LSJ HR GROUP

Szczecin

Opinie o LSJ HR GROUP

Dawid B. 2015-02-22 20:06:29
W dn.06 luty 2015 wyjechałem do Butlins Minehead za pośrednictwem tej firmy. Organizacja wyjazdu 9/10, proces rekrutacji 10/10, kompetencja pracowników i szybkosc reakcji 9/10. Dziekuje Panu Dawidowi R. i Pani Karolinie H. za świetne przygotowanie do wyjazdu i za pomoc w znalezieniu pracy.
Warunki w Butlins: mieszkanie w pełni wyposażone, pralnia za darmo, internet w kantynie pracowniczej za darmo, oplata za mieszkanie ok. 34 GBP, śniadanie lub obiad 2 GBP. Pracowników traktuje się dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Sama praca jest w miarę lekka, na poczatku pracujemy po 33 godziny tygodniowo.
Wracając do mieszkania: pokój samodzielny, w drugim pokoju współlokator z którym dziele kuchnie i łazienkę. Wizualnie domki nie są za piękne, ale za taka cenę absolutnie nie oczekuje wyższych standardów.
Z czystym sumieniem polecam wyjazd do Butlins za pośrednictwem LSJ. Na poczatku miałem obawy, jednak przekonałem się ze firma jest rzetelna
2
janek 2015-03-02 18:32:25
no prosze, w końcu jakaś rzetelna opinia, dzieki @Dawid B.! Mam nadzieje, że jak ja do nich pójde to się nie rozczaruje, tylko zostanę pozytywnie zaskoczony... w sumie to chyba nie bedzie takie trudne z tego co mówisz o ile oczywiscie nie będę jakimś oststnim leniem, który liczy na łątwy zysk.. czekam na dalsze opinie!
tumi 2015-03-16 23:15:33
LSJ HR Group to po prostu kolejna agencja pracy , która powstała w podobnym okresie co masa tego typu spółek , które pojawiają się na rynku jak grzyby po deszczu . Nie mniej jednak w sumie w Szczecinie mają dobrą markę i są sprawdzeni więc korzystać jak najbardziej można. Nawet pomimo negatywów na forum
Tomek 2015-04-23 12:55:11
Witajcie
Mam pytanie dot. ofert pracy w Wielkiej Brytanii, chodzi mi konkretnie o to, czy oferty pracy kierowane są do osób wyłącznie z biegłą znajomością języka, czy wystarczy taki średni poziom? Czytałem właśnie o procesie rekrutacyjnym i troszkę mam pietra :), a i nie wiecie, czy ta firma ma jakieś przedstawicielstwo na woj. dolnośląskie? Będę wdzięczny za odpowiedź i podpowiedź. Pozdrawiam :)
Tomek
Zibi 2015-05-25 16:47:46
Witam
Mam pytanie,czy jedzie ktoś samochodem do pracy Bognor Regis 06.-07 albo 13-14 czerwiec z okolic łŁodzi ,Kalisza jeśli tak to prosze o informacje
a 2015-05-25 17:09:53
Witam
Czy jedzie ktos do pracy Bognor Regis w czerwcu samochodem,z okolic Łodzi ,Kalisza, jesli tak prosze o informacje
michał 2015-06-05 12:07:18
jeśli chodzi o język to patrząc na ich oferty wydaje mi się, że wystarczy znajomość tylko komunikatywna tak naprawde do codziennego porozumiewania się, jak pomylisz jakis czas to też Cię przecież zrozumieją @Tomek. Maja teraz oferty w Norwegii na blacharza samochodowego i sam się zastnawiam nad wyjazdem.
Kowal 2015-07-06 17:44:25
Pochodze ze stargardu wrocilem niedawno z UK pracowalem jako spawacz, lecz niestety ciezko tesknie za krajem i troszke obawiam sie po ostatnich aferach z imigrantami. Widze oferte SPAWACZY z uprawnieniami MIG, MAG lub TIG nie wymagamy doświadczenia!!!! I to w moim rodzinnym miescie doswiadczenie jest checie tez sa.
LSJ HR GROUP 2015-07-07 08:24:59
"Kowal" zapraszamy do naszego biura na ul. Celnej 1, Szczecin po szczegółowe informacje. Można również dzwonić pod 508144900. Pozdrawiamy, zespół LSJ HR GROUP
tuk 2015-08-05 21:49:38
firmę LSJ tak jak pewnie większość z osób tutaj na forum obecnych znam z oferty pracy dla monterów konstrukcji stalowych. Szukają osób na to stanowisko w wielu mniejszych miastach Polski. Jesli chodzi o warunki zatrudnienia to o tyle jest dobrze , że na bieżąco płaca. Niestety nie są to wielkie pieniadze
DODO 2015-08-31 01:54:40
witam,mam takie pytania odnośnie pracy,własnie potrzebuja rzezników ja posiadam wieloletnie doswiadczenie w tym zawodzie, pracuje w małym zakładze, na uboju i na produkcji mam prosbę mógłbys mi napisac jak wygląda ta praca,czy pomagają jak pisza na miejscu i w załatwieniu dojazdu,i jak sie trzeba przygotować bardzo zależy mi na wyjezdzie a nie chciałbym wpakowac sie w kłopoty(wiadomo jak czasem bywa)bede bardzo wdzieczny za udzielenie informacji,z góry dziękuje.
Michal 2015-09-03 10:44:41
Witam.
Ja pracuje jako mechanik w norkowni, polcam agencje pracy Work Suplly AS. Mielismy ze soba pare zwad, to chodzilo o nie zrozumienie piszac emaila.
Work Suplly AS jest OK!!!
Miczal 2015-09-05 00:51:08
w wolinie chcę zatrudnić się jako monter konstrukcji stalowych, dlatego proszę dajcie znać tak wiecie, no obiektywnie jak to wygląda w lsj, liczę na stabilne zatrudnienie, szukam zmian, a mam rodzinę na utrzymaniu, dlatego nie mogę pozwolić sobie na zmianę pracy na gorszą, dajcie znać a będę wam wdzięczny
1
Przemek 2015-09-24 11:20:58
A ja mam pytanie bo aktualnie jesteśmy z dziewczyną w Holandii i Tu pracujemy ale też zastanawiamy się nad Anglią i grupą LSJ. Powiedzcie Mi jak wyglądają wyjazdy dla par czy to jest realne ? jak z zakwaterowaniem dla par ? i czy tak jak kiedyś po tygodniu trzeba szukać mieszkania na własna rękę i dalej lokują tylko na tydzień ? bo kiedyś tak było w ich regulaminie.
2
wyjezdrzajacy 2015-10-03 01:34:13
Witam jedzie ktos moze do bagnor regis 17,18,19 pazdziernik 2015?
1
ania 2015-10-05 11:15:35
mysle @przemek ze powinien sie skontaktowac np ze swoim koordyntorem z LSJ HR Group. oczywiscie e jest mozliwosc wyjazdu z para, tylko musi tez byc nabor i dla twojej dziewczyny do jakiejs praca, bo wiadomo ze nei kazda praca jest dla kobiet. wiem ze jest to mozliwe w hotelarstwie w Wielkiej brytanii. a co do mieszkania to rzeczywiscie oferuja tylko tydzien zakwaterowania?
zzz 2015-10-06 18:46:20
ja jade na 19-go
vvvv 2015-10-06 23:50:33
jadę 16,17 pażdziernik jedzie ktoś moze?
w 2015-10-07 10:23:36
a co jedziesz samochodem?
marzena 2015-11-04 14:36:29
teraz się tak ciesze, że mogę połączyć i prace z pasją, bo szukaja fotografa w filii w Szczecienie. A zakres obowiązków nie jest jakiś bardzo wymagający, bo ndo codziennych obowiązków należy przygotowywanie sprzętu fotograficznego oraz wykonywanie zdjęć w nowym studiu w ogólnoświatowym centrum dystrybucyjnym firmy.
Przemek 2016-01-10 00:03:14
tak, pani oficjalnie to powiedziała i w regulaminie jest zaznaczone ze pomagają przy relokacji ale zakwaterowanie dają tylko na tydzień, i to jest takie ryzykowne czy po tygodniu jak nie masz zakwaterowania to co wtedy.
różak 2016-01-10 03:33:01
@marzena raczej zakres obowiązków nie jest duży. Mnie bardzo ciekawi ogłoszenie na specjalistę ds. księgowości, ale w sumie wymagana jest znajomość rosyjskiego i angielskiego.
astarte 2016-01-21 14:46:00
Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś wybiera się lub wyjechał za pośrednictwem LSJ do Skegness? Zaoferowali mi pracę jako pracownik kuchni w ośrodku hotelowym i zastanawiam się...Mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa bezpośrednio z pracodawcą angielskim? Duża szansa na to, że odmówią przyjęcia do pracy? Mam ponad 300 km do Szczecina i trochę szkoda by mi było narażać się na koszta jeśli mieliby mnie nie wziąć...
1
tomkek 2016-01-21 14:56:03
@różak mnie tez zastnawia właśnie dlaczego aż dwa języki wymagają, ale na pewno tez dobra praca jest jako Specjalista ds. Magazynu i Zaopatrzenia. No i widziałem tez, ze chca tylko doswiadczenia.
Maro 2016-01-22 21:52:35
Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?
Maro 2016-01-22 21:53:57
Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?
Maro 2016-01-22 21:57:21
Skad jestes kolego? jedziesz z okolic 3miasta?
ania 2016-01-23 15:00:40
@tomkek a na stanowisku mechanika samochodowego wymagają tylko jednego języka, angielski lub norweski. Za to wymagają aż 3 lata aktualnego doświadczenia na stanowisku mechanika samochodowego
witol65 2016-01-28 12:13:18
Witam,mam pytanko czy pracował ktoś przez tą agencję jako Pracownik hotelu w ośrodkach w Minehead (okolice Bristolu), Wielka Brytania
Skegness ( okolice Bostonu) , Wielka Brytania? Będę wdzięczny za każda informację,pozdrawiam
xoxo 2016-01-29 01:28:35
Hej mam zamiar wyjechac po maturze przez posrednictwo lsj wiecie moze ile biora za posrednicto?
szkoła 2016-01-29 09:56:08
Niec nie biorą za rekrutacje się nie płaci ! To w Polsce nielegalne więc jeśli ktoś kiedyś będzie chciał za pośrednictwo od ciebie kase to nie daj się oszukać. To pracodawca płaci agencji za to ze znajdzie super pracowników dla niego nie odwrotnie. LSJ nic nie bierze
34 2016-01-29 17:30:41
hej hej fajna jest teraz oferta pracy od firmy LSJ HR Group dlaa osoob ktore potrafia mowic po francusku,a mianowcie na stanowsiko Sales and Marketing Agent
Piotr 2016-02-13 19:04:31
Czy ktoś pracował przez ta agencje w Szczecinie jako spawacz ?
Proszę o opinie interesuje mnie praca w Szczecinie jakie warunki ?
Z góry dziękuję.
Czapajew 2016-02-13 19:57:45
Właśnie widziałem kilka ofert na rynek europejski. Ale głównie jednak mają oferty do pracy w Polsce i w Norwegii @34. Mechanicy w Norwegii mają zapewnione mieszkania, to wiem.
Miczal 2016-02-21 12:52:11
tak jest, właśnie od kumpla dostałem info, że zapewniają zakwaterowanie oraz posiłki co w sumie jest dużym plusem, jednak najważniejsze jest to, że to jednak legalne zatrudnienie
Moko 2016-03-20 16:10:54
no oczywiście, legalne zatrudnienie to podstawa, a widać tutaj, że dbają o swoich pracowników zapewniając im np. opiekę medyczną czy polskiego koordynatora na miejscu
Bodek 2016-03-27 08:10:54
Jak wyglada praca w minehead dla butlinsa? Czy zapewnione jest 40h tygodniwo? Czy sprzatanie oznacza czyszczenie kibli?
czysty 2016-03-31 15:47:39
Praca pokojówki polega na sprzątaniu i przygotowywaniu pokoi dla gości, w każdym pokoju znajduje się toaleta więc trzeba również sprzątnąć łazienkę i wc
basia 2016-04-03 22:11:01
@czysty no wiadomo, pokojówki toalety też obskakują. ale ogólnie ja chcę dać plusa agencji bo mają fajne porady jak szukać pracy na stronce, inne agencje tego nie mają
kami 2016-04-13 10:45:14
Wybiera się ktos do Skegness w maju?
2
basia 2016-05-04 08:09:57
Cały czas są organizowane wyjazdy @kami więc na pewno ktoś tam jedzie. Ja zastanawiam się nad kelnerką w Niemczech, ktoś tam był? Chciałabym pogadać o warunkach bo 8,5 euro na h to niezła kasa tylko jak wygląda reszta to jest pytanie
dzienswistaka 2016-05-05 11:26:55
Widziałem oferta fajna, dają zakwaterowanie i jedzenie ale ja nie znam niemieckiego. Praca przyjemna jak każda, trzeba pamiętać, że Niemcy dają duże napiwki :)
batman 2016-05-07 08:07:05
Skoro zapewnione jest odpowiednie zakwaterowanie i odpowiednie napiwki, to przecież te ich oferty pracy są dość opłacalne. Ja o takie warunki chętnie bym walczył, ale czy wypłata jest teraz terminowa?
basia 2016-06-17 11:04:04
Widzę, że LSJ HR GROUP ma teraz sporo nowych ofert pracy w Norwegii. Ktoś może dać znać, czy te wyjazdy są w miarę bezpieczną opcją? Oferty są w porządku, ale też fajna wydała mi się oferta pracy w Niemczech. Który kierunek wyjazdu z tą firmą się bardziej opłaca?
masarz 2016-07-21 07:38:08
Witam. Chciał bym wyjechać za granicę do pracy. Od kilku lat pracuje w Polsce na stanowisku rzeznik. Coś polecicie. Najlepiej od sierpnia. I w tym zawodzie
2
Wojtek 2016-07-21 11:01:12
Specjalista ds. kalkulacji materiałowej i zakupów - branża stalowa z tego co widzę naprawdę nieźle wygląda na papierze, doskonała atmosfera z tego co można się doczytać, a czy ktoś mi powie czy są jakieś minusy?
papa 2016-09-02 09:43:29
wojtek a co sprawia że ta atmosfera jest tak świetna?
basia 2016-09-12 12:59:44
@papa pytasz o atmosferę na zakładzie czy w rożnych miejscach, przecież to agencja pracy wysyła ludzi wszędzie?
przem 2016-09-22 20:48:50
Witam serdecznie wszystkich
Potrzebuję kilku bardzo ważnych informacji na temat agencji pracy LSJ, ponieważ jestem kompletni zielony, zależy mi głownie na ofertach pracy na terenie Wielkiej Brytanii, a więc chciałbym wiedzieć (piszę szczególnie do osób, które w niedawnym okresie miały okazję podjąć pracę za ich pośrednictwem) jakie warunki, wymagani należy spełnić, czy praca i płaca było przyzwoita, na czym polegały wasze obowiązki, jak przebiega proces rekrutacji, czy znajomość języka na takim średnim poziomie jest wystarczająca i ogólnie jak ocenicie całokształt ? Nie ukrywam, ze zamierzam zgłosić się do nich, ale chciałbym najpierw poznać Waszą opinie. Będę wdzięczny za odpowiedzi i opinie.
Pozdrawiam :)
Przemek
kontakt mail: mans1289@o2.pl
ew-0 2016-09-23 09:41:15
kuszące wydaje się stanowisko pracy na które teraz opublikowaliście ogłoszenie a mianowiecie Specjalista ds. kalkulacji materiałowej i zakupów - branża stalowa - możecie mi powiedzieć czy na tym stanowisku u was realnie można jakąś karierę zrobić i się rozwijać?
Zostaw swoją opinię o LSJ HR GROUP - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ HR GROUP