brak logo

F.H.U. Grawit

Skoczów

Opinie o F.H.U. Grawit

ZUZA 2011-01-16 09:17:13
Mi w firmie Grawit wcale nie było tak różowo... ostrzegam
Anonim 2011-07-19 02:12:40
Całkowicie zgadzam się z poprzednią wypowiedzią.. kiedyś pracowałem w tej firmie nie polecam. ( usunięte przez administratora ) W ogóle dziwiłem się, że pracodawca może zachowywać się w ten sposób. Praca po godzinach, wiecznie napięta atmosfera...
anonim 2011-12-17 22:14:34
wszystko oprócz pierwszej opinii to prawda - potwierdzam
2
Yanky 2012-10-01 10:14:42
dzieki wszystkim za ostrzeżenie. Dzięki temu nie straciłem zdrowia i czasu. Pozdrawiam
2
takitam 2012-10-02 17:10:13
myślę,że ludzie którzy te opinie pisali to w 80% Ci którzy zostali zwolnieni bo nie potrafili wykonywać solidnie pracy na która sie pisali.
faktem jest to iż praca po godzinach to standard ale tylko i wyłacznie dla tego że pracownicy sami sią nie potrafią zorganizować.
jeśli chodzi o teksty ( usunięte przez administratora ) to sa to teksty w żartach i to sami pracownicy sobie ich tak nauczyli ponieważ wszyscy siędza w 1 biurze wiec jak żartuja pracownicy też wulgarnie to szefostwo też.
( usunięte przez administratora )
nie znalazłam(em) w okolicy pracy za te pieniadze na takim stanowisku.
ogólnie jesli się dogadacie z pracownikami to nie jest zle
1
ANO 2012-11-12 13:54:58
Uwaga na to firmę!
1
..... 2012-11-22 14:38:28
Wszystko co napisały poprzedniczki zgadza się w 100%. Szefowa nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu interesu, (usunięte przez administratora) Każda dziewczyna zarabia inaczej, dlatego nie wolno rozmawiać o tym między sobą. Oczekują nie wiadomo jakich utargów nie dając nic od siebie. Praca w tej firmie tylko dla mało ambitnych !
1
były pracownik 2013-01-16 13:27:00
A mi się wydaje, że ludzie przychodzący tam do pracy, myślą sobie nie wiadomo co o sobie, jacy nie są wspaniali i ile to nie powinni na start zarabiać. Proszę to jest kupa śmiechu. Nie ma firmy prywatnej w której nie ma zgrzytów itp. A jak ktoś zmienia prace 3 razy w roku to świadczy o tym jakim jest beznadziejnym pracownikiem, ale dla wszystkich to jest tak jak dla(usunięte przez administratora) - dla mnie nie ma pracy w tym kraju (z moim wykształceniem) (usunięte przez administratora) Polacy to naród idący za głosem reszty, non sens. Jak już gdzieś się usłyszy, że zle to znaczy zle i tego się lepiej trzymać. A że ktoś był beznadziejny(usunięte przez administratora)Tak jak gdyby nikt nigdy w życiu się nie wkurzał w pracy, wszędzie wszyscy są tacy spokojni i kulturalni w każdej firmie oczywiście. No proszę Was. Sięgnijcie po większy horyzont a nie siedzicie (usunięte przez administratora) myślicie że Wam sie wszystko należy. Do roboty!
3
zoola 2013-01-21 15:22:34
Oj ostatnia wyspowiedź to apel o pomoc-szefowej chyba na rozmowy o prace juz nikt nie przychodzi.haha a małe pojemnosci nadal dostarczane sa?
1
anonim 2013-01-24 00:39:46
Dużo gadania mało konkretów. Ktoś z były pracowników może się wypowiedzieć bardziej precyzyjnie na temat firmy GRAWIT w kwestiach zasad zatrudnienia i wynagrodzenia, możliwości rozwoju zawodowego, stabilności finansowej, czy firma jest wypłacalna czy ma problemy/długi. Czy jej działalność jest etyczna, może wzbudzać zastrzeżenia, narazić potencjalnego pracownika na kłopoty ?
1
anonim 2013-02-10 18:28:58
byłam, pracowałam, po paru tygodniach podziękowałam,( usunięte przez administratora ) traktowanie pracownika z góry na porządku dziennym, ogólnie baardzo niemiła atmosfera, najgorszemu wrogowi bym nie poleciła tej posady... więc jak tylko możecie strzeżcie się tej firmy i szukajcie gdzie indziej ...
1
x 2013-02-24 00:13:18
Żałosne... Ludzie którzy to wszystko piszą to byli pracownicy którzy zostali zwolnieni ze względu na brak predyspozycji do pracy, albo za szkody które narobili ;) Jeśli ktoś wyobraża sobie że będzie siedział za biurkiem i 8h się nudził, to fakt - nie tam. Jeśli ktoś liczy na dobre wynagrodzenie dając coś od siebie i rzetelnie spełniając powierzone obowiązki to dobrze trafił. I myślę że nie będę pisać już nic więcej bo i tak zaraz pojawią się komentarze o pupilkach itp... Ech...Jeśli ktoś jest na tyle inteligentny to przyjdzie i sam się przekona jak jest bez głupich sugestii.
1
anonim 2013-02-28 15:12:12
To powodzenia (usunięte przez administratora) Nie znam osoby która byłaby zadowolona z pracy u Was(usunięte przez administratora)
1
x 2013-03-19 12:47:02
8h chyba 12h!
1
123 2013-04-22 22:55:00
(usunięte przez administratora) pomysłowe ale skrzydła już im się podcinają bo szykują się pozwy klienci nie są głupcy :) a to wszystko każą robić nam stażystą... ŻAŁOSNE !!!
3
nick 2013-05-13 19:09:10
(usunięte przez administratora) Powiem tylko tyle ... " ZE WSI MOŻNA SIĘ WYPROWADZIĆ ALE WIEŚ Z CZŁOWIEKA NIE WYJDZIE NIGDY!!!"
1
zzz 2013-09-08 22:27:03
Trzeba być bardzo zdesperowanym i mieć dużą motywację do pracy, aby wytrzymać w tej firmie dłużej niż kilka tygodni. Gdybym przed moim zatrudnieniem w tej firmie, przeczytała tyle negatywnych opinii o niej co teraz, to pewnie zapaliłaby mi się czerwona lampka. Niestety na tamte czasy był tylko 1 wpis- od Zuzi.( usunięte przez administratora ) ATMOSFERA JEST TAK GĘSTA, ŻE MOŻNA SPOKOJNIE ZAWIESIĆ SIEKIERĘ W POWIETRZU. ( usunięte przez administratora ) nie liczcie na to, że jak będziecie "dobrze" pracować to was docenią.Nie ma takiej opcji-zawsze usłyszycie, że jesteście do niczego(delikatnie ujmując) i tylko szefostwo "trzyma" firmę.....Kto ma ochotę niech się przekona sam- łatwiej wtedy przyjdzie mu docenić jakąkolwiek pracę gdzie indziej....aha: wszystkie opinie są jak najbardziej wiarygodne.Podsumowując:szkoda zdrowia i nerwów!!!
1
anja 2014-02-04 18:52:23
Pracuje na podobnym stanowisku jako handlowiec informatyk.Zarabiam poniżej 2 tys a przez 8 h nie mam czasu nawet na śniadanie.Non stop harówa użeranie się z klientami, wysyłki, telefony, maile, reklamacje, księgowanie wpłat, uzgadnianie sprzedaży, listy przewozowe, kurierskie, pocztowe, wnoszenie dostaw i do tego zero wdzięczności.Pseudo szefowa ma tylko pretensje a robisz im ponad 300 tys zł obrotu miesięcznie.żałosne !Lepiej iść na kase do biedronki za 1800 i mieć wszystko w d..ie.!
1
leo 2014-02-26 22:19:35
Grawit prowadzi nieustanną rekrutację a przepływ ludzi w tej firmie jest większy niż wody w Wiśle co oznacza, że to faktycznie (usunięte przez administratora).Z drugiej strony nie znam ludzi pracujących w handlu internetowym, którzy są zadowoleni ze swojej pracy.
To ciężki kawałek chleba.
Poszkodowany 2014-04-11 14:00:44
Na dodatek firma "zapomina" o swoich zobowiazaniach, bardzo nieporfesjonalnie podchodza do kontakow z Kontrahentami.
2
poszkodowany2 2014-05-16 21:13:18
Witamj, Poszkodowany podaj jakis kontakt do siebie. Również dostarczyłem towar do tej firmy i mi do dzis nie zapłacili. czekam 2 miesiące zero kontaktu.
4
ph 2014-10-19 21:23:16
Też pracowałam w tej firmie. Nie polecam.musisz sprzedawać niepełnowartościowy towar. Wysyłki do klientów nie pełne.
Poszkodowany3 2014-11-15 14:37:01
Poszkodowany 1 i 2. Zalecam wynajecie profesjonalnej firmy sciagajacej dlugi. Moja sprawa ciagnie sie juz 3lata; brak porozumienia w spr ugody/rat, sprawa trafila na wokande. Teraz wlascicielka ciagle odwoluje sie podajac bzdurne powody. Ostrzegam przed ta firma i zalecam szybkie dzialania windykacyjne. Nadmienie, ze zgadzam sie z ph; w ramach rozliczenia zamowiony u nich zostal towar: wyslali mi towar niepelnowartosciowy, bez uzgodnienia, ktory moge jedynie zapakowac i schowac do magazynu na polke-mikt mi tego przyjmie ani nie kupi. Po czym firma nabrala wody w usta/ zero kontaktu! O pracownikach tej firmy tez moge sie wypowiedziec: wiecznie zestresowani - nie dziwie sie skoro musza klamac ii udzielac wymijajacych informacji; bardzo czesta rotacja- co kilka miesiecy kontaktowalismy sie ciagle z kims "nowym", takze prosze wywnioskowac i wziasc pod uwage - to rada dla starajacych sie tam o prace. Pzdr
slug 2014-12-19 17:05:46
Cześć, wszystkich którzy szukają aktualnie pracy polecam nowe ogłoszenie firmy Grawit, moim zdaniem warto się zainteresować. POSZUKIWANY KIEROWCA Międzynarodowy kat. C+E Opis stanowiska pracy:Praca dla kierowców międzynarodowych. Baza w...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5551415?keywords=&region=
rox 2015-03-03 11:48:06
Stanowczo nie polecam. Ma rację Poszkodowany3: wieczne kłamstwa, niezrealizowane zamówienia, wciskanie szajsu i udowadnianie, że to jest super jakość. Nie bądźcie takimi naiwniakami, jak ja! Uczcie się na moim błędzie. NIGDY WIĘCEJ, ANI WIDZIEĆ GRAWITU!!!!
cycek33 2015-03-17 21:45:53
moze ktos cos napisac ile zarabiaja magazynierzy??
mik 2016-07-01 14:52:33
Powiedzcie mi prosze le maksymalnie można zarobić na stanwosiku Kierowcy, tak naprawdę wiem,że w branży nie płacą firmy zle, zależy wiele od włąsciciela ale każdy jest człwoiem wiec chyba krzywdy nie da się jakiejś zrobić, jak z kwotami?
Zostaw swoją opinię o F.H.U. Grawit - Skoczów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. Grawit