NITROERG S.A.

Krupski Młyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 61 ocen.

NITROERG S.A.
3 61 6 1

Opinie o NITROERG S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Karolina

@Andrzej, możesz napisać coś więcej o pracy w firmie NITROERG, na jakim stanowisku pracujesz? Czy firma oferuje system benefitów pozapłacowych, pakiet świadczeń socjalnych, premie? Jak wygląda okres próbny i co jest później weryfikowane, żeby podpisać umowę o pracę? Jak wygląda system czasu pracy, nadgodziny?

Andrzej.

Praca jest faktycznie ciężka. ale pracują tam wspaniali ludzie. Pensja jest w miarę ok. Wystarcza żeby żyć. Nie narzekajcie i nie obrażajcie firmy oraz pracowników co tam pracują i są na emeryturze. Polecam!!!

Karolina

Obecnie firma NITROERG Krupski Młyn poszukuje do pracy mechanika maszyn i urządzeń. Możecie powiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku, jak poziom wynagrodzeń? Czy umowa o pracę jest po okresie próbnym, na jaki czas podpisuje się umowę? Jak wygląda system czasu pracy? Czy praca również w weekendy? Czy firma oferuje szkolenia i możliwość zdobycia dodatkowych kwalifikacji? Napiszcie co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?

Wkoncu ktoś się napaustawianoc

Dlatego lepiej iść na tereny przemysłowe robota spoko ludzie do bani szkoda że starzy odchodzą na emeryturę bo potem to dziwnie a poza tym firma rodzinna

Hg

Podzielam

Lollllo

Ustawiacze do wymiany poza starym (usunięte przez administratora) robią a płaczą na nockach śpią w bieruniu jak to (usunięte przez administratora) jest ze jeden (usunięte przez administratora) a drugi w (usunięte przez administratora) wali

Administrator

Jak obecnie wygląda sytuacja z możliwością zatrudnienia w NITROERG S.A.?

zaopatrzeniowiec

Witam, aktualnie "wiszą" ogłoszenia na specjalisty ds. zaopatrzenia. Może ktoś coś więcej powiedzieć? na jakie zarobki można liczyć? JAkieś dodatkowe benefity?

były

Marna kasa lepiej płaca na terenach przemysłowych w tychach,pozatym same rodziny sie poustawiały buractwo ja juz tam niepracuje całe szczęscie.

KATE

Smierdzaca robota, za marne pieniadze ,100% rak po 20 -30 latach pracy , a na koniec jak bedziesz mial pecha smierc ale ty juz tego niezobaczysz ale twoi bliscy niezapoma nigdy tej lekcji zycia.POLECAM SERDECZNIE.

jabol
@KATE 14.03.2016 23:20

A poza tym wszystko dobrze z głową? Chyba, że mówisz o zakładzie sprzed 20-30 lat. Dzisiaj nie ma porównania, czysta robota. Na nowych obiektach standardy jak w spożywce. A ten rak, co o nim piszesz, to niby po czym? Bo na produkcji nie ma niczego, co by go mogło wywołać. Pleciesz co ci ślina na język przyniesie, bez ładu i składu, a co najgorsze, zwyczajnie kłamiesz i robisz z ludzi idiotów.

KATE
@jabol 15.03.2016 16:28

Sam zes jest idiota!Juz sam nick mowi sam za siebie!A pozatem troche szacunku bo wiekszosc mojej rodziny umarla na raka i pracowala cale zycie w tym zakladzie!A moja mama zginela w tym zakladzie wiec zastanow sie nad tym co piszesz!

Pracownik
@KATE 14.03.2016 23:20

Zastanów się co mówisz teraz takiego zakładu jak Nitroerg w okolicy nie ma pracuje tam i powiem szczerze że nie można się doczepić w żaden sposób czysta robota i dobrze płatna według mnie a jak ci się nie podoba to się zwolnij w kadrach mają stosy podań od osób chętnych

KATE
@Pracownik 16.03.2016 15:23

TO ZAPYTAJ TYCH NOWO PRZYJETYCH JAK RZYGAJA LEB IM ROPZPIERDALA SPAC NIEUMIA PO NOCY ROBIA BEZ MASEK BO NIKT NIEROBI BO PO CO I GOSCIU SPRAWDZ SE STATYSTYKI OSTATNICH LaT ILE OSOB MA LUB MIALO PROBLEMOW ZE ZDROWIEM PRZEZ TEN ZAKLAD

jabol

Na produkcji nie stosuje się substancji, które są rakotwórcze. To się nikomu nie opłaca, bo w takich przypadkach prowadzi się rejestry, które trzeba przechowywać przez (chyba) 40 lat OD USTANIA NARAŻENIA. Każda osoba, która ma kontakt z taką substancją, musi pisać gdzie i kiedy miała z nią styczność. Takie jest prawo w Polsce (odsyłam do Kodeksu Pracy). Twoje wypociny są bez ładu i składu. Nie masz pojęcia o czym mówisz. Łeb ludzi boli, bo tak działają na organizm nitroestry stosowane w produkcji: obniżają ciśnienie. Z czasem ludzie się przyzwyczajają (boli też po dłuższym urlopie). Nie ma też potrzeby pracy w maskach, skoro nie przekracza się dopuszczalnych, określonych w polskim prawodawstwie, stężeń. W miejscach, gdzie występuje pylenie, pracownik sam powinien się chronić, stosując odpowiednie środki ochrony, w które każdy jest wyposażony. Jeśli tego nie robi, to szkodzi sam sobie, a nikt mu siłą przecież tej maski nie założy.Pociskasz bajki bez pokrycia. Ktoś ci natłukł do łba głupot i teraz siejesz ferment. A skoro pół rodziny wykorkowało ci na raka, to proponowałbym przede wszystkim robić regularne badania. To może być dziedziczne.

???
@jabol 17.03.2016 19:48

Proszę sprawdzić w byłym "ambulatorium" na co i w jakim czasie ludzie umierali, umierają po przejściu na emeryturę. Pozdrawiam ADN

Wyrzutek

NiE narzekajcie bo robota jest ok. Nie pamiętacie jak było 15 lat temu. Jedynie na ryby dalej jeżdżą te same osoby z nadzoru. Więc co byście chcieli. Na święta karpia dostać?

sisu

Roboty sie złapcie a nie narzekać czy ktoś kogoś trzyma na siłe,nierozumie tych płaczków.

Brygada C

Jak wam tak źle to przyjdźcie do Gekoplastu !! Tam jest dużo lepiej niż na nitronie i zarobki lepsze !

sąsiad

Witam, czy ktoś może powiedzieć jak wygląda sytuacja w firmie na stanowiskach "biurowych" (zaopatrzenie, handel)? Jak atmosfera w pracy, ile się zarabia (netto bądź brutto)?

bzowy
@sąsiad 15.01.2018 13:56

na "biurowe" ciężko aczkolwiek nie niemożliwe kandydaci na specjalistów np. od handlu ( języki !), technolodzy ( chemia MW) indywidualnie negocjują zarobki atmosfera dobra ( zależy jak grupa żyje między sobą ) branża ciekawa to i praca ciekawa zadzwonić, zapytać

Hinz

Dajcie sobie spokoj nitronem tutej zarobki totalne dno!!!zeby pracujac 24 lata przy kwasach w systemie zarabia 2500 na reke wtym jeszcze trzeba zaliczyc 3 niedziele bo soboty sa za wybierke.Wstyd powinno byc zarzadowi ze ma gdzies ludzi z systemu,tak samo jesli chodzi o solidarnosc siedza w kieszeni prezesa i maja ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko skladki by brali!!!

Ftoś
@Hinz 05.10.2017 16:44

Jest teraz akcja rekrutacyjna. Napiszcie proszę coś o dodatkach. Pani z kadr zagadywała o premii kwartalnej - ile ona wynosi. Czy są jeszcze jakieś inne profity i ewentualnie ile wynoszą ? ( wczasy pod gruszą , bony na święta itp. ) . Czy macie również organizowane wycieczki dla rodzin itp. Bardzo proszę o racjonalną odpowiedź.

bzowy
@Ftoś 05.10.2017 20:34

premia kwartalna ok.1000 zł brutto w zależności od wyników firmy kilkaset zł z tzw.socjalnego rocznie wczasy pod gruszą ok.kilkaset zł dofinansowanie zielonej szkoły dla dzieci dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne ( szybki dostęp do specjalistów) tani karnet sportowy paczki na mikołaja dla dzieci ( ok.100 zł) nieopodatkowe pożyczki z kasy zapomogowo-pożyczkowej , nawet do 6000 zł pożyczki budowlano-mieszkaniowe dodatkowo członkowie związków zawodowych ( w Krupskim Młynie, w Bieruniu to nie wiem ) mają organizowane wycieczki rodzinne, bony lub prezenty z okazji np. dnia kobiet, święta brażowego lub na świeta pracownika się szanuje, to nie korpo czy prywaciarz nie ma spiny, duże zaangażowanie w bezpieczeństwo pracy (dużo zależy od samego pracownika)

kalfas

Pierwsze słysze niedziele na Nitronie ha ha dobre sobie praca tylko od pn.do piatku jak ci tak zle to spadaj gdzie indziej a dalej siedzisz.

robol
@kalfas 03.12.2017 12:20

gupiś kalfas ja bot z lewej nogi .....na "N" robią w systemie,jak nie wiesz to nic lepiej nie pisz......

Hajz

Ty kalfas tys jakis hyba smarkocz niemosz pojecia ani za grosz o robocie na krupie!!!

Wxv6

Ludzie 28 lat stazu na zakladzie w systemie z 3 niedziele z dodatkami okolo 2500zl mc.a pujdziesz na luz na miesiac bo tak jest to jeszcze mniej bo mozesz nie zaliczyc niedziel.tu sie niczego niedorobisz!!!!

julo

Chopie ludxie narzekaja I narzeksc beda wszedzie przyjdz I sie przekonaj.

melon

To ile tam można zarobić na rękę z dodatkami szkodliwymi bo tylko piszecie i narzekacie

Utro54xc

Szkoda czasu na nitron.zarobki nedza z bida.ino obrywaja non stop szukaja oszczednosci.A zbyt nic nie robi tylko sowite premie zgarniaja.ludzi maja gdzies!!!Tam sie niczego nie dorobicie!!!

przyszły
@Utro54xc 11.11.2017 09:20

To ile jest na rękę w Nitronie z dodatkami szkodliwymi i innymi , bo piszecie i narzekacie

były

Nikt ci niepowie bo dostać sie ciężko a robota spoko pozdrawiam obecnych.

gghfh

Czy ciężko się dostać jak przebiega rekrytacja proszę o info pozdrawiam

Karolina

@Nitrek dziękuję za odpowiedź. To też ważne, że trzeba się przygotować na testy psychologiczne. Rzeczywiście, nie każda osoba będzie odpowiednią osobą do pracy w takich warunkach.

Karolina

@Nitrek To na pewno istotna informacja dla osób, które zastanawiają się nad pracą w NITROERG S.A. Co jeszcze trzeba wiedzieć przed przesłaniem aplikacji do firmy?

Nitrek
@Karolina 02.08.2017 10:44

Ważne jest aby sobie zdać sprawę że to praca z dużym ryzykiem. I są testy psychologiczne.

bolo

Witam Mam pytanie. Czy jest tam wymagana niekaralność

Nitrek
@bolo 22.07.2017 19:07

Wymagana jest opina z Policji czyli co zatym idzie niekaralność.

nizioł

Witam zarobki ludzi co przyszli 2 lata temu do pracy i mają umowy na stałe to 1900-2000zł na ręke ktoś pisał że robota jak przy spożywcę to ja mam pytanie zjadł byś coś na gniotowniku? (mieszalniku) bo ja nie !! a po drugie nie mów że jest tam lekka robota bo te normy to wyzysk. TAK NORMA jest i to wysoka. chyba że pisze to jakiś technolog co ma ręce jak kret

nbm

@ marcin skro pyta, to na pewno tam nie pracuje. Ja tez tam nie pracuje i też tego nie wiedziałam... a czy w takim razie, - bo widze ze ty jesteś dobrze zorientowany - czy sa może jakies oferty pracy do NITROERG S.A.?

marcin

Kamil a Ty tam pracujesz ? wydaje mi się że nie skoro nie wiesz o co chodzi z policją , a właściwie o to żeby pracować w zakladzie tym trzeba mieć wystawiona pozytywną opinię z policji

marcin

z tego co wiadomo wstrzymane zostaly przyjecia.. tak badania opinia z policji i pomiar ubran juz zostaly pozalatwiane. a osoby ktore sie dostaly nie pracuja. pozyjemy zobaczymy ale nie tak to powinno wygldac

Zostaw opinię o NITROERG S.A. - Krupski Młyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NITROERG S.A.