Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-09-16 14:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czy firma hol coctratning jest dobra firma sa godz [po sezonem prosze o odp kto tam dluzej siedzi szczera
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2015-09-29 12:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lipa totalna oszust Johan i cała jego reszta pracowników jak to nazywają kordynatorki
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-09-29 19:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiedzcie mi cos na temat firmy woning bo dostałam tam oferte nie wiem co robicjak z godzinami jakie szefostwo.Dzieki z góry
zdjecie uzytkownika
KOCUR - 2015-09-29 20:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam dostalem oferte do tej firmy na wozki i jaka warto tam isc morzesz mi powiedziec
zdjecie uzytkownika
kicius - 2015-09-29 20:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja tesz sie tama wybieram mam prpozycje na wozki widlowe jak tam jest w rzeczywistosci
zdjecie uzytkownika
wisia - 2015-09-30 13:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja wiem ze jajka sa spoko, juz o tym pisali bo duzo godzin. zalezy jak sie trafi ale ogolnie mozna trafic na gorsze agencje.
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-10-06 19:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłam z Hollandii niespełna miesiąc temu. Praca miała być na dwa miesiące po czym okazało się, że po miesiącu jej nie mam i była zmuszona zjechać do Polski. Mało tego HC obiecywało stało pracę a prawda jest taka, że codziennie byłam w innej firmie. Warunki mieszkaniowe nienajgorsze,ale organizacja pracy koszmarna. Koordynatorki czasem zapominają dzwonić do osób że mają iśc do pracy. Co tydzień przychodzi "Pani czyścikowa" co z jednej strony rozumiem, ale gdy zwraca uwagę na burne fugi czy kurz na listwie przy schodach to nie popadajmy w pranoje.Ogólnie jestem bardzo niezadowolona. Od znajomych słyszałam, że jeśli jest się kierowcą są kary za nieposprzątane samochody, za rysy mimo że ich się nie zrobiło. Zdecydowanie nie polecam...
zdjecie uzytkownika
nimek - 2015-10-09 20:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mała, wiesz to zalezy jeszcze jak rozumiesz stałą pracę, bo przecież z tego co piszesz ciągle pracowałas, przestojów żadnych nie było, jedynie firmy się zmieniały, ale praca była stale. To chyba dobrze, że zawsze znajda miejsce u jednego ze swoich klientów, bo sa agencje, które w razie braku pracy w jednej z firm każą siedzieć w domu i czekać...
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-10-09 20:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mała , to rzeczywiście nie fajnie, trochę niewporządku z ich stronych, bo najpier oferują pracę na ściśle okreslony czas, człowiek się nastawia, cieszy się ze przez ten czas bedzie miał zapewnioną pracę i jakieś godziwe zarobki a tu nagle okazuje sie ze to lipa, moze to nie wina agencji tylko koordynatorek ktore moze podaja jakies niepewne informacje, bardzo nie w porzadku..
zdjecie uzytkownika
nowa tu - 2015-10-12 12:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do tych co pracują lub pracowali przez ta agencje pracy otóż czy podpisuje się jakoś umowę holenderska czy tylko polską z tym pośrednikiem???mówicie ze są kary pieniężne to powiedzcie mi gdzie w jakim regulaminie one są???
zdjecie uzytkownika
nowa tu - 2015-10-12 13:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mała możesz mi podać twojego meila skontaktuje się z TobA bo chce wiedzieć więcej informacji o tej agencji
zdjecie uzytkownika
88 - 2015-10-12 17:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanie jakie są normy na pakowaniu jajek, papryki i cebulek jak ktoś wie niech napisze
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-10-13 14:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [88 - 2015-10-12 17:32:26]:
na jajka nie jedz ani na sortowanie papryki nie ma godzin 4 albo 5 godzin rzadko 8 albo wcale polecam firme e&a
zdjecie uzytkownika
88 - 2015-10-14 16:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oszukany od kiedy tam jesteś???nie rozumiem tego sciągają ludzi a potem okazuje się ze nie ma pracy;///
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-10-16 10:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [88 - 2015-10-14 16:23:15]:
3 miechy jedynie przez holland to do hejisu na kurczaki 40 godzin pewne w tygodniu 9,25 euro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ale 223 euro na tydzien jest ja teraz bede zmieniał firme na e&a
zdjecie uzytkownika
Fluo - 2015-10-20 11:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jakie polecacie firmy rzetelne uczciwe. mialem jechac na jajka po urlopie lecz dostalem adres na capelle aan den ijssel wiec podziekowalem ofercie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-20 14:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a oprócz tych kurczaków jest teraz na sezon inna praca co gwarantuje te min 40 godz.???
zdjecie uzytkownika
Fluo - 2015-10-20 19:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napewno jajka gwarantuja na weko0 47.5 h tygodniowo bez nadgodzin. a jakies inne firmy proponujecie koledzy ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-21 00:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fluo czemu zrezygnowałeś z oferty jeśli mogę spytać???i co to była za oferta??
zdjecie uzytkownika
fluo - 2015-10-21 22:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta na INterovo (WEKO) ZREZYGNOWALEM z powodu poinformowania mnie gdzie bede mieszkal a moja osoba ich informowala juz w kwietniu ze na tzw capelle nie bede mieszkal gdyz tam jest przeludnienie na mieszkaniach. po 6 osob na mieszkaniach i lozka pietrowe blok ogromny a w nich mieszanka swiatowa az kolorowo co jedni to lepsi. Na mieszkaniach nikt nie toleruje osob w miare pozadny sposob, wiekszosc ludzi zachowuje sie chamsko i zlosliwie. czepiaja sie ogolnie wszystkiego nawet brudnych fug mimo nie wino lokatora , na sile szukaja brudu aby dac kare, w samochodach w regulaminie wyraznie pisze " samochod ma byc czysty do zdania"a czystosc sprawdzana nawet niespodziewanie pod zakladem pracy a tylko po to aby dac komus kare.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-22 14:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fluo daj namiar na ciebie np. meila jak możesz to pogadamy
zdjecie uzytkownika
tomm28 - 2015-10-22 17:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holland Contracting ta firma to jedno wielkie nieporozumienie umowa automatycznie na tydzień czasu niby sama się przedłuża w ten sposób w każdej chwili mogą was wyrzucić bez żadnego problemu. Jeśli się zachoruje w trakcie pracy raz to już się jest na pomarańczowo jeśli potrwa do dłużej niż 3 dni to już was wyrzucają z pracy.i ma się jakaś śmieszną blokade.ale kto by tam chciał wracać. Z wakacyjnym tez kręcą i niby wypłacają cześć do wypłaty....ja po 7 miesiącach pracy odebrałem niecałe 150 euro wakacyjnego(szok ).urlopowego brak!!mieszkanie drogie 90 euro na tydzień dojazd do pracy 10 euro.no chyba że dadzą wam rower ale wtedy kaucja za rower jakieś 150 euro.Ogolnie same kary :za brud na domku, za brudny samochód , za ryske jaka kolwiek na aucie lub rowerze tez kary od 25 do 250 euro. Strzeżcie się tej zlpdziejskiej firmy!!!!
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-10-23 09:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak piszesz jakbyś nie był. dziwie sie bo kasa jest zawsze i tego pilnują.wakacyjne dostajesz albo z ostaniom wyplata albo jak zmienia sie stawke i jest rozne od tego ile sie pracowalo. teraz troche nas jechało na urlop i wszyscy dostali normalnie wakacyjne. Kolezanaka chorowala a potem robiła do końca. a gdzie sie jest na pomaranczowo?
zdjecie uzytkownika
fluo - 2015-10-27 20:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do XYZ moj mail to lukasz-hewig@o2.pl
zdjecie uzytkownika
stal - 2015-11-09 23:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna ktos prace 11.11 (sroda) na jajkach??
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-11-11 00:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeglądałem niedawno strony internetowe z ogłoszeniami o pracy i znalzłem te wstawione przez firmę Holland Contracting sp. z o.o... widziałem że szukają pracownika fizycznego w Holandii oferują wynagrodzenie wypłacane w systemie tygodniowym, opieka polskich konsultantów na terenie Holandii oraz zakwaterowanie na terenie Holandii
zdjecie uzytkownika
migoa - 2015-11-13 04:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się tylko gdzie kończy się ich odpowiedzialność a zaczyna samowystarczalność osoby zatrudnionej, bo ja np. niestety holenderskiego nie rozumiem a nie chciałbym być w czarnej D
zdjecie uzytkownika
celebek - 2015-11-16 15:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eeee - super, że pracownikom zapewniają zakwaterowanie na terenie Holandii. Przynajmniej nie muszą się nad tymi zastanawiać.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-11-18 18:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Holandii bardzo dobrze płaca i inaczej też traktują pracowników jak widziałem, wiec jak ktoś che wyjechc to dobra opcja.
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2015-11-19 19:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fluo - 2015-10-20 11:13:47]:
jak czytam te bzdury to płakac mi sie chce -pracuje przez Holannd C juz prawie od roku na Hejsie i Nie mam powodu do nazekań praca jest faktycznie bardzo Ciezka ja pracuje na DNSI-gdzie 4 godziny zapierdziela sie na wadze pot sie leje,po 4 godzinach znow sie marznie-dlatego biore na zmiane rzeczy-ale to jest do ogarniecia poto tu jestem by pracowac-koordynatorka Aneta jest naprawde odpowiednia osoba to Super kobieta ja nie narzekam.warunki mieszkalne tez ok 4 osoby wypłata co tydzien 223 e jak sa godziny .
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2015-11-19 19:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2015-10-23 09:44:47]:
To Ty jestes jednym Wielkim NIE porozumieniem -Nie oczeraniaj tej firmy ile w niej pracowałes ? ja na poczotku chcialam uciekac 1 dnia bo tak mi polacy dali w kosc skurkobance a jednak przetrzymałam dzieki Ewci jedynej zyczliwej mi tu osoby za co bardzo jej Dziekuje jej juz Niema a ja dalej robie ten co chce pracowac Pracuje ludziom sie w głowach przewraca mysla ze zarobia za ładna gebe no nie tu potu trza wylac.
zdjecie uzytkownika
Zielony - 2015-12-03 18:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mam pytanie czy w tej agencji wymagane jest zaświadczenie o niekaralności ?
zdjecie uzytkownika
sebuś - 2015-12-03 23:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile osób, tyle opinii jak widać, a według mnie Holland Contracting to jedna z lepszych agencji zatrudniających na terenie Holandii. Ich oferty wyglądają b. korzystnie, np. ta na pracownika produkcji spożywczej.
zdjecie uzytkownika
k - 2015-12-04 19:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktora masz konkretnie na mysli?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-12-07 23:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE DAJCIE SIE OSZUKAC TEJ FIRMIE TAK WYPŁATA JEST W TERMINIE ALE NIC POZATYM JEDZIE SIE Z TA FIRMA NIE ZAWSZE SIE JEST PEWNYM DO JAKIEJ PRACY NA KTORA TRZEBA CZEKAC NIEKIEDY TYDZIEN I DŁUZEJ NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-12-08 18:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-10-13 14:16:41]:
Ej tam kolego na e$a też co innego mówią a co innego jest ale jak lubisz podróżować to się przejedź.
zdjecie uzytkownika
nicky - 2015-12-14 02:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to oni mają naprawdę spoko warunki pracy i finansowe również, bo całkiem nieźle można zarobić :) poza tym stabilne zatrudnienie, to też na plus ;)
zdjecie uzytkownika
kysiu - 2016-01-03 15:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWNIK EKSPEDYCJI OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO
Lokalizacja: Holandia, Ochten
WIE KTOS COS O TEJ PRACY?
BYL KTOS TAM?
JAKIE WARUNKI SA?
zdjecie uzytkownika
Mnich - 2016-01-03 23:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem tyle, że na pewno płacą na czas, kuzyn mówił że że pracował w tej firmie rok temu i nie było jakoś specjalnie źle, dlatego wydaje się praca spoko
zdjecie uzytkownika
222 - 2016-01-04 23:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nicky - 2015-12-14 02:43:13]:
mam pytanie jakie stabilne zatrudnienie chyba takie ze co tydzien pracujesz gdzie indziej a nie kiedy na prace czekasz 2 tyg koordynatorki wredne pozdrawiam martunieja nie polecam zlodziieje i tyle
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2016-01-06 12:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holandcontracting to banda złodzieji pracowałem u nich , oszukują na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
chromik - 2016-01-06 16:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ho. Nie wiem czy też słyszeliście o tym , ale ostatnio podobno można było liczyć w firmie na jakieś dodatkowe pieniądze . Nie wiem czy to była premia świateczna czy też tak szefostwo sobie rzuciło po parę groszy więcej
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-01-12 15:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 1/10
zdjecie uzytkownika
harlo - 2016-01-16 00:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@chomik z tego co wiem to na święta zawsze są jakieś dodatki, 200 złotych w bonach czy coś takiego, natomiast normalnie dochodzi premia a niektórzy mają opiekę medyczną.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-01-16 12:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj maz pracowal przez holland na pomidorach ponad rok i bylo ok. domki fajne praca byla. a jak niektorzy mysla ze jada na wakacje do willi z basenem to potem sa rozczarowani
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-01-21 08:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ma ktoś możliwość załatwienia pracy dla małżeństwa?
zdjecie uzytkownika
ozzy - 2016-01-31 22:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia, no raczej willi z basenem to się raczej nikt tu nie spodziewa. Widziałem jak teraz poszukiwany jest tutaj specjalista ds. rekrutacji. Zdziwiło mnie, że wymagaja niskiego poziomu języka, bo to umiejętność komunikowania się w języku holenderskim lub angielskim na poziomie minimum B1.
zdjecie uzytkownika
majk - 2016-02-02 07:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy ludzie na mieszkaniach firmowych wiekszosc narkomani i pijacy a w pracy zalezy gdzie trafisz dla mnie to patologia i te przeprowadzki a laski w pracy mysla ze awansuja jak pojda z szefem na tzw kawe do lozka co chwile sa jakies afery w pracy jak i policja na domkach nie polecam jeden malpi gaj
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
MAJK22 - 2016-02-02 08:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MALPI GAJ NIE POLECAM JAK I FIRMY TAK SAMO LOKATORZY NA MIESZKANIACH SLUZBOWYCH TYLKO ALKOHOL I ROZNE INNE UZYWKI POPROSTU UWAZAJCIE
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-02-03 09:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać każdy ma podzielne zdanie, zależy z kim sie pracuje, myślę,że sezon niedługo sie zacznie więc beda po mału kompletować osoby, ja juz mam doświadczenie w pracy za granicą w szklarniach i z checia się do nich odezwę,mają dobre stawki.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Holland Contracting!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert