Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
Jej - 2014-10-04 20:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nozu jest super. Każde inne stanowisko to masakra. Odradzam tam jechać
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-05 11:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-09-02 14:19:29]:
hej możesz się do mnie odezwać na maila mam pilne pytania bo zamierzam wyjechać z holand w tym miesiącu
mój mail
barbara.f84@wp.pl
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-05 11:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Milka - 2014-09-25 22:21:33]:
hej milka odezwija się do mnie na miała barbara.f84@wp.pl tez mam wyjechać z teo biura chciałabym porozmawiać poza forum
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-06 12:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie jeździjcie z tej agencji. Agencja sprowadza za dużo ludzi, żeby wypełnić domki, pracy jest za mało. Ja miałem szczęście i miałem pracę, nawet dużo. Ale chyba wygrałem w loterii bo na mnie jednego przypadało kilka osób które prowadziły wegetację w domku i były wysyłane na tyle godzin, żeby opłacić mieszkanie a po kilku tygodniach powrót do domu.
Jak chcesz loterię to jedź, ale wiedz że nabijasz kabzę cwaniakom. Jesteś tam po to żeby im mieszkanie nie stało puste bo to koszta.
Najgorsze jest to, że większośc agencji tak robi, choć w hollandzie dużo bardziej niż w większości agencji.
Jedna dziewczyna była -1200zł w plecy. Wydała kasę na wyjazd i ją odesłali. Pracowała dobrze, bo z nią pracowałem to wiem. Ewentualnie można powiedzieć, że dostała "twarzowe" bo zbyt urodziwa nie była. Tak jest, nie spodobasz się holendrowi, powie w hollandzie że jesteś do dupy i oni stwierdzają, że do niczego się nie nadajesz.

Nie wiem, czy są jakieś uczciwe agencje, ale z tego co widzę to nie. Holandia się skończyła, powtarzam jeszcze raz wyjazd tam to losowanie w którym masz może jakieś 20% szans na wygraną. Już lepiej weź kasę na wyjazd i zagraj w ruletkę, wtedy masz ptzynajmniej 50%.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-06 12:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeszcze dodam, że jak zarobisz to najpewniej zarobisz 1000-2000zł. Jak zarobisz więcej to jest cud.
Nie lepiej poszukać pracy w Polsce i nie jeździć 1000km do obcego kraju żyjąc jak zwierzę w klatce po 5 osób w pokoju?
zdjecie uzytkownika
Martela - 2014-10-07 09:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma za dużo ludzi a są ludzie na ofercie specjalnej- to jest różnica. Jak nie ma sezonu to jest to najlepszy sposób na wyjazd. Jak teraz. Znam tu sporo ludzi, którym się udało nawet jak zaczynali od specjalnej i wybacz ale za 1000-2000 zł na miesiąc to raczej byśmy tu nie siedzieli. Praca jest wymagająca, Adrian dobrze napisał trzeba słuchać co mówią, nie gadać w pracy i się dostosować. Co do ludzi na początku trzeba mieć delikatnie mówiąc mocne nerwy ale jak się już dasz poznać to nie ma problemów. Mieszkanie zależy jak trafisz ale ogólnie jest standard od nieźle do bardzo dobrze. Prawda jest taka, że jak chcesz mieć wszystko załatwione to jedziesz z agencją ale żyjesz na proponowanych warunkach. Chcesz być na własnych warunkach jedziesz sam i szukasz wszystkiego na własną rękę. Jest wybór. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-16 17:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam...czy ktos moze jedzie w poniedzialek na rozmowe do opola do HC???
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-21 14:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...bylam na rozmowie w hc wczoraj pytali ja pytalam itd...pytali czy pasuje mi wyjechac w srode badz na weekend.jak dlugo sie czeka na wyjazd napisze ze chce na 6 miesiecy wyjechac...
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2014-10-22 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migotka - 2014-10-21 14:37:31]:
Odradzam Ci wyjazdu z nimi , oczywisice decyzja nalezy do Ciebie
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-22 19:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazik - 2014-10-22 13:43:34]:
wiesz moja rodzina tam kupe lat pracowala i nigdy nie nazelali jezeli nie pojade nie przekonam sie...a jezeli faktycznie bedzie lipa to bede wiedziala zeby tam juz nie jechac...
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-10-23 15:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
denerwuja mnie takie komentarze bo ja pracuje dwa i pol roku w hejs food i po pol roku dostalam podwyzke praca super ludzie tez. nie rozumie was.no ale jak sie nie chce pracowac to potem takie opinie wychodza...
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-23 15:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam...Jade na oferte specjalna w niedziele mam wyjazd z kedzierzyna jedzie moze ktos???
