brak logo

Marco Deckers KG

Geldern

Opinie o Marco Deckers KG

Ka Sia 2016-08-18 14:24:02
Ja pracowałam własnie w Holandii i płaciłysmy po 95 euro tygodniowo ,a gdzie ta kawalerke za 300 mozna wynajac? aktualnie szukam czegos w Berlinie i srednio 300 za pokoj jest
z Pont 2016-08-18 14:48:47
W Warszawie tez kawalerki zo 300 zl nie wynajmiesz a w malych miejscowosciach juz tak. Wystarczy troszke pomyslec.
Ka Sia 2016-08-18 15:44:59
na co komu kawalerka w małej miejscowosci? najwiecej pracy jest w duzych aglomeracjach a wracajac do 120 w geldern z pewnoscia podyktowane jest to wzgledami ekonomicznymi, nikt by tam nie pojechał gdyby przyszlo placic 1/3 zarobkow za kwatere
z Pont 2016-08-18 16:04:04
Podsumowujac Taki maly cytat: "Klotnia z idiota jest jak gra w szachy z golebiem. Niewazne jak dobrze grasz, golab i tak przewroci wszystkie figury, nasra na szachownice i bedzie dumny z wygranej". Milego dnia :)
6
Alexander Bohr 2016-08-27 09:56:12
rozwala mnie hasło "urlop w Polsce"...napirprzy sie jak murzyn a pozniej "urlop" w Polsce...za granice chociaz na tydzien a nie zapieprzac jak niewolnik i na urlop do Polski....to jest jakas masakra i ryczące desperado....wogole po co ludzie jezdza do takich prac??? szwaby nie chca...Polak zawsze niewolnik....
M. 2016-08-29 09:59:41
Dziewczyny a czy jest tak jakikolwiek zasięg internetowy? ;)
Basia 2016-08-29 14:00:44
Mamy Internet. Dostaniesz haslo i Login :)
M. 2016-08-29 15:11:30
Dzięki Basia:) a powiedz, praca jest bardzo ciężka czy da się wytrzymać? ;)
Basia 2016-08-29 16:00:21
Normalna praca jak kazda inna. Bylas gdzies w pracy sezonowej juz? Praca jest pod dachem, na stojaco na windach elektrycznych. Trzeba zbierac w miare szybko ale to normalne :) Bo gdzie zaplaca za stanie hehehe :) Dla mnie nie jest to praca ciezka. Ale wydaje mi sie, ze jest to sprawa indywidualna. Dla niektorych ciezka moze byc nawet praca siedzaca i skladanie dlugopisow hehehe :) Kolezanka pojechala raz na truskawki i wiecej razy juz nie pojechala. Nie dala rady na kregoslup. Pozdrawiam :)
M 2016-08-29 18:00:09
Dzięki :) Tak mi się właśnie wydaje,że ta praca nie jest jakoś szczególnie ciężka. Zbierałam ogórki już i wiśnie ;) A na pieczarki wybieram się we wrześniu.
Miły 2016-08-31 21:03:43
moja znajoma tam jest ale to prawda co piszesz kobiety dziewczyny ze slabym harakterem odradzam
Maja 2016-08-31 21:35:47
Słaby charakter? Czyli jaki?
Justyna 2016-09-07 21:07:00
ja
san 2016-09-12 11:59:09
Witam my z koleżanką jedziemy 14 września z dolnośląska . Czy ktoś jeszcze w tym czasie dojeżdża?
Jo 2016-10-01 13:32:33
Czesc wszystkim, też jestem zainteresowana. Pracuje na zmywaku 14 godzin dziennie aż łeb odskakuje
basia 2016-10-05 17:52:14
hej jedzie ktoś do geldern na 13 pażdziernika
basia 2016-10-05 17:54:28
jeśli tak proszę o kontakt barbaragruszkowska1971@wp.pl
Kasia 2016-10-11 05:19:28
Hej wybiera sie ktos do Geldern 3 listopada prosze o kontakt katarzynastarzyk1@wp.pl
Kasia 2016-10-16 08:39:32
Jade wlasnie na pieczarki
Angela. 2016-10-17 19:10:19
Hej... W środe (19.10) jade pierwszy raz. Czy któraś z pań też się wybiera.?
Monia 2016-10-21 18:44:31
Cześć mam wyjechać 15 listopada i czytając opinie jestem trochę załamana tym bardziej że jeszcze nie pracowałam za granicą. Jadę z Łodzi
katerina 2016-10-26 15:19:54
czesc. no ja też mam jechać 15 listopada i trochę mnie przeraża perspektywa świąt tam. Może odezwij się do mnie na emaila, zawsze we dwie jest raźniej
katerina 2016-10-26 18:00:27
bar-kat-89@wp.pl
Monika 2016-10-30 20:11:46
Nie polecam tej formy oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proszę was dziewczyny poczytajcie trochę o prawie pracy w Niemczech zanim pojedziecie do tego obozu pracy !!!!!
Laura 2016-11-01 10:30:08
Hej ja też wyjeżdżam 3 listopada z województwa dolnośląskiego TV
Nicol 2016-11-01 20:42:51
Dziewczyny trzymajcie sie z daleka od tej firmy !!
Aga 2016-11-01 21:00:52
Nie zgadzam się z tym.
Sylwia 2016-11-01 21:14:07
Witam, ja jadę :)
Kasia 2016-11-02 11:37:53
Hej. A Ja tez tu pracuje i jeszcze nigdy nie zostalam oszukana. Z czym cie oszukali?
Monia 2016-11-08 20:52:55
Cześć ja zdecydowałam się i wyjeżdżam na 14.11.2016 mam być na miejscu. Mam mieszane uczucia przez niektóre komentarze ale zaryzykuje. Nie boję się pracy tylko atmosfery w niej i w domu. "katerina" napisze do ciebie na adres bar-kat-89@wp.pl. Może masz fb to jakoś się zgadamy jeśli też się wybierasz do tej pracy. Pozdrawiam
Paulina93b 2016-11-21 15:03:07
Cześć , jedzie ktoś może do zbioru pieczarek w grudniu.? Ja mam termin 6 grudnia a najpóźniej 5 grudnia wieczorem muszę już tam być , jedzie ktoś może.?
krysia 2016-11-23 11:09:51
ja tam wracam po tzw.urlopie .NIE ma się czego bać jest ok
2
Karolina 2016-11-25 19:16:43
Witam.
Wybieram się na pieczarki ale na styczeń.
Zbieralam już pieczarki więc praca nie jest mi obca.
Jak wyglądają pierwsze dni pracy. Dają czas na zaklimatyzowanie się i jak jest z wyrobieniem normy?
Wywalaja dziewczyny które nie wyrobia jej w pierwszych dniach?
Mieszkania są super jak widzę. Ja mieszkałam w pokoju z 6 Paniami a na mieszkaniu nas było 8 i było ok.
Proszę o kontakt. kana.17@wp.pl
Paulina93b 2016-11-27 11:37:39
Krysia , kiedy wracasz.?
krysia 2016-11-27 19:11:53
5 grudnia na domku ,a 6 do pracy
Alicjaczar 2016-11-28 09:36:45
Którego stycznia jedziesz ?
Alicjaczar 2016-11-28 09:39:06
Czy są wyjazdy w styczniu ? Panie które już tam pracują może wiedzą czy w tym okresie pojawiają się jakieś nowe osoby ? :)
krysia 2016-11-28 09:47:08
wyjazdy sa na początku miesiąca i w połowie miesiąca .Zawsze przyjeżdzają jakieś nowe osoby
Paulina93b 2016-11-29 10:17:37
Krysia ja też jadę na 6 grudnia , w niedzielę o 14 mam wyjazd ze Strykowa
krysia 2016-11-29 11:00:02
a gdzie będziesz mieszkać -chodzi o domki bo jest ich klilka
zainteresowana 2016-11-30 11:21:28
ja mam doswiadczenie w rwaniu pieczarek i tez powaznie mysle o podjeciu pracy i tak szczerze dziewczyny ile jest srednio pracy w miesiacu roznie sie slyszy a mi zalezy na szczerej wypowiedzi bo juz raz spazylam tylek wiec ???? z gory dziekuje za info
Paulina93b 2016-11-30 19:43:19
Krysia ja będę w Venloer Str.120 . a Ty skąd jesteś .?
krysia 2016-11-30 20:53:11
oooo to będziesz na starym lub nowym >>>hotelu>> jak na jedym i drugim jest ok lepiej nie mogłaś trafić ja tam tez będę nie bój sie jest dobrze num pokoju gdzie idziesz ... ale jest ok , ja tam zawsze mieszkam damy rade
1
Paulina93b 2016-12-02 12:58:16
Krysia ja pisze z taką Kasią która tam jest od 14 listopada , będę w pokoju numer 10 a 14 grudnia jak odjadą dziewczyny z jej pokoju to przenoszę się do jej pokoju numer 11 . A Ty skąd jedziesz.?
KASIA 2016-12-06 23:39:20
Dziewczyny a może ktoś jedzie na 15 grudnia . Jadę pierwszy raz i już się denerwuję.
1
natalia 2016-12-08 13:27:56
witam jedzie ktos moze 14 grudnia tam? ;)
natalia 2016-12-08 13:33:00
hej ja tez jade 14 grudnia i tez sie denerwuje bo pierwszy raz :)
iga 2016-12-08 16:55:00
faktycznie obiecuja ze sie zarobi a pracy nie ma jakies 25 godzin tygodniowo , z pointu dojdziesz ale z geldern z domku trzeba sie nameczyc bo busow nie ma albo powiedza ze sa a jakas pindzia wezmie tylko dla siebie i swoich kolezanek i za 5,70 euro na godzine sie nie oplaca
monika 2016-12-08 17:05:23
hej , bylam tam i pracowalam i bylo 20 godzin tygodniowo na poczatek potem 30 godzin i do sklepu 3 km na nogach bo busow nie dali , robota w soboty i swieta za 5,70 euro , wiecej tam nie pojade , na 2 czesc umowy nie ma mowy zatakie pieniadze i hamstwo w firmie a szczegolnie te brygadki polki co uwazaja ze zaklad jest ich. szkoda bylo pieniedzy na wyjazd
ala 2016-12-08 17:46:32
nie polecam tej firmy bo okradaja z kg zebranych pieczarek , z premii , i stare zbieraczki co tam przyjezdzaja zajmuja sie podpiepszaniem mlodych dziewczat i wyzyskiem i jakos mlode zawsze mniej maja i godzin i kg a taka krysia ma za to wiecej i jzdzi po 8 , 8 lat i co to nie jest
Zostaw swoją opinię o Marco Deckers KG - Geldern
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marco Deckers KG