brak logo

M.Mularski Gospodarstwo Ogrodnicze

Pszczyna

Opinie o M.Mularski Gospodarstwo Ogrodnicze

BYLY WIEZIEN 2009-12-09 20:12:22
JEDNO JEST PEWNE [ usuniete przez admina] W PSZCZYNIE U MULARSKIEGO MAM DOSC TYCH ROZDARTYCH I NIE HUMANITARNHCH LUDZI .NIE POLECAM TEGO [ usuniete przez admina]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
szara pleśń 2013-02-14 10:55:23
Ogólnie to nie polecam, [usunięte przez moderatora] warunki pracy, brak odpowiednich środków dla pracowników z poza kraju, brak przysługujących ciepłych posiłków podczas okresu zimowego, dostajesz używane buty he he( paranoja), a pomidory podkupywane i niesmaczne :P, wyżywanie się na pracownikach, na 12 godzin przysługuje jedna przerwa, nocki płatne w normalnej stawce, tak samo weekendy, szef wulgarny, szkoda ze jeszcze tu pracuje
3
v 2013-07-05 14:53:25
jeszcze niedawno było tu parę stron negatywnych opinii o pracodawcy, co się stało z wpisami między 2009 a 2013 zeżarła ją szara pleśń
1
Były pracownik 2014-02-12 19:59:52
W firmie Mularski godnie ( nie mówię że super ) ale godnie i uczciwie było za czasów Tadeusza ( założyciela całego gospodarstwa ), po jego śmierci wszystko zostało wywrócone do góry nogami. Najniższa krajowa, polscy pracownicy stopniowo zostawali zwalniani a w ich miejsce sprowadzani pracownicy ze wschodu ( tania siła robocza ).
Aby nie było że jestem gołosłowny - pracowałem w zakładzie Pszczyna 8 lat.

Jak już tu jestem to dodam jeszcze że szefów poznałem też wszystkich
i powiem tak :
(usunięte przez administratora) fachman, solidny typowy szef pełną gębą lecz na Pszczynie nie był lubiany bo zawsze pozostawiał pewien niesmak po swoich wizytach.
Marcin - z zakładu z Borów - Bardzo dobry od wszelkich spraw technicznych, łeb na karku, gdy tłumaczył coś przez telefon to człowiek to dosłownie widział.
(usunięte przez administratora)
Pozdrawiam ich serdecznie za 8-lenie wspomnienia :)
1
eks 2014-09-08 19:54:32
nie polecam, nawet ukraincy uciekają, teraz zatrudnia koreanki, szacunku dla pracownika zero
1
aaa 2014-10-03 19:26:02
też nie polecam jeszcze jak pracuje pan tomek to koniec ten kapuś wszystko powie uwaga na niego bo to nie człowiek tylko menda hahahah
2
róża bluszczyńska 2015-01-19 12:50:43
M.Mularski Gospodarstwo Ogrodnicze podobno wystartowała z jakimiś wilkimi naborami i rekrutacjami, jakaś wielka wymiana pracowników, takie plotki słyszałam. czy to prawda? jeśli tak to bardzo by mi zależało na pracy u nich. mam wieloletnie doświadczeniw w pracy w różnych kwiaciarniach, czy dostanę tutaj pracę?
gp 2015-02-17 20:36:56
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie robota dajcie sobie luz masakra tam nie zarobisz maks 1500 i zlecenie
1
daj spok 2015-03-03 18:53:07
dajcie sobie luz 3 wlascicieli kazdy dzwoni i wyzywa do ciebie bez przyczyny robota bez organizacji polacy sa tam beee najlepsi koreancy i ukraincy zarobki slabe i te umowy zlecenie cyrk
2
Jadzia 2015-03-12 20:07:52
PRacaw szędzie, dosłownie wszędzie będzie lepsza niż u Mularskich. Naprawdę - pracowałam w różnych marketach, na promocjach i nawet sprzątając i wszędzie było lepiej niż właśnie w tym zakładzie. Sposób trakowania ludzi jak totalne dno, przeklinanie, krzyczenie na pracowników (naprawdę tak zdobywa się szacunek?), dodtakowo płace niskie, praca nienajlżejsza. Stres.

Dodatkowo potwierdzam kwestie pleśni, musiałam wybierać z zapleśniałych kartonów pomidory które jeszcze nie speśniały i nadawały się do sprzedaży.
2
eks 2015-03-23 07:57:46
klasik, jak nie masz szacunku do siebie i lubisz być traktowana jak biały murzyn , to jak najbardziej polecam tą firmę.
1
marcin p 2015-04-16 16:24:10
dokładnie praca ciężka nie popłatna wlasciciele z kompleksami podsłuchy kamery i wszechobecne donosicielstwo jeden na drugiego do pana mularskiego zwalnia za byle co wielkie panisko a słoma z butow wystaje co drugie slowo kórwa powiesz cos nie tak zwolni cie i juz praca dla nie wiadomo kogo dla wariata zero szacumku pracujace osoby donosza jeden na drugiego ale przeciez jest tam bardzo mila atmosfera pracy umowe zlecenie daje w nieskonczonosc bo tak chce poporostu szkoda tam isc do pracy i juz idzcie gdzie indziej
2
agata 2015-04-28 20:55:00
hm netto najnizsza kraj jak zrobisz 2 miesiące w miesiacu to pomnoz razy dwa kasy nie ma socjalne i talony itp nie istnieją
1
MARCINP 2015-04-28 20:59:14
czysta stwka na godzine ale panu jak sie zachce i jaka noga wstanie tak bredzi raz nadgodziny sa raz nie placi raz na pol roku nikt z polakow z okolic nie chce tam pracowac zostaly bengale,ukraince i koreance im nasze 1200 zl pasuje noi ci co najbardziej donosza keden a drugiego a no i sekretarka pani marcina lodziarka
1
ordddda 2015-04-28 21:03:15
ten koles za nic ma kodeks nawet urlopu nie ma kiedy chcesz pozniej placi lub nie jak zechce podsłuchuje od dawna pracownikow kto mu zabrani wszedzie kamery i podsluchy pełna inwigilacja
2
kokoroko 2015-09-17 19:18:54
jak kto nie wierzy polecam sprawdzic osobiscie a sie przekona kto niewierny na wlasnej skorze poprostu zal tam pracowac u tych panstwa
1
abecadlo 2015-11-09 22:58:13
10 lat tam bylem i tylko dobrze bylo za tadka i na poczatku za matisa ale jak juz zaczeli rzadzic martin z tym z rozanek to masakra rozpierdol firmy na amen ,ale to glownie zasluga byla tego z wielkopolski
1
uczciwa 2015-11-30 08:56:11
nie przyjmuja do pracy polakow poniewaz wola koreanki ,filipinki,i bangladesz oraz oczywiscie ukraine.praca jak kazda trzeba robic...atmosfera w miare ale pieniadze małe za taka ciezka prace.teraz to juz ponizej sredniej .coraz mniej polakow poniewaz powoli ludzie sami odchodza i szukaja innej pracy lepiej platnej.szkoda......
1
byly pracownik 2015-12-21 11:54:06
Zgadzam sie z wyrzej napisanym. Jako byly pracownik, moge powiedziec tak - jak chcesz pracowac na umowe o dzielo ( maga wywalic w kazdej chwili), bez placonego ZUSu i za 8zl/godz - prosze bardzo. Ale jak Mateusz sobie cos wymysli-to zwalnia wszystkich-doslownie. Nie ma pracy-zwalnia, jest paca-bierze nowych ludzi. Jaki problem. naruszenie dóbr osobistych pracownika przez zalozenie podsłuchu i kamer - to jest normalne. W innym kraju UE byl by ukrany-w Polsce-nie. Niestety nie jest to karane bo w Polskim prawie nie jest sciesle okreslone co to sa "dobra osobiste". Powiem tak-jak brak jekiej-kolwiek pracy-trzeba za cos zyc. Zwlaszcza to jest poratunek dla pracownikow ze wschodu. I to jest wykorzystywane.
2
kokss 2016-01-19 19:55:48
ludzie moja opinia po pracy u nich jest jedna szkoda czasu objasniam dlaczego osobiscie jako polacy jestescie niewygodni ani chca tanią sile roboczą bengale,ukraincy,filipinczyki i teraz modne od zeszlego roku koreanki z północy pracuja ile dadzą rade na maksa ty jako polak sadze ze nie szukasz roboty po 14 h w syfie ktos pisze ze chwalą opinie o nich moze tadka śp kiedys tak tych mlodych obecnych wątpie tam kazdy z rodziny kto ma dziure w duu...pie tobą zażądza jeden tak inny tak zalezy od humoru kazdy moze oberwac pare hu ku i innych ,talony i inne nie istnieja gdzie indziej tak ,nadgodziny nie platne jak platne to kupa pod stołem zarobki nie specjalne wiec wybieraj lub poprostu próbuj a pozniej powiesz dobrze pisali jednak prawda
1
kokott 2016-01-19 20:01:43
nabor jest od czasu do czasu lecz polakow jest tam coraz mniej nabor maja nonstop na portalach ukrainskich pan z bhp tym sie zajmuje i w agencjach dla wschodu kazda ilosc wezma hotel u mularskich przyjmnie wszystkich byle by pracowali
tomooo 2016-01-19 20:06:47
i oto u mularskiego chodzi kazdy na kazdego nadaje wlasnie do niego przykladem jest portiernia mistrzowie smaru nawet jeden drugiego potrafi obsmarowac moze pan da z 50 zł do milicyjnej emerytury
1
sisi piękna 2016-01-19 20:13:19
bo to firma to kpina nie ma na nich litery prawa prywaciarz i jeego dziwne prawa

pracowalem i przekaz brzmi panie prezesie na prezesa trzeba miec wyglad i sposob bycia niestety pan tego nie posiada
1
były 2016-02-04 15:44:33
większość z tych jego piesków została wywalona w Policji , albo zmuszona odejść na emeryturę. Konfidenci jak ch...
2
dmd 2016-02-18 12:59:40
UK. ZA 300 GODZ 600 ZL. BO ROBI NA AKORD I NIE WYRABIA NIE WIADOMO Z KAD WZIETYCH NORN
Passerati 2016-04-24 09:58:40
Chlewnia, szef wieśniak, firma rodzinna. Gnój, syf, smród, bród i ubóstwo. I oczywiście niesamowite wymagania. Chyba najgorsza firma, z którą kiedykolwiek miałem do czynienia
1
bla 2016-06-26 21:45:39
Ta firma to katastrofa. Nie sądzę by to dłużej pociągnęło.
Dun 2016-07-03 12:39:27
Wiesz co, nie sądzisz, ale się ciągnie i nadal wszystko jest na swoim miejscu, więc wydaje mi się genralnie, że będzie coraz lepiej i lepiej, uwierz w to
Formalina 2016-11-16 20:14:54
Właśnie widziałem program w t V n uwaga o tym jak zatrudniają ludzi z korei, o wyzysku, łapówkach, ....
A ŚP ojciec Tadeusz to nagrody od prezydenta dostawał a synowie poszli na taniochę i wyzysk.
1
Zostaw swoją opinię o M.Mularski Gospodarstwo Ogrodnicze - Pszczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.Mularski Gospodarstwo Ogrodnicze