Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo CURSOR

Opinie o CURSOR

Pracowałeś w firmie CURSOR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
seba29 - 2015-04-23 12:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasa miała być do 15 i do dzis nie mam jej kordynatorka frajerka omija mnie łukami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cursor nie pracujcie tam
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2015-04-23 18:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miala byc do 15:00? ;) piszesz o 12:18, poczekaj chwilę, nie zwalniaj się ;) za brak zegarka sami Cię zwolnią ;)
zdjecie uzytkownika
Beki - 2015-04-27 21:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kornel - 2015-04-23 11:28:26]:
Nie no spoko, jak masz cierpliwość czekać na własne pieniądze, co należą Ci się jak przysłowiowa "psu miska" jakiś miesiąc lub dwa...
zdjecie uzytkownika
Jolo - 2015-05-21 22:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Mam pytanie moze ktos napisac jak wyglada projekt sprzedazowy dla firmy Play ? Jakie warunki ? Ile wizyt ? samochod ? i wyplata ?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-23 21:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a pracował ktoś jako instalator - monter materiałów reklamowych? Widzę, że szukają i to nie tylko u mnie w mieście, jest aż 11 lokalizacji. Czy nie ma tutaj problemów z opóźnianiem się wypłaty, bo jak tak czytam poprzednie posty, to mam wrażenie, że coś mogło być nie tak. Może to tylko jakieś chwilowe problemy?
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-07-12 08:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
chciałam się z Wami podzielić swoimi doświadczeniami z tą "firmą"
po pierwsze podkreślam fakt iż wszystkie moje wypłaty dochodziły z opóźnieniem... różnie z tym bywało. czasami wypłata styczniowa była wypłacana z wypłatą lutową. Tłumaczyli się tym, że jeszcze nie otrzymali pieniędzy od zleceniodawcy.
Aktualnie teraz jestem w kropce, ponieważ nie otrzymałam wypłaty za przepracowane dni w marcu a mamy już lipiec! Dzwoniłam, mailowałam, pisałam a nawet odwiedziłam firmę kilkukrotnie. I co z tego wynikło? NIC.
Nie polecam tej firmy. A o swoje pieniądze nadal będę walczyła.

Pozdrawiam Was Serdecznie
zdjecie uzytkownika
Anulka - 2015-07-12 12:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pati skoro walczysz o swoje pieniądze już tyle czasu i zero odzewu ze strony firmy, to obawiam się, że możesz mieć problem. Pytanie jak zamierzasz dalej egzekwować swoje prawa jako pracownik, sama czy z pomocą kogoś. Widzę, że Cursor S.A. nadal szuka wielu pracowników na całą Polskę, głównie na specjalistów ds. rekrutacji i szkoleń.
zdjecie uzytkownika
Marta Buszko - 2015-07-27 12:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pati - 2015-07-12 08:41:51]:
Dzień dobry,
uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt z Działem HR Cursor S.A. w celu wyjaśnienia opisanych ewentualnych nieprawidłowości związanych z wypłatą Pani wynagrodzenia. Podaję kontakt: marta.buszko@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Kontakt ten jest dostępny także oficjalnie na naszej stronie www.cursor.pl. Wszystkie kwestie pracownicze wyjaśniamy z największą starannością i niezwłocznie.
Pozdrawiam,
Marta Buszko - Pakosińska, hr manager
zdjecie uzytkownika
xxxdou - 2015-08-07 15:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się rozliczasz z paliwem ???
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-08-11 15:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam się u nich zatrudnić, ale zastnawiam się teraz czy naprawde przychodzą te opóźnienia z wypłatami, bo jak tak to chyba raczej kiepska sytuacja ogólnie. W ogóle wydaje mi sie, że lepiej będzie jednak najpierw zapoznac się z konketną ofertą jak np przedstawiel handlowego, którego obecnie szukają.
zdjecie uzytkownika
VTR - 2015-08-20 15:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KPINY! Nie wypłacają świadczenia już drugi miesiąc. Najpierw płaczą że musi to zostać zrobione po 20 i do 20go będą pieniądze. Dziś mamy 20, dzwoniłam do działu kadr i nikt nic nie wie a w tle śmieszki. Sam szef powiedział że zajmie się to sprawą i olał temat. Nigdy więcej nie wejdę z nimi we współpracę i Wam też odradzam. Do tego kierownik z zachodniopomorskiego to idiota i leń, nie zbiera danych dotyczących promocji i potem są komplikacje.
zdjecie uzytkownika
HR Cursor - 2015-08-24 15:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [VTR - 2015-08-20 15:47:24]:
Dzień dobry,

Kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości związanych z wypłatą wynagrodzenia prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-09-10 18:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a może ktoś z was byłby zainteresowany pracą w firmie Cursor S.A...widziałam że szukają osób na stanowisko hostessy w Słupsku i Opolu młodszego doradcy klienta , osoby do układania towaru w Łodzi, audytora terenowego i regionalnegi kordynatora do spraw obsługi klienta i merchandisingu w Warszawie.
zdjecie uzytkownika
ajsztan007 - 2015-09-14 18:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie którego dnia w miesiącu zazwyczaj przychodzą do was pieniądze za prace w curosorze tak abym wiedział tak orientacyjnie?
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-09-15 10:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
25 następnego miesiąca, ale zwykle okazuje się ze rozliczenie jest do uzupełniennia i przelew jest w następnym miesiącu, czyli 30 dni+ około 25
zdjecie uzytkownika
vteck - 2015-09-15 15:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszuści,oszuści i jeszcze raz oszuści. Skandal,że taaka firma istnieje.
zdjecie uzytkownika
pracownikjużbyły - 2015-09-15 15:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2015-02-21 13:49:04]:
Strata czasu. Wymagania nieadekwatne do wynagrodzenia.Niewiarygodnie wysokie plany do realizacji, brak przygotowania pracowników do projektów, pieniądze na poziomie najniższej krajowej, umowy śmieciowe, zarządzający stawiają na ilość nie na jakość. Absolutny brak perspektyw.Wstyd się przyznać, że się pracowało w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
pracownikjużbyły - 2015-09-15 15:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-01-07 19:00:19]:
W tej firmie nie liczy się to, czy jesteś najlepszy i jakie masz wyniki. Firma po prostu jest skupiona jedynie na maksymalizacji oszczędności i zakłada, że jeśli 1 pracownik robi 200 wizyt, to taniej będzie, jeśli temu jednemu dołoży się kolejne 200, zamiast zatrudniać dodatkową osobę. Autentyczne zarobki? Proszę bardzo: 1000 zł podstawy (brutto oczywiście) i 3 zł za 1 wizytę. Wymagania? 300-400 wizyt miesięcznie. Zarabiasz więc jakieś 1800 zł i zasuwasz jak osioł od rana do wieczora, na śnmieciówce oczywiście.Żadna normalna firma nie daje pracownikowi więcej niż 200 wizyt handlowych/audytowych w miesiącu, bo jakość wymaga czasu. Tutaj zatrudnienie pracownika na 200 wizyt jest nieopłacalne. W tej firmie trasówka to min. 250-400 km dziennie. 1800 zł za bycie niewolnikiem. Kolega wcześniej miał rację: jesteś najlepszy, to cię zwolnią, bo władza boi się ludzi myślących samodzielnie.
zdjecie uzytkownika
benik - 2015-10-07 10:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy Ktoś pracuje na magazynach w Baniosze (Góra Kalwaria) - możecie coś napisać? jak tam z wypłtami?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-07 22:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje z Cursorem S.A od 6miesiecy zaraz będzie 7. Nie powiem ani jednego złego słowa o tej firmie. Pracuje mi się wyjątkowo super, pracowałem w wielu firmach - ta jest najlepsza. Pracownicy bardzo mili, pomocni, współpracuje się naprawdę super. Tak, oczywiście na umowie śmieciowej, ale nie powiem że ma się 1800zl i ciężka prace. Ja zarabiam minimum 2000tys, wypłata jest punktualna czasem z poślizgiem o jeden dzień, natomiast myślę, że to to nie jest problem. Nie pracuje od rana do nocy, mam około 150h miesięcznie plus dodatkowe. Elastyczny czas pracy, dostosowują się do Ciiebie. Im bardziej wydajniejszym pracownikiem u nich jesteś, im bardziej jesteś lepszy od innych, to wszystko się przekłada na wypłatę :)
Pozdrawiam odwiedzających polecam w 100% prace z Cursorem S.A :)
zdjecie uzytkownika
jakie - 2015-10-10 21:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam poprzednie opinie o tej firmie o tym pracodawcy i widze same negatywne opinie, koncowa pozytywna zastanawiam sie nad sensem tej opinii, czy napisal to zadowolony klient,pracownik czy ktos z szefostwa, ok nie wnikam, ale zgodze sie z tym ze wewszystkich firmach w tej branży wyniki są ważne ale wynagrodzenie troche marne
zdjecie uzytkownika
Była PH - 2015-10-28 22:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-10-07 22:56:04]:
Na tym forum uwagami powinni wymieniać się byli i aktualni pracownicy terenowi tej firmy. Wtedy ma to jakikolwiek sens.
Ty jak widzę jesteś pracownikiem/cą biura i wprowadzasz zamieszanie...
Byłam, pracowałam, potwierdzam - zero szacunku dla pracownika, harówka od rana do wieczora, rotacja olbrzymia...
Była PH
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-10-29 19:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeciez cursor wykupil administrowanie tymi opiniami. Jezeli ktos napisze za duzo to wycinaja to. Mowiac krotko firma jak caly kraj specjalizuje sie w zatrudnianiu taniej sily roboczej i przeklada sie to na jakosc uslug, jakosc pracy i morale pracownikow. Niestety wolny rynek nie zweryfikuje tej sytuacji poniewaz firma istnieje ze wzgledu na powiazania biznesowe jej wlascicieli i klientow bedzie miala zawsze. Zatrudnia sie tam managerow, ktorzy pochodza z malych spolecznosci wiejskich, dla ktorych prawa pracownika to jakies dyrdymaly. Przy rozliczeniach od najwyzszego szczebla do najnizszego kazdy probuje "oszczedzac" i efekt jest oplakany. Poza tym na stolkach siedza tam kowboje lat 90tych, ktorzy robili kariere w innych niz dzisiejsze warunkach ekonomicznych i teraz kowbojom w stosunku po podwladnych i podwykonawcow bo co oni moga zrobic jak im sie troche przytnie wyplate czy studenciakowi nie wyplaci pod pretekstem zle wykonanej pracy
zdjecie uzytkownika
Cursor S.A. - 2015-10-30 14:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry,

dziękujemy za pozytywne oraz negatywne opinie na nasz temat. Są one dla nas źródłem informacji, co nam się udało, a nad czym warto byłoby jeszcze popracować.

Kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-11-05 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesć! widze, że szukają teraz ludzi do układania towaru, ale szkoda, ze trzeba byc gotowym na system 3 zmianowy, bo jednak jak masz codziennie na inną godzine do pracy to to jednak troche męczy jakby nie patrzyć. No i kasa nie jest zła, bo min 10 zł za godzine oferują z tego co widze, a to już sporo.
zdjecie uzytkownika
robek - 2015-11-07 22:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten znowu stuka na temat ofert pracy. Minimum 10zl za godzine, a w tym dojazd do marketu i na miejscu pieć roznych firm do wylozenia i jeszcze podjechac do jednego punktu i zdjecie zrobić ;). Jaja sobie robia. Racja ze to kowboje
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-11-08 02:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak dla mnie zarobki idealne, przecież stawka 10zł/h za układanie towaru nie trafia się często. Warto na pewno aplikować.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-11-08 09:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem Cursora S.A jeśli chcesz porozmawiać na priv. Zapraszam odpowiem na wszystkie pytania :)
zdjecie uzytkownika
rommy - 2015-11-10 12:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-11-08 02:53:38]:
taaa, no super z tą kasą... Przecież to nie są duże pieniadze . Znam firmy w których dają lepszą kasę
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-11-10 22:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cursor lipa i jeszcze raz lipa nie kompetentni ludzie na stanowiskach tomek z brodą oszust jak sto pięćdziesiąt zmienia umowę w czasie jej trwania ale ja tego tak nie zostawię oprze się sprawa o zarząd firmy cwaniaków trzeba tępić
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-11-11 18:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piotrek nic nie pomoze, moze sad jezeli masz dobrego prawnika bo na rozprawie z cursorem, ktora mialem przyprowadzili na swiadkow, ktorych w zyciu nie widzialem, a oni klamia jak z nut. Ostrzegam wszystkich ktorzy mysla ze w sadzie cos wygraja bez nagran i wszystkich dokumentow i e-maili. W tej firmie wszyscy beda klamac przeciwko Tobie.
zdjecie uzytkownika
Cursor S.A. - 2015-11-12 08:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-11-10 22:54:04]:
Panie Piotrze,

kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
zdjecie uzytkownika
jakie - 2015-11-12 15:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni piszą, jakby wszystko było ok, że kasa spoko za tu zaraz jakies opinie o sprawach sadowych, niewyplacaniu wynagrodzen, nie rozumiem jak jest tam na prawde?
zdjecie uzytkownika
Cursor S.A. - 2015-11-13 13:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry,

Kwestie dotyczące ewentualnych nieprawidłowości prosimy zgłaszać bezpośrednio do działu HR Cursor: hr@cursor.pl lub tel. 22 277 10 45. Wszystkie zgłoszenia są przez nas na bieżąco wyjaśniane.

Pozdrawiamy,
Zespół HR Cursor SA
zdjecie uzytkownika
jakie - 2015-12-02 20:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak jest chyba cos w temacie, bo widocznie wszystkie sprawy trrzeba zglaszac do nich biura wiec obawiam sie ze jednak faktycznie moze jest nieciekawie
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-29 20:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Im firma większa tym w niej gorzej, kiedyś liczył sie w niej człowiek, teraz tylko cyfra. Ze względu na szacunek do starego Cursora nie napiszę nic więcej. Pozdrawiam tych którzy mimo wszystko dają radę.
zdjecie uzytkownika
Mokka - 2015-12-30 00:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No firma jest nastawiona na zyski, jak każda inna. Ta w dodatku ma pewne tradycje, więc to też się liczy. Mimo tego, że chce zarobić, nie ujmuje raczej w żaden sposób pracownikowi, bo z tego co mi wiadomo warunki zapewniają dobre.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-01 15:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie już 7 miesięcy czyli mam dość dobry pogląd na firmę .Pieniądze są na czas (zawsze do 10 każdego miesiąca) a do tych co mówią że dostają później to pewnie kwestia w jakim regionie pracujesz na obszarze warmia-mazury jest ok . Atmosfera fajna i przyjemna , choć praca w tej firmie jest dla ludzi lubiących sporo jeździć . Oczywiście największym minusem jest praca na umowie zlecenie .
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-01-01 19:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że atmosfera w pracy cały czas dopisuje, a nawet jest wypłata o czasie. Teraz to chyba szukają nie tylko hostess, ale i reprezentanta handlowego.
zdjecie uzytkownika
4r5tg - 2016-01-07 15:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bolek no teraz to maja bardzo duza rekrtuacje, widzialem w internecie, miedzy innymi instalatora materialow wspomaganych sprzedaz i montera w Kielcach
zdjecie uzytkownika
kubiak - 2016-01-10 00:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to dobre oferty pracy, nie dla każdego, to oczywiste, natomiast jeśli macie fach w ręku to aplikujcie czym prędzej, bo firma super traktuje swoich pracowników i ma dobre warunki socjalne
zdjecie uzytkownika
Jajcarz - 2016-01-10 00:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kubiak - 2016-01-10 00:11:05]:
Jaja sobie robisz? W tej firmie dobre warunki socjalne?
zdjecie uzytkownika
Mnich - 2016-01-12 03:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Jajcarz a co może nie ma dobrych warunków? Ty chyba pracujesz w zupełnie innej firmie, ja tam nie widzę kompletnie nic złego czy niedorzecznego, pracowałem i jest super
zdjecie uzytkownika
co ty wiesz o zabijaniu - 2016-01-23 18:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-12-29 20:46:27]:
Janusz to Ty? :D :D
zdjecie uzytkownika
ajpad - 2016-01-23 18:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jajcarz wiadomo że nie będziesz mieć takich warunków socjalnych jak w dużej korporacji ktoś na wysokim stanowisku ale dobre i to. Ja aplikowałem jako osoba do układania towaru, fajnie bo zatrudnienie w ramach umowy zlecenia – 80h miesięcznie i praca 5 razy w tygodniu
zdjecie uzytkownika
mezonny - 2016-01-25 18:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ajpad napisał to widac Cursor ma pełno ofert pracy dla studentów, bo takie pół etatu jest w sam raz, by to pogodzic ze studiami. Mnie bardziej zainteresowała oferta na hostmena, bo gwarantuja 22 złote za godzinę.
zdjecie uzytkownika
kc - 2016-01-27 21:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mezonny, a aplikowałeś w końcu ? powiedz jak wyglądała rozmowa rekrutacyjna .. Ja słyszałem, że atmosfera jest bardzo dobra ale nie wiem czy nie będą przeprowadzali jakiś masowych zwolnień !
zdjecie uzytkownika
Cursor S.A. - 2016-01-29 11:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kc - 2016-01-27 21:10:55]:
Potwierdzamy, że atmosfera jest bardzo dobra. Zachęcamy do aplikowania!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-08
Żródło: Gowork.pl
Częstochowa
(śląskie)
Cursor S.A. jest liderem wśród firm świadczących usługi wsparcia sprzedaży, marketingu i logistyki. Współpracujemy z największymi międzynarodowymi koncernami oraz firmami polskimi. W związku ze współpracą z jednym z naszych Klientów – producentem podłóg drewnianych poszukujemy kandydatów na stanowisko:Promotor Miejsce pracy: Leroy MerlinCzęstochowa , nr. ref.: promotor_częstochowa/01.201
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Daria - 2016-01-31 11:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo sympatycznie, gdy przedstawiciele firmy wchodzą w interakcje na Facebooku czy na takich forach. Zastanawiam się tylko, czy z tą atmosferą, to nie powinni pracownicy napisać :) Choć ja jestem zdania, że Cursor nie ma sobie nic do zarzucenia
zdjecie uzytkownika
nemezis - 2016-02-02 14:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze @Daria że przedstawiciel firmy nazwał się nazwą firmy, tak aby było wiadomo że jest pracownikiem, a nie podszywa się pod kogoś kim nie jest. To tylko potwierdza rzetelność firmy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CURSOR!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CURSOR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert