brak logo

Marco Deckers KG

Geldern

Opinie o Marco Deckers KG

Paulina93b 2016-11-29 10:17:37
Krysia ja też jadę na 6 grudnia , w niedzielę o 14 mam wyjazd ze Strykowa
krysia 2016-11-29 11:00:02
a gdzie będziesz mieszkać -chodzi o domki bo jest ich klilka
zainteresowana 2016-11-30 11:21:28
ja mam doswiadczenie w rwaniu pieczarek i tez powaznie mysle o podjeciu pracy i tak szczerze dziewczyny ile jest srednio pracy w miesiacu roznie sie slyszy a mi zalezy na szczerej wypowiedzi bo juz raz spazylam tylek wiec ???? z gory dziekuje za info
Paulina93b 2016-11-30 19:43:19
Krysia ja będę w Venloer Str.120 . a Ty skąd jesteś .?
krysia 2016-11-30 20:53:11
oooo to będziesz na starym lub nowym >>>hotelu>> jak na jedym i drugim jest ok lepiej nie mogłaś trafić ja tam tez będę nie bój sie jest dobrze num pokoju gdzie idziesz ... ale jest ok , ja tam zawsze mieszkam damy rade
1
Paulina93b 2016-12-02 12:58:16
Krysia ja pisze z taką Kasią która tam jest od 14 listopada , będę w pokoju numer 10 a 14 grudnia jak odjadą dziewczyny z jej pokoju to przenoszę się do jej pokoju numer 11 . A Ty skąd jedziesz.?
KASIA 2016-12-06 23:39:20
Dziewczyny a może ktoś jedzie na 15 grudnia . Jadę pierwszy raz i już się denerwuję.
1
natalia 2016-12-08 13:27:56
witam jedzie ktos moze 14 grudnia tam? ;)
natalia 2016-12-08 13:33:00
hej ja tez jade 14 grudnia i tez sie denerwuje bo pierwszy raz :)
2
iga 2016-12-08 16:55:00
faktycznie obiecuja ze sie zarobi a pracy nie ma jakies 25 godzin tygodniowo , z pointu dojdziesz ale z geldern z domku trzeba sie nameczyc bo busow nie ma albo powiedza ze sa a jakas pindzia wezmie tylko dla siebie i swoich kolezanek i za 5,70 euro na godzine sie nie oplaca
1
monika 2016-12-08 17:05:23
hej , bylam tam i pracowalam i bylo 20 godzin tygodniowo na poczatek potem 30 godzin i do sklepu 3 km na nogach bo busow nie dali , robota w soboty i swieta za 5,70 euro , wiecej tam nie pojade , na 2 czesc umowy nie ma mowy zatakie pieniadze i hamstwo w firmie a szczegolnie te brygadki polki co uwazaja ze zaklad jest ich. szkoda bylo pieniedzy na wyjazd
ala 2016-12-08 17:46:32
nie polecam tej firmy bo okradaja z kg zebranych pieczarek , z premii , i stare zbieraczki co tam przyjezdzaja zajmuja sie podpiepszaniem mlodych dziewczat i wyzyskiem i jakos mlode zawsze mniej maja i godzin i kg a taka krysia ma za to wiecej i jzdzi po 8 , 8 lat i co to nie jest
KASIA 2016-12-11 17:45:16
A gdzie jedziesz bo ja do bürstadt
Nowa 2016-12-12 14:22:07
Witam. Ja jestem tu od 6 grudnia. Tak wiem to krotko. Ale mimo to moge juz polecic firme. Bardzo mi sie podoba. Trafiaja sie niemile osoby. Ale powiedzcie gdzie ich nie ma? Olewam je i robie swoje. Ja trafilam na fajne osoby w pokoju, praca normalna nic ciezkiego. Nie ma wypruwania zyl. Wracam o normalnej godzinie do domu. Jestem ciekawa wyplaty. Dam znac pewnie. Pozdrawiam :)
3
zdumiona 2016-12-13 08:14:28
ok ale kiedy tam bylas i te 5,70 to brutto czy netto bo troche w szoku jestem jak to czytam ile wy tam zarabiacie te wpisy o 25 godz to teraz czy z przed kilku lat niczego konkretnego na tej stronie nie mozna sie dowiedziec mam rozumiec ze te wszystkie kobiety nie zarabieja nawet 1000 euro i tam jezdza to jeste smieszne co do kg mozna sobie pisac liczyc i uderzyc gdzie trzeba zawsze mozna sprobowac bronic swoich racji
zdumiona 2016-12-13 08:24:49
lekka praca ok nie jest bardzo ciezka bo stoisz w miejscu i rwiesz pieczarki ale ty chyba krotko to robisz bo gdy porwiesz kilka lat i bedziesz rwac po 30 czy 40 kg na godz to poczujesz jak bardzo boli obojczyk i przedewszystkim nadgarstki to choroba zawodowa kazdej rwaczki wiec nie taka lekka jakby moglo sie wydawac wszystko jest kwestia zaangazowania dotego jeszcze winda elektyczna jest bardzo wygodna ale jak odjezdza od betow jak sie slizga po mokrej posadzce i trzeba sila pchac ja do przodu to i plecy bardzo bola naprawde nie ma pracy w ktorej nie ma czegos trudnego badz ciezkiego ale ja osobiscie lubie rwac pieczarki pod warunkiem ze chodze zawsze po swoich betach i rwe sama po sobie kazda doswiadczona rwaczka wie o czym mowie pozdrawiam
1
???? 2016-12-13 13:59:58
Ja rwe kilka lat a wtej firmie jestem koleny kontrakt. I moge powiedziec ze narazie nie mam zamiaru szukac czegos innego. Kradna kg? Tak jak ktos napisal zawsze mozesz sobie spisac co wywozisz i isc do biura sprwdzic co masz zapisane. Wydeje mi sie ze jestem dobra zbieraczka wiec z bonusami mam bardzo dobra wyplate. I do pozna nie musze pracowac.
No i nie znam nikogo kto by w swojej pracy nie mial jakis trudnosci. Nawet pracujac na siedzaco moga bolec plecy, przy tasmiach bola rece, cos sie zepsuje, musisz robic recznie. W kazdej pracy zawsze sie cos znajdzie. Jak bym miala na to patrzec to musialabym usiasc i nic nie robic. Chociaz od tego beda bolec plecy :P Pozdrawiam wszystkie kolezanki z betow i zycze wysokich bonusow :)
alicjaczar 2016-12-13 17:00:53
dziewczyny co zabieracie na 2 miesiące wyjazdu od połowy stycznia do marca / jakie jedzenie / ubrania ? co warto mieć ze sobą. To mój pierwszy wyjazd proszę o drobną podpowiedź
???? 2016-12-14 15:38:13
Hej. Wez posciel, patelnie, garnek, talerz itp. Z ubrania do pracy to cos cieplejszego. Pralki i szuszarki mamy wiec nie musi byc to bardzo duzo ubran. Jedzenia do lodowki nie duzo, nie ma duzo miejsca. I cos na imprezke hehhe jesli lubisz od czasu do czasu wyjsc.
2
Barcelo 2016-12-18 19:22:49
Zgadzam się z tą opini [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie placa na czas , zrujnowane maszyny , noszenie ciezkich skrzynek , co jest nie do przyjecia np.w Holandi.Tam mezczyzni odbieraja skrzynki od kobiet ktore tylko i wylacznie maja zadanie zrywac grzyby .Co do placy to w umowie jest napisane 8.50 na godz. brutto , co po odliczeniu wszelkich oplat, wychodzi 6 euro z groszami .Nie wybierajcie dziewczyny -kobiety tego kierunku jakim jest MARCO DECKERS KG-GELDERN .........Ps nadmienię że taką informację mam od swojej przyjaciólki , która musi przepracować tam do 15 stycznia ,by nie stracić ciagłości pracy.
konkretna 2016-12-19 09:58:35
fajna wypłatę tzn ile miejwięcej od do bo wszyscy którzy piszą ze jest dobrze nie podają cyfr tylko ci którzy czują się zawiedzeni i oszukani podają konkretne kwoty dlaczego dobra pensja jest taką tajemnicą nie rozumiem Podaj proszę cyfry .
1
♥♥♥♥♥ 2016-12-19 18:31:47
Płaca jest na czas .. płaca ok.
Totalne bzdury, w jakie uwierzyli ludzie. Ty też dajesz się nabrać ... Sprawdż sama.
Ludzie często kłamią,
KG. to jakaś dziwna sprawa, uważam jednak,że oprócz Magdy czarnej,żadna z wagowych nie robi przekrętu,ufam im.
Owszem czasami lubią zabawić się biednym człowiekiem.
Atmosferę budujemy MY.
Pewnego pięknego dnia woła mnie Madzia czarna,z uwagi,iż ona dość często wywołuje kobiety
i zbieraczka musi niejednokrotnie schodzić z 6 - pięterka,niejednokrotnie dla głupstwa,
powiedziałam jej ,iż czasami mam jej dosyć,jej odpowiedż była szokująca, zagroziła,że ona dopiero pokaże mi co potrafi, cóż w tej sytuacji nie można mówić o jej uczciwości,
GWIAZDA - o zepsutej reputacji
Taka sytuacja nie powinna absolutnie mieć miejsca, po to są brygadzistki,aby rozwiązywały nawarstwiające problemy, wszystkie przyjechałyśmy w jednym celu.
Prawo tworzą niestety brygadzistki, mądra czy głupia,ale tworzy prawo
Dla mnie jedyną godną szacunku brygadzistką jest Magda,odpowiednia osobą na odpowiednim stanowisku, anioł nie człowiek, nic jej nie zepsuło,ludzie z ufnością przekazują jej swoje problemy
i wielu ludziom pomogła. Wielki szacunek dla tej kobiety,zawsze znajdzie rozwiązanie, podoba mi się, jej uczciwość,niestety nie każda ją posiada.
Wiedza, mądrość i perfekcja -- kapitał firmy.
Nie bat tworzy dobrego pracownika a dobre traktowanie. pracownik źle traktowany, w końcu powie ,,nie
Czy to nie jest dziwne,że komentarze są często usuwane, aby promować firmę należy stosować zasadę ładu i odpowiedzialności.
1
monika 2016-12-20 13:34:26
to sa aktualne zarobki netto 5,70 do reki na godzine i nie udawaj ze sie polepszylo bo tak nie jest a 1000 euro to nie wiem skad wzielas jak na kontrakcie ledwo co wyciagaja a maja wiecej brutto i w kg i nie udawj znawcy
Zdumiona 2016-12-21 12:11:34
Nie udaje znawcy ja nigdy nie pracowalam w niemczech ja chcialam sie dowiedziec czegos konkretnego o tym pracodawcy a 1000 euro to w cale nie jest duzy zarobek w moim mienaniu nierozumiem dlaczego okazjujesz mi taka niechec a konkretnego zarobku nikt podac nie chce tylko wszyscy pisza swoje zale a inni bronila tej firmy to po co tu wchodza I pisza
rwaczka 2016-12-21 14:36:09
Na konkretny zarobek ma wplyw podatek i jakosc pracy . Ja przy ok 200 godzinach pracy wychodze 1500. Ale pracuje na bonusa. Uprzedze zaraz, ze na czystki tez chodze. Da sie zrobic bonusa bo jesli ma go duza czesc kolezanek to mowi samo za siebie. Bonusy sa z tego co wiem juz od minimalne normy czyli 25 kg. I nie musi sie palic w recach zeby zrobic norme. Jesli ktos nie zrobi normy to normalne ze ma podstawowa stawke. Dlugo juz pracuje na zbiorach i nie tylko pieczarki. Niektorzy nie moga osiagnac normy bo nie potrafia, czasami tak bywa a inni, twierdza ze placa na godzine a nie na akord wiec po co sie wysilac i wiecej spaceruje i dyskusje na bunkrach prowadza zamiast do pracy sie zabrac. A pozniej niezadowolone. Ktos zbiera 15 albo 20 kg a chcialby zarabiac jak osoba zbierajaca 35 kg. Rozumiem nowe osoby bo w pierwszym miesiacu trudno osiagnac norme ale jesli ktos nastawil sie na prace i zarobek to szybko osiagnie bonusy.
Jesli chodzi o wyplacalnosc. Pieniadze sa na czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem kto pisze takie bzdury. Jedynie ktos kto tu nie pracowal ale najwiecej o firmie wie od kolezanki. A pomyslalas ze kolezanka nie chce zeby tu ktos ze znajomych przyjechal. Bo okaze sie co tu robi a moze maz w domu czeka.
Lory? Lory elektryczne. Trafi sie czasami jakas tepa zolza i nie slucha (lora). Ale bez przesady. Niech kazdy sprobuje na zawieszanych popracowac.
Jesli chodzo o kobiety. To atmosfere tworzymy wlasnie my. Albo przyjezdzasz pracowac albo zeby wszyscy cie lubili. jesli to drugie to zostan lepiej w domu.
4
Agata 2016-12-21 15:40:20
Bardzo mądra wypowiedź powyżej. Zgadzam się w pełni
1
Zdumiona 2016-12-21 23:53:07
Dziekuje za konkretne odpowiedz bardzo rzeczowo napisalas I wierze ze szczerze co do bonus ow masx racje dzieki wiellie pozdrawiam
1
Zdumiona 2016-12-22 00:02:08
Hahaha w Holandii akurat pieczarki zbieram I nie ma mezczyzny ktory odbiera od rwaczki skrzynki jesli jest elektryk zna lora to prawie sie nie zdarza jest facet do pomocy rozladunku jesli sa zawieszane lory I jest 6 betow do gory przy 5 beach w gore kobiety wszystko robia same przerabialam to nie taka holandia slodka a na bonus Aniolki moje trzeba rwac grxybki od min 30 kg na godz w gore nie bede pisac jak z kasa za bonus bo tez w cale to sie nie ax tak oplaca
1
Pracownica 2016-12-22 10:56:38
Ogólnie jest syf promocja lesbijek one tu mają prawa a Jak masz układ z wagową to masz ładne kilogramy i bonusa też wiem bo tu pracuję
1
2016-12-22 23:50:35
O rany teraz bonus za prostytucje z lesbijkami coraz to lepiej I jak tu czlowieku dobra prace masx znalesc masakrahahahahaha to ci Deckers biznes t as m ma hahahahaha zajefajnie hahah a ha ja sie u was zatrudnie a na serio brak tam naj wyrazniej niemca przy wadze I brygadzistka na betach tam nie powinno miec polki wladzy dlatego macie tam taka rozpierduche hahahahaha ha pizdrawiam was wszystkie te hetero I te nie hetero te z bonusami i te bez bonusow serio dzieqczynki
1
monika 2016-12-26 12:34:55
wszystkiego najlepszego z okazji swiat bozego narodzenia, robcie co chcecie, dowiecie sie sami jak jest naprawde ,
1
kkk33 2016-12-26 16:15:16
Witam wszystkich.
Moja opinia o tej firmie nie będzie zła ani też bardzo dobra.Przepracowałam tam kilka lat,pamiętam czasy gdy pracowało się po 16 godzin dziennie,pamiętam jak zarabiało się nawet po 2000 euro netto na miesiąc.Na całe szczęście już nie pracuje się tak długo,jest normowany czas pracy.Co do wypłat nie zarabia się już tak dobrze jak kiedyś,bo bonusy są inaczej liczone.
To co mi się nie podobało w tej pracy to ,niedocenianie pracownic które wyrabiały naprawdę wysokie normy.Dziewczyny które nie wyrabiały normy a nadciągały godzinami miały nawet czasem większą wypłatę,nie mam do nich pretensji bo ja im nie płacę,ale powinien być jakiś system do mobilizowania pracowników żeby wydajniej pracowały.Nic mnie tak nie wkurzało jak to, że idę na kolejny bunkier,a tam słyszę "o! przy tej to sobie godzin nie nadciągnę" a jest godzina 19,ja wolałam spiąć się w pracy,zrobić dobrą normę i jak człowiek wrócić na domek o 15 lub 16,wykąpać się, ugotować obiad i mieć czas na odpoczynek.
Nie gadaj głupot że ktoś dostaje bonusy za "lesbijstwo",chyba jesteś strasznie sfrustrowaną kobietą,zajmij się sobą a nie tym kto z kim śpi.
BONUSY dostaje się za kg.,ale jeśli ktoś tylko spaceruje i się opierda... to nie ma co się dziwić że nie wyrabia i nie mówię tu o osobach nowych ,które potrzebują czasu aby wyrobić sobie szybkość w rękach ,jedna załapie po miesiącu ,a druga po czterech, na wszystko potrzeba czasu.Co do wagowych,od tego są żeby zwracać uwagę na jakość pieczarek,za to im płacą.Brygadzistki są różne ,są tylko ludżmi i też czasami mają gorszy dzień,no czasami mogły by trochę sfolgować i uważać w jaki sposób się wyrażają.TAK MAGDALENA,jest najlepszą z brygadzistek,konsekwentna i elokwentna, do tej pracy nadaje się idealnie.Nie kieruje się uprzedzeniami,nie obchodzą ja ploty.Zawsze Ją ceniłam,czy pracowała na grzybie ,czy na wadzę a teraz jako brygadzistka,pozostała tą samą uczciwą kobietą.Pozdrawiam wszystkich.
2
kika 2016-12-29 15:34:54
witam mam jechać w połowie stycznia 2017 co tam zabrać najlepiej i czy ktoś z pomorza jedzie .czekam na szybką odp
ewa 2016-12-29 23:17:10
to zależy na jaki domek jedziesz --posciel -tak ,jakieś garnki,talerze itp ---podaj adres bo nie na wszystkich domkach są czajniki
1
Praca 2016-12-30 11:39:43
Hej. Chciałabym wyjechać na zbiory, jak to zorganizować i z kim rozmawiać. Jest w ogóle zapotrzebowanie ? Najlepiej już w połowie stycznia
2
kika 2016-12-30 13:20:43
jeszcze nie wiem ale tak pytam co zabrać ze sobą z góry dziękuję podam adres 3 stycznia
kiki 2016-12-30 13:30:40
sorki jeszcze jedno pościel czy jakiś śpiwór może być?
2016-12-31 19:44:21
A lot of success and a happy New Year .... happiness.
Monia 2017-01-02 20:03:27
Hej :-) a kiedy się wybierasz? Ja mam termin na 13 tego stycznia
1
kiki 2017-01-03 08:00:44
ja tak samo jak ty na 13 mam być na miejscu
kiki 2017-01-03 08:04:14
daj jakieś namiary na kontakt z tobą :) skąd ruszasz
Ciekawa 2017-01-03 18:07:54
A wie może ktoś jak jest u tatusia Marco?
Wiola 2017-01-03 22:18:51
Witam ja z lublina tez się wybieram praca jak każda inna trzeba zęby zacisnąć i pracować
caffe 2017-01-06 16:44:16
..witam jadę 13 stycznia do Tietzow Nouen na pieczary pierwszy raz,,,może ktoś już tam był?lub może jedzie w najbliższym czasie ?jeśli tak proszę o kontakt emelcia@amorki.pl
kika 2017-01-08 17:28:22
witam venloer str 120 mam jeszcze pytanie czy internet jest ? dziękuję za odp
ewa 2017-01-10 10:31:22
jest internet kod dostaniesz po podpisaniu umowy .a dokładnie gdzie będziesz mieszkać stary czy nowy hotel??
Wiola 2017-01-10 11:02:27
Ponter dorfstr 33 i w pokoju 10 będę z bratowa
1
Kika 2017-01-10 14:33:22
Nowy hotel jutro będę o 18
kaska 2017-01-15 13:06:52
ciekawe ile podwyzki bedzie na godzine czy nic , bo jakos za 5,70 nettto po odilczeniach i i hotelu nie bede pracowac, wole sie leniuchowac bo jak sie okazalo straty sa przy takiej placy a robota ciezka
lolita 2017-01-19 13:52:29
Geldern - Panie na pokojach tragedia , brudaski , syfiary nic ciekawego .
Psychicznie dobijają nowe pracowniczki udają miłe po czym okazuje się że jest inaczej ja po dwóch tygodniach prac mam już dość nie polecam tej firmy
2
Zostaw swoją opinię o Marco Deckers KG - Geldern
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marco Deckers KG