Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

Pracowałeś w firmie Adesso i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mariola - 2016-01-29 19:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często jestem klientką Textil Marketu w Pszczynie i Czechowicach i nie mogę złego słowa powiedzieć.Panie w Czechowicach zawsze służą dobrym doradzctwem i pomocą. W Pszczynie mają troszke inny asortyment ale sprzedawczynie też miłe:) Bliżej mam do Czechowic- Dziedzic i napewno jeszcze nie raz odwiedze ten sklep. Pozdrawiam wszystkich hejtujących, dobra rada dla was popracujcie troche w handlu to zrozumiecie panie które czasami mają prawo być zmeczone nami klientami!!!!
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-30 14:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pełnosprawna intelektualnie - 2016-01-29 17:13:40]:
A co maja wspolnego te Twoje *wyzwiska* z merytorycznoscia?Czy klnacy fizyk lub matematyk jest niemerytoryczny?Pogratulowac Ci inteligencji.Mam nadzieje ze jednak jestes klientem i nie zajmujesz zadnego stanowiska decyzyjnego w firmie.....
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-02-01 17:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pełnosprawna intelektualnie, popieram Cię, a Marzena to chyba jakaś cierpiętnica, no cóż i takich ludzi szkoda....
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-02 15:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli ktos kto mowi spieprzaj dziadu jest niemerytoryczny?Ja juz awansowalam chociaz mi na tym wcale nie zalezalo.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-02 15:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2016-02-01 17:31:11]:
Z Toba to nawet nie ma o czym rozmawiac bo i o czym?Czy jestes rejonowa sluzaca tej pseudo-pelnosprawnej intelektualnie?
zdjecie uzytkownika
asia - 2016-02-02 16:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep, nie jest drogi i faktycznie można znaleść w nim wiele ciekawych produktów nie tylko odzieżowych ale akcesoria czy nawet produkty do domu,ja czesto robię tam zakupy, ostatnio nawet zostawiłam u nich cv na stanowisko kierownika sklepu,jeszcze sie nie odezwali,czekam.
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-02-02 21:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj... Marzena.... żal mi Ciebie, pewnie jesteś zgorzknialą starą panną. Do Twojej wiadomości, nie byłam zadowolona z pensji w txm i szczęśliwie pracuję gdzie indziej, a Ty nadal wylewaj jad i się męcz :)
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-02-02 21:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanko moż ektoś wie czy jako ajent dostając premie od utargu czy przesyłają całość czy podatek z tego jest również zabierany- raz słyszałam ze tak a raz że skoro ktoś jest ajentem do dostaję premie na czysto bez jakichkolwiek odliczeń
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-02 22:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marzena: Jako wybitnie inteligentna osoba z pewnością jesteś w stanie sama sobie odpowiedzieć na to pytanie, więc nie rozumiem po co kierujesz je do mnie - pseudo-pełnosprawnej intelektualnie. Ja już swoje zdanie wyraziłam, nie będę się powtarzać. Poza tym nie lubię tłumaczyć czegoś, co jest oczywiste.
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2016-02-03 12:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2016-02-02 21:49:51]:
Polu- nikt nie broni Ci zmieniac pracy.Tojest tylko i wylacznie Twoj wybor.Moim wyborem jest walka i poprawa warunkow pracy w tej firmie gdyz nagminnie sa lamane w niej prawa pracownicze.Nie potrafie tak jak Ty podkulic ogona z nadzieja ze jak nic sie nie odezwe to firma pozwoli mi spokojnie odejsc i wystawi mi dobre referencje.Moje dzieci juz dorastaja wiec musze zadbac o to aby nie byly w przyszlosci wykozystywane przez takie firmy jak ta.Zeby nie byly zmuszane do niewolniczej pracy pod presja zwolnienia.Kazdy ma jakies priorytety,Twoim Polu byla ucieczka z tej firmy .Moje sa wprost przeciwne do Twoich.A dzieki takim jak Ty Pola mamy w Polsce to co mamy.....
