Pos-Vision Sp.z.o.o

Warszawa

Opinie o Pos-Vision Sp.z.o.o

F999 2012-08-21 14:13:20
Zadzwonili do mnie i zaprosili mnie na rozmowę! Widzę po wpisach że nie za bardzo to wygląda. Chyba odpuszczę sobie.
1
pasznik 2012-09-22 12:55:01
Ludzie firma jest na start up- ie nie wszyscy od razu dają nowe golfy na służbowe auto:) Za wyjazdy poza miejsce pracy to normalnie wchodzi kilometrówka + zwroty za koszt podroży , lekarza itp! Pracuje się za bardzo dobre pieniądze, podstawa jest naprawdę spora i premia również, do klientów masz tableta a nie jakieś kartki papieru, Czego ci jeszcze potrzeba!??, nie mówię już o atmosferze bo jest super, z każdym sie dogadzasz i z samym prezesem również.Nie ma żadnych problemów.Ale jak chcesz siedzieć w domu na [usunięte przez moderatora] i myśleć że wszystko samo przyjdzie o się mylisz i to grubo... albo idź pracuj i łataj dziury w drogach, tam 1 robi a reszta patrzy,..
Marian 2012-09-22 15:57:53
Jak czytam Wasze wpisy to mi się śmiać chce. Oczerniać firmę tylko dlatego, że nie przeszło się pozytywnie kolejnych etapów rekrutacji. Byłem świadkiem i widziałem jak \"dobrze\" przygotowani byliście do spotkania. EEE ? Akurat JA mogę się wypowiedzieć na temat firmy bo jestem jej pracownikiem od prawie 2 miesięcy. Firma dopiero się rozwija w Polsce ale daje ogromne możliwości. Bezstresowa atmosfera, profesjonalne szkolenia i bardzo dobra płaca. Jak się każdy świetnie orientuje to jak ktoś daje umowę o pracę na 2000 netto to jest bardzo dobrze. Tutaj dostajesz 3000 netto, opłacony telefon i rozliczenie kilometrówki. Prawie bym zapomniał o home office... \"Nie będę biegał po klientach\" - no pewnie! Najlepiej żeby płacili TOBIE za siedzenie w domu. \"Zatankujesz 2-3x w miesiącu w celach służbowych\" - od początku było tak ustalone, że samochód jest na własny koszt. Przy takim godziwym wynagrodzeniu wydanie nawet 500 zł na paliwo to nic. Drugie 500 odłożysz na amortyzacje. Nie płacisz za dojazdy do pracy, nie tracisz prawie 2 godzin czasu... Ludzie powodzenia Wam życzę na dalszej drodze przy takim podejściu :)
Shadar 2012-09-22 16:04:19
Od zawsze pracuje w sprzedaży i żadna firma nie była tak dojrzała marketingowo i biznesowo. Tylko trzeba mieć umiejętności i chęć do pracy - niestety tutaj nie dostajesz super nowego telefonu, laptopa i samochodu - zapracujcie sobie na to. Zawsze pozostaje callcenter i 7 zł/h - jak to mówią " czy sie stoi czy się leży..." Pozdro
pracownik 2012-09-22 16:52:47
Pracuję od kilku miesięcy w tej firmie i nie mogę powiedzieć złego słowa ani o pracownikach, przełożonym czy o samej firmie. Nie zgodzę się z przedmówcami, nie mają racji ani o przygotowaniu do pracy ani o samych realiach jakie są w POS VISION. Nie chce żeby to wyglądało że bronię firmę w której pracuję ale pracowałem w firmach gdzie mogą marzyć o takich strukturach, zorganizowaniu,, szkoleniach i byciu fair wobec pracownika. Wszystkie powyższe wypowiedzi to po prostu lament rozwydrzonych dzieciaków którzy jednak nie przeszli wieloetapowej rekrutacji, albo nie sprawdzili się w tej organizacji bo nie mają odpowiedniego doświadczenia, wykształcenia czy cech osobowych. Pozdrawiam i zachęcam do współpracy z firmą POS VISION Sp. z O.O.
Przecinek 2013-05-11 22:44:40
Młodzi chłopcy może nie rozumieją tego typu pracy,bo do pewnych rzeczy się dorasta...do rozmów z klientami też. Może dla takich chłopców lepsze była by praca w call center - nie musiał by chodzic :-) Jestem dojrzała osobą, lubie kontakt z ludźmi i od jakiegoś czasu współpracuje z Pos-vision. Nie widzę problemu w D2D,to przecież tylko rozmowa i nikogo do niczego nie zmuszam.Jeśli chodzi o koszty to przedmowczyni pomyliła chyba "zera". To trochę takie porównanie jak np.kup BMW w podstawowej wersji albo w opcji full. Nie za bardzo rozumiem słowo desperacja w poprzednim poscie...Jeśli komuś nie pasuje ten rodzaj pracy, prostu niech znajdzie inna. Proponuje zakasać rękawy i wsiąść się do pracy,jakiejkolwiek,byle nie trzeba było kraść :-)
vvv 2014-03-06 14:50:37
a jaka jest forma zatrudnienia? zlecenie? o pracę? o dzieło?
Siwusia 2014-03-24 13:01:30
Wg mnie wszystko jest uczciwe; wg mnie proponowany system prowizyjny jest opłacalny, umowa i warunki pracy są ok. Po prostu trzeba dobrze się czuć w sprzedaży bezpośredniej.
TUPiTUP 2014-12-15 16:16:19
Właśnie odwiedził mnie przedstawiciel i zadowolony jestem z przebiegu profesjonalnej rozmowy. Zastanawiam się nad podpisaniem umowy i czytam ten pisany drobnym druczkiem regulamin- wszystko tam jest opisane co mnie interesuje. Przy wyborze terminala również czytałem podobne wpisy także nic nowego.Wszyscy nie mogą zostać prezydentami $ ;)
sigma 2015-01-15 16:39:24
wydaje mi się że każdy ma swój rozum i potrafi przeczytać warunki umowy, oraz ewentualnie negocjować. Branża jest ciężka. Reklama nie zawsze przynosi korzyści niestety :/ Próbowałam różnych mediów na reklamę, ale akurat w mojej branży nie jest nic skuteczne. Sam pomysł sprzedania reklamy w ten sposób jest ciekawy, ale to chyba klienci muszą postarać się o to żeby się sprzedać i rozbudować taką sieć.
Wind 2015-05-14 15:15:29
Witajcie. Pracuję w Pos-vision już 2 lata, chcę się odnieść do opinii dotyczących stanowiska przedstawiciela handlowego. Sam nim jestem i podzielam negatywne opinie biorąc pod uwagę to co się działo kiedyś. Przetrzymałem najtrudniejszy okres, za czasów starego Prezesa. Po zmianie zarządu oraz przeprowadzce firmy, sytuacja diametralnie się zmieniła. Eliminacja osób działających na niekorzyść firmy spowodowała że codziennie jadę do firmy z uśmiechem na ustach. Prowizje są bardzo rozsądne patrząc z punktu widzenia pracownika. Za jeden kontrakt można dostać nawet 1500 zł brutto. A jak ktoś prężnie działa, nie odpuszcza, to wynik zrobi bez większych problemów. W marcu podpisałem 9 kontraktów więc sami sobie przeliczcie ile można zarobić. Niezbędne narzędzia do pracy, wszystko na czas i fajna atmosfera powodują że teraz, nawet przez chwilę nie myślę o zmianie pracy. Produkt faktycznie trzeba czuć ale nie trzeba chodzić jak akwizytor po punktach. To jest indywidualne podejście do pracy. Sami o tym decydujecie(każda firma jest potencjalnym klientem Pos-vision) W każdym dniu pracy spotykam kilku klientów, którzy są zainteresowani współpracą i naszą ofertą. Jak ktoś lubi taki charakter pracy zamiast siedzenia na tyłku i klepania w komputer, to ja bym na jego miejscu się nie zastanawiał, tylko spróbował.
Wind 2015-07-31 12:17:04
Mam umowę o pracę, i akurat w tej firmie nie ma z tym problemu. Wystarczy tylko pracować :)
dual 2015-08-05 12:46:58
Ja problemów z firmą nie miałem. W umowie były warunki zerwania umowy i zgodnie z nimi rozwiązałem umowę. Sama obsługa była bardzo spoko.
bella 2015-08-11 09:49:56
Pierwsze spotkanie rekrutacyjne faktycznie jest grupowe. Przez 40 min mówia mniej więcej jak wygląda praca u nich. Przedstawiają stawki, pierwszy miesiąc bez podstawy/sama prowizja. Do zrobienia 5 umów... Pół roku umowa o dzieło, później o prace
1
xcs 2015-08-25 16:28:10
Sprzedaż terenowa na terenie Warszawy, samochód w tej sytuacji byłby tylko przeszkodą. Każdy pracownik zostaje wyposażony w tablet oraz telefon służbowy. Zarobki są uzależnione od wyników sprzedaży. Po pierwszym miesiący jest podstawa 2200 zł oraz prowizja około 1500 zł za jeden kontrakt. Między 6000-10000 zł mozna zarobić spokojnie, ale trzeba mieć dobrą organizację pracy, odbywać dużo spotkań handlowych no i przede wszystkim czuć ten produkt :)
kaja98 2016-06-22 19:22:44
Mogę powiedzieć tylko pozytywy o tej firmie. Od nowego roku jest nowy zarząd, wszystko jest fajnie poukładane, są standardy, znasz swoje cele do zrobienia. Atmosfera jest ekstra. Owszem wymagają wyników ale za to wszyscy mamy swobodny czas pracy. Ja nie słyszałam, żeby na stanowisku Handlowca można było gdzieś tyle zarobić co w pos-vision. Sama namówiłam kolegę, żeby przeszedł do pos-vision z farmacji. Polecam wszystkim tą firmę.
1
vvvv 2016-06-23 14:47:34
wszyscy maja umowy o pracę
hrobok 2016-06-27 10:43:02
widze ze szukaja teraz ludzi na Doradcow Klienta na Krakow, Katwice i na caly Ślask. Czy to to samo co Przedstawiciel Handlowy? dajcie znać jak wiecie cos wiecej jak sie tam pracuje bo te cyferki za podpisane umowy wygladaja ciekawie.
piter 2016-08-01 22:08:30
w ogloszeniach na handlowcow mowia ze mozna zarobic do kilkunasty tysiecy miesiecznie. Ja w to nie wierze. Gdzie handlowcy moga zrobic tyle? Jak wiecie czy to prawda to dajcie znac.
baba 2016-08-02 10:01:54
wiesz, no tutaj handlowcy mają jednak system prowizyjny, a on jest uczciwy bo ile się postarasz i sprzedasz to tyle zarobisz, nie ma tutaj przecież jakieś górnej granicy zarobków, a na mieście sporo się słyszy że system prowizyjny w tej firmie jest bardzo korzystny
Zostaw swoją opinię o Pos-Vision Sp.z.o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pos-Vision Sp.z.o.o