brak logo

P.I.O.Ś. Euro-Ekolas Sp z o.o.

Warszawa

Opinie o P.I.O.Ś. Euro-Ekolas Sp z o.o.

anonim 2009-01-08 10:08:02
Nie lubię komentować swoich pracodawców. Zarówno tych dla których pracuję aktualnie, jak również byłych.
Wydaje mi się, że jest to nie uczciwe. Jesli jestem niezadowolony z warunków zatrudnienia, po prostu rezygnuję
ON 2010-08-02 17:01:17
Pracowałem tam jako inżynier budowy, nie polecam,marne płace ale najwięcej do życzenia pozostawia osoba Prezesa-porażka, w firmie są też OBOWIĄZKOWE ! imprezy integracyjne, dla mnie żenujące
maniek 2010-08-13 11:49:10
Firma euro krzak jak mówią pracownicy, zarządzanie poniżej zera, kadra na budowach banda gówniarzy bez żadnych uprawnień i wiedzy fachowej kompletnie nie interesująca się firma i pracą, warunki socjalne pracowników koszmarne, wypłaty albo zaliczkowe albo nie wiadomo kiedy i ile, całkowity chaos, brak narzędzi ogólnie jeden wielki burdel, mieliśmy dwa miesiące majstra który znał się na robocie i był fachowcem, gówniarz kierowniczek się go czepiał bez powodu chyba stanowił zagrożenie dla tego zakompleksionego debila na koniec przeniósł go na inna budowę zdegradował i facet się wkurwił i walnął robota ,to latał za nim kierowniczyna żeby iść na ugodę. Całkowicie porąbane stosunki trzymać się z daleka
Daniel 2010-08-24 20:49:00
w zupełnosci zgadzam sie z kolegą w krzaku jest całkowity brak organizacji kierownicy to debile bez pojęcia wszystkie budowy do poprawy albo jakies kombinacje totalna lipa
robert 2010-09-03 08:09:35
Również pracowałem w euro krzaku, czegoś tak głupiego nie widziałem w życiu, bardzo dobry marketing tj znajdowanie budów jest marnowany przez bandę gówniarzy tzw kierowników młode wilki wyścig szczurów/,ktoś dał im duże kompetencje i zaufanie bez ograniczeń a te durnie klasycznie podcinają gałąź na której siedzą, organizacja pracy ZEROWA jeden wielki chaos i bałagan kierownicy potrafią nie pojawiać się na budowach tygodniami szwindle na każdym kroku, wstyd reprezentować to coś przed generalnym wykonawcą, sądzę że pajac Robercik zwany szefem wkrótce obudzi się z ręką w nocniku.A wtedy dostanie ostro po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez bandę swoich niby wyznawców i komercyjnych dupowłazów bez kompetencji i jakichkolwiek uprawnień przykład debil z Serocka
rafał 2010-09-23 22:37:07
zgadzam się z przedmówcą, najgorszy baran to dareczek z case w serocku, podpierd...o byle g... nawet inż bud, i rudy miruś mgr, banda złodzieji i nieudaczników, szkoda czasu aby tam pracować
pracownik 2010-10-05 20:52:58
Zgadzam się z przedmócami:( Pracowałem w tej firmie na dworcu gdańskim, brak zainteresowanie kierownictwa, trzeba bylo sobie samemu robote załatwiac , nie mowiac juz o narzedziach...!!! w dotatku obcinanie godzin i brak wyplat- zenada!!! to juz koniec euro krzaku!!!
prywaciarz 2010-10-07 22:01:02
ta psełdofirma to lipa narynkubudowlanym kilkanaście lat tohyba plajte ogłoszą podwykonawcom nie płacąsą w krd i wogule niepolecam
ewelina 2010-10-11 22:56:25
Nie mam dobrych wiesci-firma upada. szkoda ludzi ktorym zablokowali wyplaty
robert 2010-10-12 19:15:51
ciekawostka : firma ogłasza upadlosc a tu ogloszenie ze zatrudniaja majstrow. ciekawo kto bedzie w ich brygadzie ? chyba jak to ostatnio jest jednoosobowa armia:D
pawel 2010-10-12 20:38:30
juz chyba wszyscy odeszli z firmy:( pora na nas:( (usunięte przez administratora)
impreko 2010-10-12 22:22:51
hodzą słuchy zefirma ta chce wprowadzic narynek firme curke o nazwie impreko i dalej będą ludzi robić w wała .a prezes ciapak czy niby polak niby grek nie odbiera telefonu myśle ze ktoś nie wytrzyma za duze pieniądze ludziom wisi
1
robol 2010-10-13 17:58:04
Niech nie kombinuja tylko mi kasa wyplaca. a z ta firma to raczej nie prawda , bo kto bedzie u nich pracowal?
bezradny 2010-10-13 20:45:56
niestety nie utrzymala sie firma na rynku....wszyscy juz odeszli...ja prac owalem na slasku..jaka jest sytuacja na innych budowach?
kabi 2010-10-21 20:07:29
Jest lepiej...
aaa 2010-10-30 00:13:58
czy cos sie zmienilo w firmie?
Młody 2010-11-05 13:03:43
Nie jest taka zła tylko zarządzanie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale problem z kasą nie takie tragiczne
fizol 2010-11-08 17:51:48
nie jest tragicznie?????"euro krzak" nie ma na posiłki regeneracyjne dla ludzi!!!!!!!! MASAKRA
jacek 2010-11-09 10:22:42
opinie kolegów popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prezes to chlopczyk,któremu sie wszystko należy i myśli, że pomimo tego ,że krzak pada to nadal można ludzi nabierać,nie odbiera telefonów i twierdzi ,że sytuacja firmy jest bardzo dobra, moim zdaniem stanowisko ciecia w firmie to dla niego za wysoko!!!!!!!! pozdrawiam miłe panie w biurze,które robiły co mogły,ale wiadomo,że ostatnie słowo należało do pREZESA b. Pozdrawiam kolegów z pracy byli naprawde świetnymi fachowcami i kolegami, szkoda tylko że wszystkich tak nisko cenił
Bambi 2010-11-09 15:44:37
ehhh dnoooo
xxx 2010-11-12 22:05:55
czy firma oficjalnie oglosila upadlosc?
robert 2010-11-18 22:18:35
ale co z wyplatami ? jak odzyskac?
misza 2010-11-20 21:22:54
kolego on naszej firmie zalega kase a znając mojego szefa znajdzie go na końcu świata nie jako ekokrzak tylko jego jako osobe prywatną i i wyrwie to co ma
anonim 2010-11-24 20:54:48
Kasa jest w NEPTUNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oli 2010-11-25 11:06:51
tzn?
apacz 2010-11-26 11:34:24
mi też niech (usunięte przez moderatora) wypłate wypłaca ,,półtoraj roku w tej firmie,to Był mój bład zycia, pozdrowienia dla moich znajomych
anonim 2010-11-26 13:47:06
anonim - 2010-11-24 20:54:48

Kasa jest w NEPTUNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma jej w NEPTUNie, to EEL zalega Neptunowi 5 baniek
anonim 2010-11-28 21:15:19
jutro lece do sadu pracy , bo szkoda by wyplata przepadla, radze to innym!
bobi 2010-12-02 13:00:15
I co z Eko Krzakiem?
maniek 2010-12-04 20:35:21
Euro eko srak ma sprawe w sądzie w tym tygodniu tak że bedziemy cos wiedzieli A kierownictwo powinno dostac (usunięte przez moderatora) z biura tak samo
daroo 2010-12-05 15:03:42
pracowałem w tej firmie kilka miesiecy w starych babicach na budowie , i akurat mnie i innym udało sie wydostac z tamtąt tuz przed ogłoszeniem upadłosci , reszta chłopaków urwała sie zaraz po otrzymaniu wypłaty ja posiedziałm kilka dni dłuzej czekałem na przyjecie do innej firmy no i euroekolas obecnie jest mi winny za pół miesiaca pracy , juz zbieram i bede składał papierki o wypłate reszty wynagrodzenia, jedynie dobrze powiedizał kierownik ze w tej firmie nie ma przyszłosci wiec dobrze ze na czas urwalismy sie z tamtąt szkoda chłopaków co robili az do samego konca i nie mieli jak wrócic do domu, pozdrowienia dla ekipy z Stare Babice
anonim 2010-12-08 19:40:29
jakie papierki i gdzie trzeba je zlozyc ? bo mi wisza za 1,5 miesiaca.
anonim 2010-12-08 19:40:32
jakie papierki i gdzie trzeba je zlozyc ? bo mi wisza za 1,5 miesiaca.
anonim 2010-12-20 11:11:47
dostał ktos moze wylate za pazdziernik? bo ja nie?
kumaty 2010-12-22 06:08:35
Daremny prezesina myśli sobie ze bedzie dalej prowadził budowę w Jarocinie pod przykrywką firmy jego zięcia. I tu niestety sie grubo myli , koniec kariery (usunięte przez moderatora) . aha i nie chciałbym byc w twojej (z małej litery bo kompletny brak szacunku) skórze bo podejrzewam,ze dłużnicy długow nie podarują.
anonim 2011-02-01 18:22:27
Czy ktoś dostał już wezwanie do sądu na 28 lutego?
bzyku76 2011-02-14 21:15:31
Wezwanie do sądu pracy jeśli oczywiście ktoś ich zaskarżył
cisz 2015-01-12 17:38:43
no widze ze niestety nie ma komu chyba tej strony uzupelnic a szkoda bo strona interentowa to wazna sprawa bo dobre zrobiona strona daje duzo informacji o firmie tutaj tez chyba firmy maja jakeis swoje profile. bo widzialem to na innych. poszukuje pracy i chcialbym miesc jak najwiecej informacji...
1
Mazelt 2015-03-17 09:55:00
Widocznie nikomu specjalnie nie zależy na tym, aby być dla kontrahentów przejrzystym partnerem do biznesu. Ciekawe czy podobnie sytuacja się ma w stosunku do pracowników, czy tutaj bardziej pracują nad zacieśnianiem współpracy? Z drugiej jednak strony chyba nie ma się co spodziewać nie wiadomo jak wysokich wynagrodzeń nie?
adw 2015-04-28 21:26:58
informacje o upadłości Euro-Ekolas Sp z o.o. można uzyskać w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy, X Wydział Gospodarczy ds. Upadłościowych i Naprawczych,

http://www.krpu.pl/postepowania-upadlosciowe/przedsiebiorstwo-inzynierii-ochrony-srodowiska-euro-ekolas-sp-z-o-o

jak ktoś nie dostał kasy od syndyka może pozwać prezesa i członków zarządu z art. 299 k.s.h.
1
prc 2015-12-15 19:20:11
Co to za pracodawca, któremu nawet nie chce się uzupełnić profilu. To chyba jakaś lipa.
2
macher 2015-12-16 17:07:49
Jestem ciekaw, jak teraz wygląda zatrudnienie w tej firmie - czy ktoś z kolegów może mi opowiedzieć? Czy to rzetelny pracodawca? Czy coś się poprawiło?
1
Trym 2016-01-20 21:48:20
Fajnie byłoby sie czegoś dowiedzieć o tej firmie. Jakie warunki pracy, jak płaca. Ktoś coś moze skomentować?
2
tomtom 2016-03-15 13:29:52
Czy ktoś wie w jakich spółkach ukrywają si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesi euro krzaku
Zostaw swoją opinię o P.I.O.Ś. Euro-Ekolas Sp z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.I.O.Ś. Euro-Ekolas Sp z o.o.