Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting


Oceniono 263 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Holland Contracting
Zwycięstwa 14
44-100 Gliwice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
gosia 40 - 2014-09-19 22:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.pojechalam z HC do Holandii w 2011roku po raz pierwszy na oferte specjalna,nie znajac jezyka,bez doswiadczenia.na dodatek zostalam kierowca.przez 9 tyg.5 firm,w tym WONING,na dziendobry.pracowalam 3 dni i koniec.w sumie potem utknelam u HEJSA,gdzie nie chcialam wrocic bo mieszkanie bylo paskudne.bylam 3 razy przez HC.nie narzekam.praca byla tylko trzeba bylo pracowac.zawsze bylam kierowca,nigdy nie mialam problemow.praca byla,pieniadze byly na czas.Agencja jak kazda,swoje bierze.ale to jest cos za cos.jak sie nie zna jezyka to szalu nie ma nigdzie.jak pracujesz dobrze,to wszystko ok.zmienilam co prawda agencje,bo z wakacyjnym cos sciemniaja,ale ogolnie milo wspominam.
zdjecie uzytkownika
gosia 40 - 2014-09-19 22:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.pojechalam z HC do Holandii w 2011roku po raz pierwszy na oferte specjalna,nie znajac jezyka,bez doswiadczenia.na dodatek zostalam kierowca.przez 9 tyg.5 firm,w tym WONING,na dziendobry.pracowalam 3 dni i koniec.w sumie potem utknelam u HEJSA,gdzie nie chcialam wrocic bo mieszkanie bylo paskudne.bylam 3 razy przez HC.nie narzekam.praca byla tylko trzeba bylo pracowac.zawsze bylam kierowca,nigdy nie mialam problemow.praca byla,pieniadze byly na czas.Agencja jak kazda,swoje bierze.ale to jest cos za cos.jak sie nie zna jezyka to szalu nie ma nigdzie.jak pracujesz dobrze,to wszystko ok.zmienilam co prawda agencje,bo z wakacyjnym cos sciemniaja,ale ogolnie milo wspominam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-24 08:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM... BYLAM 3 DNI NA SZKLARNI..A POZNIEJ( usunięte przez administratora )DO HEIJSA NA KURCZAKI MASAKARA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POSZŁAM Z KOLEŻANKA DO PRACY NA 3 DZIEN A KOORDYNATORKA POWIEDZIALA ZE ZJAZD DO POLSKI ZA TO ZE NIE POJDZIESZ DO PRACY.ZŁODZIEJE ZLODZIEJE I JESZCZE RAZ ZŁODZIEJE!NOSIC SKRZYNKI PO 30 KG BIEGAC PO MIĘSO.. TSS ZA STAWKE 4,90 WYCHODZI EURO! NIE JEDZCIE ZTEGO( usunięte przez administratora ).
zdjecie uzytkownika
saja - 2014-09-24 08:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem 4 tygodnie i mialam 4 przeprowadzki.. nie polecam malo kasy i wogole !koordynatorka sie płaci 10e za porady a ona nic nie wei. na ubezpieczeniu tez klamia..38 e biora nie wiadomo za co..ja pytam jaki jest pakiet to ona nie wie.. one nic nie wiedza. kierowca byc? nie polecam! kazda rysa z wyplaty 250e ujeb..ane!dajcie spokoj zta firmą. W SOBOTE WYJEZDZAM DO INNEGO BIURA.. A DOMEK? HAHAHA SPELUNA! ZA83 E.GRZYBY PAJĄKI -BUNGALA
zdjecie uzytkownika
kolano - 2014-09-24 08:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na wiekowce pracujesz za jakies 3 e hahaha porazka! olejcie te biuro. Co innego w PL gadaja a co innego w holandii. w ciagu 2 tygodni 3 przeprowadzki i 4 roboty po 8 godzin..
zdjecie uzytkownika
boczas - 2014-09-24 09:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota na akord. Kierowca nikt nie chce byc i dlatego szukaja w PL zeby byc kierowca he. Dostajesz gps ktory sie wylacza non stop..objazdy sa i nikt ci nie pomoze..jechalismy do roboty 90km typek nie umial dojechac..wszyscy nowi i co zrobic heheh. no masz lipke. Za to ze przekroczysz kilometro o 9 ! ajest objazd to ich to nie interesuje! płacisz z wypłaty. NIE POLECAM. aa co tydzien jedziesz na myjnie i wykladasz kase za odkurzanie i mycie auta..5 e nie twoje.. HOLLAND CONTRACTIN ! CO? TY KU... !
zdjecie uzytkownika
antczak - 2014-09-24 09:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musza miec kase za nowych bo jak nie? otu gadaja ze roboty nie masz i siedzisz na melinie a bus z polakami wpada . to maja kase za nowego pracownika.
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-09-24 09:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tego Biura!Jestem drugi tydzień w Holandi i szczerze mam dość.Organizacja do niczego nic nie wiesz,trzeba być pod tel.cały czas.Nie spotkałam tutaj osoby która byłaby zadowolona.Byłam kierowcą przez trzy dni,dostałam zepsutego gps 7km jechałam do pracy godz.odpowiedzialność za samochód niesamowita.Mieszkania zależy jak się trafi.Ludzie których poznałam fajni,normalni.Więc proszę nie pisać że posty nieprzychylne Holand Contracting piszą tylko osoby które przyjechały sie bawić a nie pracować.Chętnie zobaczyłabym w pracy np.na kurczaczkach jedna z pań koordynatorek ci co byli wiedza o czym piszę.Rotacja firmie ogromna i to już mówi samo za siebie.
zdjecie uzytkownika
Niezle - 2014-09-24 13:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tych opiniach juz nikt z nimi nie wyjedzie , dzieki ludzie za info , bede sie trzymal od nich z daleka.Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Viki - 2014-09-24 17:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanki z hejsa poleciały po całości. 3 koleżaneczki nie poszły do pracy to miały czas pisać od 8:00 na forach. Reszta co normalnie pracuje to się nie ma czasu w takie coś bawić. Na księżniczke nie ma rady. Potem biorą nas do jednego worka a bruździ jedna, weź się pakuj do domu, bo są inni co będą tu normalnie żyli i nie będzie im wszystko przeszkadzalo. Jestem za bezwzględnym wywalaniem tych co się nie nadają. Dżungla- słaby odpada. My przez to cierpimy najbardziej bo potem koordynatorka bierze nas wszystkich tak samo. Na portalu obsmarowałaś normalnych ludzi bo się sama w robocie nie umiałaś ogarnąć. Wstyd i żenada. Nie chcemy tu takich!
zdjecie uzytkownika
zoz - 2014-09-24 23:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę koleżanko że masz problem ,pewnie dlatego tam jeszcze jesteś bo twój poziom intelektualny jest wprost proporcjonalny do hamstwa jakie panuje w tej firmie.Jesli uważasz że obgadywanie,dokucznie,wyśmiewanie sie z ludzi to rzecz normalna to nie mamy o czym polemizować.A mobing jest karalny!I jeszcze jedno księżniczki raczej nie szukają pracy bo nie muszą!
zdjecie uzytkownika
GKS TYCHY - 2014-09-24 23:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO JASNE ZE NIE POSZŁAM DO PRACY Z HOLLAND CONTRACTING DO HEIJSA -KURCZACZKÓW,JAK JUŻ ZDĄŻYŁAM ZAŁATWIĆ PRACĘ O WIELE LEPSZĄ I NIE ZA TAKIE GROSZE I BYŁO NAWET WPORZĄDKU :)NUMER KTOŚ CHCĘ ?A ZA TAKĄ STAWKĘ JAKĄ DAJE HC TO MI SIĘ Z CHATY NIE OPŁACA WYCHODZIĆ.JAK KTOŚ LUBI ROBIĆ ROBOTE ZA TRZECH ZA 4.80E TO POWODZENIA :)WSTYD JAK NIC HEHE. ZNAM ANGIELSKI WRAZ ZHOLENDERSKIM A ŻE TY NIE ZNASZ TO TYLE CI ZOSTAJE ROBIC ZA TAKIE PIENIĄDZE JAKBYM STALA NA TAŚMIE A NIE BIEGAŁA W TĄ I Z POWROTEM TO MOŻE BYM TAM PRACOWAŁA. SĄ NA SZCZĘSCIE INNE BIURA, KTÓRE ZAPEWNIAJĄ LEPSZE WARUNKI I LEPSZĄ PRACĘ. WSPÓŁCZUJĘ WAM NIEWOLNIKOM! A NAJLEPSZE JEST TO ŻE WSZYSCY WIEDZĄ KTO CO ROBI ALE ZE TRZA MYC AUTO TO NIKT NIE WIE HAHAHAHAA
zdjecie uzytkownika
GKS TYCHY KRÓLOWIE ŚLĄSKA - 2014-09-24 23:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
N I E P O L E C A M !
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-09-25 09:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mozesz podac numer
zdjecie uzytkownika
GKS TYCHY - 2014-09-25 10:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PODAJ MAILA PO CO GŁUPIE CI. PI MAJA WIDZIEĆ, JESZCZE ZREZYGNUJĄ Z OBOZU PRACY I BEDE JE WIDZIALA U SIEBIE W FIRMIE HEHEHEHEHE
zdjecie uzytkownika
roys roys - 2014-09-25 10:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HOLLAnd CONTRACTING POLSKIE BIAŁE MURZYNY robiące za najniższą stawkę! jestem już w Polsce od trzech dni, bo pracy nie było i kazali mi zjechać.
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-09-25 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem Cie ale nie chce na forum podawac maila wiesz jak jest...
zdjecie uzytkownika
Milka - 2014-09-25 22:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka:) ja dostałam oferte specjalną na teraz na niedziele ... jutro mam jechać podpisać umowe do biura do Gliwic ale jak czytam wasze opinie sie grubo zastanawiam czy mam jechać ... pomóżcie!!
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-09-26 10:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wyjechać może być ciężko a specjalna to może być jedyne rozwiązanie jak ci zależy.Nie dowiesz się jak nie spróbujesz do odważnych świat należy.Nie patrz na innych, bo każdy ma swoje za uszami.Wiem że coniektórzy tu tak sobie wymyślili żeby wykosić konkurencje. takimi wpisami jak powyżej tylko straszą.Ja mojej specjalnej nie żałuję. Teraz mam fajną stałą pracę. Powodzenie- nie daj się wygryźć.
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-09-26 15:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam - byłam - 7 tygodni, 3 miejsca zamieszkania, 5 firm, rzucanie z miejsca na miejsce, wynagrodzenie co tydzień jak w większości innych firm, ubezpieczenie i opłata za domki czasem wyższe a czasem takie same jak w innych biurach, jeśli komuś zależy na pilnym wyjeździe można zaryzykować ale trzeba się liczyc z niepewnoscia dnia następnego - czy gdzieś jutro nie przeprowadza, jest czasem szansa na pozostanie w jednym miejscu - od czego to zależy? diabli wiedzą... zdecydowanie jednak nie polecam - koordynatorzy nic nie wiedza, zbywają człowieka, siedzisz czekasz i kombinujesz czy wracać do domu czy dać się jeszcze raz przeprowadzić, stawki godzinowe niższe niż w innych biurach z którymi akurat ja miałam do czynienia, a jeśli już jechać to nie GROTEM są inne tańsze i przede wszystkim szybsze transporty
Oferty Pracy odpowiedz
2014-08-28
Żródło: Gowork.pl
HAGA I ROTTERDAM
( )
PRACOWNIK W SEKTORZE OGRODNICZYM - PRACA W SZKLARNIACH, HALACH I SORTOWNIACH Miejsce pracy: Hollandia   HOLLAND CONTRACTING Sp. z o.o. - Jesteśmy agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat nr. 691 wydany przez Marszałka Województwa Opolskiego. Posiadamy oferty pracy tymczasowej na terenie Holandii.   KWALIFIKACJE:
zdjecie uzytkownika
antka - 2014-09-27 13:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-09-27 13:54:12]:
ja bym nie jechala myśmy zjechali w 6 osób i szukaja ludzi na kurczaki. Wiec masz na 100 pro pewne ze tam pojedziesz bo akurat myśmy zrezygnowali po 2 dniach !
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-27 13:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-09-26 15:26:19]:
hahaha powiedz gdzie masz fajna pracę?? na szklarni chyba jedynie! ale niesttety..na szklarnie teraz nie chca, ino na jajka gdzie godzin nie ma i na kurczaki do( usunięte przez administratora )
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-28
Żródło: Gowork.pl
HAGA I ROTTERDAM
( )
PRACOWNIK W SEKTORZE OGRODNICZYM - PRACA W SZKLARNIACH, HALACH I SORTOWNIACH Miejsce pracy: Hollandia   HOLLAND CONTRACTING Sp. z o.o. - Jesteśmy agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat nr. 691 wydany przez Marszałka Województwa Opolskiego. Posiadamy oferty pracy tymczasowej na terenie Holandii.   KWALIFIKACJE:
zdjecie uzytkownika
monika ruda sl - 2014-09-28 13:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, dzis mialam miec wyjazd i praca na kurczaki do hejs firma. Koleżanka byla tez tam w zeszłym roku i nie poleca mi tej firmy.
Zrezygnowałam. Pytając pani z gliwic czy jest jakaś inna oferta, powiedziała ze nie i mam się teraz zdecydować bo inni ludzie czekaja. Bede jechac przez inna agencje bo takie ich zapewnienia to nie sa 100procentowe ze pojade i zarobię. Dxiwne ze w tych kurczakach nie ma wiekówki, jak wszędzie jest.
zdjecie uzytkownika
jesizubr - 2014-09-28 14:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Viki - 2014-09-24 17:40:33]:
Szkoda ze prosto w twarz nie powiedziałaś tego . Ale jak ktoś mądry przed monitorem to na real nie powie. Bym ci tak pie. . . ze bys dziewczyno ze wsi nie wstała. ŻAl mi ciebie, pracuj za te 4.80 i trzymaj gębę zamknieta bo wyladujesz jak te kurczaki wyprute. A nie martw sie jestem nie daleko wiec miej oczy otwarte, kozactwo nie popłaca a ja tego tak nie zostawię. I nawet nie masz bloka kompa i widze twoje I heheheeheh więc ogladaj sie za siebie bo dzungla jest duza. elo
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x