brak logo

Aplex

Bydgoszcz

Opinie o Aplex

psajdak 2014-12-03 11:29
Ja pracowałem tam też dość długo by stwierdzić , że to firma krzak nie liczą się z niczym nikt nie pomożę w ich ocenie durni w... w 2dzień musisz wszystko co ci karzą umieć nawet takie rzeczy które są ponad twoje umiejętnośći więc żal niech biorą sobie staruchów po 70 z pewnośćią ich doświadczenie im pomoże wykonywać zje.. zadania. jednym słowem pizda nie aplex.szajs mobiing
4
2+1 2014-12-03 11:53
Takie firmy powinnni zamykać myślą , że gdy ktoś wypłaci 1200 zł za pełny miesiąc to idioci i mogą szukać frajerów i pomagierki do syfu . see you nara ;/ złom jest lepszy niż bydgoski aplex
1
czarna lafirynda 2014-12-08 16:03
nie przypominam sobie takiego pytania tępa strzało!!!!!!!!!!!!!
2
tuh 2015-02-21 18:59
Napisze ktoś, ale szczerze, jak tam jest obecnie? Agencja Beetsma poszukuje ludzi do pracy tam i chciałbym się dowiedzieć, jaka to jest praca i jaka tam jest atmosfera.
khhwdjhwdjhdb 2015-02-26 10:43
jeden wielki syf
1
tuh 2015-03-01 19:51
@khhwdjhwdjhdb - ale rozwinąłbyś swoje zdanie?
Młoda 2015-03-27 15:19
Witam pracowalam w Aplexie dosc długo szczerze nie polecam tej produkcji nie dojrze ze szef stosuje wobec ludzi mobing traktowali jak zwykłych smieci nnie jestem z tej pracy zadowolona karzdy w tej pracy ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią sobie co chcą syf brud popsute maszyny jest to najgorsza produkcja a Agencja pracy Beetsma to wielkie jedno guwno nie dojrze nie robiom przelewu w wyznaczonych dniach to jeszcze okradaja nie polecam Aplexu
1
nika 2015-04-21 11:38
Witam. Ja słyszałam od znajomych którzy pracują w Aplexie że tam jest super. Dobre wypłaty na czas i warunki pracy mają wypas. I niedługo sama tam idę.
A te wszystkie złe komentarze to nie wiem skąd wam się wzięły jeśli tam wam źle to idźcie zobaczyć sobie do Velvet-Bis tam jest dopiero wyzysk ludzi.
Liderka Justyna 2015-05-04 00:58
Goraco nie polecam! Na poczatku moze sie wydawac ze robota nawet fajna. Stoisz se przy maszynie, plastiki leca, Ty je pakujesz i wszyscy sa happy. Az tu nagle na hale wchodzi prezes i zaczyna do wszystkiego i wszystkich sie dopier....Nagle wszystko jest zle i wszyscy wszystko zle robia. To stol stoi o 5 cm nie w ta strone to plastiki zle trzymasz w lapach. Wszystko ale to wszystko nawet jak jest dobrze to jest zle.
A no i musi chyba duzo na kosciul dawac bo ciagle gada 'czy cie bog opuscil?'. U niego to hyba nigdy nie byl bo by tak wszystkich w h..a nie robil. Obiecuje dodatki a pozniej udaje ze to nie on zabral tylko kierownicy. Ci to juz w ogole jakas lipa. Oni jedno ustalaja a prezes drugie. Zwala niezla z tego wychodzi. Wez tu czlowieku badz madry.
I kogo tu sluchac? Nadgodziny to placom w premi i nigdy nie wiesz ile ci dal brygadzista ile to nadgodziny za stawke mniejsza niz zwykla stawka.
Dobrze to majom tylko mechanicy. Drom ryje na ludzi a sami nic nie robia bo nic nie umia. A prezes to ich jeszcze prosi o to by cos zrobili. Najlepszy to jest Robert ten to ciagle gada ze ma juz dosc tego syfu a jak widzi prezesa to mu mala w d..e nie wlezie. Pozdro dla miecia. Miecio niedlugo sroda dzien l..a
4
waldek 2015-05-09 21:30
Nie cierpię chamstwa. Ale tego nawet ja nie ogarniam. Ps. Osobisicie sprawdze kto to napissł?
1
waldek 2015-05-09 22:04
Numer ip z któtego został wysłany ten poje...y mail będe znał w poniedziałek
1
Oskarek 2015-05-12 21:52
Takie firmy powinnni zamykać Nie Polecam nikomuu Wyzysk to za male określenie !!Nigdy w życiu nie pracowałem w gorszej firmie. Nie polecam, płaca całkowicie nieadekwatna do wykonanej pracy!
2
niunia 2015-05-12 22:28
APLEX jest super firma i tyle;-) Pozdro dla chodaczki Jastiny;-)
1
pati 2015-05-12 22:36
Najwiecej zamieszania w tej formie robi Ruda Beata to jest zmora ,pupilka Slawka Uwaza sie za kierowniczke tylko by siedziala i wykonywala najlrzejsze prace i innych gnebila ;-)
pati 2015-05-12 22:37
Najwiecej zamieszania w tej formie robi Ruda Beata to jest zmora ,pupilka Slawka Uwaza sie za kierowniczke tylko by siedziala i wykonywala najlrzejsze prace i innych gnebila ;-)
Ruda :-) 2015-05-14 21:45
Aplex to bardzo fajna i przyjazna firma. Osoba, która pisze te bzdety chyba nigdy nie pracowała w innych firmach. W żadnej innej firmie, która zatrudnia ok 100 osób i w której pracowałam Prezes nie znał imion większości pracowników - Prezes Krzysiu zna. W żadnej innej firmie Prezes nie wita się podając rękę pracownikowi - Prezes Krzysztof podaje. W żadnej innej firmie Prezes nie angażuje się osobiście w porządek na hali -Krzysiek się angażuje. A do tego zarąbiście się ubiera i fajnie pachnie. W związku z powyższym naprawdę zanim napiszecie jakieś bzdury na tym forum zastanówcie się czy w innej fabryce było lub będzie lepiej.(usunięte przez administratora)
KS 2015-05-21 23:40
Pracowalam w,, APLEX " i musze przyznac ,ze pracuje sie dobrze w kazdym zakladzie jest cos nie ma nigdy rewelacji ;;-);-)-)Polacy umieja tylko narzekac;-) Pozdrawiam brygade C i rowniez pozdrawiam chodaczke Jastine;-)
prostainformacja 2015-09-08 21:28
Witam, jakie opinie ( praca biurowa) jak atmosfera w zespole ?
prosty 2015-09-14 09:29
Na produkcji pracowncy ciężko pracują, w pracy biurowej też lekko nie jest - mobbing, stres i atmosfera jest bardzo zła.
3
Atrakcyjna 2015-09-21 23:31
Mmm . . . ale dzisiaj fajne ciacho przyszło do pracy. Fajny ten nowy Kieras. Może w końcu zrobi porządek z niektórymi laskami, którym wydaje się, że rządzą Rzeplexem. Powodzenia cuķierasie.
Niesmiala 2015-11-29 17:00
Super praca pracuje juz tam troche szkoda ze caly czas mam umowe zlecenie ale mysle ze niedlugo dostane umowe o prace pozdrawiam brygade D to jest super brygada ps.Niesmiala
BALTAZAR 2015-12-20 22:45
JAKBY PRZYPADKIEM TRAFIŁEM NA TĄ STRONĘ HMMM.. PRACOWALEM W TEJ FIRMIE DOŚĆ DŁUGO JESZCZE ZA CZASÓW JAK BYŁ JESZCZE P. ADAM PRODUKCJA MIEŚCIŁA SIĘ NA STAREJ HALI KLEPALIŚMY PODŁOKIETNIKI KOSZE I PIECIONOGI ATMOSFERA NAPRAWDE ZAJEBISTA NIEPAMIETAM BO NIE BYLO !! ŻADNYCH CIŚNIEŃ POMIEDZY SZEFOSTWEM A PRACOWNIKAMI PRODUKCJI ZAWSZE MOŻNA BYŁO LICZYĆ NA P. KRZYSZTOFA WYPŁATY ZAWSZE NA CZAS LUDZIE NA PRODUKCJI TEZ OK TAKŻE NIEMOGE POWIEDZIEĆ ZŁEGO SŁOWA BYŁEM ZADOWOLONY BARDZO SAM ODSZEDLEM Z FIRMY ALE TO JUŻ INNA CHISTORIA
osoba 2016-02-06 15:23
Dziewczyny które chcą przyjść na produkcje muszą uważać na niby ustawiacza, Sebastiana, jest on mega pojebany, podrywa dziewczyny a jak któraś da mu kosza wyzywa i jest prześladowana psychicznie !
7
obserwator 2016-02-21 13:41
MOZE GDYBY DZIEWCZYNY NA PRODUKCJI NIE WYSYLALY SYGNALOW ZE SA ZAINTERESOWANE DO TYCH NAPALONYCH NIBY USTAWIACZY TO BY ICH NIE PODRYWALI;)
5
Miła 2016-03-06 22:13
pracuje tam jakiś czas szczerze nie zauważyłam jakiegoś wielkiego podrywania ze strony ustawiaczy wiadomo zaczepki jak to w pracy, nie wiem co ty sobie dziewczyno wyobrażałaś ze ktoś na ciebie poleci spojrzy trzeba mieć coś w głowie a nie tylko między nogami to nie psy i nie biorą wszystkiego co na drzewo nie ucieka. a to ze jeden dał ci kosza to nie powód żeby go oczerniać !!!!! mało wiesz o świecie dziewczynko !!!!! Więc sobie daruj takie pisanie!!!!!!!
2
norbi 2016-04-23 16:44
Siema
Ile można jako operator? są premie? jakiś socjal? ile zmian? i jak w weekendy?
norbi 2016-04-23 16:48
ile mozna zarobic mialo byc
zainteresowany 2016-05-20 08:07
Może mi ktos realnie powiedziec ile mozna zarobic w tej firmie? Jaki jest system premiowania pracoewnika? Czy czy praca odbywa sie też w godzinach nadliczbowych
Noteviddia 2016-10-05 12:52
Witam ;) od ponad roku pracuję w firmie Aplex i szczerze mówiąc nie mogę narzekać. Wypłaty są minimalnie niższe niż w innych tego typu firmach, ale też nie tragiczne - można przywyknąć. Pomysły "góry" są czasami męczące, ale to dlatego, że silnie wierzą w nasze możliwości i dlatego często je przeceniają. Jesteśmy tylko ludźmi i skoro i tak staramy się jak możemy to po co to psuć? :) plusem ogromnym byłoby dokładniejsze przyglądanie się pracy szczególnie tych nowszych osób. Niektórzy też mają większe względy. Co za tym idzie - więcej pracy dla tych i tak już zapracowanych. A wynagrodzenie to samo. Problem stwarzają też niektórzy ustawiacze o czym wciąż się trąbi. Jak grochem o ścianę... a odzywki do zwykłego pracownika są poniżej krytyki. Najlepiej stosować technikę - coś się psuje? Niech się dzieje co chce dopóki sami nie zauważą ;) bo strach co do niektórych podejść. Poza tym jeszcze w żadnym zakładzie nie widziałam tak zgranych brygad, ludzie raczej nie kłócą się i nie sprawiają sobie problemów nawzajem. Aż chce się wracać do pracy :) od pewnego czasu są wprowadzane zmiany, które korzystnie wpływają na jakość pracy i samopoczucie pracowników:) oby tak dalej. Aplex jest czwartą firmą, w której mam okazję pracować i z tych czterech - najlepszą. Wszystko jest w miarę jasne, każdy ma czas na wdrożenie się. Można liczyć na pomoc innych - zarówno ci z dłuższym stażem jak i " świeżaki ". Trzeba tylko chcieć i włożyć trochę wysiłku w pracę - opłaca się.
3
zainteresowanytomo 2016-10-20 14:46
Witam, chciałbym zapytać tutaj was na forum czy warto składać papiery na referenta ds produkcji. obecnie pracuje ale myślałem aby zmienić robotę, tylko martwi mnie jedna rzecz - w ciągu kilku miesięcy wasza firma poszukuje już 3 albo 4 raz na to stanowisko. stąd moje zapytanie - czy praca tam jest taka trudna czy po prostu pracodawca wymienia co chwilę pracownika? z góry dzięki za odpowiedz. pozdrawiam!
Były pracownik 2016-10-21 16:03
Jak chcesz robić za 3 osoby i jeszcze słuchać narzekań szefa to śmiało.
Niestety ale płaca do do warunków jest słabiutka.
Na rozwój nie ma co liczyć i polecam ci weź idź gdzie indziej.
3
zainteresowanytomo 2016-10-23 21:35
to faktycznie słabo pracować za kilku i dostawać za to po głowie. dzięki za info. pozdrawiam
1
hohoho 2016-11-17 23:38
Bzdura P.... Wystarczy żebyś się wziął do roboty a nie pitolił. Nie nadawałeś się do tej pracy.
Tutaj potrzeba osób szybkich, pracowitych i chcących pracować, a nie szukających ciągle dziury w całym. Człowiek 3 tygodnie pracował i się zmęczył :)
Nie patrzcie na komentarze tylko sami sobie sprawdźcie. Nigdy nie będzie 100% zadowolonych.
Nikola 2016-11-26 13:08
Ale faktycznie coś w tej firmie musi być , że co chwila pracownika wymieniają, bo na stronie PUP Bydgoszcz albo olx.pl co jakiś czas pojawiają się oferty na referenta ds produkcji - teraz też się pojawiła oferta znów. nawet bym kandydaturę złożyła ale widząc zakres obowiązków to wole nie ryzykować.
pozdrawiam
5
Mich 2017-01-03 09:18
Na rozmowie pytają o fakt posiadania dzieci... ;/
1
Nikita 2017-01-19 06:06
Lubię placki
1
Alicja 2017-01-19 12:27
Mała Szkoda czasu jeśli chcesz się rozwijać i szukasz firmy bez mobbingu. A tak w ogóle pytają o to czy się ma dzieci na rozmowie.
Anelka 2017-01-19 19:13
Tak. Mile widziane jest ich nie posiadanie. Osoby z dziecmi dlatego nie sa zatrudniane bo potrzebuja wolnego. Mobing jak najbardziej. Nie polecalabym lepiej isc gdzie indziej. Zero rozwoji, zacofanie i chamstwo. Ot co. Bylam, zmienilam ta prace bi do kobiet nie ma sie tam szacunku
6
Patka 2017-02-28 16:27
Jutro mam iść do firmy a płeć na rozmowę. Warto?
Anelka 2017-03-04 00:17
Proszę cie szkoda czasu. Szukaj porządnej pracy a nie tego partactwa bez wizji i pomysłu na jutro. Chcesz być robolem za kilku za marne pieniądze i premie zabierane z byle powodu to śmiało
3
Katrin 2017-04-01 10:06
Kiedyś pracowałam w tej firmie, ale w "sektorze biurowym". Rozwój taki sobie plus koleżeństwo. Po prostu trzeba tam być twardym, bo inaczej nowego pracownika zjedzą.
1
Iwona 2017-04-06 10:10
@Katrin a co według Ciebie było największym plusem pracy w Aplex?
Anelka 2017-04-06 21:51
Największym plusem tej pracy jest odejście z niej do lepszej :)
7
Katrin 2017-04-10 13:09
Niestety plusów nie stwierdzono w tej firmie, może jedynie ten o którym napisała pani w komentarzu wcześniej.
3
Iwona 2017-05-22 16:04
@Katrin mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca w biurze w Aplex? Taka informacja może być cenna dla osób, które szukają informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy.
iri 2017-08-11 11:08
a jak z nasypowymi?może mi ktoś coś napisać?
Iwona 2017-08-11 11:19
@Katrin dla każdego z nas to co oferuje firma może oznaczać coś innego. Ważne tylko, żeby dać tutaj innym znać, co dostaje się na początku, jaką umowę, godziny pracy, ilość nadgodzin, itp. Wtedy każdy będzie mógł mieć do tego swój własny stosunek i ocenić Aplex w swój własny sposób.
pani X 2017-10-01 11:40
Pracowałam tam 2 tygodnie. Od razu dają na maszynę (produkcja), nie ma nikogo kto by wdrożył nowego pracownika. Ludzie nie zbyt pomocni, mężczyźni strasznie chamscy i wulgarni. Atmosfera nie zbyt miła, od razu straszą, że zwolnią "bo nie ma wyrobionej ilości jakiej sobie życzą", a przecież nowy pracownik dopiero się uczy. Nie polecam, tym bardziej za najniższą krajową.
2
Iwona 2017-10-01 13:30
@pani X czyli nikt nie pokazał Ci, jak daną maszynę się obsługuje? To faktycznie nie wygląda zbyt profesjonalnie - szczególnie, jeśli są one skomplikowane. A dlaczego pracowałaś tylko dwa tygodnie? Czasami pierwsze wrażenie jest zupełnie inne, niż odbiór pracodawcy po wdrożeniu się już w nowej pracy.
anonim 2017-10-03 03:30
Pracuje tam od niedawna i szczerze mowiąc nie polecam. Mówiąc delikatnie to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach
Zostaw swoją opinię o Aplex - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aplex