Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holland Contracting


Oceniono 245 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Holland Contracting
Zwycięstwa 14
44-100 Gliwice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-07-12 15:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madzia555123 - 2014-07-11 04:05:48]:
Cześć Magda do mnie tez oddzwonili w przeciągu 2 dni , ale ja dopiero z końcem sierpnia jestem dostępna więc na rozmowę mam się zgłosić dopiero z początkiem sierpnia. Magda napisz mi proszę jak warunki kiedy jechałaś i na ile zostajesz mnie też interesują dłuższe terminy. Proszę o kontakt barabra.f84@wp.pl Będę wdzięczna pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-07-12 23:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oliwia.12 - 2014-07-11 14:17:23]:
Hej ja bylam z tej firmy teraz jestem na urlopie i chce wrocic z tej firmy wynagrodzenie na czas a jakie to zalezy od ilosci godzin jakie masz warunki mieszkaniowe sa ok
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-07-13 11:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [shilla - 2014-07-10 23:54:56]:
Ja też czekam cały czas nie dzwonili jeszcze do mnie
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-14 13:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Gabuśka, ja już w domu i teraz rozglądam sie za innymi firmami. HC nie dzwoni więc...
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-07-15 13:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek. - 2014-07-14 13:53:52]:
Hejka dlaczego juz w domu jestes ja na urlopie ale w niedziele chyba juz bede wracac
zdjecie uzytkownika
Jaaa - 2014-07-15 14:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania85 - 2014-07-10 12:05:57]:
Czesc ja ma terz jechac na sortowanie powiec mi jak tam jest praca domek ? Dami9114@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-15 19:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Gabi, zerwałem umowe bo sie wytrzymać z dziadami nie dało.
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-07-16 09:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Piotrek mialem podobna sytuacje a gdzie pracowales
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-16 10:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boos - 2014-07-16 09:06:19]:
Ja pracowałem w innej firmie, nie poprzez HC.
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-07-16 22:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek. - 2014-07-16 10:45:16]:
A zarobiles cos ile ty tam byles
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-16 23:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gabuska - 2014-07-16 22:28:15]:
2 miesiące. Mają niskie stawki na wiekówkach... Przywiozłem do Polski 6,5 tys.
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-16 23:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gabi, masz możliwość np.ściągnięcia mnie do siebie? Pytam bo ja np.ściągnąłem dwie osoby a Ty też możesz?
zdjecie uzytkownika
onaxx - 2014-07-17 22:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasiek34 czy wyruszyłaś już krk na rozmowę? bo ja wybieram się w przyszłym tygodniu
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-07-18 09:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shilla - 2014-07-11 08:47:03]:
Shilla jak tam u Ciebie
zdjecie uzytkownika
shilla - 2014-07-18 14:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stach - 2014-07-18 09:46:21]:
Hej Stachu :) czekam i czekam i nic, dzwonię i dzwonię i nadal nic :(
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-07-21 23:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek. - 2014-07-16 23:22:26]:
A ty w holandi czy w polsce
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-07-22 19:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyjeżdżał ktoś na OFERTĘ SPECJALNĄ z holland contracting? bo jestem ciekawa jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
Piotrek. - 2014-07-26 15:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gabuska - 2014-07-21 23:09:53]:
Jestem w Polsce od 3 tyg.
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2014-08-09 10:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie odnosniki powyzej dodane przez prawda_ona prowadza do strony zainfekowanej wirusem, nic tam nie ma poza infekcja kompa!!!
zdjecie uzytkownika
gabuska - 2014-08-12 10:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek. - 2014-07-26 15:34:56]:
Hejka co tam ja jestem w holand ale nie hc
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2014-08-13 14:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!w niedziele wypełniłam formularz a w poniedziałek zadzwonili i we wtorek bylam na rozmowie w Gliwicach,rozmowa calkiem luzna ale na chwile obecną nie mieli ofert i kazali czekac.z tego co tu czytam to roznie bywa z tym czekaniem.zgłosiłam gotowosc do wyjazdu na juz,jest ktos moze z Chorzowa co tez sie wybiera????
zdjecie uzytkownika
Dg :) - 2014-08-13 17:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanko do tych co juz tam sa lub jezdzili. Ile pokojowe sa mieszkania czy domy ? I czy kobiety sa z kobietami czy mieszane ? Bardzo Prosze o odpowiedz w miare szybko :)
zdjecie uzytkownika
boss - 2014-08-15 08:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy jak trafisz mozesz trafic na pokoj 2 osobowy 2 na 2 doslownie ale rowniez na super mieszkanie.Mieszkania przewaznie mieszane choc nie zawsze...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-12
Żródło: Gowork.pl
HAGA I ROTTERDAM
( )
PRACOWNIK W SEKTORZE OGRODNICZYM - PRACA W SZKLARNIACH, HALACH I SORTOWNIACH Miejsce pracy: Hollandia   HOLLAND CONTRACTING Sp. z o.o. - Jesteśmy agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat nr. 691 wydany przez Marszałka Województwa Opolskiego. Posiadamy oferty pracy tymczasowej na terenie Holandii.   KWALIFIKACJE:
zdjecie uzytkownika
Dg :) - 2014-08-16 11:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki , teraz zostaje tylko czekac na telefon i sie zobaczy na co sie trafi :)
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-16 16:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema czy ktos wyjezdza do pracy 18 na holandie do Rijk Zwaan B.V.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holland Contracting
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski