Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting

zdjecie uzytkownika
ROTTERDAM - 2015-02-07 19:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2015-02-06 18:45:02]:
Pracowałem w Holand i warunki sa dobre.Myslisz ze jedziesz do Halandi do pracy to chcesz mieć mieszkanie za darmo zawsze może wynająć prywatnie nikt cie nie trzyma na siłe.Pracuje w Holandzie i jest ok POLECAM Tą agencje
zdjecie uzytkownika
onyx - 2015-02-09 15:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , niestety opinia o firmie nie jest najlepsza. Placa marnie, warunki bytowe srednia a w duzych domach nawet ponizej standardu, nie mowiac juz o fazie
A ktora jest z roku na rok i nic sie po tym nie nalezy
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-02-11 15:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROTTERDAM - 2015-02-07 19:31:30]:
Tu nie chodzi tylko o kasę za domek bo mnie akurat długo to nie dotyczyło.
Ale widzę że co niektórzy czytają tylko to co chcą. Albo inaczej dobry znajomy pani koordynator J...!!!
pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
sosin - 2015-02-15 08:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w Gliwicach. Rozmowa w stylu jakie ma pan zainteresowania, co robię w wolnym czasie ogólnie każdy da radę. Opłaty takie jak podają wszyscy, Konto walutowe zakładasz osobiście w Polsce w takim banku jakim chcesz nie ma za to opłat. Jeśli. Chcesz byc kierowca dodatkowo dostajesz 25euro na tydzień. Koszt przejazdu 260zł z pl do nl oferty pracy mają z tyg na tydzień na mam zacząć od marca. Wiecei informacji powiem jak tam będę.
zdjecie uzytkownika
annn - 2015-02-18 14:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktos moze na szklarnie z kwiatkami doniczkowymi Pothos-plant Nederland Bv ???
zdjecie uzytkownika
Pleban - 2015-02-19 17:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka - 2015-02-05 23:39:08]:
przesrane, godzin nie masz i mieszkasz z ćpunami w kesteren
zdjecie uzytkownika
Pleban - 2015-02-19 17:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka - 2015-02-05 23:39:08]:
Pracowałem jakis czas na jajkach w ochten. Jak ktos sie tam wybiera to od razu proponuje niejechac. Godzin nie ma, tempo masakrycznie szybkie, mieszka sie w kesteren z alkoholikami i cpunami gdzie w dodatku jest zimno i panuje wszędobylski grzyb.
zdjecie uzytkownika
karolina23 - 2015-02-19 20:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzien dobry jestem wlasnie po rozmowie kwalifikacyjnej w Gliwicahc czekam teraz na wyjazd prosze o jakies konkretne informacje o tej firmi
zdjecie uzytkownika
ducky - 2015-02-19 22:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina23 - 2015-02-19 20:08:47]:
cześć,niepolecam ci tej agencji, masa ćpunów jak wyżej ktoś napisał, godzin brak,a jezeli sa to zawsze coś się niezgadza na solarisie ,okradają na godzinach,biorą ludzi bez wiekszych testów,masa ludzi po wyrokach. WArunki mieszkaniowe niezaciekawe... wiecej info moge udzielic na maila gdybyś chciała
zdjecie uzytkownika
ona23 - 2015-02-19 22:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry wieczor jestem po rozmowie kwalifikacyjnej w biurze z gliwic po tym co tu przeczytalam to teraz sie obawíam tego wyjazdu tym bardziej ze to moj 1 wyjazd zagranice prosze o jakies konkretne informacje o tej firmie na moj adres emeil kaka19916@o2.pl
zdjecie uzytkownika
karolina23 - 2015-02-20 08:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ducky - 2015-02-19 22:12:15]:
karolina20rybnik@o2.pl
zdjecie uzytkownika
OCHTEN - 2015-02-20 17:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pleban - 2015-02-19 17:55:25]:
ja pracowałem na ochten mieszkałem na capelle na ksteren takich złych warunków niema.a tempo zawsze było tylko PODZIEKOWAC MADE IN POLAND POLACY TEGO NAUCZYLI.
zdjecie uzytkownika
Pleban - 2015-02-20 22:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OCHTEN - 2015-02-20 17:40:21]:
To jak mieszkales na capelle to skad wiesz jak sie mieszka w kesteren :D ?
zdjecie uzytkownika
____-------- - 2015-02-21 01:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłem ostatnio na rozmowie w Opolu było całkiem spoko. Teraz czekam na kartę do konta walutowego mam jechać w następnym tyg może ktoś też się wybiera..?
zdjecie uzytkownika
hc - 2015-02-21 14:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [____-------- - 2015-02-21 01:03:31]:
gdzie jedziesz z holland na co ?? jak bylem hc pracowalem do do starych pracownikow maja miec oferty ok polowie marca -maja
zdjecie uzytkownika
Anna 25 - 2015-02-21 19:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka
Od dłuższego czasu przymierzam sie do wyjazdu, czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie na tej stronie są oferty pracy ?? czy najpierw trzeba jechać do opola i oni mi przedstawią oferty ??? a jeżeli miałabym jechać to gdzie najlepiej na jaką pracę, oczekuję na waszą odpowiedź bardzo mi zalezy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anna 25 - 2015-02-21 23:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [____-------- - 2015-02-21 01:03:31]:
hejka, a do jakiej pracy sie wybierasz, kurcze też zamierzam wyjechać ale samej troszkę sie boje aby nie okazało się ze to jakaś sciema
zdjecie uzytkownika
hc - 2015-02-22 20:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferty pracy sa.dla nowych pracownikow lub swoich ludzi zeby wyjechac to trzeba zglosic do opola lub gliwic
zdjecie uzytkownika
Gaja - 2015-02-23 13:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też wyjeżdżam, też sama i mam wiele obaw. Anna 25 jak coś to pisz ;) gaja123@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-23 18:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktos w srode do holandi z tego biura
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-26 12:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem u nich przez 2 lata w firmie adrichem na pomidorach i powiem o holandcontracting tak firma naprawde super,moze bylo pare niedomowien ale ogolnie naprawde polecam,kasa zawsze na czas,koordynatorzy bronili pracownikow,zawsze mozna bylo sie z nimi dogadac,nigdy zadnych problemow,wezcie inne biura pod uwage,pracowaem przez inne biuro to tyko same zodziejstwo baagan na domkach zero kontroli,a tu w holandcontracting wszystko pod kontrola i tak powinno byc,ludzie ogarnjicie sie szukacie w tej firmie samego zla,jedziecie do pracy nie na imprezy,wiec nie piszcie takich bzdur o holandcontracting bo wiekszosc dodajecie od siebie,polecam holandcontracting i tyle
zdjecie uzytkownika
_____--------- - 2015-02-26 16:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam jadę w niedzielę może ktoś tez się wybiera...??? Jutro tylko jeszcze do Opola umowę podpisać jakaś oferta specjalna... czy coś takiego...
zdjecie uzytkownika
Valerian - 2015-02-26 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Gliwickim biurze jeszcze sezon się nie zaczął...
oferta specjalna ? Wow
pochwal się jutro co to za oferta.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja wszystko wprzo jakie jets twoje hobby po angielsku itd.. nic specjalnego..to co mowia w gliwiach to sciema. Na miejscu jest inaczej, nie ma pracy i co tydzien masz przeprowadzki
Pytania: zero pytan
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-03-02 18:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka
Wybiera się ktoś na kwiaty z tej Firmy ?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-03-02 19:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natka - 2015-03-02 18:31:35]:
A gdzie na te kwiaty się wybierasz
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Holland Contracting?
Zadaj pytanie