Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-11-11 00:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przeglądałem niedawno strony internetowe z ogłoszeniami o pracy i znalzłem te wstawione przez firmę Holland Contracting sp. z o.o... widziałem że szukają pracownika fizycznego w Holandii oferują wynagrodzenie wypłacane w systemie tygodniowym, opieka polskich konsultantów na terenie Holandii oraz zakwaterowanie na terenie Holandii
zdjecie uzytkownika
migoa - 2015-11-13 04:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się tylko gdzie kończy się ich odpowiedzialność a zaczyna samowystarczalność osoby zatrudnionej, bo ja np. niestety holenderskiego nie rozumiem a nie chciałbym być w czarnej D
zdjecie uzytkownika
celebek - 2015-11-16 15:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eeee - super, że pracownikom zapewniają zakwaterowanie na terenie Holandii. Przynajmniej nie muszą się nad tymi zastanawiać.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-11-18 18:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Holandii bardzo dobrze płaca i inaczej też traktują pracowników jak widziałem, wiec jak ktoś che wyjechc to dobra opcja.
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2015-11-19 19:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fluo - 2015-10-20 11:13:47]:
jak czytam te bzdury to płakac mi sie chce -pracuje przez Holannd C juz prawie od roku na Hejsie i Nie mam powodu do nazekań praca jest faktycznie bardzo Ciezka ja pracuje na DNSI-gdzie 4 godziny zapierdziela sie na wadze pot sie leje,po 4 godzinach znow sie marznie-dlatego biore na zmiane rzeczy-ale to jest do ogarniecia poto tu jestem by pracowac-koordynatorka Aneta jest naprawde odpowiednia osoba to Super kobieta ja nie narzekam.warunki mieszkalne tez ok 4 osoby wypłata co tydzien 223 e jak sa godziny .
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2015-11-19 19:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2015-10-23 09:44:47]:
To Ty jestes jednym Wielkim NIE porozumieniem -Nie oczeraniaj tej firmy ile w niej pracowałes ? ja na poczotku chcialam uciekac 1 dnia bo tak mi polacy dali w kosc skurkobance a jednak przetrzymałam dzieki Ewci jedynej zyczliwej mi tu osoby za co bardzo jej Dziekuje jej juz Niema a ja dalej robie ten co chce pracowac Pracuje ludziom sie w głowach przewraca mysla ze zarobia za ładna gebe no nie tu potu trza wylac.
zdjecie uzytkownika
Zielony - 2015-12-03 18:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, mam pytanie czy w tej agencji wymagane jest zaświadczenie o niekaralności ?
zdjecie uzytkownika
sebuś - 2015-12-03 23:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile osób, tyle opinii jak widać, a według mnie Holland Contracting to jedna z lepszych agencji zatrudniających na terenie Holandii. Ich oferty wyglądają b. korzystnie, np. ta na pracownika produkcji spożywczej.
zdjecie uzytkownika
k - 2015-12-04 19:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktora masz konkretnie na mysli?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-12-07 23:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE DAJCIE SIE OSZUKAC TEJ FIRMIE TAK WYPŁATA JEST W TERMINIE ALE NIC POZATYM JEDZIE SIE Z TA FIRMA NIE ZAWSZE SIE JEST PEWNYM DO JAKIEJ PRACY NA KTORA TRZEBA CZEKAC NIEKIEDY TYDZIEN I DŁUZEJ NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-12-08 18:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-10-13 14:16:41]:
Ej tam kolego na e$a też co innego mówią a co innego jest ale jak lubisz podróżować to się przejedź.
zdjecie uzytkownika
nicky - 2015-12-14 02:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to oni mają naprawdę spoko warunki pracy i finansowe również, bo całkiem nieźle można zarobić :) poza tym stabilne zatrudnienie, to też na plus ;)
zdjecie uzytkownika
kysiu - 2016-01-03 15:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWNIK EKSPEDYCJI OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO
Lokalizacja: Holandia, Ochten
WIE KTOS COS O TEJ PRACY?
BYL KTOS TAM?
