logo Cursor S.A.

Cursor S.A.

Warszawa

Opinie o Cursor S.A.

Mnietek 2016-05-10 00:25
Jesteś w błędzie. Pracowałem na etacie, a nie na umowie zleceniu jak pewnie 90-98% ich pracowników zatrudnionych poza biurem w Warszawie. I dlatego trochę uwierał mnie ich "system" obliczania wynagrodzenia.
4
Cursor, dział HR 2016-06-10 09:58
Dzień dobry,

to będzie zależało od decyzji naszego Klienta czy będzie chciał przedłużyć czas trwania akcji.

Pozdrawiamy,
Cursor
Cursor, dział HR 2016-06-13 08:29
Dzień dobry,

jak najbardziej można z nami na stałe nawiązać współpracę.

Pozdrawiamy :)
Cursor, dział HR 2016-06-17 09:38
Zachęcamy do aplikowania :)
Pozdrawiamy!
aaa 2016-07-15 09:58
Najgorsza firma. Poprosilem o zorganizowanie akcji promocyjnej, niestety hostessy nie stawily się...
1
Primaaprilis 2016-07-15 23:10
Co? Dobra atmosfera w Cursorze?
Prima aprilis był 1 kwietnia.
4
nigdy więcej 2016-09-16 17:18
LIPA !!! NIEODPOWIEDZIALNA I NIEKOMPETENTNA FIRMA KTÓRA NIE SZANUJE LUDZI Z KTÓRYMI WSPÓŁPRACUJE. DO TEGO BAŁAGAN ORGANIZACYJNY. DRAMAT.
5
Dział HR 2016-09-23 11:29
Dzień dobry,

uprzejmie prosimy o kontakt z działem HR - (22) 377 10 45, hr@cursor.pl w tej sprawie. Chcielibyśmy poznać szczegóły sytuacji, która wywołała Pani/Pana niezadowolenie i poszukać rozwiązania.

Pozdrawiamy
Dział HR
Cursor S.A.
antyCursor 2016-10-11 17:21
TRAGEDIA !!! NIE POLECAM ( CHYBA ŻE KTOŚ LUBI SIĘ PROSIĆ CO MIESIĄC O TO CO SIĘ NALEŻY ).
MASAKRA !!!
ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI !!!
POZDRAWIAM TYCH CO MNIE POSŁUCHALI I ZAKOŃCZYLI Z NIMI WSPÓŁPRACĘ.
2
Marta, dział HR 2016-10-14 08:59
Dzień dobry antyCursor, szkoda, że nie mogę się zwrócić do Pani / Pana po imieniu:-(, ale przechodząc do poruszonego przez Panią / Pana problemu jest nam przykro, z powodu napotkanych trudności we współpracy z nami. Nie jest standardem Cursora opieszałość w wypłacie wynagrodzeń. Uprzejmie prosimy o kontakt z działem HR - (22) 377 10 45, hr@cursor.pl w tej sprawie. Chcielibyśmy poznać szczegóły sytuacji, która wywołała Pani/Pana niezadowolenie i poszukać rozwiązania.

Pozdrawiam,
Marta, dział HR
Cursor SA
place 2016-10-14 19:49
@kromokmno właśnie bardzo ciekawa jest tak ogromna ilość jednoczesnie odpalonych rekrutacji - czy to oznacza jakaś tak wielkie rotacje albo zwolnienia? dajcie znać szczerze jak jest bo jednak jak szukam teraz nowego pracodawcy to oczekuję jednak stabilności
Eric 2016-11-30 21:59
Też zauważyłem wiele nowych rekrutacji. Być może to taki przedświąteczny, gorący czas, kiedy pracodawcy mają zapotrzebowanie na nowych pracowników.
Olek 2016-12-02 13:49
Nie wiem jak tam jest w Baniosze właśnie mam się tam zamiar zatrudnić do pracy, to się zobaczy... jak jest naprawdę. Jak by co to mam w rodzinie prokuratora to on sobie z nimi pogada.
HR Cursor 2016-12-09 09:45
Dzień dobry,
rzeczywiście mamy obecnie zwiększoną liczbę rekrutacji. Związane jest to zarówno z nowymi projektami na rzecz naszych klientów jak również z okresem przedświątecznym. Część tych ofert pracy są to oferty stałe, część sezonowe. Informujemy o tym w treści ogłoszeń. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami na naszej stronie http://cursor.pl/kariera/
Pozdrawiam,
Marta z działu HR Cursor SA
Myszka 2017-01-06 14:34
Myślę, że firma jest pozytywnie i z szacunkiem nastawiona do pracowników. To dobry znak dla ludzi szukających u nich pracy. Czy potrzebują ludzi do pracy?
Kasia 2017-01-10 18:39
Ogólnie pracuje sie dobrze.Ale jeżeli chodzi o wyplate to masakra.Chociaż w umowie pisze ze od wyslania miesiecznego raportu jest siedem dni na wyplacenie.Zawsze wysylam ostatniego wiec 8 powinnam mieć kase a tu brak kasy.Dostaje albo 15 albo 20stego.
1
Dział HR 2017-01-11 08:35
Dzień dobry, zapraszamy do zapoznania się z naszymi ofertami pracy na www.cursor.pl/kariera. W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do dyspozycji.
Pozdrawiamy,
Dział HR, Cursor SA
Dział HR 2017-01-11 08:39
Dzień dobry, Pani Kasiu uprzejmie proszę o kontakt z Działem HR w celu wyjaśnienia przyczyny opóźnień, o których Pani pisze. Sprawdzimy to i dołożymy wszelkich starań, żeby się one nie powtarzały.
Pozdrawiam,
Marta, Dział HR, Cursor SA
hr@cursor.pl, tel. 22 377 10 24
Pozytyw 2017-01-12 13:05
Myślę że jest to w Twoim przypadku zwykły "wypadek przy pracy", który da się wyjaśnić i naprawić.
1
Natalia 2017-02-07 12:36
Firma funkcjonuje niezgodnie z prawem. Pracowałam na akcji Coca Cola przez miesiąc i nie mogłam doprosić się koordynatorki o umowę, za każdym razem obiecywanie że będzie, a później wymówki typu nie miałam czasu jechać do księgowego (bo ksiegowy przygotowywuje w tej firmie umowy do pracowników) KPINA. Oferowanie pracownikom ofert typu jeśli nie będziesz chcieć umowy to będziemy Ci dawać wynagrodzenie co tydzień do ręki. MALWERSACJE PODATKOWE NA KAŻDYM KROKU. Wynagrodzenie wypłacane z opóźnieniem nie przez pracowników firmy... Zeby odebrać ostatnią część wynagrodzenia za akcję musiałam jechać do firmy chłopaka koordynatorki! Takie rzeczy tylko w Cursorze. Umowę dostałam po 3 miesiące po akcji, po interwencji w Warszawie.
GZ 2017-02-07 13:05
Odradzam współporacę. Miałem podobną sytuację również na akcji Coca Cola. Sytuacja miała miejsce w Krakowie w grudniu 2015. Brak umów dla pracowników, pieniądze do ręki żeby uniknąć płacenia podatków. Stawki to żart. Koordynatorka na początku miła pomocna, a później same problemy i wyzwiska, kiedy chciałem dochodzić swoich praw. Nie rozumie, że umowa to prawo a nie "widzi mi się".
W ostatnim tygodniu akcji zmienia grafik i redukuje ilość osob w zespole z 4 do 2, bo kontrola z Coca Coli już była to przed samymi świętami nie przyjdą.
HR Cursor 2017-02-07 13:36
Dzień dobry,
Pani Natalio, opisany przez Panią przypadek jest niedopuszczalny w naszej firmie i zgodnie z procedurami sprawdzimy opisaną sytuację z głównym koordynatorem projektu. Uprzejmie prosimy o podanie wszelkich szczegółów bezpośrednoi do działu HR mailowo lub telefonicznie:
marta.buszko@cursor.pl lub 22 377 10 45.

Umowy w Cursorze są zawsze przygotowywane przez Dział Personalny, nie wypłacamy wynagrodzeń do tzw. ręki a sprawy podatkowe i ubezpieczeniowe są prowadzone zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami.
Będę wdzięczna za bezpośredni kontakt od Pani.
Pozdrawiam,
Marta - dział HR
HR Cursor 2017-02-07 13:41
Dzień dobry,
podobnie jak w przypadku Pani Natalii uprzejmie proszę Pana o bezpośredni kontakt z działem HR firmy Cursor w celu wyjaśnienia opisanej sytuacji.
Pozdrawiam,
Marta, HR Cursor
marta.buszko@cursor.pl, tel. 22 377 10 45
isia 2017-02-08 20:36
Jak dobrze , że jest siostrzyczka co zwie się internet.Człowiek się podszkoli i podowiaduje.Od tygodnia czekam na telefon od koordynatorki na Tarnów w celu ustalenia warunków itp.pracy jako kasjerka w Carrefour w Tarnowie,a miał być w ciągu 24 h.Przynajmniej na spokojnie dowiedziałam się co w trawie piszczy na tym forum i nie wdepnęłam w dziadostwo.
2
HR Cursor 2017-02-09 10:10
Dzień dobry,
my również doceniamy takie narzędzie jak internet:-) Skontaktujemy się dziś z naszą koordynatorką z Tarnowa w celu wyjaśnienia sprawy. Za niedogodności przepraszamy.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
tel. 22 377 10 45, hr@cursor.pl
Paweł 2017-02-10 13:30
Absolutnie nie polecam tej firmy. Wszystkim którzy potrzebują pracy, szczerze radzę wybrać dowolną inną ofertę niż Cursor. Pracowałem przy produktach znanej firmy z napojami i po zaczerpnięciu informacji od tej firmy, jak duża jest różnica pomiędzy pieniędzmi płaconymi za serwis i audyt ich napoi, a wypłatą dla pracownika, poprostu podziękowałem. Serdecznie przestrzegam przed tą firmą.

