Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: LSJ HR GROUP

zdjecie uzytkownika
jack - 2014-08-28 10:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja wyjechalem do warsztatu Mercedesa po rozmowie w gdansku. Warunki są ok, na warsztacie jest jeszcze jeden polak, nie ma z nim problemów. Wyplaty sa na czas, mieszkanie calkiem w porzadku. Kontrakt dostajecie w jezyku polskim na miejscu.
zdjecie uzytkownika
kakako - 2014-08-29 15:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej,

Wyjechał ktos może do pracy w UK jako opiekun osób starszych z tą agencją? Macie jakies zdanie? Zostałam pozytywnie zweryfikowana podczas 3 rozmów o pracę, w tym równiez na skypie z pracodawca z GB ale jest tyle negatywnych opinii ze sie boję. Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
hello - 2014-08-31 18:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kakako - 2014-08-29 15:58:11]:
Udzial LSJ kończy się w Polsce. Twoja decyzja powinna zależeć od tego co oferuje pracodawca w UK, a tu żadnych szczególow nie podałaś i dlatego trudno cokolwiek powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
kodar - 2014-08-31 20:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kakako - 2014-08-29 15:58:11]:
Czy ja dobrze zrozumiałem? Miałaś 3 rozmowy o te jedną pracę?
Niestety, ale świat należy do odważnych. Jak się boisz nosa wychylić z polskiego zaścianka to wiele w życiu nie ugrasz.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-09-12 03:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak tam ? Pojechal ktos juz we wrzesniu ? Podobno sezon sie konczy a oni rekrutuja?
zdjecie uzytkownika
skf - 2014-10-04 12:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-09-12 03:04:48]:
Daj sobie spokój z LSJ. Naucz się języka i jedź samemu.
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-10-21 13:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego znając języki, nie jedziecie sami? Przeciez możecie w ten sposób zarobić znacznie więcej. A poza tym na pewno znajdziecie jakis lokal, lub pokoj do spania. Zawsze możecie wcześniej zadzwonić i podowiadywać się jak wyglada sytuacja na miejscu? Rozeznanie zrobione, no to jazda i powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
marzena - 2014-11-14 14:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie, przecież to wszystko się jasno kalkuluje potem co się opłaca a co już nie.Zastanawia mnie to od jak dawna działa na rynku ta Agencja Pracy i czy macie do nich zaufanie? bo jednak tego typu firmy pomagają ludziom znaleźć pracę, czyli wpływają na całe ich życie tak naprawdę,więc to duża odpowiedzialność.
zdjecie uzytkownika
pipin - 2014-11-28 18:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wg mnie znajomośc języka to jednak nie wszystko. Co do ubecpieczenia, to jeśli wiesz wcześniej to spokojnie można sobie wyrobić a to nie jest aż taki wielki koszt. a w umowie to jest więc nie jest to oszustwo. A jak znasz język ale nie masz dobrego rozeznania to nie jest łątwo. Za pierwszym razem ja bym proponował jechać z agencją nawet z lsj a nastepnym juz mozna kombinowac samemu,
zdjecie uzytkownika
agko - 2014-12-13 00:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? z góry dziekuje za odpowedz pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-12-27 17:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również tak jak agko zastanawiam się nad pracą w lsj agencja pracy ale najpierw muszę zebrać komplet informacji bo w ciemno to ja nie gram. chodzi mi konkretnie o informację jakie są oczekiwania wobec nowego pracownika i ile taki ktoś zarabia na rękę za godzinę u nich na starcie? również z góry dzięx za answer
zdjecie uzytkownika
Marianek - 2015-01-26 13:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze swojej strony mogę polecić agencje pracy LSJ. Znalazłem tam pracę w której pracuję do dziś(programowanie) i zarabiam całkiem niezłe pieniądze
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-02-02 12:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agko - 2014-12-13 00:24:05]:
Wszystko zależy od tego tego jakie stanowisko Panią interesuję. Na stronie internetowej www.lsj.pl znajdzie Pani aktualne oferty pracy pogrupowane w branże, m.in. stanowiska specjalistyczne, techniczne, opieka medyczna, oferty pracy tymczasowej/stałej dla branż: mechanicznej, spożywczej, hotelarskiej, budowlanej (w tym oferty pracy za granicą). W przypadku zainteresowania ofertą, proszę o kontakt z biurem, gdzie uzyska Pani wszystkie potrzebne informacje. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
A.M. - 2015-02-03 09:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani która rekrutowała mnie w lsj bardzo kompetentna, przygotowana, zweryfikowała cv, zadawała wiele pytań. Jednym słowem - profesjonalizm. Droga była trudna: rozmowa telefoniczna z Panią z LSJ (m.in. sprawdzenie poziomu języka), rozmowa rekrutacyjna w biurze, rozmowa z przyszłym pracodawcą. Stres jak na egzaminie, ale pracuję (na razie okres próbny). Jestem zadowolony z warunków - pieniądze i stanowisko takie na jakie się ubiegałem.
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2015-02-04 08:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-05 12:22:22]:
Jak ktoś szuka pracy, która rzeczywiście ma pasować do jego umiejętności a nie przesyła cv gdzie popadnie, to radzę skorzystać z firmy typu lsj. Rekruterzy nie wysyłają ofert w ciemno tylko według kryteriów. Sam znalazłem tak pracę i jestem zatrudniony od ponad roku. Polecam
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-02-04 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jack - 2014-08-28 10:52:55]:
hej mozesz mi podac namiary na ten warsztat?
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-02-09 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam, ostatnio szukałam pracy, dostałam nawet lepszą ofertę niz tą na jaką pierwotnie aplikowałam, teraz czekam na rozpoczecie pracy:))) Dziewczyny (pozwole sobie tak pisac bo są w podobnym wieku) wypytały o wszystko, z uśmiechem luzem i sympatią. Myslałam, że agencja pracy to jakis skostniały twór a'la urząd pracy, ale miło się zaskoczyłam.
zdjecie uzytkownika
Gab - 2015-02-19 10:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientuje kodarex (usunięte przez administratora) został zwolniony z Butlinsa, za naruszenie regulaminu. Pracowalismz razem wiec wiem co pisze. Kilka krotnie stara sie o prace w Butlins all Resorts ale nikt go nie chce. Sama tez mu pomagalam ale nic.
zdjecie uzytkownika
Dawid B. - 2015-02-22 20:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W dn.06 luty 2015 wyjechałem do Butlins Minehead za pośrednictwem tej firmy. Organizacja wyjazdu 9/10, proces rekrutacji 10/10, kompetencja pracowników i szybkosc reakcji 9/10. Dziekuje Panu Dawidowi R. i Pani Karolinie H. za świetne przygotowanie do wyjazdu i za pomoc w znalezieniu pracy.
Warunki w Butlins: mieszkanie w pełni wyposażone, pralnia za darmo, internet w kantynie pracowniczej za darmo, oplata za mieszkanie ok. 34 GBP, śniadanie lub obiad 2 GBP. Pracowników traktuje się dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Sama praca jest w miarę lekka, na poczatku pracujemy po 33 godziny tygodniowo.
Wracając do mieszkania: pokój samodzielny, w drugim pokoju współlokator z którym dziele kuchnie i łazienkę. Wizualnie domki nie są za piękne, ale za taka cenę absolutnie nie oczekuje wyższych standardów.
Z czystym sumieniem polecam wyjazd do Butlins za pośrednictwem LSJ. Na poczatku miałem obawy, jednak przekonałem się ze firma jest rzetelna
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-02 18:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no prosze, w końcu jakaś rzetelna opinia, dzieki @Dawid B.! Mam nadzieje, że jak ja do nich pójde to się nie rozczaruje, tylko zostanę pozytywnie zaskoczony... w sumie to chyba nie bedzie takie trudne z tego co mówisz o ile oczywiscie nie będę jakimś oststnim leniem, który liczy na łątwy zysk.. czekam na dalsze opinie!
zdjecie uzytkownika
tumi - 2015-03-16 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LSJ HR Group to po prostu kolejna agencja pracy , która powstała w podobnym okresie co masa tego typu spółek , które pojawiają się na rynku jak grzyby po deszczu . Nie mniej jednak w sumie w Szczecinie mają dobrą markę i są sprawdzeni więc korzystać jak najbardziej można. Nawet pomimo negatywów na forum
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-04-23 12:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie
Mam pytanie dot. ofert pracy w Wielkiej Brytanii, chodzi mi konkretnie o to, czy oferty pracy kierowane są do osób wyłącznie z biegłą znajomością języka, czy wystarczy taki średni poziom? Czytałem właśnie o procesie rekrutacyjnym i troszkę mam pietra :), a i nie wiecie, czy ta firma ma jakieś przedstawicielstwo na woj. dolnośląskie? Będę wdzięczny za odpowiedź i podpowiedź. Pozdrawiam :)
Tomek
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2015-05-25 16:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie,czy jedzie ktoś samochodem do pracy Bognor Regis 06.-07 albo 13-14 czerwiec z okolic łŁodzi ,Kalisza jeśli tak to prosze o informacje
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-30
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Dla naszego Klienta, międzynarodowej firmy branży medycznej, ulokowanej w centrum Szczecina, poszukujemy obecnie specjalistów z obszaru księgowości na stanowisko: Księgowy/a - Specjalista ds. podatków Miejsce pracy: Szczecin Obowiązki: §  samodzielne prowadzenie spraw podatkowych (VAT, CIT) §  przygotowy
zdjecie uzytkownika
a - 2015-05-25 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy jedzie ktos do pracy Bognor Regis w czerwcu samochodem,z okolic Łodzi ,Kalisza, jesli tak prosze o informacje
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-06-05 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o język to patrząc na ich oferty wydaje mi się, że wystarczy znajomość tylko komunikatywna tak naprawde do codziennego porozumiewania się, jak pomylisz jakis czas to też Cię przecież zrozumieją @Tomek. Maja teraz oferty w Norwegii na blacharza samochodowego i sam się zastnawiam nad wyjazdem.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ HR GROUP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LSJ HR GROUP?
Zadaj pytanie
alert