Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting


Oceniono 251 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Holland Contracting
Zwycięstwa 14
44-100 Gliwice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-08-21 21:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gabuska - 2014-08-12 10:38:47]:
Hej Gabuniu. Ja pracuję już w Polsce na umowę zastępstwo, po czym chyba dalej wrócę do NL.
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-08-22 09:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasiek dzisiaj jadę podpisać umowę.Mój mail mikosa123@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-08-22 16:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze z tego pośpiechu pomyliłam maila:(
mikosa193@gmail.com :)
zdjecie uzytkownika
kasiek34 - 2014-08-22 18:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok juz mam umowe.zaraz wysle Ci meila pozdro
zdjecie uzytkownika
kasiek34 - 2014-08-22 21:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shilla - 2014-07-08 17:49:31]:
Hej shilla jednak udalo sie i jade w niedziele 24.08 czekalam tydzien na oferte
zdjecie uzytkownika
onaxx - 2014-08-23 12:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pyt: ile kasy trzeba wziąć na pierwszy wyjazd opcjonalnie?

zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-24 12:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrałem 100 €.
zdjecie uzytkownika
a - 2014-08-24 13:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema moze ktos wie czy na jesien maja duzo wyjazdow do pracy i czy idzie cos zarobic z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
onaxx - 2014-08-24 22:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedź Adrian :)
a jak wygląda kwestia z tel załatwiać na miejscu ? czy swój z roamingiem? i ile bagażu można wziąć ?
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-24 23:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sądze a... Mnie ściągnęli na ofertę specjalną i od środy jak tutaj jestem nie znaleźli dla mnie pracy. Przedwczoraj byłem na jeden dzień w pracy (14h) i był zaje*. Nie gódźcie się na OFERTĘ SPECJALNĄ!!
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-24 23:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma za co :) W biurze w Gliwicach dawali za free karty do tel z sieci Lebara. Co prawda na koncie nie ma środków, zanim nie doładujesz, ale ktoś z rodziny bedzie mógł się z Tobą skontaktować. Ja zabrałem ze sobą dwa aparaty. Przez całą drogę do Holandii (Polska, Niemcy, Holandia) miałem sieć z Orange. Roaming aktywował się sam (Xperia Z) Są bardzo wysokie stawki za połączenia i SMS. Jeśli nawet ktoś do Ciebie dzwoni to i tak kasa ucieka z Twojego konta... Może inaczej jest po zakupie jakiś pakietów z Orange. A co do bagażu to można ze sobą zabrać DWIE DUŻE TORBY oraz PLECAK PODRĘCZNY.
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-08-25 12:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja najpierw nie brałem specjalnej i długo czekałem, potem pojechałem na specjalnom i po tygodniu dorywczej czyli idziesz tam gdzie cię potrzebują, już była stała robota. Po urlopie wracasz już do swojej firmy. wszystko zależy jak trafisz.
zdjecie uzytkownika
onaxx - 2014-08-25 18:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest opcja żeby wyjechać na pierwszy raz na 5- 6 miesięcy czy słabo teraz z pracą na jesień/zimę ?
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-08-27 19:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek. - 2014-08-21 21:33:54]:
hejka piotrus ja jestem w holandi ale z innego biura bo nie mieli narazie dla mnie ofert jest masakra pracuje na filetowaniu piersi z kurczakow a czemu zjechales z tamtad
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-08-27 21:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za ciężko mi było...
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-08-28 15:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gabuska jak wygląda praca przy filetowaniu piersi z kurczaka? Z góry dziękuje za odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-08-29 17:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. wyjeżdżam teraz w niedziele ( 31.08.2014 r ) z Gliwic do NL wysyła mnie tam Holland Contracting i mam mieszkać na terenie CAPELLE AAN DEN IJSSEL / REVIUSRONDEEL ... zamieszkiwał ktoś już tam ? jak tam jest i ile mieści się osób w jednym mieszkaniu ?
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-08-29 22:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,

Czy wybiera się ktoś z pomorskiego na rozmowę do biura w Opolu?
Jeśli tak - zapraszam na maila: holandia.wyjazd@gmail.com
Razem łatwiej znieść trudy podróży :)

zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-08-30 15:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian - 2014-08-28 15:14:08]:
Poprostu stoisz przy stole i sciagasz filety z hakow i wycinasz tluszcz skory i kosci
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-08-30 15:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian - 2014-08-28 15:14:08]:
Poprostu stoisz przy stole i sciagasz filety z hakow i wycinasz tluszcz skory i kosci
zdjecie uzytkownika
ja94 - 2014-09-01 13:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ile zarobie tygodniowo po odciagnieciu wszystkich kosztow mając 20 lat?
zdjecie uzytkownika
pinki - 2014-09-02 00:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka jechałem z hollandu na gotowa oferte nie specjalna jak sie okazało po przyjezdzie wlepili mi opinie specjalna jesli idzie o domki to sa ok ale ludzi mieszaja czasem jest koles z laska w jednym pokoju byłem równiez kierowca w biurze oferuja 25 euro za tydzien gdy w rzeczywistosci jest 17 euro druga sprawa kary za jezdzenie autem to koszt 235 euro a jak sie nie zglosi 475 euro czasem jest tak ze placi sie kare za szkode kturej sie nie zrobilo ale z dockholland sie nie wygra upierdalaja kase od razu system plac tez nie za ciekawy nie bylem na wiekowce a takie jest traktowanie czy sie robi na ranoi na noc czy na południe to bez ruznicy kasa ta sama 200 euro na tydzien tak jak w firmie WEKO zmiana obojetna nie wyplacaja sobót ani świat czy niedziel tak jak jest w umowie ogulnie firma ok ale z kasa kłamia i zdzieraja z karzdego ile tylko idzie jeśli chodzi o koordynatorów - na poczatku ok ale po 2 tygodzniach pracy koordynatorzy zaczynają okłamywać i oczerniac ludzi w ciągu 12 tygodni pracy mialem 7 przeprowadzek a z Cita Romana do najbliższego sklepu po jedzenie jest 30 minut drogi ogulnie nie polecam tego biura
zdjecie uzytkownika
Tomiii25 - 2014-09-02 11:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam juz miesiac na oferte, dzis dzwonilem, babka z biura powiedziala ze najpierw szukaja ofert dla ludzi ktorzy siedza w Holandii a nie w PL :/
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-28
Żródło: Gowork.pl
HAGA I ROTTERDAM
( )
PRACOWNIK W SEKTORZE OGRODNICZYM - PRACA W SZKLARNIACH, HALACH I SORTOWNIACH Miejsce pracy: Hollandia   HOLLAND CONTRACTING Sp. z o.o. - Jesteśmy agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat nr. 691 wydany przez Marszałka Województwa Opolskiego. Posiadamy oferty pracy tymczasowej na terenie Holandii.   KWALIFIKACJE:
zdjecie uzytkownika
Kasia 94 - 2014-09-02 13:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) dzwoniła do mnie dzisiaj Pani z biura w Gliwicach. Zapytała mnie kiedy pasowałby mi wyjazd, po czym powiedziała, ze muszę sobie założyć konto walutowe przed podpisaniem umowy i umówiła się ze mną na czwartek. Nie wiem czy te spotkanie gwarantuje mi prace. W każdym razie opinie, które tutaj wyczytałam trochę mnie zraziły.
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-09-02 14:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, już trochę pracuje w Holland i widzę , ze na forach najbardziej niezadowolenia są ci co sami smrodu za sobą narobili. Jeden koleś dwa samochody zdemolował-poskakał sobie po dachu hehehe, i co miał za to nie zapłacić? To kto zapłaci? ja co pracuję uczciwie? Ci co dobrze robią siedzą cicho. Ci co nie rozumią o co chodzi i się nie spełniają w robocie piszą. Duzo można gadać o pośrednikach. Holland płaci i kasa jest jasna. Tyle mówie na 100%.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski