Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

Pracowałeś w firmie Adesso i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
beta - 2015-03-31 21:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowniez nie polecam pracy w tej firmie.Regionalna przyjeżdża zostawia wypowiedzenia kierowniczce a ta z kolei ma przekazać to osobie zwolnionej nie mają nawet godności sami wręczać tych wypowiedzeń zachowują sie jak w przedszkolu .szkoda słów
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-31 21:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc dziewczyny mam do was pytanie czy mozecie zamykac sklep szybciej tzn chodzi mi o taka sytuacje ide do sklepu ktory jest czynny do godz 17 a sklep jest juz zamkniety o godz 16,45 nie dbacie o klinta czy wam poprostu nie zależy
zdjecie uzytkownika
akaja - 2015-03-31 22:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie powinno byc takiej sytuacji ze sklep jest zamkniety wczesniej albo ze obie pracownica czy kierownik wychodzi na godzine albo dluzej bo musi a widzialam juz takie sytuacje robia to przy klientach albo przymiezaja ciuchy to jakas masakra no szkoda slow na to wszystko kazdy chcialby zarobic ale kosztem innych tam jest duzo pracy te kobietki maja co tam robic a co slyszysz jedna dwie normalna umowa a reszta smieciowka i kto tu zarabia firma
zdjecie uzytkownika
beta - 2015-03-31 22:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok rozumiem to wszystko tez jestem swiadkiem jak same przymierzaja ciuchy albo jak rozmawiaja o swoich wypadach na balety ale jestem klientem a teraz to juz byla klientka i juz od 4 dni wole wole szachownice maja ten sam towar co wy a jakos lepsza obsluga
zdjecie uzytkownika
ajent - 2015-04-04 12:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2015-02-24 19:03:55]:
Drogie Panie i Panowie. wszystko zależy od ludzi i ich podejścia do drugiego człowieka. Praca w TXM nie jest lekka a kasa mało zadowalająca (delikatnie mówiąc) ale jeśli ajent jest człowiekiem to można się dogadać. Ajenta też trzeba zrozumieć, że obawia się umowy o pracę. U nas (miejscowości nie podam) wszystkim zaproponowaliśmy umowy o pracę. Dziewczyny po kilku miesiącach znalazły lepiej płatne zajęcie a my zostaliśmy praktycznie z dnia na dzień bez pracowników płacąc jeszcze za okres wypowiedzenia (urlop rozpisany na w okresie wypowiedzenia). Teraz szukamy nowych pracowników a sami prawie cały tydzień od gwizdka do gwizdka pracujemy. Zostały nam 2 pracownice na umowie o pracę i dostaną z pewnością podwyżkę. Następne 2 zatrudnimy na początku na umowę zlecenie. Pisałyście o stawkach 5 czy 6 zł?! My płacimy min pensję ustawową plus premia. U nas przestrzegamy prawa i kodeksu pracy bez względu na to czy jest to umowa o pracę czy zlecenie. Przecież wszyscy to ludzie. Traktujmy innych tak jak byśmy chcieli być traktowani przez innych a będzie dobrze :-) Pozdrowionka dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-04-04 15:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo się cieszę, że nawet w tak mało przyjaznej pracownikom firmie jak TAM są tacy kierownicy/ajenci jak Pani, która wypowiadała się wyżej ;). Niestety średnia krajowa już nie rysuje się w tak jasnych barwach. W txm?w którym ja ppracowałam szczytem marzeń była umowa zlecenie, normą był trzytygodniowy okres próbny. Teraz są tam stazystki z UP tyle, że je trzeba będzie zatrudnić na trzy miesiące na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-04 20:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam, że w TXM w Warszawie jest potrzebna osoba do pracy? Coś wiecie?
zdjecie uzytkownika
ilko - 2015-04-13 18:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2015-04-04 15:38:42]:
a skao pani wie ze ta panie pola to kierownik to znaczy ze sie znacie


























































9;
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-04-17 09:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem. Nickiem tej Pani nie jest Pola, ale ajent.
zdjecie uzytkownika
jfkhyf,hycv - 2015-04-17 12:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie gadki jak Szerlok H z Dr Watsonem
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-05-06 13:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałam napisać o sytuacji jakiej byłam świadkiem i to nie niejednokrotnie jak p.kierownik Jadzia w Bytomiu (Galeria Agora) w bardzo nie kulturalny sposób krzyczała na jedną ze sprzedawczyń używając nie cenzularnych wyrazów. Jestem taką sytuacją bardzo zbulwersowana, nie tylko językiem tej Pani ale również brakiem choć odrobiny kultury, tym bardziej,że sytuacje zdarzają się przy klientach. Ciekawa jestem jak ta Pani zachowuje się jak nikt jej nie słyszy.
zdjecie uzytkownika
ajent były - 2015-05-08 07:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beta - 2015-03-31 21:55:55]:
"beta" ja mam właśnie podobną sytuację. Jako ajent dostałam wypowiedzenie umowy bo komuś się spodobał sklep i chce go przejąć. Teraz muszę wypowiedzieć umowy pracownikom. Szkoda.
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-05-09 11:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Surowa- żałosna jesteś...
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-05-10 11:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Surowa- może warto się dowiedzieć coś na temat mobbingu...
zdjecie uzytkownika
Surowa - 2015-05-10 18:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobbing ??? - to coś z motoryzacji ? Podpowiedzcie coś więcej , nie wiem o co kaman
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-12 08:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dora zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Wszystkie regionalne są zakłamane i fałszywe, trzeba dużo wazeliny aby były uśmiechnięte i zadowolone. Zbyt szczęśliwe w życiu osobistym to chyba nie są, bo jaki facet z taką wytrzyma (chyba że jakaś ciapa). lizanie płaszczenie się bycie podnóżkiem to jest to co w txm się liczy. żałosne. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-05-26 19:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Surowa, gdzie się podziały Twoje wpisy. Czyżby Twoja odwaga nagle wyparowała?
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-05-27 14:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-03-31 21:59:39]:
Zeby dbac o klienta to trzeba mic za to placone.Jest tyle innych szmateksow a Ty robisz problem.....wielka dama.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-05-27 14:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beta - 2015-03-31 22:11:38]:
Takich jak Ty lupexiar mamy wiele .Wiec daruj sobie przychodzenie do naszych placowek....
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-05-27 14:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tylko mam apel do klientow.Te sklepy sa porownywalne z lumpexami,zaloga jest kiepsko wynagradzana i zatrudniana na dziwnych warunkach.Nie wczuwajcie sie wchodzac do tych przybytkow jak byscie wchodzili najdrozszych galerii mody,nie wkurzajcie obslugi bo za te pieniadze ktore zarabia nie jest zobligowana do dawania wam wiecej niz minimum kultularnej obslugi.Nie podsluchucje o czym rozmawiaja pracownicy bo to o was bardzo zle swiadczy czekajcie spokojnie i cierpliwie w kolejce na swoja kolej.Nie wypisujcie zali na tym forum bo to i tak nie podniesie jakosci obslugi klienta.Kupujac majtki za 7 zlotych liczcie sie z tym ze ktos moze wam te 7 zl dac zebycie sie odczepili i dali mu spokoj.....koniec ze sztucznoscia czas na prawde.
zdjecie uzytkownika
rewq - 2015-05-29 14:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-04-04 20:18:52]:
Nie idź tam. Ajentka to su.. Ostrzegam przed podjęciem tam pracy. Szkoda zdrowia i czasu.
zdjecie uzytkownika
dominika44 - 2015-05-29 14:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ktorym sklepie mowa? Wie ktos cos na temat wieliczki??
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-05-29 15:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marzena - 2015-05-27 14:33:14]:
Marzena, te komentarze to do mnie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Osoba ktora przeprowdzała rekrutacje była niezwykle miła. Zaznaze ze to był mezczyna ;) Zadawała pytania odnosnie wczesniejszej pracy, co mysle o sklepie TXM. Ogolnie bardzo miła rozmowa rekrutacyjna
Pytania: - przekonać do kupna torebki dla żony
- co zrobić z towarem ktory sie nie sprzedaje
- styczność wczesniej z handlem
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-05-29 17:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marzena, przesadziłaś. Jak Ci się ta praca i kontakt z klientami nie podoba to nie powinnaś w sklepie pracować. Widać, że brakuje Ci kultury zresztą tak samo jak i Surowej. Takie jak Wy nie nadają się do takiej pracy, tylko pasujecie opinie o Textil Markecie!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-30 06:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marzena masz w 100% rację!!! TXM to jeden wielki syf i wyzysk ludzi. Małe zarobki a bardzo dużo pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Adesso?
Zadaj pytanie
alert