Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

Pracowałeś w firmie Adesso i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-13 22:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poli - 2014-07-02 06:43:25]:
Na pewno wcześniej Pani dziecko rozpakowało zabawkę, może nawet nie jedną i bawiło się nią w sklepie.Pani natomiast nie zwróciła mu na pewno uwagi.To standard, że mamusie robią zakupy a dzieci robią co chcą. Poźniej pretensja,że nie ma kodu na zabawce.To jakieś dziecko zniszczyło opakowanie, a ekspedientka będąc we dwie na sklepie nie jest w stanie odnaleźć od razu kodu na zabawkę, która może jedna jest na sklepie.Jeśli Pani wiedziała, gdzie jest taka sama mogła ją po prosu przynieść i po sprawie...Czyż nie?Chcecie szacunku, to sami też traktujcie sprzedawców z szacunkiem, bo to nie śmieci...
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-07-22 20:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [...... - 2014-07-07 21:08:34]:
Droga POLI musiało coś Ci się pomylić,czytaj ze zrozumieniem nie 150 zł tylko około czyli 146 zł coś koło tego, mogę Ci napisać co kupowałam w tym momencie ,a może mam Ci przesłać paragon który do dziś posiadam i wtedy zastanowisz się co wypisujesz ,jeśli piszesz takie bzdury to znaczy że tam Cię nie było zastanów się bo tych niemiłych pań już tam nie ma więc po co wymyślać głupoty ?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-07-24 11:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-07-13 22:29:56]:
Droga lolu po pierwsze to moje dziecko siedziało w wózku a zabawka leżała luzem odpakowana, po drugie pani ekspedientka kasowała moje zakupy i powinna była odszukać ten ten kod,normalna osoba to odszukałaby bez problemu a nie wydzierałaby się na cały sklep,ja nie miałam pojęcia gdzie leżą zapakowane te autka ale pani kierownik owszem ale również odmówiła.Na szczęście te panie tam już nie pracują,teraz to aż miło wejść do tego sklepu ,panie są bardzo miłe i kulturalne w sklepie czyściutko i przyjemnie się robi zakupy.
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-07-24 13:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie w textilu juz. prawie pol roku ani razu nie dostalam premi jest to bardzo ciezka praca nie. dadza pozadnie zjesc sniadania nikomu nie zycze takiej ciezkiej pracy
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-07-28 10:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem ciekawa gdzie jest lekka praca. Uważam, że praca jak praca, a jeśli chodzi o premie to trzeba najpierw target wyrobić, a jest to do zrobienia, tylko trzeba się postarać, a nie ciągle narzekać!
zdjecie uzytkownika
MS - 2014-08-05 22:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do wszystkich, którzy zastanawiają się nad podjęciem pracy w TXM- to ostateczność, jeżeli macie wybór omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2014-08-07 22:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie - szalety i kamieniołomy stoją przed Wami otworem.
zdjecie uzytkownika
Eska - 2014-08-07 22:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sie pracuje dla Agentów ? Dają w paczkach ptasie mleczko ? Uhahahahahahahahahaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
x. - 2014-08-11 21:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są jeszcze polskie firmy odzieżowe?Myślałem że wszystko przejęli Turki i Chińczycy.A propo w TXM widzę trochę tureckiego towaru.Jakość spoko.Chiński też jest czy sklep się do tego nie przymierza?Powiedzcie szczerze
zdjecie uzytkownika
Omar - 2014-08-13 23:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze TAK!
zdjecie uzytkownika
zmy - 2014-08-17 17:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla NAJLEPSZEJ załogi z Myśliborza :* dziewczyny jesteście świetne ;)
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-25 07:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zaskoczona tak mila obsluga w tym markecie.Kierowniczka zlota dziewczyna,pomocna mila usmiechnieta.polecam
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-25 07:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zaskoczona tak mila obsluga w Lubaniu.kierowniczka zlota dziewczyna,mila,pomocna i usmiechnieta.cala zaloga wiecznie cos robia jak sie wchodzi do marketu...ale odrazu ktoras z pan milo zacheca do rozmowy.Super dziewczyny,polecam zakupy w tym sklepie
zdjecie uzytkownika
textilka - 2014-08-26 21:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Wszystkie Textilki z Regionu :))))
Dziewczyny mam do Was pytanie ( region RZESZOWSKI) i liczę na szczerą odpowiedz. Co sądzicie o pracy pani Rks (usunięte przez administratora) z regionu Rzeszowskiego.
zdjecie uzytkownika
pasja - 2014-09-01 12:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałaś w TXM, napisz, jak potoczyło się Twoje życie po doświadczeniu które zapada na długo w pamięci ?

u mnie zmiany tylko na lepsze ...,
zdjecie uzytkownika
Elwira S. - 2014-09-14 11:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny sklep otwiera się w Strzelcach Opolskich .
Wielkie otwarcie- wrzesień.
Widać firma rozwija się i dobrze radzi sobie na arcytrudnym polskim rynkui.
Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-16 11:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie brakuje jakichkolwiek szkoleń. Kierownicy pożal się panie boże (czasami to ludzie z przypadku). Pracownicy(sprzedawcy) nie znają podstaw obsługi klienta. Zwykłe " dzień dobry","proszę", "dziękuje", "dowidzenia" to dla nich wyżyny uprzejmności.................Szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-09-23 12:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klap - 2014-06-20 17:26:56]:
niestety potwierdzam....
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2014-09-23 17:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie interesuje praca sprzedawcy. mam 45 lat jestem bezrobotna kobieta z doswiadczeniem zyciowym i pracowym. szczerze, juz nie wiem gdzie pracowac a interesuje mnie branza odziezowa. powiecie mi co mam zrobic zeby mnie zatrudnili? w ogole to ile mozna dostac za godzine pracy albo po prosut miesiecznie .
zdjecie uzytkownika
kalisia1979 - 2014-11-03 20:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Sępólnie Krajeńskim także nie miła obsługa, jak sie pytasz o pomoc to z wielką łaską pomogą, kierowniczka sklepu potrafi być wredna, arogancka wobec klientów. Dziwię się że nikt tego z firmy nie kontroluje jak tam sie obsługuje ludzi. Nie mówiąc juz jak wykorzystuje sie tam stażystki... o zwrocie odzieży nie ma mowy Bo Ci powiedzą że to z twojej winy nawet jak ciuch był użtkowany jeden dzień.
zdjecie uzytkownika
Była Tex - 2014-11-11 21:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogie Textilki przyszłe i obecne.Praca w sklepie jak każda inna.Wiele czynników wpływa na to jak nam się pracuje.Ogólnie pracy bardzo dużo,okrojone etaty da się mocno odczuć.Przełożeni jak w każdej firmie jedni gorsi drudzy lepsi.Ja miałam przyjemność pracować z RKS na wysokim poziomie.Jedno jest nieporównywalne mowa o zarobkach.Kierownik zarabia mniej niz kasjer na etacie w Tesco...sprzedawca szkoda pisać.Żal mi było dziewczyn za taki zapiernicz takie grosze ehhh.Dziewczyny ze swoim doświadczeniem składajcie CV i zarabiajcie normalnie.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-11-18 00:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobnie jak sprzedawca jestem zainteresowana podjęciem pracy w dziale ciuchów i się zastanawiałam czy warto spróbować w Adesso czy poszukać coś w powszechnie znanych sieciówkach. Jakiego rzędu są zarobki ? jaka forma zatrudnienia ? jaka ilość godzin do wypracowania ? jak sytuacja z nadgodzinami, płatne 100% czy więcej?
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-11-24 02:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Omar - 2014-08-13 23:17:55]:
dla mnie w tym sklepie sprzedają szmaty. wychodzą nitki, tego co ja kupiłam nie można prać w temp wyższej niż 30 stopni. oczywiście że Chin ciuchy :) w stacjonarnym można coś tam jednak wybrać (np rajstopki dla dzieci są ok). Natomiast sklep internetowy to porażka. zamieszczają tylko te przychylne komentarze negatywnych już nie. np. t-shirt który kupiłam dla męża ma takie krótkie rękawki że ledwo zakrywa ramiona. takiej recenzji nie wstawiają. zwroty na dziwnych zasadach. wiadomo, że na swój koszt ale czemu jeszcze 7zł mniej mi zwrócili? przesłali mi faktury ale załączników nie da się otworzyć. napisałam o tym i olewka. pewnie faktycznie podle traktują pracowników a to się zawsze odbija na klientach. ja się bardzo zraziłam do tego sklepu- niska jakoś ubrań i niska jakość obsługi.
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-11-24 02:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-07-22 20:08:26]:
jak można takie głupoty pisać? nawet gdyby rozpakowało tą zabawkę to pani ekspedientka powinna znaleźć ten kod. od tego tam jest- od obsługi klienta.
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2014-11-24 20:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pasja - 2014-09-01 12:08:44]:
co nikt nie pisze o pani RKS, ha wszystkie się boicie, dziewczyny każda z nas wie że ta osoba nie powinna pracować na tym stanowisku, nie zna się na niczym, nawet kwestia jej wypowiedzi mówi sama za siebie. udaje cwaniarę a jedna z Kierowniczek zbija się z niej totalnie a ona nawet nie reaguję bo dobrze wie że przy niej jest malutka i nawet nie potrafił by się przeciwstawić tej Kierowniczce marketu która w porównaniu z pania Rks ma bardzo dużą wiedzę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x