logo Cursor S.A.

Cursor S.A.

Warszawa

Opinie o Cursor S.A.

rozczarowana 2017-02-20 13:09
Firma tragedia.
Przepracowałam tam kilka miesięcy, ostatnio przelewy, które dostaje za wykonaną pracę nijak mają się do stawki widniejącej na umowie.
Co więcej nic nie można się dowiedzieć bo nikt nic nie wie.
Robią ludzi w balona tak jak chcą.
ODRADZAM WSZYSTKIM!!!
Nigdy wcześniej nie miałam problemu z żadną inną firmą ( interkadra, gruppo, betsma) a Cursor niestety porażka totalna.
5
HR Cursor 2017-02-20 13:20
Dzień dobry,
Szanowna @Rozczarowana, uprzejmie prosimy o kontakt z działem HR. Chętnie wyjaśnimy wszelkie wątpliwości czy nie jasności.
Pozdrawiamy,
Dział HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Mela 2017-02-24 18:54
Cieszy mnie to, że mają dużo ofert to można cos wybrać dla siebie. Poszukuję pracy w sklepie i pewnie ją znajdę. Jakie zarobki można dostać na początek? Czy rozmowa rekrutacyjna jest trudna? W jakim systemie godzinowym pracuje się? Może jeszcze coś powinnam wiedzieć?
zniesmaczony 2017-02-24 21:25
Aplikowałem do tej firmy przez telefon powiedzieli zupełnie co innego niż w rzeczywistości było jak określiła to pani z HR "nikt nie mógł czegoś takiego powiedzieć"
Nie wiem, która z tych pań wprowadza ludzi w błąd ale któraś czyni to.
Zrezygnowałem ze współpracy ponieważ nie lubię krętactwa!
5
XYZ 2017-03-02 09:19
Witam. Mam pytanie jak pracuje się przedstawicielom w tej firmie?? :) proszę o konkretną odpowiedź np z branży piwowarskiej .
HR Cursor 2017-03-03 14:36
Dzień dobry,
zapraszamy po wszystkie szczegółowe informacje do bezpośredniego kontaktu z nami.
Mamy wiele różnorodnych projektów o różnym zakresie czynności i na rzecz różnych klientów. Dlatego każdą ofertę pracy należy potraktować indywidualnie, różnią się one między sobą warunkami zatrudnienia, zakresem obowiązków, regionem.
A rozmowa rekrutacyjna na pewno nie jest trudna.:-)
Zapraszamy do aplikowania i kontaktu z nami.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
1
HR Cursor 2017-03-03 14:41
Szanowny Zniesmaczony,
poprosimy o bezpośredni kontakt z nami, aby móc wyjaśnić sytuację. Opisał Pan sytuację bardzo ogólnie co nie pozwala mi się ustosunkować do tego.
Zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam,
Marta z działu HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Dominika 2017-03-07 18:54
Na Gowork.pl jest bardzo dużo Ofert pracy z firmy Cursor S.A. czy ktoś z Was aplikował ostatnio ?
NOWY 2017-03-07 19:15
No ja od dzisiaj tam pracuje umowa podpisana itd zobaczymy czy te wszystkie komentarze mają jakieś podłożę mam nadzieje ze w moim przypadku bd okej :)
on 2017-03-10 15:13
umowa zlecenie czy o pracę?
XYZ 2017-03-14 09:59
Szkoda czasu na taką firmę... lepiej szukać bezpośredniego zatrudnienia w firmach niż u takich pośredników
2
Natalia 2017-03-15 17:39
Cursor S.A.to fajna agencja, można coś wybrać dla siebie. Ostatnio mieli dużo nowych ofert pracy, ułatwiają ludziom znalezienie sensownej pracy i zarobków.
Daniel 2017-03-16 17:40
Jakie Cursor ma samochody służbowe i jak z zasadami korzystania?
ss 2017-03-17 12:01
zalezy do jakiej firmy trafisz jak do kompani piwowarskiej to auto tylko do celów służbowych i tyle... a tak to cursor daje 100km możliwosci w tyg. Maja skody fabie, yaris, caddy i coś jeszcze
Natalia 2017-03-19 14:00
Czy coś więcej w temacie pracy "Ustroń - szukamy osoby do dodatkowej pracy - grafik do ustalenia" może ktoś wie?
HR Cursor 2017-03-20 09:34
Dzień dobry,
Danielu, jeśli chodzi o naszą flotę to w 90% są to samochody z segmentu B. Dominują marki Toyota i Skoda. Użytkowników obowiązuje wewnętrzna procedura flotowa oraz dodatkowe regulacje wynikające z umów zawartych z naszymi Klientami.

Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Gregor 2017-03-28 20:48
Cursor S.A. jest laureatem prestiżowych wyróżnień: Diamenty Forbesa, Gazele Biznesu, Outsoucer Roku. Myślę, że na to trzeba sobie zapracować, nikt nie wręcza wyróżnień jeśli nie ma podstaw do tego. Po lekturze wpisów i informacji o firmie widać gdzie jest prawda.
Mala1276 2017-03-29 22:19
Miałam okazję pracować przez kilka miesięcy. Z umową, ani z wypłacaniem pensji nie było problemu. Jednak ogólnie nie polecam. Stawki po prostu śmieszne a na akcje trzeba było jeździć na koniec Warszawy + pracę przynosiło się do domu bo musieliśmy uzupełniać raporty sprzedaży. Z tego co pamiętam to brakowało osób do pracy i nie raz była prośba aby zwerbować kogoś na akcje. Uważam że nie powinno to już należeć do naszych obowiązków. Z pracownikami nie było absolutnie żadnych przykrych sytuacji więc to ogromny plus dla nich.
2
Iza 2017-04-05 08:35
Czy dowiem sie kilku informacji w temacie pracy dla konsultanta rynku zoologicznego? Jakie warunki trzeba spełniać żeby składać cv? Jak prowadzą rekrutację? Jest to jeden etap czy może więcej? Zależy mi na pracy.
Kandydat 2017-04-13 20:09
Jakie zarobki jako przedstawiciel handlowy?
HR Cursor 2017-04-14 07:42
Dzień dobry, uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt z naszym działem. Przekażemy wówczas informacje dotyczące zatrudnienia. Zarobki PH różnią się w zależności od projektu i klienta.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
hr@cursor.pl
22 377 10 45
Kamil 2017-04-14 16:05
Pieniądze miały być po zakończeniu i rozliczeniu projektu, niestety dostać odpowiedź w swojej sprawie graniczy z cudem, a wypłaty jak nie było tak nie ma. Miała być praca na wyznaczonym terenie, po odmowie pracy w delegacji zwolnienie. Ciągłe oczekiwanie na projekty i obiecywanie złotych gór. Ponadto Dyrektor Regionalny dzień po odebraniu i spisaniu protokołu odbioru urządzenia stwierdza, że jest uszkodzony i ja zapłacę za naprawę... W trakcie pracy jak robicie wszystko co rozkażą jest ok, przy rozwiązywaniu umowy dramat.
Radzę omijać szerokim łukiem tego pracodawcę i odsuwanie go od przetargów.
Pozdrawiam Czytelników
3
Kamil 2017-04-14 16:06
Pieniądze miały być po zakończeniu i rozliczeniu projektu, niestety dostać odpowiedź w swojej sprawie graniczy z cudem, a wypłaty jak nie było tak nie ma. Miała być praca na wyznaczonym terenie, po odmowie pracy w delegacji zwolnienie. Ciągłe oczekiwanie na projekty i obiecywanie złotych gór. Ponadto Dyrektor Regionalny dzień po odebraniu i spisaniu protokołu odbioru urządzenia stwierdza, że jest uszkodzony i ja zapłacę za naprawę... W trakcie pracy jak robicie wszystko co rozkażą jest ok, przy rozwiązywaniu umowy dramat.
Radzę omijać szerokim łukiem tego pracodawcę i odsuwanie go od przetargów.
Pozdrawiam Czytelników
2
kubeł 2017-04-17 12:56
pracowałem tam kiedy były lepsze czasy za nadgodziny sowicie płacili.Teraz to lipa zatrudniają od cholery Ukraińców niektórzy z mojej grupy jeszcze pracują tylko narzekają ostatnie ich wypłaty to około 1600 zł.Jak pracujesz tan tyle lat zaczyna cię to irytować pozdrawiam Kubeł
3
Anita 2017-04-17 14:58
Twój wpis na km pachnie tym, że jest pisany przez kogoś z władz firmy. Co te nagrody mają do rzeczy. Żadne z nich nie jest wyróżnieniem za podejście pracodawcy wobec pracownika więc powoływanie się tu na nie jest bez sensu. Kiedy firma otrzymała te nagrody wystarczy sprawdzić, bo są sprzed kilku lat. W poprzednim i bieżącym roku nic ciekawego nie znalazłam. Np. Diamenty Forbesa - 2013 r. wyróżnienie za zajęcie 228 (serio) miejsca na liście krajowej. Nagroda jest za zwiększenie przychodów firmy. Gazele dotyczą dynamiki rozwoju firmy (ostatnia 2015 r) i również nie ma związku z jakością pracy w firmie. Hello, co te wyróżnienia mają znaczyć dla przyszłych pracowników?
A co do wytuacji pracowników w firmie Cursor (magazyn Baniocha) to wcale dobrze nie jest. WYnagrodzenie jest skonstruowane w taki sposób żeby łatwo było z niego pracownikowi uciąć. Odzywki przełożonych, że "...na twoje miejsce to jest tylu i tylu nowych" to niestety smutna rzeczywistość. Pracownik jest złem koniecznym, któremu płaci się z łaski. Socjalu praktycznie nie ma. Dodatkowo ostatnio dla zminimalizowania kosztów ściągają Ukraińców , którzy pracują za mniejsze peiniądze. Bo pieniądze to główny pryzmat przez który się patrzy w Cursorze. Niestety...
6
HR Cursor 2017-04-18 08:46
Dzień dobry, Panie Kamilu, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Justyna 2017-04-19 22:59
Czy dowiem się coś więcej o pracy dla ambasadora marki? Jakie wymagania stawia firma na początku? Czy do wynagrodzenia zasadniczego sa jakieś dodatki? Może premia za wypracowane limity? Dobrze znać pewne tematy
Dział HR 2017-04-20 08:21
dzień dobry,
Pani Justyno, chętnie odpowiemy na Pani pytania w kontakcie bezpośrednim - tel. 22 377 10 45 lub hr@cursor.pl.
Poniżej znajduje się link do naszej oferty pracy, gdzie znajdują się podstawowe informacje - w tym wypadku do Trójmiasta, ale oferta jest ogólnopolska - wszystkie miasta wojewódzkie.
https://www.pracuj.pl/praca/ambasador-ka-marki-gdansk-gdynia-sopot,oferta,5238280
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor
Merker 2017-04-25 14:18
Słyszałem, że firma specjalizuje się w planowaniu i realizacji złożonych projektów sprzedażowych, obsłudze logistycznej materiałów marketingowych oraz sektora e-commerce, budowie i zarządzaniu strukturami handlowymi, merchandisingu oraz promocji. Fajny zakres działalności!
Zzz 2017-05-17 10:44
Unilever pH ds sieci ktoś coś wie jakie warunki itp?
asdfgh 2017-05-22 10:51
Za 2000 zł to niech sami sobie jeżdżą tymi autobusami i niech ludzie na nich plują
Dział HR 2017-05-24 13:45
Dzień dobry,
zapraszamy do kontaktu z działem HR. Chętnie przekażemy wszelkie niezbędne informacje dotyczące pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego.
Pozdrawiamy,
dział HR, Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Myszka 2017-05-24 22:48
Cursor to fajna firma i widzę jak są aktywni na forum.
Kocur 2017-05-27 10:49
Właśnie zauważyłem. Sami sobie wystawiają laurki. Brrrr....
1
Myszka 2017-06-04 10:40
@Kocur Nie zgadzam się z Tobą, ludzie bardzo często mijają sie z prawdą pisząc na forum. Poczucie bezkarności wyzwala chęć pisania różnych rzeczy o firmie. Natomiast aktywna firma na bieżąco ucina różne "prawdy". Jak można wesprzeć sie opiniami z forum skoro wiele jest wyssanych z palca.
Dex 2017-06-13 14:18
Pracuję w Cursor już ponad pół roku jako Merch. Mam stały teren i jeżdżę swoim autem. Generalnie praca nie jest zła. Wykładanie towaru w sklepach oraz przestrzeganie standardów. Zarobki uzależnione od ilości obsługiwanych sklepów. Mi na czysto zostaje ponad 2tys. zł. Pracuje w takich godzinach jakie mi odpowiadają. Jak dla mnie do minusów powinienem wymienić brak auta służbowego oraz umowa zlecenie. Jednak podpisując umowę byłem tego świadomy. Pensja wpływa na konto w miarę terminowo jeśli na czas wyśle się wymagane dokumenty.
1
Nieznajoma123 2017-06-15 23:46
Nie polecam współpracy !!! Nie dostałam wynagrodzenia , które mi się należało mimo, że pieniądze miały zostać przelane w ciągu 2 tygodni :) nikt nie odbiera odemnie telefonów ani nie odpisuje na wiadomości
1
Mańka 2017-06-17 13:36
Cursor ciągle istnieje i ma się całkiem dobrze dlatego nie rozumiem po co wypisywać zupełnie niezrozumiałe problemy na forum a nie w firmie? Może komuś poprawi się samopoczucie?
1
Dział HR 2017-06-19 10:20
Dzień dobry,
Szanowna Nieznajoma123, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Myszka 2017-06-20 16:50
Mam pytanie z prośba o info jeśli ktoś zna odpowiedź. Chodzi o pracę dla przedstawiciela handlowego w Warszawie, czy to jest jeszcze aktualne? Czy wynagrodzenie jest godziwe?
Tymon 2017-06-23 19:01
Ale Cursor szaleje z tymi ofertami pracy!!! Super, jest z czego wybierać i o to przecież chodzi, prawda?
Dział HR 2017-06-26 10:18
Szanowna Myszko,
wspomniana przez Ciebie oferta jest aktualna. Zapraszamy do kontaktu z nami w celu poznania szczegółów.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Ola 2017-07-03 13:54
Wypłata za maj po 20 czerwca, mamy 3 lipca, a ja dalej nie dostałam wynagrodzenia za maj :) nie polecam
Oni 2017-07-04 17:40
Ola, to podaj ich do sądu albo inspekcji pracy.
Dział HR 2017-07-05 10:35
Dzień dobry,
Szanowna Olu, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco.
Pozdrawiamy,
dział HR Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Mroczek 2017-07-14 09:39
Mam pytanie z nadzieją, że ktoś mi podpowie. Właśnie złożyłem cv i czekam na rozmowę ale chciałbym się dowiedzieć jak sie w firmie pracuje? Jakie warunki do pracy daje firma przedstawicielowi handlowemu?
Tampobiegl 2017-07-20 19:44
Słuchajcie czy może mi ktoś powiedzieć kilka słów na temat stanowiska regionalnego ph ?
Jakie zarobki, auto i jak premie ?
Bociek 2017-07-21 10:10
Pytanie - jakie są warunki na stanowisku kontrolera w ZTM Warszawa? (umowa o pracę/zlecenie, jakie zarobki itp.)?
Dział HR 2017-07-21 13:39
Dzień dobry,
zapraszamy do kontaktu z nami. Telefonicznie chętnie udzielimy wszelkich informacji na temat pracy na stanowisku kontrolera biletów komunikacji miejskiej.
Pozdrawiam,
Marta z działu HR
Cursor SA
tel. 22 377 10 45
hr@cursor.pl
Nowy 2017-07-21 18:01
Widzę, że Cursor ma bardzo długą listę ofert pracy? Czy ktoś może wyjaśnić jaka jest przyczyna? Czy firma ma jakieś nowe projekty a może nowe oddziały powstają i w związku z tym potrzebuja ludzi do pracy?
Zostaw swoją opinię o Cursor S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cursor S.A.