brak logo

PHU RYBIŃSKI, Roman Rybiński

Góra

Opinie o PHU RYBIŃSKI, Roman Rybiński

liebher 924 2015-11-24 11:11:50
FIRMA PHU RYBINSKI według mnie jest dobra firma najwazniejsze cechy to uczciwie wyplacone wszystkie pieniazki jak należy nie mialem zadnych problemów co do szefa na poczatku super gosc pózniej troche sie zaogniło ale tak bywa chce zeby wiedzial ze w/w wpis to nie moja zasługa jak sugeroawal, tu pisze swoją opinie tak jak doswiadczylem pracujac w firmie nie sugerujac sie zadnym w/w wpisem.Wedlug mnie to dobra firma RYBINSKICH. M.G. ALEKS KUJ.
1
Leo Przemyśl 2016-01-06 11:09:52
Bardzo dobry kontakt, współpraca , szef, pracownik , P.Roman i P.Iwona Ludzie na wysokim poziomie, dobrze zarządzający firmą, dbający o pracownika, wypłata na czas.Polecam. Driver Leszek.
3
dyzio 2016-05-08 19:21:22
Jestem jednym z tych pracowników którzy z tej firmy odchodzili na emeryturę.
Nigdy nie było problemów z kasą jak trzeba było to szef przywiózł do domu .
Zawsze był za pracownikiem był przypadek że pracownik uległ wypadkowi to pomimo że ponad rok chorował to pomagał mu co miesiąc.
Więc nie pisz że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko napisz czym sobie zasłużyłeś ..myślę że efekt Twojej pracy stoi na placu i trzeba włożyć kilka tysięcy .
Wiem z opowieści co się działo na ostatniej budowie i ciesz się że nie wezwał Policji bo wtedy byś płakał. Obojętnie który z was pisze.
Nie podpisuj się jako operator bo koło niego nawet nie stałeś.
Pseudo operatora i alkoholika to on nigdy nie tolerował . Z tej firmy to na eme odeszło nas już kilku i wcale nie jest tak jak piszesz .
Bo w takim razie jak nazwać Ciebie?
liebher 924 2016-05-14 14:38:03
Przpadkiem weszłem na portal a tu nie miło dajcie tym ludziom zyc a nie wypisujecie cos co nie ma miejsca i co wasz zmijowy jezyk przniesie nie wiem jak teraz ale wczesniej ni bylo powodow do nazekan dawal dobra stawke kasa na czas w razie poslizgów iformowal o tym nikomu tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie lize oceniam firme dobrze i uczciwie wedłóg mojego uznania pdejzewam ze jak Rybinski bedzie miał robote to niektore swinie co co szargaja jego opinia wezma ogon pod [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jak psy wroca pracowac bo firma wcale nie zla tylko ludzie nie wiedza czego chca.WEDLUG MNIE B.DOBRA FIRMA RYBINSKICH MICHAL GRABOWSKI ALEKSANDROW KUJ
2
abc 2016-05-18 11:03:01
z tego co mi wiadomo to na maszyny budowlane wogole na razie nie ma roboty jesli jest inacze niech ktos mni poprawi.
luk 2016-05-25 12:26:35
rybinski chyba cienko przedzie firme wysprzedaje powoli koparki zbiorniki nawet dzieci rowery jak tytanic schodzi na dno nigdzie roboty nie moze nagrac jeszcze jak exalo mialo cos to go brali a teraz nie stety lipa zaraz many wystawi reszte koparek i na razie robilem tam i nie polecam
1
kier 2016-05-31 15:00:03
jak ktos ma do michała nr tel albo kontakt to niech go poinformuje ze do exalo potrzeba na koparke i ma drzwi otwarte cv na mail exalo albo do popiela nich dzwoni pozdro
dyzio 2016-06-18 21:17:10
Boli Cie to?
Pracuje ale tylko z starymi pracownikami bo przyjęć nie robi a Ty idź do lasu na jagody skoro nie masz pracy i ciągle się nim interesujesz.
On sobie poradzi z bez Ciebie.
2
czytelnik 2016-06-23 16:41:14
Luk Ty chyba niedowartościowany jesteś ! Nóż się w kieszeni otwiera jak się czyta Twoje ortograficzne wypociny ! Kozaczysz w sieci, a frajerem jesteś bo w twarz nie potrafisz przyjść i tego powiedzieć ! Kopiesz dołek pod sobą, a pamiętaj, że stalking jest karalny ! Baw się Tchórzu dalej, bo Twój czas się kończy.
czytelnik 2016-06-24 14:05:09
Bardzo chętnie :) Podaj czas i miejsce, myślę, że wszyscy są ciekawi takiego kim jesteś chojraku !
zzzzzzzzzzz spioch 2016-06-27 12:48:10
piszczie lepiej czy warto pracowac w tej firmie a nie własne brudy pierzecie nie którzy chwala sobie jak pierwsze wpisy a drudzy jada jak najeci oco tu CHODZI??????????????????????????????????
1
Wandzio 2016-07-04 15:46:06
Wiesz co, poszę Ciebie, powiem Ci tak - no warto pracować, wszędzie warto pracować jesli się ma potrzeby i chce się zarobić jakieś pieniądze, nie ma lepszej opcji niż właśnie praca, także tutaj, więc tak
1
man 2016-11-13 09:49:36
czemu wszystkie złe ale prawdziwe opinie o tym zlodzieju sa usowane dlaczego korupcja czy co to zlodziej.
1
Zostaw swoją opinię o PHU RYBIŃSKI, Roman Rybiński - Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU RYBIŃSKI, Roman Rybiński