Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sulejman Wspaniały - 2015-11-20 20:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie każdy może być Sulejmanem :D
zdjecie uzytkownika
JohnBeen - 2015-11-30 20:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, na imprezach firmowych Lear Jarosław potrafi być ostro, szczególnie jak rozrywkę zapewnia rzeszowski gwiazdor :)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-12-01 19:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz ludziom aby dać dodatek większy świąteczny, niż te (300-340), to kolejny opłatek będzie w ADM-ie, stół szwedzki,alkohol do rana i na pokoje pewne osoby jako wierne żony i mężowie (powtórka Pieniny 2015r) oj będzie się działo...
mała śledź wszystko może cię teraz koleżanka z pokoju nie wyrzuci hmmmm...na bzykanko...
zdjecie uzytkownika
Drapieżnik - 2015-12-02 18:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę nowe ogłoszenia do Leara i co ja słyszę, że praca tam to niekończąca się impreza? hehe, to ja w to wchodzę, czy np. @JohnBeen czy @Sulejman Wspaniały zdradzi przedziały płacowe w Tychach?
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-12-18 03:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie tez o jakim oddziale jest mowa. Teraz Lear Corporation Poland II Sp. z o.o. Oddział Legnica poszukuje osób do pracy na stanowisku Program Managera i zastanawiam sie, czy nie spróbowac, poleci ktoś?
zdjecie uzytkownika
ADM - 2015-12-19 14:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe jak opłatek...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-20 19:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Maktos wzor podania o przeniesienie na leara? Dzieki.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-12-20 19:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie jak to z urlopami miedzy swietami i sylwestrem? Cos jest planowane?
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-12-20 19:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pisalem takie podanie to sprobuje zalaczyc je tu.
zdjecie uzytkownika
tadek startuj - 2015-12-20 20:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że warto startować na program managera. Próbuj!
zdjecie uzytkownika
hahahahaha - 2015-12-26 22:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grunt ze jak twoja stara była we Włoszech to ty puszczałeś sie tą ze skołoszowa ... a teraz udajesz
zdjecie uzytkownika
forum forum - 2015-12-26 22:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Learowska patologio zajmij sie w koncu swoim zyciem , a nie ciagle tylko ploty i ploty , ludzi piszacy i obrazajacy miejcie swiadomosc tego ze mozna dosjsc do tego kto co pisze , a wszytke obrazilwe teksty beda zamienione na kase ktora bedziecie musieli oddac tym ludzia za fakt iż ich obrazacie , wspolczuje Wam tepe dzidy faktu ze wasze zycie jest tak bardzo nudne i musicie zasiegac zycia innych a przy okazji niszczyc im je swoimi tekstami tutaj . NIECH moc bedzie z Wami !!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-27 16:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co mi wiadomo firma Lear Corporation jest bardzo porządna i w dobry sposób traktuje swoich pracowników. Dlatego myślę nad zatrudnieniem u nich, bo aktualnie szukają sporo osób do siebie.
zdjecie uzytkownika
oloolo - 2015-12-29 13:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten Lear to zal.. najlepsze są audytorki
zdjecie uzytkownika
no nie ma - 2015-12-29 22:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem skąd się biorą te negatywne opinie. Można mieć przyjemną i dobrze płatną pracę u nich jako operator produkcji w Tychach, a do tego umowa o pracę i socjal. Nie ma do czego się przyczepić.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-12-30 20:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obrazanie ludzi jest karalne , jest na to paragraf .. i mam nadzieje ze ktos w koncu z tych obrazanych osob zrobi z tym porzadek i zglosi to na policje a wtedy bedzie placz i lament .
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-12-30 23:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oooo - 2015-12-30 20:05:17]:
placz to cie zrobil a potem byl tylko lament
zdjecie uzytkownika
Kamilek - 2016-01-01 14:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć :) Szukam pracy, tak z nowym rokiem, i znalazłem ciekawą ofertę od Lear Corporation na stanowisko recepcjonisty. Wydaje mi się, że może to być ciekawe zajęcie i zarobki niemałe.
zdjecie uzytkownika
ONCHCEDOBRZE - 2016-01-05 09:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko pięknie ładnie tylko jeszcze jedna może duża zmiana:
szwaczka-2000zł
krojczy-2200zł
a reszta nie powinna nas obchodzić :D :) :P .............
