Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

Pracowałeś w firmie Adesso i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-05-27 14:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beta - 2015-03-31 22:11:38]:
Takich jak Ty lupexiar mamy wiele .Wiec daruj sobie przychodzenie do naszych placowek....
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-05-27 14:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tylko mam apel do klientow.Te sklepy sa porownywalne z lumpexami,zaloga jest kiepsko wynagradzana i zatrudniana na dziwnych warunkach.Nie wczuwajcie sie wchodzac do tych przybytkow jak byscie wchodzili najdrozszych galerii mody,nie wkurzajcie obslugi bo za te pieniadze ktore zarabia nie jest zobligowana do dawania wam wiecej niz minimum kultularnej obslugi.Nie podsluchucje o czym rozmawiaja pracownicy bo to o was bardzo zle swiadczy czekajcie spokojnie i cierpliwie w kolejce na swoja kolej.Nie wypisujcie zali na tym forum bo to i tak nie podniesie jakosci obslugi klienta.Kupujac majtki za 7 zlotych liczcie sie z tym ze ktos moze wam te 7 zl dac zebycie sie odczepili i dali mu spokoj.....koniec ze sztucznoscia czas na prawde.
zdjecie uzytkownika
rewq - 2015-05-29 14:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-04-04 20:18:52]:
Nie idź tam. Ajentka to su.. Ostrzegam przed podjęciem tam pracy. Szkoda zdrowia i czasu.
zdjecie uzytkownika
dominika44 - 2015-05-29 14:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ktorym sklepie mowa? Wie ktos cos na temat wieliczki??
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-05-29 15:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marzena - 2015-05-27 14:33:14]:
Marzena, te komentarze to do mnie?
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-05-29 17:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marzena, przesadziłaś. Jak Ci się ta praca i kontakt z klientami nie podoba to nie powinnaś w sklepie pracować. Widać, że brakuje Ci kultury zresztą tak samo jak i Surowej. Takie jak Wy nie nadają się do takiej pracy, tylko pasujecie opinie o Textil Markecie!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-30 06:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marzena masz w 100% rację!!! TXM to jeden wielki syf i wyzysk ludzi. Małe zarobki a bardzo dużo pracy.
zdjecie uzytkownika
Elwira S. - 2015-06-04 16:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-30 06:12:53]:
A czy mogla byś podać namiary na zakład pracy gdzie są DUŻE ZAROBKI I MAŁO PRACY?
zdjecie uzytkownika
gocha - 2015-06-08 13:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rewq - 2015-05-29 14:21:29]:
święta prawda!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lzo - 2015-06-08 16:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elwira S. - 2015-06-04 16:17:48]:
@Elwira, są takie zawody gdzie nie trzeba się narobić a można zarobić, lecz trzeba mieć dużą wiedzę i nie zatrudniają byle kogo. No ale myślę, że w Adesso nie jest tak źle jak mówicie. Prawda, trzeba się napracować ale za to zarobki nie są najmniejsze, spokojnie można wyżyć z miesiąca na miesiąc w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
olik - 2015-06-15 13:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-04-04 20:18:52]:
tylko nie tam !!! Ajentka nie jest normalnym człowiekiem i nie wypłaca pieniędzy . Traktuje cie na początku jak królową a później .... szkoda gadać . aż przykro sie robi ... Warszawa powstańców śląskich CH BEMOWO . NIEEEE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
fakira - 2015-06-15 14:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CH Bemowo nie polecam. Pracujesz jak koń a zarabiasz jak osioł. Nie wypłaca kasy!!!!!! yśli ze jak dostała sklep w ajencję to moze traktować ludzi jak śmieci.
zdjecie uzytkownika
olalola123 - 2015-06-29 10:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. JA mam takie pytanie niedawno był u nas remanent, różnica wyszła na plusie znaczy się no zmieściłyśmy się w danym limicie i to bardzo dobrze. Pytanie co zresztą tego limitu bo podobno zostaje do podziału dla pracowników sklepu. Nasza ajentka twierdzi ze od tej kwoty musi zapłacić jakiś niewiadomy procent który ma ustalić czy tam obliczyć "góra" czy to prawda (i nie chodzi mi tu o podatek od tej sumy). Czy mogła by się wypowiedzieć jakaś osoba która prowadzi sklep na bazie ajencji. Z góry dziękuję i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aj - 2015-07-01 20:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olalola123 - 2015-06-29 10:46:41]:
Witam odnosnie olalola123 twojego wpisu a czy zaloga (pracownicy)poniesli jakies prywatne koszty z tytulu kradziezy lub braków przed remanentem?? jesli nie to z jakiego tytulu nalezy sie premia pzdr
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-07-02 17:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aj - 2015-07-01 20:29:23]:
Jeśli remanent wyszedł dobrze to Adesdo wypłaca premię, ale czy ajent ją przyzna to inna bajka. Jeśli ajent podnosił koszty związane z ubytkami które wyszły podczas inv częściowych to powinien jedynie pomniejszyć ją o koszty które poniósł.Jak jest w porządku i docenia waszą pracę to powinien wypłacić. Tak samo jeśli jest wyrabiamy target premia jest przyznawana.Niestety nikt nie mi ze zmusić pracodawcy do wypłacenia premii, to jest po prostu nagroda za dobrze wykonywaną pracę :)
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-07-03 00:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2013-08-27 10:24:51]:
takie godz podane są dla klienta :
pn-pt 9-20
sob 9-18
nd 10-16

ale tak na prawde pracuje się dłużej,o wiele dłużej niz podpisuje sie na liście obecności...........
zdjecie uzytkownika
gosscc - 2015-07-14 12:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klientka - 2015-05-26 19:01:39]:
nom ja takim podnozkiem nie byłam i sie tam nie napracowałam :)
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-07-31 23:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan pracujący w textilmarkecie w Bytomiu (Agora)
Jest bardzo nieuprzejmy, sprawia wrażenie jakby pracował tam za karę.
zdjecie uzytkownika
porzygana - 2015-08-03 16:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie odpowiada wam sposób rekrutacji do TXM , jeżeli nie odpowiada wam praca w TXM , jezeli.. nic wam nie odpowiada to po kiego staracie się o robotę w TXM ?
Nie lepiej wypożyczyć cygańskie niemowlę i usiąsć przed sklepem TXM i żebrać .
Nie bedzie regionalnych , rks , krs .. end company tylko będziecie same sobie pracowawcami.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 01:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
morgi - 2015-08-19 01:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak przeglądam oferty firmy z różnych czasów i natknąłem się na stare oferty dotyczące ajenta. Poproszę powiedzcie mi jak często poszukują ludzi do tej pracy i na czym ona konkretnie polega. Według mnie może to być całkiem ciekawe doświadczenie o ile oczywiście jest to jakaś uczciwa posada i przynosi odpowiednie zyski.
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2015-08-23 09:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rewq - 2015-05-29 14:21:29]:
a ja uwazam ze jezeli komus nie chce sie pracowac to niech odejdzie i zrobi miejsce takiemu kto bedzie pracowal za nawet i marne pieniazki. Jeżeli chodzi o obsługe to faktycznie KATASTROFA
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-08-23 13:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pola ty desperatko czy duuupowlazie.----Jaka placa taka obsluga i kultura.Ktos mowi ze jak ktos nie chce pracowac to niech zwolni innym miejsce?A po co zwalniac komus miejsce?Niech sie lepiej ta firma ro......przy i niech falszywie nie zawracaja glowy ludziom chcacym sie zatrudnic na normalnych warunkach pracy.Ja nie ide do pracy aby przetrwac od konca miesiaca do konca miesiaca tylko po to zeby zarobic i odlozyc.Jezeli nie stac firmy na zatrudnianie na normalnych warunkach i godne wynagradzanie pracownikow to niech zwinie interes i pozamyka te swoje przybytki z ta pseudo-odzieza z powycinanymi znakami firmowymi.psss wszystkie wasze ulotki laduja w smietniku bo nikt nie bedzie ich roznosil za darmo..
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-08-23 14:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klientka - 2015-07-31 23:04:47]:
Tak do Ciebie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Osoba ktora przeprowdzała rekrutacje była niezwykle miła. Zaznaze ze to był mezczyna ;) Zadawała pytania odnosnie wczesniejszej pracy, co mysle o sklepie TXM. Ogolnie bardzo miła rozmowa rekrutacyjna
Pytania: - przekonać do kupna torebki dla żony
- co zrobić z towarem ktory sie nie sprzedaje
- styczność wczesniej z handlem
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 14:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
pracownikTXM - 2015-08-26 14:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda Marzena
Pracowadca nie szanuje pracownikow dajac im umowy smieciowe za smieszne 6zł. Praca sama w sobie nie jest zla ale jak ma sklep dobrze funcjonowac gdzie załoga zmienia sie co 2-3 miesiace. NA sklepie tylko 2 osoby . Nie da sie wszystkiego zrobic w takim ukladzie. Nie polecam szkoda tracic swoich dobrych checi na taka prae > Wiec jesli mozecie nie zatrudniajcie sie w TXM.
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-08-27 22:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja wypowiedź tylko poświadcza Twój brak kultury. Źle Ci, zmień pracę, chociaż wątpię żeby gdzie indziej z Twoją inteligencją chciano Cię zatrudnić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Adesso?
Zadaj pytanie
alert