logo BUDMAX CIEPŁO Sp. z o.o.

BUDMAX CIEPŁO Sp. z o.o.

Cieszyn

Opinie o BUDMAX CIEPŁO Sp. z o.o.

a13 2013-04-18 13:25:03
Czy w tej firmie coś ostatnio sie zmienilo?
anonim 2013-09-13 10:52:07
Czy w budmaxie zatrudniaja osoby fizyczne, czy tylko na podwykonawstwo? Trzeba miec zalozona wlasna dzialalnosc..?
3
prozak 2014-02-21 16:50:05
jak to nie nie istnieje. W internecie można przeczytać, że budmax w sumie nieźle sobie nadal radzi
anonim 2014-02-21 19:57:10
A gdzie o nich można poczytać? Podaj linki na strony.
buser 2014-04-12 11:27:01
Faktycznie jest tam ? bo coś tam widziałem, niektórych kojarzę za moich czasów.
okradziony 2014-06-09 21:49:04
Witam. Ktoś wie gdzie BUDMAX w tej chwili wykonuje roboty?( usunięte przez administratora )
kori 2014-06-14 13:42:48
napisz może w jaki sposób postąpił z Tobą ten gość z Budmaxa. W jakiej kwestii "nie porozumieliście się" ?
kori 2014-08-08 14:03:22
Nie wiem kto to, ale wiem ze wsYstko zalatwia. Wszystko kupuja, i kasa jest do 7 dni.
jacek 2014-10-16 12:09:44
jak kasa się zgadza, to wszystko się zgadza - dla mnie jednak zarobek w pracy to podstawa, a reszta jest do przeżycia, jak to mówią. Z rzeczy których jeszcze chciałbym się dowiedzieć to to jak wyglądają u Was przerwy, wiesz coś o tym @do zoe? macie jakieś wyznaczone czy każdy kiedy chce to wychodzi?
zoe 2014-10-16 17:09:35
Przerwy o 10, 30min, potem zalezy kaj robisz to albo o 14 15min,albo o 16 obiad
sommer 2014-12-13 16:22:39
jeśli zlecenie Ci się nie opłaca to chyba nie będziesz miał za bardzo czego w Budmaxie szukać. Przynajmniej z tego co się orientuje. W branzy budowlanej co raz trudniej o oferty pracy na umowę o pracę dla nowych pracowników. Musisz najpierw się wykazać i pokazać , że jesteś przydatny dla firmy. Także decyduj
zoe 2015-01-14 17:16:14
W firmie Budmax zatrudniają, i z tego co powiedzieli na rozmowie to stawki zaczynają się od 8zł w góre. Wszystko zależy od tego co kto umie. Pewnie na początku trzeba się wykazać a póżniej będzie lajtowo. Tylko że dużo chętnych było i nie wiem, mam zgłosić się we wtorek to będę wiedział.
Bob 2015-07-22 23:21:25
(usunięte przez administratora)Czy firma zatrudnia jeszcze nowe osoby do pracy czy już nie bardzo jest już miejsce dla pracy dajcie proszę znać jak jest w tej firmie z zarobkaami mało dużo średnio dobrze czy źle? Jak wyapda ona w porównaniu z konkurencją która jest dość duża.
multi 2016-03-20 15:49:21
hmm ja nie słyszałem nic na temat zmiany nazwy firmy, a całkiem mnie ona interesuje, ciekawe w takim razie czy faktycznie coś takiego miało miejsce, jak ktoś wie, niech da znać :) pozdrawiam pracowników :)
xyz 2016-03-25 12:18:11
proszę o informację gdzie aktualnie Budmax Ciepło realizuje jakieś kontrakty? dla kogo?
Staszek 2016-04-05 12:54:44
A tam, nie zgadzam sie z tymi opiniami, przecież są generalnie dośc dobre warunki, a kasa jest, więc naprawdę jak tu rozmawiacie to jestem mocno zdziwiony
3
Anonim 2016-05-31 00:00:55
BUD-MAX to jest BUD-MAX Konkretna Firma :)
2
były pracownik 2016-09-15 15:31:47
BUDMAX-CIEPŁO. Może i dobrze płacą ale nie na czas! Nigdy nie ma wypłaty na czas, zawsze są nerwy od 10-tego do 18-tego. dzisiaj jest 15 wrzesień, początek roku szkolnego, mnóstwo wydatków a ten nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji! Dla niego ludzie sie nie liczą! Kolejny j..any prywaciarz, któremu tylko nowe samochody w głowie. Jest na tyle bezczelny, że nawet nie może się określić "kiedy" będzie wypłata! Miesiąc w miesiąc to samo.
a..... 2016-09-24 16:08:12
Wiemy że Dąbrowiecki z Budmax to krętaczem i oszustem był ,jest ,i będzie zawsze .SZKODA CZASU NA TAKIEGO PAJACA>
a..... 2016-09-24 16:08:49
Wiemy że Dąbrowiecki z Budmax to krętaczem i oszustem był ,jest ,i będzie zawsze .SZKODA CZASU NA TAKIEGO PAJACA
a... 2016-09-25 16:32:33
A moze pajacu sie przedstawisz?
Pracownik 2016-09-25 21:12:49
Praca ok. Dobrze płatna. Szefowie traktuja nas jak czlowieka a nie jak smiecia i to sie ceni. Pracuje juz 3 rok i nie narzekam.
a..... 2016-10-19 20:16:21
Wystarczy poszukać w necie
temat długów ,niepospłacanych należności ,faktur .
niezapłaconych wynagrodzeń za pracę
ogólnie rodzinka przekrętaczy.
A oto namiary na uczciwe długi;
długi.info- 251,000,00zł
Mecenat ; Giełda wierzytelności-12 ,702.64zł
rudy braciszek;- 2791,64zł
i wiele ,wiele pokrzywdzonych osób prywatnych
a..... 2016-10-19 20:17:23
Wystarczy poszukać w necie
temat długów ,niepospłacanych należności ,faktur .
niezapłaconych wynagrodzeń za pracę
ogólnie rodzinka przekrętaczy.
A oto namiary na uczciwe długi;
długi.info- 251,000,00zł
Mecenat ; Giełda wierzytelności-12 ,702.64zł
rudy braciszek;- 2791,64zł
i wiele ,wiele pokrzywdzonych osób prywatnych
Tated 2016-10-19 20:33:17
W tym momencie BUDMAX CIEPŁO Sp. z o.o. poszukuje ludzi na Operatora Koparki do Ustronia, kasa jest zdecydowanie do dogadania i można coś z tym zrobić, no wydaje mi się, że lepiej już nie będzie w tej firmie
Zostaw swoją opinię o BUDMAX CIEPŁO Sp. z o.o. - Cieszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDMAX CIEPŁO Sp. z o.o.