brak logo

Logi-Pack Malpak

Łazy

Opinie o Logi-Pack Malpak

Ares 2010-10-29 19:35:02
Ogólnie praca bardzo ciężka małe wynagrodzenia praca na chłodni o niskiej temperaturze
1
Darek 2010-11-10 21:00:07
Pracowałem tam nie polecam ogółem małe zarobki a pracy od cholery
anonim 2010-11-28 23:00:02
A u kogo na zmianie pracowaliście ja u Xeny i było w porządku
Ania 2010-12-19 15:58:12
Proszę o informację jak można dojechać do tej firmy z raszyna komunikacją autobusową. Jakie są tam zarobki na stanowisku konfekcjonerki i na czym praca polega i jaka jest ogólna atmosfera
anonim 2010-12-28 21:04:04
Fajna firma, może zarobki nie zbyt duże ale klimat bardzo rodzinny. Jeśli ktoś nie jest stworzony do pracy to może siedzieć w domu. Zawsze warto spróbować polecam :-)
anonim 2010-12-28 21:15:05
Troszkę kultury ludzie to czytają. Pani opinia jest raczej mocno przesadzona, wątpię oby owy fakt miał miejsce w tej firmie. Może myślimy o dwóch różnych firmach????? Pozdrawiam Panią Tereskę.
krysia 2011-02-02 17:10:21
Pracowałam w tej firmie jakis czas temu. Ale odeszłam. Tam jest brud, smród i ubóstwo. Zakład brudny, w łazienkach syf. A najbardziej zaskoczyło mnie to jak kazali mi sprzątać kible w przerwie między pakowaniem słodyczy. Oczywiście w tym samym fartuchu i bez rękawiczek. Paranoja !!! Pensja 5,5/godz i jeszcze potrącaja za dojazd 100zł. Praca jest na akord, poganiają jak krowę na pastwisku Niby akord masz spory a przy wypłacie dostajesz wielki (usunięte przez moderatora)
Ludzie ostrzegam was. Nie dajcie się wykorzystywać.
2
anonim 2011-02-24 15:47:53
Niby praca przy słodyczach ale wcale słodko nie jest
aaa 2011-03-30 22:45:56
Ja pracowałam w tej firmie kilka lat i bardzo miło wspominam tą pracę ze względu na atmosferę tam panującą
Karola 2011-11-20 18:23:59
Kilka lat temu pracowałam tam krótko
. Ale chciałm pozdrowić Dorotę, Xene, Lidkę i Krzsztofa o ile tam jeszczę pracują i o ile jeszcze ta firma istnieje
gal anonim 2013-02-20 16:00:26
brak słów mamy 21 wiek a tam stawka 5.5zł/h.
3
józia 2013-03-16 13:49:03
śmieszna firma śmieszne pieniadze
2
Bożydar 2013-09-10 16:07:12
Pracowałem tam 3 lata, dopóki byłem potrzebny było fajnie. Potem zrobili ze mnie złodzieja tylko po to żeby mnie zwolnić. Jak pan (usunięte przez moderatora) się dowie jak pakujecie ferrero psine i kocine to pewnie zabierze wam robotę. Pragnę nadmienić że pani (usunięte przez moderatora) z najwyższej kontroli Ferrero jest moją siostrą cioteczną.
Pozdrawiam Bożydar.
6
anonim 2013-10-04 13:51:58
Tak, nadal jest 5,5 na godzine....
2
AAAAAAA 2014-04-26 17:07:16
zapomnij
1
BBBB 2014-04-26 17:59:59
Zgadzam się ten pijak jest tam od pisania co każda zmiana ma robić a to co ma napisać dyktują mu koordynatorzy od danej produkcji (jak zachla to go tydzień w pracy nie ma ale w pracy tez pije a więc jakiś pracownik odwozi go do domu )
Bożydar ma rację to co dzieje się tam z produkcją Ferrero (i nie tylko )to masakra niedawno jak nie zdążyli z produkcją tygodniową to zamknęli zakład w poniedziałek udając że ich tam nie ma a w środku siedzieli i kończyli ich produkcję (tak to jest jak pijak prowadzi produkcję )
3
anonim 2014-09-09 17:37:15
ostatnio chcieli tam potruć ludzi nie polecam
3
anonim 2014-12-11 16:22:15
czy się stoi czy się leży 5,5 się należy (oczywiście na raty )
ruda 2015-01-14 13:34:01
tam można pracować tylko poprzez agencje. Tylko Leszek jest tam spoko.
2
ruda 2015-01-14 13:39:15
z leniem na zmianie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałam tam przez agencje 2 miesiące,i było naprawdę fajnie.Szefowa zaproponowała nam pracę i żle zrobiłam że przyjełam.Dobrze że znowu wróciłąm do agencji. Do dziś nie żałuje że odeszłam.
anonim 2015-04-21 20:07:03
ta firma to piekło ostatnio wywaliła kierownika nawalony na nocnej zmianie ale że to rodzina to pewnie wróci .ciągle ciągani są po sądach i tak powinno być sami leżą na kasie a ludziom nie dadzą uczciwie zarobić
anonim1234 2015-04-28 12:46:15
nie było tam tak żle, zależy jeszcze na jakiej zmianie. nędznie się tam zarabia ale przez leasing można było tam jeździć. Z Leszkiem było fajnie
dora 2015-06-15 11:13:00
jeżeli ktoś nie ma na chleb to zarobi 1000 zł na miesiąc na 3 zmiany i to czasami po 10 godzin, tylko nie wiadomo kiedy odbierze te pieniądze, Ciężka praca jak w kamieniołomach za 7 zł a akord zamiast doliczyć ludziom, brygadzista dolicza sobie i znajomym. Cała reszta ma tylko godzinę 7 zł na godzinę
1
Była pracownica 2016-03-15 22:10:13
Jeżeli chodzi o Leszka to jeden z najlepszym brygadzistów. Praca fakt faktem jest ciężka, a szefostwo traktuje ludzi jak bydło.. Niestety.
nn 2016-03-16 00:21:08
Masz racje praca czasem ponad sily ale atmosfera na zmianie u lecha spoko...
Nieznajoma 2016-04-01 12:01:52
Leszek jako jedyny szanował ludzi. Pracowałam swojego czasu na jego zmianie i musze przyznać, że pomimo negatywnych opinii jest BARDZO fajnym facetem. To samo tyczy sie Irminy. Jako jedna, jedyna brygadzista pracowała równo z dziewczynami z agencji. Nie to, co Panie M, które uważały się za nie wiadomo kogo. Chodziły po całym zakładzie niczym święte krowy zupełnie NIC nie robiąc. Praca naprawdę ciężka, czasem akordowa, ale atmosfera chociaż bardzo fajna. Do mnie niektórzy stali sie wręcz jak rodzina.
2
agnes 2016-04-18 19:38:01
Zgadzam sie z nieznajoma co do pan M.
Mysle ze wiele osob podzieli to zdanie i przyzna racje chodza i dra sie tylko nie wytlumacza a wymagaja do nich rowniez mozna dolaczyc p.Karoline ktora zachowywala sie tak samo mysle ze zmiana lecha najlepsza jako panie ktore tam pracuja na zmianie mozna z nimi porozmawiac zapytac i pomoga nie to co Te od pan M tam nikt nikomu nie pomoze jak ktos nowy tylko krzycza i wymagaja od nowych osob bog wie czego a do nich ta nowa brygadzistka ktora sama nie wie co ma robic
ogolnie praca spoko jak ktos lubi pracowac
2
Maja 2016-04-20 15:50:46
Ha,ha, czytam i niewierzę...Miałam okazję pracować w tej firmie przez agencję na każdej zmianie i czytając te wpisy zastanawiam się czym wyróżniał się pan Leszek spośród pozostałych brygadzistów,oprócz tego że albo go nie było,a jak już był to zazwyczaj wczorajszy:).I tak naprawdę całą jego pracą odwalała p. Ania z kontroli jakości.
2
była pracownica 2016-04-25 12:55:26
Odwalała, nie odwalała ale przynajmniej nikt o tym nie wiedział. Leszek był ludzki w stosunku do pracowników, a niestety niektórym brakuje zrozumienia, nie mówiąc juz o kulturze osobistej. Niestety, tym właśnie wyróżniają sie niektórzy w tej firmie. Chamstwo, ponad chamstwem. Pracując tam momentami można stracić wiarę w ludzi.
Stałe pracownice, bajczary zamiast pracować wolały plotkować. Wstyd.
1
ruda 2016-06-08 16:41:33
Bardzo dobrze wspominam prace tam, szczegolnie leszka, naprawde fajny facet z ktorym mozna bylo pogadac i pożartować, w przeciwienstwie do Irminy ktora uwaza sie za niewiadomo kogo a przeciez brygadzistka nie jest i nie bedzie to zwykla pracownica.
5
Anonimowa 2016-07-22 16:07:55
Nie rozumiem tego czepiania się Irminy, która naprawdę pomagała i zapieprzała jak głupia. Dziewuszyna ciągle chodziła znerwicowana, ponieważ szefostwo wymagało i wymaga od niej najwięcej. Ciągłe podśmiechujki, bo jej zmiana jest taka czy owaka.... Litości. Pracowałam na jej zmianie i zmianie pani Ani i przyznam szczerze, że właśnie u Irmin y człowiek czuł się doceniony.
5
5r9 2016-08-04 20:16:58
skoro już w temacie jesteśmy, jakie wymagania na brygadzistę u was trzeba spełnić jak się chcę zatrudnić?
3
Zostaw swoją opinię o Logi-Pack Malpak - Łazy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logi-Pack Malpak