brak logo

Z.B.B Zieliński

Tarnowo Podgórne

Opinie o Z.B.B Zieliński

itl 2011-04-26 18:43:41
Nieprofesjonalna i potencjalnie nieuczciwa firma, "niewypłacalna" polityka firmy, jeżeli nie chcesz pracować "za darmo" to nawet nie zaczynaj z nimi współpracy!!! MEGA NEGATYW!!!
pracownik 2011-06-29 16:18:24
firma masakra..obiecuja zlote gory a w rzeczywistosci samemu trzeba zabiegac sie o robote pytac sie co i jak gdzie jechac samemu dojezdzac i do tego najwazniejsze w ogole nie wyplacalna..codziennie mowi ze zaplaci a wisi po 2wyplaty..jak chcesz pracowac harytatywnie to zapraszam.mega negatyw
pracownik 2011-09-09 23:18:18
Taka prawda firma kompletnie nie daje wypłat lipa !
anonim 2011-09-12 10:10:47
Firma "DZIAD" bazująca na nieudolnych majstrach i starych pracownikach(opierdalaczach),którzy tylko naciągają godziny nic nie robiąc. Własciciel obiecuje złote góry a w rzeczywistości nie interesują go pracownicy ani ich rodziny.Jałmużna jaką ostatnimi czasy płaci jest karygodna,bo nie sposób z niej utrzymac siebie ani rodziny już nie wspominając o utrzymaniu siebie na kwaterze.Jest połowa września a pracownicy dostali jałmużnę za lipiec w wysokości 500 zł,Woła to o pomste do nieba. Psy rasowe traktuje sie lepiej nią ludzi w tej firmie. Jesli nie chcesz pracowaćza friko uciekaj z tej firmy jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja 2011-10-27 16:29:38
Przepracowałem w tej firmie wiele lat i bywały lata lepsze i gorsze szkoda że tak się skończyło. Szefie trzymaj się.
żona 2011-11-10 16:49:39
Widać Synu, że nie pracowałeś tutaj długo..rzadko trafia się taki Szef, jak on, powiem więcej myślę, że takiego żaden z tych ODWAŻNYCH co się tutaj wypowiadają nie miał i mieć nie będzie! Szkoda tylko,że próbujecie zepsuć opinię tak dobremu i uczciwemu człowiekowi... Tak naprawdę pracownicy byli dla Niego niestety najważniejsi i właśnie przez to stało się jak się stało...bo zamiast zwolnić połowę ludzi, gdy nie było pracy, to brał większe roboty,następne leasingi itd. Wszyscy dookoła mówili "wywal połowę albo i 3/4 ludzi, będzie łatwiej, a On na to "o czym Wy mówicie?! Ci ludzie mają rodziny, kredyty, jakbym mógł!" Dzisiaj Go za to przeklinam..tym bardziej jak czytam takie opinie! Na koniec powiem jedno-tak naprawdę kto Go zna to wie jaka jest prawda...Przykre jest to co piszecie, bo zawsze stał za Wami, jak nikt i w większej mierze przez troskę o Was i Wasze rodziny stracił wszystko na co pracował uczciwie przez całe życie. No ale cóż są ludzie i ludziska.. i nic na to nie poradzimy. Prawda się sama obroni co odczuwamy na każdym kroku! Dziękuję z całego serca za ostatni uczciwy, a przede wszystkim prawdziwy komentarz. Łatwo oszczerstwa pisać anonimowo, co? Brak podpisu świadczy o Was i o tym co piszecie Drodzy Panowie! Pozdrawiam i życzę, mimo wszystko, CHOCIAŻ takiego szefa w następnej pracy i zastanowienia się przez chwilę zanim się kogoś, kto na to nie zasłużył, nieuczciwie skrzywdzi, nawet słowami...Życzę wszystkiego dobrego.
wyścigowa gęś 2011-11-21 20:44:21
Pracowałem kiedyś w tej firmie i mimo,że nie rozstawaliśmy się w super przyjaźni,mam wielki szacunek dla właściciela.Oby każdy szef był taki!Nigdy potem już nie miałem tak porządnego szefa,i pewnie nie będę miał...A anonimowo to każdy jest odważny,mnie po nicku Ci co mają to rozpoznają.Nie obrażajcie człowieka,będziecie jeszcze za nim tęsknić!Trzymaj się szefie!!!!
GRUDZIĄDZ 2011-12-13 12:05:44
wyścigowa gęś - 2011-11-21 20:44:21

Pracowałem kiedyś w tej firmie i mimo,że nie rozstawaliśmy się w super przyjaźni,mam wielki szacunek dla właściciela.Oby każdy szef był taki!Nigdy potem już nie miałem tak porządnego szefa,i pewnie nie będę miał...A anonimowo to każdy jest odważny,mnie po nicku Ci co mają to rozpoznają.Nie obrażajcie człowieka,będziecie jeszcze za nim tęsknić!Trzymaj się szefie!!!!
Pracowałem w tej firmie przez ponad 4 lata i powiem wam że [usunięte przez moderatora] uratował nie jednemu życie.Zarobki były bardzo dobre i drugiej takiej firmy już nie będzie. Szef był na tyle uczciwy że dal ostatnią wypłatę.POZDRAWIAM
Maciejsas 2012-02-27 14:36:12
Pracowałem w tej firmie tylko przez krótką chwile. Szef to uczciwy człowiek dający zarobić pieniądze. Szkoda że stało się tak a nie inaczej. Ludzie mają problemy i należy być wyrozumiałym. Życzę szczęścia temu człowiekowi.
Walec 2012-03-21 13:57:13
Powiem tak, gdy wszystko zaczęło się sypać było już z dnia na dzień coraz gorzej. Ale wcześniej za czasów [usunięte przez moderatora] był gicior. Premie były i to nie małe. A szef cały czas był okej, aż do (w moim przypadku) rozwiązania umowy. Szkoda że firma padła bo jeszcze bym tam robił.
BX 2012-07-12 14:43:59
Ten Gość ([usunięte przez moderatora]) zna się na robocie jak mało kto. Szacun wielki i oby odbudował jak najszybciej tak niegdyś niesamowicie sprawnie działający mechanizm !!!

P.S. Gdyby nie ich robota guzik byście mieli, a nie niektóre znaczące dziś drogi ;)
grtas 2015-02-18 22:40:33
Ja właśnie złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu.... Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia?
azet 2015-02-19 21:24:21
Gdzie i kiedy zostałeś zaproszony na tą rozmowę?
azet 2016-04-17 23:47:33
Grtas chyba pomylił firmy, bo zbb nie ma na rynku od 5 lat. W związku z tym nie miał gdzie złożyć cv, a tym bardziej zostać poproszonym na rozmowę. Trochę logiki.
nbnm 2016-05-22 20:34:01
@azet pewnie pomylkił, ale dzikei że tutaj sprostowałeś ta informacje, niestety tego typu błedy zdarzają sie, whystarczy jedna literka i chodzi o zupełnie inna firme, wiec naprawde dobrze ze sprostowałeś
Zostaw swoją opinię o Z.B.B Zieliński - Tarnowo Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.B.B Zieliński