Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

Pracowałeś w firmie Adesso i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-12-19 14:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podoba mi się oferta na copywritera, ale zastanawiam się dlaczego firma nie oferuje pracy zdalnej, czy zatrudniają tylko na pełen etat do biura. W sumie, co za różnica.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-05 11:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem, że to czyta to ta pseudo-kadra zarządzająca. Jeżeli nie skończy się to zmuszanie do wyjazdów na remanenty i zastraszanie zwolnieniem, złożymy grupowe pozwy do sadu. Wbijcie sobie to w te swoje puste lby i przekażcie rejonowym służącym.
zdjecie uzytkownika
4567 - 2016-01-05 14:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze uj nich w firmie TextilMarket rekrutacja szybko sie skonczyla a szkoda znowu nie zdazylem aplikowac na stanowsiko kierownika zmiany w logistyce
zdjecie uzytkownika
textilka - 2016-01-06 19:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na inwentury to w sumie jeszcze mogłabym jeździć ale żeby jeszcze po ludzku płacili, a nie 100zł brutto od 8 rano do zakończenia nad ranem następnego dnia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-07 00:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beznadziejna firma!!!!! Robią z siebie ekskluzywny sklep a to jeden wielki szajs.Liczą się tylko wyniki.Inwentaryzacje na innych sklepach, jedzie się jak robol, bo przecież trzeba,inaczej chcą zwolnić,nie obchodzi ich że ma się swoje plany,życie prywatne,zaplanowany czas, musisz jechać i tyle.a to wszystko za 100zł, siedzenie po 17godzin i liczenie tego dziadostwa.a co ciekawsze rano jeszcze trzeba nastepnego dnia wstać,iść do pracy w markecie w którym się pracuje,trzeba obsługiwać wymagających klientów,być uprzejmym mimo tego że oczy się zamykają i można się przewrócić o własne nogi!! rozkładać towar,liczyc inwentaryzacje,proponować te żalosne ''kuwety'' (sama nazwa tego dziadostwa to śmiech na sali),jeszcze przygotowywać w międzyczasie promocje,sprzątać po bezczelnych klientach którzy wszystko rozwalają.co tu dużo mowić, tragedia!!! jak będe mogła się zwolnić to tym całym biurowcom z kadr wszystko powiem co o nich myślę!!! niestety trzeba to przetrwać dopóki nie ma sie lepszej pracy.pozdrawiam tych którym ciężko,nie jesteście sami w tym bagnie....
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-07 12:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-07 00:37:13]:
Dokladnie jest tak jak piszesz.Bezczelnosc rejonowych i wdrazanie glupowatych pomyslow nie zna gracic.Kodeks pracy jasno okresla normy i czas pracy pracownika.Ktos musi zrobic z tym porzadek aby to sie w tej firmie skonczylo i nie bylo jak Ci sie nie podoba to sie zwolnij a my zatrudnimy sobie kolejnego ktorego bedziemy wykorzystywac.Usadzili Biedronke usadzimy i Adesso.Zapewne firma jest bardzo ciekawa kim jestem wiec powiem to tak.Kazde wasze dzialanie nie przyniesie rezultatu,pozyskanie mojego IP tez niczego wam nie powie.Poznamy sie wtedy kiedy bede ja chciala a nie wy.I bedzie to prawdopodobnie sprawa w sadzie pracy jak i sprawy cywilne,Za swoje postepowanie bedziecie wyplacac pracownikom odszkodowania.Wiec radze sie zastanowic i zmienic polityke.Rozumiem ze w biznesie nie ma sentymentow ale moze sie to wam pierwszy raz odbic duza czkawka.Ludzie maja dosc.
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-01-07 17:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam w Tekstilu to atmosfera w sklepie bardzo niemiła i ciagle napieta. Czlowiek po 11 godzin pracowal za male pieniadze
zdjecie uzytkownika
rudolf - 2016-01-08 02:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2016-01-07 17:17:39]:
Witajcie. Nie wydaje mi się , aby praca w tym miejscu była dobrym pomysłem dla wszystkich. Zwłaszcza , że właśnie ta kasa nie jest duża i występują braki w motywacji
zdjecie uzytkownika
eni - 2016-01-19 18:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do oferty Copywriter - w ogłoszeniu niby wszystko ładnie, pięknie napisane, a jak się przychodzi na rozmowę, to się okazuje, że to praca umysłowa... na akord.
Osobiście bardzo się tą firmą rozczarowałam.
zdjecie uzytkownika
me - 2016-01-19 20:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-eni,teraz już takiej oferty nie ma - chyba że gdzieś poza pracuj? Tak szczerze to nie spodziewałbym się zbyt dużego wynagrodzenia a raptem praca u nich powinna być przejściowa..
zdjecie uzytkownika
eni - 2016-01-22 15:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wczoraj oferty nie było - teraz już jest i to na dwóch portalach: olx i pracuj.
Osobiście przestrzegam tych, którzy chcą aplikować na Copy: mnie najpierw zaprosili na rozmowę, po trzech tygodniach łaskawie zadzwonili, że się na mnie decydują i mam przyjść omówić warunki umowy, a jak już przyszłam, to się okazało, że to tak naprawdę II etap rekrutacji i oprócz mnie jest jeszcze jedna osoba, o czym przez telefon oczywiście nikt nie raczył mnie poinformować. Potem dostałam informację, że została wybrana inna osoba, a dwa dni później oferta pojawia się na Internecie ponownie... Śmiechu warte.
Myślałby kto, że Textil to porządna firma, bo oferują umowę o pracę, możliwość rozwoju zawodowego, sraty-pierdaty. Myślę, że już samo to, w jaki sposób traktują potencjalnych kandydatów do pracy o czymś świadczy. I to wcale nie na ich korzyść.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-01-22 18:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eni też na innych stronach pojawiły się ogłoszenia, widziałem, z ejako ajent sklepu nawet szuakją, tylko, ze zaorbki sa nieznane no i nie amsz umowy tylko działalność.
zdjecie uzytkownika
eni - 2016-01-22 23:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2016-01-22 18:53:45]:
Taa... Zauważyłam. Ale aplikować już do nich nie zamierzam, no way. Nie lubię być traktowana jak idiotka.
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-01-24 18:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich!! Byłam klientką sklepu Textil-marketu w CZECHOWICACH-Dziedzicach,to co tam się dzieje to jeden wielki SYF.Pani kierownik z z-cą gadają i śmieją się na głos-jakby nie było klientów.Zamiast pomagać i doradzać to gapią się w monitor komputera i komentują jakieś wyniki.Kiedy w końcu łaskawie podeszła do mnie z-ca kier. i z wielką łaską pomogła mi wybrać rozmiar bluzki zadzwonił jej telefon i mnie olała(bo chciałam jeszcze spodnie.Gadała, gadał,do rozmowy włączała się również kierowniczka, śmiały się i na pewno nie była to służbowa rozmowa. Torby z towarem porozkładane po ziemi nie było miejsca,aby przejść swobodnie.Nie zrobiłam tam zakupów i nie wrócę do tego sklepu na pewno!!
zdjecie uzytkownika
record - 2016-01-24 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek akurat działalność nie jest czymś gorszym dla pracownika, przynajmniej mniejsze składki odprowadza. Mi się podoba ta oferta na ajenta bo oferują wynagrodzenie podstawowe oraz system prowizyjny i szkolenie przygotowujące do pracy
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-26 12:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2016-01-24 18:02:23]:
Jak jestes niepelnosprawana intelektualnie to nie przychodz do tych sklepow.Sama sobie nie potrafisz odnalezc rozmiaru ale potrafisz za to obrabiac komus duupe na forum.Pracownicy nie maja placone za obslugiwanie klientow.To jest sklep dla inteligentnych taki samoobslugowy do ktorego sie wchodzi i sie wyszukuje samemu to co Ci interesuje.Rob to ostroznie i przewracaj wszystkiego bo nikt nie bedzie za toba lazil i poprawial.To tak w prosty sposob wyjasnilam Ci jak chlop krowie na miedzy.
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-01-27 02:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To za co w takim razie pracownicy Textilu mają płacone, jeśli nie za obsługę klienta i dbanie o ekspozycję towaru? Moje pytanie nie jest złośliwe, chciałabym po prostu wiedzieć, bo zdziwiła mnie nieco Twoja teza...
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-27 03:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniadze ktore zarabiaja mobilizuja ich jedynie do nie przejmowania sie zbytnio klientami.Do stania i przygladania sie na to jak kretyni wchodzacy do szmateksu z badziewiem niczym do drogiego salonu mody maja sie co najmniej za gwiazdy ktorym trzeba nadskakiwac i trzymac paluszek w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Za te pieniazki moga jedynie zproponowac wam klientom minimum swojej kultury i obsluge w zakresie szczatkowym czyli pokazanie palcem gdzie co wisi.Wiec nie robic balaganu na sklepach nie przerzucac,zrzucac i mielic bo nikt nie bedzie za wami wiecznie lazil i po was poprawial.Troche szacunku dla nisko-oplacanej obslugi sklepu.Jak wam to nie odpowiada to nie przychodzic do tej pseudo-sieci a potem nie skamlac na forach.
zdjecie uzytkownika
textilka - 2016-01-27 09:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pamiętajcie że to jest market a nie ekskluzywny butik czy jak idziecie do kauflanda to kasjerka was obsługuje? Zapamiętaj to sobie że my po prostu nie mamy na to czasu mimo że czasami jest nam wstyd za to.ale od firmy jest tyle poleceń że nie wyrabiamy się a pracujemy tylko osiem godzin i też mamy rodziny do których chcemy wrócić więc trochę szacunku dla innego człowieka. .....Czy proszę o wiele.
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-01-27 13:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aaa, czyli macie płacone za obsługę klienta. W zakresie szczątkowym, jak się wyraziłaś, ale jednak. Poza tym, wymagasz szacunku od innych, a sama wyzywasz od kretynów i niepełnosprawnych intelektualnie. Radzę zapoznać się z definicją hipokryzji.
I jeszcze jedno: nie wrzucajcie wszystkich klientów do jednego worka. Osobiście rzadko odwiedzam Textil, bo faktycznie asortyment nie jest imponujący, ale jeśli już to robię, to nie wchodzę jak do ekskluzywnego butiku. Nie lubię nadskakiwania i nawet tego pokazywania palcem gdzie co jest. Rozumiem specyfikę sklepów tego rodzaju i cenię je właśnie za to, że mogę wybierać sama i przy okazji unikać tego cholernego "W czym mogę pomóc?". A jeśli już ktoś z Textila robi ekskluzywny butik, to raczej pracownicy, a nie klienci. Sama miałam (wątpliwą) przyjemność poznać Panią Kierownik jednego z Waszych sklepów, która chodziła z nosem zadartym o 90 stopni. Zupełnie jakby zarządzała jakimś H&Mem.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-27 13:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I bardzo dobrze jak masz zle doswiadczenia to nie przychodz do naszych sklepow.Niech to diadostwo padnie a firma przestanie uciemiezac ludzi ktorym placi grosze.Biegaj sobie do tego swojego H&M jak cwierc-inteligenci na rodzinne obiady do McDonald-a kazdej niedzieli.
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-01-27 14:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marzeno, zastanawiam się czy potrafisz czytać ze zrozumieniem... A skoro tak bardzo męczy Cię praca w tym sklepie, wśród klientów-kretynów, to może pora po prostu ją zmienić?
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-28 14:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dokladnie zrozumialam.Two nick zaprzecza temu co piszesz.Tacy ludzie *klienci* produkuja takie firmy jak ta.Zmienic prace i zwolnic miejsce kolejnemu nieborakowi ktory bedzie wykorzystywany przez ta firme w Twojej logice moze to byc rozwiazaniem ale nie w mojej.Moja logika jest taka ze albo otwierasz biznes i placisz ludziom albo wcale go nie otwierasz.Bedziemy walczyc i nie bedziemy zwalniac zadnych miejsc.Firma nas nagrywa to i my beziemy nagrywac.Dzisiejsze srodki technologiczne na to pozwalaja.Z mail-i juz sie robi *skriny* ktore posluza razem z nagraniami jako dowody w sprawie.Wiec mysle ze lepiej bedzie jak dwa razy sie zastanowia co chca powiedziec wasze rejonowe sluzace na sklepach.Wszystko na to wskazuje ze polityka tej firmy jest wykorzystywanie ludzi.Mysle ze Ty nie jestes zadna klientka a ta menda co to popatruje sklepy przez kamery.
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-01-28 15:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, tak. Może od razu ukrytą opcją niemiecką?
Nie wiem skąd w Tobie tyle jadu i żółci, ale nie będę zniżać się do Twojego poziomu i Cię obrażać. Na to, co piszesz, mogę jedynie uśmiechnąć się z politowaniem.
A moja rada dla Ciebie odnośnie zmiany miejsca zatrudnienia była luźną propozycją - jeśli nie chcesz, to tego nie rób. Proste. Mi osobiście to wisi i powiewa.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-29 03:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No coz nie bede kometowala Twojego pustego basenu intelektualnego.Kolejne samo-zaprzeczenie.Skoro Ci to wisi i powiewa to po jaka cholere wdajesz sie w dyskusje ze mna?Luzne to ty mozesz kupic sobie gacie za 3 zl w Textilu a nie dawac propozycje...Amen.
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-01-29 08:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będziesz komentowała, a jednak komentujesz. Kto tu sobie zaprzecza...
A nad zakupem luźnych gaci za 3 zł poważnie się zastanowię. Faktycznie, przydałyby mi się takie.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-29 15:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie komentuje?Czy podsumowalam Twoja niemerytorycznosc i kompletny brak wiedzy na temat?Nie masz argumentow i stad ta malolotna puenta.....
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-01-29 17:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to Ty ze swoimi wyzwiskami jesteś bardzo merytoryczna. Tylko pogratulować.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2016-01-29 19:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często jestem klientką Textil Marketu w Pszczynie i Czechowicach i nie mogę złego słowa powiedzieć.Panie w Czechowicach zawsze służą dobrym doradzctwem i pomocą. W Pszczynie mają troszke inny asortyment ale sprzedawczynie też miłe:) Bliżej mam do Czechowic- Dziedzic i napewno jeszcze nie raz odwiedze ten sklep. Pozdrawiam wszystkich hejtujących, dobra rada dla was popracujcie troche w handlu to zrozumiecie panie które czasami mają prawo być zmeczone nami klientami!!!!
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-01-30 14:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pełnosprawna intelektualnie - 2016-01-29 17:13:40]:
A co maja wspolnego te Twoje *wyzwiska* z merytorycznoscia?Czy klnacy fizyk lub matematyk jest niemerytoryczny?Pogratulowac Ci inteligencji.Mam nadzieje ze jednak jestes klientem i nie zajmujesz zadnego stanowiska decyzyjnego w firmie.....
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-02-01 17:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pełnosprawna intelektualnie, popieram Cię, a Marzena to chyba jakaś cierpiętnica, no cóż i takich ludzi szkoda....
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-02 15:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli ktos kto mowi spieprzaj dziadu jest niemerytoryczny?Ja juz awansowalam chociaz mi na tym wcale nie zalezalo.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-02 15:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2016-02-01 17:31:11]:
Z Toba to nawet nie ma o czym rozmawiac bo i o czym?Czy jestes rejonowa sluzaca tej pseudo-pelnosprawnej intelektualnie?
zdjecie uzytkownika
asia - 2016-02-02 16:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep, nie jest drogi i faktycznie można znaleść w nim wiele ciekawych produktów nie tylko odzieżowych ale akcesoria czy nawet produkty do domu,ja czesto robię tam zakupy, ostatnio nawet zostawiłam u nich cv na stanowisko kierownika sklepu,jeszcze sie nie odezwali,czekam.
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-02-02 21:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj... Marzena.... żal mi Ciebie, pewnie jesteś zgorzknialą starą panną. Do Twojej wiadomości, nie byłam zadowolona z pensji w txm i szczęśliwie pracuję gdzie indziej, a Ty nadal wylewaj jad i się męcz :)
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-02-02 21:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanko moż ektoś wie czy jako ajent dostając premie od utargu czy przesyłają całość czy podatek z tego jest również zabierany- raz słyszałam ze tak a raz że skoro ktoś jest ajentem do dostaję premie na czysto bez jakichkolwiek odliczeń
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-02 22:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marzena: Jako wybitnie inteligentna osoba z pewnością jesteś w stanie sama sobie odpowiedzieć na to pytanie, więc nie rozumiem po co kierujesz je do mnie - pseudo-pełnosprawnej intelektualnie. Ja już swoje zdanie wyraziłam, nie będę się powtarzać. Poza tym nie lubię tłumaczyć czegoś, co jest oczywiste.
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2016-02-03 12:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2016-02-02 21:49:51]:
Polu- nikt nie broni Ci zmieniac pracy.Tojest tylko i wylacznie Twoj wybor.Moim wyborem jest walka i poprawa warunkow pracy w tej firmie gdyz nagminnie sa lamane w niej prawa pracownicze.Nie potrafie tak jak Ty podkulic ogona z nadzieja ze jak nic sie nie odezwe to firma pozwoli mi spokojnie odejsc i wystawi mi dobre referencje.Moje dzieci juz dorastaja wiec musze zadbac o to aby nie byly w przyszlosci wykozystywane przez takie firmy jak ta.Zeby nie byly zmuszane do niewolniczej pracy pod presja zwolnienia.Kazdy ma jakies priorytety,Twoim Polu byla ucieczka z tej firmy .Moje sa wprost przeciwne do Twoich.A dzieki takim jak Ty Pola mamy w Polsce to co mamy.....
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2016-02-03 12:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-02 22:20:12]:
Dalam Ci porownanie.Bo obrazac nie oznacza byc niemerytorycznym.Nie posiadasz wiedzy i wypiszujesz nielogiczne bzdury.To co dla jednego jest oczywiste dla drugie wcele oczywistm byc nie musi.Nie masz argumentow i zaczynasz tupac nozkami.
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-03 15:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty za to dajesz popis swojej wiedzy i inteligencji w dosłownie każdym poście. "Obrazac nie oznacza byc niemerytorycznym" - tego się nawet skomentować nie da... I to nie było tupanie moich nóżek. To moje ręce opadły...
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-06 12:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-03 15:59:07]:
Czyli uwazasz ze jestem glupia a Ty jestes madrzejsza niz ja.Ok przytakne Ci zebys poczula sie wazniejsza.Mijaj szerokim lukiem nasza siec jezeli jestes klientem bo to siec dla inteligentnych a nie dla takich ktorzy by chcieli kupic gacie za 3 zlote najlepiej na raty........
zdjecie uzytkownika
pełnosprawna intelektualnie - 2016-02-06 15:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie napisałam, że jesteś głupia. Nie przypisuj mi Twoich metod prowadzenia rozmowy, bo jedyną osobą, która tu kogokolwiek obraża, jesteś Ty. I jeszcze uważasz, że jesteś merytoryczna. Ja tylko sugeruję, że wypowiadane przez Ciebie zdania są sprzeczne i chyba nie do końca rozumiesz znaczenie słowa "merytoryczność". A jeśli w Textilu pracują takie osoby jak Ty, to może faktycznie lepiej omijać ten sklep z daleka.
zdjecie uzytkownika
norek - 2016-02-06 20:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
matko.. dorosłe kobiety a poniżają się do takiego poziomu, który kompletnie nie pasuje mi do Adesso. Praca fajna, naprawdę można załapać się na ciekawe stanowiska, mają wiele ofert, a wy robicie taki szum o nic.
zdjecie uzytkownika
textilka - 2016-02-07 20:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Norek ale ty chyba nie znasz firmy Adesso skoro tak piszesz bo może język nie do końca jest taki sam ale psychiczne wykańczanie od tego języka uwierz mi jest dużo gorsze. A praca w textilu to praca dla osób twardych psychicznie i fizycznie.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-02-09 21:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może to nie jest bardzo przychylna firma, może każdy ma się do czego doczepić. Jednak TextilMarket jest firmą konkretną, teraz nawet copywritera poszukują.
zdjecie uzytkownika
marzena - 2016-02-10 11:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2016-02-09 21:09:23]:
Tak,masz racje.Sa konkretni w upodlaniu pracownika.
zdjecie uzytkownika
eni - 2016-02-11 12:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Copywriter to praca na akord, w chaosie i pod presją czasu. Szkoda, że zapomnieli o tym wspomnieć w ogłoszeniu...
zdjecie uzytkownika
sonia - 2016-02-11 18:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-07 00:37:13]:
a to wszystko za 6,75 za godzine
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak rekrutacji.Pani zajmująca się przyjmowaniem podań chamsko oddała mi moje podanie krzycząc na mnie że Mam dzieci a z matkami są same problemy.Podkreśle że sama je posiada.Można powiedzieć że firma TXM nie lubi matek jako pracowników ale jako klientów to już tak.
Pytania: Czy ma Pani dzieci.Żadne inne pytanie nie padło.
zdjecie uzytkownika
mujlo - 2016-02-12 15:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak wiadomo, ciśnienie będzie, no ale praca nie jest jakoś ciężka trzeba tylko wykonywać ją intensywnie @sonia. Wymagają jedynie znajomości języka angielskiego.
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2016-02-14 18:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ajent z premii musi rozliczyć się z US we własnym zakresie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Adesso!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert