Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LSJ

Pracowałeś w firmie LSJ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Myśliwy - 2014-01-08 12:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam wyjazd za pośrednictwem. Na poczatku obiecują złote góry.
jak przyjedziesz na miejsce okazuje sie, że kwatera to nora za kilka koron, które Ty osobiscie musisz zapłacić.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Monter - 2014-01-13 13:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecanki i tylko obiecanki a później żadnych ofert
zdjecie uzytkownika
romek29 - 2014-01-13 17:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni regularnie aktualizują oferty na te same stanowiska, oferta styczniowa świeżak a już to widziałem w listopadzie i też była świeżakiem praca od zaraz, że niby pilne i szybko bo terminy gonią, skoro taki jest system to chyba kandydaci nie spełniają wymagań albo rzeczywiście zbyt inteligentni i z doświadczeniem tam puszczają swoje papiery heh
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-01-25 21:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka lipa że jest wstyd się przyznać. Ja robiłem kiedyś w Danii i ciągle mi wisieli kasę i to większą część, to wstyd się było przyznać nawet znajomym.
zdjecie uzytkownika
Michal8011 - 2014-01-30 13:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechał ktoś jako elektryk w tym roku przez lsj?
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-02-18 16:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niech ktos w ogóle napisze, czy wyjechał przez lsj, bo pewnie elektryków traktują bardzo podobnie do innych stanowisk.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-03-14
Żródło: Gowork.pl
Oslo
( )
Specjalizujesz się w naprawach samochodów osobowych lub ciężarowych? Norweski pracodawca – Work Supply AS poszukuje wykwalifikowanych mechaników oraz blacharzy samochodowych do pracy w autoryzowanych serwisach oraz warsztatach ogólnych w Norwegii. Ukończyłeś szkołę w zawodzie? Posiadasz niezbędne doświadczenie oraz komunikujesz się w języku norweskim lub angielskim? Mamy pracę dla Ciebie! Jesteśmy w stanie za
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-02-20 09:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie licz na to(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-02-23 15:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może Mati się rozpiszesz i napiszesz bez rzeczy, któe najwyraźniej złamały regulamin, bo Twoja opinia ocenzurowana jest bardzo nieczytelna.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-02-25 10:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2014-02-23 15:39:16]:
Nie licz na obiektywne komentarze oni do tego stopnia kontrolują to forum że wszystkie niepochlebne opinie szybko są usuwane.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-03-09 19:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam kilkadziesiąt osób które porobiły sobie te paragrafy i siedzą w domach bo nie ma pracy dla nich.
Wyślijcie swoje CV i ten peragraf do Keafera albo Bilfingera to zobaczycie ile jest wart. Bez norweskiego fagbrev nie ma o czym rozmawiać w tej chwili.
Nie mówie tu o pracy na fasadach w za 165NOK za godzine na lokalu ze śmieciową umową z tygodnia na tydzień. Bo do takiej pracy nikt nie ma ochoty iść. Mówię tu o pracy dla norweskiej firmy na normalnej umowie za normalne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-03-11 09:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam wszystkich przed robieniem kursów na montera rusztowań do pracy w Norwegii. Obecnie bez dobrej znajomości j. norweskiego i egzaminu fagbrev znalezienie pracy w tej branży jest niemal niemożliwe.
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-03-19 13:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fagbrev wiąże się uprawnieniami, paragraf to też uprawnienia, trudno powiedzieć czy coś jest lepsze a coś gorsze tym bardziej że jedno i drugie daje uprawnienia ważne do pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x