Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting


Oceniono 242 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Holland Contracting
Zwycięstwa 14
44-100 Gliwice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
shilla - 2014-07-10 23:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stachu a u Ciebie jak ??? też nic ???
zdjecie uzytkownika
madzia555123 - 2014-07-11 00:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam 28 lat szybko poszlo wierze ze bedzie ok jestem z raciborza
zdjecie uzytkownika
madzia555123 - 2014-07-11 00:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i zycze powodzenia wszystkim czekajacym, troszke sie boje, ale to u mnie normalka przed kazdym wyjazdem
zdjecie uzytkownika
shilla - 2014-07-11 00:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madzia555123 - 2014-07-11 00:05:46]:
Madzia a powiedz mi jeszcze czy jedziesz pierwszy raz w ogóle czy byłaś już wcześniej w Holandii , masz jakieś doświadczenie ??? sorki że taka ciekawska jestem ale już mnie nerwica bierze bo dziś mi babsko powiedziało ze nic nie ma a tu proszę Ty dziś miałaś telefon i się zastanawiam o co kaman ????
zdjecie uzytkownika
madzia555123 - 2014-07-11 04:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shilla - 2014-07-11 00:24:58]:
Byłam w Holandii 4 razy głównie na produkcji.Zadeklarowałam,że interesuje mnie dłuższa współpraca a to dla nich ważne.Mam prawko,ale na razie nie chce byc kierowcą.Angielski średniozaawansowany.To chyba tyle jesli chodzi o mnie.Może do wyjazdu potrzeba tez troszkę szczęścia,bo było to pierwsze biuro,do którego aplikowałam(pomyslałam,że jak do czwartku nie bedzie oferty szukam dalej)i udało się.Mam nadzieję,że szybko ci cos znajdą i być może do zobaczenia w NL.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
shilla - 2014-07-11 08:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madzia555123 - 2014-07-11 04:05:48]:
no to podobnie jak ja , tyle że ja to jechałabym w ogóle pierwszy raz ... myślę że to mnie blokuje troszkę , no cóż to czekam dalej :(
zdjecie uzytkownika
oliwia.12 - 2014-07-11 14:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.czy macie jakies doswiadczenia z tą firmą ? jak wyglądają zarobki i jak są przekazywane na konto ? na ich stronie czytałam, że konto zakłada się samemu w Polsce. ale też doczytałam się opinii dotyczących wynagrodzenia płatnego z dużym opóźnieniem - po powrocie do Polski lub w czasie powrotu z pierwszego urlopu ! czy umowa jest zobowiązująca - uwzględnia jakieś kary ? chcę jechać z tego biura, ale to będzie mój pierwszy raz. interesuje mnie dlugofalowa wspolpraca, ale nie wiem przeciez w chwili obecnej czy mi się spodoba.
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-07-12 15:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madzia555123 - 2014-07-11 04:05:48]:
Cześć Magda do mnie tez oddzwonili w przeciągu 2 dni , ale ja dopiero z końcem sierpnia jestem dostępna więc na rozmowę mam się zgłosić dopiero z początkiem sierpnia. Magda napisz mi proszę jak warunki kiedy jechałaś i na ile zostajesz mnie też interesują dłuższe terminy. Proszę o kontakt barabra.f84@wp.pl Będę wdzięczna pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-07-12 23:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oliwia.12 - 2014-07-11 14:17:23]:
Hej ja bylam z tej firmy teraz jestem na urlopie i chce wrocic z tej firmy wynagrodzenie na czas a jakie to zalezy od ilosci godzin jakie masz warunki mieszkaniowe sa ok
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-07-13 11:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [shilla - 2014-07-10 23:54:56]:
Ja też czekam cały czas nie dzwonili jeszcze do mnie
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-14 13:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Gabuśka, ja już w domu i teraz rozglądam sie za innymi firmami. HC nie dzwoni więc...
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-07-15 13:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek. - 2014-07-14 13:53:52]:
Hejka dlaczego juz w domu jestes ja na urlopie ale w niedziele chyba juz bede wracac
zdjecie uzytkownika
Jaaa - 2014-07-15 14:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania85 - 2014-07-10 12:05:57]:
Czesc ja ma terz jechac na sortowanie powiec mi jak tam jest praca domek ? Dami9114@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-15 19:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Gabi, zerwałem umowe bo sie wytrzymać z dziadami nie dało.
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-07-16 09:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Piotrek mialem podobna sytuacje a gdzie pracowales
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-16 10:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boos - 2014-07-16 09:06:19]:
Ja pracowałem w innej firmie, nie poprzez HC.
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-07-16 22:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek. - 2014-07-16 10:45:16]:
A zarobiles cos ile ty tam byles
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-16 23:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gabuska - 2014-07-16 22:28:15]:
2 miesiące. Mają niskie stawki na wiekówkach... Przywiozłem do Polski 6,5 tys.
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-16 23:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gabi, masz możliwość np.ściągnięcia mnie do siebie? Pytam bo ja np.ściągnąłem dwie osoby a Ty też możesz?
zdjecie uzytkownika
onaxx - 2014-07-17 22:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasiek34 czy wyruszyłaś już krk na rozmowę? bo ja wybieram się w przyszłym tygodniu
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-07-18 09:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shilla - 2014-07-11 08:47:03]:
Shilla jak tam u Ciebie
zdjecie uzytkownika
shilla - 2014-07-18 14:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stach - 2014-07-18 09:46:21]:
Hej Stachu :) czekam i czekam i nic, dzwonię i dzwonię i nadal nic :(
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-07-21 23:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek. - 2014-07-16 23:22:26]:
A ty w holandi czy w polsce
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-11
Żródło: infopraca.pl
Gliwice
(śląskie)
Osoba ta będzie odpowiedzialna za tworzenie aplikacji bazodanowych oraz optymalizację istniejących systemów.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-07-22 19:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdżał ktoś na OFERTĘ SPECJALNĄ z holland contracting? bo jestem ciekawa jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-26 15:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gabuska - 2014-07-21 23:09:53]:
Jestem w Polsce od 3 tyg.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski