Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: LSJ

zdjecie uzytkownika
Myśliwy - 2014-01-08 12:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam wyjazd za pośrednictwem. Na poczatku obiecują złote góry.
jak przyjedziesz na miejsce okazuje sie, że kwatera to nora za kilka koron, które Ty osobiscie musisz zapłacić.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Monter - 2014-01-13 13:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecanki i tylko obiecanki a później żadnych ofert
zdjecie uzytkownika
romek29 - 2014-01-13 17:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni regularnie aktualizują oferty na te same stanowiska, oferta styczniowa świeżak a już to widziałem w listopadzie i też była świeżakiem praca od zaraz, że niby pilne i szybko bo terminy gonią, skoro taki jest system to chyba kandydaci nie spełniają wymagań albo rzeczywiście zbyt inteligentni i z doświadczeniem tam puszczają swoje papiery heh
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-01-25 21:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka lipa że jest wstyd się przyznać. Ja robiłem kiedyś w Danii i ciągle mi wisieli kasę i to większą część, to wstyd się było przyznać nawet znajomym.
zdjecie uzytkownika
Michal8011 - 2014-01-30 13:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechał ktoś jako elektryk w tym roku przez lsj?
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-02-18 16:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niech ktos w ogóle napisze, czy wyjechał przez lsj, bo pewnie elektryków traktują bardzo podobnie do innych stanowisk.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-02-20 09:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie licz na to(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-02-23 15:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może Mati się rozpiszesz i napiszesz bez rzeczy, któe najwyraźniej złamały regulamin, bo Twoja opinia ocenzurowana jest bardzo nieczytelna.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-02-25 10:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2014-02-23 15:39:16]:
Nie licz na obiektywne komentarze oni do tego stopnia kontrolują to forum że wszystkie niepochlebne opinie szybko są usuwane.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-03-09 19:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam kilkadziesiąt osób które porobiły sobie te paragrafy i siedzą w domach bo nie ma pracy dla nich.
Wyślijcie swoje CV i ten peragraf do Keafera albo Bilfingera to zobaczycie ile jest wart. Bez norweskiego fagbrev nie ma o czym rozmawiać w tej chwili.
Nie mówie tu o pracy na fasadach w za 165NOK za godzine na lokalu ze śmieciową umową z tygodnia na tydzień. Bo do takiej pracy nikt nie ma ochoty iść. Mówię tu o pracy dla norweskiej firmy na normalnej umowie za normalne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-03-11 09:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam wszystkich przed robieniem kursów na montera rusztowań do pracy w Norwegii. Obecnie bez dobrej znajomości j. norweskiego i egzaminu fagbrev znalezienie pracy w tej branży jest niemal niemożliwe.
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-03-19 13:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fagbrev wiąże się uprawnieniami, paragraf to też uprawnienia, trudno powiedzieć czy coś jest lepsze a coś gorsze tym bardziej że jedno i drugie daje uprawnienia ważne do pracy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-02
Żródło: Gowork.pl
Bognor Regis
( )
BRYTYJSKI OŚRODEK WYPOCZYNKOWY BUTLINS z lokalizacją w Bognor Regis, UK OGŁASZA NABÓR DO PRACY W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM od 15.12.2014 do 02.01.2015 Rozmowa rekrutacyjna za pośrednictwem Skype odbędzie się 03 grudnia 2014 Mamy do zaproponowania 60 miejsc pracy! Możesz wyjechać wspólnie ze znajomymi i ciekawie spędzić czas świąteczny, a przy okazji zarobić i zdobyć nowe doświad
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-19 22:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, LSJ poszukuje obecnie do pracy pokojowych i kelnerów, kobiet tez szukają, pracował tak ktos od nich, warunki sa akceptowalne?
zdjecie uzytkownika
dragon666 - 2014-12-01 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kogoś interesuje praca w firmie LSJ to polecam zobaczyć nową ofertę pracy. Uważam że bardzo ciekawa sprawa. BRYTYJSKI OŚRODEK WYPOCZYNKOWY BUTLINS z lokalizacją w Bognor Regis, UK OGŁASZA NABÓR DO PRACY W OKRESIE ŚWI...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5722516?keywords=&region=
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LSJ?
Zadaj pytanie
x