brak logo

Animex grupa drobiarska

Suwałki

Opinie o Animex grupa drobiarska

kowal 2009-06-26 15:57
dobra firma godna polecenia.
diun 2009-07-17 12:22
pod jakimi względami jest dobra???
jakie warunki na przedstawociela handlowego ds. hurtu i detalu?
byla pracownica 2011-06-12 16:22
Nie warto poswiecac zdrowia dla tej firmy .Brak dobrej atmosfery do wydajnej pracy.
5
pracownik 2016-01-09 12:22
co do pracy w firmie animex to jest w porządku tylko niektórych rządzących można wymienić ale i tak da się wytrzymać.
Luśka 2016-01-19 17:06
no masz racje praca jest w porządku ale pani Wanda tą prace zatruwa bo jest nieświadoma co robi wystarczy spojrzeć na jej oczy i wiadomo odrazu że coś ma ta kobieta z głową bo się czepia za byle co . A tak wogóle to po wylewie można żądzić i kierować ludzmi przeciesz to widać że ta kobieta jest nieświadoma i dlaczego tu pracuje . i na dotatek pani Wanda ma w gipsie ręke i chodzi normalnie do roboty , kto ją wogóle dopuszcza do pracy z pęknietą ręką przeciesz tam jest ślizgo i znów coś zrobi i będzie na zakład. Niech się wezmą za nią bo to nie są już jej czasy że wszysdkich zastraszała, ją też można zgłosić do inspekcji pracy za mobing. Zreszto ludzie mają z nią zrobić porządek i to zgłosić bo nie można wytrzymać z tą kobietą.
Gosia 2016-01-19 17:22
no naprawde ludzie ta kobieta jest nie do wytrzymania dlaczego ta pani Wanda jeszcze tu pracuje i dla ludzi wjeżdża na psychike i ludzie mają przez nią niecheć do pracy. ja bym proponwała dla niej zrobić jakieś psychotesty.
Tadek 2016-01-19 20:32
no właśnie nikt tą panią Wandą się nie zainteresował, i dlaczego ją dopuszczają do pracy to przeciesz ona się nie nadaje do pracy bo wpada w jakąś furie i się wyżywa na pracownikach a oni nic nie robią z tym bo chcą pracować. jeżeli pracodawca z tym nic nie robi to trzeba to zgłosić do inspekcji pracy.
Alek 2016-01-20 19:49
ja nie wiem za co ta kobieta p.Wanda bierze pieniądze za krzyczenie i ubliżanie ludzi i za to że tylko jest, ja niewiem co ona ma za układy tam ale tak nie powinno być żeby nie szanować pracowników tylko na nich się drżeć. i choremu się nie chodzi do pracy jak się ma złamano ręke . Normalnie PARANOIA.
1
Heniek 2016-01-21 21:03
Bo taka prawda nie dość że ta kobieta ma nieodpowiednie zachowanie w stosunku do pracowników i robi pod górke tak żeby fizycznie wykończyć ludzi. Ona jest poprostu już chorym człowiekiem kaleką która nie może pracować bo jest nieświadoma co mówi i co robi i widzi inaczej , proponował bym tym przypadkiem żeby ktoś nią się zajął i ją zbadał psychiatrycznie bo poprzestrasza ludzi i sami ukraincy będą tam pracować al i to nie na dłuższą metę,
2
Marylka 2016-01-22 20:55
Animex to teraz made in ukraina ,a my Polacy jesteśmy gorzej traktowani niż goście z ukrainy. A o pani W to już lepiej się nie wypowiadać bo brak słów.
1
pracownik 2016-01-24 16:22
oj nie tylko Wanda ma odchyły ale i jej wierna Jolka ma taż dobre odchyły , obydwie poniżają pracowników.
1
Basia 2016-01-27 23:33
uboje są bardzo duże że się nie da tego wyrobić przez godziny pracy więc trzeba zostać. A wszysdko jest tak podkręcone że mało co ręce ze stawu nie wyskoczą, a panie tzn Wanda i Jolka nie mają pojęcia jak ludziom ręce bolą , i nie mają żadnego tołku co do pracy tylko umieą ubliżać i ludzi ganiać.
1
pracownik 2016-02-01 20:31
na produkcji to ręce opadają przez wielką szefową Wande której nikt się nie boi bo ona się zachowuje jak PAJAC . Po jakich znajomościach ona tam jeszcze pracuje i zarządza ludzmi , przez nią tyle dobrych pracowników się zwolniło że aż szkoda.
1
kurczak 2016-05-17 20:07
szkoda zdrowia na to firme bo jak nie wykańczają nadgodzinami fizycznie to przełożeni nic nie znający się na pracy wykańczają psychicznie.Żeby nie pracować nadgodzin i soboty to zarobki by były tak jak w każdym zakładzie albo i mniejsze , a te ich 2000tysie za tak ciężko prace i w zimnie i być przyszykowanym na awarie bo trzeba zostać dłużej cztery godziny to takie pieniądze są bardzo malutkie. Naprawde ta firma nie jest godna tych ludzi co tam pracują i swoje zdrowie marnują.
4
jasiek 2016-07-07 13:10
dlaczego masz taką opinię o nich @kurczak? wydaje mi się, że jednak niekoniecznie będzie tutaj wyglądała dobrze praca jako pomoc, bo chyba te w bourze to sa takie typowe działy wsparcia jednak wydaje mi się.
1
Elk 2016-12-02 15:28
Niewiem dlaczego pozwala sie dla wozkowych na takie hamstwo,zero kultury i tylko dyskusje ze otwieranie ramp to nie ich obowiazek ze to za to, to za tamto im nie placa,ludzie zmiencie firme i innych nie denerwujcie swoim zachowaniem bo to co wyczyniacie to chore.Moze ktos z dyrekcji to przeczyta i porzadek z wami zrobi h..y bez kultury z bylych PGROW!!
1
na temat 2017-03-30 10:01
A więc tak, najpierw zalety. Stawka na początek ok 2000 brutto, do tego premia, nadgodziny, soboty- można wyciągnąć 2500 na rękę albo i więcej. Paczki świąteczne i nie tylko, płatne wczasy pod gruszą, dopłata do przedszkola, i inne. Przerwa pół godzinna, ciepła zupa, herbat, kiełbaska. I wady. Przeważnie zimno ok 6 stopni (poza ubojem). Sporo nadgodzin, sobót, dziwne godziny pracy( zależy od działu). Szatnia porażka, syf i smró... Pracownik dostaje maleńką skrytkę, a ubrania czyste i brudny wiszą razem na wieszakach. I kadra rządząca- szkoda słów
1
Ela 2017-05-25 23:43
U nie którzy brygadziści pozwalają dla swoich pracowników iść na 2 przerwy iś ć na fajkę na 20 min
Ola 2017-07-12 11:40
Macie racje wszyscy jest ciezko. Powinni wiecej placic bo nikt nie bedzie przychodzil i marnowal sobie zdrowia za niskie pieniadze
Karolina 2017-08-07 11:26
@na temat mimo wszystko jest dużo zalet w Twojej wypowiedzi. W takim razie sprecyzowałbyś czy polecasz firmę Animex grupa drobiarska czy jednak nie dla osób szukających pracy?
elf 2017-08-13 12:19
Nie polecam,premie poucinane,ludzi brakuje,trzeba zostawac po godzinach,urlopy cofniete,na widok i krzyki pani W dostaje bólu głowy,ona nadaje sie do zgłoszenia do pip
1
Aga 2017-08-17 08:07
Kobiety czemu pracujecie w tej firmie??Rozumiem te starsze przed emeryturą ale te młode mające małe dzieci czekające w domach na matkę wracającą do domu po12 godzinach ciężkiej pracy za grosze. Czasy się zmieniły, jest dużo ofert pracy nawet w Padmie za 8 godzin pracy najmniej zarobisz 2000 do tego dodatki i premia i się uzbiera niezła suma. Szkoda zdrowia i czasu na taki zakład pracy. Czasami zastanawiam się gdzie jest Inspekcja Pracy że pozwala na taki wyzysk i poniżanie pracowników. Wiem coś o tym bo pracowałam w Animexie na szczęście znalazłam pracę w firmie po sąsiedzku. Radzę dla Was kobietki zrobić to samo.
na temat 2017-08-26 21:58
Jeśli nie masz rodziny i dasz radę ciężko pracować to polecam.
Karolina 2017-09-08 13:45
@Aga To czemu nikt nie zgłosił tych warunków? Chyba, że nie każdemu przeszkadza duża ilość pracy. Wiadomo, że nie zawsze idą tam osoby z rodziną. Więc ilość pracy jest względna, ale może warto byłoby zaproponować, żeby w firmie Animex grupa drobiarska była praca zmianowa?
zaciekawiony 2017-09-28 15:28
Praca w animexie jest na 1 zmianę? Pytam tylko z ciekawości. Ale jak macie nadgodziny to 50% wieciej płatne, a soboty 100% przecież?
Karolina 2017-09-29 08:59
@zaciekawiony nie jestem pracownikiem Animex grupa drobiarska, dlatego nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na to pytanie. Ale może jakiś pracownik niedługo odpowie Ci na te pytania. Rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą. W jakim czasie zamierzasz tam aplikować?
na temat 2017-10-01 22:35
W Animexie pracujemy na 2 lub 3 zmiany (zależy od działu) i mamy płacone 50% i 100%.
Zostaw swoją opinię o Animex grupa drobiarska - Suwałki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Animex grupa drobiarska