatarze a ciagle usuwacie moj ?
Jesli znowu bedziecie usuwac moj komentarz, to za kazdym razem bede wklejac ich 2x wiecej niz poprzednio.
Czyzby Was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zabolala ze ktos napisal prawde o firmie ? O tym w jaki chamski sposob potraficie nie przedluzyc umowy mowiac "jest dobrze, dostaniesz nowa".
Niestety MM, nie potrafisz grac fair, to wiedz ze potem karma wraca.
Last 2016-05-10 14:28:33
Czy do Centuria Sp. z o.o. te ogłoszenia które widzę można uznać za jeszcze otwarte i czy da się dostać pracę już tak na już od nich czy trzeba mieć jakieś doświadczenie, albo inne rzeczy wiezieć o branży
Zostaw swoją opinię o Centuria Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centuria Sp. z o.o.