Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
Rodak - 2015-06-26 21:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam takie przemyślenia że pracując w Hollandcontracting nie wszyscy wiedzą na co się umawiali. Czystość w mieszkaniach jest sprawdzana bo bez tego zaczyna się tam masakra. Ja tez kilka lat jeżdże do Holland i dobrze to znam. Jak trafisz na syfiarzy to ich siłą nie zmusisz żeby zbierali za sobą swoje graty. Jedyne co ich mobilizuje to te kontrole (i to nie wszystkich).Nie macie pojecia co Polacy zcasem potrafią zrobić, sikać na materace i jeszcze inne gorsze rzeczy o jakich wstyd tu pisać. Jest jasne że jak masz zakaz palenie to jak masz pety w popielniczce to łamiesz zakaz. Zwolnień widziałem wiele ale ci co się pojawiali to czasem kompletna pomyłka. Baidolicie ale jedziecie z agencjom. Jak masz wszystko prywatne i sam sobie umiesz poradzić to sobie radzisz i nic od nich nie potrzebujesz. A tu ciągle wydzwanianie do koordynatorek i marudzenie o wszystko, jakieś skarżenie. W autach jest jak na domkach jak dbasz to masz. Przedszkole rodacy! Przedszkole! A porządni ludzie, którzy cierpią przez takich co nam opinię wystawiają tylko się wstydu muszą najeść.
zdjecie uzytkownika
Sandy - 2015-07-03 00:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Van Der Saar. - 2015-06-22 05:49:59]:
To może powiesz gdzie pracujesz ja jest tak dobrże
zdjecie uzytkownika
Mongolia - 2015-07-03 17:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"HAHA" tak określę tą patologiczna firmę. koordynatorki lizą du*e zdzierają z ludzi nie male pieniądze i jeszcze im mało. jeżeli trafisz na fajną ekipę to jest luz aaa i o ile nie przeniosą Cie gdzieś indziej co jest znane w tej firmie. nie ma co się rozpakowywać bo nie wiesz kiedy przeniosą Cie na inny domek. Z pozdrowieniami dla 10 w Lepelstraat. POKÓJ.<3
zdjecie uzytkownika
Grzesiekkk - 2015-07-11 00:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Van Der Saar. Twoja opinia bardzo mi pomogła, bo miałem długi czas zagwozdkę, czy aplikować do tej agencji, bo jestem zainteresowany tego typu pracą za granicą. Rozwiałeś moje wątpliwości. Widzę, że szukają teraz głównie pracowników do Den Haag i Hoogeven. Ciekawe, czy stawki są podobne w tych dwóch miastach, czy jest rozbieżność.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-25 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tylko co do jednego macie rację.Chodzi o przenoszenie z domku na domek to jest masakra .pracujesz około 12 godzin jedziesz na domek a tu ci dzwonią ze masz się przeprowadzić. .Wtedy cię jasny ślak trafia.Pozatem jest wszystko wporządku wypłata na czas.Panie koordynatorki są bardzo miłe.
zdjecie uzytkownika
izabela - 2015-08-02 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywiezli mi męza na jakieś zadupie,gdzie nawet nie ma dobrzego zasięgu do domku gdzie nawet nie było dla niego miejsca same ćpuny nawet nie miał sie z kim dogadać brud syf na smieciach sie mozna wywrócić takie agencje powinno sie zamykać bo w Gl;iwicach mówili co innego, dajcie spokój żeby człowiek po tylu godzinach jazdy nie miał sie gdzie nawet położyc, tragedia narazilismy sie tylko na koszty nikomu nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
boos - 2015-08-03 12:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A dokladnie to gdzie Twoj maz mieszka bo tez mialem podobna sytuacje.
zdjecie uzytkownika
sobol - 2015-08-03 19:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PATOLOGia
zdjecie uzytkownika
hola - 2015-08-10 12:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak po prostu z minuty na minute informuja cie ze niestety musisz sie przeprowadzic? ale czym to jest @kris postepowanie? moze sie to juz poprawilo. ja tez jestem zainteresowana praca przez agencje Holland Contracting bo wlasnie daja stale wynagordzenie, zakewateresowanie, gdze napisali ze nawet jest dostep do bezpltnego internetu.. ale czy sa mzoe jakies inne oferty bo narazie nic nie widze chyba ze trzeba bezporsrednio do nich napsiac?
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-08-12 13:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hola - 2015-08-10 12:28:54]:
Jest to umotywowane tym, ze hc glownie zapelnia zapotrzebowanie na pracownikow tymczasowych. Jesli w danym miejscu takie zapotrzebowanie sie konczy, przenosza cie gdzie indziej. Bez zapowiedzi i bez prosb.
zdjecie uzytkownika
Hc - 2015-08-19 12:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hc oszusty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dno odradzam ta agencje zdecydowanie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-08-19 12:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie spokój z hc okradają z każdej strony. Mieszkanie 90e warunki żenada. Ubezpieczenie i opieka koordynatora 38e niema żadnej opieki a kasę kradną. Odradzam ta agencje totalne dno.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-08-30 11:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda OSZUSTY okradają ludzi kary za byle co. Najgorsza agencja pracy w której pracowałam a pracowałam przez 6 agencji pracy.
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-08-30 20:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tobą stary w 100%,hc to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] razem z tymi koodrynatorkami z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wysranymi
zdjecie uzytkownika
My - 2015-08-30 22:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecamy się przekonać jak jest. My z mężem tam nie widzimy żeby okradali. Mieszkania są różne ale kasa jest zawsze zgodna. Zawsze można zgłosić jak się coś nie zgadza czy jak ci coś nie pasuje. Łatwo od złodzieji wyzywać jak pewnie samemu się zawaliło temat już się na takich sporo napatrzyło. Sporo tam takich naszych i to jeszcze chyba się długo nie zmieni. Pozdrawiamy E-KI-PE.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-09-02 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZŁODZIEJE PRAWDA
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-09-02 09:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Direct People sobota 150% płatna nie jak hc 125% złodzieje. Niedziela 200%. Żadnej opieki smiesznej ubezpieczenie 20eur tydz. Hc 38eur złodzieje. Mieszkanie 70eur tydz. Hc 90eur złodzieje. Żadnych kar za byle goowno. Praca na magazynach stawka 11.60 eur godz. Hc praca w syfie za 9.16eur. ODRADZAM HC SYF SMRÓD BRUD I UBÓSTWO. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-09-02 09:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Direct People sobota 150% płatna nie jak hc 125% złodzieje. Niedziela 200%. Żadnej opieki smiesznej ubezpieczenie 20eur tydz. Hc 38eur złodzieje. Mieszkanie 70eur tydz. Hc 90eur złodzieje. Żadnych kar za byle goowno. Praca na magazynach stawka 11.60 eur godz. Hc praca w syfie za 9.16eur. ODRADZAM HC SYF SMRÓD BRUD I UBÓSTWO. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-09-02 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ŚMIEĆ PRAWDA ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 09:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-09-02 09:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja ścierwo.
zdjecie uzytkownika
Browar - 2015-09-02 09:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda ścierwo. Za 40godz pracy w syfie budzie 210eur jak macie coś w głowie to w Polsce da się to zarobić chyba że jesteście burakami bez szkoły i bez mózgu to róbcie przez tych oszustów a oni się śmieją z was i jeszcze jak im się coś nie spodoba to karę dostaniecie.
zdjecie uzytkownika
666 - 2015-09-02 09:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szma.. kur.. i oszust. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2015-09-02 09:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkania w dobrym stanie ludzie co wy piszecie pracowałam przez tą agencje mój pies ma lepszą budę na podwórku niż holandcontracting mieszkania sami pewnie mieszkacie w takich warunkach w Pl dlatego piszecie że hc ma dobre warunki na mieszkaniach oni łapią okazję na mieszkania biorą najgorszy syf za małe pieniądze wdupia tam 8 osób wezmą z każdej po 90eur tydz to mają z takich buraków 720eur oni tyle za ten syf płacą miesięcznie a polskie buraki dają się robić w hhuujjaa.Polskie buraki pracujący przez agencję ZŁODZIEJ. POZDRAWIAM BEZ MÓZGÓW
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 10:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-09-02 10:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko kiedyś hc było jedną z lepszych agenci pracy teraz tam jest gnoj odradzam zdecydowanie
zdjecie uzytkownika
Marcys - 2015-09-02 10:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobol Otto od dawna jest lepsza agencja pracy od Holandcontracting.Maja Lepsza warunki płacowe i mieszkalne. Mieszkanie w Otto 75eur tydz nie 90eur jak Hc. Ubezpieczenie 21eur tydz a nie jak Hc 38eur tydz. Sobota za 150%. HC 125%. NIE PORÓWNUJ OTTO DO WSIURSKIEJ AGENCJI JAKA JEST HOLANDCONTRACTING. POZDROWIENIA 600
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert