Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-22 19:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazik - 2014-10-22 13:43:34]:
wiesz moja rodzina tam kupe lat pracowala i nigdy nie nazelali jezeli nie pojade nie przekonam sie...a jezeli faktycznie bedzie lipa to bede wiedziala zeby tam juz nie jechac...
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-10-23 15:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
denerwuja mnie takie komentarze bo ja pracuje dwa i pol roku w hejs food i po pol roku dostalam podwyzke praca super ludzie tez. nie rozumie was.no ale jak sie nie chce pracowac to potem takie opinie wychodza...
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-23 15:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam...Jade na oferte specjalna w niedziele mam wyjazd z kedzierzyna jedzie moze ktos???
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-10-24 12:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos slyszal o ukladaniu towaru w markecie w Nl? Nie wolno tam po naszemu rozmawiac,,,z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
kasiULKA - 2014-10-27 12:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tym zakazem rozmawiania po polsku? na serio jest taki absurdalny zakaz? to daje do myślenia...wiecie czy obecnie coś w gastronomii można u nich załapać?kasowo jestem elastyczna i nie wymagam wiele byle mnie tylko nie zakwaterowali w jakiejś budzie dla psa. no wlaśnie a jak jest z zakwaterowaniem ze strony firmy?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-28 08:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ten zakaz mówienia po polsku to chyba nie w holandzie, bo pracuje tam juz dlugo i nic takiego nie slyszałem, a dodatkowo oni nie maja prac żadnych w markecie ukladanie towaru jakies...po co ktos sieje zamet, to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-10-29 18:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niunia - 2014-10-23 15:20:15
ha ciekawe czemu tak szybko dostałaś podwyżkę, czym ty nazywasz praca no tak chyba ta podwyżkę sobie zapracowałaś ale chyba dupa bo w tej firmie nie ma mowy o podwyżkach. A jak dajesz dupę na prawo i lewo to się wybijesz hehe
zdjecie uzytkownika
vil - 2014-10-29 18:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
HEJ, CZY KTOŚ ZNA NAZWĘ NOWEJ FIRMY BYŁEGO SZEFA HOLLAND????
BO OFEROWANE SA LEPSZE WARUNKI PRACY I PŁACY. JAK BYŁ SZEFEM TEJ FIRMY PARĘ LAT TEMU BYŁO OK ALE JAK ODSZEDŁ TAK ZACZĘLI OKRADAĆ LUDZI I DLATEGO TERAZ JEST TAM JAK JEST JEDNO WIELKIE ZŁODZIEJSTWO - BRAK SŁÓW.
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-10-31 05:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie jak on byl zupelnie inaczej wygladal holland
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-10-31 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam we wtorek mam byc w biurze w Gliwicach,z dowodem i nr.sofii wyjazd w niedziele,opłaca sie jechac?
zdjecie uzytkownika
barak - 2014-11-09 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldi - 2014-10-31 15:54:26]:
nie jedz
zdjecie uzytkownika
katowice - 2014-11-09 20:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldi - 2014-10-31 15:54:26]:
nie polecam! a tym bardziej oferty specjalnej. zlodzieje
zdjecie uzytkownika
pomidorek - 2014-11-10 22:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,pracuje u jednego z klientow przy pomidorach. Firma w De Lier. Nauklady tu nie ma zadnej rady, jesdna wielka mafia. Pan w okularach bedacy pracownikiem obcina holendrow zarzadzajacych szklarniami wlosy, co przyjazd wrecza prezenty, zaprsza do siebie na wakacje, nic nie robi caly dzien majac za to dodatkowe wynagrodzenia, a niekorzy co potrafia robic nie maja z tego nic. Podpiepsza kazdego kto mu nie podpasuje. W tej firmie licza sie uklady, chocbys robil za 3ech i tak bedziesz traktowany ponizej kreski.Nie polcam w 100%
zdjecie uzytkownika
duzy banan - 2014-11-10 22:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinia o HC zaczyna sie i konczy na panach z transportu. to oni wprowadzaja zamieszanie, sa niegrzeczni, czasem wrecz posuwaja sie do zastraszania pracownikow. Wydaje im sie ze pozjadali rozumki a sami nie potrafia wyjasnic prostej rzeczy. Zatrudniaja do pomocy kolegow ich pokroju, daja kary bez powodu, nie wyjasniajac szczegolow. Kontrola czystosci co tydzien, jak ktos pojedzie inna droga zeby zaoszczedzic kilometry to juz jest problem. Po znajomosci innym nie zwracaja uwagi. W TEJ FIRMIE BYC KIEROWCA W ZADNYM WYPADKU - LEPIEJ LEDZ DOROZKA DO PRACY !!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
duzy banan - 2014-11-10 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia o HC zaczyna sie i konczy na panach z transportu. to oni wprowadzaja zamieszanie, sa niegrzeczni, czasem wrecz posuwaja sie do zastraszania pracownikow. Wydaje im sie ze pozjadali rozumki a sami nie potrafia wyjasnic prostej rzeczy. Zatrudniaja do pomocy kolegow ich pokroju, daja kary bez powodu, nie wyjasniajac szczegolow. Kontrola czystosci co tydzien, jak ktos pojedzie inna droga zeby zaoszczedzic kilometry to juz jest problem. Po znajomosci innym nie zwracaja uwagi. W TEJ FIRMIE BYC KIEROWCA W ZADNYM WYPADKU - LEPIEJ LEDZ DOROZKA DO PRACY !!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
koliber wenus - 2014-11-13 19:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a możecie opowiedzieć jak wygląda sama organizacja wyjazdu dokładnie, jak jest po przyjeździe i dlaczego warto wybrać akurat All Contracting spośród innych firm? nauczony doświadczeniem wolę jednak już wczesniej zapytać o takie szczegóły żeby potem nie było przykrych niespodzianek.o co chodzi z obcinaniem włosów?
zdjecie uzytkownika
Klinton - 2014-11-28 09:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko po co zastraszać i wprowadzać dezorganizację - jaki w tym sens, skoro chyba celem wszystkich osób jest to, aby dążyć do jednego celu jakim jest maksymalizowanie zysków co może będzie miało przełożenie na pensje pracownicze. Z tego co widzę to sposób traktowania jest daleki od idealnego i na początku należałoby tu dokonać zmian.
zdjecie uzytkownika
duzy banan - 2014-11-30 20:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klinton, widocznie panowie z transportu maja stala pensje i nie zalezy im na tym aby maksymalizowac zyski. Sam wielokrotnie spotkałem sie z tym, ze pracownik zaoszczedzal kilometry jadac krótsza trasa do domu a oni do niego wydzwaniali i pracownik ten musial jechac tak jak im sie podobalo, na dodatek uslyszal jeszcze ze niezastosowanie sie do ich wskazowek bedzie mialo swoje skutki i "pogadamy inaczej". Oddzial transportu to jedna wielka mafia , nie mowiac juz o pracownikach rozwozacych auta, ktorzy nie maja plakietek, czesto przedstawiaja sie z innego imienia, jak tez wogole sie nie przedstawiaja, buraczane mordy ktorym słoma z butów wystaje,
zdjecie uzytkownika
bs - 2014-12-03 20:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Ta firma to jakies nieporozumienie... Pojechałem tam z założeniem, ze prędko nie wrócę... Praca miała być na caly rok. Pierwszy tydzień pracowałem w sumie jakies 10 h, po potraceniu wszystkich oplat dostałem wynagrodzenie w wysokości 1,2 e! Kolejny tydzień pracowałem po 10 h... W pn wróciłem z pracy na ranem i dostałem telefon, ze mam sie pakować i najdalej następnego dnia mam zjechać do PL! Powiedzialem, ze przeciez nie mam za co! To opiekunka stwierdziła, żebym zamówil busa z oplata w PL i mam sobie radzić
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-12-12 17:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale wiecie jak jest, zawsze jest ten procent niepewności jaką się ma w sumie i nie wiem jak to ma wyglądać konkretnie, bo możesz podpisać umowę z nimi na dłuższy okres na na przykład rok, ale możesz w sumie po miesiącu zobaczyć, że nie ma pracy jednak u nich, no to co wtedy zrobisz, raczej niewiele?
zdjecie uzytkownika
pomidorek - 2014-12-15 21:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmienisz biuro, proste. Jest ich tyle do wyboru , że nie ma co się roztkliwiać nad HC. U nich masz tylko faze A, co roku to samo, zero podwyżek (oprócz ustawowych) iec do niczego tu nie dojdziesz...
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-12-17 15:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dosałem ofertę z biura Holland Contracting z Gliwic.
Mam wyjazd Sobotę lub Niedziele na 6 miesiecy.
co powiecie o tym jakie zartobki ile godzi itd
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-12-17 20:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Stanowczo odradzam wyjazd z tego biura. Mieszkanie zaniedbane( w domu grzyb na ścianie,mieszkanie na maksimum 8 osób-mieszka 12,brak ogrzewania).Kontrole czystości i kary które są niezgodne z prawem Holenderskim.Do tego w każdym momencie kobieta ,która przeprowadza czystość może wejść do mieszkania i dotykać prywatnych rzeczy.Jednym słowem CYRK! Stanowczo odradzam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2014-12-18 09:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest normalnie i nie ma co panikować. Mieszkanie zależy jak trafisz ale w większości jest ok. Teraz dużo ludzi wraca na urlop na święta więc warto się załapać. kasa zawsze była na czas wiec to ich duuuuży plus.
zdjecie uzytkownika
Nowyy - 2014-12-18 20:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niedziele wyjezdzam do Holandi HC.
na produkcje(jajka)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Holland Contracting?
Zadaj pytanie
x