Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting


Oceniono 271 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Holland Contracting
Zwycięstwa 14
44-100 Gliwice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
jesizubr - 2014-09-28 14:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Viki - 2014-09-24 17:40:33]:
Szkoda ze prosto w twarz nie powiedziałaś tego . Ale jak ktoś mądry przed monitorem to na real nie powie. Bym ci tak pie. . . ze bys dziewczyno ze wsi nie wstała. ŻAl mi ciebie, pracuj za te 4.80 i trzymaj gębę zamknieta bo wyladujesz jak te kurczaki wyprute. A nie martw sie jestem nie daleko wiec miej oczy otwarte, kozactwo nie popłaca a ja tego tak nie zostawię. I nawet nie masz bloka kompa i widze twoje I heheheeheh więc ogladaj sie za siebie bo dzungla jest duza. elo
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-03 20:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heijs to porażka. Obóz pracy nie jedzcie tam
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-03 21:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o temat heijsa to.tak samo nie polecam pracowalam wiec wiem zawsze myslalam ze jak sie komuś nie chce pracowac to pisza negatywne komentarze ale wtedy bylam na cebulkach gdzie praca jest fajna gdy dostalam oferte na kurczaki zmienilam zdanie ludzie jeden drugiego podpierdoli koprdynatorka jak zaczyna gadac ze marnuje sie zycie bez heijsa to żal pl. Pracuje teraz w innej firnie i narazie jest ok ale jeśli ktos wam powie ze popracujecie i ze za pół roku bedzie podwyzszka to nie

wierzcie w to kit na wide fotomontaz lepiej dla nich przyjac nowego pracownika jak dac podwyzszke.
zdjecie uzytkownika
hfhb - 2014-10-03 21:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem za tym zeby Pani z Holand Contracting na wysokich obcasach niektorzy wiedza o kogo chodzi poszla do heeojsa pokazac na co ja stac a nievsluchac jej gadabia ze jej sie z dupy pot lecial nie wnikam co z nia naprawde robiła
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-04 18:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Minął miesiąc odkąd pracuje w Heijsie. Trafiłem na tzw inpack. Praca polega na pakowaniu gotowego produktu do pudełka oraz układanie na palecie. Praca sama w sobie nie jest zła. Poza tym, na hali panuje +4 stopnie, choć wydaje mi się, że jest mniej. Należy się cieplej ubierać. Jedynie na co mogę narzekać to od czasu do czasu na brak 40 h w tyg jak pracujesz od 15:30, ale za to można liczyć na nadgodziny co jest niemożliwe gdy pracujesz od 6:30. Jak jest na innych stanowiskach? Nie wiem, ale z tego co widziałem "na nożu" mają przeje***, tam są głównie kobiety. Moja rada. Rób swoje, za dużo nie rozmawiaj, słuchaj przełożonych. Praca na 8 h + przerwy: 15 min, 30 min i 15 min. Przerwy nie są wliczane w godziny pracy.
zdjecie uzytkownika
Jej - 2014-10-04 20:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nowy jest super. Każde inne stanowisko to masakra. Odradzam tam jechać
zdjecie uzytkownika
Jej - 2014-10-04 20:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nozu jest super. Każde inne stanowisko to masakra. Odradzam tam jechać
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-05 11:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-09-02 14:19:29]:
hej możesz się do mnie odezwać na maila mam pilne pytania bo zamierzam wyjechać z holand w tym miesiącu
mój mail
barbara.f84@wp.pl
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-05 11:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Milka - 2014-09-25 22:21:33]:
hej milka odezwija się do mnie na miała barbara.f84@wp.pl tez mam wyjechać z teo biura chciałabym porozmawiać poza forum
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-06 12:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie jeździjcie z tej agencji. Agencja sprowadza za dużo ludzi, żeby wypełnić domki, pracy jest za mało. Ja miałem szczęście i miałem pracę, nawet dużo. Ale chyba wygrałem w loterii bo na mnie jednego przypadało kilka osób które prowadziły wegetację w domku i były wysyłane na tyle godzin, żeby opłacić mieszkanie a po kilku tygodniach powrót do domu.
Jak chcesz loterię to jedź, ale wiedz że nabijasz kabzę cwaniakom. Jesteś tam po to żeby im mieszkanie nie stało puste bo to koszta.
Najgorsze jest to, że większośc agencji tak robi, choć w hollandzie dużo bardziej niż w większości agencji.
Jedna dziewczyna była -1200zł w plecy. Wydała kasę na wyjazd i ją odesłali. Pracowała dobrze, bo z nią pracowałem to wiem. Ewentualnie można powiedzieć, że dostała "twarzowe" bo zbyt urodziwa nie była. Tak jest, nie spodobasz się holendrowi, powie w hollandzie że jesteś do dupy i oni stwierdzają, że do niczego się nie nadajesz.

Nie wiem, czy są jakieś uczciwe agencje, ale z tego co widzę to nie. Holandia się skończyła, powtarzam jeszcze raz wyjazd tam to losowanie w którym masz może jakieś 20% szans na wygraną. Już lepiej weź kasę na wyjazd i zagraj w ruletkę, wtedy masz ptzynajmniej 50%.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-06 12:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeszcze dodam, że jak zarobisz to najpewniej zarobisz 1000-2000zł. Jak zarobisz więcej to jest cud.
Nie lepiej poszukać pracy w Polsce i nie jeździć 1000km do obcego kraju żyjąc jak zwierzę w klatce po 5 osób w pokoju?
zdjecie uzytkownika
Martela - 2014-10-07 09:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma za dużo ludzi a są ludzie na ofercie specjalnej- to jest różnica. Jak nie ma sezonu to jest to najlepszy sposób na wyjazd. Jak teraz. Znam tu sporo ludzi, którym się udało nawet jak zaczynali od specjalnej i wybacz ale za 1000-2000 zł na miesiąc to raczej byśmy tu nie siedzieli. Praca jest wymagająca, Adrian dobrze napisał trzeba słuchać co mówią, nie gadać w pracy i się dostosować. Co do ludzi na początku trzeba mieć delikatnie mówiąc mocne nerwy ale jak się już dasz poznać to nie ma problemów. Mieszkanie zależy jak trafisz ale ogólnie jest standard od nieźle do bardzo dobrze. Prawda jest taka, że jak chcesz mieć wszystko załatwione to jedziesz z agencją ale żyjesz na proponowanych warunkach. Chcesz być na własnych warunkach jedziesz sam i szukasz wszystkiego na własną rękę. Jest wybór. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-16 17:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam...czy ktos moze jedzie w poniedzialek na rozmowe do opola do HC???
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-21 14:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...bylam na rozmowie w hc wczoraj pytali ja pytalam itd...pytali czy pasuje mi wyjechac w srode badz na weekend.jak dlugo sie czeka na wyjazd napisze ze chce na 6 miesiecy wyjechac...
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2014-10-22 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migotka - 2014-10-21 14:37:31]:
Odradzam Ci wyjazdu z nimi , oczywisice decyzja nalezy do Ciebie
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-22 19:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazik - 2014-10-22 13:43:34]:
wiesz moja rodzina tam kupe lat pracowala i nigdy nie nazelali jezeli nie pojade nie przekonam sie...a jezeli faktycznie bedzie lipa to bede wiedziala zeby tam juz nie jechac...
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-10-23 15:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
denerwuja mnie takie komentarze bo ja pracuje dwa i pol roku w hejs food i po pol roku dostalam podwyzke praca super ludzie tez. nie rozumie was.no ale jak sie nie chce pracowac to potem takie opinie wychodza...
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-23 15:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam...Jade na oferte specjalna w niedziele mam wyjazd z kedzierzyna jedzie moze ktos???
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-10-24 12:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos slyszal o ukladaniu towaru w markecie w Nl? Nie wolno tam po naszemu rozmawiac,,,z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
kasiULKA - 2014-10-27 12:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tym zakazem rozmawiania po polsku? na serio jest taki absurdalny zakaz? to daje do myślenia...wiecie czy obecnie coś w gastronomii można u nich załapać?kasowo jestem elastyczna i nie wymagam wiele byle mnie tylko nie zakwaterowali w jakiejś budzie dla psa. no wlaśnie a jak jest z zakwaterowaniem ze strony firmy?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-28 08:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ten zakaz mówienia po polsku to chyba nie w holandzie, bo pracuje tam juz dlugo i nic takiego nie slyszałem, a dodatkowo oni nie maja prac żadnych w markecie ukladanie towaru jakies...po co ktos sieje zamet, to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-10-29 18:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niunia - 2014-10-23 15:20:15
ha ciekawe czemu tak szybko dostałaś podwyżkę, czym ty nazywasz praca no tak chyba ta podwyżkę sobie zapracowałaś ale chyba dupa bo w tej firmie nie ma mowy o podwyżkach. A jak dajesz dupę na prawo i lewo to się wybijesz hehe
zdjecie uzytkownika
vil - 2014-10-29 18:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HEJ, CZY KTOŚ ZNA NAZWĘ NOWEJ FIRMY BYŁEGO SZEFA HOLLAND????
BO OFEROWANE SA LEPSZE WARUNKI PRACY I PŁACY. JAK BYŁ SZEFEM TEJ FIRMY PARĘ LAT TEMU BYŁO OK ALE JAK ODSZEDŁ TAK ZACZĘLI OKRADAĆ LUDZI I DLATEGO TERAZ JEST TAM JAK JEST JEDNO WIELKIE ZŁODZIEJSTWO - BRAK SŁÓW.
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-10-31 05:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie jak on byl zupelnie inaczej wygladal holland
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-10-31 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam we wtorek mam byc w biurze w Gliwicach,z dowodem i nr.sofii wyjazd w niedziele,opłaca sie jechac?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x