brak logo

Adesso

Andrychów

Opinie o Adesso

asia123 2016-07-19 19:21:46
@malwina ale jest szansa na jakąś podwyżkę wraz ze stażem pracy? Albo jest szansa na jakieś dodatkowo płatne nadgodziny, żeby sobie dorobić do pensji?
Koleżanka 2016-07-20 00:17:16
Dokładnie jak jest napisane. Pracuje w TXM i jest to bardzo ciężka praca . Szkoda że jesteśmy zwykłymi robolami. Regionalna zakłamana nie mówi prawdy ukrywa różne sprawy związane z zatrudnieniem ajenta nawet kierownik nie wie o co kaman i dowiaduje się o osób trzecich. Kłamstwo i nic więcej i te podgladywanie nas przez wielkiego brata. Śmiech na sali .
5
Koleżanka 2016-07-20 00:27:30
W tym momencie zarabiam jako KM 1600 ciekawie co ??
2
tomek 2016-07-20 09:13:37
No właśnie opinie są jednak różne i sam tak naparwde nie wiem jak to wygląda, tylko nie ma opinii o pracy jako Zastępca Kierownika Sklepu, wiec nie wiem jaka jest tutaj kasa tak naparwde.
Pracownik 2016-07-23 08:02:36
Zarobki właśnie takie są.O podwyżkach zapomnijcie kierownik 7lat pracy w tej firmid1600zastępca 1500..upomnisz się o więcej zapomnij.Ogolnie praca jak się ją lubi do przeżycia,ale nerwów też naszarpać można dużo wymagań no niestety takie realia textilowskie.
1
Nn 2016-07-23 10:16:58
Nie ma chyba wielu problemów tutaj w firmie co? Mi się wydaje, że wartościowa praca z wartościowymi ludźmi, a to najwazniejsze, ta atmosfera właśnie..
Koleżanka 2016-07-29 02:34:41
1600 na reke
pless 2016-07-29 10:05:57
A wiadomo jakich benefitów można się teraz spodziewać?
sonia 2016-08-18 18:28:34
po dwóch latach pracy na umowę zlecene dostałam podwyzke z 6,75 na 7,25 czyli całe 50 goszy za godzin-na hamburgera jest
ghj 2016-08-18 20:17:55
@ sonja no nie gadaj że takiej wysokości podwyżka :// to jakas porażka, ale z drugiej strony przy takiej pensji człowiek cieszy sie z każdego grosza - dosłownie...
w imieniu regionu 2016-08-24 21:45:01
Prosimy aby Pan Prezes zajął oficjalne stanowisko w kwestii obsługi bezpośredniej i automatycznie podwoił etatyzację na marketach, ponieważ jeśli jeszcze raz usłyszę od rejonowej, że rozpakować towar i poukładać sklep mam po pracy za darmo, bo na kamerach patrzy czy podchodzę do klienta, a mam zakaz zajmowania się czym innym poza obsługą bo dyrektor wymaga, zgłaszam sprawę do inspekcji a potem do sądu, bo jeszcze 3 miesiace a bedzie można go grupowo oskarżyć o mobbing, dowody są. Niech zarzad zweryfikuje metody pracy swojej kadry zarzadzajacej, bo jak tak dalej pojdzie poniesie za nia konsekwencje.
20
karolka 2016-08-24 21:48:56
to bardzo malo coż to za podwyżka al z jendej strony lepiej tyle niz nic, moze to nie praca i płaca marzenae trzeba sie jednka cieszyc lub docenic ze sie ja ma
1
grzesio 2016-08-25 01:24:42
za te pieniądze to firma Textil powinna docenić, że ma pracowników. Za najniższą wszędzie znajdziesz pracę, a co dopiero na zlecenie
1
pszczoła 2016-08-25 12:10:56
no ale przecież nie na każdym stanowisku pracy tutaj masz najniższą krajową, przecież są takie ogłoszenie często u nich na kierownicze stanowiska gdzie się zarabia cud miód
iwona 2016-08-30 12:05:02
jakim prawem rkski grzebią ajentom w grafikach? nie na takie coś się umawialiśmy.
7
romek 2016-08-30 12:05:18
Chyba rzeczywiście nikogo nie szukają @ziemno, ale to dowód na to, że rotacji wśród pracowików nie ma, bo wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i relacje między pracownikami. Dobra atmosfera to podstawa działania.
1
przykro 2016-08-31 09:14:48
Ależ oczywiście Romku, nikt nie neguje atmosferyw firmie. Wiemy, że jesteś pracownikiem Centrali i chcesz zrobić firmie dobry PR.
Powiem tak: byłam w Centrali kilka razy, miałam okazję kontaktu z osobami, które znamy tylko ze stopek mailowych i uważam, że pracuje tam wiele kompetentnych, naprawdę życzliwych osób którym tak samo jak nam zależy na tym żeby to wszystko dobrze funkcjonowało. Mamy świetnych informatyków, nawet w handlowym są osoby z którymi bez problemu można się porozumieć.
Problem leży gdzieś indziej- Centrala nie ma zielonego pojęcia w jaki sposób pracują rks, które zestresowane wymaganiami rds-ów (którzy nie mają zielonego pojęcia o naszej pracy) zaczynają wprowadzać działania niezgodne z prawem- praca po godzinach bez wynagrodzenia żeby w czasie otwarcia skupić się na aktywnej obsłudze klienta, wszystko oczywiście po cichu. Jak inaczej zrealizować to skoro przez 8 godzin pracy sklepu są po dwie osoby na markecie? nie dalej jak w zeszłym tygodniu dostałam telefon, że widziała przez kamerę, że nie podeszłam do klientki- A NO NIE PODESZŁAM bo musiałam wysłać jej tabelę do określonej godziny przy czym padła mi tema, przy kasie kolejka i muszę pomóc dziewczynie z kasy zdjąc zabezpieczenia bo ludzie się denerwują a w magazynie mam towar do wypakowania bo NIE ZROBIĘ TEGO PO GODZINACH BO NIKT MI ZA TO NIE ZAPŁACI a towar muszę wyjąć szybko żeby było CO SPRZEDAĆ- ale "to nie jest argument, dla dyrektora to nie jest argument, dla prezesa też nie, oni nie chcą słuchać, nie dyskutuj, poradź sobie jakoś". Nie chce mi się wierzyć, że dyrektor/prezes są tak ograniczonymi ludźmi żeby nie docierały do nich racjonalne argumenty. Owszem, po wypakowaniu towaru, przygotowaniu promocji i wypełnieniu całej masy tabel dla mogę poświęcić, i poświęcam, czas klientom. Wybaczcie ale nikt nie będzie pracował po godzinach i straszenie nas między wierszami zwolnieniami jest kompletnie bezpodstawne, a takie sytuacje zdarzają się w wielu sklepach w moim regionie. Pracuję wiele lat w tej firmie ale takie coś widzę po raz pierwszy. Zdarzało się nam czasem dobrowolnie zostać po godzinach coś dokończyć ale nie można tego uznawać za normę!

Wprowadzajmy nowe działania jak najbardziej, są potrzebne ale najpierw zapewnijmy możliwości- zwiększmy ilość osób w sklepach, zróbmy im szkolenia a na pewno to przełoży się na nasze wyniki.

Bo zła opinia o TXM nie bierze się z niezadowolenia z Centrai czy Zarządu, bo z Wami mało kto ma do czynienia- negatywną opinię robią Wam rks, którzy ostatnio się trochę zagalopowali i apelujemy, zwróćcie na to uwagę bo codzienne straszenie zwolnieniem/konsekwencjami/sugerowanie, że jest w nas jakiś problem oddziałuje na psychikę i naprawdę nie powoduje, że praca jest wydajna.
17
Mintaj 2016-08-31 11:07:23
Z tego co wiem i słyszałem to od 1 wrzesnia mają zacząć się jakieś wielkie przyjęcia i podwyżki dla osób już zatrudnionych, no cała sprawa wygląda całkiem nieźle muszę powiedzieć, ale taka już domena tej firmy co chyba jakoś bardzo dziwne nie jest co?
1
pszczola 2016-09-01 09:48:23
jesli ci grzebie to wnies o ustalenie stosunku pracy bo ajent nie ma podleglosci pod rks. rks widocznie niedouczony nie wie ze ma udzielac rad i wskazowek zgodnie z umowa to nie jest twoj szef w innym wypadku masz miec umowe o pracei wyplate zaleglych urlopow i nadgodzin wiec zglos to
3
karolka 2016-09-01 09:55:36
Może mają do tego prawo skoro zatrudniani są przez agencje pracy? a bezposrednio nie mozna ubiegac sie o zatrudnienie u nich?
heh 2016-09-02 14:37:13
nowa ocena nps- juz widze jak km szczerze oceniaja rks i rds :D anonimowo, merytorycznie owszem ale publicznie nie ma szans, nikt nie bedzie ryzykowal utraty pracy
3
besos 2016-09-02 16:57:36
No dobrze, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Chęntnie bym się załapał, bo doskonale wiedzą jak zadbać o przyzwoite zarobki w firmie.
iwona 2016-09-05 15:43:58
ale komu ?
2
bak 2016-09-05 15:56:00
A wypłata jest u nich w pełni terminowa? Pozdrawiam
loli 2016-09-07 10:54:00
Hejka
A jak wam podobają się targety na ten miesiąc?
3- 2016-09-07 10:57:46
a jakie to są konkretnie targety, czy możesz przyjacielu coś więcej konkretnie o nich powiedzieć? mam doświadczenie w temacie ale zanim wyślę cv do was chcę właśnie wiedzieć jak jest z wyrabialnością targetów jest u was
33 2016-09-07 12:39:16
Roznie z tym bywa. Czasami 1 w roku a czasami 6 ale to nalezy do rzadkosci
karolka 2016-09-07 12:44:14
A targety są duże? czy to zalezy od wielkosci mieasta i mieskzańców?
gdzie towar 2016-09-07 15:58:16
pewnie tak jak Tobie ;) znowu nie zrobimy, konkurencja aż hula, z towarem dalej problemy jak zwykle ale my mamy zrobić target, majtkami chyba. Znowu przyjedzie ibedzie nas straszyc ze nas wypiep.rzy
ivvona 2016-09-07 16:03:03
a ten target to jest zdatny jakoś do wyrobienia? podaj jakieś przykłady to może sama najlepiej ocenię czy dam radę
oreo 2016-09-07 21:32:47
no chyba żartujesz, targety to tajemnica firmy. Możesz sobie oceniać, realizacja nie zalezy tylko od Ciebie, zatrudnij sie to zobaczysz. A zreszta wiemy, ze jestes pracownikiem gowork i ciagle sztucznie nakrecasz dyskusje
3
bbb 2016-09-07 22:04:38
@ ivvona obawiam sie że to tajemnica firmy i niestety nie dowiesz sie tego na forum, choc nie ukrywam że i mnie inetresuje. Kiedyś aplikowałam na zastępce kierownika sklepu, ale niestety nie dostałam sie
Iza 2016-09-14 14:24:10
Wiec każdy z salonów ma inny target rozumiem, a jak np, to wszystko wyglada z premiami, bo pewnie są tez od utargu, każdy dostaje jakoś indywidualnie czy grupowa jest a pózniej podział?
sonia 2016-09-16 18:32:13
niestety to prawda ,taka podwyżka ,a przy okazji zero urlopów ...chory czy zdrowy idziesz...żeby zarobić w granicach 1500 zł musze rypać wszystkie dni (czyli ponad 200 godzin) oprócz niedziel bo tylko wtedy mamy nieczynne.W zasadzie ostatnie trzy miesiące tak pracowałam
Nn 2016-09-16 19:07:33
Ogólnie to chyba wiadomo nie od dziś, że firma sprawnie sobie radzi na większości rynków, w tym właśnie Polskim, dlatego ja tam uważam, że trzeba jakoś ogarniać i próbować się do niej dostać, nie pożałujecie
paob 2016-09-16 22:53:40
@ nickkk - a mozesz podac jakieś konkretne argumenty?
malwina 2016-09-17 17:35:19
Nic dodać nic ująć. ........
1
robik 2016-09-17 17:36:50
Nie może, bo ich nie ma. Większość negatywnych komentarzy są właśnie tego typu wynikające z nastawienia "to sobie ponarzekam"
sonia 2016-09-17 17:42:03
Oczywiście że tak z tym ze niektórych razi dobra atmosfera. Woleliby żeby miedzy pracownikami a kierownictwem panował strach. ..dla niektórych to jest właśnie tzw "dobra atmosfera"....
Jeśli mamy nad sobą ludzi z takimi poglądami to dokąd to wszystko zmierza. ..
1
gocha 2016-09-17 19:06:26
@Sonia nie przesadzajmy, to nie jest wcale tak. Każdy oddział to trochę osobny byt, więc i ludzie są różni, ale nie jest chyba aż tak źle u Was?
sonia 2016-09-17 21:27:18
Oczywiście ze ludzie są różni.... Ja mam wspaniałą ekipę a co za tym idzie swietna atmosferę ale osoby odwiedzające nas co jakiś czas niekoniecznie to akceptuja i doceniaja.. I nie jest to kwestia domysłów. Mówią o tym wprost. Krótko mówiąc niektorzy zajmujący kierownicze stanowiska uważają ze jedni powinni bac się drugich żeby biznes hulał. Nie tędy droga wg mnie. Przykre jak ludzie jadący praktycznie na tym samym wózku potrafią podkladac sobie nogi zamiast podawać ręce. Współpraca nie tresura....
2
Numer 2016-09-17 22:20:36
Wspaniała ekipa i dobra atmosfera to jest właśnie najważniejsza rzecz z wszystkich, dlatego ja bardzo polecam przystąpić do Adesso bo naprawdę można się wkręcić i jeszcze zarobić naprawdę sensowne pieniądze, ale to chyba wynika samo z siebie ze szczęścia ludzi
kaśka w 2016-09-19 13:21:34
a ja mam takie pytanie- dlaczego są regionalne, które widząc, że robota dziewczynom pali się w rękach potrafią zakasać rękawy i pomóc, np. przy wykładaniu towaru zamiast pouczać, że obsługa klienta najważniejsza? albo takie, które wysyłają maile motywacyjne, które wyzwalają zdrową rywalizację pomiędzy marketami w regionie i sprawiają, że chce się pracować zamiast wiecznych maili-straszaczy, i nakazów wymyślania głupawych planów naprawczych, na które dziewczyny już nie mają pomysłów? ktoś w końcu powinien się za to wziąć
3
romek 2016-09-19 13:51:07
Idealnie, że wypłata jest u nich w pełni terminowa @asia, bo doskonale wiedzą, że trzeba zadbać o stabilne zarobki. Ale jakie są średnie zarobki? Dzięki
sonia 2016-09-21 13:31:58
jedne potrafią inne nie....to kwestia tego jakim się jest człowiekiem o ile się w ogole jest
Tez slyszalam o takich które naprawdę fizycznie pomagają swoim pracownikom a jeśli nawet nie fizycznie to sa ogromnym wsparciem w każdy inny sposób ..Sa tez takie gdzie jak piszesz...najlepiej wychodzi im opie***lanie i wozenie się po ludziach a nic sensownego i wartościowego sobą nie wnosza.
co człowiek to charakter...
1
karolka 2016-09-21 13:58:22
Słuchaj ile tak naprawdę to kierownictwo jest od rozporzadzania ludźmi kierownik ma do pracy ludzie nie musi sam wykonywać tych samych obowiązków co jego pracownicy, nie przesadzajcie
sonia 2016-09-22 14:06:45
Oczywiście. ..zgadzam się z Tobą pod warunkiem ze ilość etatów jest adekwatna do ilości obowiązków czynności itp.Jeżeli w marketach pracują dwie osoby a pracy jest dla 6 efekt jest taki ze nie sposób tego ogarnąć dlatego jedni rks-i podchodzą po ludzku i pomagają jeśli mają taką możliwość inni mają to zwyczajnie gdzieś.
Ja osobiście uważam ze bycie na stanowisku nie zwalnia z bycia człowiekiem
2
żabula 2016-09-22 14:08:55
ale nikt wam przecież nie każde siedzieć na najniższych szeregowych stanowiskach jak macie większe ambicje i kwalifikacje, firma oferuje nie tylko rekrutacja na sprzedawców ale także na kierowników sklepów
heh 2016-09-23 14:08:42
hahah,a Ty myslisz ze tylko sprzedawcy musza zapierniczac? kiero i zastepca tak samo, tu chodzi o cos innego, nie wypowiadaj sie jak nie wiesz o co chodzi. A co do rks to ok, nie musza pomagac ale my tez nie musimy wypelniac za nie tabelek i robic zestawien, na nas robote chetnie zwala a to ona dostaje za to kase i niech siezajmie swoja robota, czeklist juz nie robi,ma czas
2
38\ 2016-09-23 14:12:04
żebula a ty gdzieś widzisz te rekrutacje o których mówisz? bo ja niestety nie mogę ich odnaleźć w zasobach internetowych, podaj proszę namiary konkretnie
Zostaw swoją opinię o Adesso - Andrychów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso