Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo CURSOR

Opinie o CURSOR

Pracowałeś w firmie CURSOR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
elegant - 2015-01-22 14:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
D - 2015-01-22 15:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś bylam na rozmowie na stanowosko audytor terenowy. Rozmowa bardzo fajna na luzie. Teraz czekam na telefon;)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-01-29 22:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalamany jestem. Kolejny miesiąc pieniądze dostaje po czasie. Jeszcze grosze. Urwica mnie bierze. Nie polecam tej firmy!
zdjecie uzytkownika
Postarny - 2015-02-05 01:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cursor zajmuje się organizowaniem procesów sprzedażowych i zarządzaniu zasobami ludzkimi w zakresie organizacji struktur handlowych. Mają naprawdę ważnych odbiorców - Telekomunikacja Polska, Unilever, Philip Morris Polska i cała masa innych znanych firm. Poza tym zajmują się logistyką e-commerce czy logistyką materiałów marketingowych - w zasadzie sporo jak na taką firmę.
zdjecie uzytkownika
LAtosz - 2015-02-19 09:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem bardzo ciekawy czy można się u nich rozwijać. Firma spora, na rynku się liczy, ale liderem raczej nie jest. Jeżeli byłaby taka możliwość to poprzez otwieranie się na innych mogą znacząco wywindować swoją pozycję. Ciekawe tylko czy takie metody są stosowane, czy raczej bezpośrednio opierają się na wieloletnim doświadczeniu innych.
zdjecie uzytkownika
Tommy - 2015-02-19 12:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dawna w cursorze są pieniądze po czasie? W ogóle to ile wynosi owe opóźnienie, bo jak rzedu 2-3 dni to chyba jeszcze można to przeboleć. Co do tych groszy w ogóle, to może ktoś napisac orientacyjne widełki na jakie można liczyć, bo nie wiem, czy to minimalna krajowa, czy kolega piszac grosze ma na mysli np. 2500 netto.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-02-21 13:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wchodźcie w ogóle w tą firmę. A jeżeli nie macie innego wyjścia, to wykorzystajcie ich na maxa. Oszukajcie. Cokolwiek. Lepiej zróbcie to wy, niż oni zrobią to z wami. Potworny zarząd. Projekty niedograne do końca. Zasady ruchome. Widzimisie kierownika. Umowy śmieciowe. Szacunku brak. A kasa to jak kieszonkowe dla studenta. OMIJAJCIE!!!
zdjecie uzytkownika
gosia123 - 2015-03-05 12:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-11-18 06:11:29]:
Witam. Ja również podzielam tą opinie. Nie ma jak ponad miesiąc czekać na swoją marna wypłatę dzwonić dowiadywać się i słyszeć na każdym kroku kłamstwa nawet od dyrekcji!! Nie podejmujcie tam pracy..
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-05 16:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stło, nie dostałeś swojej wypłaty na czas czy coś innego stało się? bo też troche to niepofesjonalne ze strony firmy, żeby każdy pracownik miał dzownić i pytać kiedy mu dojdzie pensja na konto.. powinni jakoś informowac sami wszystkich jeśli wiedzieliby wczesniej, że mogą być opóźnienia czy coś takiego.
zdjecie uzytkownika
Tommy - 2015-03-05 16:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosia123, witaj, możesz napisac w takim wypadku co dokładnie powiedziała Ci dyrekcja na temat tego opóźnienia? Bo może faktycznie Cursor jest w trudnej sytuacji i sami mają opóźnienia w płatnościach od klientów, to się czasem zdarza jak mniemam. W ogóle jeśli jest już to opóźnienie to można liczyć na zaliczkę, coby opłacić rachunki?
zdjecie uzytkownika
b - 2015-03-15 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Im o to chodzi, aby złapać czubków, co odwalą wolontariat. Dostaniesz umowę zlecenie, z której nawet ci składek społecznych nie odprowadzą, a potem cię zwolnią, bo taki będą mieli kaprys. Mafia. Klan. Tyrania.
zdjecie uzytkownika
Zulu - 2015-03-24 02:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko co opisujesz w warszawskim kursorze mianuje tą firmę do zgłoszenia do PIPu. Chociaż znając życie guzik by to dało, bo dając odpowiednio wcześniej informację firmie można się przygotować do kontroli. Z drugiej jednak strony pewnych zachowań w ciągu paru godzin się nie da zmienić, bo nie odprowadzanie składek to już przesada.
zdjecie uzytkownika
kornel - 2015-04-23 11:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ile się orientuję to teraz szukają kogoś do pracy jako mechandiser monilny z własnym samochodem, proszę napiszcie czy nie ma problemu z rozliczaniem banzynki
zdjecie uzytkownika
seba29 - 2015-04-23 12:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasa miała być do 15 i do dzis nie mam jej kordynatorka frajerka omija mnie łukami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cursor nie pracujcie tam
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2015-04-23 18:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miala byc do 15:00? ;) piszesz o 12:18, poczekaj chwilę, nie zwalniaj się ;) za brak zegarka sami Cię zwolnią ;)
zdjecie uzytkownika
Beki - 2015-04-27 21:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kornel - 2015-04-23 11:28:26]:
Nie no spoko, jak masz cierpliwość czekać na własne pieniądze, co należą Ci się jak przysłowiowa "psu miska" jakiś miesiąc lub dwa...
zdjecie uzytkownika
Jolo - 2015-05-21 22:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Mam pytanie moze ktos napisac jak wyglada projekt sprzedazowy dla firmy Play ? Jakie warunki ? Ile wizyt ? samochod ? i wyplata ?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-23 21:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a pracował ktoś jako instalator - monter materiałów reklamowych? Widzę, że szukają i to nie tylko u mnie w mieście, jest aż 11 lokalizacji. Czy nie ma tutaj problemów z opóźnianiem się wypłaty, bo jak tak czytam poprzednie posty, to mam wrażenie, że coś mogło być nie tak. Może to tylko jakieś chwilowe problemy?
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-07-12 08:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
chciałam się z Wami podzielić swoimi doświadczeniami z tą "firmą"
po pierwsze podkreślam fakt iż wszystkie moje wypłaty dochodziły z opóźnieniem... różnie z tym bywało. czasami wypłata styczniowa była wypłacana z wypłatą lutową. Tłumaczyli się tym, że jeszcze nie otrzymali pieniędzy od zleceniodawcy.
Aktualnie teraz jestem w kropce, ponieważ nie otrzymałam wypłaty za przepracowane dni w marcu a mamy już lipiec! Dzwoniłam, mailowałam, pisałam a nawet odwiedziłam firmę kilkukrotnie. I co z tego wynikło? NIC.
Nie polecam tej firmy. A o swoje pieniądze nadal będę walczyła.

