brak logo

Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe " UNI-PLAST" Krzysztof Zalipski Lubań

Lubań

Opinie o Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe " UNI-PLAST" Krzysztof Zalipski Lubań

Pogranicznik 2015-02-06 10:35:23
Jest to niesolidna firma .Prace wykonywane przez psełdo fachowców są wykonywane byle jak i bez znajomości zasad budowlanych.Nigdy nie polecił bym tej firmy nawet wrogowi bo ich arogancja i brak wiedzy ogólnej doprowadza do szewskich pasji osoby które korzystały z usług tej "firmy uduś"
2
niezdowolony 2015-05-04 21:53:52
Masakra, kupiłem w tej firmie dwie bramy segmentowe, badziewie takie że szkoda pisać, uszczelki w przeszkleniach za krótkie, a drzwi przejściowe to wo gule badziew, nie dość że źle zmontowane to obcierają i wicher przez nie wieje, segmenty krzywe, przeszklenia parują, jakość tych bram jest tragiczna, a montaż pozostawia wiele do życzenia, już niewsporne o reklamacjach, jak zapłaciłeś to po tobie, zapomnij o jakichkolwiek poprawkach, do gościa ciężko się dodzwonić.
To co napisałem to tylko ułamek wszystkiego, nie jest to tylko moja opinia, mój znajomy też tam kupił i miał jeszcze lepsze przygody. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
2
Klientka 2015-05-23 12:28:10
W tym roku firma zamknęła mi całą budowę. Do bramy garażowej i drzwi, nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko było wykonane solidnie. Co do okien, produkt sam w sobie spełnił moje oczekiwania. Fakt faktem, że okna trzeba było wyregulować i to dwukrotnie (po pierwszym telefonie monterzy pojawili się po kilku dniach, natomiast na drugą regulację musiałam poczekać ponad tydzień, o czym zostałam poinformowana telefonicznie, bo panów akurat nie było na miejscu).
Z czystym sumieniem mogłabym polecić firmę znajomym.
1
Łukasz 2015-05-26 11:04:40
Z pewnością możemy z żona polecić firmę Uni-plast jako firmę solidna. Panowie w biurze bardzo kompetentni obsłużyli nas, montaż przebiegł sprawnie i bez stresu. Jedyne nad czym powinien popracować to o wcześniejszym informowaniu klienta o montażu :)
Zdecydowaliśmy sie na zamowienie okien, drzwi i bram garażowych do nasze świeżo wybudowanego domku ponieważ większość naszych sąsiadów zamówiło okna w tej firmie.
Łukasz z Boleslawca
DETEKTYW 2015-05-26 12:16:50
UWAGA!!! DWA OSTATNIE WPISY SĄ SPONSOROWANE!
Krzysztof Zalipski 2015-06-22 10:51:06
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających tą stronę .

W odpowiedzi na wpis dotyczący bram i zarzuty Pana , w kierunku naszej firmy odpowiedź jest tylko jedna .

W tym roku nie mieliśmy jeszcze klienta , który kupiłby bramy w takim zestawieniu z oknami i drzwiami, a tym bardziej 2 szt .
Rozumiem, że konkurencja jest , była i będzie, ale nigdy nie zrozumiem tego, iż w walce o klienta niektóre z firm nie potrafią inaczej przedstawić i zachęcić do swoich produktów przekazując wiedzę na ich temat .
Skupiają się raczej na czymś bardziej płytkim a mianowicie na zasianiu ziarenka niepewności w głowie potencjalnego klienta względem uczciwości i rzetelności firm , z którymi konkurują jest to moim zdaniem mało profesjonalne , jednak każdy ma swoje sposoby na zdobycie zaufania i sprzedania się jak najlepiej potrafi.

Właśnie takie zasiane ziarenko w postaci tego forum i nieprawdziwego, oczerniającego nas wpisu na temat jakości naszych bram nakłoniło naszego klienta do wykonania telefonu pełnego obaw czy faktycznie powierzone zadanie wstawienia bramy garażowej zakupionej w naszej firmie nie będzie produktem drugiej jakości .
Dziś Pan Andrzej przekonał się, podobnie jak wielu innych naszych klientów,że staramy się wykonywać swoja pracę czysto i profesjonalnie .

Nie twierdzę oczywiście, że nasi monterzy czy też osoby pracujące w biurze są nieomylne i nie popełniły nigdy żadnego błędu . Mając tak dużą ilość klientów czasem zdarzy się czegoś nie dopilnować i choć bardzo szanujemy naszą pracę, a przede wszystkim naszych klientów, to musimy się czasem troszkę potłumaczyć :)
Zawsze uważam, że z każdej, nawet najgorszej sytuacji można wyjść z twarzą i rozwiązać problem bez większych trudności , wystarczy po prostu , spokojnie porozmawiać :)


Serdecznie pozdrawiam i zapraszam wszystkich zainteresowanych naszymi produktami do odwiedzenia naszej strony www.uni-plast.eu gdzie znajdują się również referencje od firm które od wielu lat współpracują z nasza firmą .


Z poważaniem Krzysztof Zalipski
Mariusz z Sulikowa 2015-07-18 00:57:26
W 2012 roku firma UNI-PLAST zamontowała na mojej budowie komplet okien, drzwi i bramę garażową. W roku następnym tj. 2013 zakupiłem u Nich również komplet drzwi wewnęrznych. Po dwóch latach użytkowania nie mam zastrzeżeń. Kontakt z firmą bardzo dobry, po przeprowadzce ewentualne poprawki regulacji okien w ciągu 1-2 dni od telefonu. Firma solidna, uczciwa i godna polecenia.
nieważne 2015-10-31 13:54:11
Firma mściwa i wymaga czegoś co nie było napisane w umowie!!! Sprawę przekażę do UOKiK.
2
moops 2015-11-20 22:47:48
Firma solidna,montaż szybki i dokładny przy oknach naprawdę dużej wielkości.Po tak dobrej obsłudze klienta zamówiliśmy również parapety, drzwi zewnętrzne, bramę garażową, drzwi wewnętrzne do całego domu. Ze wszystkiego jesteśmy zadowoleni. Obsługa miła, konkretna godna polecenia.
anonim 2015-12-09 11:27:41
Słyszałem, że poszukują montażystów.
Śmiało możesz próbować.
klamka12 2016-03-08 17:07:13
Firma nie sprawdzająca się. Nie wywiązują się z obowiązków....na dobrą naprawię okien i nieszczelnych drzwi balkonowych czekam już 2 lata.
Firma w 100% nie do polecenia.
surys robert piensk 2016-03-19 18:53:52
Bardzo solidna firma. Okna wstawione w sposób naprawdę fachowy, do tego dbają o czystość w mieszkaniu klienta. Praca monterów bardzo kompetentna i na wysokim poziomie. Dbanie o szczegóły i zadowolenie klienta, bardzo mnie ujęły. Szczerze polecam tę firmę.
Michał 2016-04-05 10:09:10
Bardzo dobra i profesjonalna firma. Kupiłem u nich bramę garażową, którą mi również zamontowali. Cena jak i sam montaż w 100% zadowalająca. Mogę polecić każdemu! :)
Natje731 2016-05-25 10:13:41
Polecam tą firmę z czystym sumieniem. Zakupione i zamontowane okna i drzwi sprawdzają się super, są solidnie wykonane co widać na pierwszy rzut oka. Montaż przebiegał sprawnie a całość zamówienia została szybko zrealizowana. Polecam wszystkim.
mazda 2016-05-30 21:43:48
Jestem bardzo zadowolona z uslug tej firmy. Zamowilam okna i drzwi ktore byly bardzo szybko i sprawnie zamontowane. Dodatkowo drzwi ladnie wyprofilowane bez jakichs wybrzuszen. Ceny sa przystepne a panowie montujacy kulturalni
marcin23417 2016-06-02 13:26:16
JEst to bardzo solidna firma zajmująca się sprzedażą i montażem okien i drzwi. Wymieniałem wszystkie okna i drzwi w mieszkaniu, pracownicy bardzo dobrze zrobili swoją pracę a ceny są przystępne. Polecam
Marlena Patricia Mąkosa 2016-06-03 20:30:53
Kupiłam w firmie Uniplast okna do swojego domu i bramę garażową. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, świetnie mi doradsili i pomogli przejrzeć katalogi i dobrać odpowiednie i zgodne z wymiarami.
maraz86 2016-06-05 06:32:25
Polecam.Bardzo solidna firma. Okna wstawione w sposób naprawdę fachowy, do tego dbają o czystość w mieszkaniu klienta. Praca monterów bardzo kompetentna i na wysokim poziomie.
monprz 2016-06-13 09:59:21
Zamówione okna i drzwi zostały bardzo dobrze zamontowane. Ekipa zostawiła porządek. to się chwali
Slavo 2016-06-13 14:33:48
Jeśli ktoś lubi się delikatnie mówiąc "denerwować" to SUPER firma.WAŻNE !!. należy b.dokładnie czytać umowę, pan który ją pisze dużo mówi ale mało pisze, natomiast jęśli Ty się odezwiesz jest zapisane np.Powiedziałem "jak co to mogę pomóc przy wycinaniu ocieplania" w umowie "klient sam przygotuje wnękę okienną do wstawienia żaluzji." Są b. punktualni-mieli przyjechać o 9.00 po moich telefonach zjawili się o 15.30, mało tego zamiast 2 żaluzji przywieźli 1(Tłumaczenie-ktoś komuś żle przekazał).Drugą przywieźli po kilku dniach, ale miała złe wymiary, więc znowu czekanie aby ją "dociąć"( tylko tydzień)."Super fachowcy"trzeba patrzeć na ręce np.Przy wstawianiu drzwi mieli ściąć 2 cm,ścieli dobre 15,Kotwę od framugi chcieli zamocować na piankę,gdyż w tym miejscu wywali dziurę itd. Jedyny plus ; właściciel za wszystko przepraszał.
Piotr Szklany 2016-06-16 03:06:06
Okna i drzwi zamontowane na czas. Brama garażowa działa idealnie, nie zacina się ani nie blokuje. Jestem bardzo zadowolony z tej firmy. Polecam
marianna główna 2016-06-19 19:25:26
Firma UNI-PLAST z Lubania to super usługi. Przywieziono i zamontowano w ekspresowym tempie okna w moim mieszkaniu. Fachowa obsługa, doradziła mi jeszcze jakie kupić żaluzje aby pasowały do wnętrza. Mają założyć w najbliższym terminie.
RosaAtra 2016-06-21 14:20:08
Mogę serdecznie polecić tą firmę. Zamówione i zamontowane okna w raz z roletami zewnętrznymi wyglądają naprawdę bardzo dobrze w naszym nowowybudowanym domku. Pełen profesjonalizm i kultura u pracowników.
Dorota 2016-06-26 14:46:54
Firma solidna,montaż szybki profesjonalny.Ceny konkurencyjne, obsługa miła, konkretna godna polecenia.
ReniaMariusz 2016-07-27 17:48:08
Witam wszystkich. Jeśli planujesz wymianę drzwi na nowe z czystym sumieniem mogę polecić firmę uni Plast. Zamawialem drzwi wewnętrzne oraz zewnętrzne . Jakość drzwi jak i wygląd oeniam 10 na 10. Trzeba troszkę na nie czekac ale maprawde warto.Piękne nowoczesne drzwi. Można byłoby dużo pisać. Co do samej firmy również jestem pod wrażeniem. Będąc w biurze w godzinę czasu Pan Krzysiek pomógł nam wybrać wszystkie szczegóły dotyczące naszych drzwi żebyśmy byli zadowoleni. Mimo dużej odległości jaka nas dzieliła kontakt był bardzo dobry.Dziękujemy raz jeszcze firmie uni Plast oraz pozdrawiamy.
ReniaMariusz 2016-07-27 17:48:52
Witam wszystkich. Jeśli planujesz wymianę drzwi na nowe z czystym sumieniem mogę polecić firmę uni Plast. Zamawialem drzwi wewnętrzne oraz zewnętrzne . Jakość drzwi jak i wygląd oeniam 10 na 10. Trzeba troszkę na nie czekac ale maprawde warto.Piękne nowoczesne drzwi. Można byłoby dużo pisać. Co do samej firmy również jestem pod wrażeniem. Będąc w biurze w godzinę czasu Pan Krzysiek pomógł nam wybrać wszystkie szczegóły dotyczące naszych drzwi żebyśmy byli zadowoleni. Mimo dużej odległości jaka nas dzieliła kontakt był bardzo dobry.Dziękujemy raz jeszcze firmie uni Plast oraz pozdrawiamy.
Krzysztof Zalipski 2016-08-26 12:43:11
Witam serdecznie

Informacja jest skierowana do wszystkich poszukujących pracy na stanowisku Monter stolarki okiennej i drzwiowej.

Wraz z rozwojem firmy zatrudnimy na bardzo dobrych warunkach 2 pracowników posiadających doświadczenie w montażu okien i drzwi .

Więcej informacji pod nr. 663 857 888

Zapraszam wszystkich zainteresowanych .

Pozdrawiam Krzysztof Zalipski
wser 2016-08-30 16:07:15
Skoro jest szansa na odpowiednie szkolenia jezykowe to rzeczywiście opłaca się zatrudnienie u nich, a wypłata jaka?
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe " UNI-PLAST" Krzysztof Zalipski Lubań - Lubań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe " UNI-PLAST" Krzysztof Zalipski Lubań