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-10-24 12:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos slyszal o ukladaniu towaru w markecie w Nl? Nie wolno tam po naszemu rozmawiac,,,z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
kasiULKA - 2014-10-27 12:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tym zakazem rozmawiania po polsku? na serio jest taki absurdalny zakaz? to daje do myślenia...wiecie czy obecnie coś w gastronomii można u nich załapać?kasowo jestem elastyczna i nie wymagam wiele byle mnie tylko nie zakwaterowali w jakiejś budzie dla psa. no wlaśnie a jak jest z zakwaterowaniem ze strony firmy?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-28 08:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ten zakaz mówienia po polsku to chyba nie w holandzie, bo pracuje tam juz dlugo i nic takiego nie slyszałem, a dodatkowo oni nie maja prac żadnych w markecie ukladanie towaru jakies...po co ktos sieje zamet, to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-10-29 18:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niunia - 2014-10-23 15:20:15
ha ciekawe czemu tak szybko dostałaś podwyżkę, czym ty nazywasz praca no tak chyba ta podwyżkę sobie zapracowałaś ale chyba dupa bo w tej firmie nie ma mowy o podwyżkach. A jak dajesz dupę na prawo i lewo to się wybijesz hehe
zdjecie uzytkownika
vil - 2014-10-29 18:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HEJ, CZY KTOŚ ZNA NAZWĘ NOWEJ FIRMY BYŁEGO SZEFA HOLLAND????
BO OFEROWANE SA LEPSZE WARUNKI PRACY I PŁACY. JAK BYŁ SZEFEM TEJ FIRMY PARĘ LAT TEMU BYŁO OK ALE JAK ODSZEDŁ TAK ZACZĘLI OKRADAĆ LUDZI I DLATEGO TERAZ JEST TAM JAK JEST JEDNO WIELKIE ZŁODZIEJSTWO - BRAK SŁÓW.
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-10-31 05:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie jak on byl zupelnie inaczej wygladal holland
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-10-31 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam we wtorek mam byc w biurze w Gliwicach,z dowodem i nr.sofii wyjazd w niedziele,opłaca sie jechac?
zdjecie uzytkownika
barak - 2014-11-09 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldi - 2014-10-31 15:54:26]:
nie jedz
zdjecie uzytkownika
katowice - 2014-11-09 20:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldi - 2014-10-31 15:54:26]:
nie polecam! a tym bardziej oferty specjalnej. zlodzieje
zdjecie uzytkownika
pomidorek - 2014-11-10 22:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,pracuje u jednego z klientow przy pomidorach. Firma w De Lier. Nauklady tu nie ma zadnej rady, jesdna wielka mafia. Pan w okularach bedacy pracownikiem obcina holendrow zarzadzajacych szklarniami wlosy, co przyjazd wrecza prezenty, zaprsza do siebie na wakacje, nic nie robi caly dzien majac za to dodatkowe wynagrodzenia, a niekorzy co potrafia robic nie maja z tego nic. Podpiepsza kazdego kto mu nie podpasuje. W tej firmie licza sie uklady, chocbys robil za 3ech i tak bedziesz traktowany ponizej kreski.Nie polcam w 100%
zdjecie uzytkownika
duzy banan - 2014-11-10 22:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinia o HC zaczyna sie i konczy na panach z transportu. to oni wprowadzaja zamieszanie, sa niegrzeczni, czasem wrecz posuwaja sie do zastraszania pracownikow. Wydaje im sie ze pozjadali rozumki a sami nie potrafia wyjasnic prostej rzeczy. Zatrudniaja do pomocy kolegow ich pokroju, daja kary bez powodu, nie wyjasniajac szczegolow. Kontrola czystosci co tydzien, jak ktos pojedzie inna droga zeby zaoszczedzic kilometry to juz jest problem. Po znajomosci innym nie zwracaja uwagi. W TEJ FIRMIE BYC KIEROWCA W ZADNYM WYPADKU - LEPIEJ LEDZ DOROZKA DO PRACY !!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
duzy banan - 2014-11-10 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia o HC zaczyna sie i konczy na panach z transportu. to oni wprowadzaja zamieszanie, sa niegrzeczni, czasem wrecz posuwaja sie do zastraszania pracownikow. Wydaje im sie ze pozjadali rozumki a sami nie potrafia wyjasnic prostej rzeczy. Zatrudniaja do pomocy kolegow ich pokroju, daja kary bez powodu, nie wyjasniajac szczegolow. Kontrola czystosci co tydzien, jak ktos pojedzie inna droga zeby zaoszczedzic kilometry to juz jest problem. Po znajomosci innym nie zwracaja uwagi. W TEJ FIRMIE BYC KIEROWCA W ZADNYM WYPADKU - LEPIEJ LEDZ DOROZKA DO PRACY !!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
koliber wenus - 2014-11-13 19:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a możecie opowiedzieć jak wygląda sama organizacja wyjazdu dokładnie, jak jest po przyjeździe i dlaczego warto wybrać akurat All Contracting spośród innych firm? nauczony doświadczeniem wolę jednak już wczesniej zapytać o takie szczegóły żeby potem nie było przykrych niespodzianek.o co chodzi z obcinaniem włosów?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x