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2016-02-03 12:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-02 22:20:12]:
Dalam Ci porownanie.Bo obrazac nie oznacza byc niemerytorycznym.Nie posiadasz wiedzy i wypiszujesz nielogiczne bzdury.To co dla jednego jest oczywiste dla drugie wcele oczywistm byc nie musi.Nie masz argumentow i zaczynasz tupac nozkami.
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-03 15:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty za to dajesz popis swojej wiedzy i inteligencji w dosłownie każdym poście. "Obrazac nie oznacza byc niemerytorycznym" - tego się nawet skomentować nie da... I to nie było tupanie moich nóżek. To moje ręce opadły...
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-06 12:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-03 15:59:07]:
Czyli uwazasz ze jestem glupia a Ty jestes madrzejsza niz ja.Ok przytakne Ci zebys poczula sie wazniejsza.Mijaj szerokim lukiem nasza siec jezeli jestes klientem bo to siec dla inteligentnych a nie dla takich ktorzy by chcieli kupic gacie za 3 zlote najlepiej na raty........
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-06 15:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie napisałam, że jesteś głupia. Nie przypisuj mi Twoich metod prowadzenia rozmowy, bo jedyną osobą, która tu kogokolwiek obraża, jesteś Ty. I jeszcze uważasz, że jesteś merytoryczna. Ja tylko sugeruję, że wypowiadane przez Ciebie zdania są sprzeczne i chyba nie do końca rozumiesz znaczenie słowa "merytoryczność". A jeśli w Textilu pracują takie osoby jak Ty, to może faktycznie lepiej omijać ten sklep z daleka.
zdjecie uzytkownika
norek - 2016-02-06 20:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
matko.. dorosłe kobiety a poniżają się do takiego poziomu, który kompletnie nie pasuje mi do Adesso. Praca fajna, naprawdę można załapać się na ciekawe stanowiska, mają wiele ofert, a wy robicie taki szum o nic.
zdjecie uzytkownika
textilka - 2016-02-07 20:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Norek ale ty chyba nie znasz firmy Adesso skoro tak piszesz bo może język nie do końca jest taki sam ale psychiczne wykańczanie od tego języka uwierz mi jest dużo gorsze. A praca w textilu to praca dla osób twardych psychicznie i fizycznie.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-02-09 21:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może to nie jest bardzo przychylna firma, może każdy ma się do czego doczepić. Jednak TextilMarket jest firmą konkretną, teraz nawet copywritera poszukują.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-10 11:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2016-02-09 21:09:23]:
Tak,masz racje.Sa konkretni w upodlaniu pracownika.
zdjecie uzytkownika
eni - 2016-02-11 12:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Copywriter to praca na akord, w chaosie i pod presją czasu. Szkoda, że zapomnieli o tym wspomnieć w ogłoszeniu...
zdjecie uzytkownika
sonia - 2016-02-11 18:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-07 00:37:13]:
a to wszystko za 6,75 za godzine
zdjecie uzytkownika
mujlo - 2016-02-12 15:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak wiadomo, ciśnienie będzie, no ale praca nie jest jakoś ciężka trzeba tylko wykonywać ją intensywnie @sonia. Wymagają jedynie znajomości języka angielskiego.
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2016-02-14 18:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ajent z premii musi rozliczyć się z US we własnym zakresie.
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2016-02-15 22:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wszystkie sklepy są już przejęte przez ajentów?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-19 10:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tym sklepie od niedawna, ale już widzę że nie jest tam za ciekawie, na szczęście nie zamierzam długo tam pozostać;]
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-22 10:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejnym pytaniem jest;jak sensownie usprawiedliwic niesprzedawalnosc malowartosciowych i niskiej jakosci kuwet?Dlaczego na pracownikow sklepu nakladane sa kary za nieudacznosc zarzadu?Kolejna sprawa to telefony alarmowe,nasz zespol adwokacki skrzetnie przyglada sie wszystkim wszystkim zwiazanym z tym niezgodnosciom biorac pod uwage ostatnia sprawe pulawska i nie tylko.Sprawie kamer i zwiazanym z tym mobbingiem tez sie dokladnie przygladamy.Ku czemu maja sluzc te kamery?Mysle ze wyjasnimy to wkrotce razem. Niebawem zostana zlozne pozwy zbiorowe do sadow.STAC NAS NA WAS.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-02-22 13:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pełnosprawna intelektualnie, chętnie wyjaśnię za co pracownicy mają płacone, bo nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego co textilki muszą wykonać w ciągu dnia. Klientom wydaje się, że obsługujemy tylko kasę i obsługujemy klientów:
1. Codzienna zmiana cen, pół biedy kiedy to tylko kilka kodów, czasem dwie strony, czyli kilkadziesiąt kodów z których każdy ma po kilka sztuk. Jeśli nie dobiegnę bo nie zdażę przemetkować na drozszą cenę a klient się upiera przy niższej, różnicę muszę dopłacić ze swojej kieszeni
2. Kilka toreb towaru codziennie do wymetkowania, oklipsowania i wyeksponowania wg vm na sklepie
3. Przygotowanie promocji/wyprzedaży/tnk/zwrotów/toreb do odsylki/nowości/kontraktów/strefy wejścia
4. Sterczenie przy poczcie mailowej i śledzenie czy przypadkiem nie ma maila, na którego trzeba odpisać czasem natychmiast, bo inaczej "konsekwencje"
5. Godzina przynajmniej uczestnictwa w telekonferencji podczas gdy na sklepie zostawiam jedną dziewczynę która nie wie w co ręce włożyć, ja w tym czasie muszę tłumaczyć się dlaczego wczoraj towar dodatkowy się nie sprzedał w takiej ilości jak chce góra
6. Jedna przy kasie, druga wystawianie korekt, faktur i innych dokumentów, wypełnianie dziesiątek tabel
7. W międzyczasie muszę biec zanieść utarg do banku- kilka tysięcy w torebce, bez jakiejkolwiek ochrony, koło parku i grupek meneli
8. W czasie "przerwy" szybko łykasz bułkę bo nie ma czasu, a jak przyjedzie regionalny to w ogóle zapomnij bo siedzi na zapleczu pół dnia i nawet nie masz gdzie tej bułki łyknąć
9. Praca na zapleczu- opisywanie towaru, reklamacji
10. Zamiatanie 200 m sklepu śmieszną miotełką, na odkurzacz szkoda kasy
11. Po powrocie do domu jesteś pod dyzurnym telefonem, czasem dostajesz kontrolę po 22 żeby sprawdzić czy odbierzesz i jeśli w tym czasie nie daj Boże korzystasz z toalety i nie dobiegniesz żeby odebrać to na drugi dzień opier.....l, nie ma tłumaczeń.
12. Aktywnie sprzedaj produkty dodatkowe, codziennie Cię z tego rozliczą, a niech Ci się tylko noga powinie i sprzedasz mniej niż wczoraj to musisz się tłumaczyć. Target bardzo zawyzony a jak zrealizujesz budżet to max 150 zł premii.
13. Inwentaryzacja częściowa- codziennie zlicz wszystkie getry/bluzki/majtki wg kodów
Na sklepie 2 osoby, w tym czasie znajdź komuś rozmiar i poukładaj rozwalony towar.
Jest nas za mało, o wiele za mało. Kiedyś tych obowiązków było o połowę mniej. Pracowało się z uśmiechem, lubiłyśmy bardzo tę pracę bo zespoł zgrany, od jakiegoś czasu robi się to wszystko chore. Dwie dziewczyny już się zwolniły bo za te pieniądze można mieć mniej stresującą pracę. Nasze uwagi niby są przekazywane na spotkaniach w centrali ale reakcji brak. Klienci, nie dziwcie się, że czasem padamy na twarz i nie mamy dla was tych 10 minut żeby doradzić spodnie czy bluzkę bo nikt tego nie robi złośliwie.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-24 13:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadza sie Agnieszko.Tak jest wszedzie.To noszenie pieniedzy moglas pominac tak oficjalnie bo kazdy wie ze tak jest a sam fakt pisania o tym publicznie stwarza zagrozenie tylko dla dziewczyn.Jak na *gorze* siedza nieudacznicy nie majacy pojecia o organizacji pracy i stworzenia odpowiednich warunkow pracy to my ktorzy na nich pracujemy te zdrowe warunki im zorganizujemy.Skoncza sie nocne telefony i zaklocanie zycia rodzinnego,skonczy sie przygladanie przez kamery i wydzwanianie do i tak zagonionych dziewczyn skonczy sie lamanie podstawowych praw pracowniczych.Nie potrafisz utrzymac pracownikow to nie bierz sie za dzialalnosc gospodarcza pseudo-biznesmenie a w rzeczywistowci,dziadzie ,krwiopijco,nieudaczniku.Nikt nie bedzie meczyl sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
KKKKKKKKKKKKKKKK - 2016-02-25 15:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznałam firmę od złej strony.
Wstydzę się że Polska firma traktuje POLAKÓW jak ścierwo, a sklepy otwarte na Słowacji i pracownicy szanowani. Osoby pracujące w regionie jako RKS ,OSA to lubiące lizodupstwo a nie prace i wysiłek. Mam dwa sklepy do których wchodze i jest zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach a chL mają 100. My jako Polscy obywatele musimy się ubiegać chyba o status uchodźcy żeby być w własnym kraju dobrze traktowani.
Odchodząc z firmy zrobili ze mnie mega złodzieja mimo że zdając sklep inwentaryzacja wyszła bardzo dobrze. DROGA FIRMO txm na wasze podłej jakości SZMATY NOGI BYM NIE POŁOŻYŁA A CO DOPIERO WYNOSIĆ TE SZMATY TONAMI
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-25 15:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marzena - 2016-02-24 13:38:52]:
ADMINISTRATORZE!!!! od kiedy to slowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest slowem niecenzuralnym?Zadam przywrocenia mojego wpisu powyzej do poprzedniej oryginalnej postaci.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2016-02-29 12:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z innej beczki
Znacie jakieś podobne firmy jak TXM o zasięgu ogólnopolskim.
zdjecie uzytkownika
mycha - 2016-02-29 20:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [record - 2016-01-24 19:05:05]:
I BARDZO DOBRZE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ulinko - 2016-03-07 14:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie na prace jako Brygadzista zmiany w logistyce? bo można normlanie zatrudnić się tutaj na dłuższy okres, ale wydaje mi się, ze na pół roku sa standardowe umowy.
zdjecie uzytkownika
Podobne - 2016-03-20 19:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tifotex
Sklepy tifo
zdjecie uzytkownika
koskos - 2016-03-20 19:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak są standardowe umowy, aczkolwiek teraz głównie zatrudniają regionalnych dyrektorów sprzedaży z tego co widzę, oczywiście trzeba mieć doświadczenia na kierowniczym stanowisku ;)
zdjecie uzytkownika
Pani od kolczykow - 2016-03-22 10:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marzena - 2016-02-24 13:38:52]:
+ wciskanie kuwet bo musi byc wysoka srednia :)
zdjecie uzytkownika
żal - 2016-03-27 18:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikomu pracy w tych sklepach! to jest praca dla ludzi odpornych nie tylko fizycznie, ale głównie psychicznie, ciągła presja, sprzedaż kuwet( ciekawe skąd ta nazwa, wszyscy wiemy co jest w kuwecie) to ciągłe proponowanie i problem gdy nikt nie chce tego kupować, no nie polecam!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-31 11:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety taka już jest rola sprzedawcy z tego co wiem, ale tez nie ma co się tym martwić, o jest odpowiedni procent od sprzeaży i to samo na stanowisku jako kierownik sklepu.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-04-09 17:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny co oznacza skrót OSA?. Czym te Panie się zajmują ???
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-14 16:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnieszka - 2016-04-09 17:16:53]:
Pani od CH-L. Czyli tak zwana pani czepiająca się wszystkiego. Czy masz porządek na sklepie, czy wszystko jest ułożone zgodnie z instrukcją, czy podłoga czysta, lustra szafki, czy przy kasie lśni. Czy pracownicy mają plakietki z imieniem i stanowiskiem. Po prostu wszystko. :)
zdjecie uzytkownika
xyzTXM - 2016-04-16 00:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak OSY to dziewczyny od chl i od wszystkiego , robią to co kiedyś robiły rejonowe ,niby im coś wolno a tak naprawdę nic nie wolno...,bardzo niewdzięczne stanowisko i pewnie za psie pieniądze...tylko Wam współczuć dziewczyny, lepiej juz obrywać za wyniki, kuwety itd., niż być OSĄ ...
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-04-21 23:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak Pepco :-D
zdjecie uzytkownika
buźka - 2016-04-30 15:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu nazywanie je OSAmi? bardzo mnie to ciekawi..
zdjecie uzytkownika
rudolf - 2016-05-06 09:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buźka - 2016-04-30 15:06:12]:
sory że może zmienię temat , ale dajcie znać jak w textillmarket wygląda obecnie sytuacja z zostaniem ajentem sklepu. Wydaje sie to calkiem ciekawa opcja
zdjecie uzytkownika
Były.pracownik. - 2016-05-20 12:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Również nie polecam pracy w tej firmie. Wykańczają ludzi psychicznie,fizycznie, a wciąż wymagają więcej i więcej.... Wiem co mówię, strzeżcie się ludzie od tej pracy jak i również zakupów w tej firmie-jeden wielki szajs.
zdjecie uzytkownika
Koleżanka - 2016-05-25 01:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj a jak jest z instytucja Pih jeśli oni stwierdza nieprawidłowości np w cenach czy mandat dostaje pracownik sklepu np kierownik. Wiesz coś o tym .?? I czy można odmówić?
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2016-06-02 15:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, mandat jest wystawiony na pracownika ale spokojnie, firma nam na to daje pieniądze :) wypłacasz z kasy KW.
zdjecie uzytkownika
Koleżanka - 2016-06-05 21:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki; )
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-06-11 16:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, ze można liczyć na dobre zarobki, bo premie są rozsądne nawet.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak rekrutacji.Pani zajmująca się przyjmowaniem podań chamsko oddała mi moje podanie krzycząc na mnie że Mam dzieci a z matkami są same problemy.Podkreśle że sama je posiada.Można powiedzieć że firma TXM nie lubi matek jako pracowników ale jako klientów to już tak.
Pytania: Czy ma Pani dzieci.Żadne inne pytanie nie padło.
zdjecie uzytkownika
Szczęśliwa - 2016-06-15 14:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie dziewczynki:)
Ja pracowałam prawie 3 lata w adesso potem u ajenta i sumując nie polecam. Osobiście pracowałam tak długo z własnej głupoty bo po prostu sobie tłumaczyłam że w każdej pracy coś jest nie tak (nie jest to prawdą). TXM bardzo wykorzystuje pracowników fizycznie oraz wywiera psychiczną presję. Zwolniłam się dopiero jak dostałam poważnej depresji przez TXM a głównie przez pewne ambitne panie regionalną oraz od chl które chciały zabłysnąć i pokazać że mogą wykończyć jak najwięcej osób. Obie panie bardzo obłudne i fałszywe jak odkąd zaczęły pracę w naszym regionie to wszystko co byśmy nie zrobiły było źle, ale doradzić też nie umiały. Potrafiły tylko chodzić na kawki (w godzinach pracy) lub siedzieć na zapleczu i obgadywać. Mile wspominam tylko Panią Agnieszkę która jest złotym człowiekiem potrafi wszystko wytłumaczyć oraz doradzić.
Szczerze nikomu nie polecam tej pracy oraz ajencji obiecują złote góry a guzik z tego jest.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
karolka - 2016-06-15 16:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na ogół, to ja bardzo lubię robić tam zakupy, ceny są przystepne, tansze niż w innych sklepach, ubraniach i inne rzeczy sa w miare do siebie podobne, rowniez podążają w kierunu trendów mody i innych.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Adesso!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert