LSJ HR GROUP

Szczecin

Opinie o LSJ HR GROUP

A.M. 2015-02-03 09:11:42
Pani która rekrutowała mnie w lsj bardzo kompetentna, przygotowana, zweryfikowała cv, zadawała wiele pytań. Jednym słowem - profesjonalizm. Droga była trudna: rozmowa telefoniczna z Panią z LSJ (m.in. sprawdzenie poziomu języka), rozmowa rekrutacyjna w biurze, rozmowa z przyszłym pracodawcą. Stres jak na egzaminie, ale pracuję (na razie okres próbny). Jestem zadowolony z warunków - pieniądze i stanowisko takie na jakie się ubiegałem.
1
obeznany 2015-02-04 08:59:09
Jak ktoś szuka pracy, która rzeczywiście ma pasować do jego umiejętności a nie przesyła cv gdzie popadnie, to radzę skorzystać z firmy typu lsj. Rekruterzy nie wysyłają ofert w ciemno tylko według kryteriów. Sam znalazłem tak pracę i jestem zatrudniony od ponad roku. Polecam
0
adi 2015-02-04 21:10:57
hej mozesz mi podac namiary na ten warsztat?
0
KM 2015-02-09 09:50:13
Polecam, ostatnio szukałam pracy, dostałam nawet lepszą ofertę niz tą na jaką pierwotnie aplikowałam, teraz czekam na rozpoczecie pracy:))) Dziewczyny (pozwole sobie tak pisac bo są w podobnym wieku) wypytały o wszystko, z uśmiechem luzem i sympatią. Myslałam, że agencja pracy to jakis skostniały twór a'la urząd pracy, ale miło się zaskoczyłam.
0
Gab 2015-02-19 10:54:52
Z tego co się orientuje kodarex (usunięte przez administratora) został zwolniony z Butlinsa, za naruszenie regulaminu. Pracowalismz razem wiec wiem co pisze. Kilka krotnie stara sie o prace w Butlins all Resorts ale nikt go nie chce. Sama tez mu pomagalam ale nic.
0
Dawid B. 2015-02-22 20:06:29
W dn.06 luty 2015 wyjechałem do Butlins Minehead za pośrednictwem tej firmy. Organizacja wyjazdu 9/10, proces rekrutacji 10/10, kompetencja pracowników i szybkosc reakcji 9/10. Dziekuje Panu Dawidowi R. i Pani Karolinie H. za świetne przygotowanie do wyjazdu i za pomoc w znalezieniu pracy.
Warunki w Butlins: mieszkanie w pełni wyposażone, pralnia za darmo, internet w kantynie pracowniczej za darmo, oplata za mieszkanie ok. 34 GBP, śniadanie lub obiad 2 GBP. Pracowników traktuje się dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Sama praca jest w miarę lekka, na poczatku pracujemy po 33 godziny tygodniowo.
Wracając do mieszkania: pokój samodzielny, w drugim pokoju współlokator z którym dziele kuchnie i łazienkę. Wizualnie domki nie są za piękne, ale za taka cenę absolutnie nie oczekuje wyższych standardów.
Z czystym sumieniem polecam wyjazd do Butlins za pośrednictwem LSJ. Na poczatku miałem obawy, jednak przekonałem się ze firma jest rzetelna
1
janek 2015-03-02 18:32:25
no prosze, w końcu jakaś rzetelna opinia, dzieki @Dawid B.! Mam nadzieje, że jak ja do nich pójde to się nie rozczaruje, tylko zostanę pozytywnie zaskoczony... w sumie to chyba nie bedzie takie trudne z tego co mówisz o ile oczywiscie nie będę jakimś oststnim leniem, który liczy na łątwy zysk.. czekam na dalsze opinie!
0
tumi 2015-03-16 23:15:33
LSJ HR Group to po prostu kolejna agencja pracy , która powstała w podobnym okresie co masa tego typu spółek , które pojawiają się na rynku jak grzyby po deszczu . Nie mniej jednak w sumie w Szczecinie mają dobrą markę i są sprawdzeni więc korzystać jak najbardziej można. Nawet pomimo negatywów na forum
0
Tomek 2015-04-23 12:55:11
Witajcie
Mam pytanie dot. ofert pracy w Wielkiej Brytanii, chodzi mi konkretnie o to, czy oferty pracy kierowane są do osób wyłącznie z biegłą znajomością języka, czy wystarczy taki średni poziom? Czytałem właśnie o procesie rekrutacyjnym i troszkę mam pietra :), a i nie wiecie, czy ta firma ma jakieś przedstawicielstwo na woj. dolnośląskie? Będę wdzięczny za odpowiedź i podpowiedź. Pozdrawiam :)
Tomek
0
Zibi 2015-05-25 16:47:46
Witam
Mam pytanie,czy jedzie ktoś samochodem do pracy Bognor Regis 06.-07 albo 13-14 czerwiec z okolic łŁodzi ,Kalisza jeśli tak to prosze o informacje
0
a 2015-05-25 17:09:53
Witam
Czy jedzie ktos do pracy Bognor Regis w czerwcu samochodem,z okolic Łodzi ,Kalisza, jesli tak prosze o informacje
0
michał 2015-06-05 12:07:18
jeśli chodzi o język to patrząc na ich oferty wydaje mi się, że wystarczy znajomość tylko komunikatywna tak naprawde do codziennego porozumiewania się, jak pomylisz jakis czas to też Cię przecież zrozumieją @Tomek. Maja teraz oferty w Norwegii na blacharza samochodowego i sam się zastnawiam nad wyjazdem.
0
Kowal 2015-07-06 17:44:25
Pochodze ze stargardu wrocilem niedawno z UK pracowalem jako spawacz, lecz niestety ciezko tesknie za krajem i troszke obawiam sie po ostatnich aferach z imigrantami. Widze oferte SPAWACZY z uprawnieniami MIG, MAG lub TIG nie wymagamy doświadczenia!!!! I to w moim rodzinnym miescie doswiadczenie jest checie tez sa.
0
LSJ HR GROUP 2015-07-07 08:24:59
"Kowal" zapraszamy do naszego biura na ul. Celnej 1, Szczecin po szczegółowe informacje. Można również dzwonić pod 508144900. Pozdrawiamy, zespół LSJ HR GROUP
0
tuk 2015-08-05 21:49:38
firmę LSJ tak jak pewnie większość z osób tutaj na forum obecnych znam z oferty pracy dla monterów konstrukcji stalowych. Szukają osób na to stanowisko w wielu mniejszych miastach Polski. Jesli chodzi o warunki zatrudnienia to o tyle jest dobrze , że na bieżąco płaca. Niestety nie są to wielkie pieniadze
0
DODO 2015-08-31 01:54:40
witam,mam takie pytania odnośnie pracy,własnie potrzebuja rzezników ja posiadam wieloletnie doswiadczenie w tym zawodzie, pracuje w małym zakładze, na uboju i na produkcji mam prosbę mógłbys mi napisac jak wygląda ta praca,czy pomagają jak pisza na miejscu i w załatwieniu dojazdu,i jak sie trzeba przygotować bardzo zależy mi na wyjezdzie a nie chciałbym wpakowac sie w kłopoty(wiadomo jak czasem bywa)bede bardzo wdzieczny za udzielenie informacji,z góry dziękuje.
0
Michal 2015-09-03 10:44:41
Witam.
Ja pracuje jako mechanik w norkowni, polcam agencje pracy Work Suplly AS. Mielismy ze soba pare zwad, to chodzilo o nie zrozumienie piszac emaila.
Work Suplly AS jest OK!!!
0
Miczal 2015-09-05 00:51:08
w wolinie chcę zatrudnić się jako monter konstrukcji stalowych, dlatego proszę dajcie znać tak wiecie, no obiektywnie jak to wygląda w lsj, liczę na stabilne zatrudnienie, szukam zmian, a mam rodzinę na utrzymaniu, dlatego nie mogę pozwolić sobie na zmianę pracy na gorszą, dajcie znać a będę wam wdzięczny
1
Przemek 2015-09-24 11:20:58
A ja mam pytanie bo aktualnie jesteśmy z dziewczyną w Holandii i Tu pracujemy ale też zastanawiamy się nad Anglią i grupą LSJ. Powiedzcie Mi jak wyglądają wyjazdy dla par czy to jest realne ? jak z zakwaterowaniem dla par ? i czy tak jak kiedyś po tygodniu trzeba szukać mieszkania na własna rękę i dalej lokują tylko na tydzień ? bo kiedyś tak było w ich regulaminie.
1
wyjezdrzajacy 2015-10-03 01:34:13
Witam jedzie ktos moze do bagnor regis 17,18,19 pazdziernik 2015?
0
ania 2015-10-05 11:15:35
mysle @przemek ze powinien sie skontaktowac np ze swoim koordyntorem z LSJ HR Group. oczywiscie e jest mozliwosc wyjazdu z para, tylko musi tez byc nabor i dla twojej dziewczyny do jakiejs praca, bo wiadomo ze nei kazda praca jest dla kobiet. wiem ze jest to mozliwe w hotelarstwie w Wielkiej brytanii. a co do mieszkania to rzeczywiscie oferuja tylko tydzien zakwaterowania?
0
zzz 2015-10-06 18:46:20
ja jade na 19-go
0
vvvv 2015-10-06 23:50:33
jadę 16,17 pażdziernik jedzie ktoś moze?
0
w 2015-10-07 10:23:36
a co jedziesz samochodem?
0
marzena 2015-11-04 14:36:29
teraz się tak ciesze, że mogę połączyć i prace z pasją, bo szukaja fotografa w filii w Szczecienie. A zakres obowiązków nie jest jakiś bardzo wymagający, bo ndo codziennych obowiązków należy przygotowywanie sprzętu fotograficznego oraz wykonywanie zdjęć w nowym studiu w ogólnoświatowym centrum dystrybucyjnym firmy.
0
Przemek 2016-01-10 00:03:14
tak, pani oficjalnie to powiedziała i w regulaminie jest zaznaczone ze pomagają przy relokacji ale zakwaterowanie dają tylko na tydzień, i to jest takie ryzykowne czy po tygodniu jak nie masz zakwaterowania to co wtedy.
0
różak 2016-01-10 03:33:01
@marzena raczej zakres obowiązków nie jest duży. Mnie bardzo ciekawi ogłoszenie na specjalistę ds. księgowości, ale w sumie wymagana jest znajomość rosyjskiego i angielskiego.
0
astarte 2016-01-21 14:46:00
Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś wybiera się lub wyjechał za pośrednictwem LSJ do Skegness? Zaoferowali mi pracę jako pracownik kuchni w ośrodku hotelowym i zastanawiam się...Mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa bezpośrednio z pracodawcą angielskim? Duża szansa na to, że odmówią przyjęcia do pracy? Mam ponad 300 km do Szczecina i trochę szkoda by mi było narażać się na koszta jeśli mieliby mnie nie wziąć...
1
tomkek 2016-01-21 14:56:03
@różak mnie tez zastnawia właśnie dlaczego aż dwa języki wymagają, ale na pewno tez dobra praca jest jako Specjalista ds. Magazynu i Zaopatrzenia. No i widziałem tez, ze chca tylko doswiadczenia.
0
Maro 2016-01-22 21:52:35
Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?
0
Maro 2016-01-22 21:53:57
Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?
0
Maro 2016-01-22 21:57:21
Skad jestes kolego? jedziesz z okolic 3miasta?
0
ania 2016-01-23 15:00:40
@tomkek a na stanowisku mechanika samochodowego wymagają tylko jednego języka, angielski lub norweski. Za to wymagają aż 3 lata aktualnego doświadczenia na stanowisku mechanika samochodowego
0
witol65 2016-01-28 12:13:18
Witam,mam pytanko czy pracował ktoś przez tą agencję jako Pracownik hotelu w ośrodkach w Minehead (okolice Bristolu), Wielka Brytania
Skegness ( okolice Bostonu) , Wielka Brytania? Będę wdzięczny za każda informację,pozdrawiam
0
xoxo 2016-01-29 01:28:35
Hej mam zamiar wyjechac po maturze przez posrednictwo lsj wiecie moze ile biora za posrednicto?
0
szkoła 2016-01-29 09:56:08
Niec nie biorą za rekrutacje się nie płaci ! To w Polsce nielegalne więc jeśli ktoś kiedyś będzie chciał za pośrednictwo od ciebie kase to nie daj się oszukać. To pracodawca płaci agencji za to ze znajdzie super pracowników dla niego nie odwrotnie. LSJ nic nie bierze
0
34 2016-01-29 17:30:41
hej hej fajna jest teraz oferta pracy od firmy LSJ HR Group dlaa osoob ktore potrafia mowic po francusku,a mianowcie na stanowsiko Sales and Marketing Agent
0
Piotr 2016-02-13 19:04:31
Czy ktoś pracował przez ta agencje w Szczecinie jako spawacz ?
Proszę o opinie interesuje mnie praca w Szczecinie jakie warunki ?
Z góry dziękuję.
0
Czapajew 2016-02-13 19:57:45
Właśnie widziałem kilka ofert na rynek europejski. Ale głównie jednak mają oferty do pracy w Polsce i w Norwegii @34. Mechanicy w Norwegii mają zapewnione mieszkania, to wiem.
0
Miczal 2016-02-21 12:52:11
tak jest, właśnie od kumpla dostałem info, że zapewniają zakwaterowanie oraz posiłki co w sumie jest dużym plusem, jednak najważniejsze jest to, że to jednak legalne zatrudnienie
0
Moko 2016-03-20 16:10:54
no oczywiście, legalne zatrudnienie to podstawa, a widać tutaj, że dbają o swoich pracowników zapewniając im np. opiekę medyczną czy polskiego koordynatora na miejscu
0
Bodek 2016-03-27 08:10:54
Jak wyglada praca w minehead dla butlinsa? Czy zapewnione jest 40h tygodniwo? Czy sprzatanie oznacza czyszczenie kibli?
0
czysty 2016-03-31 15:47:39
Praca pokojówki polega na sprzątaniu i przygotowywaniu pokoi dla gości, w każdym pokoju znajduje się toaleta więc trzeba również sprzątnąć łazienkę i wc
0
basia 2016-04-03 22:11:01
@czysty no wiadomo, pokojówki toalety też obskakują. ale ogólnie ja chcę dać plusa agencji bo mają fajne porady jak szukać pracy na stronce, inne agencje tego nie mają
0
kami 2016-04-13 10:45:14
Wybiera się ktos do Skegness w maju?
1
basia 2016-05-04 08:09:57
Cały czas są organizowane wyjazdy @kami więc na pewno ktoś tam jedzie. Ja zastanawiam się nad kelnerką w Niemczech, ktoś tam był? Chciałabym pogadać o warunkach bo 8,5 euro na h to niezła kasa tylko jak wygląda reszta to jest pytanie
0
dzienswistaka 2016-05-05 11:26:55
Widziałem oferta fajna, dają zakwaterowanie i jedzenie ale ja nie znam niemieckiego. Praca przyjemna jak każda, trzeba pamiętać, że Niemcy dają duże napiwki :)
0
batman 2016-05-07 08:07:05
Skoro zapewnione jest odpowiednie zakwaterowanie i odpowiednie napiwki, to przecież te ich oferty pracy są dość opłacalne. Ja o takie warunki chętnie bym walczył, ale czy wypłata jest teraz terminowa?
0
john bravo 2016-06-03 20:10:11
Nie jedzcie do Skegness. Jest tragedia, syf kiła i mogiła. O housekeeperach na accomie nie wspominam.
0
basia 2016-06-17 11:04:04
Widzę, że LSJ HR GROUP ma teraz sporo nowych ofert pracy w Norwegii. Ktoś może dać znać, czy te wyjazdy są w miarę bezpieczną opcją? Oferty są w porządku, ale też fajna wydała mi się oferta pracy w Niemczech. Który kierunek wyjazdu z tą firmą się bardziej opłaca?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ HR GROUP