logo Cursor S.A.

Cursor S.A.

Warszawa

Opinie o Cursor S.A.

rysiek 2015-04-23 18:08:46
miala byc do 15:00? ;) piszesz o 12:18, poczekaj chwilę, nie zwalniaj się ;) za brak zegarka sami Cię zwolnią ;)
Beki 2015-04-27 21:51:42
Nie no spoko, jak masz cierpliwość czekać na własne pieniądze, co należą Ci się jak przysłowiowa "psu miska" jakiś miesiąc lub dwa...
Jolo 2015-05-21 22:20:26
Witam,
Mam pytanie moze ktos napisac jak wyglada projekt sprzedazowy dla firmy Play ? Jakie warunki ? Ile wizyt ? samochod ? i wyplata ?
Pati 2015-07-12 08:41:51
Witam
chciałam się z Wami podzielić swoimi doświadczeniami z tą "firmą"
po pierwsze podkreślam fakt iż wszystkie moje wypłaty dochodziły z opóźnieniem... różnie z tym bywało. czasami wypłata styczniowa była wypłacana z wypłatą lutową. Tłumaczyli się tym, że jeszcze nie otrzymali pieniędzy od zleceniodawcy.
Aktualnie teraz jestem w kropce, ponieważ nie otrzymałam wypłaty za przepracowane dni w marcu a mamy już lipiec! Dzwoniłam, mailowałam, pisałam a nawet odwiedziłam firmę kilkukrotnie. I co z tego wynikło? NIC.
Nie polecam tej firmy. A o swoje pieniądze nadal będę walczyła.

Pozdrawiam Was Serdecznie
Marta Buszko 2015-07-27 12:05:21
Dzień dobry,
uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt z Działem HR Cursor S.A. w celu wyjaśnienia opisanych ewentualnych nieprawidłowości związanych z wypłatą Pani wynagrodzenia. Podaję kontakt: marta.buszko@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Kontakt ten jest dostępny także oficjalnie na naszej stronie www.cursor.pl. Wszystkie kwestie pracownicze wyjaśniamy z największą starannością i niezwłocznie.
Pozdrawiam,
Marta Buszko - Pakosińska, hr manager
xxxdou 2015-08-07 15:19:17
Jak się rozliczasz z paliwem ???
VTR 2015-08-20 15:47:24
KPINY! Nie wypłacają świadczenia już drugi miesiąc. Najpierw płaczą że musi to zostać zrobione po 20 i do 20go będą pieniądze. Dziś mamy 20, dzwoniłam do działu kadr i nikt nic nie wie a w tle śmieszki. Sam szef powiedział że zajmie się to sprawą i olał temat. Nigdy więcej nie wejdę z nimi we współpracę i Wam też odradzam. Do tego kierownik z zachodniopomorskiego to idiota i leń, nie zbiera danych dotyczących promocji i potem są komplikacje.
HR Cursor 2015-08-24 15:01:19
Dzień dobry,

Kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości związanych z wypłatą wynagrodzenia prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
ajsztan007 2015-09-14 18:41:05
Witam
Mam pytanie którego dnia w miesiącu zazwyczaj przychodzą do was pieniądze za prace w curosorze tak abym wiedział tak orientacyjnie?
jola 2015-09-15 10:12:35
25 następnego miesiąca, ale zwykle okazuje się ze rozliczenie jest do uzupełniennia i przelew jest w następnym miesiącu, czyli 30 dni+ około 25
1
vteck 2015-09-15 15:06:47
oszuści,oszuści i jeszcze raz oszuści. Skandal,że taaka firma istnieje.
pracownikjużbyły 2015-09-15 15:12:03
Strata czasu. Wymagania nieadekwatne do wynagrodzenia.Niewiarygodnie wysokie plany do realizacji, brak przygotowania pracowników do projektów, pieniądze na poziomie najniższej krajowej, umowy śmieciowe, zarządzający stawiają na ilość nie na jakość. Absolutny brak perspektyw.Wstyd się przyznać, że się pracowało w tej firmie.
pracownikjużbyły 2015-09-15 15:26:45
W tej firmie nie liczy się to, czy jesteś najlepszy i jakie masz wyniki. Firma po prostu jest skupiona jedynie na maksymalizacji oszczędności i zakłada, że jeśli 1 pracownik robi 200 wizyt, to taniej będzie, jeśli temu jednemu dołoży się kolejne 200, zamiast zatrudniać dodatkową osobę. Autentyczne zarobki? Proszę bardzo: 1000 zł podstawy (brutto oczywiście) i 3 zł za 1 wizytę. Wymagania? 300-400 wizyt miesięcznie. Zarabiasz więc jakieś 1800 zł i zasuwasz jak osioł od rana do wieczora, na śnmieciówce oczywiście.Żadna normalna firma nie daje pracownikowi więcej niż 200 wizyt handlowych/audytowych w miesiącu, bo jakość wymaga czasu. Tutaj zatrudnienie pracownika na 200 wizyt jest nieopłacalne. W tej firmie trasówka to min. 250-400 km dziennie. 1800 zł za bycie niewolnikiem. Kolega wcześniej miał rację: jesteś najlepszy, to cię zwolnią, bo władza boi się ludzi myślących samodzielnie.
benik 2015-10-07 10:48:11
A czy Ktoś pracuje na magazynach w Baniosze (Góra Kalwaria) - możecie coś napisać? jak tam z wypłtami?
3
anonim 2015-10-07 22:56:04
Pracuje z Cursorem S.A od 6miesiecy zaraz będzie 7. Nie powiem ani jednego złego słowa o tej firmie. Pracuje mi się wyjątkowo super, pracowałem w wielu firmach - ta jest najlepsza. Pracownicy bardzo mili, pomocni, współpracuje się naprawdę super. Tak, oczywiście na umowie śmieciowej, ale nie powiem że ma się 1800zl i ciężka prace. Ja zarabiam minimum 2000tys, wypłata jest punktualna czasem z poślizgiem o jeden dzień, natomiast myślę, że to to nie jest problem. Nie pracuje od rana do nocy, mam około 150h miesięcznie plus dodatkowe. Elastyczny czas pracy, dostosowują się do Ciiebie. Im bardziej wydajniejszym pracownikiem u nich jesteś, im bardziej jesteś lepszy od innych, to wszystko się przekłada na wypłatę :)
Pozdrawiam odwiedzających polecam w 100% prace z Cursorem S.A :)
3
Była PH 2015-10-28 22:38:03
Na tym forum uwagami powinni wymieniać się byli i aktualni pracownicy terenowi tej firmy. Wtedy ma to jakikolwiek sens.
Ty jak widzę jesteś pracownikiem/cą biura i wprowadzasz zamieszanie...
Byłam, pracowałam, potwierdzam - zero szacunku dla pracownika, harówka od rana do wieczora, rotacja olbrzymia...
Była PH
jaro 2015-10-29 19:58:19
Przeciez cursor wykupil administrowanie tymi opiniami. Jezeli ktos napisze za duzo to wycinaja to. Mowiac krotko firma jak caly kraj specjalizuje sie w zatrudnianiu taniej sily roboczej i przeklada sie to na jakosc uslug, jakosc pracy i morale pracownikow. Niestety wolny rynek nie zweryfikuje tej sytuacji poniewaz firma istnieje ze wzgledu na powiazania biznesowe jej wlascicieli i klientow bedzie miala zawsze. Zatrudnia sie tam managerow, ktorzy pochodza z malych spolecznosci wiejskich, dla ktorych prawa pracownika to jakies dyrdymaly. Przy rozliczeniach od najwyzszego szczebla do najnizszego kazdy probuje "oszczedzac" i efekt jest oplakany. Poza tym na stolkach siedza tam kowboje lat 90tych, ktorzy robili kariere w innych niz dzisiejsze warunkach ekonomicznych i teraz kowbojom w stosunku po podwladnych i podwykonawcow bo co oni moga zrobic jak im sie troche przytnie wyplate czy studenciakowi nie wyplaci pod pretekstem zle wykonanej pracy
1
Cursor S.A. 2015-10-30 14:01:43
Dzień dobry,

dziękujemy za pozytywne oraz negatywne opinie na nasz temat. Są one dla nas źródłem informacji, co nam się udało, a nad czym warto byłoby jeszcze popracować.

Kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
1
robek 2015-11-07 22:31:43
A ten znowu stuka na temat ofert pracy. Minimum 10zl za godzine, a w tym dojazd do marketu i na miejscu pieć roznych firm do wylozenia i jeszcze podjechac do jednego punktu i zdjecie zrobić ;). Jaja sobie robia. Racja ze to kowboje
Marek 2015-11-08 09:25:03
Jestem pracownikiem Cursora S.A jeśli chcesz porozmawiać na priv. Zapraszam odpowiem na wszystkie pytania :)
piotr 2015-11-10 22:54:04
cursor lipa i jeszcze raz lipa nie kompetentni ludzie na stanowiskach tomek z brodą oszust jak sto pięćdziesiąt zmienia umowę w czasie jej trwania ale ja tego tak nie zostawię oprze się sprawa o zarząd firmy cwaniaków trzeba tępić
polak 2015-11-11 18:40:30
Piotrek nic nie pomoze, moze sad jezeli masz dobrego prawnika bo na rozprawie z cursorem, ktora mialem przyprowadzili na swiadkow, ktorych w zyciu nie widzialem, a oni klamia jak z nut. Ostrzegam wszystkich ktorzy mysla ze w sadzie cos wygraja bez nagran i wszystkich dokumentow i e-maili. W tej firmie wszyscy beda klamac przeciwko Tobie.
2
Cursor S.A. 2015-11-12 08:23:52
Panie Piotrze,

kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
Cursor S.A. 2015-11-13 13:07:36
Dzień dobry,

Kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
Pracownik 2015-12-29 20:46:27
Im firma większa tym w niej gorzej, kiedyś liczył sie w niej człowiek, teraz tylko cyfra. Ze względu na szacunek do starego Cursora nie napiszę nic więcej. Pozdrawiam tych którzy mimo wszystko dają radę.
Pracownik 2016-01-01 15:50:11
Pracuje w tej firmie już 7 miesięcy czyli mam dość dobry pogląd na firmę .Pieniądze są na czas (zawsze do 10 każdego miesiąca) a do tych co mówią że dostają później to pewnie kwestia w jakim regionie pracujesz na obszarze warmia-mazury jest ok . Atmosfera fajna i przyjemna , choć praca w tej firmie jest dla ludzi lubiących sporo jeździć . Oczywiście największym minusem jest praca na umowie zlecenie .
Jajcarz 2016-01-10 00:27:29
Jaja sobie robisz? W tej firmie dobre warunki socjalne?
3
co ty wiesz o zabijaniu 2016-01-23 18:36:42
Janusz to Ty? :D :D
1
Cursor S.A. 2016-01-29 11:42:46
Potwierdzamy, że atmosfera jest bardzo dobra. Zachęcamy do aplikowania!
Kolo 2016-02-26 22:35:02
Ja też pracowałem w tej śmiesznej firmie i poza etatem /na plus - wypłata zawsze była na czas/ nie słyszałem o jakiejkolwiek złotówce socjalu...
I obcinali na premiach jak się tylko dało...
3
kuba 2016-03-01 12:37:36
Miałem to samo. Za każdym razem niby ktoś nie płaci Cursorowi w czasie albo się księgowa pomyliła.Gówno prawda. Kasę dostają na czas tylko żeby zarobić często takie pseudo firmy jak Cursor czy inne badziewie przelewają cala kasę na konto na procent. CURSOR np ma umowę z firmą bzyk bzyk,firma bzyk bzyk przelewa kasę np milion złotych za cześć południowa polski na konto,Cursor dalej kombinuje by zarobic a to ze odbywa sie Waszym kosztem to kogo to obchodzi. Wiecie na ile Was cursor za godzine pracy obskubie? Przynajmniej 50 procent Waszej stawki.
Kolo 2016-03-03 19:19:18
Gdybyś była facetem, to bym Ci napisał..."jaja sobie robisz"?...
A tak, to poproszę o następny zestaw pytań...
I to by było tyle na temat.
adam1900 2016-03-14 15:21:09
Zdecydowanie odradzam firmę cursor. Pracowałem przy jednym projekcie który skończył się pod koniec grudnia, a do tej pory nie ma pełnego rozliczenia. koordynator zwleka z rozliczeniem, nie ma z nim kontaktu.
Cursor S.A. 2016-03-18 10:07:23
Dzień dobry,

Kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl.
Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
kate i hates 2016-03-19 16:35:45
Ja nie jestem zachwycona o pieniądze trzeba się cały czas upominać i wydzwaniać po kilka razy,szczerze odradzam,ich opieszałość jest wręcz irytująca,nigdy więcej.....
3
Twardy 2016-03-23 00:01:25
Jak nie masz żadnej pracy, to idź do nich chociaż zdobyć jakieś doświadczenie.
Jak widzę powyżej, jak pracownicy piszą, że na umowie zleceniu jest fajny socjal, bo płacą kasę z niewielkim poślizgiem, to mi się chce płakać i śmiać na przemian.
Tak już w tym kraju upodlili szarych pracowników, że mają papkę zamiast mózgów.
2
Mnietek 2016-04-14 00:00:50
Terminy u mnie zawsze się zgadzały, natomiast kasa tylko raz - za ostatni miesiąc - po złożeniu przeze mnie wypowiedzenia.
2
Mnietek 2016-05-10 00:25:37
Jesteś w błędzie. Pracowałem na etacie, a nie na umowie zleceniu jak pewnie 90-98% ich pracowników zatrudnionych poza biurem w Warszawie. I dlatego trochę uwierał mnie ich "system" obliczania wynagrodzenia.
2
Cursor, dział HR 2016-06-10 09:58:20
Dzień dobry,

to będzie zależało od decyzji naszego Klienta czy będzie chciał przedłużyć czas trwania akcji.

Pozdrawiamy,
Cursor
Cursor, dział HR 2016-06-13 08:29:59
Dzień dobry,

jak najbardziej można z nami na stałe nawiązać współpracę.

Pozdrawiamy :)
Cursor, dział HR 2016-06-17 09:38:35
Zachęcamy do aplikowania :)
Pozdrawiamy!
aaa 2016-07-15 09:58:55
Najgorsza firma. Poprosilem o zorganizowanie akcji promocyjnej, niestety hostessy nie stawily się...
Primaaprilis 2016-07-15 23:10:14
Co? Dobra atmosfera w Cursorze?
Prima aprilis był 1 kwietnia.
2
nigdy więcej 2016-09-16 17:18:29
LIPA !!! NIEODPOWIEDZIALNA I NIEKOMPETENTNA FIRMA KTÓRA NIE SZANUJE LUDZI Z KTÓRYMI WSPÓŁPRACUJE. DO TEGO BAŁAGAN ORGANIZACYJNY. DRAMAT.
Dział HR 2016-09-23 11:29:10
Dzień dobry,

uprzejmie prosimy o kontakt z działem HR - (22) 377 10 45, hr@cursor.pl w tej sprawie. Chcielibyśmy poznać szczegóły sytuacji, która wywołała Pani/Pana niezadowolenie i poszukać rozwiązania.

Pozdrawiamy
Dział HR
Cursor S.A.
antyCursor 2016-10-11 17:21:23
TRAGEDIA !!! NIE POLECAM ( CHYBA ŻE KTOŚ LUBI SIĘ PROSIĆ CO MIESIĄC O TO CO SIĘ NALEŻY ).
MASAKRA !!!
ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI !!!
POZDRAWIAM TYCH CO MNIE POSŁUCHALI I ZAKOŃCZYLI Z NIMI WSPÓŁPRACĘ.
Marta, dział HR 2016-10-14 08:59:02
Dzień dobry antyCursor, szkoda, że nie mogę się zwrócić do Pani / Pana po imieniu:-(, ale przechodząc do poruszonego przez Panią / Pana problemu jest nam przykro, z powodu napotkanych trudności we współpracy z nami. Nie jest standardem Cursora opieszałość w wypłacie wynagrodzeń. Uprzejmie prosimy o kontakt z działem HR - (22) 377 10 45, hr@cursor.pl w tej sprawie. Chcielibyśmy poznać szczegóły sytuacji, która wywołała Pani/Pana niezadowolenie i poszukać rozwiązania.

Pozdrawiam,
Marta, dział HR
Cursor SA
place 2016-10-14 19:49:36
@kromokmno właśnie bardzo ciekawa jest tak ogromna ilość jednoczesnie odpalonych rekrutacji - czy to oznacza jakaś tak wielkie rotacje albo zwolnienia? dajcie znać szczerze jak jest bo jednak jak szukam teraz nowego pracodawcy to oczekuję jednak stabilności
Eric 2016-11-30 21:59:58
Też zauważyłem wiele nowych rekrutacji. Być może to taki przedświąteczny, gorący czas, kiedy pracodawcy mają zapotrzebowanie na nowych pracowników.
Olek 2016-12-02 13:49:29
Nie wiem jak tam jest w Baniosze właśnie mam się tam zamiar zatrudnić do pracy, to się zobaczy... jak jest naprawdę. Jak by co to mam w rodzinie prokuratora to on sobie z nimi pogada.
Zostaw swoją opinię o Cursor S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cursor S.A.