JAKIE WARUNKI SA?
zdjecie uzytkownika
Mnich - 2016-01-03 23:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem tyle, że na pewno płacą na czas, kuzyn mówił że że pracował w tej firmie rok temu i nie było jakoś specjalnie źle, dlatego wydaje się praca spoko
zdjecie uzytkownika
222 - 2016-01-04 23:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nicky - 2015-12-14 02:43:13]:
mam pytanie jakie stabilne zatrudnienie chyba takie ze co tydzien pracujesz gdzie indziej a nie kiedy na prace czekasz 2 tyg koordynatorki wredne pozdrawiam martunieja nie polecam zlodziieje i tyle
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2016-01-06 12:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Holandcontracting to banda złodzieji pracowałem u nich , oszukują na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
chromik - 2016-01-06 16:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ho. Nie wiem czy też słyszeliście o tym , ale ostatnio podobno można było liczyć w firmie na jakieś dodatkowe pieniądze . Nie wiem czy to była premia świateczna czy też tak szefostwo sobie rzuciło po parę groszy więcej
zdjecie uzytkownika
harlo - 2016-01-16 00:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@chomik z tego co wiem to na święta zawsze są jakieś dodatki, 200 złotych w bonach czy coś takiego, natomiast normalnie dochodzi premia a niektórzy mają opiekę medyczną.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-01-16 12:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj maz pracowal przez holland na pomidorach ponad rok i bylo ok. domki fajne praca byla. a jak niektorzy mysla ze jada na wakacje do willi z basenem to potem sa rozczarowani
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-01-21 08:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ma ktoś możliwość załatwienia pracy dla małżeństwa?
zdjecie uzytkownika
ozzy - 2016-01-31 22:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia, no raczej willi z basenem to się raczej nikt tu nie spodziewa. Widziałem jak teraz poszukiwany jest tutaj specjalista ds. rekrutacji. Zdziwiło mnie, że wymagaja niskiego poziomu języka, bo to umiejętność komunikowania się w języku holenderskim lub angielskim na poziomie minimum B1.
zdjecie uzytkownika
majk - 2016-02-02 07:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy ludzie na mieszkaniach firmowych wiekszosc narkomani i pijacy a w pracy zalezy gdzie trafisz dla mnie to patologia i te przeprowadzki a laski w pracy mysla ze awansuja jak pojda z szefem na tzw kawe do lozka co chwile sa jakies afery w pracy jak i policja na domkach nie polecam jeden malpi gaj
zdjecie uzytkownika
MAJK22 - 2016-02-02 08:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MALPI GAJ NIE POLECAM JAK I FIRMY TAK SAMO LOKATORZY NA MIESZKANIACH SLUZBOWYCH TYLKO ALKOHOL I ROZNE INNE UZYWKI POPROSTU UWAZAJCIE
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-02-03 09:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak widać każdy ma podzielne zdanie, zależy z kim sie pracuje, myślę,że sezon niedługo sie zacznie więc beda po mału kompletować osoby, ja juz mam doświadczenie w pracy za granicą w szklarniach i z checia się do nich odezwę,mają dobre stawki.
zdjecie uzytkownika
L - 2016-02-12 11:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również nie polecam tej agencji ponieważ podpisali ze mną umowę na wyjazd do Holandii i dzień przed wyjazdem i zadzwonili i zrezygnowali.
zdjecie uzytkownika
imgon - 2016-02-12 15:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba od razu wyjeżdżać za granicę @kaska. Mimo iż tylko jedno stanowisko specjalisty do spraw rekrutacji to jednak ciągle jest aktywne. Szkolenia wiem, że zapewniają.
zdjecie uzytkownika
Nicol0000 - 2016-02-24 15:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maja 0004 - 2015-09-03 09:31:58]:
Prosze powiedz jak było na jajach. Chce jechać z narzeczonym ale waham się
zdjecie uzytkownika
kubaaa - 2016-02-26 18:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to zawsze tez warto poprosić o opinie innych osób które wyjechał, na pewno w biurze też powinni takie mieć, a też dobra jest praca do opola jako specjalista ds. rekrutacji
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-01 11:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam agencji Holand Contracting pojechalem na oferte specjalna i siedzialem w domu wiecej niz pracowałem warunki mieszkalne byly straszne, chamstwo i pijacy na pokojach nie mowiac o innych urzywkach po 5 tyg wrocilem bez pieniedzy i z karami za wszsytko, szukacje innych agencji tutaj sie dorobicie kar za doslownie wszystko babki w biurach koloryzuja wszystko a przyjezdzasz i jest inaczej ta firma to dno kompletne
zdjecie uzytkownika
chromik - 2016-03-01 13:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kubaaa - 2016-02-26 18:22:33]:
rzeczywiście wszelkie swoje informacje na temat pracy w holland contracting mam od znajomych którzy tutaj pracowali. Większość poleca pracę za granicą
zdjecie uzytkownika
dor - 2016-03-01 13:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcemy wyjechać w 3 ja i moje dwie koleżanki chcemy zarobić oczywiście fizyczna praca polecacie jakas firme? z zakwaterowaniem bez jezyka?
zdjecie uzytkownika
ulinka - 2016-03-03 13:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca za granicą zwłaszcza dla niewykwalifikowanych pracowników jest cięzka ale raczej dobrze płatna . myślę ze @kubaaa ma racje pewno biuro ma opinie od osób których wysyłali do pracy
zdjecie uzytkownika
Katowice - 2016-03-03 18:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie w niedziele do pracy na Orchidey 05.03.16 pisać na maila iza.iza63@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Katowice - 2016-03-04 21:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie na Hollandie w niedziele adres NL2651 KV BERKEN EN RODENRIJS praca od poniedziałku proszę o kontakt osoby które wyjazd maja 06.03. pisać na maila iza.iza63@vp.pl lub osoby które tam są Jakie warunki mieszkaniowe i praca ? proszę pisać z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
Prawda84 - 2016-03-10 13:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,nie polecam firmy HC. Kilkakrotnie potrafią przeprowadzić cie w jednym tygodniu. Łózka piętrowe, kary za nic. Bylam swiadkiem jak (usunięte przez administratora) miała problem kiedy szef zwrócił się do niej po holendersku , brak języka holenderskiego u koordynatorów świadczy o poziomie agencji. Moja koleżanka również zwróciła uwagę na to ze jej (usunięte przez administratora) też nie mówi po holendersku ( śmiechawa ) Jaka firma , tacy pracownicy. Śmiech na sali...nie polecam, ostrzegam.
zdjecie uzytkownika
Prawda84 - 2016-03-10 14:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapomniałam dodać,że praca po przyjeździe nie jest dla wszystkich. Nie którzy opłacają mieszkanie a siedzą po 2 tyg bez pracy. Nie wierzcie co mówią w polskim biurze...pic na wodę. (usunięte przez administratora) bez języka, koordynator ktory nie mówi po holendersku tylko angielsku i to ledwo co....porazka.
zdjecie uzytkownika
Soooniaa - 2016-03-16 17:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś w niedziele do steenbergen na pomidorki ?
zdjecie uzytkownika
merlik - 2016-03-20 17:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest taka możliwość jeszcze @Soooniaa ? Słyszałem coś o tym i podobno się opłaca, wiadomo praca jest ciężka, no ale legalna, bo holenderska umowa o pracę plus jeszcze ubezpieczenie
zdjecie uzytkownika
Agata;) - 2016-04-11 19:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Maz dostal oferte oferte wyjazdu na papryke albo do kurczakow..No i tak sie zastanawiamy...O papryce malo co pisze,a o kurczakach ze z godzinami nie jest najgorzej...Gdzie polecacie jechac???
zdjecie uzytkownika
Byłam tam - 2016-04-15 10:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swoją opinię oprzeć chce na własnych spostrzeżeniach i tym co widziałam. Otóż jestem bardzo zawiedziona na tym biurze. Będąc w pl i szukając pracy w holandii a specjalizuje się głównie w pracach szklarniowych przy pomidorach wybrałam to biuro ze względu na opis jaki prezentują na swojej internetowej stronie oraz filmie na YouTube. Niestety nie miałam znajomych którzy by wcześniej pracowali przez hollandcontracting także nie mogłam się dowiedzieć jak wygląda praca oraz jakie są lokalizacje mieszkań. Zacytuje warunki mieszkaniowe z ich strony "dbamy o wysoką jakość miejsc zakwaterowania. Z uwagą dobieramy lokalizację udostępnionych mieszkań, by w pobliżu znajdowały się centra handlowe i banki. Od korzystających z nich osób oczekujemy, utrzymania ich w należytej czystości i dbałości o powierzone elementy wyposażenia i sprzęty".
Otóż moje pytanie do Pań z biura jest takie: Dlaczego nie informujecie na swojej stronie oraz filmie promującym że lokujecie ludzi zarówno w domach jak i na kempingach?
Jechałam do biura podpisać umowę kilkaset kilometrów z myślą że warto bo biuro solidne i dba o pracownika i o to by godnie mieszkał. Prawda niestety okazała się taka że trafiłam do domku na campingu dosłownie horror. Do sklepu 10km camping umiejscowiony w szczerym polu z daleka od miasta. Jeżeli ktoś nie zrobił wystarczająco dużo zakupów po pracy to nie ma możliwości żeby podjechać i zrobić zakupy bo za daleko rowerem. Do tego elementy na tym bungalo jakich można było spotkać to świadczy o tym że coś tu nie jest tak jak być powinno. Bujki czy melanż oczywiście można było zgłaszać ale co z tego jak za jakiś czas przyjedzie nowy element a hollandcontracting nie wymaga żadnych zaświadczeń o niekaralności. Jeżeli chodzi o dojazdy to powinny być darmowe tak jak ma większość uitzendbureau. A jeżeli chodzi o biuro w polsce a biuro w de lier to są to dwa odrębne biura i dwa zupełnie inne podejścia, Panie z polskiego biura są sympatyczne i nie mam żadnych zastrzeżeń ale biuro holenderskie to już jest inna bajka i podejście rutynowe" jak się nie podoba to wy********j".
Na sam koniec chciałam powiedzieć że w przeciągu kilku przepracowanych lat na terenie Holandii miałam okazję pracować przez różnych pośredników posiadających biura zarówno w pl lub tylko w nl i nigdy jeszcze nie byłam tak przerażona jak po wyjeździe prze Holland Contracting ale cóż jak się samemu nie sprawdzi to się nie przekona jak jest.
zdjecie uzytkownika
isia - 2016-04-19 10:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam tam - O co ci właściwie chodzi? Czyli pojechałaś z hollandcontracting i nic ci nie powiedzieli i ci się mieszkanie nie podobało? Jak wrzucasz opinie to niech ona będzie przydatna dla innych co tu szukają bo teraz nie wiadomo o co konkretnie chodzi, jak kempingi to wiadomo że nie są w centrum miasta, ludzie jadą różni i nigdy nie przewidzisz kogo spotkasz takie uroki wyjazdu do Holandii. Za dojazd się płaci i mówią o tym na rozmowie. Jak praca bo tego się chyba wszyscy chcą przed wyjazdem tutaj dowiedzieć? Co robiłaś? Ile byłaś? Jestem zapisana na maj. Też pracowałam u różnych pośredników- i mam wrażenie że trochę mało wiesz…
Mój brat tam siedzi prawie rok to wiem jedno oni PŁACĄ i czekam na wyjazd.
zdjecie uzytkownika
viki - 2016-04-19 17:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jakiej pracy jedziesz @isia,? szukam pracy na wakacje i potrzebuję odpowiedzi własnie na pytania które zadałaś. Może się jeszcze odezwiesz i napiszesz swoja opinię?
zdjecie uzytkownika
isia - 2016-04-21 11:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@viki najlepiej dowiaduj się telefonicznie. Zapisz się na stronie i podaj im termin jaki dla ciebie jest dobry. Ja myślę o jakiś kwiatach i cebulkach ale zobaczymy co będzie w maju.
zdjecie uzytkownika
bęc - 2016-05-06 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie nie ma żadnej oferty pracy bo wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia jakie zapewnia firma.
zdjecie uzytkownika
mastero21 - 2016-05-09 17:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam firma oszukuje są winni mi kasę za dwa przepracowane dni w pewnej firmie rzekomo twierdza ze w te dni nie figuruje na liście mimo ze bylem kierowca i z gps chyba widac ze w pracy bylem ale upierają sie przy swoim nie polecam firmy
zdjecie uzytkownika
rawo - 2016-05-12 10:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odbijasz sie na firmie albo podpiszesz liste to masz potwierdzenie. jak zapomnisz to nie udowodnisz ze byles w pracy. szef nie wie ze ma wyslac godziny bo ich nie ma. chyba znam twoj przypadek mastero21. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zonk25 - 2016-05-16 23:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAGA (usunięte przez administratora) W POLSCE MOWIĄ CO INNEGO , PRZYJEZDZASZ I JEST INACZEJ, CZYLI MIESZKASZ W INNYM MIESCIE , ZUPELNIE INNA PRACA A NAJWAZNIESZE JEST TO ZE PLACISZ KARY ZA NIC NP. ZA NIE UMYTĄ SZKLANKĘ W ZLEWIE! WSZYSTKO ZEBY FIRMA ZAROBILA NA PROSTYM CZLOWIEKU. LOZKA PIETROWE , KOORDYNATORKA W SZPILKACH I OKULARACH BEZCZELNA I AROGANCKA , OBRABIA TYLKEK INNYM KOORDYNATORKA.FARSA.NIE POLECAM I OSTRZEGAM . BYLAM KROTKO I SZYBKO ZNALAZLAM PRACE PRZEZ INNE BIURO BO INACZEJ ZOSTALABYM Z DLUGAMI.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-18 18:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moja opinia dotyczy sie samej agencji pracy jak i zakladu w ktorym pracuje. Otoz pracuje w Hoogeven w firmie HFP zajmujaca sie przetworstwem drobiu. Jezeli tu sie wybieracie przez ta firme zdecydowanie odradzam. Firma Holland Contracting to firma ktora wogole nie szanuje swoich pracownikow. Za domek place 90euro spalem na pietrowym łozku w schowku na szczotki we dwie osoby (widzialem tez pokoje 3 osobowe prosze sobie to wyobrazic) chetnie daja zarobic jako kierowca (odrazdzam) dostajesz 25 euro za tydzien, jestes na kazde zawolanie kordynatorki musisz jezdzic po ludzi jezeli ktos zostal w pracy albo zostal zwolniony oczywiscie za darmo albo glupi usmieszek kordynatorki. Za kazda ryske musisz placic od 230euro w zwyz nawet do 1000 euro. Co tydzien auto jest sprawdzane przez kontrole z Hollandu czy byles na myjce i czy auto jest dokladnie cale odkurzone oczywiscie za wlasne pieniadze czyli z 25 zostaje wam 15 :). Teraz poszedlem na prywatne mieszkanie bo lubie moja prace a mialem dosc biurowych warunkow za te kase, tak szanuja swoich pracownikow ze dostaje tyle samo po ich wyliczeniach a za mieszaknie place mniej o co tu kaman niewiem ale nie dajcie sie zwiesc przez tel.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-05-21 22:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mnie się nie podoba to ze w domku mieszkają Panie i Panowie.Panowie nie wszyscy dbają o porządek,a jak jest nieczysto to kara jest dla wszystkich.jeden pan mi odpowiedział jak jest brudno to se posprzątaj.Ja nie po to jadę do pracy żeby za kimś sprzątać.Panowie powinni mieszkać osobno.jeszcze mi się nie podoba ze firma robi przeprowadzki z domku na domek za miesiąc czasu nawet 3 razy.Człowiek przyjdzie zmęczony po całym dniu pracy oni zadzwonią ze się masz przeprowadzić i masz wtedy wszystkiego dość.Co do firmy nie mam zastrzeżeń są wypłacalni,koordynatorki są miłe.jeszcze jedno lodówki w mieszkaniach nie których są fatalne bo są małe na przykład w domku mieszkało masz 5 osób o lodówka malutka na jedną półkę 2 osoby.Oczywiście jedzenie które się przywiozło się popsuło bo nie było gdzie trzymać.tak że jedzenia niema co dużo brać.
zdjecie uzytkownika
roland24 - 2016-05-26 23:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie ja pracowałem na tak zwanym heysie na kurczakach robiłem wszystko o co mnie prosili bo zależało mi na pracy a z uwagi na to ze nigdy nie pracowałem w tej branży to bylem zielony co i jak trafiłem na produkcje masakra jakas ...moim szefem byl Polak który wszedł tak głęboko w d... Holendrom ze jak popsuje sie maszyna to on skacze i naprawia za mechaników którzy poto tam sa ale poco jak można przydziobac wten sposób holedrom co mię jest tam tez jego milosc .hmmmm panoszy sie tam jak szara ges bo jej chłopak jest majstrem Polaków a jest taki jeden Polak który myśli ze wszystkie rozumy pozjadał bo jest tam juz 5 lat a jeszcze nie wspomnę o takim jednym gościu który myśli ze jest pępkiem świata to sa ludzie którzy. Tam wspólnie zaczynali i sa z jednej miejscowości i oni właśnie decyduja kto ma odejdc a kto nie dzieki nim odszedlem z tamtad bo powiedzieli ze jestem za wolny a czas to pieniądz no fakt i mnie zwolnili ale najpierw jak sepy obserwowali moje poczynania i stwierdzili ze sie nienadaje do tej pracy ..zkontaktowalem sie z panią A... Kordynatorka i powiedziałem co i jak a ona powiedziane ze cóż ze trudno ze nie mogą mnie przenieść gdzies indziej bo nie ma takiej obci jak cie zwolnis to juz nie masz wstępu do ich firmy zamiast zapewnić inna prace ale poco nie polecam tej firmy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Holland Contracting!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert