logo Promedica SA

Promedica SA

Warszawa

Opinie o Promedica SA

Piotr. 2016-09-04 21:01:18
Prawda,zdrowie jest tylko jedno,nie ma nic za wszelka cenę.A bezwład człowieka to podwójna waga.może jutro do mnie zadzwoni w tej sprawie ale ja nie Pudzian czy Szwarceneger.
2
Piotr. 2016-09-04 21:07:20
764 Euro +33Euro w Polsce co miesiąc postojowego w kraju.
1
Piotr. 2016-09-04 21:11:06
Podaj nazwę tej firmy na mój telefon.513363498
1
Anai 2016-09-14 15:30:59
Wysłałam Ci eska z numerem dostałeś?
2
Piotr. 2016-09-15 07:36:55
Tak,jestem teraz w Niemczech mozesz zadzwonic jak chcesz pod numer drugiego hendy ( usunięte przez administratora ). A dostalem propozycje do 200 kg mezczyzny jakies jaja se robia i na dodatek z drugim starszym goscim mialem go obrabiac.Odmowilem i czekam dalej w Niemczech na cos godnego.
3
Anai 2016-09-17 19:16:07
Zobacz usunęli hendy :) Jak masz stacjonarny w De to podaj, zadzwonię , jestem w Monachium a Ty?
Ja z Tąd 2016-09-21 19:01:32
idz lepiej roznosić ulotki..
1
niebieska 2016-10-14 18:57:34
Mam pytanie czy wiecie cos na temat bonusow jesienno-zimowych,czy juz wam cos proponowali?
5
Onika 2016-10-14 19:02:54
Jezeli tym nowym proponuja to stałym pracownikom tez musza dac,na stronie PR24 do 500€,ciekawe ile zaproponuja stalym ???
4
niebieska 2016-10-15 07:49:49
Chcialabym zeby bylo wiecej,ale to by bylo zbyt piekne
4
ciamciaramcia 2016-10-22 14:06:44
weryfikator zadaje ciągle te same pytania, 8 godzin w kółko na słuchawkach, możliwości rozwoju - szaleństwo...
2
Inka01 2016-10-26 18:09:34
Polecam Wam firmę Promedica24, jestem z nią z wiązana już 3,5 roku i jak dotąd jestem bardzo zadowolona. Co ważne pieniądze są wypłacane na czas i to całkiem niezłe, bez żadnych opóźnień, z koordynatorką mogę się zawsze dogadać co do kontraktu i mogę zawsze liczyć na jej pomoc. Nie wiem skąd biorą się te negatywne opinie? Każdemu kogo spotkam to polecam właśnie PR24 bo sama wiem, że nie mogę narzekać.
3
nieswiadoma 2016-10-28 10:53:10
ale z ciebie lizuska,powiedz nam czy wogole wiesz jaka masz dniowke,bo to jedt trudne przez firme do podania
7
Piotr. 2016-10-30 14:09:23
BO MIAŁAŚ DO TYCH CZAS WIELKIE SZCZĘŚCIE,A ZOBACZYSZ JAK SZCZĘŚCIE MINIE I CO WTEDY?ZWOLNISZ SIĘ.
3
ciekawska 2016-10-31 19:26:59
ciekawe czy znasz swoją stawkę dzienną?
3
grucha 2016-11-02 15:56:41
Chodzi titaj o to, że wszystkie chcecie zarabiać kokosy za nic. Języka nie umiecie, albo tylko dukacie, doświadczenie macie słabe i do tego kłócicie się z koordynatorami. Ta firma stawia na bardzo dobry język niemiecki, doświadczenie - jeśli to spełniacie to macie lepsze kontrakty, jak się sprawdzicie i macie dobre referencje to nie jest tak źle. Ciekawe czy w naszym kraju byście tyle zarobiły...
9
idiota 2016-11-04 18:22:56
wal sie,ale przemadrzaly,walczymy o swoje !!!!!!!
4
grucha 2016-11-06 19:25:07
Każdy walczy o swoje, tylko że w naszym kraju taka walka nic nie daje, niestety. Jesteśmy tylko zwykłymi szarakami, którzy nic nie wskórają w zetknięciu z wielkim prywaciarzem i tak jest z każdą inną firmą z różnych branż - taka prawda i trzeba to sobie uświadomić.
1
idiot 2016-11-08 20:16:12
to sam sie stan prywaciarzem,otworz firme i zatrudniaj szarakow
1
Balbinka 13 2016-11-09 20:08:03
Za taką kasę jak oni proponują to jest po prostu śmieszne,pracowałam u tych pożal się Boże pracodawców,jak można dawać na miesiąc 700 euro ,teraz pracuję w innej firmie i mam minimum 1200
1
Anai 2016-11-10 13:21:41
Bonusy zaczeły się we wrześniu ponoć 500 eu za pobyt do świąt O premie i bonosu najlepiej pytać u opiekunki kontraktu . Premia z aśaięta to jest 50 % dziennego wynagrodzenia liczona ze średniej.Pozdrawiam
nowa 2016-11-10 16:20:46
hejka,czy dostaliscie juz wyplate za pazdziernik?
Marzena 2016-11-10 17:28:10
Witam,tak dostałam już wypłate.Pozdrawiam:):)
grucha 2016-11-11 01:01:15
Dogi Idioto, przecież siebie także wliczam do szaraków - wynika to wyraźnie z mojego wcześniejszego wpisu. Raczej nie założę firmy bo mnie na to nie stać, nie mam układów itp.
Skoro mnie proponujesz założenie firmy, to może Ty zrobisz w naszym kraju przewrót i wprowadzisz swoje zmiany, które zaowocują wreszcie godnymi płacami... może to wtedy będę tym prywaciarzem tak jak mi radziłeś :)
zalaman 2016-11-12 15:59:18
czesc,ja dostalam ale narazie pierwsza "rate",chyba beda jeszcze inne,mam nadzieje
nowa 2016-11-14 19:33:01
hej Marzena,w ilu ratach dostalas i czy ci sie zgadza wyplata?
ANIA W. 2016-11-15 19:15:45
Chciałabym Tobie wierzyć, ale znam realia. One są okrutne, więc nie pociskaj kitu. Jak zarabiałaś 700 euro, to znaczy, że umiesz powiedzieć tylko: "guten Morgen oder guten Tag". Dalej jest nic, więc która firma zapłaci Tobie 1200 euro? Wynagrodzenia w firmach są na zbliżonym poziomie, bo inaczej by się zniszczyły przez realizacje naszych finansowych żądań. Za taką stawkę pracujesz na czarno i niech mów tego głośno, bo w naszym budżecie brakuje pieniędzy, a je generują płacone podatki.
2
Opiekunka ze stażem 2016-11-15 19:31:44
Zabawne. Każda z opiekunek chce zarabiać dużo a o zusie nie myśli. Dopiero jak się za coś wkurza na firme to dopiero wtedy wyciągają trupa z szafy . Żenada. Prawda jest taka ze pidpisujecie umowy a nie czytacie treści. Nie zdajecie pytań . ... a potem wielkie HALO. Ja wypytuje o wszystko na początku i potem nie ma niemiłych niespodzianek ! Pozdrawiam zdrowo myślących i potrafiących czytać ze zrozumieniem.
3
Iwona 2016-11-17 13:56:18
Tak, dostałam. Kwota była mniejsza jak w umowie i dotarła 1,5 m-ca po powrocie do Polski. Organizacja fatalna. Pierwszy raz trafiłam na taką firmę.
Piotr. 2016-11-19 17:45:42
Jechała ze mną dziewczyna z profilem Platinum i trafiła na ta piwnicę koło Karlsrhrue juz słynną bo nie jedna kobieta tam była i od razu uciekła na drugi dzień.A teraz ci odpowiem ja na temat języka.Jak ja bym znał język bardzo dobrze czyli bym był z profilem Platinum to bym szukał pracy w Niemczech gdzie indziej a nie tyłki wycierał.Rozumiesz?W firmie pani z Warszawy co mnie egzaminowała sama nie umie dobrze mówić po Niemiecku podstawowe wyrazy myli.Z tymi egzaminami to jeden kit.
2
Piotr. 2016-11-19 17:51:37
PROMEDICA PROMEDICĄ A ROBOTY DLA MĘŻCZYZN PRAWIE NIE MA.A ROTACJA WIELKA.Z CZYM SIĘ WIĄŻE WIELKA ROTACJA?Z CHAOSEM I SŁABĄ ORGANIZACJĄ I WCISKANIE CORAZ TO NOWEGO KITU NOWYM LUDZIOM ŻEBY ZOSTALI NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA ORAZ NA NOWY ROK.NIKT NIE DAL NIKOMU NA PIŚMIE ILE I CZY DOSTANIE W OGÓLE PIENIĄDZE ZA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA.NIECH MI KTOŚ POKAŻE KWIT KWOTY PROPONOWANEJ ZA BOŻE NARODZENIE W TYM ROKU.
PIOTR. 2016-11-19 18:02:40
NIE HEJTUJ,JAK MASZ FIRMĘ LUB KOGOŚ BRONISZ CO MA TO WYLOGUJ SIĘ Z OPINII O PROMEDICE.PROSZE PISAĆ OPINIE A NIE HEJTOWAĆ.
PIOTR. 2016-11-19 22:57:26
NIKT NIC NIE DOSTAŁ NA PAPIERZE.A NA GĘBĘ TO SE MOGĄ GADAĆ.TO JAKIŚ KIT Z TYM BONUSEM NA ŚWIĘTA.JA NIC NIE DOSTAŁEM NA PAPIERZE ŻADNEJ OFERTY PIENIĘŻNEJ JAK TAM BĘDĘ.
Pavlo 2016-11-22 00:09:48
Ktoś napisał: "nie zarabiam wielkich pieniędzy bo czasy za granica kiedy zarabialo się kokosy bez umiejetnosci i doświadczenia już dawno minely"

Droga Pani! Zastanów się o Najłaskawsza, ile zarabiają Ci polscy rekruterzy, którzy ciągle szukają ludzi do pracy, organizują spotkania w małych miasteczkach. Gdyby ta praca była dobrze płatna dla osób, które faktycznie ją wykonują, nie mieliby takich problemów. Proponuję przy dobrej znajomości języka szukać pracy poprzez agencje w samej Anglii lub Niemczech. Pracowałem poprzez agencję i bezpośrednio u rodziny (na działalności) i wiem mniej więcej, ile "dla siebie" biorą te firmy. Grunt to wiedzieć samemu, ile się jest wartym. A o samej promedice słyszałem więcej złego niż dobrego tak jak o innej firmie z Torunia. Może dla Pań którym brakuje kilku lat do emerytury jest to cały czas dobry wybór, ale pamiętajcie drogie babcie że tak naprawdę pracujecie cały czas poza domem. Więcej wiary w siebie i negocjujcie lepsze warunki! Pośrednicy w polsce zawsze mieli się dobrze tak swoją drogą, kombinatorzy :)
3
inna 2016-11-24 14:36:59
hej bela,a jak dlugo bylas w de ,ze tak malo dostalas kasy?
Ramiloo 2016-11-24 15:22:21
Pracowalem w tej firmie i.... jednak nie dlamnie:), wymyslaja z wyplatami, czesto nie sa w terminie i niekiedy trzeba sie o swoje dopominac:)
Teraz udalo mi sie dostac do niemieckiej firmy, duzo wyzsze zarobki, platny urlop:D
Polecam Promedice bardziej dla poczatkujacych, nabrac doswiadczenia i celowac wyzej:)
I co najwazniejsze.. Uczmy sie jezyka:) czym lepsza znajomosc niemieckiego tym wyzsza wyplata:)
1
To prawda 2016-11-25 06:35:47
Masz racje bylam od nich na zleceniu podopieczna placila do pr24 2900euro za soboty niedziele i swieta placa podwojnie a my zapiepszamy za darmo zerwala umowe z firma poniewaz nie mogla pojac ze tak malo nam placi firma p.s. widzialam rachunki na wlasne oczy
1
ANIA W. 2016-11-25 15:22:52
Jeżeli podopieczna płaciła 2900, to to rozumiem, że Ty masz profil Platinum . Nie czaruj, bo ja akurat znam stawki Promedici. Nie uwierzę też w to, że podopieczna rozwiązała umowę ze względu na Twoja "krzywdę". Ha, ha... Tak dobrze to nie ma, chociaż ja akurat na warunki pracy nie mogę narzekać. Właściwie to jestem zadowolona.
Opiekunka 2016-11-25 15:42:52
Pracowałam w Promedice i stawki są opłakane mam porównanie teraz jadę już drugi raz z Professional Care 24 i mam większy zarobek poza tym to ja wybieram zlecenie a nie odwrotnie!
ciemnja 2016-11-25 18:19:58
hej Opiekunka!
a w Pr24 nie wybierałaś zlecenia?,ja już chyba z 6 razy odmawiałam zlecenia bo miałam swoje widzi mi się i nie miałam żadnego problemu,powiedz mi ile ta firma płaci na rękę,bo też myśle,ale jak to ja boję się zmian,i skąd ta firma jest,dzieki
ANIA W. 2016-11-25 18:53:23
Jestem zwolenniczką postępu, ale nie aż takiego, żebym ze swoją firmą miała tylko kontakt wirtualny. Professional Care 24 może sobie pisać w Internecie, że są pewną firmą i Ty możesz się w ten sposób wypowiadać się na forum, które już Ciebie nie dotyczy. Cenię Promedicę za to, że po drodze z mojego domu do centrum, mam biuro Promedici. Nic nie daje mi takiej pewności w kwestii mojego zatrudnienia jak bezpośredni kontakt.
Hehe 2016-11-26 05:29:01
Ty chyba dostajesz dzialke za pozytywne opinie. pewnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 700euro hehe i jestes happy hehe
1
Marzena 2016-11-26 07:58:50
"Złej baletnicy,to i rąbek u spódnicy".W Promedice pracuję 6 lat i początki były ciężkie,ale nigdy tak
złej opinii bym nie wystawiła.Kontakt z koordynatorem mam zawsze,kontrakty normalne(bez okłamywania),pieniądze?na czas i nie narzekam na kwotę,dowóz,odbiór z miejsca pracy,w Polsce biuro pod nosem i czego więcej żądać?Faktycznie na rynku pracy jest masa ofert,masa
firm więc nic trudnego:dzwonić i pytać.A teraz miłego dnia życzę .

P.S. Nikt za wystawienie opinii nie płaci mi dodatkowo,to jest moja obiektywna opinia.A,Wy hejtujcie(jest w modzie).
ANIA W. 2016-11-26 15:11:16
Mam trochę więcej niż 700 euro, a działki żadnej nie dostaję za trzeźwe spojrzenie. Twoja opinia wymaga mojej korekty, ponieważ ja nie zapie...rdalam. Nie urabiam sobie rąk po łokcie, ale zwyczajnie pracuję w Promedice. Rzeczywiście jest prawdą, że "I am happy", ale nie tylko z powodu pracy, ale przyczyną jest to, że wszystko mi się układa dobrze. Grzechem byłoby narzekać.
2
Thaliaa 2016-11-29 14:05:46
Ja rowniez pracuje w Promedice i jakos nie narzekam. Zawsze w busikach Panie sie ze mnie śmieją, ze jakim cudem ja nie narzekam, ze przeciez powinnismy więcej zarabiać itp. itd.
W rzeczywistości jest jednak tak, ze tylko nieliczne Panie Opiekunki czytają umowę. Gdyby ja dokładnie przeczytały, wynegocjowaly swoje i wtedy podpisały, to moze by byly bardziej zadowolone. Ja na samym poczatku, jeszcze nie wyjeżdżając do Niemiec wybegocjowalam stawkę 50 euro wyzsza, bo nie podobalo mi sie ze tak malo mam zarabiać, drugie jest to ze nie pozwoliłam na jakiekolwiek uczestniczenie w szkoleniach i podpisywanie im czegos- chca organizowac szkolenia, ok, ale to nie nasz obowiazek.
Firma jest jaka jest, ma wady ale zalety tez, o czym duzo PAN calkowicie zapomina patrzac na wypłatę. No niestety moje drogie, trzeba sie nauczyc jezyka, bo wiadomo ze podopieczny Noe zaplaci nie wiadomo ile za kobiete ktora mu bedzie tylko po polsku mowic.
4
zamiast narzekać nauczcie się języków 2016-11-30 13:50:04
a ja pracuję w UK i mam prawie 1300 funtów do rączkico miesiąć - bo znam angielski a nie niemiecki, serdecznie zapraszam wszystkie niezadowolone Panie z Niemiec :)
1
ANIA W. 2016-12-02 17:35:43
Jeśli chodzi o mnie, to nie narzekam na robotę w Niemczech i nie zamierzam zmieniać kraju mojej pracy. Moja jakość życia zależy nie tylko od wartości materialnych (wskazywane przez Ciebie 1300 funtów), ale także od wartości niematerialnych. W Niemczech mam już trochę rozpracowane, czyli sztukę gotowania po niemiecku i ich obyczaje. Przyjeżdżam w nowe miejsce i się nie boję, bo jest podobnie i tylko stany zdrowia podopiecznych się różnią. UK jest dla mnie wielkim znakiem zapytania i nie będę eksperymentować, bo to odbywało się kosztem mnie. Taka zmiana może być ogromnym stresorem dla mnie i dlatego nigdy UK nie będzie miejscem pracy dla mnie. Anglia, a następnie UK nigdy nie była totalnie w Europie. Przez stulecia pogadywano o kontynentalnej Europie, w rozróżnieniu od wysp angielskich. Pozdrawiam
emma 2016-12-02 22:06:24
Zgadzam się. Oprócz znajomości języka musimy do tej pracy się przystosować. W UK są cały czas szkolenia. Bardzo ważny moving handling i health and safety. Tzn. umiejętność poruszania się i obsługi klienta, którego nie jesteśmy w stanie dzwignąć. Poza tym, wszyscy podpisujemy i wyrażamy zrozumienie. Nie możemy dzwigać. Do tego służą hoisty i obsługa dwóch opiekunów. Takie kwestie należy ustalić na początku. Health and Safety po polsku BHP. Należy wszystko rozważyć i uważać.
tulka 2016-12-03 15:46:37
Mam ogromną prośbę do osób które korzystały, korzystają z Agencji Promedica24 o kontakt na maila u.r.80@interia.pl. Proszę o info obiektywne i szczere. Przeszłam pierwszą rekrutację teraz czekam na drugą. Poszperałam po necie a tu tyle negatywnych opinii, maskara. Teraz to trochę się boję z nimi jechać. Czy w ogóle są jakieś uczciwe agencje pracy??
ANIA W. 2016-12-03 21:16:28
Pomyśl, że gdzieś powinnaś pracować. Zarobione samodzielnie pieniądze pozwalają na takie życie jakie się lubi, oczywiście w granicach rozsądku. O każdym pracodawcy - jeżeli poszukasz w Internecie - to znajdziesz wiele negatywnych opinii, że nie zauważysz tych pozytywnych. Spróbuj i przekonaj się, jaka jest praca w Promedice. Pracuję w Promedice 2 lata i nie zamierzam zmieniać firmy. Jeżeli odejdę kiedyś z Promedici, to z pewnością nie do innej agencji z sektora opieki nad ludźmi starszymi z zagranicy. Wróciłabym wtedy do innego swojego wyuczonego zawodu, a to byłaby praca w Polsce. W Promedice mi się łatwiej pracuje, bo moim pierwszym zawodem jest pielęgniarka, a drugi wymagał więcej nakładów, aby go osiągnąć. Jednak jak na razie jest bezużyteczny, bo praca w Polsce jest po znajomości albo za takie pieniądze, które nie pozwalają na skromnie wygodne życie. Jeszcze raz, zachęcam! Odważ się na pracę w Promedice, bo nie ma niepewności.
Zostaw swoją opinię o Promedica SA - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promedica SA