brak logo

MediaSerwis.Net Agencja Multimedialna

Słupsk

Opinie o MediaSerwis.Net Agencja Multimedialna

Zetrox 2012-02-06 21:39:44
Miałem do czynienia z tą firmą. Jest bardzo niekompetentna, nieterminowa, a właściciel bardzo niesłowny. Dodatkowo przy bardzo niskiej jakości usług, ceny mają z kosmosu. NIE polecam!
poles 2012-03-28 00:21:11
Zetrox - 2012-02-06 21:39:44

Miałem do czynienia z tą firmą. Jest bardzo niekompetentna, nieterminowa, a właściciel bardzo niesłowny. Dodatkowo przy bardzo niskiej jakości usług, ceny mają z kosmosu. NIE polecam!
Bardzo dobra firma. Głupoty wypisujesz człowieku.Chlopie jesteś wyjątkiem chyba.
Zetrox 2012-04-04 14:07:10
Nie wiem czy jestem wyjątkiem czy nie, ale z firmą Mediaserwis.net współpracowałem ok. 2,5 roku. Tworzyła dla mnie duży portal internetowy którego nie umiała skończyć. Najpierw przekroczyła termin wykonania portalu o ok. 200%, po czym przez kolejny rok poprawiała (często po kilka razy to samo i bezskutecznie) swoje błędy poczynione przy jego tworzeniu, z efektem końcowym bardzo niezadowalającym. Kolejna firma musiała po firmie Mediaserwis.net poprawiać ponad połowę portalu przez następne pół roku.

Udało mi się dotrzeć do jednego z programistów tworzących mój portal na zlecenie firmy Mediaserwis.net który sam stwierdził: cytat"do mnie trafiła ta strona już popsuta, a ponieważ nie płacono mi za naprawę kodu a za funkcjonowanie strony, nie poprawiałem błędów poprzedników. Sam framework zastosowany do tego systemu nie był odpowiedni do tego typu projektu."

Podsumowując na podstawie moich doświadczeń: Ceny usług firmy Mediaserwis.net są moim zdaniem bardzo w
zetrox 2012-04-04 14:09:46
Dalsza część uciętego tekstu:

Podsumowując: Ceny usług firmy Mediaserwis.net są moim zdaniem bardzo wysokie, jednocześnie przy bardzo długich terminach wykonania (u mnie zawsze były przekroczone) oraz bardzo niskiej jakości usług (poprawianie tych samych błędów po kilka razy).

Dla porównania od rozpoczęcia współpracy z kolejną firmą ceny prac programistycznych spadły średnio o ok. 60-80%, czas wykonywania prac spadł o ok. 50-60% a jakość usług podskoczyła o 100%. Sam właściciel firmy jest bardzo niesłowny, często zmieniał wersję wydarzeń układając ją na swoją korzyść w bieżącej sytuacji.
jacek_201 2012-04-08 11:03:45
Widać, że kolego nie jesteś zadowolony - dołączasz do grona jednoosobowego niezadowolonych, bo osobiście ta firma wykonała dla mnie serwis 3 lata temu -nie powiem złego słowa. Bardzo fachowa obsługa. Więc Twoja opinia jest subiektywna bo masz zapewne jakieś "osobiste przesłanki" więc nie neguj czegoś co jest dobre.
lipolg33 2012-04-08 11:15:07
zetrox jest wyjątkiem. jak wielu pewnie dac paluszka a chce całą rękę. tylko pewnie mało placi. ja pracowałem na zlecenie dla tej firmy i szczerze mogę polecić. nie ma sensu analizować negatywnych wpisów, bo to pewnie konkurencja.
Zetrox 2012-04-08 23:30:41
@jacek_201 - oczywiście że moja opinia jest subiektywna. Jest wyrażona i poparta faktami na podstawie mojej 2,5 rocznej współpracy z firmą Mediaserwis.net, która przebiegała tak a nie inaczej.
Nawet jeżeli mój przypadek jest jednostkowy (chociaż bardzo w to wątpię) każdy kto chciałby nawiązać współprace z firmą Mediaserwis.net, powinien się zastanowić 3 razy (firm w internecie jest mnóstwo).
Nie życzę nikomu przeżycia tej "drogi przez mękę" którą ja przeżyłem współpracując z firmą Mediaserwis.net.
Zetrox 2012-04-08 23:41:23
@lipolg33 - Jaki byłby potencjalny sens dodawania negatywnego wpisu o 1 firmie konkurencji??? skoro firm w internecie są setki a nawet tysiące??? Raczej sensu w tym nie ma żadnego :)

Napisałem swoją subiektywną opinie o firmie Mediaserwis.net popartą faktami na podstawie mojej długiej (2,5 rocznej) współpracy z ww. firmą.

Po czym w dzień świąteczny (rano) kiedy jest 10 razy mniejszy ruch w internecie (niż w normalny dzień) pojawiły się 2 podobne wpisy (kilka minut po sobie), z informacjami iż nie mam racji.

Widać od razu że jacek_201 i lipolg33, to 1 i ta sama osoba (prawdopodobnie właściciel ww. firmy lub ktoś z firmą związany, któremu nie spodobało się że ktoś wyraża się negatywnie o jego działalności).

Na przyszłość jeśli już pisze Pan/Pani takie wypowiedzi, proszę zadbać o to aby były one bardziej naturalne, a nie sztuczne jak oba ww. wpisy :)))

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :)
hekrk 2016-05-11 18:18:20
Z tego co wiem @gonz, jest to umowa o pracę, nie wiem czy w ogóle podejmują z kimś współpracę na zasadzie własnej działalności. Ale sama firma dobrze prosperuje więc można się spodziewać nowych zatrudnień, otrzymuje się w tej firmie wiele możliwości do szkoleń
Zostaw swoją opinię o MediaSerwis.Net Agencja Multimedialna - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaSerwis.Net Agencja Multimedialna