Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
mime - 2015-01-06 17:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ruski widze ladnie i kulturalnie przedstawia fakty i tego nie podwazam w tym momencie, boos snuje domysly wyssane z palca, pracuje tu juz ponad 4 miesiace i caly czas w tej samej firmie. Poza tym, doswiadczenie w pracy i zyciu mam 12 letnie w 3 krajach wiec moge powiedziec co jest dobre a co zle. Ile ty boos jestes za granica?
zdjecie uzytkownika
em - 2015-01-06 20:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie ma co sie spierać. W NL jest w porzadku, źle nie mamy jako Polacy, tylko zauważajmy złe rzeczy i bedzie OK. Transport w HC i sprawdzanie czystosci sa do poprawy, ale fakt zawsze jest faza A, nie placa za prace w nocy dodatkowo gdzie po polnocy nalezy sie nam 150%. Ponizej link do ​Stowarzyszenia Regulacji Zakwaterowania Pracowników Tymczasowych, kazda szanujaca sie firma powinna spelniac te normy(usunięte przez administratora)
Ponizej CAO czyli uklad zbiorowy wszelkich informacji o płacach, co sie komu i kiedy nalezy, chorobowe, nadgodziny itp, zobaczcie jak to jest
(usunięte przez administratora)
i wreszcie nr do zwiazkow zawodowych, rozmawiaja po polsku, numer wypróbowany i sprawdzony , wiele osob z niego korzystalo, RAZEM mozemy wiele zmienic i utrzec noska nieuczciwemu pracodawcy
(usunięte przez administratora) Nie dajmy sie oszukać, to do nas nalezy przysłość.
zdjecie uzytkownika
boos - 2015-01-07 19:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 lata w Nl.
zdjecie uzytkownika
oleee - 2015-01-09 13:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponizej CAO czyli uklad zbiorowy wszelkich informacji o płacach, co sie komu i kiedy nalezy, chorobowe, nadgodziny
http://www.sncu.nl/fileupload/downloads/StreszczenieNieuw.pdf
zdjecie uzytkownika
Messi - 2015-01-13 17:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są aktualne opłaty za mieszkanie,ubezpieczenie,dojazd do pracy,itp.?
zdjecie uzytkownika
Marodona - 2015-01-19 19:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkanie 86euro Tygodniowo
Ubezpieczenie 38 euro Tygodniowo
Dojazd do Pracy 10euro Tygodniowo
zdjecie uzytkownika
Figo - 2015-01-20 14:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak byłem u nich w tamtym roku w biurze na rozmowie to mnie tak rozwaliła tymi opłatami że masakra.
zdjecie uzytkownika
polk - 2015-01-20 15:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej poszukac lepszych ofert w sensie gdzie az tyle nie bedziesz dawal na oplaty ja znalazlem prace dzieki stronie rekrutacyjnarewolucja.pl tam sie rejestrujesz i masz przeprowadzana rekrutacje przez wiele biur/firm. mnie sie udalo wiec dlatego moge polecic ;)
zdjecie uzytkownika
KASKA - 2015-01-22 09:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY MOZE KTOS WYJEZDZA DO PRACY CZEKAM NA OFERTE A TU NIC.
zdjecie uzytkownika
O,naa - 2015-01-22 12:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wkoncu napisze konkretnie czy to jest normalna firma ?? Czy wyplata w terminie??
zdjecie uzytkownika
HC - 2015-01-22 19:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
onna podaj Gg lub emal napisze do cb
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2015-01-23 09:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To masz pewne o wypłaty się tu nie trzeba upominać o to dbają!!!
zdjecie uzytkownika
Arcz - 2015-01-23 11:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie też dzwonili z Gliwic,ale te opłaty się troche mijają z celem...
Prawie 140eur opłat,by musiało być non stop 60h tyg,,zeby to miało sens
zdjecie uzytkownika
Arcz - 2015-01-23 11:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zibi jak możesz napisać i to nie tajemnica ile Ci zostawało euro tyg po opłatach i wyżywieniu??
zdjecie uzytkownika
popcat - 2015-01-24 16:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem 6 miesięcy, sprawa godzin wygląda następująco "36-60h" tyle miałem najmniej i najwięcej przykładowo za 40 godzin pracy na czysto wychodzi około 230 euro już po odtrąceniu opłat za ubezpieczenie, domek, oraz dojazd w tym czasie miałem 5 przeprowadzek, najdłużej mieszkałem 3 miesiące, a najkrócej 2 tygodnie... w przypadku 60 godzin dostałem 380 euro, jeśli jest się kierowcą dostaje się dodatkowe 25 euro tygodniowo lecz samochód musi być umyty co poniedziałek, co jakiś czas ma się tankowanie, oraz za wszelkie przekroczenia prędkości dostaje się reprendere (dużo ludzi rezygnuje sama z tej funkcji) bo nie jest warta tych groszy, zwłaszcza ze dojazd nie raz to nawet 100 km dziennie w obie strony, a niekoniecznie wszyscy pracownicy mieszkają w jednym miejscu... Jednakże wszystkie przelewy przychodziły na czas, gdy pomieszkało się trochę z ludźmi którzy pracowali w innych firmach to "Holand Contracting" i tak wyrastał an porządną firmę. Minus to 86 euro za mieszkanie w jednym standard jest luksusowy a w 2 przypadku mieszka się na slamsie a płaci się zawsze 86 euro...
zdjecie uzytkownika
Szybki - 2015-01-25 16:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,ktoś pracował już przez tą Agencję ,może coś konkretnego powiedzieć o tej firmie jaka ona jest i czy jest wypłacalna jak płacą itd.?? Proszę o konkrety
zdjecie uzytkownika
Szybki - 2015-01-25 16:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,ktoś pracował już przez tą Agencję ,może coś konkretnego powiedzieć o tej firmie jaka ona jest i czy jest wypłacalna jak płacą itd.?? Proszę o konkrety
zdjecie uzytkownika
jarecki - 2015-01-25 23:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyplacalna ale nie polecam
zdjecie uzytkownika
mateu - 2015-01-27 16:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyplacalna ale nie polecam trafila doo bozu pracy i domki w zwartzlouis zadupe..syf..czulam sie jak na dzialce z altanka..choc na dzialce mam lepiej. Ludzi dokladaja a pracy nie ma. Dzirwczyna dostala samochod a jezdzic nie umiala noo porazka . Jedz i przekonaj sie sam..jak na jajka trafisz to tez lipa bo godzin nie ma. Szukaj agencji gdzie bedziesz mial 40godzin pracy bo oni tego nie gwarantuja
zdjecie uzytkownika
tak to ja - 2015-01-27 16:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha a to ubezp 38euro to sciema tak naprawde oni kase biora do siebie dziewczyna miala wypadek i co? Adwokat wzzystko bylo ale ubezpieczenie nie bylo pelne za ta kase sie okazalo. A w biurze mowia ze ubezp to jest na wszystko cokolwiek sie stanie ..hehehe oni tak gadaja a jak jedtes chory to nie ma leczenia sie..albo jedz do pl sie leczyc albo idziesz dopr acy. Ja nie poecam tej firmy jestem zawiedziona tym co mowila pani w gliwicach a co widzialam naprawde. Aaa no i jeszcze jedno spisz na walizkach nie masz co sierozpakowywac..hehe bo moga cie w kazdej chwili przenies do innego miasta. Mowiac koordynatorce a raczej pytajac ja..czy wkoncu po trzeciej przeprowadzce moge sie rozpakowac to stwierdzila ze jak chce..bo jak bedzie praca gdzies indziej to bd musiala sie pakowac znowu hehee..dobre? Pozdrawiam wredna koordynatorke w okularach chyba aneta..cwana w gebie ale jak jej sie powiedzialo to i owo bo ja sobie nie dam zeby robil ktos ze mna idiotke i. Polaka do wycierania podlogi..pozdrawiamhola nd i nie polecam
zdjecie uzytkownika
tak to ja - 2015-01-27 16:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha a to ubezp 38euro to sciema tak naprawde oni kase biora do siebie dziewczyna miala wypadek i co? Adwokat wzzystko bylo ale ubezpieczenie nie bylo pelne za ta kase sie okazalo. A w biurze mowia ze ubezp to jest na wszystko cokolwiek sie stanie ..hehehe oni tak gadaja a jak jedtes chory to nie ma leczenia sie..albo jedz do pl sie leczyc albo idziesz dopr acy. Ja nie poecam tej firmy jestem zawiedziona tym co mowila pani w gliwicach a co widzialam naprawde. Aaa no i jeszcze jedno spisz na walizkach nie masz co sierozpakowywac..hehe bo moga cie w kazdej chwili przenies do innego miasta. Mowiac koordynatorce a raczej pytajac ja..czy wkoncu po trzeciej przeprowadzce moge sie rozpakowac to stwierdzila ze jak chce..bo jak bedzie praca gdzies indziej to bd musiala sie pakowac znowu hehee..dobre? Pozdrawiam wredna koordynatorke w okularach chyba aneta..cwana w gebie ale jak jej sie powiedzialo to i owo bo ja sobie nie dam zeby robil ktos ze mna idiotke i. Polaka do wycierania podlogi..pozdrawiamhola nd i nie polecam
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-27 16:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie

Czy zaglądaliście już na stronkę http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Są to aukcje bez ceny minimalnej jak wygrasz tj przelicytujesz innego użytkownika wygrywasz

Serwis bardzo szybko urasta w siłę coraz więcej użytkowników aktywnych

Przedmioty na aukcjach rewelacyjne ceny za które ludzie licytuja również!

Aby licytować trzeba wykupić kredyty ceny za pakiety są różne od 6 do 200zł

Jeden kredyty podbija cenę o 10 groszy:)

Spytacie czemu za takie ceny schodzą przedmioty i czy to realne?

Wg analityków serwis ma już 8 tys aktywnych użytkowników którzy w miesiącu wpłacają minimum 100zł na aukcje

daje to 800tyś

Na nagrody wydaja średnio 200tyś

Więc zysk maja ładny :)

Pozdrawiam ktoś może skorzysta i zechce powalczyć o sprzęcik :)

uprzedzam nie jest łatwo czasem aukcja trwa nawet 8godzin hihihihih
zdjecie uzytkownika
holland dp dupy - 2015-01-27 16:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klinton - 2014-11-28 09:58:40]:
Gadasz glupoty ..widac ze z biura jestes..pokoj 3metry na 4 i my w trojke bylismy wiec nie poer glupot
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
popcat - 2015-01-28 14:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z koordynatorek została nowa Magda i Aneta, na szczęście Joanne wywalili dyscyplinarnie należało się :D ale jak wiadomo w biurze mają swoich ludzi tzn. ludzi od przeprowadzek kierowców itp... którym żyje się tam lepiej i jeśli trafisz na mieszkanie do takiej osoby i mu nie spasujesz to jeden tell i mieszkasz gdzie indziej po tygodniu.
zdjecie uzytkownika
jarecki - 2015-01-28 22:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"tak to ja" no widze ze nieciekawe doswiadczenia, "popcat" z tego co wiem to jest z ekipy Justyna i Aneta, a Joanny niestety nie ma bo sama odeszla do innej pracy, szkoda ze juz jej nie ma, chociaz nowe dziewczyny tez sa ok. Najgorszy tylko transport, tak jak mowisz "popcat" za przekroczenie predkosci reprymenda
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Holland Contracting?
Zadaj pytanie
x