Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-26 19:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2015-03-26 17:24:30]:
przy 40 godzinach masz zarobione 217 euro
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-03-26 20:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-03-26 19:36:33]:
A powiedz mi nadgodziny można robić
Wyjeżdża ktoś może w niedziele
zdjecie uzytkownika
pati 25 - 2015-03-26 21:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr30 - 2015-03-26 15:14:55]:
hejka Piotrek, nie musisz jechać 300 km specjalnie , mozesz miec rozmowe przez skype ;) ja chce wyjechac 7 maja i rowniez bede miala rozmowe przez skype bo rowniez mam ok 400 km
zdjecie uzytkownika
BaGGi - 2015-03-28 00:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Valerian - 2015-02-26 20:00:10]:
siemka no ja tez jade w niedziele 29 na pomidory
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-29 11:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BaGGi - 2015-03-28 00:12:38]:
a na jakie pomidory w jakiej miejscowosci
zdjecie uzytkownika
wyzyskany - 2015-03-29 11:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sie zastanowcie w jakie wy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pchacie jadąc przez jeeebany holland no to jest dno tak jak wam mowie opłaty masakryczne zarobki małe i jeszcze nigdy nie wiesz czy masz praca na dłuzej czy nie bo ci tego nie powiedza a tutaj pracuje po 2 max 3 dni i po 1 w tyg. tez sie zdażło o chodzi w tym tylko o to ze jebaki miały pretekst zeby za mieszkanie sciagnąc no to jest porażka tutaj ubezpieczenie płacisz 38 euro a w rzeczywistosci ubezpieczenie wynosi 20 euro a tee [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie 18e biora dla siebie jako za " opieke " no kurwaa smiech na sali powaga , to co z ludzmi robia to wgl jest smieszne bo cały czas ludzi sciagają a pracy nie maja ludzi na domkach jest w ciul i jeszcze troche i kazdego trzymaja tylko po to zeby na nim zarabiac na mieszkaniu sa inne lepsze agencje wiec sie zastanówcie zanim z hollandu bedziecie chcieli wyjechac.
zdjecie uzytkownika
boos - 2015-03-29 14:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak dokladnie to gdzie na te pomidory jedziesz
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-03-30 10:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem przez ta agencje 4lata i nie narzekam wyplacalni katrole czystości kary tak powinno być bo przyjeżdżają syfjaze brudasy pijaki i cpuny którzy nie umieją siebie ogarnąć a co dopiero mieszkanie kary to jest sposób na takich. Pracowałem przez inne agencje gdzie nie było katroli czystości kar. To był smród bród i ubóstwo teraz chcem spowrotem pracować przez Holand jedna z najlepszych agencji pracy.
zdjecie uzytkownika
potrr40 - 2015-03-31 17:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłem dziś na rozmowie w sprawie pracy.Mógłby ktoś podpowiedzieć jak długo się czeka na wyjazd.Dzięki.
zdjecie uzytkownika
Arcz - 2015-04-01 16:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrr40 a gdzie jedziesz?Zakłady mięsne heis?
zdjecie uzytkownika
piotr40 - 2015-04-01 17:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arcz - 2015-04-01 16:11:48]:
Witam jeszcze nie wiem jaka dadzą propozycje pracy i kiedy bo na razie byłem na wstępnej rozmowie. Pozdrawiam Piotr.
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-04-02 15:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowal juz ktos przy pomidorach u houwena?????? jakie tam sa zarobki i warunki mieszkaniowe??????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-04-06 20:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
POLECAM TA FIRME JAK KTOS CHCE ZAMIAST PRACOWAC TO NA WCZASY WYJECHAC TO FAKT NIE KTORYM SIE UDAJE MIEC FAJNA PRACE ALE DOSTAJA CI JA KTORZY LIZA DUPY KOORDYNATORKA KTORE SA BARDZO CHAMSKIE JA WYJAZDU NIE WSPOMINAM ZBYT DOBRZDM CIAGLE SIEDZENIE NA DOMKU ZAROBKI BEZNADZIEJNE
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-04-11 16:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracował ktoś na chartingu w De Lier? Ile godzin w tygodniowo się pracuje. Pozdrawiam proszę o szczera odpowiedz. dzieki
zdjecie uzytkownika
1467 - 2015-04-12 08:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2015-04-11 16:49:20]:
Tak pracuje tutaj ale za duzo jak do tej pory nie bylo trzydziesci pare do czterdziestu maks ale musisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to dobrze. A co wybierasz sie tutaj pierwszy raz czy pracowales juz ?
zdjecie uzytkownika
niśka - 2015-04-18 09:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema wybiera sie ktos do pracy przez to biuro do holandi
zdjecie uzytkownika
Przemo121 - 2015-04-22 14:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś ma wolne to w tym czasie może szukać innej pracy już na miejscu.
Chyba że mieszka bardzo daleko od miasta, miasteczka.
Do tego pasuje znać angielski lub holenderski w stopniu komunikatywnym (ale w kategorii B1 minimum) tak naprawdę.
Bo jeżeli ktoś wyjeżdża teraz za granice ze słabą znajomością języka to niestety musi się liczyć z tym że mogą nim pomiatać.
Kolejna sprawa jeżeli nie mieliście styczności z prawdziwie ciężką pracą w Polsce np a będzie to wasza 1 praca to nie polecam szczególnie studentom na czas wakacji.
To nie lata 90-te czy początki XXI wieku że przyjmowali jak leciało teraz trzeba już niestety znać język mieć doświadczenie i przede wszystkim chęci do bardzo ciężkiej pracy.
Nie polecam agencji w której nie pracował wasz bliski znajomy lub członek rodziny.
Jedno pytanie do tych co byli prze tą agencję -- mianowicie, czy firma opłaca ze swoich pieniędzy przejazd w 1, lub obie strony ?
Czy trzeba ze swoich opłacić ?
zdjecie uzytkownika
roksaa - 2015-04-29 21:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jade w niedziele z katowic z agenci HC jedzie tez ktos?
I CZY WARTO?
zdjecie uzytkownika
tomaten - 2015-05-05 21:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
domki przez holand sa w dobrym stanie a jak chodzi o harting ogolnie nie jest zle, tylko smieszne jest jak gwiazda szymczak wchodzi na kantyne i wszystkich mierzy a kazdy wie ze jest wstretna jej ubior jednolity podobny do drzewa np "zielony" a najgorzej z nimi mieszkac bo gwiazdeczka mysli ze jest u siebie i pół lazienki ma w kosmetykach
zdjecie uzytkownika
Harting - 2015-05-08 18:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tych panstwa o ktorych piszesz ponizej to do psyhiatryka powinni zamknac, tam jest miejsce dla nich a firma niech dalej udaje ze nic sie nie dzieje
zdjecie uzytkownika
Ewcia - 2015-05-16 18:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hejka na tą firmę nie ma co narzekać kasa jest zawsze na czas.. Jest jakiś problem na mieszkaniu czy w pracy zawsze Kordynatorka pomoże .. pracuje juz tu 3 lata .. Choć fakt jeden minus jest tego że sa często przeprowadzki:( a Wakacyjne zawsze jest wypłacone .. Mieszkania są w dobrym stanie nie ma na co narzekać
zdjecie uzytkownika
Viki - 2015-05-18 16:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pati25 - 2015-03-22 15:56:06]:
Odradzam tą firmę, koordynatorki trzymią sztamę z ćpunkami,które lizą im 4litery, na każde pytanie odpowiadają nie wiem...a kasę za "opiekę" zgarniają. Jak chcesz jechać przez te firmę,to zabierz w domu środki czystości bo na dzień dobry musisz czyścić na błysk mieszkanie po poprzednich lokatorach, w tym fugi w łazience bo inaczej kara finansowa. Za nie poodkurzany samochód następna kara. Odradzam stanowczo.
zdjecie uzytkownika
boos - 2015-05-21 22:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos moze jak wyglada sytuacja na hartingu godz itp...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
Dawid1920 - 2015-05-22 14:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Tak przeglądałem tą firmę i czy się opłaca?
najpierw chciałbym się zapytać czy warto jechać tam? jest te 40 godzin tygodniowo?
jakie mieszkania?
Warunki?
Jesli ktoś ma czas prosze odpisać.
zdjecie uzytkownika
Damian18 - 2015-05-27 13:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka, jutro ide na rozmowe o prace. Planuje ktos moze wyjazd w najblizszym czasie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert