logo Cursor S.A.

Cursor S.A.

Warszawa

Opinie o Cursor S.A.

XYZ 2017-03-14 09:59
Szkoda czasu na taką firmę... lepiej szukać bezpośredniego zatrudnienia w firmach niż u takich pośredników
4
Natalia 2017-03-15 17:39
Cursor S.A.to fajna agencja, można coś wybrać dla siebie. Ostatnio mieli dużo nowych ofert pracy, ułatwiają ludziom znalezienie sensownej pracy i zarobków.
Daniel 2017-03-16 17:40
Jakie Cursor ma samochody służbowe i jak z zasadami korzystania?
ss 2017-03-17 12:01
zalezy do jakiej firmy trafisz jak do kompani piwowarskiej to auto tylko do celów służbowych i tyle... a tak to cursor daje 100km możliwosci w tyg. Maja skody fabie, yaris, caddy i coś jeszcze
Natalia 2017-03-19 14:00
Czy coś więcej w temacie pracy "Ustroń - szukamy osoby do dodatkowej pracy - grafik do ustalenia" może ktoś wie?
HR Cursor 2017-03-20 09:34
Dzień dobry,
Danielu, jeśli chodzi o naszą flotę to w 90% są to samochody z segmentu B. Dominują marki Toyota i Skoda. Użytkowników obowiązuje wewnętrzna procedura flotowa oraz dodatkowe regulacje wynikające z umów zawartych z naszymi Klientami.

Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Gregor 2017-03-28 20:48
Cursor S.A. jest laureatem prestiżowych wyróżnień: Diamenty Forbesa, Gazele Biznesu, Outsoucer Roku. Myślę, że na to trzeba sobie zapracować, nikt nie wręcza wyróżnień jeśli nie ma podstaw do tego. Po lekturze wpisów i informacji o firmie widać gdzie jest prawda.
Mala1276 2017-03-29 22:19
Miałam okazję pracować przez kilka miesięcy. Z umową, ani z wypłacaniem pensji nie było problemu. Jednak ogólnie nie polecam. Stawki po prostu śmieszne a na akcje trzeba było jeździć na koniec Warszawy + pracę przynosiło się do domu bo musieliśmy uzupełniać raporty sprzedaży. Z tego co pamiętam to brakowało osób do pracy i nie raz była prośba aby zwerbować kogoś na akcje. Uważam że nie powinno to już należeć do naszych obowiązków. Z pracownikami nie było absolutnie żadnych przykrych sytuacji więc to ogromny plus dla nich.
2
Iza 2017-04-05 08:35
Czy dowiem sie kilku informacji w temacie pracy dla konsultanta rynku zoologicznego? Jakie warunki trzeba spełniać żeby składać cv? Jak prowadzą rekrutację? Jest to jeden etap czy może więcej? Zależy mi na pracy.
Kandydat 2017-04-13 20:09
Jakie zarobki jako przedstawiciel handlowy?
HR Cursor 2017-04-14 07:42
Dzień dobry, uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt z naszym działem. Przekażemy wówczas informacje dotyczące zatrudnienia. Zarobki PH różnią się w zależności od projektu i klienta.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Kamil 2017-04-14 16:05
Pieniądze miały być po zakończeniu i rozliczeniu projektu, niestety dostać odpowiedź w swojej sprawie graniczy z cudem, a wypłaty jak nie było tak nie ma. Miała być praca na wyznaczonym terenie, po odmowie pracy w delegacji zwolnienie. Ciągłe oczekiwanie na projekty i obiecywanie złotych gór. Ponadto Dyrektor Regionalny dzień po odebraniu i spisaniu protokołu odbioru urządzenia stwierdza, że jest uszkodzony i ja zapłacę za naprawę... W trakcie pracy jak robicie wszystko co rozkażą jest ok, przy rozwiązywaniu umowy dramat.
Radzę omijać szerokim łukiem tego pracodawcę i odsuwanie go od przetargów.
Pozdrawiam Czytelników
5
Kamil 2017-04-14 16:06
Pieniądze miały być po zakończeniu i rozliczeniu projektu, niestety dostać odpowiedź w swojej sprawie graniczy z cudem, a wypłaty jak nie było tak nie ma. Miała być praca na wyznaczonym terenie, po odmowie pracy w delegacji zwolnienie. Ciągłe oczekiwanie na projekty i obiecywanie złotych gór. Ponadto Dyrektor Regionalny dzień po odebraniu i spisaniu protokołu odbioru urządzenia stwierdza, że jest uszkodzony i ja zapłacę za naprawę... W trakcie pracy jak robicie wszystko co rozkażą jest ok, przy rozwiązywaniu umowy dramat.
Radzę omijać szerokim łukiem tego pracodawcę i odsuwanie go od przetargów.
Pozdrawiam Czytelników
4
kubeł 2017-04-17 12:56
pracowałem tam kiedy były lepsze czasy za nadgodziny sowicie płacili.Teraz to lipa zatrudniają od cholery Ukraińców niektórzy z mojej grupy jeszcze pracują tylko narzekają ostatnie ich wypłaty to około 1600 zł.Jak pracujesz tan tyle lat zaczyna cię to irytować pozdrawiam Kubeł
6
Anita 2017-04-17 14:58
Twój wpis na km pachnie tym, że jest pisany przez kogoś z władz firmy. Co te nagrody mają do rzeczy. Żadne z nich nie jest wyróżnieniem za podejście pracodawcy wobec pracownika więc powoływanie się tu na nie jest bez sensu. Kiedy firma otrzymała te nagrody wystarczy sprawdzić, bo są sprzed kilku lat. W poprzednim i bieżącym roku nic ciekawego nie znalazłam. Np. Diamenty Forbesa - 2013 r. wyróżnienie za zajęcie 228 (serio) miejsca na liście krajowej. Nagroda jest za zwiększenie przychodów firmy. Gazele dotyczą dynamiki rozwoju firmy (ostatnia 2015 r) i również nie ma związku z jakością pracy w firmie. Hello, co te wyróżnienia mają znaczyć dla przyszłych pracowników?
A co do wytuacji pracowników w firmie Cursor (magazyn Baniocha) to wcale dobrze nie jest. WYnagrodzenie jest skonstruowane w taki sposób żeby łatwo było z niego pracownikowi uciąć. Odzywki przełożonych, że "...na twoje miejsce to jest tylu i tylu nowych" to niestety smutna rzeczywistość. Pracownik jest złem koniecznym, któremu płaci się z łaski. Socjalu praktycznie nie ma. Dodatkowo ostatnio dla zminimalizowania kosztów ściągają Ukraińców , którzy pracują za mniejsze peiniądze. Bo pieniądze to główny pryzmat przez który się patrzy w Cursorze. Niestety...
