logo Transpost S.A.

Transpost S.A.

Poznań

Opinie o Transpost S.A.

dex 2009-08-14 20:50
Frima na miaręXXI wieku. Praca w miłej atmosferze i za godziwe wynagrodzenie. Życzliwe kierownictwo dbające o podległych pracowników. Potrafią docenić solidnych pracowników.
3
joo 2009-09-28 14:14
W tej firmie nie liczą sie osiagniecia i praca ludzi tylko kto kogo lubi a kogo nie.
qak 2009-09-28 17:38
Dokładnie ktoś jest lubiany przez kierownictwo zostaje kogoś nie lubią wylatuje nie doceniając osiągnięć
ricky 2009-11-25 11:45
dokładnie jak Pan wyżej
kolo 2010-05-08 11:09
ile tam sie za rabia ??? na godzine macie ??
5
anonim 2011-01-17 17:56
to jeszcze teraz powiedz ile oszczędności po jednym kursie obstawiasz?:)
2
graż 2011-02-09 17:54
ogólnie atmosfera ok jest problem tylko w tym że jak ktoś mniej im się spodoba to wylot bez podania większej przyczyny
1
drajwer 2011-10-26 09:29
warunki na ciągnikach bardzo przyzwoite, a co najważniejsze - bez przeginania na tacho, a kasa zawsze terminowo na koncie. Samochody nowe, nie trzeba się bawić w mechanika. Warto spróbować, bo tak poukładanych pracodawców mało jest teraz na rynku, wiem coś o tym :/
Henek 2011-10-26 14:44
A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?
anonim 2011-10-27 09:30
Henek - 2011-10-26 14:44:33

A może wiesz kolego jak płacą we wrocławiu kierowcom kat.C i co to za praca?

Z tego co wiem to dystrybucja, codzienne powroty do domu. Najlepiej zadzwoń do nich i dopytaj.
kierowca bombowca 2012-10-31 09:47
Witam, firma szuka kierowców we Wrocławiu. Oferuje śmieszne pieniądze i zero socjalu. Siedziba jest w Poznaniu więc sam musisz sobie radzić nie ma serwisu itd. Praca tylko dla zdesperowanych.
1
nick 2013-02-26 15:06
no to chyba myslisz o innym transposcie bo w tym poznańskim pracuje juz prawwie 10 lat i to ze przepracowałem milion godzin,przejechalem milion km,zarwałem milion nocy nie zostało nigdy docenione ani nagrodzone.chyba ze masz na myśli stanowiska dyrektorskie.....
4
, 2013-09-29 21:47
MOZNA NA DZIAŁALNOŚCI TYLKO POTRAFIĄ PARE DNI SIE SPUŹNIAC Z PRZELEWAMI
2013-10-10 17:00

Jak ja lubie - takie opinie, raz na jakiś czas jakiś dyrektorek, albo kierowniczek z HR wchodzi na taką stronke i probuje napisać coś pozytywnego, afakt jest taki ,że u nas wkraju juz prawie nie ma normalnych firm. Wiekszość( usunięte przez administratora ) , bo panstwo im na to pozwala. Zeby cos zmienic ,trzeba zagłosować na kogokolwiek ,tylko nie ( usunięte przez administratora ). Bo niedługo to bedziemy sie pod posiłki na miescie zgłaszać z Opieki. Pozdro.
2
man 2014-06-22 20:07
Witam. Nie polecam tej firmy nie placa na czas
2
Lobo 2014-08-01 12:53
Witam, poszukuje Kierowców C+E, na Europę zachodnia i południową,zapraszam do kontaktu: aneta.kuczynska@lobohr.pl
adam 2014-08-13 13:47
nie wiem czy slyszeliscie ale poszla informacja, że firma sie ustabilizowala i maja placic regularnie tak jak kiedys
lech 2014-08-21 00:11
"informacja" (w niektórych kręgach zwana plotką tudzież propagandą) mogła jak najbardziej pójść, a rzeczywistość jest niestety inna..
3
gol 2014-08-25 12:15
(usunięte przez administratora)...nie ma z kim rozmawiać...dajcie sobie spokój z tą firmą
2
jeszcze pracujacy 2014-09-16 18:49
kasa dalej po 6tyg.narazie likwiduja polowe taboru.a reszte.........
1
KKKK 2014-10-09 14:40
Witam,i co dalej w temacie- że nie płacą też wiem
paulo 2014-12-30 08:54
atmosfera spoko i to mnie tu trzyma. dyspozytor nie drze się na ciebie, można się dogadać. jakby płacili diety szybciej byłoby idealnie, ale póki co czekam, bo ma się poprawić...
Były 2015-02-12 18:12
Jesteś chyba jednym z ostatnich naiwnych idealistów, wierzących w deklaracje, że w tej firmie "coś się poprawi"... Chyba mało znasz branżę transportową, w której - pewnie nie zauważyłeś - w 2008/2009 nastąpił potworny kryzys, pogłębiony postępującą zapaścią od 2014 roku, gdy Rosja i Unia wzajemnie potraktowały się embargiem i licznymi utrudnienia, a dodatkowo Niemcy zaczęli przeciwdziałać polskiej konkurencji. Na szczęście Ty tej świadomości nie masz, stąd nie cierpisz na problemy ze snem (pewnie wprost przeciwnie: śpisz dobrze), bo przecież w Transpoście Cię zapewnili, że "będzie się poprawiało" :))))))
4
długi 2015-03-21 12:38
pozdrawiam starą ekipe długi
bloom 2016-05-26 10:52
jak tertaz wygląda praca jako kierowca w ten firme? kieruneki, pieniądze, atmosfera?
M.S. Płock 2016-10-19 13:45
Pracowalem w tej firmie 3 lata.kierowca miedzynarodowy.musialem wyjechac z europy.bo tak dalej bym pracowal
Nie wiem co chcevie od tej girmy bardzo dobra atmosfera .mili ludzie
Jak wroce bede tam chcial dalej pracowac
MAREK PLOCK
Atol 2016-10-19 14:48
Marek a jak z wynagrodzeniem? Płaca podobnie jak w konkurencji? W ofercie niestety nie napisali ile wynosi wynagrodzenie cos około 8 tysięcy da sie zarobic?
Aneta 2017-03-13 15:48
@Atol udało Ci się dostać do pracy w Transpost S.A.? Chętnie usłyszymy coś na temat procesu rekrutacji, szczególnie że trwa teraz rekrutacja na kierowców do firmy.
1
Aneta 2017-04-11 14:59
@Ola rozumiem, że nastąpiło opóźnienie i nie otrzymałaś jeszcze wypłaty? Udało Ci się wyjaśnić z firmą tą sytuację?
Ola 2017-04-13 14:55
Aneta .
Niestety, pójdę do sądu.
Ludzie nie są w stanie dotrzymać słowa.
Zostaw swoją opinię o Transpost S.A. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transpost S.A.