logo REDDATA Sp. z o.o.

REDDATA Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o REDDATA Sp. z o.o.

prac 2013-12-18 10:17
Pracuje w firmie REDDATA. W sumie jest OK - pensja w terminie. żadnych powiązań z firmami wymienionymi wyżej - pomówienia konkurencji !!!
piotr 2013-12-28 18:06
(usunięte przez administratora)te informacje są prawdziwe a jesli dalej nie wierzysz to zacznij z ta firma współpracowac to sie przekonasz po pierwszej wypłacie. Pozdrawiamy
robol 2013-12-29 20:51
Ani Pan C, ani Pan M. czytaj ze zrozumieniem. Oni zostali zwolnieni, w sumie nie wiadomo za co. Prezes rozkręcił mega aferę i pozbył się połowy pracowników. Niech sam robi teraz jak taki mądry. Bo te jego teksty, że nikt nic nie robił były rozwalające.
rrr 2014-01-01 18:44
Zostało 3 pracowników i to całe reddata? To kto tam jeszcze pracuje, księgowa, sekretarka i zastępca kierownika? (usunięte przez administratora)
her 2014-01-24 16:54
No to szkoda, że się dzieja takie rzeczy, ja miałem reddata za inną firmę, słyszałem raczej pozytywne opinie, a tu proszę, takie kwiatki.
mikrus 2014-02-08 15:05
login, skoro z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej, to ciekawi mnie, co Cię trzyma w reddata, bo ja gdybym czuł się źle w pracy pewnie bym się zwolnił.
Filip 2014-06-18 18:23
Moge prosić o jakies konkretne wskazówki co do pensji, jakis przedział sumowy, bo "pensja marna" mało mówi o płacach w reddata.
Marcin 2014-09-01 16:43
Pensje od 2 do 5 tys.. Najważniejsze, że płacą w terminie.
Piotrek 2015-11-06 15:47
Uczciwa firma, rozliczają się w terminie. Współpracowałem z nimi. Było wszystko w porządku, fajny zespół.
Kolak 2015-12-22 00:42
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) c (usunięte przez administratora) ukuje wszystkich bez wyjątku i nie ważne czy ktoś był wielole (usunięte przez administratora) m. (usunięte przez administratora) u. Wpiszcie w google ciąg: Historia firmy REDDATA jest długa Powodzenia w czytaniu
Nowy_Klient 2015-12-22 12:10
Współpracuję z Reddata od 3 miesięcy. Na razie wszystko działa bez zarzutu.
ab 2016-02-04 13:41
(usunięte przez administratora)
Adel 2016-03-17 15:47
No i jak jest naprawdę czy firma się rozwija, czy dzieje się coś fajnego, czy kadry wyrabiają i czy w końcu nadejdzie ta podwyżka o której mówią niektórzy?
Az 2016-03-22 11:13
Ja myślę, że z tym to nie powinno być problemu człowieku, ogólnie jest coraz lepiej i coraz bardziej "do góry" z zarobkami, zmniejszeniem czasu pracy, no ogólnie
an 2016-05-15 23:34
Ja pracuje juz kilkanascie lat i jest super. Pensje z premią ponad 10 tys. a są tacy co jeszcze wiecej. Do tego pelny pakiet socjalny i medyczny, samochod służbowy dobrej klasy itp. Atmosfera super, szef sam cie wspiera i pomaga. wyskoczy nawet na piwo :)
Janusz 2016-06-01 02:41
Dlaczego admin usuwa opinie ? Niczym sie nie różniła usunieta opinia od tej powyzej, z tym ze nie była pochlebna. Za to, że firma reklamuje sie na waszym portalu, to może wybierac jakie opinie się pojawją. To jaka jest wiarygodność tych opinii - żadna. A portal który powinien byc bezstronny na to pozwala - wstyd.
3
Michał 2016-06-20 11:44
W firmie panuje miła i fajna atmosfera. Pensje są wypłacane w terminie. Podobno nie ma firm idealnych, ale tutaj jest nieźle.
edf 2016-06-20 15:16
@Adel pewnie ze tak atmosfera w pracy jest na prawde wazna
Marta 2017-07-31 12:04
@Janusz portal ma prawo do usunięcia jedynie komentarzy nie spełniających warunków regulaminu forum (które można znaleźć na stronie www.gowork.pl). Inne komentarze, zarówno pozytywne jak i negatywne, na forum pozostają.
alan 2017-07-31 13:56
Nieprawda, komentarze negatywne sa usuwane nawet zgodne z regulaminem na stronie www.gowork.pl
potwierdzone na 100%
Marta 2017-08-16 11:08
@alan, tak jak napisałam takie sytuacje nie mają miejsca na serwisie gowork.pl. Czy możesz podać dowody na istnienie takich sytuacji, które opisujesz? Może wtedy będzie łatwiej odnieść się do tego?
Zostaw swoją opinię o REDDATA Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REDDATA Sp. z o.o.