LSJ HR GROUP

Szczecin

Opinie o LSJ HR GROUP

Kodar 2014-07-31 13:31:50
Hej,
Mnie tez ( usunięte przez administratora )nienawidzę ich za to. Ale napisz czy w ogóle dojechałeś do Norwegii, podjąłeś jakąś robotę, czy tam w Norwegii był jakiś koordynator itd. Czy bez znajomości norweskiego można dostać legalną pracę w krainie fiordów, bo wbrew powszechnym pogłoskom raczej w to nie wierzę i bardzo zależałoby mi na opinii kogoś kto tam był.
Pozdrawiam,
jaaa 2014-08-26 23:21:10
Czy ktoś wyjechał do pracy w norwegii jako mechanik samochodowy z rozmowy kwalifikacyjnej, która odbyła sie w gdasku pod koniec czerwca ??? jakie macie odczucia co do pracy? jest to co obiecywali ?
3
wladek 2014-08-28 10:51:00
Pojechalem do roboty w norwegii jako rzeznik przez lsj, wszystko o.k., wyplaty na czas.jestem tu od pul roku.
jack 2014-08-28 10:52:55
Ja wyjechalem do warsztatu Mercedesa po rozmowie w gdansku. Warunki są ok, na warsztacie jest jeszcze jeden polak, nie ma z nim problemów. Wyplaty sa na czas, mieszkanie calkiem w porzadku. Kontrakt dostajecie w jezyku polskim na miejscu.
3
kakako 2014-08-29 15:58:11
Hej,

Wyjechał ktos może do pracy w UK jako opiekun osób starszych z tą agencją? Macie jakies zdanie? Zostałam pozytywnie zweryfikowana podczas 3 rozmów o pracę, w tym równiez na skypie z pracodawca z GB ale jest tyle negatywnych opinii ze sie boję. Dajcie znać.
3
hello 2014-08-31 18:21:30
Udzial LSJ kończy się w Polsce. Twoja decyzja powinna zależeć od tego co oferuje pracodawca w UK, a tu żadnych szczególow nie podałaś i dlatego trudno cokolwiek powiedzieć.
2
kodar 2014-08-31 20:38:37
Czy ja dobrze zrozumiałem? Miałaś 3 rozmowy o te jedną pracę?
Niestety, ale świat należy do odważnych. Jak się boisz nosa wychylić z polskiego zaścianka to wiele w życiu nie ugrasz.
1
maro 2014-09-12 03:04:48
No i jak tam ? Pojechal ktos juz we wrzesniu ? Podobno sezon sie konczy a oni rekrutuja?
skf 2014-10-04 12:33:39
Daj sobie spokój z LSJ. Naucz się języka i jedź samemu.
1
pipin 2014-11-28 18:15:20
wg mnie znajomośc języka to jednak nie wszystko. Co do ubecpieczenia, to jeśli wiesz wcześniej to spokojnie można sobie wyrobić a to nie jest aż taki wielki koszt. a w umowie to jest więc nie jest to oszustwo. A jak znasz język ale nie masz dobrego rozeznania to nie jest łątwo. Za pierwszym razem ja bym proponował jechać z agencją nawet z lsj a nastepnym juz mozna kombinowac samemu,
agko 2014-12-13 00:24:05
Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? z góry dziekuje za odpowedz pozdrawiam serdecznie
1
pilot 2014-12-27 17:00:23
ja również tak jak agko zastanawiam się nad pracą w lsj agencja pracy ale najpierw muszę zebrać komplet informacji bo w ciemno to ja nie gram. chodzi mi konkretnie o informację jakie są oczekiwania wobec nowego pracownika i ile taki ktoś zarabia na rękę za godzinę u nich na starcie? również z góry dzięx za answer
1
Marianek 2015-01-26 13:38:39
Ze swojej strony mogę polecić agencje pracy LSJ. Znalazłem tam pracę w której pracuję do dziś(programowanie) i zarabiam całkiem niezłe pieniądze
Aleksandra 2015-02-02 12:59:44
Wszystko zależy od tego tego jakie stanowisko Panią interesuję. Na stronie internetowej www.lsj.pl znajdzie Pani aktualne oferty pracy pogrupowane w branże, m.in. stanowiska specjalistyczne, techniczne, opieka medyczna, oferty pracy tymczasowej/stałej dla branż: mechanicznej, spożywczej, hotelarskiej, budowlanej (w tym oferty pracy za granicą). W przypadku zainteresowania ofertą, proszę o kontakt z biurem, gdzie uzyska Pani wszystkie potrzebne informacje. Pozdrawiam :)
A.M. 2015-02-03 09:11:42
Pani która rekrutowała mnie w lsj bardzo kompetentna, przygotowana, zweryfikowała cv, zadawała wiele pytań. Jednym słowem - profesjonalizm. Droga była trudna: rozmowa telefoniczna z Panią z LSJ (m.in. sprawdzenie poziomu języka), rozmowa rekrutacyjna w biurze, rozmowa z przyszłym pracodawcą. Stres jak na egzaminie, ale pracuję (na razie okres próbny). Jestem zadowolony z warunków - pieniądze i stanowisko takie na jakie się ubiegałem.
1
obeznany 2015-02-04 08:59:09
Jak ktoś szuka pracy, która rzeczywiście ma pasować do jego umiejętności a nie przesyła cv gdzie popadnie, to radzę skorzystać z firmy typu lsj. Rekruterzy nie wysyłają ofert w ciemno tylko według kryteriów. Sam znalazłem tak pracę i jestem zatrudniony od ponad roku. Polecam
adi 2015-02-04 21:10:57
hej mozesz mi podac namiary na ten warsztat?
KM 2015-02-09 09:50:13
Polecam, ostatnio szukałam pracy, dostałam nawet lepszą ofertę niz tą na jaką pierwotnie aplikowałam, teraz czekam na rozpoczecie pracy:))) Dziewczyny (pozwole sobie tak pisac bo są w podobnym wieku) wypytały o wszystko, z uśmiechem luzem i sympatią. Myslałam, że agencja pracy to jakis skostniały twór a'la urząd pracy, ale miło się zaskoczyłam.
Gab 2015-02-19 10:54:52
Z tego co się orientuje kodarex (usunięte przez administratora) został zwolniony z Butlinsa, za naruszenie regulaminu. Pracowalismz razem wiec wiem co pisze. Kilka krotnie stara sie o prace w Butlins all Resorts ale nikt go nie chce. Sama tez mu pomagalam ale nic.
Dawid B. 2015-02-22 20:06:29
W dn.06 luty 2015 wyjechałem do Butlins Minehead za pośrednictwem tej firmy. Organizacja wyjazdu 9/10, proces rekrutacji 10/10, kompetencja pracowników i szybkosc reakcji 9/10. Dziekuje Panu Dawidowi R. i Pani Karolinie H. za świetne przygotowanie do wyjazdu i za pomoc w znalezieniu pracy.
Warunki w Butlins: mieszkanie w pełni wyposażone, pralnia za darmo, internet w kantynie pracowniczej za darmo, oplata za mieszkanie ok. 34 GBP, śniadanie lub obiad 2 GBP. Pracowników traktuje się dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Sama praca jest w miarę lekka, na poczatku pracujemy po 33 godziny tygodniowo.
Wracając do mieszkania: pokój samodzielny, w drugim pokoju współlokator z którym dziele kuchnie i łazienkę. Wizualnie domki nie są za piękne, ale za taka cenę absolutnie nie oczekuje wyższych standardów.
Z czystym sumieniem polecam wyjazd do Butlins za pośrednictwem LSJ. Na poczatku miałem obawy, jednak przekonałem się ze firma jest rzetelna
2
Tomek 2015-04-23 12:55:11
Witajcie
Mam pytanie dot. ofert pracy w Wielkiej Brytanii, chodzi mi konkretnie o to, czy oferty pracy kierowane są do osób wyłącznie z biegłą znajomością języka, czy wystarczy taki średni poziom? Czytałem właśnie o procesie rekrutacyjnym i troszkę mam pietra :), a i nie wiecie, czy ta firma ma jakieś przedstawicielstwo na woj. dolnośląskie? Będę wdzięczny za odpowiedź i podpowiedź. Pozdrawiam :)
Tomek
Zibi 2015-05-25 16:47:46
Witam
Mam pytanie,czy jedzie ktoś samochodem do pracy Bognor Regis 06.-07 albo 13-14 czerwiec z okolic łŁodzi ,Kalisza jeśli tak to prosze o informacje
a 2015-05-25 17:09:53
Witam
Czy jedzie ktos do pracy Bognor Regis w czerwcu samochodem,z okolic Łodzi ,Kalisza, jesli tak prosze o informacje
LSJ HR GROUP 2015-07-07 08:24:59
"Kowal" zapraszamy do naszego biura na ul. Celnej 1, Szczecin po szczegółowe informacje. Można również dzwonić pod 508144900. Pozdrawiamy, zespół LSJ HR GROUP
DODO 2015-08-31 01:54:40
witam,mam takie pytania odnośnie pracy,własnie potrzebuja rzezników ja posiadam wieloletnie doswiadczenie w tym zawodzie, pracuje w małym zakładze, na uboju i na produkcji mam prosbę mógłbys mi napisac jak wygląda ta praca,czy pomagają jak pisza na miejscu i w załatwieniu dojazdu,i jak sie trzeba przygotować bardzo zależy mi na wyjezdzie a nie chciałbym wpakowac sie w kłopoty(wiadomo jak czasem bywa)bede bardzo wdzieczny za udzielenie informacji,z góry dziękuje.
Michal 2015-09-03 10:44:41
Witam.
Ja pracuje jako mechanik w norkowni, polcam agencje pracy Work Suplly AS. Mielismy ze soba pare zwad, to chodzilo o nie zrozumienie piszac emaila.
Work Suplly AS jest OK!!!
Przemek 2015-09-24 11:20:58
A ja mam pytanie bo aktualnie jesteśmy z dziewczyną w Holandii i Tu pracujemy ale też zastanawiamy się nad Anglią i grupą LSJ. Powiedzcie Mi jak wyglądają wyjazdy dla par czy to jest realne ? jak z zakwaterowaniem dla par ? i czy tak jak kiedyś po tygodniu trzeba szukać mieszkania na własna rękę i dalej lokują tylko na tydzień ? bo kiedyś tak było w ich regulaminie.
5
wyjezdrzajacy 2015-10-03 01:34:13
Witam jedzie ktos moze do bagnor regis 17,18,19 pazdziernik 2015?
1
zzz 2015-10-06 18:46:20
ja jade na 19-go
vvvv 2015-10-06 23:50:33
jadę 16,17 pażdziernik jedzie ktoś moze?
w 2015-10-07 10:23:36
a co jedziesz samochodem?
Przemek 2016-01-10 00:03:14
tak, pani oficjalnie to powiedziała i w regulaminie jest zaznaczone ze pomagają przy relokacji ale zakwaterowanie dają tylko na tydzień, i to jest takie ryzykowne czy po tygodniu jak nie masz zakwaterowania to co wtedy.
astarte 2016-01-21 14:46:00
Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś wybiera się lub wyjechał za pośrednictwem LSJ do Skegness? Zaoferowali mi pracę jako pracownik kuchni w ośrodku hotelowym i zastanawiam się...Mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa bezpośrednio z pracodawcą angielskim? Duża szansa na to, że odmówią przyjęcia do pracy? Mam ponad 300 km do Szczecina i trochę szkoda by mi było narażać się na koszta jeśli mieliby mnie nie wziąć...
1
Maro 2016-01-22 21:52:35
Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?
Maro 2016-01-22 21:53:57
Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?
Maro 2016-01-22 21:57:21
Skad jestes kolego? jedziesz z okolic 3miasta?
witol65 2016-01-28 12:13:18
Witam,mam pytanko czy pracował ktoś przez tą agencję jako Pracownik hotelu w ośrodkach w Minehead (okolice Bristolu), Wielka Brytania
Skegness ( okolice Bostonu) , Wielka Brytania? Będę wdzięczny za każda informację,pozdrawiam
xoxo 2016-01-29 01:28:35
Hej mam zamiar wyjechac po maturze przez posrednictwo lsj wiecie moze ile biora za posrednicto?
szkoła 2016-01-29 09:56:08
Niec nie biorą za rekrutacje się nie płaci ! To w Polsce nielegalne więc jeśli ktoś kiedyś będzie chciał za pośrednictwo od ciebie kase to nie daj się oszukać. To pracodawca płaci agencji za to ze znajdzie super pracowników dla niego nie odwrotnie. LSJ nic nie bierze
Piotr 2016-02-13 19:04:31
Czy ktoś pracował przez ta agencje w Szczecinie jako spawacz ?
Proszę o opinie interesuje mnie praca w Szczecinie jakie warunki ?
Z góry dziękuję.
Bodek 2016-03-27 08:10:54
Jak wyglada praca w minehead dla butlinsa? Czy zapewnione jest 40h tygodniwo? Czy sprzatanie oznacza czyszczenie kibli?
czysty 2016-03-31 15:47:39
Praca pokojówki polega na sprzątaniu i przygotowywaniu pokoi dla gości, w każdym pokoju znajduje się toaleta więc trzeba również sprzątnąć łazienkę i wc
kami 2016-04-13 10:45:14
Wybiera się ktos do Skegness w maju?
2
dzienswistaka 2016-05-05 11:26:55
Widziałem oferta fajna, dają zakwaterowanie i jedzenie ale ja nie znam niemieckiego. Praca przyjemna jak każda, trzeba pamiętać, że Niemcy dają duże napiwki :)
masarz 2016-07-21 07:38:08
Witam. Chciał bym wyjechać za granicę do pracy. Od kilku lat pracuje w Polsce na stanowisku rzeznik. Coś polecicie. Najlepiej od sierpnia. I w tym zawodzie
2
przem 2016-09-22 20:48:50
Witam serdecznie wszystkich
Potrzebuję kilku bardzo ważnych informacji na temat agencji pracy LSJ, ponieważ jestem kompletni zielony, zależy mi głownie na ofertach pracy na terenie Wielkiej Brytanii, a więc chciałbym wiedzieć (piszę szczególnie do osób, które w niedawnym okresie miały okazję podjąć pracę za ich pośrednictwem) jakie warunki, wymagani należy spełnić, czy praca i płaca było przyzwoita, na czym polegały wasze obowiązki, jak przebiega proces rekrutacji, czy znajomość języka na takim średnim poziomie jest wystarczająca i ogólnie jak ocenicie całokształt ? Nie ukrywam, ze zamierzam zgłosić się do nich, ale chciałbym najpierw poznać Waszą opinie. Będę wdzięczny za odpowiedzi i opinie.
Pozdrawiam :)
Przemek
kontakt mail: mans1289@o2.pl
przem 2016-09-30 11:16:16
Czesc
Serio nikt nie ma kompletnie żadnych informacji ?
Przemek
marzena 2016-09-30 12:41:52
Z tego co ja widze to u nich jest opertor maszyn budowlanych teraz potrzebny a za to tez są obecnie bardzo dobre stawki z tego co widze na rynku w ogóle.
Niezadowolona 2016-10-29 18:00:30
Witam
Niedawno wysłałam aplikację do firmy LSJ w odpowiedzi na ogłoszenie związane z pracą na stanowisko elektromontera. Zadzwoniłam pod wskazany w ogłoszeniu numer, aby dowiedzieć się czegoś więcej na temat tej oferty i z czym się spotkałam ? Kobieta, która rekrutowała ludzi na to stanowisko, dyskryminowała mnie ze względu na to że jestem KOBIETĄ ! Wiadomo mi było, że w tej firmie pracują również kobiety (o czym rekruterka poinformowała mnie sama we wcześniejszej rozmowie) , a więc chciałam zadać więcej pytań. Niestety Pani nie raczyła już ze mną rozmawiać. Po paru nieudanych próbach dodzwonienia się pod wskazany numer, zrezygnowałam. Zostałam odsunięta od rekrutacji mimo iż posiadam spore doświadczenie i spełniam oczekiwania pracodawcy.

https://www.olx.pl/oferta/elektromonter-praca-w-centrum-szczecina-CID4-IDhRG1x.html#941a37ff7c

Zdecydowanie nie polecam .
LSJ HR GROUP 2016-11-03 13:36:13
Witam„Niezadowolona”,
Jest nam bardzo przykro, że odebrała Pani tą rozmowę jako przejaw dyskryminacji, zdecydowanie nie było to naszym zamiarem.
W przypadku oferty na stanowisko Elektromontera, do której Pani nawiązuje, wymagane było wieloletnie doświadczenie na podobnym stanowisku oraz dobra umiejętność czytania schematów elektrycznych, takie wymagania formalne określił pracodawca.
Po wstępnym zapoznaniu się z Pani CV, przekazaliśmy Pani informacje, iż dalszy proces nie będzie możliwy właśnie ze względu na oczekiwania pracodawcy wobec kandydatów, których Pani nie spełniała.
Faktycznie w firmie o której rozmawialiśmy pracują KOBIETY i nic nie stoi na przeszkodzie aby właśnie KOBIETA podjęła tam zatrudnienie, ale musi spełniać wymogi pracodawcy.
Jako agencja rekrutacyjna zastrzegamy sobie prawo do wstępnej selekcji i kontaktu wybranymi kandydatami, taką informacje umieszczamy w naszych ogłoszeniach.
Z naszej strony uzyskała Pani również informacje, że gdy będziemy mieli inne oferty pracy odpowiadające Pani doświadczeniu zawodowemu i kwalifikacją– „będziemy się ponownie z Panią kontaktować w celu ich zaprezentowania”.

pozdrawiamy ,
Zostaw swoją opinię o LSJ HR GROUP - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ HR GROUP