PS. Zatrważające jest że HR bardziej obchodzi dodawanie komentarzy na tym portalu, niż realne działanie w firmie. Zasoby ludzkie które przestały dla was pracować, są (?) ważniejsze niż pracownicy w terenie.
3
HR Cursor 2017-02-10 16:36
Dzień dobry,
Panie Pawle, zapewniam Pana, że HR nie tylko odpowiada na komentarze, robi też inne rzeczy:-) Jednak, aby móc reagować na ewentualne nieprawidłowości czy niejasności potrzebuje konkretnych informacji a nie ogólników, dlatego prosi osoby zamieszczające opinie o bezpośredni kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.
Jeśli chodzi o warunki pracy, zawsze je jasno komunikujemy Kandydatom i to Oni decydują czy chcą podjąć z nami współpracę czy nie.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
tel. 22 377 10 45, hr@cursor.pl
Kaska 2017-02-13 17:38
Witam.Jak długo można czekać na wypłatę.W piątek dzwoniłam do firmy i uslyszalam ze przelewy są zrealizowane.Dziś jest poniedziałek i przelewu niema.Jestem ciekawa czy jutro będzie.Jeżeli nie to ja to inaczej załatwię.W sumie jaka płaca tak zrobiona praca.
2
Olka 2017-02-13 17:47
Pani Kasiu może najwyższy czas powiadomić pip.Przeciez tak nie można powinni pani wypłacić odsetki za czekanie.Wszyscy chcą mieć wszystko zrobione na juz ale na wypłatę to czekać trzeba.Ja bym tego tak nie zostawila a potwierdzenie pani ma z banku kiedy pani wyplacaja i umowę pani też na pewno ma a w umowie pisze jaki jest czas wyplaty.Powodzenia
Cursor HR 2017-02-13 19:32
Dzień dobry, Pani Kasiu, poprosimy o szczegóły na adres hr@cursor.pl lub o kontakt telefoniczny 22 377 10 45. Nikt się z nami dziś w podobnej sprawie nie kontaktował. Niezwłocznie wyjaśnimy sytuację.
Pozdrawiamy,
Dział HR Cursor
Wiola 2017-02-15 09:25
Witam.Pracowałam w tej firmie.Wszystko jak należy.Pieniążki dostałam na czas.Dokumenty pozałatwiane,ubezpieczenia też.Firma przyjazna.
2
HR Cursor 2017-02-15 10:22
Pani Wiolu, uprzejmie dziękujemy za miłe słowa:-)
Pozdrawiamy,
dział hr Cursor
hr@cursor.pl
tel. 22 377 10 45
Mieszko 2017-02-19 10:25
Od niedawna pracuję w Cursorze ale nie żałuję decyzji o podjęciu pracy. Czytając niektóre wpisy jestem zły.
1
rozczarowana 2017-02-20 13:09
Firma tragedia.
Przepracowałam tam kilka miesięcy, ostatnio przelewy, które dostaje za wykonaną pracę nijak mają się do stawki widniejącej na umowie.
Co więcej nic nie można się dowiedzieć bo nikt nic nie wie.
Robią ludzi w balona tak jak chcą.
ODRADZAM WSZYSTKIM!!!
Nigdy wcześniej nie miałam problemu z żadną inną firmą ( interkadra, gruppo, betsma) a Cursor niestety porażka totalna.
2
HR Cursor 2017-02-20 13:20
Dzień dobry,
Szanowna @Rozczarowana, uprzejmie prosimy o kontakt z działem HR. Chętnie wyjaśnimy wszelkie wątpliwości czy nie jasności.
Pozdrawiamy,
Dział HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Mela 2017-02-24 18:54
Cieszy mnie to, że mają dużo ofert to można cos wybrać dla siebie. Poszukuję pracy w sklepie i pewnie ją znajdę. Jakie zarobki można dostać na początek? Czy rozmowa rekrutacyjna jest trudna? W jakim systemie godzinowym pracuje się? Może jeszcze coś powinnam wiedzieć?
zniesmaczony 2017-02-24 21:25
Aplikowałem do tej firmy przez telefon powiedzieli zupełnie co innego niż w rzeczywistości było jak określiła to pani z HR "nikt nie mógł czegoś takiego powiedzieć"
Nie wiem, która z tych pań wprowadza ludzi w błąd ale któraś czyni to.
Zrezygnowałem ze współpracy ponieważ nie lubię krętactwa!
2
XYZ 2017-03-02 09:19
Witam. Mam pytanie jak pracuje się przedstawicielom w tej firmie?? :) proszę o konkretną odpowiedź np z branży piwowarskiej .
HR Cursor 2017-03-03 14:36
Dzień dobry,
zapraszamy po wszystkie szczegółowe informacje do bezpośredniego kontaktu z nami.
Mamy wiele różnorodnych projektów o różnym zakresie czynności i na rzecz różnych klientów. Dlatego każdą ofertę pracy należy potraktować indywidualnie, różnią się one między sobą warunkami zatrudnienia, zakresem obowiązków, regionem.
A rozmowa rekrutacyjna na pewno nie jest trudna.:-)
Zapraszamy do aplikowania i kontaktu z nami.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
1
HR Cursor 2017-03-03 14:41
Szanowny Zniesmaczony,
poprosimy o bezpośredni kontakt z nami, aby móc wyjaśnić sytuację. Opisał Pan sytuację bardzo ogólnie co nie pozwala mi się ustosunkować do tego.
Zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam,
Marta z działu HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Dominika 2017-03-07 18:54
Na Gowork.pl jest bardzo dużo Ofert pracy z firmy Cursor S.A. czy ktoś z Was aplikował ostatnio ?
NOWY 2017-03-07 19:15
No ja od dzisiaj tam pracuje umowa podpisana itd zobaczymy czy te wszystkie komentarze mają jakieś podłożę mam nadzieje ze w moim przypadku bd okej :)
on 2017-03-10 15:13
umowa zlecenie czy o pracę?
XYZ 2017-03-14 09:59
Szkoda czasu na taką firmę... lepiej szukać bezpośredniego zatrudnienia w firmach niż u takich pośredników
Natalia 2017-03-15 17:39
Cursor S.A.to fajna agencja, można coś wybrać dla siebie. Ostatnio mieli dużo nowych ofert pracy, ułatwiają ludziom znalezienie sensownej pracy i zarobków.
Daniel 2017-03-16 17:40
Jakie Cursor ma samochody służbowe i jak z zasadami korzystania?
ss 2017-03-17 12:01
zalezy do jakiej firmy trafisz jak do kompani piwowarskiej to auto tylko do celów służbowych i tyle... a tak to cursor daje 100km możliwosci w tyg. Maja skody fabie, yaris, caddy i coś jeszcze
Natalia 2017-03-19 14:00
Czy coś więcej w temacie pracy "Ustroń - szukamy osoby do dodatkowej pracy - grafik do ustalenia" może ktoś wie?
HR Cursor 2017-03-20 09:34
Dzień dobry,
Danielu, jeśli chodzi o naszą flotę to w 90% są to samochody z segmentu B. Dominują marki Toyota i Skoda. Użytkowników obowiązuje wewnętrzna procedura flotowa oraz dodatkowe regulacje wynikające z umów zawartych z naszymi Klientami.

Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Gregor 2017-03-28 20:48
Cursor S.A. jest laureatem prestiżowych wyróżnień: Diamenty Forbesa, Gazele Biznesu, Outsoucer Roku. Myślę, że na to trzeba sobie zapracować, nikt nie wręcza wyróżnień jeśli nie ma podstaw do tego. Po lekturze wpisów i informacji o firmie widać gdzie jest prawda.
Zostaw swoją opinię o Cursor S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cursor S.A.