brak logo

Aplex

Bydgoszcz

Opinie o Aplex

operator 2011-07-06 20:41
W tej firmie nie ma przyszłości Jest jeden wielki[usunięte przez admina] ludzi Premia jest zabierana za byle co jak i pracownikom tak i brygadzista Ludzie pracujacy tam robia bo muszą z czegos zyc Pozdro dla chudego :) N..aka i łysego .
3
je..ć toruń! 2013-04-22 10:21
czysta prawda!!
1
jebać aplex 2014-07-21 10:08
Nigdy w życiu nie pracowałem w gorszej firmie. Nie polecam, płaca całkowicie nieadekwatna do wykonanej pracy!
4
tuptus 2014-11-19 10:27
pracowalem 2 dni jako magazynier niedosc ze nie dali ciuchow roboczych to na 2 dniach probnych kazali mi ustawiac palety malo tego wysokosc na 12 palet czlowiek tego nie podniesie a jak poprosilem zeby ktos widlakiem podjechal to czasu nie mieli szok a na 2 dzien ukladalem folie pol godziny a 40 minut stalem w magazynie gdzie zimno 40 minut i nikt sie nie zjawil i co mialem robic szok kierownik tez zakrecony ja moze przez 8h 2 razy na hali bylem a on sie mnie pyta ile palet wywiozlem a skad mam wiedziec skoro kierownik magazynu kazal to obliczyl ile wywiez i to zaklad chroniony watpie raczej do sciagania kasy z uni
3
psajdak 2014-12-03 11:29
Ja pracowałem tam też dość długo by stwierdzić , że to firma krzak nie liczą się z niczym nikt nie pomożę w ich ocenie durni w... w 2dzień musisz wszystko co ci karzą umieć nawet takie rzeczy które są ponad twoje umiejętnośći więc żal niech biorą sobie staruchów po 70 z pewnośćią ich doświadczenie im pomoże wykonywać zje.. zadania. jednym słowem pizda nie aplex.szajs mobiing
3
2+1 2014-12-03 11:53
Takie firmy powinnni zamykać myślą , że gdy ktoś wypłaci 1200 zł za pełny miesiąc to idioci i mogą szukać frajerów i pomagierki do syfu . see you nara ;/ złom jest lepszy niż bydgoski aplex
1
czarna lafirynda 2014-12-08 16:03
nie przypominam sobie takiego pytania tępa strzało!!!!!!!!!!!!!
2
tuh 2015-02-21 18:59
Napisze ktoś, ale szczerze, jak tam jest obecnie? Agencja Beetsma poszukuje ludzi do pracy tam i chciałbym się dowiedzieć, jaka to jest praca i jaka tam jest atmosfera.
khhwdjhwdjhdb 2015-02-26 10:43
jeden wielki syf
1
tuh 2015-03-01 19:51
@khhwdjhwdjhdb - ale rozwinąłbyś swoje zdanie?
Młoda 2015-03-27 15:19
Witam pracowalam w Aplexie dosc długo szczerze nie polecam tej produkcji nie dojrze ze szef stosuje wobec ludzi mobing traktowali jak zwykłych smieci nnie jestem z tej pracy zadowolona karzdy w tej pracy ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią sobie co chcą syf brud popsute maszyny jest to najgorsza produkcja a Agencja pracy Beetsma to wielkie jedno guwno nie dojrze nie robiom przelewu w wyznaczonych dniach to jeszcze okradaja nie polecam Aplexu
1
nika 2015-04-21 11:38
Witam. Ja słyszałam od znajomych którzy pracują w Aplexie że tam jest super. Dobre wypłaty na czas i warunki pracy mają wypas. I niedługo sama tam idę.
A te wszystkie złe komentarze to nie wiem skąd wam się wzięły jeśli tam wam źle to idźcie zobaczyć sobie do Velvet-Bis tam jest dopiero wyzysk ludzi.
Liderka Justyna 2015-05-04 00:58
Goraco nie polecam! Na poczatku moze sie wydawac ze robota nawet fajna. Stoisz se przy maszynie, plastiki leca, Ty je pakujesz i wszyscy sa happy. Az tu nagle na hale wchodzi prezes i zaczyna do wszystkiego i wszystkich sie dopier....Nagle wszystko jest zle i wszyscy wszystko zle robia. To stol stoi o 5 cm nie w ta strone to plastiki zle trzymasz w lapach. Wszystko ale to wszystko nawet jak jest dobrze to jest zle.
A no i musi chyba duzo na kosciul dawac bo ciagle gada 'czy cie bog opuscil?'. U niego to hyba nigdy nie byl bo by tak wszystkich w h..a nie robil. Obiecuje dodatki a pozniej udaje ze to nie on zabral tylko kierownicy. Ci to juz w ogole jakas lipa. Oni jedno ustalaja a prezes drugie. Zwala niezla z tego wychodzi. Wez tu czlowieku badz madry.
I kogo tu sluchac? Nadgodziny to placom w premi i nigdy nie wiesz ile ci dal brygadzista ile to nadgodziny za stawke mniejsza niz zwykla stawka.
Dobrze to majom tylko mechanicy. Drom ryje na ludzi a sami nic nie robia bo nic nie umia. A prezes to ich jeszcze prosi o to by cos zrobili. Najlepszy to jest Robert ten to ciagle gada ze ma juz dosc tego syfu a jak widzi prezesa to mu mala w d..e nie wlezie. Pozdro dla miecia. Miecio niedlugo sroda dzien l..a
4
waldek 2015-05-09 21:30
Nie cierpię chamstwa. Ale tego nawet ja nie ogarniam. Ps. Osobisicie sprawdze kto to napissł?
1
waldek 2015-05-09 22:04
Numer ip z któtego został wysłany ten poje...y mail będe znał w poniedziałek
1
Oskarek 2015-05-12 21:52
Takie firmy powinnni zamykać Nie Polecam nikomuu Wyzysk to za male określenie !!Nigdy w życiu nie pracowałem w gorszej firmie. Nie polecam, płaca całkowicie nieadekwatna do wykonanej pracy!
2
niunia 2015-05-12 22:28
APLEX jest super firma i tyle;-) Pozdro dla chodaczki Jastiny;-)
1
pati 2015-05-12 22:36
Najwiecej zamieszania w tej formie robi Ruda Beata to jest zmora ,pupilka Slawka Uwaza sie za kierowniczke tylko by siedziala i wykonywala najlrzejsze prace i innych gnebila ;-)
pati 2015-05-12 22:37
Najwiecej zamieszania w tej formie robi Ruda Beata to jest zmora ,pupilka Slawka Uwaza sie za kierowniczke tylko by siedziala i wykonywala najlrzejsze prace i innych gnebila ;-)
Ruda :-) 2015-05-14 21:45
Aplex to bardzo fajna i przyjazna firma. Osoba, która pisze te bzdety chyba nigdy nie pracowała w innych firmach. W żadnej innej firmie, która zatrudnia ok 100 osób i w której pracowałam Prezes nie znał imion większości pracowników - Prezes Krzysiu zna. W żadnej innej firmie Prezes nie wita się podając rękę pracownikowi - Prezes Krzysztof podaje. W żadnej innej firmie Prezes nie angażuje się osobiście w porządek na hali -Krzysiek się angażuje. A do tego zarąbiście się ubiera i fajnie pachnie. W związku z powyższym naprawdę zanim napiszecie jakieś bzdury na tym forum zastanówcie się czy w innej fabryce było lub będzie lepiej.(usunięte przez administratora)
KS 2015-05-21 23:40
Pracowalam w,, APLEX " i musze przyznac ,ze pracuje sie dobrze w kazdym zakladzie jest cos nie ma nigdy rewelacji ;;-);-)-)Polacy umieja tylko narzekac;-) Pozdrawiam brygade C i rowniez pozdrawiam chodaczke Jastine;-)
prostainformacja 2015-09-08 21:28
Witam, jakie opinie ( praca biurowa) jak atmosfera w zespole ?
prosty 2015-09-14 09:29
Na produkcji pracowncy ciężko pracują, w pracy biurowej też lekko nie jest - mobbing, stres i atmosfera jest bardzo zła.
3
Atrakcyjna 2015-09-21 23:31
Mmm . . . ale dzisiaj fajne ciacho przyszło do pracy. Fajny ten nowy Kieras. Może w końcu zrobi porządek z niektórymi laskami, którym wydaje się, że rządzą Rzeplexem. Powodzenia cuķierasie.
Niesmiala 2015-11-29 17:00
Super praca pracuje juz tam troche szkoda ze caly czas mam umowe zlecenie ale mysle ze niedlugo dostane umowe o prace pozdrawiam brygade D to jest super brygada ps.Niesmiala
BALTAZAR 2015-12-20 22:45
JAKBY PRZYPADKIEM TRAFIŁEM NA TĄ STRONĘ HMMM.. PRACOWALEM W TEJ FIRMIE DOŚĆ DŁUGO JESZCZE ZA CZASÓW JAK BYŁ JESZCZE P. ADAM PRODUKCJA MIEŚCIŁA SIĘ NA STAREJ HALI KLEPALIŚMY PODŁOKIETNIKI KOSZE I PIECIONOGI ATMOSFERA NAPRAWDE ZAJEBISTA NIEPAMIETAM BO NIE BYLO !! ŻADNYCH CIŚNIEŃ POMIEDZY SZEFOSTWEM A PRACOWNIKAMI PRODUKCJI ZAWSZE MOŻNA BYŁO LICZYĆ NA P. KRZYSZTOFA WYPŁATY ZAWSZE NA CZAS LUDZIE NA PRODUKCJI TEZ OK TAKŻE NIEMOGE POWIEDZIEĆ ZŁEGO SŁOWA BYŁEM ZADOWOLONY BARDZO SAM ODSZEDLEM Z FIRMY ALE TO JUŻ INNA CHISTORIA
osoba 2016-02-06 15:23
Dziewczyny które chcą przyjść na produkcje muszą uważać na niby ustawiacza, Sebastiana, jest on mega pojebany, podrywa dziewczyny a jak któraś da mu kosza wyzywa i jest prześladowana psychicznie !
6
obserwator 2016-02-21 13:41
MOZE GDYBY DZIEWCZYNY NA PRODUKCJI NIE WYSYLALY SYGNALOW ZE SA ZAINTERESOWANE DO TYCH NAPALONYCH NIBY USTAWIACZY TO BY ICH NIE PODRYWALI;)
4
Miła 2016-03-06 22:13
pracuje tam jakiś czas szczerze nie zauważyłam jakiegoś wielkiego podrywania ze strony ustawiaczy wiadomo zaczepki jak to w pracy, nie wiem co ty sobie dziewczyno wyobrażałaś ze ktoś na ciebie poleci spojrzy trzeba mieć coś w głowie a nie tylko między nogami to nie psy i nie biorą wszystkiego co na drzewo nie ucieka. a to ze jeden dał ci kosza to nie powód żeby go oczerniać !!!!! mało wiesz o świecie dziewczynko !!!!! Więc sobie daruj takie pisanie!!!!!!!
2
norbi 2016-04-23 16:44
Siema
Ile można jako operator? są premie? jakiś socjal? ile zmian? i jak w weekendy?
norbi 2016-04-23 16:48
ile mozna zarobic mialo byc
zainteresowany 2016-05-20 08:07
Może mi ktos realnie powiedziec ile mozna zarobic w tej firmie? Jaki jest system premiowania pracoewnika? Czy czy praca odbywa sie też w godzinach nadliczbowych
Noteviddia 2016-10-05 12:52
Witam ;) od ponad roku pracuję w firmie Aplex i szczerze mówiąc nie mogę narzekać. Wypłaty są minimalnie niższe niż w innych tego typu firmach, ale też nie tragiczne - można przywyknąć. Pomysły "góry" są czasami męczące, ale to dlatego, że silnie wierzą w nasze możliwości i dlatego często je przeceniają. Jesteśmy tylko ludźmi i skoro i tak staramy się jak możemy to po co to psuć? :) plusem ogromnym byłoby dokładniejsze przyglądanie się pracy szczególnie tych nowszych osób. Niektórzy też mają większe względy. Co za tym idzie - więcej pracy dla tych i tak już zapracowanych. A wynagrodzenie to samo. Problem stwarzają też niektórzy ustawiacze o czym wciąż się trąbi. Jak grochem o ścianę... a odzywki do zwykłego pracownika są poniżej krytyki. Najlepiej stosować technikę - coś się psuje? Niech się dzieje co chce dopóki sami nie zauważą ;) bo strach co do niektórych podejść. Poza tym jeszcze w żadnym zakładzie nie widziałam tak zgranych brygad, ludzie raczej nie kłócą się i nie sprawiają sobie problemów nawzajem. Aż chce się wracać do pracy :) od pewnego czasu są wprowadzane zmiany, które korzystnie wpływają na jakość pracy i samopoczucie pracowników:) oby tak dalej. Aplex jest czwartą firmą, w której mam okazję pracować i z tych czterech - najlepszą. Wszystko jest w miarę jasne, każdy ma czas na wdrożenie się. Można liczyć na pomoc innych - zarówno ci z dłuższym stażem jak i " świeżaki ". Trzeba tylko chcieć i włożyć trochę wysiłku w pracę - opłaca się.
2
zainteresowanytomo 2016-10-20 14:46
Witam, chciałbym zapytać tutaj was na forum czy warto składać papiery na referenta ds produkcji. obecnie pracuje ale myślałem aby zmienić robotę, tylko martwi mnie jedna rzecz - w ciągu kilku miesięcy wasza firma poszukuje już 3 albo 4 raz na to stanowisko. stąd moje zapytanie - czy praca tam jest taka trudna czy po prostu pracodawca wymienia co chwilę pracownika? z góry dzięki za odpowiedz. pozdrawiam!
Były pracownik 2016-10-21 16:03
Jak chcesz robić za 3 osoby i jeszcze słuchać narzekań szefa to śmiało.
Niestety ale płaca do do warunków jest słabiutka.
Na rozwój nie ma co liczyć i polecam ci weź idź gdzie indziej.
3
zainteresowanytomo 2016-10-23 21:35
to faktycznie słabo pracować za kilku i dostawać za to po głowie. dzięki za info. pozdrawiam
1
hohoho 2016-11-17 23:38
Bzdura P.... Wystarczy żebyś się wziął do roboty a nie pitolił. Nie nadawałeś się do tej pracy.
Tutaj potrzeba osób szybkich, pracowitych i chcących pracować, a nie szukających ciągle dziury w całym. Człowiek 3 tygodnie pracował i się zmęczył :)
Nie patrzcie na komentarze tylko sami sobie sprawdźcie. Nigdy nie będzie 100% zadowolonych.
Nikola 2016-11-26 13:08
Ale faktycznie coś w tej firmie musi być , że co chwila pracownika wymieniają, bo na stronie PUP Bydgoszcz albo olx.pl co jakiś czas pojawiają się oferty na referenta ds produkcji - teraz też się pojawiła oferta znów. nawet bym kandydaturę złożyła ale widząc zakres obowiązków to wole nie ryzykować.
pozdrawiam
5
Mich 2017-01-03 09:18
Na rozmowie pytają o fakt posiadania dzieci... ;/
1
Nikita 2017-01-19 06:06
Lubię placki
1
Alicja 2017-01-19 12:27
Mała Szkoda czasu jeśli chcesz się rozwijać i szukasz firmy bez mobbingu. A tak w ogóle pytają o to czy się ma dzieci na rozmowie.
Anelka 2017-01-19 19:13
Tak. Mile widziane jest ich nie posiadanie. Osoby z dziecmi dlatego nie sa zatrudniane bo potrzebuja wolnego. Mobing jak najbardziej. Nie polecalabym lepiej isc gdzie indziej. Zero rozwoji, zacofanie i chamstwo. Ot co. Bylam, zmienilam ta prace bi do kobiet nie ma sie tam szacunku
4
Patka 2017-02-28 16:27
Jutro mam iść do firmy a płeć na rozmowę. Warto?
Anelka 2017-03-04 00:17
Proszę cie szkoda czasu. Szukaj porządnej pracy a nie tego partactwa bez wizji i pomysłu na jutro. Chcesz być robolem za kilku za marne pieniądze i premie zabierane z byle powodu to śmiało
2
Katrin 2017-04-01 10:06
Kiedyś pracowałam w tej firmie, ale w "sektorze biurowym". Rozwój taki sobie plus koleżeństwo. Po prostu trzeba tam być twardym, bo inaczej nowego pracownika zjedzą.
1
Iwona 2017-04-06 10:10
@Katrin a co według Ciebie było największym plusem pracy w Aplex?
Anelka 2017-04-06 21:51
Największym plusem tej pracy jest odejście z niej do lepszej :)
3
Katrin 2017-04-10 13:09
Niestety plusów nie stwierdzono w tej firmie, może jedynie ten o którym napisała pani w komentarzu wcześniej.
1
Zostaw swoją opinię o Aplex - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aplex