Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CURSOR

Pracowałeś w firmie CURSOR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-11-12 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam tam pracę, nie bede opowiadał dokładnie na moim przykładzie jak zakończyłem wpółpracę, ale miałem dosyć proszenia się o każdą złotówkę co miesiąc, nigdy nie można polegać na nich że pieniądze będą na czas, nigdy nie otrzymałem takiej pensji jaka mi wychodziła z moich notatek oraz ustaleń (zawsze znajdą coś żeby urwać pare złoty) poza tym kompletnie nie dbają o pracownika, koordynatorzy wszystko wiedzą najlepiej, pozjadali wszystkie rozumy ale brakuje im empatii przede wszystkim. Nigdy nigdy więcej i nikomu nie życzę, omijajcie szerokim łukiem, bo dużo obiecują i przez 1 miesiąc jest fajnie (2miesiące czekasz na 1 pensję) ale potem już tylko coraz gorzej....a no i jeszcze 1 kwestia, umowa zlecenie wiadomo ale żeby na takiej umowie dostać 1 dzień wolny to nie powinno być problemu, prawda? to ja 4 miesiące się prosiłem o wolne 3 dni w wakacje... których i tak nie dostałem, musiałbym znaleźć kogoś na moje miejsce co było nierealne. Trzeba nagłośnić sprawę, możę wtedy jak beda mieli problem z ludzmi do pracy to zaczną szanować tych co mają!!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-11-18 06:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nick - 2014-10-23 19:16:46]:
Zgadzam się i dodam - UWAŻAJCIE BARDZO MOCNO NA (usunięte przez administratora)- osoba, która współpracuje z PH w różnych projektach. Kto miał do czynienia, na pewno rozumie.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-11-18 06:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2014-11-12 15:38:20]:
Jestem za. Masz jakieś konkretne pomysły?
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-11-18 06:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emerte - 2013-03-04 13:08:34]:
Dostałeś już pieniądze?
zdjecie uzytkownika
hoho - 2014-11-19 23:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja też odradzam pracę w firmie Cursor. Oszuści, cwaniacy i bezduszne hieny. I od razu apeluję - dawajcie znać, apropo problemów, jakie mieliście przez firmę Cursor. Jeżeli będzie nas więcej, możemy iść do mediów i powiedzieć, jak ta firma traktuje ludzi. Czekam na informacje od Was.
zdjecie uzytkownika
Brynaś - 2014-11-26 08:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@hoho A Ty byłbyś łaskaw opowiedzieć o swoich problemach w Cursorze? Każdy narzeka i jątrzy temat ale nie ma cywilnej odwagi by w prostych i niewulgarnych słowach pokazać konkretne problemy firmy z którymi sobie nie włodarze nie radzą. Zastanawia mnie to w dalszej perspektywie i chęci podjęcia tu pracy.
zdjecie uzytkownika
karzeł - 2014-12-10 12:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie mnie bardzo interesuje praca przedstawiciela handlowego, jeśli będe korzystne zawroty kosztów to mogę nawet jeździć własnym autem. natomiast najważniejsza sprawa dle mnie to jaka jest u nich podstawa netto co miesiąc i ile procent od transakcji będzie stanowić moja prowizja? pozdrawiam serdecznie wiosennie
zdjecie uzytkownika
Sadik - 2014-12-24 15:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
procent zawsze musi rosnac w wyplacie taka zasade wyznaje. wiecie co chcialbym sie doweidziec czegos na temat pracy w cursorze ale nie chce tego robic za darmo tylko chce dobrze zarabiac co roku. wiecie chyba bo to dla mnei normalne . a teraz zycze wszystkim szczesliwego nowego roku 2 0 1 5 - bedzie lepiej !
zdjecie uzytkownika
radna - 2015-01-01 22:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam 2msc w projekcie wakacyjnym i złego słowa nie mogłabym powiedzieć o firmie, pełna profeska. Jasne zasady, szkolenie, niezłe narzędzia pracy i pieniądze na czas. Szefem zespołu był człowiek, na którego tak radzisz uważać. Mam zupełnie inne doświadczenia, a różnie już trafiałam.
Nie wierzę, że wyleciałeś bez powodu.
"kolesiostwo, działają jak mafia, rządzą osoby z zaburzeniami osobowości..."??? co to za pierdy...
zdjecie uzytkownika
a - 2015-01-03 00:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli masz osobowość i własne zdanie, to firma cursor nie jest dla ciebie, oni sobie po prostu nie radzą z lepszymi od siebie, kompleksy, prawdziwie polskie, smutni ludzie, bez wyobraźni i kreatywności, szukają szlabanów, zamiast otwierać nowe drogi z pomysłami, najgorsza firma, dla której robiło się zlecenie
zdjecie uzytkownika
radna - 2015-01-03 17:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry, ale coś tu się nie zgadza. Za największą sprzedaż nie zwalnia się pracownika. Zresztą, te kilka wpisów tak wypełnionych jadem mi wystarczy, aby wątpić w Twoją historię "straciłem pracę bo byłem świetny".
Piszesz o chamstwie, ten ostatni wpis to chamstwo właśnie. Wyluzuj...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-07 19:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, jak ma się większe zyski, a utrzymanie pracownika nie wychodzi specjalnie drożej, to ja nie widze powodu, żeby taki pracownik został zwolniony.. wydaje mi się, ż nie jest tutaj pisana cała prawda i dlatego ta osoba została zwolniona, za jakieś inne przewinienie tak naprawde.. dajcie znać co myślicie o tym.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-01-18 23:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie się też spodziewać zwolnienia pod pretekstem wymiany auta, tak po prostu przyjadą, zabiorą wam auto i koniec pracy - autentyk
zdjecie uzytkownika
elegant - 2015-01-22 14:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
D - 2015-01-22 15:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś bylam na rozmowie na stanowosko audytor terenowy. Rozmowa bardzo fajna na luzie. Teraz czekam na telefon;)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-01-29 22:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalamany jestem. Kolejny miesiąc pieniądze dostaje po czasie. Jeszcze grosze. Urwica mnie bierze. Nie polecam tej firmy!
zdjecie uzytkownika
Postarny - 2015-02-05 01:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cursor zajmuje się organizowaniem procesów sprzedażowych i zarządzaniu zasobami ludzkimi w zakresie organizacji struktur handlowych. Mają naprawdę ważnych odbiorców - Telekomunikacja Polska, Unilever, Philip Morris Polska i cała masa innych znanych firm. Poza tym zajmują się logistyką e-commerce czy logistyką materiałów marketingowych - w zasadzie sporo jak na taką firmę.
zdjecie uzytkownika
LAtosz - 2015-02-19 09:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem bardzo ciekawy czy można się u nich rozwijać. Firma spora, na rynku się liczy, ale liderem raczej nie jest. Jeżeli byłaby taka możliwość to poprzez otwieranie się na innych mogą znacząco wywindować swoją pozycję. Ciekawe tylko czy takie metody są stosowane, czy raczej bezpośrednio opierają się na wieloletnim doświadczeniu innych.
zdjecie uzytkownika
Tommy - 2015-02-19 12:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dawna w cursorze są pieniądze po czasie? W ogóle to ile wynosi owe opóźnienie, bo jak rzedu 2-3 dni to chyba jeszcze można to przeboleć. Co do tych groszy w ogóle, to może ktoś napisac orientacyjne widełki na jakie można liczyć, bo nie wiem, czy to minimalna krajowa, czy kolega piszac grosze ma na mysli np. 2500 netto.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-02-21 13:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wchodźcie w ogóle w tą firmę. A jeżeli nie macie innego wyjścia, to wykorzystajcie ich na maxa. Oszukajcie. Cokolwiek. Lepiej zróbcie to wy, niż oni zrobią to z wami. Potworny zarząd. Projekty niedograne do końca. Zasady ruchome. Widzimisie kierownika. Umowy śmieciowe. Szacunku brak. A kasa to jak kieszonkowe dla studenta. OMIJAJCIE!!!
zdjecie uzytkownika
gosia123 - 2015-03-05 12:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ooo - 2014-11-18 06:11:29]:
Witam. Ja również podzielam tą opinie. Nie ma jak ponad miesiąc czekać na swoją marna wypłatę dzwonić dowiadywać się i słyszeć na każdym kroku kłamstwa nawet od dyrekcji!! Nie podejmujcie tam pracy..
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-05 16:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stło, nie dostałeś swojej wypłaty na czas czy coś innego stało się? bo też troche to niepofesjonalne ze strony firmy, żeby każdy pracownik miał dzownić i pytać kiedy mu dojdzie pensja na konto.. powinni jakoś informowac sami wszystkich jeśli wiedzieliby wczesniej, że mogą być opóźnienia czy coś takiego.
zdjecie uzytkownika
Tommy - 2015-03-05 16:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosia123, witaj, możesz napisac w takim wypadku co dokładnie powiedziała Ci dyrekcja na temat tego opóźnienia? Bo może faktycznie Cursor jest w trudnej sytuacji i sami mają opóźnienia w płatnościach od klientów, to się czasem zdarza jak mniemam. W ogóle jeśli jest już to opóźnienie to można liczyć na zaliczkę, coby opłacić rachunki?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-08
Żródło: Gowork.pl
Opole
(opolskie)
Cursor S.A., spółka należąca do Grupy OEX Business Services, jest liderem wśród firm świadczących usługi wsparcia sprzedaży, marketingu i logistyki. Współpracujemy z największymi międzynarodowymi koncernami oraz firmami polskimi. Więcej informacji na nasz temat znajdziesz na www.cursor.pl. W związku ze współpracą z jednym z naszych Klientów – międzynarodowym producentem sprzętu AGD, poszukujemy kandydat&oa
zdjecie uzytkownika
b - 2015-03-15 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Im o to chodzi, aby złapać czubków, co odwalą wolontariat. Dostaniesz umowę zlecenie, z której nawet ci składek społecznych nie odprowadzą, a potem cię zwolnią, bo taki będą mieli kaprys. Mafia. Klan. Tyrania.
zdjecie uzytkownika
Zulu - 2015-03-24 02:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko co opisujesz w warszawskim kursorze mianuje tą firmę do zgłoszenia do PIPu. Chociaż znając życie guzik by to dało, bo dając odpowiednio wcześniej informację firmie można się przygotować do kontroli. Z drugiej jednak strony pewnych zachowań w ciągu paru godzin się nie da zmienić, bo nie odprowadzanie składek to już przesada.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CURSOR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CURSOR?
Zadaj pytanie