brak logo

Marco Deckers KG

Geldern

Opinie o Marco Deckers KG

Agata415 2017-02-09 06:51
Witam. Mam wyjazd na 16 marca. Mam pytanie, czy nowa osoba da radę w tej pracy? Słyszałam, że jest to ciężkie zajęcie i mam wątpliwości, czy osoba bez doświadczenia poradzi sobie i wyrobi tą normę.?
1
alicjaczar 2017-02-09 15:13
Witam stawka brutto to 9,1 euro a netto ?
Zosia 2017-02-13 13:17
Witam. Mi za styczen netto wyszlo 7,20 ale ja jestem rozwódka. Nie mam pobranego podatku. Panienką wychodzi troche mniej. Ale one dostają zwrot z podatku a mi wyszło ostatnio 3 euro na mała kawusie.
ania 2017-02-14 11:55
wogole ten dzial prpdukcji spozywczej jest najmniej oplacalny dla pracownikow i szkoda gadac , jak sie nie zna systemu plac , placi 6,75 netto jak sie narobisz i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bonusy to ci da 7 euro , i nic nie zrobisz , a w innych landach jest po 5,80 za taka robote , a gdzie indziej wychodzi po 8 euro na godzinne netto , wszystko od tego w jakimm landzie jestes ,
1
Zosia 2017-02-15 08:32
Gdzieś tak a gdzieś indziej tak? Pierwsze słysze. Z tego co się orientuje stawka netto nie zależy od landu tylko od klasy podatkowej. Oczywiście stawke brutto mogą dać inna. A poza tym Alicja zapytala konkretnie o tą firme. Tak jak już pisałam ja jestem rozwódka i mi wyszło za ostatni cetel netto 7,20 bez bonusa niestety. Dziewczyny z bonusem mają więcej.
Ela 2017-02-15 16:07
Przyjeżdżaj tutaj bo tu jest sto razy lepiej niż w Burstadt tu są brygadzistki fajniejsze takie normalne kobiety na mieszkaniu też w miarę fajne bo w Burstadt to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
ola 2017-02-17 11:22
malo wiesz o m sysytemie w niemczech i sie zoreintuj bo nic nie wiesz
alicjaczar 2017-02-22 16:09
w marcu zaczynam pracę w tej firmie i mam pytanie odnośnie "funkcjonowania" :) w domkach (stara część) jest mikrofalówka lub piekarnik/czy kuchenka gazowa ? Wiem, że na halę się dojeżdża, więc jak jest z przerwami na posiłek ? jest jakaś stołówka przy hali jak organizujecie sobie posiłki ?
Wiem, że to są błahe pytania ale też bardzo istotne ;)
paczek 2017-02-23 13:35
ja tutaj pracuje juz pol roku i tez przyjechalam bez doswiadczenia. W tej firmie maja osobe uczaca i ona mi wszystko wytlumaczyla
2
Agata415 2017-03-01 07:16
A jak wygląda sprawa mieszkań? Na ile kobiet przypada łazienka i kuchnia? Czy daleko dojeżdża się do pracy i czy daleko od hotelu znajdują się sklepy spożywcze?
M. 2017-03-04 19:08
Zgadzam sie w 100% jestem po pierwszej czesci umowy i jestem bardzo zadowolona. Bałam sie tego wyjazdu po przeczytanych tu wczesniej komentarzach, tym bardziej ze nigdy nie pracowałam za granicą, jednak sprobowałam i żałuje ze tak późno sie zdecydowałam. Fakt pieresze 3 tygodnie tragedia płacz i marudzenie ale potem mozna polubic ta prace. Polecam ale osobą ktore chca jechac i zarobic poeniadze a nie odpoczywac i zwiedzac.
1
Delores 2017-03-05 18:55
Jak wygląda kwestia mieszkaniowa ? Tzn po ile osób w pokojach ? Czy można mieć pokój z kimś znajomym ? Proszę o odpowiedź
''''' 2017-03-06 13:00
Ciemność wcale nie musi Nas ograniczać
Życie udowadnia Nam,jak ważny jest Nasz wspólny szacunek i pomoc.
Prawdziwa przyjaźń wymaga wysiłku, żyjmy tak,jakby każdy dzień miał być ostatnim dniem.
Zjednoczenie i oddanie - nasze zjednoczenie i nasze oddanie.
Podróż ciszy,największa hierarchia wartości.
zastąpićwagowąskoroproblemrobi 2017-03-08 14:14
pracujesz może tam jeszcze ? jakie kwalifikacje trzeba mieć aby np: oficjalnie bez problemów piastować stanowisko wagowej ? I jaką rolę dosłownie pełni wagowa? bo wiesz, ja np jeżdzę stapplerem dłuuuugo ale gdy ma się czas - pomaga się . Bynajmniej ja tak mam. Rozważam zmianę pracy ale nie wiem czy ma sens próbować do dekla ;) jeśli np z góry oczywiste, że nie ma możliwości pracować stapplerem . Będe Ci wdzięczna za szczerą odpowiedź jak faktycznie tam jest bo różnie ludzie piszą a Twoja opinia wydaje mi się tu nieliczną z tych szczerych
00 2017-03-09 21:27
Siła rozumu ważna ...
Jeżeli posiadasz dwa skarby: rozum i słowo to marzenia się spełniają.
**** 2017-03-19 10:04
Moja euforia ..
jestem wysoce podekscytowana tak bardzo podoba mi się w tej firmie.
Super,ktokolwiek pracuje nad ładem, istnieniem i trwaniem - dziękuję,
jesteśmy jedną wielką rodziną,teraz od Nas zależy czy ta rodzina przetrwa.
Rozwój zbiorowości .. piękna rzecz.
Dobre i wspierające relacje z innymi ludźmi sprawia, że życie staje się satysfakcjonujące i szczęśliwe ... i o to chodzi.
Dziękuję panie brygadzistki .. dziękuję panie wagowe .. dziękuję szefie.
Jestem tak podekscytowana, wybaczcie ... że kocham wszystkich ludzi na świecie.
Kiedy na krótki czas opuściłam tę firmę, wiedziałam,że wyjeżdżam na zawsze, niestety ...
Tam dom Twój,gdzie serce Twoje.
Jak ważny w życiu jest dobry los, serce i środowisko z którym się łączymy.
Dbajmy o to ..
aaaa 2017-03-31 12:54
dziwi mnie to co piszesz zobaczylas regaly z pieczarkami i masz euforie , depresje pewnie , gadasz z ludzmi wypalonymi i to cie cieszy ,
1
**** 2017-04-03 23:32
Gdybym była malarzem,namalowała bym Twój obraz,
z jednym okiem,bo drugie jest ślepe,a co za tym idzie nie ma w nim głębi dostrzegania ..
z jednym uchem,bo drugie jest głuche i nie jesteś w stanie odbierać dżwięków zmian ....
na moim portrecie usta Twoje są krzywe, bo są ciągle niezadowolone,tak Cię serduszko widzę.
Czasem wystarczy jedna decyzja,jedno słowo, kawałek zmiany, by spojrzeć inaczej ..
na to co się wokół Nas dzieje..
zawsze jest jakiś most do przebycia,nie niszcz Go, bo zapewne jest to most,po którym JA i TY musimy przejść.
Można zmienić zakład pracy na przedszkole, a regały jak Ty to mówisz na zabawki.
Tylko czy z tego jest kasa?
Kw 2017-04-06 10:13
Hej, mam kilka pytań związanych z tą firmą i byłabym wdzięczna za odpowiedź. Przede wszystkim jak wygląda płaca: ile finalnie dostaje się na rękę za godzinę, czy pieniądze dostaje się co miesiąc czy jak to wygląda? Z tego co czytałam firma jest wypłacalna ale jak to wygląda gdyby musiało się zrezygnować wczesniej? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Mmm 2017-04-12 16:00
Nienarzekam. Mi ta Firma odpowiada. Lubie tam jezdzic.
1
iwona 2017-04-13 17:06
6 czerwca po raz pierwszy jadę tam do pracy, w dodatku sama :> Jest tu ktoś, kto też rozpoczyna pracę w tym terminie? :)
Agaaa 2017-04-20 16:23
Ja się wybieram 6 czerwca :)
Okok 2017-04-20 17:15
Hej dziewczyny. Mam pytanie, czy są jakieś konsekwencje jeśli zerwie się kontrakt wcześniej?
2
iwona 2017-04-22 03:08
Pierwszy raz? I skąd jedziesz? Bo ja to zaczynam się delikatnie stresować :D
Mika 2017-04-24 13:11
Cześć, czy ktoś z Was zaczyna 5 maja?,Jadę tam po raz pierwszy i proszę o szczere opinie ile miesięcznie można tam zarobić
Aga 2017-04-29 00:55
Cześć nie słuchaj tych bzdur-pojedziesz to sama sie przekonasz że wcale nie jest żle.Ja tam pracwałam i estem zadowolona a nawet bardzo zadowolona,na początku było mi cieżko bo nikogo tam znajomego nie miałam,ale ja nie pojechałam tam szukać przyjaciół tylko pracować.Słuchaj uwaznie uczącej i nie będziesz miała problemów z opanwaniem systemu pracy.Chetnie bym tam pracowała dalej ,ale niestety mam dziecko w wieku szkolnym i nie mogę sobie pozwolic na wyjazd na 4 miesiace.
1
tomy16 2017-05-04 17:11
Gdzie dostanę informację odnośnie tego jak zapisać się na wyjazd?
pati 2017-05-11 16:00
Witam jedzie Pani 6 czerwca
iwona 2017-05-22 20:31
tak, 6 czerwca wieczorem mam być na miejscu w Geldern :)
Olar 2017-06-30 16:14
Hej mam pytanie ile netto zarabiacie mam na myśli osoby które są nie zamezne nie bardzo rozumiem kwestii podatku w DE chce jechać ale tak naprawdę nie wiem ile można zarobic
Anonim 2017-07-06 12:03
Pierwsza sprawa choćby mi miliony zapłacili to bym tam nie wróciła. Jeżeli chodzi o pracowników to zdania mam różne zależy od osoby . PANI ANIA UCZĄCA jest najwspanialszą osoba w tej firmie. Praca nie jest ciężka fizycznie ale psychiczne z człowieka musi być kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby tam wytrzymać. Domek ok . PANI Wioleta ucząca - powiem tak nieodpowiednia osoba na tym stanowisku, nie wytłumaczy nowym wszystkiego na początku a potem oczekuję cudów po 3 dniach pracy. Brygadzistki w porządku wagowe w sumie też oprócz jednej Magdy...w pracy jest w porządku ale namieszała tak że podczas mojego pobytu a dodam że zostałam tam tylko tydzień 3 osoby zostały zwolnione z pracy więc coś tu jest nie tak . Teraz zaczęły przyjeżdżać pary. Chodzą się razem kąpać co przeszkadza niektórym kobieta. A jeżeli chodzi o Panią Ilonę to nie dajcie się zwieść jej miłemu głosowi przez telefon i podczas podpisywania umowy . Bo gdy pojawi się jakiś problem to zachowuje się nie kulturalnie i jest bardzo nie miła i opryskliwa.
Ja z całego serca nikomu nie życzę pracy tam .
1
Anna 2017-07-09 14:17
Witam czy któraś z Pań jedzie teraz 13-stego ?
Nieinteresujsie 2017-07-14 11:42
Pracowałam tam ponad dwa lata...nie POLECAM TEJ ZJE...ANEJ FIRMY...ZJE...ANEGO SZEFOSTWA,BRYGADZISTEK,BRAK SZACUNKU!!!!, I ZJE...BANYCH LUDZI NA DOMKACH, (nie mowa o wszystkich) ale większości...zarobki do bani,jeśli chcecie już jechac na pieczarki to nie tylko tam...przyjmuja każdego z braku ludzi...JEDNO WIELKIE JA PIER...ILE . Pozdrawiam.
1
ancyk 2017-07-17 18:04
Hej, czy ktoś zaczyna pracę 4 sierpnia ;)
Obserwatorka 2017-07-18 19:05
Ciekawych rzeczy widze moge sie dowiedziec mowa o Magdzie E ?
aga 2017-07-19 08:42
mobing chamstwo to nie praca a hobby brygadzistek
sylw 2017-07-25 21:09
Czy jest tu ktoś kto jedzie 14tego sierpnia do Geldern?
1
Ela 2017-07-25 21:42
Ja jadę 14 sierpnia
Sylw 2017-07-26 15:02
Ela, pierwszy raz? :) z jakiej części PL jesteś?
Ela 2017-07-26 15:56
Sylw jestem z południowej części polski jadę pierwszy raz
Marzena 2017-07-26 21:57
Część wam kto zaczną pracę 15 sierpnia?
samanta 2017-07-26 22:07
chcesz tam jechać ? ?
Marzena 2017-07-26 23:50
Tak che a czemu mam nie jechać ???
Marzena 2017-07-27 00:00
Samanta czemu jesteś zdziwiona że jadę do pracy ?? Ja jadę jak każdy żeby pracować i zarobić
Irena 2017-07-28 00:08
Mam pytanie czy parę też tam przyjmują? Bo chce jechać do Pont z chłopakiem
Sylw 2017-07-28 10:17
Ela! Ja też z południa i też pierwszy raz! :) napisz do mnie proszę na maila kosioreksylwia6@gmail.com , jak znajdziesz chwilę! Jakim busem jedziesz?
Ela 2017-07-28 15:35
Ok już napisałam
Zjedzkisiel 2017-08-03 16:31
NIE POLECAM NIE POLECAM I JESZCZE RAZ NIE POLECAM. Z BRAKU LUDZI JUZ PRZYJMUJĄ PARY. PARANOJA CO SIE TAM DZIEJĘ.
Podróżniczka 2017-08-06 15:39
Najbardziej narzekają i podważają opinie o firmie te osoby, które z jakiś względów zostały zwolnione.
A pary wszędzie pracują. Może szef ma zamysł .. wymienić kobiety wagowe na mężczyzn, kobieta nie jest stworzona do noszenia ciężarów. Nie znamy planów dotyczących par, wszyscy potrzebujemy pracy,
ON- ONA jeżeli są razem w Polsce, dlaczego nie mogą być razem za granicą, szczęścia trzeba pilnować
i mieć je zawsze blisko siebie. Jestem podróżniczką byłam tu i tam .. nigdy nie widziałam kobiet wagowych .. zawsze był ON - FACET - PAN - MĘŻCZYZNA.
Ja chętnie wracam, zawsze pamiętam w jakim celu jadę, zarabiam kasę i ..
wracam do mojej Polski, kocham wydawać kasę, jednak pilnuję, aby pycha mnie nie przerosła.
Ludzie bzdury piszą, ale to Ci przegrani, które własnym zachowaniem doprowadzili,
do zwolnienia z tej firmy.
Jest kilka odmian ciszy, najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka.
Trzeba pamiętać po co się przyjechało i nie dać się wciągnąć w jakieś sporne sprawy.
Ileż dobra można sprawić własnemu domowi za kasę, którą właśnie tam zarabiamy - nie jest żle.*****
Fajnie ocenia się innych.
Świat nie należy do ludzi uczciwych - dlaczego?
Jak najbardziej polecam tą firmę.
2
Piotr 2017-08-12 23:40
Ale przez 2 lata ci tam nie przeszkadzało chyba coś nie tak z twoją opinią bo mi jak się nie podoba to po tygodniu zmieniam Piotr
2
Zostaw swoją opinię o Marco Deckers KG - Geldern
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marco Deckers KG