Meliorex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Raczki

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 140 ocen.

Meliorex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe
4 140 6 1

Opinie o Meliorex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Ania

Dziś 13 a przelewu nie ma ,nigdy nie wiadomo kiedy się spodziewać i nie ma co liczyć na terminowe wypłaty ,miesiąc w miesiąc tak jest,. A podobno miesiąc liczy się od 26 żeby wypłaty były szybciej kpina

Darius

Witam, ile zarabiają kierowcy c+e? Proszę o normalne odpowiedzi.

Zły

Pięknie Weekend bez kasy !!!!!!!no cóż trzeba chłopców namawiać i stąd się zwijać .Tu nie ma stabilności to jest więzienie inaczej (usunięte przez administratora) nie polecam !!Strata zdrowia i nic Wiecej !!

Pasza
@Zły 13.08.2018 00:05

Przestań beczeć, jak źle to pakuj mandżur i wypad z celi.

Normalny
@Pasza 17.08.2018 02:34

Sam się pakuj kmiocie kolega prawdę pisze a Ty się rzucasz jak potłuczony. Masz niską samoocenę to sobie pracuj...

Alicja

@Pasza, wyrażasz się na forum publicznym, więc dbaj o kulturę swoich wypowiedzi. Twój komentarz nie wnosi żadnych informacji o pracy w Meliorex, a forum Gowork ma właśnie za zadanie tworzyć zbiór informacji o pracy w różnych firmach. Zachęcam Cię do napisania merytorycznej wypowiedzi o warunkach zatrudnienia, pakiecie socjalnym czy atmosferze pracy.

Dziadek
@Alicja 25.08.2018 13:53

Skoro wypowiedzi powinny być na temat warunków zatrudnienia i pakiecie socjalnym pracy czy atmosferze to mamu tutaj wiele zbędnych komentarzy np. Dźwigland ????

M.S.

Zgadzam się !!!kręcą i to dobrze ,wszędzie są zadłużeni zaczynajac od autolandu a kończąc na wulkanizacjach ,nawet inna budowa siedzi bez prądu bo nie opłacili.Wielkie współczucie dla Pani S za ......... .Jak się zwolnię powiem więcej lub zadzwonię i powiem w czym rzecz bo nie nawidze oszustwa i robienia kogoś w balona.

N.M

Nie polecam. Uciekajcie! Wszystko Ok do czasu jak sie nic nie stanie. Kłamią i kręcą, ucinają wypłatę z niewiadomych powodów.

Dźwigland

Robota zrobiona, faktura wystawiona z terminem płatności na 18.04.2018. Przelewu brak !!!. Dzwonię, każą mi dzwonić pod numer od płatności - od miesiąca nikt nie odebrał telefonu ( wykonałem około 20-30 tel i kilka e-maili ) Brak rezultatu . Nie polecam ( wpis z dnia 30.07.2018)

Marek

Zdecydowanie polecam! Przedsiębiorstwo godne polecenia! Super wynagrodzenie, dbałość o pracownika! Pracują kompetentni ludzie!

Piękny Roman
@Marek 02.11.2016 13:05

Ucho skończ pier....

*******

Przestańcie hejtować. Któregoś pięknego dnia po prostu to je***ie i wszelkie nieprawidłowości wypłyną na wierzch. Myślicie, że tak dużo trzeba?! Wszystko w swoim czasie nie ma ludzi bez vat

Ja

PGR i nic więcej

Wolf

Firma super o ile ktoś chce pracować, wie czego oczekuje i zna się na tym co robi ! Kasa dobra , szefostwo pierwsza liga . Firma dość duża więc bywają czasem nieścisłości i pomyłki co jest nie uniknione ( czynnik ludzki ) zaś co do wposów Zenka ? Powinieneś zaliczyć chłopaka za obrażanie pracowników !!!!

Były pracownik
@Wolf 14.06.2018 14:52

Wolf dobrze wiem kim jesteś i dobrze wiem jak pracujesz jesteś słabym operatorem i nadrabiam tylko gadką jaka pierwsza liga co to za szefostwo jak na ludzi lache kładą zero szacunku dla pracownika chyba że dla lizusow co nic nie robią tylko dobre wrażenie ludzie prawie nie mają prywatnego czasu żeby mogli to by kazali wszystkie weekendy pracować koparka ważniejsza niż zdrowie pracownika i tyle w temacie

ZENEK

Ale jaja, czterech kiermanow przyjechało na kopalnie, jak zobaczyli warunki to uciekli. Wypłata przelana w poniedziałek z tygodniowym poślizgiem . Tydzień poślizgu. Gazela Biznesu ma problem z płatnością. Ale pani bhp wpada i każdego kasuje za brak spodni zielonych,nie roboczych. A jak się pytam przy zaladowanych 35 tonach gdzie jest bezpieczeństwo, ucieka rura. Kwity wagowe do wglądu. Pipdostaje kopie. Ruda mam cie w rzopu.

olo

Wypłata do mnie trafiła przelewy jednak były i podwyżka super

PREDATOR
@olo 11.07.2018 16:02

Klamca i wazelina.

anonymous
@PREDATOR 13.07.2018 22:16

sam jesteś wazelina a wypłatę ma na koncie i podwyżkę też, źle wam szukajcie lepiej .

Tadzio

Mi się nie podoba w tej firmie jedna rzecz. Dlaczego pracownicy którzy pracują na wyjazdach i czasami jadą cała noc nie mają dnia odpoczynku. Przecież to są zwykli ludzie jechać pół Polski i rano po trasie mieć do pracy. Według mnie ten dzień jeden powinien być wolny to nie są przecież roboty na baterie.

Wólkan :)
@Tadzio 07.07.2018 07:31

Nie wypowiadaj sie jezeli dokladnie nie wiesz jak jest widocznie slabo ktos cie poinformowal ale najlepiej jest sobie napisac jakies bzdury bo wszyscy pisza to i ty se popiszesz wes jescze kredeczki i namaluj cos bedzie wcale super. Firma godna polecenia pracodawaca super zarobki jak naibradziej OK . Ale niestety zazdrosc ludzka nie zna granic a to wlasnie jest przyklad niektórych wpisów ktore swiadcza o ludziach ktorzy tak naprawde sa nieudacznikami w zyciu i gdzie by nie poszli to se rady nie dadzą i bedą kazdego oskarzac .

Ada
@Wólkan :) 12.07.2018 07:14

Widzę, że biuro firmy ma już swoich trolli. Brawo.

Cześć
@Wólkan :) 12.07.2018 07:14

Jesteś zabawna lisico.

Petarda

Witam Powiem taką szczerą prawdę.W tym roku były podwyżki ,niby w tym miesiącu mają być drugie ale z Mrliorexem to jest tak;Dadzą dwa złote a wymagają wdzięczności za dziesięć ,po drugie jak na śmiesznym foto gisie brakuje zdjęcia jednego to jest wielkie halo ,ale jak wypłaty na czas ,czyli 10tego nie ma to jest wszystko dobrze... tak ???? Każdy jest człowiekiem i każdy potrafi zrozumieć wszystko.Firma możne powiedzieć np.ze słuchajcie wypłata będzie później czy coś takiego.Ale nie !!!!lepiej zachować się jak zwierzaczek z zakręconym ogonkiem!!!! Dzwonić na firmę i upominajac się dostajesz sciema że przelewy poszły lub petarde i wielki bulwers że upominasz się o swoje!!!Firma robi wszystko żeby ludzi odchecic od roboty , ale może dotrze do nich to jeśli zostanie sama Ameryka z których 3/4 odwrotnie szapadel trzyma.To wszystko robi się żałosne i mega przykre.

Alicja

@ZENEK, Twój komentarz jest niezgodny z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin więc prawdopodobnie zostanie usunięty. Na forum nie można obrażać innych pracowników czy przełożonych. @Anatol, czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? W tym momencie zawiera mało informacji o pracy w Meliorex. Napisz proszę, jak oceniasz warunki zatrudnienia i atmosferę pracy. @Medyk, @Wolf, powiedzcie czy firma daje możliwość rozwoju? Czy można liczyć na premie lub benefity pozapłacowe?

Anatol

Dobra firma !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Adam

20 osób odchodzi teraz za jednym strzałem więc luz .Rozumu nauczą się i wtedy bd płacz bo większość to brygadzisci ????

Głodny

11 , środek tygodnia, a wypłat jak nie było tak nie ma. Piękny przykład poszanowania pracownika.

Paweł
@Głodny 11.04.2018 17:20

to zmień sobie bank. Ja dostałem wypłatę od razu. Tylko moje nazwisko jest na początku alfabetu, a Twoje "P" to końcówka! ja bym ci wcale nie zapłacił ze to że od razu na zwolnienie poszedłeś. i tak mieli do ciebie cierpliwość. sio z takimi jak ty!

Zen
@Paweł 16.04.2018 14:11

A Ty często tak w (usunięte przez administratora) włazisz.

bolek

solidna firma, konkretny szef, super zarobki! polecam

Pioter
@bolek 16.11.2016 12:44

Ale żeś się walnął klapą w głowę.

Diabeł

(usunięte przez administratora) 700 km dziennie, 30 minut na magnesie. Firma oferuje 45 gr z km. I jak śpię to mi dadzą paliwo o 2 w nocy.Kiedy rodzina i gospodarstwo.

Patii
@Diabeł 17.04.2018 18:10

Sam jesteś jak ten magnes ????

tom
@Diabeł 17.04.2018 18:10

to się zwolnij i idź do rodziny i do gospodarstwa! ciesz sie że masz paliwo! jak nie pasuje, a taki z ciebie gospodarz ze musisz pracować to idź na międzynarodówkę na 2 miesiace pojedziesz w trase i nie zawsze jest paliwo i siedzisz w kabinie. wtedy docenisz

Sebastian
@Diabeł 17.04.2018 18:10

Oj Diabeł,podpadłes dla chłopaków,ale na miejscu Prezeza wywalił bym Cie z tej roboty,bo za mało wiesz a za duzo mówisz na radyjku :)

Oszukany
@tom 19.04.2018 14:34

Człowieku w jakiej ty firmie pracujesz ze modlisz sie.o paliwo na miedzynarodzowce ? Widac odrazu ze mleczko pijesz i nic nie wiesz o transporcie haha a tym bardziej miedzynarodowym,pozdrawiam cie czule,busiarzu

starszy człowiek

Ponabierali dzikusów z dżungli młodych,nie szanują starszych pracowników.Tam powinni wszyscy pracować tacy z dżungli hajnowskich.firma jest uczciwa tyko pracownicy młodzi wiekowo dzikusy nieliczący się z nikim i niczym,bydło na dzikim zachodzie.

Zenek

Z miesiąca na miesiąc coraz gorsze warunki i płacą nieadekwatnie do wykonanej pracy. Kilometrówka i pół delegacji na kraju. Pora szukać czegoś innego niż to błoto.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Raczki.

Anonim

W tej Firmie są tylko nakazy rozkazy i zakazy i zjazdy co 2 tygodnie na weekend gdzie 3-4 Dni w miesiącu w domu się jest.

wolny i szczesliwy

To odpowiedz mi jak wygląda twoje życie, jak wygląda tydzien , zapierdzielasz jak wół w delegacji ,spisz w roboczych ciuchach a gdy przyjeżdżasz na polowe wekendu do domu to żonka patrzy na ciebie z obrzydzeniem bo po paru latach wyglądasz jak dziad z brudem za paznokciami ,tylko ta kasa sie liczy co na konto wpływa, ty zaś wypijasz pare piwek bo masz wolne , stukniesz babe bo ci sie należy , a kobieta miłości i romantyzmu szuka u kolegów gdy ty zapierdzielasz , ot i takie twoje życie, wiecznie w szambie ,w dole jak robak , hobby nie masz bo brak czasu ,trzeba jebac bo szef musi kupić nowe bmw. Powodzenie wole

szorstki
@wolny i szczesliwy 08.12.2016 08:06

a ty (usunięte przez administratora) durniu jak spisz w roboczych ciuchach to moze zacznij chodzic do roboty w pizamie i skonczy sie twoj problem. jak ty w roboczych ciuchach spisz to nie ma co sie dziwic ze zonka patrzy na ciebie z obrzydzeniem jezeli higiene osobista utozsamiasz z wolnym weekendem i to calym bo pol ci nie wystarcza.

ZENEK

Z ostatniej chwili. Operatorzy z ciężkiego sprzętu uciekają z tej firmy. Stawki godzinowe poobcinane, szukanie oszczędności na siłę i nie tam gdzie można. Tylko patrzeć jak Gazela Biznesu wyciągnie kopytka.

Waldi

Jesteście pewni, że nic dobrego nie można napisać? Może to chwilowo gorszy czas?

ijka

Praca w świątek piątek i niedziele ohydna atmosfera wśród załogi między sobą nocne podroze do pracy na 2 3 tygodnje, szkoda czasu na to firme, budimex [rzyjmie z otwartmi rekami dawno nie widzialem firmy ktora ma tak w (usunięte przez administratora) pracowników

Zenek

Gazela Biznesu.

Zostaw opinię o Meliorex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe - Raczki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meliorex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe