Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: LSJ HR GROUP

zdjecie uzytkownika
pipin - 2014-11-28 18:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wg mnie znajomośc języka to jednak nie wszystko. Co do ubecpieczenia, to jeśli wiesz wcześniej to spokojnie można sobie wyrobić a to nie jest aż taki wielki koszt. a w umowie to jest więc nie jest to oszustwo. A jak znasz język ale nie masz dobrego rozeznania to nie jest łątwo. Za pierwszym razem ja bym proponował jechać z agencją nawet z lsj a nastepnym juz mozna kombinowac samemu,
zdjecie uzytkownika
agko - 2014-12-13 00:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? z góry dziekuje za odpowedz pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-12-27 17:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również tak jak agko zastanawiam się nad pracą w lsj agencja pracy ale najpierw muszę zebrać komplet informacji bo w ciemno to ja nie gram. chodzi mi konkretnie o informację jakie są oczekiwania wobec nowego pracownika i ile taki ktoś zarabia na rękę za godzinę u nich na starcie? również z góry dzięx za answer
zdjecie uzytkownika
Marianek - 2015-01-26 13:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze swojej strony mogę polecić agencje pracy LSJ. Znalazłem tam pracę w której pracuję do dziś(programowanie) i zarabiam całkiem niezłe pieniądze
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-02-02 12:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agko - 2014-12-13 00:24:05]:
Wszystko zależy od tego tego jakie stanowisko Panią interesuję. Na stronie internetowej www.lsj.pl znajdzie Pani aktualne oferty pracy pogrupowane w branże, m.in. stanowiska specjalistyczne, techniczne, opieka medyczna, oferty pracy tymczasowej/stałej dla branż: mechanicznej, spożywczej, hotelarskiej, budowlanej (w tym oferty pracy za granicą). W przypadku zainteresowania ofertą, proszę o kontakt z biurem, gdzie uzyska Pani wszystkie potrzebne informacje. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
A.M. - 2015-02-03 09:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani która rekrutowała mnie w lsj bardzo kompetentna, przygotowana, zweryfikowała cv, zadawała wiele pytań. Jednym słowem - profesjonalizm. Droga była trudna: rozmowa telefoniczna z Panią z LSJ (m.in. sprawdzenie poziomu języka), rozmowa rekrutacyjna w biurze, rozmowa z przyszłym pracodawcą. Stres jak na egzaminie, ale pracuję (na razie okres próbny). Jestem zadowolony z warunków - pieniądze i stanowisko takie na jakie się ubiegałem.
zdjecie uzytkownika
obeznany - 2015-02-04 08:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-05 12:22:22]:
Jak ktoś szuka pracy, która rzeczywiście ma pasować do jego umiejętności a nie przesyła cv gdzie popadnie, to radzę skorzystać z firmy typu lsj. Rekruterzy nie wysyłają ofert w ciemno tylko według kryteriów. Sam znalazłem tak pracę i jestem zatrudniony od ponad roku. Polecam
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-02-04 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jack - 2014-08-28 10:52:55]:
hej mozesz mi podac namiary na ten warsztat?
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-02-09 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam, ostatnio szukałam pracy, dostałam nawet lepszą ofertę niz tą na jaką pierwotnie aplikowałam, teraz czekam na rozpoczecie pracy:))) Dziewczyny (pozwole sobie tak pisac bo są w podobnym wieku) wypytały o wszystko, z uśmiechem luzem i sympatią. Myslałam, że agencja pracy to jakis skostniały twór a'la urząd pracy, ale miło się zaskoczyłam.
zdjecie uzytkownika
Gab - 2015-02-19 10:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientuje kodarex (usunięte przez administratora) został zwolniony z Butlinsa, za naruszenie regulaminu. Pracowalismz razem wiec wiem co pisze. Kilka krotnie stara sie o prace w Butlins all Resorts ale nikt go nie chce. Sama tez mu pomagalam ale nic.
zdjecie uzytkownika
Dawid B. - 2015-02-22 20:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W dn.06 luty 2015 wyjechałem do Butlins Minehead za pośrednictwem tej firmy. Organizacja wyjazdu 9/10, proces rekrutacji 10/10, kompetencja pracowników i szybkosc reakcji 9/10. Dziekuje Panu Dawidowi R. i Pani Karolinie H. za świetne przygotowanie do wyjazdu i za pomoc w znalezieniu pracy.
Warunki w Butlins: mieszkanie w pełni wyposażone, pralnia za darmo, internet w kantynie pracowniczej za darmo, oplata za mieszkanie ok. 34 GBP, śniadanie lub obiad 2 GBP. Pracowników traktuje się dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Sama praca jest w miarę lekka, na poczatku pracujemy po 33 godziny tygodniowo.
Wracając do mieszkania: pokój samodzielny, w drugim pokoju współlokator z którym dziele kuchnie i łazienkę. Wizualnie domki nie są za piękne, ale za taka cenę absolutnie nie oczekuje wyższych standardów.
Z czystym sumieniem polecam wyjazd do Butlins za pośrednictwem LSJ. Na poczatku miałem obawy, jednak przekonałem się ze firma jest rzetelna
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-02 18:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no prosze, w końcu jakaś rzetelna opinia, dzieki @Dawid B.! Mam nadzieje, że jak ja do nich pójde to się nie rozczaruje, tylko zostanę pozytywnie zaskoczony... w sumie to chyba nie bedzie takie trudne z tego co mówisz o ile oczywiscie nie będę jakimś oststnim leniem, który liczy na łątwy zysk.. czekam na dalsze opinie!
zdjecie uzytkownika
tumi - 2015-03-16 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LSJ HR Group to po prostu kolejna agencja pracy , która powstała w podobnym okresie co masa tego typu spółek , które pojawiają się na rynku jak grzyby po deszczu . Nie mniej jednak w sumie w Szczecinie mają dobrą markę i są sprawdzeni więc korzystać jak najbardziej można. Nawet pomimo negatywów na forum
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-04-23 12:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie
Mam pytanie dot. ofert pracy w Wielkiej Brytanii, chodzi mi konkretnie o to, czy oferty pracy kierowane są do osób wyłącznie z biegłą znajomością języka, czy wystarczy taki średni poziom? Czytałem właśnie o procesie rekrutacyjnym i troszkę mam pietra :), a i nie wiecie, czy ta firma ma jakieś przedstawicielstwo na woj. dolnośląskie? Będę wdzięczny za odpowiedź i podpowiedź. Pozdrawiam :)
Tomek
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2015-05-25 16:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie,czy jedzie ktoś samochodem do pracy Bognor Regis 06.-07 albo 13-14 czerwiec z okolic łŁodzi ,Kalisza jeśli tak to prosze o informacje
zdjecie uzytkownika
a - 2015-05-25 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy jedzie ktos do pracy Bognor Regis w czerwcu samochodem,z okolic Łodzi ,Kalisza, jesli tak prosze o informacje
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-06-05 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o język to patrząc na ich oferty wydaje mi się, że wystarczy znajomość tylko komunikatywna tak naprawde do codziennego porozumiewania się, jak pomylisz jakis czas to też Cię przecież zrozumieją @Tomek. Maja teraz oferty w Norwegii na blacharza samochodowego i sam się zastnawiam nad wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
Kowal - 2015-07-06 17:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pochodze ze stargardu wrocilem niedawno z UK pracowalem jako spawacz, lecz niestety ciezko tesknie za krajem i troszke obawiam sie po ostatnich aferach z imigrantami. Widze oferte SPAWACZY z uprawnieniami MIG, MAG lub TIG nie wymagamy doświadczenia!!!! I to w moim rodzinnym miescie doswiadczenie jest checie tez sa.
zdjecie uzytkownika
LSJ HR GROUP - 2015-07-07 08:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Kowal" zapraszamy do naszego biura na ul. Celnej 1, Szczecin po szczegółowe informacje. Można również dzwonić pod 508144900. Pozdrawiamy, zespół LSJ HR GROUP
zdjecie uzytkownika
tuk - 2015-08-05 21:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firmę LSJ tak jak pewnie większość z osób tutaj na forum obecnych znam z oferty pracy dla monterów konstrukcji stalowych. Szukają osób na to stanowisko w wielu mniejszych miastach Polski. Jesli chodzi o warunki zatrudnienia to o tyle jest dobrze , że na bieżąco płaca. Niestety nie są to wielkie pieniadze
zdjecie uzytkownika
DODO - 2015-08-31 01:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wladek - 2014-08-28 10:51:00]:
witam,mam takie pytania odnośnie pracy,własnie potrzebuja rzezników ja posiadam wieloletnie doswiadczenie w tym zawodzie, pracuje w małym zakładze, na uboju i na produkcji mam prosbę mógłbys mi napisac jak wygląda ta praca,czy pomagają jak pisza na miejscu i w załatwieniu dojazdu,i jak sie trzeba przygotować bardzo zależy mi na wyjezdzie a nie chciałbym wpakowac sie w kłopoty(wiadomo jak czasem bywa)bede bardzo wdzieczny za udzielenie informacji,z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Michal - 2015-09-03 10:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Ja pracuje jako mechanik w norkowni, polcam agencje pracy Work Suplly AS. Mielismy ze soba pare zwad, to chodzilo o nie zrozumienie piszac emaila.
Work Suplly AS jest OK!!!
zdjecie uzytkownika
Miczal - 2015-09-05 00:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w wolinie chcę zatrudnić się jako monter konstrukcji stalowych, dlatego proszę dajcie znać tak wiecie, no obiektywnie jak to wygląda w lsj, liczę na stabilne zatrudnienie, szukam zmian, a mam rodzinę na utrzymaniu, dlatego nie mogę pozwolić sobie na zmianę pracy na gorszą, dajcie znać a będę wam wdzięczny
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2015-09-24 11:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam pytanie bo aktualnie jesteśmy z dziewczyną w Holandii i Tu pracujemy ale też zastanawiamy się nad Anglią i grupą LSJ. Powiedzcie Mi jak wyglądają wyjazdy dla par czy to jest realne ? jak z zakwaterowaniem dla par ? i czy tak jak kiedyś po tygodniu trzeba szukać mieszkania na własna rękę i dalej lokują tylko na tydzień ? bo kiedyś tak było w ich regulaminie.
zdjecie uzytkownika
wyjezdrzajacy - 2015-10-03 01:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktos moze do bagnor regis 17,18,19 pazdziernik 2015?
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-10-05 11:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle @przemek ze powinien sie skontaktowac np ze swoim koordyntorem z LSJ HR Group. oczywiscie e jest mozliwosc wyjazdu z para, tylko musi tez byc nabor i dla twojej dziewczyny do jakiejs praca, bo wiadomo ze nei kazda praca jest dla kobiet. wiem ze jest to mozliwe w hotelarstwie w Wielkiej brytanii. a co do mieszkania to rzeczywiscie oferuja tylko tydzien zakwaterowania?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-10-06 18:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade na 19-go
zdjecie uzytkownika
vvvv - 2015-10-06 23:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę 16,17 pażdziernik jedzie ktoś moze?
zdjecie uzytkownika
w - 2015-10-07 10:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jedziesz samochodem?
zdjecie uzytkownika
marzena - 2015-11-04 14:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz się tak ciesze, że mogę połączyć i prace z pasją, bo szukaja fotografa w filii w Szczecienie. A zakres obowiązków nie jest jakiś bardzo wymagający, bo ndo codziennych obowiązków należy przygotowywanie sprzętu fotograficznego oraz wykonywanie zdjęć w nowym studiu w ogólnoświatowym centrum dystrybucyjnym firmy.
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2016-01-10 00:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, pani oficjalnie to powiedziała i w regulaminie jest zaznaczone ze pomagają przy relokacji ale zakwaterowanie dają tylko na tydzień, i to jest takie ryzykowne czy po tygodniu jak nie masz zakwaterowania to co wtedy.
zdjecie uzytkownika
różak - 2016-01-10 03:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marzena raczej zakres obowiązków nie jest duży. Mnie bardzo ciekawi ogłoszenie na specjalistę ds. księgowości, ale w sumie wymagana jest znajomość rosyjskiego i angielskiego.
zdjecie uzytkownika
astarte - 2016-01-21 14:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś wybiera się lub wyjechał za pośrednictwem LSJ do Skegness? Zaoferowali mi pracę jako pracownik kuchni w ośrodku hotelowym i zastanawiam się...Mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa bezpośrednio z pracodawcą angielskim? Duża szansa na to, że odmówią przyjęcia do pracy? Mam ponad 300 km do Szczecina i trochę szkoda by mi było narażać się na koszta jeśli mieliby mnie nie wziąć...
zdjecie uzytkownika
tomkek - 2016-01-21 14:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@różak mnie tez zastnawia właśnie dlaczego aż dwa języki wymagają, ale na pewno tez dobra praca jest jako Specjalista ds. Magazynu i Zaopatrzenia. No i widziałem tez, ze chca tylko doswiadczenia.
zdjecie uzytkownika
Maro - 2016-01-22 21:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [astarte - 2016-01-21 14:46:00]:
Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?
zdjecie uzytkownika
Maro - 2016-01-22 21:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [astarte - 2016-01-21 14:46:00]:
Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?
zdjecie uzytkownika
Maro - 2016-01-22 21:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [astarte - 2016-01-21 14:46:00]:
Skad jestes kolego? jedziesz z okolic 3miasta?
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-01-23 15:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomkek a na stanowisku mechanika samochodowego wymagają tylko jednego języka, angielski lub norweski. Za to wymagają aż 3 lata aktualnego doświadczenia na stanowisku mechanika samochodowego
zdjecie uzytkownika
witol65 - 2016-01-28 12:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mam pytanko czy pracował ktoś przez tą agencję jako Pracownik hotelu w ośrodkach w Minehead (okolice Bristolu), Wielka Brytania
Skegness ( okolice Bostonu) , Wielka Brytania? Będę wdzięczny za każda informację,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2016-01-29 01:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam zamiar wyjechac po maturze przez posrednictwo lsj wiecie moze ile biora za posrednicto?
zdjecie uzytkownika
szkoła - 2016-01-29 09:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niec nie biorą za rekrutacje się nie płaci ! To w Polsce nielegalne więc jeśli ktoś kiedyś będzie chciał za pośrednictwo od ciebie kase to nie daj się oszukać. To pracodawca płaci agencji za to ze znajdzie super pracowników dla niego nie odwrotnie. LSJ nic nie bierze
zdjecie uzytkownika
34 - 2016-01-29 17:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej fajna jest teraz oferta pracy od firmy LSJ HR Group dlaa osoob ktore potrafia mowic po francusku,a mianowcie na stanowsiko Sales and Marketing Agent
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-02-13 19:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował przez ta agencje w Szczecinie jako spawacz ?
Proszę o opinie interesuje mnie praca w Szczecinie jakie warunki ?
Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Czapajew - 2016-02-13 19:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie widziałem kilka ofert na rynek europejski. Ale głównie jednak mają oferty do pracy w Polsce i w Norwegii @34. Mechanicy w Norwegii mają zapewnione mieszkania, to wiem.
zdjecie uzytkownika
Miczal - 2016-02-21 12:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest, właśnie od kumpla dostałem info, że zapewniają zakwaterowanie oraz posiłki co w sumie jest dużym plusem, jednak najważniejsze jest to, że to jednak legalne zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
Moko - 2016-03-20 16:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no oczywiście, legalne zatrudnienie to podstawa, a widać tutaj, że dbają o swoich pracowników zapewniając im np. opiekę medyczną czy polskiego koordynatora na miejscu
zdjecie uzytkownika
Bodek - 2016-03-27 08:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada praca w minehead dla butlinsa? Czy zapewnione jest 40h tygodniwo? Czy sprzatanie oznacza czyszczenie kibli?
zdjecie uzytkownika
czysty - 2016-03-31 15:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca pokojówki polega na sprzątaniu i przygotowywaniu pokoi dla gości, w każdym pokoju znajduje się toaleta więc trzeba również sprzątnąć łazienkę i wc
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-04-03 22:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czysty no wiadomo, pokojówki toalety też obskakują. ale ogólnie ja chcę dać plusa agencji bo mają fajne porady jak szukać pracy na stronce, inne agencje tego nie mają
zdjecie uzytkownika
kami - 2016-04-13 10:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybiera się ktos do Skegness w maju?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LSJ HR GROUP!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ HR GROUP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert