brak logo

Marco Deckers KG

Geldern

Opinie o Marco Deckers KG

Wiola 2017-01-03 22:18
Witam ja z lublina tez się wybieram praca jak każda inna trzeba zęby zacisnąć i pracować
1
caffe 2017-01-06 16:44
..witam jadę 13 stycznia do Tietzow Nouen na pieczary pierwszy raz,,,może ktoś już tam był?lub może jedzie w najbliższym czasie ?jeśli tak proszę o kontakt emelcia@amorki.pl
kika 2017-01-08 17:28
witam venloer str 120 mam jeszcze pytanie czy internet jest ? dziękuję za odp
ewa 2017-01-10 10:31
jest internet kod dostaniesz po podpisaniu umowy .a dokładnie gdzie będziesz mieszkać stary czy nowy hotel??
Wiola 2017-01-10 11:02
Ponter dorfstr 33 i w pokoju 10 będę z bratowa
1
Kika 2017-01-10 14:33
Nowy hotel jutro będę o 18
kaska 2017-01-15 13:06
ciekawe ile podwyzki bedzie na godzine czy nic , bo jakos za 5,70 nettto po odilczeniach i i hotelu nie bede pracowac, wole sie leniuchowac bo jak sie okazalo straty sa przy takiej placy a robota ciezka
lolita 2017-01-19 13:52
Geldern - Panie na pokojach tragedia , brudaski , syfiary nic ciekawego .
Psychicznie dobijają nowe pracowniczki udają miłe po czym okazuje się że jest inaczej ja po dwóch tygodniach prac mam już dość nie polecam tej firmy
5
Krynia 2017-01-23 09:21
Panie na pokojach tragedia? Chcesz powiedziec ze 150 kobiet to brudasy? Panie zgadzacie sie z tym? Jesli tak myslisz to chyba z Toba jest cos nie tak. Jesli masz kogos na pokoju nieciekawego to idziesz do biura i zmieniasz numer pokoju a nawet domek jesli chcesz. Jesli myslisz ze wszyscy sa tu tragedia to znaczy ze Ty jestes nie ok, nikt Ci nie pasuje i chcialabys zeby wszyscy podstosowali sie do Ciebie. Ale musze Cie rozczarowac. Tak nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!
6
Kelli1993 2017-01-23 10:48
Witam też myślę nad wyjazdem ale nie chciałabym sama czy jest ktos z małopolski? Jak tak proszę o kontakt 537889569
Lolita 2017-01-24 19:55
Dobrze przepraszam już naptostuję nie wszystkie są brudasami i z niektórymi na prawde idzie pogadac wiec przepraszam ale niestety ja trafiłam na lafiryndy bylam pierwszy raz i ostatni w tym miejscu .
1
pola 2017-01-25 13:16
dokładnie się z tym zgadzam zarobisz na hotel i ewentualnie jedzenie i to wszystko :)chyba właściciel nie za bardzo wie co się tam dzieje najwyższy czas coś z tym zrobić
1
Zadowolona 2017-01-25 16:00
Naprawde nie wiem juz kto wymysla te komentarze. I czy wiecie co to jest kwota netto. Netto to nie minus wszystko czyli mieszkanie jedzenie itd. Dziewczyny netto=brutto-podatek - ubezpieczenie. Pracuje tu wiele kobiet chyba ok 160 albo wiecej i jeszcze sa panie w Burstadt. Sa osoby niezadowolone jak zawsze i jak w kazdej firmie. Ale wiekszosc jest zadowolonych tak jak ja. Z czystym sumieniem moge polecic Deckersa. Fajne brygadzistki i niektore babeczki. No i teraz jest 9,10 brutto na godz no i bonusy. Osoby te pracuja tylko na mieszkanie i jedzenie?? Tego jeszcze nie slyszalam. Popracuje 200 godz w miesiacu i mam 1400 euro z malym bonusem po odieciu mieszkana juz. Jesli komus nie zostaje nic to podziwiam rozmach w wydawaniu. Oczywiscie nie wszyscy maja 1400 bo nie wszyscy wyrabiaja bonusa. A to naprawde nie jest nic trudnego . Jesli sie tylko chce i postara to da sie rade.
Jesli sie komus nie podoba legalna praca jak tu i normalna praca bez godzin do nocy to szukajcie czegos innego albo uczcie sie jezyka i zdobywajcie kwalifikacje to dostaniecie lepiej platna prace jak bedziecie mialy szczescie. Albo jedzcie w inne miejsce i robcie po 300 godzin. Oczywiscie wyplata wieksza ale po dwoch miesiacach jestes wypapowany i napewno nie jest sie w stanie pracowac tak przez caly czas.
Tu traktowana jestem jak czlowiek a nie jak bydlo, ktore moze tyrac od rana do nocy.
6
alicjaczar 2017-01-31 12:27
można zostać dłużej niż 2 miesiące ? na 3 np.
Ewka 2017-02-01 15:53
Jestes juz w pracy? Jesli trak to zapytaj w biurze. Czasami mozna ale nie zawsze.
Niki80 2017-02-02 23:33
Zgadzam sie z przedmowczynia caly czas pracowalam w Holandii i za pokoj 2-osobowy placilam od75-89euro tygodniowo zadne luksusy. Tez mam jechac teraz do tej firmy i jak te wszystkie komentarze czytam to mam obawy. Czy naprawde jest az tak zle?
Ewa 2017-02-06 10:25
Hej. A co masz na myśli zle? Jeśli dobrze pracujesz i nie pyskujesz do brygadzistek i robisz swoje a nie po swojemu, i stawiasz sie w pracy to sie nie martw. Bo z tym przychodzeniem do pracy to u niektórych róznie bywa a później pretensje bo godzin nie mają. A do tego jak dobrze zbierasz to już super. Jesli chodzi o wyplacalność to co do centa i każdego miesiaca. Juz pracowalaś wiec wiesz jak jest na domkach i jakie sa Polki. Ale zawsze możesz sie przeprowadzic jak w pokoju trafi Ci sie upierdliwa baba.
Doda765 2017-02-06 15:44
Witam. Zastanawiam się czy czy też wyjechać. Możecie mi powiedzieć czy kontrakt jest na 2mc czy dłużej? Jak to wygląda w praktyce i czy któraś z was wybiera się tam w najbliższym czasie? I czy macie jakiś sprawdzony kontakt do tej firmy? Nigdy nie byłam za granicą więc nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda.
pati 2017-02-07 13:47
hej. Też właśnie z koleżanką się zastanawiam czy wyjechać. Dzwonili dziś do nas ze ludzie są potrzebni od marca 7 albo 16. I umowa na 4 miesiące w tym po dwóch miesiąc przerwa miesiąc . Na Facebooku możesz się z nimi skontaktować powinni odpisać :)
Kasia 2017-02-07 14:34
Zaczynam prace od 7 marca. Jadę pierwszy raz i zupełnie sama wiec trochę się boję, ale jest dobrej myśli, mam nadzieje, że jakoś to będzie. :)
1
Aga 2017-02-07 17:08
Hej Kasiu. Ja jadę też na 7 marca, ale już tam byłam. Skąd jesteś?
Agata415 2017-02-09 06:51
Witam. Mam wyjazd na 16 marca. Mam pytanie, czy nowa osoba da radę w tej pracy? Słyszałam, że jest to ciężkie zajęcie i mam wątpliwości, czy osoba bez doświadczenia poradzi sobie i wyrobi tą normę.?
alicjaczar 2017-02-09 15:13
Witam stawka brutto to 9,1 euro a netto ?
Zosia 2017-02-13 13:17
Witam. Mi za styczen netto wyszlo 7,20 ale ja jestem rozwódka. Nie mam pobranego podatku. Panienką wychodzi troche mniej. Ale one dostają zwrot z podatku a mi wyszło ostatnio 3 euro na mała kawusie.
ania 2017-02-14 11:55
wogole ten dzial prpdukcji spozywczej jest najmniej oplacalny dla pracownikow i szkoda gadac , jak sie nie zna systemu plac , placi 6,75 netto jak sie narobisz i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bonusy to ci da 7 euro , i nic nie zrobisz , a w innych landach jest po 5,80 za taka robote , a gdzie indziej wychodzi po 8 euro na godzinne netto , wszystko od tego w jakimm landzie jestes ,
Zosia 2017-02-15 08:32
Gdzieś tak a gdzieś indziej tak? Pierwsze słysze. Z tego co się orientuje stawka netto nie zależy od landu tylko od klasy podatkowej. Oczywiście stawke brutto mogą dać inna. A poza tym Alicja zapytala konkretnie o tą firme. Tak jak już pisałam ja jestem rozwódka i mi wyszło za ostatni cetel netto 7,20 bez bonusa niestety. Dziewczyny z bonusem mają więcej.
Ela 2017-02-15 16:07
Przyjeżdżaj tutaj bo tu jest sto razy lepiej niż w Burstadt tu są brygadzistki fajniejsze takie normalne kobiety na mieszkaniu też w miarę fajne bo w Burstadt to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
ola 2017-02-17 11:22
malo wiesz o m sysytemie w niemczech i sie zoreintuj bo nic nie wiesz
alicjaczar 2017-02-22 16:09
w marcu zaczynam pracę w tej firmie i mam pytanie odnośnie "funkcjonowania" :) w domkach (stara część) jest mikrofalówka lub piekarnik/czy kuchenka gazowa ? Wiem, że na halę się dojeżdża, więc jak jest z przerwami na posiłek ? jest jakaś stołówka przy hali jak organizujecie sobie posiłki ?
Wiem, że to są błahe pytania ale też bardzo istotne ;)
paczek 2017-02-23 13:35
ja tutaj pracuje juz pol roku i tez przyjechalam bez doswiadczenia. W tej firmie maja osobe uczaca i ona mi wszystko wytlumaczyla
1
Agata415 2017-03-01 07:16
A jak wygląda sprawa mieszkań? Na ile kobiet przypada łazienka i kuchnia? Czy daleko dojeżdża się do pracy i czy daleko od hotelu znajdują się sklepy spożywcze?
M. 2017-03-04 19:08
Zgadzam sie w 100% jestem po pierwszej czesci umowy i jestem bardzo zadowolona. Bałam sie tego wyjazdu po przeczytanych tu wczesniej komentarzach, tym bardziej ze nigdy nie pracowałam za granicą, jednak sprobowałam i żałuje ze tak późno sie zdecydowałam. Fakt pieresze 3 tygodnie tragedia płacz i marudzenie ale potem mozna polubic ta prace. Polecam ale osobą ktore chca jechac i zarobic poeniadze a nie odpoczywac i zwiedzac.
1
Delores 2017-03-05 18:55
Jak wygląda kwestia mieszkaniowa ? Tzn po ile osób w pokojach ? Czy można mieć pokój z kimś znajomym ? Proszę o odpowiedź
''''' 2017-03-06 13:00
Ciemność wcale nie musi Nas ograniczać
Życie udowadnia Nam,jak ważny jest Nasz wspólny szacunek i pomoc.
Prawdziwa przyjaźń wymaga wysiłku, żyjmy tak,jakby każdy dzień miał być ostatnim dniem.
Zjednoczenie i oddanie - nasze zjednoczenie i nasze oddanie.
Podróż ciszy,największa hierarchia wartości.
zastąpićwagowąskoroproblemrobi 2017-03-08 14:14
pracujesz może tam jeszcze ? jakie kwalifikacje trzeba mieć aby np: oficjalnie bez problemów piastować stanowisko wagowej ? I jaką rolę dosłownie pełni wagowa? bo wiesz, ja np jeżdzę stapplerem dłuuuugo ale gdy ma się czas - pomaga się . Bynajmniej ja tak mam. Rozważam zmianę pracy ale nie wiem czy ma sens próbować do dekla ;) jeśli np z góry oczywiste, że nie ma możliwości pracować stapplerem . Będe Ci wdzięczna za szczerą odpowiedź jak faktycznie tam jest bo różnie ludzie piszą a Twoja opinia wydaje mi się tu nieliczną z tych szczerych
00 2017-03-09 21:27
Siła rozumu ważna ...
Jeżeli posiadasz dwa skarby: rozum i słowo to marzenia się spełniają.
**** 2017-03-19 10:04
Moja euforia ..
jestem wysoce podekscytowana tak bardzo podoba mi się w tej firmie.
Super,ktokolwiek pracuje nad ładem, istnieniem i trwaniem - dziękuję,
jesteśmy jedną wielką rodziną,teraz od Nas zależy czy ta rodzina przetrwa.
Rozwój zbiorowości .. piękna rzecz.
Dobre i wspierające relacje z innymi ludźmi sprawia, że życie staje się satysfakcjonujące i szczęśliwe ... i o to chodzi.
Dziękuję panie brygadzistki .. dziękuję panie wagowe .. dziękuję szefie.
Jestem tak podekscytowana, wybaczcie ... że kocham wszystkich ludzi na świecie.
Kiedy na krótki czas opuściłam tę firmę, wiedziałam,że wyjeżdżam na zawsze, niestety ...
Tam dom Twój,gdzie serce Twoje.
Jak ważny w życiu jest dobry los, serce i środowisko z którym się łączymy.
Dbajmy o to ..
aaaa 2017-03-31 12:54
dziwi mnie to co piszesz zobaczylas regaly z pieczarkami i masz euforie , depresje pewnie , gadasz z ludzmi wypalonymi i to cie cieszy ,
1
**** 2017-04-03 23:32
Gdybym była malarzem,namalowała bym Twój obraz,
z jednym okiem,bo drugie jest ślepe,a co za tym idzie nie ma w nim głębi dostrzegania ..
z jednym uchem,bo drugie jest głuche i nie jesteś w stanie odbierać dżwięków zmian ....
na moim portrecie usta Twoje są krzywe, bo są ciągle niezadowolone,tak Cię serduszko widzę.
Czasem wystarczy jedna decyzja,jedno słowo, kawałek zmiany, by spojrzeć inaczej ..
na to co się wokół Nas dzieje..
zawsze jest jakiś most do przebycia,nie niszcz Go, bo zapewne jest to most,po którym JA i TY musimy przejść.
Można zmienić zakład pracy na przedszkole, a regały jak Ty to mówisz na zabawki.
Tylko czy z tego jest kasa?
Kw 2017-04-06 10:13
Hej, mam kilka pytań związanych z tą firmą i byłabym wdzięczna za odpowiedź. Przede wszystkim jak wygląda płaca: ile finalnie dostaje się na rękę za godzinę, czy pieniądze dostaje się co miesiąc czy jak to wygląda? Z tego co czytałam firma jest wypłacalna ale jak to wygląda gdyby musiało się zrezygnować wczesniej? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Mmm 2017-04-12 16:00
Nienarzekam. Mi ta Firma odpowiada. Lubie tam jezdzic.
1
iwona 2017-04-13 17:06
6 czerwca po raz pierwszy jadę tam do pracy, w dodatku sama :> Jest tu ktoś, kto też rozpoczyna pracę w tym terminie? :)
Agaaa 2017-04-20 16:23
Ja się wybieram 6 czerwca :)
Okok 2017-04-20 17:15
Hej dziewczyny. Mam pytanie, czy są jakieś konsekwencje jeśli zerwie się kontrakt wcześniej?
1
iwona 2017-04-22 03:08
Pierwszy raz? I skąd jedziesz? Bo ja to zaczynam się delikatnie stresować :D
Mika 2017-04-24 13:11
Cześć, czy ktoś z Was zaczyna 5 maja?,Jadę tam po raz pierwszy i proszę o szczere opinie ile miesięcznie można tam zarobić
Aga 2017-04-29 00:55
Cześć nie słuchaj tych bzdur-pojedziesz to sama sie przekonasz że wcale nie jest żle.Ja tam pracwałam i estem zadowolona a nawet bardzo zadowolona,na początku było mi cieżko bo nikogo tam znajomego nie miałam,ale ja nie pojechałam tam szukać przyjaciół tylko pracować.Słuchaj uwaznie uczącej i nie będziesz miała problemów z opanwaniem systemu pracy.Chetnie bym tam pracowała dalej ,ale niestety mam dziecko w wieku szkolnym i nie mogę sobie pozwolic na wyjazd na 4 miesiace.
1
tomy16 2017-05-04 17:11
Gdzie dostanę informację odnośnie tego jak zapisać się na wyjazd?
pati 2017-05-11 16:00
Witam jedzie Pani 6 czerwca
iwona 2017-05-22 20:31
tak, 6 czerwca wieczorem mam być na miejscu w Geldern :)
Zostaw swoją opinię o Marco Deckers KG - Geldern
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marco Deckers KG