brak logo

Centranet S.C.

Poznań

Opinie o Centranet S.C.

Gal_Anonim 2013-02-11 20:26:55
Witam!

(usunięte przez administratora) Demotywująca pensja a oczekują za takie pieniądze specjalisty
Bardzo szkoda bo obsługa i rekruterzy bardzo mili...
1
anonim 2013-05-24 22:29:36
skoro tak było to czemy już nie pracujesz?
Karol_21 2014-08-12 12:44:46
Zgadzam się, zastanawiam się tylko czy jest szansa na jakąś sensowną praktykę studencką. Jestem na marketingu i zarządzaniu w Poznaniu, nie mam żadnej musowej praktyki, sam chcę coś zacząć mimo że jestem dopiero teraz na drugim roku, ale trzeba budować CV. Poczytałam komentarze i widzę, ze jest mocne ciśnienei na wynik, ale ja takie klimaty lubię, więc się ich nie boję. Kwestia tylko czy będzie można elastycznie pogodzić pełny etat razem z weekendami nawet ze studiami dziennymi. Dzięki za odpowiedzi.
gość 2014-09-05 13:18:25
Jak to mówią nie robi się do swojego gniazda więc ja bym nie liczyła na opinię pracowników. Decydując się na pracę prędzej czy później przekonasz się jakie "wartości" są cenione przez szefostwo.
2
gość 2014-09-30 16:17:15
Jeśli potrafisz czytać między wierszami za pewne wyciągniesz wnioski z mojej opinii
pracownik A. 2014-10-02 08:43:59
Dziwi mnie co tutaj ludzie piszecie. Wypowiadają się tutaj ludzie którzy wewnętrznie nigdy nie byli pracownikami tej firmy. Radzę puknac się w głowę i zastanowić co się pisze. Takich bzdur dawno nie czytałam ale nie omieszkam pokazać tego moim szefom będzie się z czego pośmiać. Pozdrawiam gamonie :-)
gość 2014-10-02 13:12:54
Uderz w stół, a nożyce się odezwą - czytaj kolejna "lojalna" kolegów z pracy za pewne też sprzedajesz...
4
GENOWEFA 2014-11-13 13:40:14
Firma jest super :)
Monika 2014-12-03 23:06:05
profileek Jak czekasz na konkrety i opinie o pracy w tej firmie to idź i sam sprawdz. Boisz się,że kierujesz się opinia innych osób???? Najpierw muszą Cię zaprosić na rozmowę :-)
XYZ XYZ 2014-12-08 14:09:24
Firma w porządku, mogę polecić. Ludzie w bardzo przyjaźni i pomocni. Pracy dużo, ale na co dzień odbywa się ona w miłej atmosferze. Szefostwo super! Jedynie przydałyby się wyższe wynagrodzenia. Poza tym wszystko na plus!
xxx 2015-02-23 11:41:21
Firma bardzo na plus. Przyjazna atmosfera,dobrze płacą a szefostwo super. Polecam
Pracownik 2015-03-15 22:11:41
Bulubuu widać że nigdy nie byłeś w firmie CentraNet. Ewidentnie widać ,że jesteś moderatorem serwisu Go Work. Pozdrowienia dla ściemniaczy.
KORDIAN 2015-03-30 22:30:40
Marysia jeżeli jesteś na tyle wykształconą osobą z doświadczenie w tzw. szeroko pojętym marketingu nie wypisywałabyś pierdół na Go Worku, tylko zadzwoniła do firmy i zapytała się czy jest jakiś wolny etat,ale brakuje Tobie takiej zdolności, którą nabywa się na początku kariery (może na studiach,chyba że nie chciało Ci się robić to byłaś na dziennych za pieniądze rodziców) właśnie na słuchawce. Jeśli strach Tobie pozwoli i zadzwonisz do firmy, to może znajdzie się praca np. zamiatanie chodnika przed firmą żebyś się nie marnowała na "byle jakiej słuchawce". Nazwijmy to używając "marketingowego" słownictwa - opracowywanie strategii marketingowej poprzez porządkowania otoczenia biznesowego :) PS Definicje marketingu na studiach może wykułaś na blachę ale zasad pisowni z podstawówki nie przyswoiłaś, pozdrawiam
Gall 2015-04-27 11:40:46
Raczej nie dostaniecie tutaj sensownej konstruktywnej odpowiedzi dotyczącej tej firmy. Moja subiektywna lecz konstruktywna opinia została usunięta. Tak więc polecam przekonać się na własnej skórze. Możliwe, że z czasem Centranet zmienia się na plus... Kto wie? :)
1
EŁZEBIA 2015-04-27 16:51:01
Dokładnie też jestem myśli, że GoWork usuwa wypowiedzi ale to już chyba kwestia serwisu a nie firmy...
taka prawda 2015-05-20 15:53:35
Firma nie zmieni się na lepsze jeśli szefostwo nadal zamiast cenić zdolnych ludzi będzie ceniło tych, którzy nic nie potrafią tylko donosić (często nieprawdę) na współpracowników. Niestety oni takie zachowanie kochają. Ryba psuje się od głowy i dlatego ludzie stamtąd odchodzą
Ala 2015-05-20 17:19:52
Połowa tych wpisów to żale byłych pracowników-lewusów, którym nie chciało się pracować i myśleli,że inni zrobią wszystko za nich. A teraz siedzą w domu i swoje żale wylewają na GO WORK i oczerniają właścicieli firmy,że ,,kochają donosicielstwo,, w firmie. Coś trzeba wymyślić i gdzieś żale wylać za swoje nieudolne życie i za to że zostało się zwolnionym i nie można dalej udawać ,że się pracuje.
gość 2015-08-18 10:27:38
Marynarz tomek czyli ogólnie nie szanujesz ludzi? Faktycznie nic tylko pogratulować...
Stefania Burczymucha Konstantynopola 2015-08-18 11:25:51
Zgadzam się z Marynarzem :) Żeby mieć trzeba pracować. Pozdrawiam wszystkich :)
gość 2016-01-28 13:59:11
Piękne opinie szefostwo pisze... ;)
adfssfg 2016-02-05 16:14:24
Redaktor jest szukany bo obecna jest w ciąży a poza tym w ogłoszeniu jest napisane, że na zastępstwo! Jeśli komuś nie chce się pracować to w tej firmie nie ma czegoś szukać bo nikt za niego pracy nie zrobi.
2
Julia 2016-02-10 18:04:07
Z tego co ja wiem to obecnie redaktor naczelna jest na chorobowym- gdyż jest w ciąży. Szukają na jej miejsce kogoś do pracy i nie koniecznie na zastępstwo bo jeśli okaże sie ze ta nowa osoba bedzie lepsza i bardziej efektywna to naczelna jak wróci z chorobowego to dostanie posadę zastępcy także warto sie starac o prace w tej firmie bo szefostwo jest naprawdę spoko i całkiem niezłe płaca. A płaczą Ci którym nie chce sie pracować i tylko ściemniają. Nie ma co sie zrażać opinia innych warto iść i samemu sie przekonać jak jest a nie gdybać. Mam nadzieje , ze moja opinie bedzie dla was koledzy i koleżanki pomocna
alkdsfj 2016-02-22 13:54:28
Z tego co wiem jest to pierwszy przypadek w tej firmie z umową na zastępstwo ;) Więc jak będzie to się okaże. Ale np. byłe stażystki mają szansę na etat w danych dziale jeśli jest zapotrzebowanie w danym momencie na taką osobę.
dfhshsd 2016-02-26 15:33:59
Jak z kasą to pewnie na rozmowie się dopiero dowiesz ;)
Ania 2016-03-23 20:18:20
Witam, Mam pytanie do osób znających Centranet, tutaj jest informacja że od sierpnia 2015 poszukiwana jest osoba na przedstawiciela handlowego, a mamy marzec 2016, gdzie znalazłam to samo ogłoszenie- nie ma chętnych, jest tak ciężko czy o co chodzi? Proszę o szczere odpowiedzi.
... 2016-03-25 17:24:12
Do Ani,

Po prostu się handlowcy często zmieniają. Tamto ogłoszenie jest stare, teraz już jest kolejne
kinder 2016-06-29 01:07:14
Nieee, no kariery to tam nie zrobicie. Firma mała, zaledwie kilkanaście osób i raczej brak perspektyw na jakikolwiek awans czy rozwój. Utkniecie na dobre :) i z tego co wiem to raczej ludzie stamtąd uciekają niż przychodzą. Świadczą o tym chociażby nieznikające ogłoszenia o prace. Ktoś popracuje miesiąc i rezygnuje. Eeeee, szkoda czasu chyba. Szału ni ma i nie będzie.
Mariola 2016-06-29 10:18:50
Kinder chyba Ty tam nie zrobiłaś kariery i wylewasz żale. Ja tam pracuje juz 5 lat i złego słowa nie powiem. A ludzie jak ludzie zawsze sie zmieniają.
Mariola 2016-06-30 11:45:25
Ower umowa na cały etat. W tej firmie każdy ma normalna umowę.
Jaś 2016-07-14 15:39:09
praca jest w biurze. Taka polityka firmy., Nie ma pracy zdalnej.
ucz się 2016-07-14 15:45:18
A wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna dla przedstawiciela handlowego? Wynagrodzenie dochodzi do 10tys zł, a ostatecznie jest umowa o pracę, najważniejsze jest to, że zapewnione są odpowiednie narzędzia pracy. Najważniejsze jest to, że wiedzą jak zadbać o pracowników.
Zostaw swoją opinię o Centranet S.C. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centranet S.C.