zdjecie uzytkownika
2w3e4r - 2016-01-05 23:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie natknalem sie jakis czas temu na kilka ofert pacy ktore wstawila firma Lear Corporation Poland II Sp. z o.o. szukaja m.in. operatora produkcji
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-01-06 07:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co do Audytorek to połowa z nich nie ma zielonego pojecia o pracy interesuje je tylko facebook i ploteczki a jak trzeba sprawdzic jakis element to nie wiedzą nic przykładem jest Dominika Mazur nic nie robi całą zmiane tylko siedzi na plotkach mam nadzieje że zrobi ktos wreszcie porządek z tym
zdjecie uzytkownika
ona123 - 2016-01-07 09:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam 494 zm B szczegulnie nasza nowa brygadzistke Justyne P. gratulacje dla Justyny ze z rozmiaru XL przeszła na XXL . oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
strzelec - 2016-01-07 09:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Drodzy Państwo, ponoć firma poszukuje technologa, jakie zarobki proponuje?
zdjecie uzytkownika
Bogdzio - 2016-01-08 02:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, poszukują teraz w tychah kogoś na stanowisko Quality Manager, Commodity Buyer oraz operatora produkcji, naprawdę porządna firma z dobrą renomą więc i zarobki dobre :)
zdjecie uzytkownika
bistr - 2016-01-10 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bogdzio, jak rozumiem te zarobki to jedynie jakieś Twoje przypuszczenia, ja słyszałem co innego na ten temat, ale wiadomo kazdy ma inne wymagania finansowe. Może ktoś mógłby przedstawic jakieś widełki?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2016-01-12 20:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bistr, widełków co prawda nie znam, ale moge Cię zapewnić, że kasa jest dobra. Zobacz, że ogłoszenie po angielsku, masa wymagań typu ponad 7 lat doświadczenia, to nie wygląda to na kiepska kasę.
zdjecie uzytkownika
strzelec - 2016-01-20 10:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy macie może jakiś kontakt do firmy typu telefon lub email do rekrutacji? Ten nr na stronie nie odpowiada.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2016-01-20 10:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@strzelec warto próbowac do skutku, branża automotive w Polsce jest w ogromnym rozkwicie więc takie zatrudnienie może się wiązać z dużymi wynagrodzeniami
zdjecie uzytkownika
strzelec - 2016-01-20 10:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może jakiś inny nr telefonu może na bramę, a potem łączą?
zdjecie uzytkownika
jojojo - 2016-01-20 20:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ONCHCEDOBRZE - 2016-01-05 09:17:45]:
2000 szwaczka? 2200 krojczy? kogoś poniosło z tymi kwotami... albo ma 5 kategorie i niezłe plecy... norma to 1500 (z małym plusem) z premią (o ile ci przyznają)
zdjecie uzytkownika
Pokajoke - 2016-01-21 08:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbliżają się podwyżki wynagrodzen mam nadzieję że w tym roku stawki pracowników suru zostaną ujawnione bo w tamy roku próżno było ich szukać.
zdjecie uzytkownika
dawny pracownik - 2016-01-21 14:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bogu dziekuje że juz tam nie pracuje pracowalem tam 4 lata wyzysk gnojenie czlowiek jest tam nikim 0 odkąd tam nie pacuje to wiem że żyje i nie mam nerwicy ktorej się tam nabawilem ludzie jest zawsze wyjscie ja znalazlem inna prace w ktorym sa fajni szefowie i nikt mnie nie gnebi i nie am takiego wyzysku tam czlowiek jest smieciem pozdro na tych biednych ludzi ktorzy muszą tam iśc codziennie szkoda ma ich
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-21 18:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie wpisu Pokajoke, dlaczego po ubiegłorocznych podwyżkach nie podano stawek działu SUR? Czy coś chciano ukryć dlaczego stawki wszystkich pracowników produkcyjnych i pośrednioprodukcyjnych zostały ujawnione a SURU - nie ?
Wszyscy chcą wiedzieć jakie stawki tych panów obowiązują. Jeśli w tym roku bedzie podobnie warto tą sprawe poruszyć. Chyba dużo osób się pod tym podpisze.
zdjecie uzytkownika
donek - 2016-01-21 23:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może lepiej żebyś nie wiedział :-)
zdjecie uzytkownika
strzelec - 2016-01-22 09:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Bardzo proszę o numer telefonu pod który da się dodzwonić w Lear Jarosław.
Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
kaa - 2016-01-22 12:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Pokajoke te podwyżki to coś bardzo pewnego? Niby już słyszałem od znajomego, że mają się pojawić w Lear od początku roku. Fajnie by było też gdybyście powiedzieli jak duże mogą one być. Szukają sporo ludzi do siebie teraz i ja myślę nad stanowiskiem technika utrzymania ruchu w Tychach. Podobno można wyciągnąć nawet ze 3 tys.
zdjecie uzytkownika
sroka123 - 2016-01-24 14:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,przyjeli mnie do firmy,niech ktos napisze jakie są zarobki na stanowisku operator produkcji,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
opak - 2016-01-24 14:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sroka123 to nie powiedzieli ci nic na temat zarobków na rozmowie kwalifikacyjnej albo chociaż podczas podpisywania umowy? Myślę, że coś około 2700 to powinno być. Ja się zastanawiam nad technikiem utrzymania ruchu. Wymagają wykształcenia średniego technicznego oraz praktycznej wiedzy z zakresu automatyki, elektryki, mechaniki. Ważne jest też doświadczenie w utrzymaniu ruchu.
zdjecie uzytkownika
kota - 2016-01-26 18:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby jest tak, że masz 2700 zł do zaorbienia ale to co masz na podstawie liczy się bardziej czyli te 2000 zł raptem, ale jako technolog mozesz liczyć na 4 razy takie zarobki.
zdjecie uzytkownika
ulala - 2016-01-27 08:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie są zarobki w lirze ? gdzie to sie zalatwia zeby sie dostac ? prosze o rade. A zmiany jakie ? i placa oczywiscie
zdjecie uzytkownika
kint - 2016-01-28 21:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ulala to wszystko zależy od tego jakiego stanowiska szukasz. Ja np. będę próbował dostawać się jako cost engineer, dają normalnie umowy o pracę więc to jest spory plus.
zdjecie uzytkownika
Mieciu zmiana C - 2016-01-30 12:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i stało sie to na co czekaliscie Mastrowa Kamila odchodzi a w jej miejsce przychodzi EWA BRAUN z Produkcji Migasowa która jak wszyscy wiedzą ma nie równo pod kopułą i radze wszystkim na zmianie C uciekac gdzie sie da bo bedzie jeszcze gorzej a za Kamilli było lepiej
zdjecie uzytkownika
.. - 2016-01-31 00:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt na to nie czekal kamila spoko babka
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2016-01-31 11:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do osób które wypowiadały się przede mną :) Może zmiany o których mówicie, będą dla firmy korzystne? Zazwyczaj nowe kierownictwo wprowadza świeżość :)
zdjecie uzytkownika
Jeremiasz - 2016-01-31 12:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2016-01-31 00:43:28]:
No właśnie. Zaskakująca wymiana.
zdjecie uzytkownika
adadadasfsg - 2016-02-02 11:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chory zaklad.... nowa osoba juz jest rzucana na najgorsze szycie jak sie ma wtyki to ma sie tam dobrze... niektore baby to takie wredne p.... Pozdrawiam Magde w krotkich włosach szyla na BMW grubsza plotkara.. wyzywala sie na nowych a sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robila wielece wszystko wiedzaca 10 lat robi i co z tegoo widac ze na wiecej ja nie stac tepa wiesniara! zamiast sie wspierac to kłody rzucala ale kiedys to sie na niej zemsci!
zdjecie uzytkownika
Drapieżnik - 2016-02-02 11:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę zaskakująca @Jeremiasz,, ale to przecież nic złego, bo tak jak mówi trochę wyżej @Cezary to czasami przynosi to przecież zmiany na lepsze, więc no co powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Kolorowy misiu - 2016-02-04 15:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A propo stawek suru.dowiedziałam się z pewnego źródła że średnia stawka suru to 3 tysiące i 600 zł stałej premi.
zdjecie uzytkownika
Jonasz - 2016-02-04 15:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cezary - 2016-01-31 11:43:07]:
czekaliscie i płakaliscie jaka ta kamilla jest nie dobra ale teraz to bedzie płacz i zgrzytanie zebów zobaczycie co potrafi pani BIG CYC Migas sam bedziesz wiał i to w pod skokach
zdjecie uzytkownika
Drapieżnik - 2016-02-04 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba godne pozazdroszczenia @Kolorowy misiu bo to jest niezły pieniądz, teraz trzeba doawansować do tego stanowiska chyba i powinno być dość dobrze

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert