Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Promedica SA

Opinie o Promedica SA

Pracowałeś w firmie Promedica SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lili - 2016-02-08 15:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamcia - 2016-01-30 20:25:47]:
to prawda...niestety przekonałam się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
claudia - 2016-02-08 16:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was :)
Chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda w Anglii...są tu jakieś dziewczyny,które tam były?? bo ciągle Niemcy i Niemcy. Jak to wygląda z zarobkami(wiem,że zależy to od znajomości języka,ale w jakich granicach się wahają)
Z góry dziekuję za jakiekolwiek informacje i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
claudia - 2016-02-08 16:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sara - 2016-02-02 21:19:18]:
Hej :) piszesz,że masz 19 lat,a to nie stanowiło jakiejś przeszkody,ze niby za młoda i małe doświadczenie masz?? Ja mam 28 lat i się zastanawiam czy w takim wieku przyjmują w ogóle :P
zdjecie uzytkownika
claudia - 2016-02-08 16:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nataaliaa - 2016-02-01 19:53:13]:
Hej :) piszesz,że masz 19 lat,a to nie stanowiło jakiejś przeszkody,ze niby za młoda i małe doświadczenie masz?? Ja mam 28 lat i się zastanawiam czy w takim wieku przyjmują w ogóle :P
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-08 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamcia - 2016-01-30 20:30:57]:
chyba w złotowkach bo w euro ja jeszcze nie mam chociaz dzis 8.01
zdjecie uzytkownika
Nataaliaa - 2016-02-09 11:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,
Ja nie mialam żadnych problemow z dostaniem sie, moja rekrutacja trwała zaledwie kilka godzin, kilka dni pozniej dostalam juz kontrakt mimo ze doswiadczenia nie mam zadnego na papierze. Sa tez rodziny ktore wola młodsze opiekunki. Ja bylam u jednej rodziny zaledwie dwa tygodnie przed swietami i tak bylo fajnie ze teraz chcueli mnie spowrotem, jeszcze dwa tygodnie i do Polski ale wiem ze jeszcze tu wroce. Na dzien dzisiejszy promedica chyba przyjmuje wszystkich, takze to dobrze bo chociaz daja szanse na prace, nie placa moze zbyt wiele ale jak sie trafi na fajna rodzine to tez sie nawet nie czuje ze sie pracuje. Ale sa zawsze dwie strony medalu. Mozna trafić dobrze ale i tez zle.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-09 12:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałyście już wszystkie przelewy???
zdjecie uzytkownika
MartA - 2016-02-09 12:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile będzie teraz tych przelewów? Trzy? Jeden zł i dwa w euro?
zdjecie uzytkownika
grażyna - 2016-02-09 13:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam dwa ale w złotówkach , czekam na trzeci , mam nadzieje, że będzie trzeci
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-09 15:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grażyna - 2016-02-09 13:52:01]:
chyba nie bedzie ja tez mam dwa w złotówkach ale za mało tej kasy coś
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-09 15:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grażyna - 2016-02-09 13:52:01]:
Mam mniej kasy niż ostatnio coś mi tu nie pasuje!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-09 16:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby były dwa to byśmy miały po 200e. A to nie jest możliwe. Myślimy mile Panie
zdjecie uzytkownika
krępa - 2016-02-09 16:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grażyna - 2016-02-09 13:52:01]:
Dziewczyny ile w końcu ma być tych przelewów razem z ta drobnicą polską?
zdjecie uzytkownika
kocica - 2016-02-09 17:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam 3 przelewy,ale złotówki
Mam pytanie, powiedzcie dziewczyny czy promedica płaci za dzień przyjazdu do klienta, bo za dzień wyjazdu z Polski wiem , że nie płacą, ale jak np. przyjechałam 22 stycznia o 10 rano to zapłacą mi do 25 za 4 dni czy za 3 ?
jestem w promed od niedawna i doliczyć się nie mogę , bardzo proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
poprostu ja - 2016-02-09 18:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grażyna - 2016-02-09 13:52:01]:
Poprostu namieszali z tymi wypłatami i wszyscy się pogubili ale o to chyba im chodzi.Ja też nie moge sie doliczyć pomocy
zdjecie uzytkownika
elle - 2016-02-09 21:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-05-22 10:50:14]:
może byś sama zaczęła pracę na podcieraniu dup starym niemcom, a nie piszesz z za biurka i reklamujesz swoją firmę , nawet nie masz pojęcia o tej pracy.
zdjecie uzytkownika
Aga B - 2016-02-10 08:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poprostu ja - 2016-02-09 18:04:00]:
wysłali mi na konto dewizowe wszystko w złotówkach, po przewalutowaniu jestem "w plecy" super, czekam do końca zlecenia i czas szukać czegoś innego...
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-10 11:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też jestem w plecy pożegnam się z nimi poprostu mnie okradli kończe z nimi
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2016-02-10 12:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie też marne wynagrodzenie, odkąd wprowadzili te umowy, a co najgorsze od 5 miesięcy proponują mi najgorsze miejsca pracy w tą samą okolicę z tego samego oddziału,a z innych oddziałów lekceważą i w ogóle nie proponują pracy. No cóż czas na zmiany i przejście do innej agencji zatrudnienia.
Radzę omijać Promedica24.
zdjecie uzytkownika
Aga B - 2016-02-10 12:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2016-02-10 11:58:03]:
więc nie ma sensu nawet dzwonić, pewnie telefony się urywają , a jak się dodzwonię to jeszcze mi kasę z komórki zeżre i dopłacę do interesu...normalnie załamka...
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-10 12:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi drodzy oni sie przyzwyczaili ze płacili po 25 zł do Zus a teraz koniec musza płacic od najmniejszej krajowej to muszą odebrac aby wyjsc na swoje
zdjecie uzytkownika
Albert - 2016-02-10 12:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz @Aga B. (ja Cię chyba znam!) to kup sobie normalny telefon na abonament, to nie będzie Ci zjadać i nie będzie problemu, proste, proste a jakie oszczędne
zdjecie uzytkownika
Nieźle - 2016-02-10 13:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ją też mam o 200 euro mniej wypłaty ale ją tego tak nie zostawie poruszenie niebo i ziemie czekam jeszcze kilka dni co Promedica wyprawia jeszcze im mało kasy w głowie się nie miesci
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-10 14:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ta kasa załamana dostałam oferte z polski mam dyplom w tym kierunku wracam do kraju dla złodzieji zza biurka nie bede pracowaľa.
zdjecie uzytkownika
Aga B - 2016-02-10 14:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Albert - 2016-02-10 12:39:05]:
Albercik, ale jak kupię nowy telefon i kartę i będę płaciła abonament to nie wydam kasy? Jak bym miała wszystko w porządku to bym nie musiała nigdzie dzwonić :)
zdjecie uzytkownika
Aga B - 2016-02-10 14:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2016-02-10 14:10:58]:
Ja też zaczynam mieć dziwne uczucie, że popełniłam błąd nie wierząc w opinie o tej agencji...
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-10 14:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od końca grudnia na zleceniu siedze do teraz a dostaĺam 2800 z groszami paranoja sylwester, nowy rok,trzech króli płakać się chce.
zdjecie uzytkownika
Aga B - 2016-02-10 14:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2016-02-10 14:25:05]:
No pięknie...to po jakim kursie Ci policzyli? 2,5 za euro...porażka, a dzwoniłaś do nich?
zdjecie uzytkownika
misia - 2016-02-10 15:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niska płaca
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-10 17:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tez promedica jest cos winna ja tez tego nie popuszcze
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-02-10 17:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez mam 200e mniej niż w tamtym miesiac! Czemu ktos wie?!
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-10 19:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniłam oczywiście głupie tłumaczenia ze to nowa umowa okres rozliczeniowy od tego o tego raz może wychodzić wiecej kasy raz mniej sranie w bambus !!
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-02-10 19:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ola - 2016-02-10 19:16:58]:
ale pierduty...choćbyś była od 01.01 to powinnaś mieć wypłacone za 25 dni stycznia to i tak dużo za mało a byłaś dłużej i przez dni świąteczne ,...normalnie jaja..
zdjecie uzytkownika
Nataaliaa - 2016-02-10 20:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoras z Pan ile dokladnie mialo byc przelewów? Bo ja dostalam juz trzy ale o jakies 180 euro za malo. Z tego co mi Pani w biurze przedstawiała to az tyle ten Zus nie mial pochłaniać.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-10 21:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie potrafiła nic wyjaśnić pustak poprostu !!!!!!! Człowiek zapieprza 24 na dobe na każde pierdnięcie a oni poprostu jaja sobie robią myślą że będziemy te biurwy utrzymywać!
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-02-10 22:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nataaliaa - 2016-02-10 20:21:54]:
a to sory bardzo...to ten zus ma być opłacany z tych resztek co dostajemy? a to nie wiedziałam....no tylko podziękować za hojność pozostaje...
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-02-10 22:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nataaliaa - 2016-02-10 20:21:54]:
a to sory bardzo...to ten zus ma być opłacany z tych resztek co dostajemy? a to nie wiedziałam....no tylko podziękować za hojność pozostaje...
zdjecie uzytkownika
Nataaliaa - 2016-02-11 07:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak zrozumialam, ze jak wejda nowe umowy to nam jedno euro dziennie odlicza ale niw ze az tyle.
zdjecie uzytkownika
Nataaliaa - 2016-02-11 09:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalam te informacje ze wypłaty sa wypłacane tylko za okres do 25 stycznia.
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2016-02-11 12:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałam dokładnie tyle samo ,faktur zadnych nie wypłacają firma przekręt i tyle ,bazują niby na znajomości nemieckiego a to tez pic na wode bo skoro rodzina nie ma zastrzeżeń
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2016-02-11 14:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2016-02-10 14:25:05]:
2800 zl za caly miesiąc takiej harówy??? Ja pier,,, Mialam sie u nich starać o pracę i jestem podłamana tymi opiniami
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-02-11 16:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaśka - 2016-02-11 14:33:24]:
Kasia, a może się pomylili? dzwoniłaś pytałaś? Mi dali za mało i wyrównanie jakies dostałam...teraz by się zgadzało...ale nie wiem jak u innych jest. Nie wiem jaką miałaś stawkę, wylicz ile Ci brakuje , zadzwoń i zapytaj gdzie reszta, może dojdzie dzisiaj:)
zdjecie uzytkownika
Nataaliaa - 2016-02-11 18:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja do nich dzwoniłam i dziwnym trafem nikt nie odbiera, dostalam tylko zapewnienie ze na pewno do mnie sami zadzwonią zeby wszystko wyjasnic, dziwne ale jakos w to nie wierze.
A juz chciałam mieć o nich dobra opinie. Coz rodzina mi sie trafila super ale za to firma kiepska
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-02-11 19:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w marcu wyplaca za 25dni lutego i 6dni stycznia tak? Czy źle rozumiem?!
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2016-02-11 20:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2016-02-11 16:00:39]:
Ewka, ja odpowiadałam na posta Oli ;-) sama nie pracuję w promedice - przymierzam sie dopiero, ale jak przeczytałam, że wypłata za cały miesiąc takiej ciężkiej pracy to 2,8 tys to przyznam szczerze, że mam bardzo mieszane uczucia
zdjecie uzytkownika
Nataaliaa - 2016-02-11 23:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie tak to wyglada. Takze tylko teraz takie zamieszanie. A w marcu juz ma byc normalna wypłata za pewny miesiac od 25.01- 25.02. Co ma to na celu to nie mam pojecia. Szkoda tylko ze nie wszystkich o tym poinformowali a ja musialam dzwonic do innych opiekunek zeby dowiedziec sie co jest grane. Takze teraz wielki minus dla nich, a oczywiscie telefonu nikt przez caly dzien nie raczył odebrac, tak samo mieli sami do mnie zadzwonic i nic z tego.
zdjecie uzytkownika
Albert - 2016-02-12 14:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nataaliaa to szalenie skomplikowana sprawa, jedna z tych które ciężko zrozumieć prostemu umysłowi, ale mam nadzieję że wypłaty po prostu przyjdą na czas
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-12 21:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2016-02-10 11:58:03]:
Ja też dostałam zaniżony przelew za miesiąc styczeń,szlag mnie trafia 797 e [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a od rodziny biorą 2700e,dociagne do końca lutego i skladam wypowiedzenie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne odbyło się w bardzo miłej atmosferze. Osoba, która ze mną rozmawiała (niestety ze względu na osobiste plany nie pracuje już w tej firmie) starała się pomóc. Weryfikacja języka (najpierw niemiecki, za jakiś czas angielski - dla mnie o wiele bardziej stresujący) przez telefon, ale miło i rzeczowo.
Pytania: Raczej standardowe, związane z oferowanym zatrudnieniem. Żadnych "kruczków" ani podchwytliwych pytań (przynajmniej takowych nie wychwyciłam). Czuło się, że obie strony mają ten sam cel i chodziło raczej o weryfikację zgodności z wymaganiami. Duże wyrazy sympatii dla pani Eweliny P.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-12 21:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dostałam zaniżony przelew za miesiąc styczeń,masakra szlag mnie chyba trafi,a od rodziny biorą 2700e,za grudzień prawie 3000tys.e,a my mamy ochłapy-za naszą cięzką pracę niecałe 800e!!!!!!!!!!Składam wymówienie nie będę robić na złodzieji.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-13 12:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez składam wypoiedzenie teraz po 20 zjazd do polski i nie wracam mam w polsce zaklepaną prace a taka firme mam głęboko gdzieś złodzieje!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Promedica SA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promedica SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert