Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Holland Contracting

Pracowałeś w firmie Holland Contracting i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Magda_lena - 2015-03-13 13:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam biuro Work Centre :) jeździłam 2 lata pod rzad i nie narzekam pieniadze byly na czas , nie oszukuja , hotele sa super w tym roku równiez jade od nich . Dojazdy do pracy sa za darmo za mieszkania/hotele placi sie max 68 eur/tydz bywa tak ze placi sie i mniej .Autetm jest miec prawo-jazdy. Praca jest prawie zawsze dla tych co chca pracowac i sie nie opieprzaja , ale duzo zalezy tez od pogody . Bedac tam 2 lata pod rzad prawie wogole nie mialam wolnego w tyg pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
tomaten - 2015-03-15 16:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuje w De Lier na pomidorach i tam jest taki Pan Fryzjer , który "liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Holendrom" po to by mieć lżej w pracy nic nie robi tylko podpieprza ludzi nie widząc siebie, myśli , że jest nie wiadomo kim. Jego żona to taka dama uważa się za nie wiadomo kogo, ludzi wyzywa, wszyscy są nie dobrzy oni najlepsza i najpiękniejsza a to taka zwykła Mongołka wchodząc na kantynę zmierzy z góry do dołu tak jakby nie wiadomo co jej się zrobiło. Plotki niestworzone robi na temat innych ludzi ten nie sprząta tamten śmierdzi a nie popatrzy na siebie ona the best mieszkac z nimi to istna porażka nic nie można zrobić.
zdjecie uzytkownika
Oh my God!! - 2015-03-15 18:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam , apeluje do biura Holland Contracting o udostepnienie maila lub kontaktu do osoby ktora zajmie sie wreszcie sprawa Pana Fryzjera z Pomidorow. Z jego zona po prostu nie da sie ani mieszkac ani wspolpracowac. Ludzie sa wyzywani i szantazowani. Ona podpowiada mu kogo nalezy zwolnic à on potem swoim wydukanym holenderskim Idzie i przekazuje holendrom rzeczy ktore wogole nie maja miejsca, istnieja tylko w mentalnie chorym umysle zony pana Fryzjera. Obawiam sie ze dojdzie do wymierzenia sprawiedliwosci Przez pracownikow i samoosadu. Prosze o udostepnienie oficjalnej formy kontaktu. Z ta sprawa zwiazanych jest Wiele osob, czesc z nich boi sie stracic prace ale jest rowniez czesc ktora juz nie bedzie dalej patrzyla obojetnie na ponizanie ludzi!!!!
zdjecie uzytkownika
wydymany - 2015-03-20 17:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest jedna wielka badna ( usunięte przez administratora ) niby mowia ze praca na okres min. 6 miesiecy a tak naprawde na 4 dni ( usunięte przez administratora )potem niby nowa praca znowu na 3 dni zeby tylko na mieszkanie zarobic no to jest parodia !! tylko roboty po 2/max 3 dni zeby mieli jak za mieszkanie sciagnac no patologia!! lepiej nie bierzcie pod uwage tej agencji. !!
zdjecie uzytkownika
wydymany 2 - 2015-03-20 17:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ciągła zmiana pracy mieszkania mało godzin.Pracy nie ma a ściągają ludzi z Polski.Na jajkach jeden wielki wyzysk i osmieszanie polaczkow bardzo nie polecam tej agencji.......
zdjecie uzytkownika
Pati25 - 2015-03-22 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda_lena - 2015-03-13 13:01:16]:
Hejka :) czy mogłabyś troszkę więcej powiedzieć o tej pracy ??? jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ? jakie są zarobki warunki mieszkalne ?? planuje wyjechać od maja i jestem jak narazie nastawiona na holland contracting ale juz sama nie wiem co robić chciałabym jechać w pewne sprawdzone miejsce . pozdrawiam Cię serdecznie. gdybys się zdecydowała aby odpisać znajdziesz mnie na fb : Patrycja AnNa Malbork
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-03-24 09:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta agencja to jest totalne dno. Nie polecam nikomu chyba ze ktos ma pieniadze w pl i chce jechac do nl przez ta agencje i wrucic na -

pzdr.
zdjecie uzytkownika
piotr30 - 2015-03-26 15:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2015-02-26 12:52:58]:
Witam mam rozmowę 31 marca w biurze w Opolu mam 300 kilometrów do nich czy jest sens jechać? Co oni chcą wiedzieć na tej rozmowie.Jak długo się czeka na wyjazd do pracy .Czy robią problem jak się nie zna języka.Dzięki za odpowiedzi i piszcie na adres mejlowy kamil301@onet.pl pozdrawiam Piotr.
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-03-26 17:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy ktoś może napisać jakie są zarobki ale realne .Mam jechać do Holandii teraz w niedziele pozdrawiam i z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-26 19:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2015-03-26 17:24:30]:
przy 40 godzinach masz zarobione 217 euro
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-03-26 20:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-03-26 19:36:33]:
A powiedz mi nadgodziny można robić
Wyjeżdża ktoś może w niedziele
zdjecie uzytkownika
pati 25 - 2015-03-26 21:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr30 - 2015-03-26 15:14:55]:
hejka Piotrek, nie musisz jechać 300 km specjalnie , mozesz miec rozmowe przez skype ;) ja chce wyjechac 7 maja i rowniez bede miala rozmowe przez skype bo rowniez mam ok 400 km
zdjecie uzytkownika
BaGGi - 2015-03-28 00:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Valerian - 2015-02-26 20:00:10]:
siemka no ja tez jade w niedziele 29 na pomidory
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-29 11:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BaGGi - 2015-03-28 00:12:38]:
a na jakie pomidory w jakiej miejscowosci
zdjecie uzytkownika
wyzyskany - 2015-03-29 11:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sie zastanowcie w jakie wy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pchacie jadąc przez jeeebany holland no to jest dno tak jak wam mowie opłaty masakryczne zarobki małe i jeszcze nigdy nie wiesz czy masz praca na dłuzej czy nie bo ci tego nie powiedza a tutaj pracuje po 2 max 3 dni i po 1 w tyg. tez sie zdażło o chodzi w tym tylko o to ze jebaki miały pretekst zeby za mieszkanie sciagnąc no to jest porażka tutaj ubezpieczenie płacisz 38 euro a w rzeczywistosci ubezpieczenie wynosi 20 euro a tee [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie 18e biora dla siebie jako za " opieke " no kurwaa smiech na sali powaga , to co z ludzmi robia to wgl jest smieszne bo cały czas ludzi sciagają a pracy nie maja ludzi na domkach jest w ciul i jeszcze troche i kazdego trzymaja tylko po to zeby na nim zarabiac na mieszkaniu sa inne lepsze agencje wiec sie zastanówcie zanim z hollandu bedziecie chcieli wyjechac.
zdjecie uzytkownika
boos - 2015-03-29 14:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak dokladnie to gdzie na te pomidory jedziesz
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-03-30 10:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez ta agencje 4lata i nie narzekam wyplacalni katrole czystości kary tak powinno być bo przyjeżdżają syfjaze brudasy pijaki i cpuny którzy nie umieją siebie ogarnąć a co dopiero mieszkanie kary to jest sposób na takich. Pracowałem przez inne agencje gdzie nie było katroli czystości kar. To był smród bród i ubóstwo teraz chcem spowrotem pracować przez Holand jedna z najlepszych agencji pracy.
zdjecie uzytkownika
potrr40 - 2015-03-31 17:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłem dziś na rozmowie w sprawie pracy.Mógłby ktoś podpowiedzieć jak długo się czeka na wyjazd.Dzięki.
zdjecie uzytkownika
Arcz - 2015-04-01 16:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrr40 a gdzie jedziesz?Zakłady mięsne heis?
zdjecie uzytkownika
piotr40 - 2015-04-01 17:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arcz - 2015-04-01 16:11:48]:
Witam jeszcze nie wiem jaka dadzą propozycje pracy i kiedy bo na razie byłem na wstępnej rozmowie. Pozdrawiam Piotr.
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-04-02 15:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowal juz ktos przy pomidorach u houwena?????? jakie tam sa zarobki i warunki mieszkaniowe??????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-04-06 20:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POLECAM TA FIRME JAK KTOS CHCE ZAMIAST PRACOWAC TO NA WCZASY WYJECHAC TO FAKT NIE KTORYM SIE UDAJE MIEC FAJNA PRACE ALE DOSTAJA CI JA KTORZY LIZA DUPY KOORDYNATORKA KTORE SA BARDZO CHAMSKIE JA WYJAZDU NIE WSPOMINAM ZBYT DOBRZDM CIAGLE SIEDZENIE NA DOMKU ZAROBKI BEZNADZIEJNE
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-04-11 16:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracował ktoś na chartingu w De Lier? Ile godzin w tygodniowo się pracuje. Pozdrawiam proszę o szczera odpowiedz. dzieki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
1467 - 2015-04-12 08:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2015-04-11 16:49:20]:
Tak pracuje tutaj ale za duzo jak do tej pory nie bylo trzydziesci pare do czterdziestu maks ale musisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to dobrze. A co wybierasz sie tutaj pierwszy raz czy pracowales juz ?
zdjecie uzytkownika
niśka - 2015-04-18 09:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema wybiera sie ktos do pracy przez to biuro do holandi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Holland Contracting?
Zadaj pytanie