logo Wimech s.c.

Wimech s.c.

Otrębusy

Opinie o Wimech s.c.

były pracownik rzecz jasna 2012-08-30 21:52
Wimech w Otrebusach to tak naprawde stara Maroma w ktorej czeka was (usuniete przez moderatora) za male pieniadze ktore dostaje sie z opoznieniem nawet miesiecznym wystarczy wpisac w google maroma opinie i cały smrod wyleci, firma poprostu zostala podzielona i zmieniono nazwe na wimech, po to, aby nie odstraszac pracownikow kazdy stamtad ucieka wiem to z autopsji.
4
tencosięNazywa 2013-01-16 22:20
Nawet schemat stron WWW mają bardzo podobny. tzn. ta cała maroma i wimech ;D ŻENADA. Miałem tam składać CV ale zdrowy rozsądek krzyczy NIE
1
były z "angli" 2013-04-18 10:03
Chcesz być na kasę wyj.....ny do Wimech-u zapraszamy!Dziadostwo jeszcze gorsze od Maromy.
1
były z maromy 2013-04-19 18:12
OD LIPCA PRZESZEDŁEM DO WIMECHU I NIE ZGODZĘ SIĘ ŻE NA KASĘ SIĘ CZEKA! JEST 10 - JEST KASA I TO CAŁOŚĆ, NIE TO CO W MAROMIE. I NIE SŁYSZAŁEM ŻEBY KTOŚ 10 KASY NIE DOSTAŁ! TO SĄ BREDNIE TYLKO NIE WIEM CZEMU MA TO SŁUŻYĆ?
1
....... 2013-05-01 18:01
do antek:
najlepszą metodą żeby się dowiedzieć jak jest z kasą to poprostu pofatyguj się do firmy i porozmawiaj z ludźmi którzy rzeczywiście tam pracują:)
stasiek 2013-05-29 11:27
Serdecznie odradzam wymagania jak w Niemczech płaca jak na Białorusi
....... 2013-05-30 10:32
stasiek, to ile Twoim zdaniem się na białorusi zarabia? to może lepiej idź do pracy na białoruś i nikt nie będzie od Ciebie wymagał jak w niemczech.......
stasiek 2013-07-09 12:59
Ze względu na zarobki i zachowanie biura!
wimech 2013-09-28 12:24
Nie czytajcie głupot na temat że firma WIMECH nie wypłaca pieniędzy bo jest to nie prawda ! pieniądze są wypłacane na czas i są dobre zarobki!
2
....... 2013-09-28 17:00
święte słowa, 100% prawdy:)
wimech 2013-12-02 20:09
Tak każdemu co do grosza jezeli by tak nie bylo to nie pracowało by tam 40 osób.
gość 2013-12-12 08:32
Witam wszystkich
Pracowałem w Maromie parę lat początki były dobr firma ciągle się rozwijała zarobki i premie coraz większe. Niestety prezes nie miał głowy do organozacji firmy, mieszał terminami dostawy towaru do klijentów nie konsultując tego z pracownikami, przez co nigdy nic nie wyjechało w terminie.(usunięte przez administratora)
stały pracownik 2014-01-19 17:09
kasa jest zawsze 10! zawsze! zarobki dobre!!!! komu się chce takie głupoty wypisywać????????
stary pracownik 2014-01-26 20:41
Czy dobre zarobki? Zalezy dla kogo spawacze nie maja rarytasow przy tej produkcji co sie tam produkuje ... jesli chodzi o biuro pewnie ze sa dobre zarobki ale nie ma szacunku dla pracownikow tylko szybciej i szybciej
........ 2014-01-31 20:06
a kogo to tak popędzają były stary pracowniku?
ktoś 2014-02-03 09:10
były pracownik maromy-firma wimech to nie jest stara maroma,część pracowników z maromy po jej klęsce zatrudniło się w wimechu .z tego co wiem na pewno to pensje są wypłacane systematycznie-na zarobki część nażeka ,ale gdzie ludzie w polsce nie nażekają na pensje .Niektórzy pokonują kilkadziesiąt kilometrów codziennie,więc chyba nie jest tak żle,jedynie to że pracuje się do bólu,jeżeli jest taka potrzeba, ale za to też płacą
piotruś 2014-07-31 18:29
Pracuję tam rok i powiem że nie śmieszy mnie większość opinii. Ja nie mam na co narzekać , dobrze mi się pracuje. Nie rozumiem nawiązań do maromy, tamta firma miała inny zarząd. Jeśli ktoś ma dylemat wystarczy że porozmawia z aktualnymi pracownikami albo zatrudni. Ja się dogaduję tam z każdym, pieniądze mam zawsze na czas. Jeśli jesteś fair, na pewno nikt Ci krzywdy nie zrobi.
........... 2014-07-31 20:18
dokładnie tak jest jak kolega napisał
ulubieniec 2014-12-19 16:53
Właśnie zauważyłem że firma wimech wrzuciła do sieci nową ofertę pracy. Zobaczcie proszę i skomentujcie bo się zastanawiam czy warto skorzystać. Firma WIMECH s.c., dynamicznie rozwijająca się firma produkcyjno – usługowa w branży metalowej, do swojego zes...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5720504?keywords=&region=
ignacy 2016-05-15 10:38
Tak @miro zakres obowiązków nie jest taki duży jak na to stanowisko chociaż wiadomo, że dowiesz się tego jak zaczniesz naprawdę pracować ale za to masz zagwarantowaną umowę o pracę od samego początku no i stabilność zatrudnienia nie to co w innych firmach
2
Natalia 2017-07-27 13:13
Dawno nie było nowych opinii na temat pracy w Wimech s.c.. Co możecie powiedzieć na temat obecnych warunków zatrudnienia w firmie? Na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć jej pracownicy? Takie informacje mogą być cenne dla osób, które obecnie poszukują pracy.
Zostaw swoją opinię o Wimech s.c. - Otrębusy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wimech s.c.