10
HR Cursor 2017-04-18 08:46
Dzień dobry, Panie Kamilu, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Justyna 2017-04-19 22:59
Czy dowiem się coś więcej o pracy dla ambasadora marki? Jakie wymagania stawia firma na początku? Czy do wynagrodzenia zasadniczego sa jakieś dodatki? Może premia za wypracowane limity? Dobrze znać pewne tematy
Dział HR 2017-04-20 08:21
dzień dobry,
Pani Justyno, chętnie odpowiemy na Pani pytania w kontakcie bezpośrednim - tel. 22 377 10 45 lub hr@cursor.pl.
Poniżej znajduje się link do naszej oferty pracy, gdzie znajdują się podstawowe informacje - w tym wypadku do Trójmiasta, ale oferta jest ogólnopolska - wszystkie miasta wojewódzkie.
https://www.pracuj.pl/praca/ambasador-ka-marki-gdansk-gdynia-sopot,oferta,5238280
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
Merker 2017-04-25 14:18
Słyszałem, że firma specjalizuje się w planowaniu i realizacji złożonych projektów sprzedażowych, obsłudze logistycznej materiałów marketingowych oraz sektora e-commerce, budowie i zarządzaniu strukturami handlowymi, merchandisingu oraz promocji. Fajny zakres działalności!
Zzz 2017-05-17 10:44
Unilever pH ds sieci ktoś coś wie jakie warunki itp?
asdfgh 2017-05-22 10:51
Za 2000 zł to niech sami sobie jeżdżą tymi autobusami i niech ludzie na nich plują
Dział HR 2017-05-24 13:45
Dzień dobry,
zapraszamy do kontaktu z działem HR. Chętnie przekażemy wszelkie niezbędne informacje dotyczące pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego.
Pozdrawiamy,
dział HR, Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Myszka 2017-05-24 22:48
Cursor to fajna firma i widzę jak są aktywni na forum.
Kocur 2017-05-27 10:49
Właśnie zauważyłem. Sami sobie wystawiają laurki. Brrrr....
4
Myszka 2017-06-04 10:40
@Kocur Nie zgadzam się z Tobą, ludzie bardzo często mijają sie z prawdą pisząc na forum. Poczucie bezkarności wyzwala chęć pisania różnych rzeczy o firmie. Natomiast aktywna firma na bieżąco ucina różne "prawdy". Jak można wesprzeć sie opiniami z forum skoro wiele jest wyssanych z palca.
Dex 2017-06-13 14:18
Pracuję w Cursor już ponad pół roku jako Merch. Mam stały teren i jeżdżę swoim autem. Generalnie praca nie jest zła. Wykładanie towaru w sklepach oraz przestrzeganie standardów. Zarobki uzależnione od ilości obsługiwanych sklepów. Mi na czysto zostaje ponad 2tys. zł. Pracuje w takich godzinach jakie mi odpowiadają. Jak dla mnie do minusów powinienem wymienić brak auta służbowego oraz umowa zlecenie. Jednak podpisując umowę byłem tego świadomy. Pensja wpływa na konto w miarę terminowo jeśli na czas wyśle się wymagane dokumenty.
2
Nieznajoma123 2017-06-15 23:46
Nie polecam współpracy !!! Nie dostałam wynagrodzenia , które mi się należało mimo, że pieniądze miały zostać przelane w ciągu 2 tygodni :) nikt nie odbiera odemnie telefonów ani nie odpisuje na wiadomości
3
Mańka 2017-06-17 13:36
Cursor ciągle istnieje i ma się całkiem dobrze dlatego nie rozumiem po co wypisywać zupełnie niezrozumiałe problemy na forum a nie w firmie? Może komuś poprawi się samopoczucie?
1
Dział HR 2017-06-19 10:20
Dzień dobry,
Szanowna Nieznajoma123, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Myszka 2017-06-20 16:50
Mam pytanie z prośba o info jeśli ktoś zna odpowiedź. Chodzi o pracę dla przedstawiciela handlowego w Warszawie, czy to jest jeszcze aktualne? Czy wynagrodzenie jest godziwe?
Tymon 2017-06-23 19:01
Ale Cursor szaleje z tymi ofertami pracy!!! Super, jest z czego wybierać i o to przecież chodzi, prawda?
Dział HR 2017-06-26 10:18
Szanowna Myszko,
wspomniana przez Ciebie oferta jest aktualna. Zapraszamy do kontaktu z nami w celu poznania szczegółów.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Ola 2017-07-03 13:54
Wypłata za maj po 20 czerwca, mamy 3 lipca, a ja dalej nie dostałam wynagrodzenia za maj :) nie polecam
2
Oni 2017-07-04 17:40
Ola, to podaj ich do sądu albo inspekcji pracy.
Dział HR 2017-07-05 10:35
Dzień dobry,
Szanowna Olu, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Mroczek 2017-07-14 09:39
Mam pytanie z nadzieją, że ktoś mi podpowie. Właśnie złożyłem cv i czekam na rozmowę ale chciałbym się dowiedzieć jak sie w firmie pracuje? Jakie warunki do pracy daje firma przedstawicielowi handlowemu?
Tampobiegl 2017-07-20 19:44
Słuchajcie czy może mi ktoś powiedzieć kilka słów na temat stanowiska regionalnego ph ?
Jakie zarobki, auto i jak premie ?
Bociek 2017-07-21 10:10
Pytanie - jakie są warunki na stanowisku kontrolera w ZTM Warszawa? (umowa o pracę/zlecenie, jakie zarobki itp.)?
Dział HR 2017-07-21 13:39
Dzień dobry,
zapraszamy do kontaktu z nami. Telefonicznie chętnie udzielimy wszelkich informacji na temat pracy na stanowisku kontrolera biletów komunikacji miejskiej.
Pozdrawiam,
Marta z działu HR
Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Nowy 2017-07-21 18:01
Widzę, że Cursor ma bardzo długą listę ofert pracy? Czy ktoś może wyjaśnić jaka jest przyczyna? Czy firma ma jakieś nowe projekty a może nowe oddziały powstają i w związku z tym potrzebuja ludzi do pracy?
Bociek 2017-08-06 10:33
Czy we wrześniu/październiku będzie prowadzony nabór na konduktora?
Ciekawy 2017-08-09 17:52
Jaki jest powód, że tak mało piszecie na forum? Ludzie chcieliby dowiedzieć się coś o firmie bezpośrednio od pracowników a tu cisza. Wakacje tak wymiotły czy jest tak dobrze i nie chce się nikomu pisać. Wylewanie złości niektórym lepiej idzie niż pozytywna opinia.
Dominika 2017-08-28 14:04
@Ola co z Twoim wynagrodzeniem? Czy rozmawiałaś z pracodawcą? Może była to jednorazowa pomyłka. Jeśli ktoś jest zainteresowany to właśnie poszukują Kontrolera biletów w komunikacji miejskiej. W ofercie jest napisane, że gwarantują stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie, pakiet szkoleń i program wdrożeniowy, możliwość skorzystania z benefitów firmowych: karta sportowa, opieka medyczna lub ubezpieczenie na życie.
Mania 2017-09-02 16:04
Sadziłam, że na tym forum pracowniczym dowiem się coś więcej o firmie. Niestety widzę, że od dawna nie piszecie i jak podejrzewam to jest dobrze, dlatego nikomu się nie chce.
obecny pracownik 2017-09-03 21:24
Zwiększona liczba ogłoszeń związana jest z nowymi projektami i konieczna jest rozbudowa struktur :)
Jeśli chodzi o pracę to można wyciągnąć ładne pieniądze i wcale nie trzeba pracować od rana do nocy :)
Wiadomo ciśnienie jest, ale to jak w każdej firmie, jedynie można przyczepić się do umowy zlecenie. Wypłata też w terminie określonym w umowie, a nawet wcześniej.
obecny pracownik 2017-09-03 21:25
Zwiększona liczba ogłoszeń związana jest z nowymi projektami i konieczna jest rozbudowa struktur :)
Jeśli chodzi o pracę to można wyciągnąć ładne pieniądze i wcale nie trzeba pracować od rana do nocy :)
Wiadomo ciśnienie jest, ale to jak w każdej firmie, jedynie można przyczepić się do umowy zlecenie. Wypłata też w terminie określonym w umowie, a nawet wcześniej.
Mieszko 2017-09-05 21:20
Cursor to bardzo udana firma , fajnie sie tu pracuje.
Dział HR 2017-09-08 12:02
Szanowna / Szanowny obecny pracowniku,
potwierdzamy, zdecydowana większość obecnie prowadzonych rekrutacji wynika z pozyskania nowych projektów. Jeśli chodzi o rodzaj umowy jest on zależny od rodzaju wykonywanej pracy i projektu.

Dziękujemy za Pani / Pana miły komentarz.

Pozdrawiamy
działu HR
Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Ventor 2017-09-08 15:43
co ty opowiadasz człowieku? nagrody i publikacje w tego typu periodykach jak Forbes się KUPUJE :-) to nic innego jak W PEŁNI PŁATNA REKLAMA danej firmy :-) obstawiam raczej że jesteś pracownikiem firmy niż naiwniakiem łykającym tego typu frazesy :-)
1
Mieszkanka 2017-09-10 22:26
Ale fajnie , że można się na forum dowiedzieć kilka spraw bezpośrednio z działu HR. Szkoda tylko, że pracownikom specjalnie nie chce sie pisać a przecież takie informacje od ludzi są bardzo przydatne dla nowych starających się dostać do firmy. Przynajmniej ja tak mam
Zostaw swoją opinię o Cursor S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cursor S.A.