Pozdrawiam Was Serdecznie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-12 12:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Anulka - 2015-07-12 12:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pati skoro walczysz o swoje pieniądze już tyle czasu i zero odzewu ze strony firmy, to obawiam się, że możesz mieć problem. Pytanie jak zamierzasz dalej egzekwować swoje prawa jako pracownik, sama czy z pomocą kogoś. Widzę, że Cursor S.A. nadal szuka wielu pracowników na całą Polskę, głównie na specjalistów ds. rekrutacji i szkoleń.
zdjecie uzytkownika
Marta Buszko - 2015-07-27 12:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pati - 2015-07-12 08:41:51]:
Dzień dobry,
uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt z Działem HR Cursor S.A. w celu wyjaśnienia opisanych ewentualnych nieprawidłowości związanych z wypłatą Pani wynagrodzenia. Podaję kontakt: marta.buszko@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Kontakt ten jest dostępny także oficjalnie na naszej stronie www.cursor.pl. Wszystkie kwestie pracownicze wyjaśniamy z największą starannością i niezwłocznie.
Pozdrawiam,
Marta Buszko - Pakosińska, hr manager
zdjecie uzytkownika
xxxdou - 2015-08-07 15:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się rozliczasz z paliwem ???
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-08-11 15:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam się u nich zatrudnić, ale zastnawiam się teraz czy naprawde przychodzą te opóźnienia z wypłatami, bo jak tak to chyba raczej kiepska sytuacja ogólnie. W ogóle wydaje mi sie, że lepiej będzie jednak najpierw zapoznac się z konketną ofertą jak np przedstawiel handlowego, którego obecnie szukają.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-27
Żródło: Gowork.pl
Łubna
(mazowieckie)
Obecnie do naszego Centrum Logistycznego w Łubnej poszukujemy kandydatów na stanowisko:   magazynier – operator wózka widłowego miejsce pracy: Łubna – koło Piaseczna nr ref.: operator_Łubna/08.2015     Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: - kompletowanie zamówień z regałów magazynowych i pakowanie zgodnie z zamówieniem - sprawdzanie towaru pod względem ilościow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 15:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
VTR - 2015-08-20 15:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KPINY! Nie wypłacają świadczenia już drugi miesiąc. Najpierw płaczą że musi to zostać zrobione po 20 i do 20go będą pieniądze. Dziś mamy 20, dzwoniłam do działu kadr i nikt nic nie wie a w tle śmieszki. Sam szef powiedział że zajmie się to sprawą i olał temat. Nigdy więcej nie wejdę z nimi we współpracę i Wam też odradzam. Do tego kierownik z zachodniopomorskiego to idiota i leń, nie zbiera danych dotyczących promocji i potem są komplikacje.
zdjecie uzytkownika
HR Cursor - 2015-08-24 15:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [VTR - 2015-08-20 15:47:24]:
Dzień dobry,

Kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości związanych z wypłatą wynagrodzenia prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CURSOR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CURSOR?
Zadaj pytanie
alert