brak logo

Alfa-Lek Sp.j. Lecznica Profesorsko-Ordynatorska

Warszawa

Opinie o Alfa-Lek Sp.j. Lecznica Profesorsko-Ordynatorska

magda 2012-02-13 12:51:32
A dokładnie co się Panu w tej lecznicy podoba :lekarze,rejestracja,pielęgniarki? Szkoda , że nie każdy wszystko widzi i jest obiektywny.
1
orka 2012-07-05 22:07:10
adam0272, czyżbyś zakochał się w jakiejś rejestratorce, że taka opinia?
Bo wątpię, by to była opinia obiektywna ;]
Praca w alfa-lek - cóż, można to określić dwoma słowami - stado żmij ;]
Radzę uważać na to co się mówi, kiedy i do kogo.
A firmą, wbrew pozorom, nie zarządza Właścicielka... ;]
monika 2012-08-15 17:28:48
Potwierdzam , niestety praca w lecznicy nie jest łatwa i lekka , pacjent przychodzi i dostajesz zje...za wszystkich od lekarzy przez gab.zabiegowy do położnych ale to jeszcze nie jest najgorsze...Kończysz pracę o 20 ( po 12 godz.dyżurze ) i następnego dnia od nowa 12 godz. i to czasami na najwyższych obrotach , że człowiek nie wie czasami jak się nazywa... ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ...
alpaczino 2012-11-14 14:51:20
Oszczerstwa Może Pani pisać gdzie indziej idż do pracy gdzie indziej to nauczysz się szybko pokory,jak Ci się nie podoba droga wolna.
dobra praca 2013-04-11 01:26:30
Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy w Alfa-Lek czy gdziekolwiek indziej. Z tymi 12 godzinami to spora przesada. Jedno jest pewne, a znam kilku lekarzy pracujących w Alfie osobiście - tam naprawdę można zarobić niezłe pieniądze. Mnóstwo klientów, do tego zwykle stałych bo pracuje tam czołówka lekarzy warszawskich. tak więc zamiast marudzić trzeba pracować. Zresztą jak ktoś chce spróbować to może http://www.alfa-lek.pl
xyz 2013-05-29 22:08:37
Mam nadzieję , że warunki pracy się zmieniły ... a może nie . Jedno jest pewne , że bez układów i podlizywania jeszcze do niedawna nie można było tam spokojnie pracować.
ada 2013-06-01 23:21:03
He he! kierownictwo się wypowiedziało?
M.J.N 2013-08-07 08:32:40
Kierownictwo, z przyjemnością się wypowie, o ile będzie wiedziało, o co chodzi. Jeśli dzieje się coś złego, każdy ma nie tylko prawo, a wręcz obowiązek, poinformować o tym właściciela. Dni i godziny, w których jest to możliwe, zna każde z Was. Szeptanie po katach i snucie teorii spiskowych, jest po prostu żenujące. O ile wiem, nie gryzę i nie jadam dzieci na surowo, a zatem proszę się niczego nie obawiać i konkretnie wyjaśnić czego dotyczy problem.
Jak mam zareagować, skoro nikt nie zgłasza swoich uwag?
Pozdrawiam wszystkich moich pracowników, tych zadowolonych i niezadowolonych, również. :)
olek 2015-01-09 18:40:01
a dalej jest tak jak było, czy faktycznie sytacja już się chociaz troche oczyściła, jak sądzicie jak to wszystko obecni wygląda? dajcie koniecznie ztym znać czy na przykłąd pojawiają się nowe oferty czy jak to ma wyglądać, bo szukam pracy już miesiąc, przez to, że były święta nic nie znalazłem i teraz jest kiepsko.
lekarz 2015-02-22 12:10:22
Nie rozumiem, dlaczego ktoś miałby mieć opory przed pracą w tej lecznicy? Pracuję w tej lecznicy jakiś czas, rozliczenia bardzo jasne, klarowne, płatność bez żadnego kłopotu i w terminie. Grafik ustalany bardzo indywidualnie i zawsze w uzgodnieniu korzyści obydwu stron. Podział pacjentów bez zastrzeżeń - recepcja w pierwszej kolejności dzieli według specjalizacji, następnie dostępności lekarza. Wszystko bardzo sprawiedliwie.
1
rafal50a 2015-02-23 10:59:27
dla mnie najlepszy to jest(usunięte przez administratora) bardzo dobrzy lekarze
nick 2015-03-01 23:47:20
Panie, ale to jest przecież wątek o lecznicy Alfa-Lek, co kogo tutaj jakaś inna klinika?
1
kasia 2015-10-29 09:31:34
Moja Mama pracowała w tej lecznicy od dawna. Gdyby nie emerytura i chęć zajęcia się wnukami, pewnie pracowałaby jeszcze długie lata. Przez cały okres niezmienne było jedno: jej dobra opinia o tej lecznicy i jej kierownictwu.
piotr 2015-11-04 15:54:04
Nie mogę się odnieść do spraw związanych z personelem i relacjami w firmie ale na zewnątrz, tzn. od strony klienta wszystko jest tam prawie idealne. Chciałem skorzystać z krioterapii i praktycznie z dnia na dzień było to możliwe. Do tego ich położenie w centrum Warszawy też jest dużym plusem. Nie muszę brać samochodu, dojdę z Mokotowa bez problemu autobusem a od strony Pragi gdy jadę z pracy - metrem. Do tego nie są drodzy, czego chcieć więcej?
lekarz emeryt 2016-01-19 01:52:33
odwiedziłem ostatnio klinikę alfa-lek i muszę powiedzieć że mile mnie zaskoczyła fachowa obsługa. Bardzo miła Pani doktor i Panie na piętrach. Zamieniłem kilka zdań z panią za biurka na korytarzu i byłem pod wrażeniem wiedzy medycznej jaką ta Pani posiadała .Nie pamiętam imienia ale była to blondynka chyba Pani Klaudia
kasia 2016-01-31 22:15:14
Ja również bardzo sobie cenie specjalistów Alfa-leku. Korzystałam z usług kardiologicznych. Pierwsze, co mnie zaskoczyło to to, o czym piszą tutaj niektórzy - recepcjonistka dopytywała co dokładnie mi dolega, aby wiedzieć, do którego lekarza mnie zapisać. Pełen profesjonalizm!
1
Karol 2016-02-17 12:39:41
Rob, ja już dawno korzystam prywatnie z usług tej lecznicy. Właśnie ze względu na bardzo przyjazne podejście do każdego problemu.
1
irmina 2016-03-17 15:08:15
Byłam wczoraj u ginekologa. Wszystko w bardzo kulturalnej i miłej atmosferze. Bez pośpiechu, bez nerwów, bez kolejek przed gabinetem. Polecam!
2
polna 2016-05-08 13:54:37
od 1929 roku ?! czy aby na pewno nie jest to pomyłka @halinna ? ta przychodnia w takim razie zostałaby otwarata w okresie międzywojennym? Teoretyczne mozliwe żeby tak długo sie utrzymywala jak przechodzila z rąk do rąk np w biznesie rodzinnym. Ale nie jestem pewna
kriss 2016-10-26 22:20:36
@polna na ich stronie jest napisane, że przychodnia została założona w 1929 roku, ale burzliwy okres dziejów uniemożliwił im kontynuację działalności, do której powrócili w latach 60-tych. Z tego, co wiem, to jest to rodzinny biznes. :) Mam nadzieję, że pomogłem :)
1
Zostaw swoją opinię o Alfa-Lek Sp.j. Lecznica Profesorsko-Ordynatorska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfa-Lek Sp.j. Lecznica Profesorsko-Ordynatorska