Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

Pracowałeś w firmie Adesso i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
asi - 2014-06-04 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
textil market w Legionowie bardzo niemiła obsługa ,szkoda odwiedzać ten sklep niepolecam
zdjecie uzytkownika
klap - 2014-06-20 17:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
textil market w Legionowie promocja nie przygotowana ceny nie aktualne ,załoga sklepu bardzo nie miła
zdjecie uzytkownika
klientka Basia - 2014-06-26 15:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przejazdem dzisiaj byłam w Textilu w Czechowicach, poprosiłam panią o pomoc, jak się później okazało była to kierowniczka, bardzo antysympatyczna osoba, pokazuje tylko ręką co gdzie mogę znaleźć albo każe innej osobie pomóc a sama chodzi z telefonem po sklepie i rozmawia.Już nie odwiedzę tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-06-27 19:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, chciałabym opisać sytuację która spotkała mnie dzisiaj w Textil Market, w Lewinie Brzeskim .Robiąc zakupy chciałam kupić mojemu niespełna dwu letniemu synkowi mały telefonik (autko),na zabawce nie było kodu powiedziałam pani ekspedientce, a pani kierownik wtrąciła że gdzieś tu były , niech pani sobie poszuka, więc odpowiedziałam że jeśli wie gdzie leżą to proszę podać a ekspedientka wtrąciła się z krzykiem kasując moje zakupy że się nie rozdwoi i że
wcale nie musi mi sprzedać tej zabawki,potraktowała mnie jak śmiecia na koniec powiedziała że skończyła ze mną dyskusję.Zaznaczam że zrobiłam zakupy na około 150 zł,panie które tam pracują nadają się do pracy w oborze,choć szkoda było by zwierząt, skoro ludzi nie potrafią poszanować.Jest to oburzające jak można tak traktować klientów,czy ktoś kto zatrudnił te panie zastanowił się dobrze nad wyborem swoich pracowników.Chciałabym jeszcze zaznaczyć że w sklepie było kilkoro klientów którzy byli świadkami tej sytuacji.Mam nadzieję ,że ktoś wyciągnie z tego jakieś konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-07-02 06:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam w tym momencie w Lewinie w Textilu i wcale nie robiła pani zakupów na 150 zł
zdjecie uzytkownika
...... - 2014-07-07 21:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najmilsze są zawsze byłe pracownice ;)
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-13 22:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poli - 2014-07-02 06:43:25]:
Na pewno wcześniej Pani dziecko rozpakowało zabawkę, może nawet nie jedną i bawiło się nią w sklepie.Pani natomiast nie zwróciła mu na pewno uwagi.To standard, że mamusie robią zakupy a dzieci robią co chcą. Poźniej pretensja,że nie ma kodu na zabawce.To jakieś dziecko zniszczyło opakowanie, a ekspedientka będąc we dwie na sklepie nie jest w stanie odnaleźć od razu kodu na zabawkę, która może jedna jest na sklepie.Jeśli Pani wiedziała, gdzie jest taka sama mogła ją po prosu przynieść i po sprawie...Czyż nie?Chcecie szacunku, to sami też traktujcie sprzedawców z szacunkiem, bo to nie śmieci...
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-07-22 20:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...... - 2014-07-07 21:08:34]:
Droga POLI musiało coś Ci się pomylić,czytaj ze zrozumieniem nie 150 zł tylko około czyli 146 zł coś koło tego, mogę Ci napisać co kupowałam w tym momencie ,a może mam Ci przesłać paragon który do dziś posiadam i wtedy zastanowisz się co wypisujesz ,jeśli piszesz takie bzdury to znaczy że tam Cię nie było zastanów się bo tych niemiłych pań już tam nie ma więc po co wymyślać głupoty ?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-07-24 11:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-07-13 22:29:56]:
Droga lolu po pierwsze to moje dziecko siedziało w wózku a zabawka leżała luzem odpakowana, po drugie pani ekspedientka kasowała moje zakupy i powinna była odszukać ten ten kod,normalna osoba to odszukałaby bez problemu a nie wydzierałaby się na cały sklep,ja nie miałam pojęcia gdzie leżą zapakowane te autka ale pani kierownik owszem ale również odmówiła.Na szczęście te panie tam już nie pracują,teraz to aż miło wejść do tego sklepu ,panie są bardzo miłe i kulturalne w sklepie czyściutko i przyjemnie się robi zakupy.
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-07-24 13:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie w textilu juz. prawie pol roku ani razu nie dostalam premi jest to bardzo ciezka praca nie. dadza pozadnie zjesc sniadania nikomu nie zycze takiej ciezkiej pracy
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-07-28 10:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem ciekawa gdzie jest lekka praca. Uważam, że praca jak praca, a jeśli chodzi o premie to trzeba najpierw target wyrobić, a jest to do zrobienia, tylko trzeba się postarać, a nie ciągle narzekać!
zdjecie uzytkownika
MS - 2014-08-05 22:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich, którzy zastanawiają się nad podjęciem pracy w TXM- to ostateczność, jeżeli macie wybór omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2014-08-07 22:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie - szalety i kamieniołomy stoją przed Wami otworem.
zdjecie uzytkownika
Eska - 2014-08-07 22:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sie pracuje dla Agentów ? Dają w paczkach ptasie mleczko ? Uhahahahahahahahahaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
x. - 2014-08-11 21:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są jeszcze polskie firmy odzieżowe?Myślałem że wszystko przejęli Turki i Chińczycy.A propo w TXM widzę trochę tureckiego towaru.Jakość spoko.Chiński też jest czy sklep się do tego nie przymierza?Powiedzcie szczerze
zdjecie uzytkownika
Omar - 2014-08-13 23:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze TAK!
zdjecie uzytkownika
zmy - 2014-08-17 17:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla NAJLEPSZEJ załogi z Myśliborza :* dziewczyny jesteście świetne ;)
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-25 07:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zaskoczona tak mila obsluga w tym markecie.Kierowniczka zlota dziewczyna,pomocna mila usmiechnieta.polecam
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-25 07:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zaskoczona tak mila obsluga w Lubaniu.kierowniczka zlota dziewczyna,mila,pomocna i usmiechnieta.cala zaloga wiecznie cos robia jak sie wchodzi do marketu...ale odrazu ktoras z pan milo zacheca do rozmowy.Super dziewczyny,polecam zakupy w tym sklepie
zdjecie uzytkownika
textilka - 2014-08-26 21:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkie Textilki z Regionu :))))
Dziewczyny mam do Was pytanie ( region RZESZOWSKI) i liczę na szczerą odpowiedz. Co sądzicie o pracy pani Rks (usunięte przez administratora) z regionu Rzeszowskiego.
zdjecie uzytkownika
pasja - 2014-09-01 12:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałaś w TXM, napisz, jak potoczyło się Twoje życie po doświadczeniu które zapada na długo w pamięci ?

u mnie zmiany tylko na lepsze ...,
zdjecie uzytkownika
Elwira S. - 2014-09-14 11:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny sklep otwiera się w Strzelcach Opolskich .
Wielkie otwarcie- wrzesień.
Widać firma rozwija się i dobrze radzi sobie na arcytrudnym polskim rynkui.
Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-16 11:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie brakuje jakichkolwiek szkoleń. Kierownicy pożal się panie boże (czasami to ludzie z przypadku). Pracownicy(sprzedawcy) nie znają podstaw obsługi klienta. Zwykłe " dzień dobry","proszę", "dziękuje", "dowidzenia" to dla nich wyżyny uprzejmności.................Szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-09-23 12:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klap - 2014-06-20 17:26:56]:
niestety potwierdzam....
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2014-09-23 17:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie interesuje praca sprzedawcy. mam 45 lat jestem bezrobotna kobieta z doswiadczeniem zyciowym i pracowym. szczerze, juz nie wiem gdzie pracowac a interesuje mnie branza odziezowa. powiecie mi co mam zrobic zeby mnie zatrudnili? w ogole to ile mozna dostac za godzine pracy albo po prosut miesiecznie .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x