Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting


Oceniono 269 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Holland Contracting
Zwycięstwa 14
44-100 Gliwice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
roys roys - 2014-09-25 10:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HOLLAnd CONTRACTING POLSKIE BIAŁE MURZYNY robiące za najniższą stawkę! jestem już w Polsce od trzech dni, bo pracy nie było i kazali mi zjechać.
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-09-25 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem Cie ale nie chce na forum podawac maila wiesz jak jest...
zdjecie uzytkownika
Milka - 2014-09-25 22:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka:) ja dostałam oferte specjalną na teraz na niedziele ... jutro mam jechać podpisać umowe do biura do Gliwic ale jak czytam wasze opinie sie grubo zastanawiam czy mam jechać ... pomóżcie!!
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-09-26 10:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wyjechać może być ciężko a specjalna to może być jedyne rozwiązanie jak ci zależy.Nie dowiesz się jak nie spróbujesz do odważnych świat należy.Nie patrz na innych, bo każdy ma swoje za uszami.Wiem że coniektórzy tu tak sobie wymyślili żeby wykosić konkurencje. takimi wpisami jak powyżej tylko straszą.Ja mojej specjalnej nie żałuję. Teraz mam fajną stałą pracę. Powodzenie- nie daj się wygryźć.
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-09-26 15:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam - byłam - 7 tygodni, 3 miejsca zamieszkania, 5 firm, rzucanie z miejsca na miejsce, wynagrodzenie co tydzień jak w większości innych firm, ubezpieczenie i opłata za domki czasem wyższe a czasem takie same jak w innych biurach, jeśli komuś zależy na pilnym wyjeździe można zaryzykować ale trzeba się liczyc z niepewnoscia dnia następnego - czy gdzieś jutro nie przeprowadza, jest czasem szansa na pozostanie w jednym miejscu - od czego to zależy? diabli wiedzą... zdecydowanie jednak nie polecam - koordynatorzy nic nie wiedza, zbywają człowieka, siedzisz czekasz i kombinujesz czy wracać do domu czy dać się jeszcze raz przeprowadzić, stawki godzinowe niższe niż w innych biurach z którymi akurat ja miałam do czynienia, a jeśli już jechać to nie GROTEM są inne tańsze i przede wszystkim szybsze transporty
Oferty Pracy odpowiedz
2014-08-28
Żródło: Gowork.pl
HAGA I ROTTERDAM
( )
PRACOWNIK W SEKTORZE OGRODNICZYM - PRACA W SZKLARNIACH, HALACH I SORTOWNIACH Miejsce pracy: Hollandia   HOLLAND CONTRACTING Sp. z o.o. - Jesteśmy agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat nr. 691 wydany przez Marszałka Województwa Opolskiego. Posiadamy oferty pracy tymczasowej na terenie Holandii.   KWALIFIKACJE:
zdjecie uzytkownika
antka - 2014-09-27 13:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-09-27 13:54:12]:
ja bym nie jechala myśmy zjechali w 6 osób i szukaja ludzi na kurczaki. Wiec masz na 100 pro pewne ze tam pojedziesz bo akurat myśmy zrezygnowali po 2 dniach !
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-27 13:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-09-26 15:26:19]:
hahaha powiedz gdzie masz fajna pracę?? na szklarni chyba jedynie! ale niesttety..na szklarnie teraz nie chca, ino na jajka gdzie godzin nie ma i na kurczaki do( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
monika ruda sl - 2014-09-28 13:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, dzis mialam miec wyjazd i praca na kurczaki do hejs firma. Koleżanka byla tez tam w zeszłym roku i nie poleca mi tej firmy.
Zrezygnowałam. Pytając pani z gliwic czy jest jakaś inna oferta, powiedziała ze nie i mam się teraz zdecydować bo inni ludzie czekaja. Bede jechac przez inna agencje bo takie ich zapewnienia to nie sa 100procentowe ze pojade i zarobię. Dxiwne ze w tych kurczakach nie ma wiekówki, jak wszędzie jest.
zdjecie uzytkownika
jesizubr - 2014-09-28 14:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Viki - 2014-09-24 17:40:33]:
Szkoda ze prosto w twarz nie powiedziałaś tego . Ale jak ktoś mądry przed monitorem to na real nie powie. Bym ci tak pie. . . ze bys dziewczyno ze wsi nie wstała. ŻAl mi ciebie, pracuj za te 4.80 i trzymaj gębę zamknieta bo wyladujesz jak te kurczaki wyprute. A nie martw sie jestem nie daleko wiec miej oczy otwarte, kozactwo nie popłaca a ja tego tak nie zostawię. I nawet nie masz bloka kompa i widze twoje I heheheeheh więc ogladaj sie za siebie bo dzungla jest duza. elo
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-03 20:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heijs to porażka. Obóz pracy nie jedzcie tam
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-03 21:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o temat heijsa to.tak samo nie polecam pracowalam wiec wiem zawsze myslalam ze jak sie komuś nie chce pracowac to pisza negatywne komentarze ale wtedy bylam na cebulkach gdzie praca jest fajna gdy dostalam oferte na kurczaki zmienilam zdanie ludzie jeden drugiego podpierdoli koprdynatorka jak zaczyna gadac ze marnuje sie zycie bez heijsa to żal pl. Pracuje teraz w innej firnie i narazie jest ok ale jeśli ktos wam powie ze popracujecie i ze za pół roku bedzie podwyzszka to nie

wierzcie w to kit na wide fotomontaz lepiej dla nich przyjac nowego pracownika jak dac podwyzszke.
zdjecie uzytkownika
hfhb - 2014-10-03 21:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem za tym zeby Pani z Holand Contracting na wysokich obcasach niektorzy wiedza o kogo chodzi poszla do heeojsa pokazac na co ja stac a nievsluchac jej gadabia ze jej sie z dupy pot lecial nie wnikam co z nia naprawde robiła
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-04 18:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Minął miesiąc odkąd pracuje w Heijsie. Trafiłem na tzw inpack. Praca polega na pakowaniu gotowego produktu do pudełka oraz układanie na palecie. Praca sama w sobie nie jest zła. Poza tym, na hali panuje +4 stopnie, choć wydaje mi się, że jest mniej. Należy się cieplej ubierać. Jedynie na co mogę narzekać to od czasu do czasu na brak 40 h w tyg jak pracujesz od 15:30, ale za to można liczyć na nadgodziny co jest niemożliwe gdy pracujesz od 6:30. Jak jest na innych stanowiskach? Nie wiem, ale z tego co widziałem "na nożu" mają przeje***, tam są głównie kobiety. Moja rada. Rób swoje, za dużo nie rozmawiaj, słuchaj przełożonych. Praca na 8 h + przerwy: 15 min, 30 min i 15 min. Przerwy nie są wliczane w godziny pracy.
zdjecie uzytkownika
Jej - 2014-10-04 20:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nowy jest super. Każde inne stanowisko to masakra. Odradzam tam jechać
zdjecie uzytkownika
Jej - 2014-10-04 20:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nozu jest super. Każde inne stanowisko to masakra. Odradzam tam jechać
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-05 11:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-09-02 14:19:29]:
hej możesz się do mnie odezwać na maila mam pilne pytania bo zamierzam wyjechać z holand w tym miesiącu
mój mail
barbara.f84@wp.pl
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-05 11:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Milka - 2014-09-25 22:21:33]:
hej milka odezwija się do mnie na miała barbara.f84@wp.pl tez mam wyjechać z teo biura chciałabym porozmawiać poza forum
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-06 12:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie jeździjcie z tej agencji. Agencja sprowadza za dużo ludzi, żeby wypełnić domki, pracy jest za mało. Ja miałem szczęście i miałem pracę, nawet dużo. Ale chyba wygrałem w loterii bo na mnie jednego przypadało kilka osób które prowadziły wegetację w domku i były wysyłane na tyle godzin, żeby opłacić mieszkanie a po kilku tygodniach powrót do domu.
Jak chcesz loterię to jedź, ale wiedz że nabijasz kabzę cwaniakom. Jesteś tam po to żeby im mieszkanie nie stało puste bo to koszta.
Najgorsze jest to, że większośc agencji tak robi, choć w hollandzie dużo bardziej niż w większości agencji.
Jedna dziewczyna była -1200zł w plecy. Wydała kasę na wyjazd i ją odesłali. Pracowała dobrze, bo z nią pracowałem to wiem. Ewentualnie można powiedzieć, że dostała "twarzowe" bo zbyt urodziwa nie była. Tak jest, nie spodobasz się holendrowi, powie w hollandzie że jesteś do dupy i oni stwierdzają, że do niczego się nie nadajesz.

Nie wiem, czy są jakieś uczciwe agencje, ale z tego co widzę to nie. Holandia się skończyła, powtarzam jeszcze raz wyjazd tam to losowanie w którym masz może jakieś 20% szans na wygraną. Już lepiej weź kasę na wyjazd i zagraj w ruletkę, wtedy masz ptzynajmniej 50%.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-06 12:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeszcze dodam, że jak zarobisz to najpewniej zarobisz 1000-2000zł. Jak zarobisz więcej to jest cud.
Nie lepiej poszukać pracy w Polsce i nie jeździć 1000km do obcego kraju żyjąc jak zwierzę w klatce po 5 osób w pokoju?
zdjecie uzytkownika
Martela - 2014-10-07 09:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma za dużo ludzi a są ludzie na ofercie specjalnej- to jest różnica. Jak nie ma sezonu to jest to najlepszy sposób na wyjazd. Jak teraz. Znam tu sporo ludzi, którym się udało nawet jak zaczynali od specjalnej i wybacz ale za 1000-2000 zł na miesiąc to raczej byśmy tu nie siedzieli. Praca jest wymagająca, Adrian dobrze napisał trzeba słuchać co mówią, nie gadać w pracy i się dostosować. Co do ludzi na początku trzeba mieć delikatnie mówiąc mocne nerwy ale jak się już dasz poznać to nie ma problemów. Mieszkanie zależy jak trafisz ale ogólnie jest standard od nieźle do bardzo dobrze. Prawda jest taka, że jak chcesz mieć wszystko załatwione to jedziesz z agencją ale żyjesz na proponowanych warunkach. Chcesz być na własnych warunkach jedziesz sam i szukasz wszystkiego na własną rękę. Jest wybór. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-16 17:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam...czy ktos moze jedzie w poniedzialek na rozmowe do opola do HC???
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-21 14:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...bylam na rozmowie w hc wczoraj pytali ja pytalam itd...pytali czy pasuje mi wyjechac w srode badz na weekend.jak dlugo sie czeka na wyjazd napisze ze chce na 6 miesiecy wyjechac...
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2014-10-22 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migotka - 2014-10-21 14:37:31]:
Odradzam Ci wyjazdu z nimi , oczywisice decyzja nalezy do Ciebie
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-22 19:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazik - 2014-10-22 13:43:34]:
wiesz moja rodzina tam kupe lat pracowala i nigdy nie nazelali jezeli nie pojade nie przekonam sie...a jezeli faktycznie bedzie lipa to bede wiedziala zeby tam juz nie jechac...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x