Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
maja - 2015-06-04 12:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migotka - 2015-05-29 21:54:11]:
hej ja mam jechać 7 czerwca co Ci dokładnie powiedzieli że ile bedziesz czekać za pracą ?
zdjecie uzytkownika
89898989 - 2015-06-04 13:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żałosna agencja, przedmiotowe traktowanie ludzi i jakieś śmieszne kary .. Można poczuć się jak w przedszkolu
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-06-04 17:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maja - 2015-06-04 12:11:57]:
powiedzieli ,że nie długo bo teraz jest sezon . w biurze powiedzieli że najszybciej można dostać prace na ofercie specjalnej to sie zgodziłam . Jadę pierwszy raz i nie wiem czego mogę się spodziewać czy ktoś ostatnio jechał na taką ofertę ?
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-06-04 17:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TY z jakich okolic jedziesz ?
i co Tobie powiedzieli ?
zdjecie uzytkownika
renatka - 2015-06-10 17:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i teraz @maja sezon się zaczyna więc warto spróbować moim zdaniem wysłać im cv. akurat teraz potrzebują w holandii pracowników do sektora ogrodniczego z z tego co wiem. ważne że ludzie pisza że domki i warunki są spoko więc już mi lżej i chętnie pojadę z przyjaciółmi na taki dobry zarobek, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-06-17 20:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety masz 100% rację!!!Też dla nich pracowałem ze znajomością języka w największym syfie czyli albo w szklarni albo w polu jak chińczyk za miske ryżu a wielmości panie koordynatorki w szpoleczkach kręcą nosami że gorąco,że brudno!W sumie to 1 z najgorszych firm dla których praccowałem a pracowałem w 3!
zdjecie uzytkownika
Van Der Saar. - 2015-06-22 05:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Chcialem podzielić się swoją opinia i pomoc ludziom w podjęciu pochopnych decyzji związanych z podjęciem pracy dla tej firmy. Pracowałem dla Hollandcontracting przed dwa lata. Ktoś teraz może powiedziec, że chyba nie było tak źle skoro tyle czasu. Jednakże nie jestem osoba, która często zmienia coś w swoim życiu. Więc sobie codziennie powtarzalem, że tak musi być. Na szczęście kiedyś przejzalem na oczy. Ta firma jak większość polskich firm to po prostu banda złodziei. Kradną na każdym kroku. Głupie kary za papierosa w popielniczce czy kurz na telewizorze. Raz w tygodniu przychodzi Ci tak zwana czyscikowa i zaglada do lozka, szafek. Tradycyjnie co kilka tygodni dostaniesz karę, bo biedna kobieta musi coś znaleźć by sama mieć pracę. Dostaniesz z reguły 15 letnie auto. Za szkodę placisz Ty. Kolega za uszkodzenie zderzaka dostał 1300 euro. Uwierzycie?? Przecież takie auto kupi się w tym pieniądzach. Kolejną znajoma dostała 350 za uszkodzenie (ktoś wjechał w jej auto) rano wstała zadzwoniła zaraz gdy to spostrzegła i tak dostała karę. Takich przykładów są tysiace. Pracowałem w kilku firmach i z tysiącami polakow i każdy powtarzał jedno - Hollandcontracting po prostu nie da dobrych firm. Kolejną kwesja jest ubezpieczenie. 37 euro za tydzień ! Ludzie to jest niemozliwe. A jednak. Teraz mam ubezpieczenia prywatne i place 97 za miesiąc z czego zwrajaca mi 70 euro. Chciałbym jeszcze wspomnieć, że jest firma, która zwalnia absolutnie za wszystko. Za to, że jechales za szybko do pracy, za to, że wyprowadziles się na mieszkanie prywatne. Znam przypadki ludzi, którzy nawet nie znają powodu za co ich wyrzucili.
Proszę Was zastanowcie się poważnie bo to co Wam zaoferuja będzie zupełnie czymś innym co uslyszycie w biurze.
Pracuje teraz dla holenderskiej agencji. W cudownej atmosferze, z wspaniałymi ludźmi, szefostwem. Auto służbowe nowiutenkie z salonu. Wziąłem je tylko dlatego, że powiedzieli bym się nie martwil bo ma autocasco. Bez GPS. A Hollandcontracting to była nauczka na całe życie. Wiem, że niektórzy nie maja wyjscia i wyjeżdżają przez ta firmę. Ale wierzcie mi jest wiele dużo lepszych agencji jak NL jobs, Duijdam, AB, AuB. Najpierw wyslijcie tam CV by uniknąć upokorzeń i zniewagi że strony szefostwa, koordynatorów firmy Hollandcontracting. Z poważaniem Wasz Rodak.
zdjecie uzytkownika
oksaaaa - 2015-06-23 20:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [1467 - 2015-04-12 08:12:16]:
Maxymalnie 47 najmniej 35
zdjecie uzytkownika
matt - 2015-06-26 13:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
van der sar, czy mogłbyć pomóc w aklimatyzacji i znalezieniu pracy na miejscu??
zdjecie uzytkownika
inona - 2015-06-26 15:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wybiera sie ktos w niedziele 28.06 z gliwic
zdjecie uzytkownika
Rodak - 2015-06-26 21:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam takie przemyślenia że pracując w Hollandcontracting nie wszyscy wiedzą na co się umawiali. Czystość w mieszkaniach jest sprawdzana bo bez tego zaczyna się tam masakra. Ja tez kilka lat jeżdże do Holland i dobrze to znam. Jak trafisz na syfiarzy to ich siłą nie zmusisz żeby zbierali za sobą swoje graty. Jedyne co ich mobilizuje to te kontrole (i to nie wszystkich).Nie macie pojecia co Polacy zcasem potrafią zrobić, sikać na materace i jeszcze inne gorsze rzeczy o jakich wstyd tu pisać. Jest jasne że jak masz zakaz palenie to jak masz pety w popielniczce to łamiesz zakaz. Zwolnień widziałem wiele ale ci co się pojawiali to czasem kompletna pomyłka. Baidolicie ale jedziecie z agencjom. Jak masz wszystko prywatne i sam sobie umiesz poradzić to sobie radzisz i nic od nich nie potrzebujesz. A tu ciągle wydzwanianie do koordynatorek i marudzenie o wszystko, jakieś skarżenie. W autach jest jak na domkach jak dbasz to masz. Przedszkole rodacy! Przedszkole! A porządni ludzie, którzy cierpią przez takich co nam opinię wystawiają tylko się wstydu muszą najeść.
zdjecie uzytkownika
Sandy - 2015-07-03 00:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Van Der Saar. - 2015-06-22 05:49:59]:
To może powiesz gdzie pracujesz ja jest tak dobrże
zdjecie uzytkownika
Mongolia - 2015-07-03 17:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"HAHA" tak określę tą patologiczna firmę. koordynatorki lizą du*e zdzierają z ludzi nie male pieniądze i jeszcze im mało. jeżeli trafisz na fajną ekipę to jest luz aaa i o ile nie przeniosą Cie gdzieś indziej co jest znane w tej firmie. nie ma co się rozpakowywać bo nie wiesz kiedy przeniosą Cie na inny domek. Z pozdrowieniami dla 10 w Lepelstraat. POKÓJ.<3
zdjecie uzytkownika
Grzesiekkk - 2015-07-11 00:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Van Der Saar. Twoja opinia bardzo mi pomogła, bo miałem długi czas zagwozdkę, czy aplikować do tej agencji, bo jestem zainteresowany tego typu pracą za granicą. Rozwiałeś moje wątpliwości. Widzę, że szukają teraz głównie pracowników do Den Haag i Hoogeven. Ciekawe, czy stawki są podobne w tych dwóch miastach, czy jest rozbieżność.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-25 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tylko co do jednego macie rację.Chodzi o przenoszenie z domku na domek to jest masakra .pracujesz około 12 godzin jedziesz na domek a tu ci dzwonią ze masz się przeprowadzić. .Wtedy cię jasny ślak trafia.Pozatem jest wszystko wporządku wypłata na czas.Panie koordynatorki są bardzo miłe.
zdjecie uzytkownika
izabela - 2015-08-02 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywiezli mi męza na jakieś zadupie,gdzie nawet nie ma dobrzego zasięgu do domku gdzie nawet nie było dla niego miejsca same ćpuny nawet nie miał sie z kim dogadać brud syf na smieciach sie mozna wywrócić takie agencje powinno sie zamykać bo w Gl;iwicach mówili co innego, dajcie spokój żeby człowiek po tylu godzinach jazdy nie miał sie gdzie nawet położyc, tragedia narazilismy sie tylko na koszty nikomu nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
boos - 2015-08-03 12:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A dokladnie to gdzie Twoj maz mieszka bo tez mialem podobna sytuacje.
zdjecie uzytkownika
sobol - 2015-08-03 19:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PATOLOGia
zdjecie uzytkownika
hola - 2015-08-10 12:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak po prostu z minuty na minute informuja cie ze niestety musisz sie przeprowadzic? ale czym to jest @kris postepowanie? moze sie to juz poprawilo. ja tez jestem zainteresowana praca przez agencje Holland Contracting bo wlasnie daja stale wynagordzenie, zakewateresowanie, gdze napisali ze nawet jest dostep do bezpltnego internetu.. ale czy sa mzoe jakies inne oferty bo narazie nic nie widze chyba ze trzeba bezporsrednio do nich napsiac?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-12 13:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-08-12 13:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hola - 2015-08-10 12:28:54]:
Jest to umotywowane tym, ze hc glownie zapelnia zapotrzebowanie na pracownikow tymczasowych. Jesli w danym miejscu takie zapotrzebowanie sie konczy, przenosza cie gdzie indziej. Bez zapowiedzi i bez prosb.
zdjecie uzytkownika
Hc - 2015-08-19 12:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hc oszusty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dno odradzam ta agencje zdecydowanie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-08-19 12:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie spokój z hc okradają z każdej strony. Mieszkanie 90e warunki żenada. Ubezpieczenie i opieka koordynatora 38e niema żadnej opieki a kasę kradną. Odradzam ta agencje totalne dno.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-08-30 11:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda OSZUSTY okradają ludzi kary za byle co. Najgorsza agencja pracy w której pracowałam a pracowałam przez 6 agencji pracy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 20:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-08-30 20:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tobą stary w 100%,hc to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] razem z tymi koodrynatorkami z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wysranymi
zdjecie uzytkownika
My - 2015-08-30 22:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecamy się przekonać jak jest. My z mężem tam nie widzimy żeby okradali. Mieszkania są różne ale kasa jest zawsze zgodna. Zawsze można zgłosić jak się coś nie zgadza czy jak ci coś nie pasuje. Łatwo od złodzieji wyzywać jak pewnie samemu się zawaliło temat już się na takich sporo napatrzyło. Sporo tam takich naszych i to jeszcze chyba się długo nie zmieni. Pozdrawiamy E-KI-PE.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert