Opinie o By The Way Radosław Korcz w Olsztyn

Poniżej zobaczysz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy By The Way Radosław Korcz. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w By The Way Radosław Korcz o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Transport i spedycja drogowa - transport mieszany

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o By The Way Radosław Korcz w Olsztyn

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis

Czy By The Way Radosław Korcz ma ściśle ustalone godziny pracy?

яяяя Nowy wpis

Убедительно не советую работать у Радослава!!!Человек меняет договор каждый день .сам придумывает РТО. не держит обещаний.

Pytanie Nowy wpis

Jaka umowa obowiązuje w By The Way Radosław Korcz podczas okresu próbnego?

Robert Nowy wpis

Pracuje 2 lata.gosc zasuwa najwiecej z kiero I placi jak w zegarku.system do dogadania.mi pasuje.

Firma By The Way Radosław Korcz prowadziła rekrutację na stanowisko Kierowca międzynarodowy c+E. Podziel się swoimi wrażeniami. Daj znać, ile czasu trwała rozmowa kwalifikacyjna oraz z ilu etapów się składała. Co Cię pozytywnie, a co negatywnie zaskoczyło?
logo firmy Tokarz
Itzu Jobs Polska sp zoo
(36 opinii)
logo firmy Magazynier - Logistyk
Olsztyn
IRIS Telecommunication Poland Sp. z o.o.
(217 opinii)
logo firmy Kontroler Jakości
JWW INVEST S.A.
(210 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
xyz

@Były kierowca czyli generalnie to co jest umówione na rozmowie nie jest dotrzymywane potem w umowie?

Były kierowca
@xyz

Właściciel mówi jedno później na umowie wpisuje drugie. Pan Radosław jest arogancki nie potrafi normalnie rozmawiać i ma gdzieś innego człowieka. Jak upominasz się o swoje to nie odbiera telefonu. Zdecydowanie odradzam każdemu kierowcy współpracę z nim.

Były kierowca

Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie! Właściciel to zwykły (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) który nie wywiązuje się z umów odnośnie zarobków! Obiecuje 80 euro za dzień pracy po czym na umowie wpisuje 49 euro. Umowa jest wysyłana pocztą bo zasłania się głupimi wymówkami że na początku jej nie może nam dać! Ja uwierzyłem i mam nauczkę że takim ludziom jak Pan Radosław się nie wierzy na słowo!

Maurycy

Firma działa bez zakłóceń i przerw? Dlaczego nikt tu nie zagląda? Potrzebujecie kogoś do pracy?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o By The Way Radosław Korcz - Olsztyn

• Jak się pracuje w By The Way Radosław Korcz?

Zobacz opinie na temat firmy By The Way Radosław Korcz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

By The Way Radosław Korcz
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Kmicica 18
    11-041 Olsztyn
  • NIP: 7392963115 REGON: 280519370
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)