brak logo

Lear Corporation Poland II

Jarosław

Opinie o Lear Corporation Poland II

Tomek 2016-12-30 18:52:37
Jak wierzyć to tylko w Boga, pracować musze i pracuje dla siebie. Pracuje w firmie wiec dostosowuje sie do zasad tam panujących. Nie chce pracowac w tej firmie to ide do innej. Kazdy czlowiek ma wolny wybor. Nikt za kare nikogo tam nie trzyma. Po co te złości, mszczenia i obrazanie innych. Korporacji nie zmienimy.
9
Pracownik1 2017-01-01 15:16:23
Gdzie Lear historia Jarlanu siega , przez zaklad z rekami w kieszeni wedruje pan Dyrektor komunistyczny włuczega . Pan Dyrektor i jego kadra i nasze zawodowe związki mysla razem jakby tu zniszczyć Demokracji związki. Gdy ta watacha zabrała nam Dzień Niepodleglosci , a teraz pozbawiaja nas urlopu na żadanie - no bo jak mozemy powiadomic majstrową , że jutro coś sie stanie . Niepokojace zjawisko od lat w Lear wyatepuje bo pańska kadra przepisy psuje , z Lear kadra niech sie poprawi bo pan Prokurator z nagraniami i zdjeciami sie zjawi i w końcu prawdziwa Demokracje zaprowadzi .
8
Szarlej 2017-01-03 13:11:33
Czy może ktoś zna Lilianke?
Odbiło mi na jej punkcie.
Czy ma faceta czy jest kobietą wolną?
Nie wiem dokładnie gdzie pracuje, jedynie tyle że w waszej firmie.
Jest dojrzałą, piękną kobietą, ciemne sliwkowe włosy, ok 35 lat, albo ciutek starsza ale uroda nastolatki.
Marzę o niej
5
Fair 2017-01-03 23:43:13
Jaka zmiana
Szarlej 2017-01-04 09:53:39
Jeśli u was są zmiany tygodniowe to druga
2
Pracownik Krojownii 2017-01-04 10:38:01
Chodz słuchy że maja mieszac audytorów na Krojowni czy wie ktos coas na ten temat ?
1
Kj 2017-01-04 10:49:20
jesli to prawda to jestem za zmiana nie którzy audytorzy są za długo na jednej zmianie niech ida na inne zmiany zaprezentowac swoje umiejetnosci
2
Szarlej 2017-01-05 12:25:19
Jarosław jest piękny. Pora wyjeżdżać. Taką praca, taki podrozniczy tryb. Miło będę wspominał ten okres kooperacji z Lear.
Szkoda mi tylko że kobieta, która tak mi się podoba jest zajęta. Moje sondowanie nie pozostawilo mi żadnych złudzeń. A szkoda.
Cenię swoje zasady a tym bardziej szanuję słuszne czyjeś.
Powodzenia wszystkim, optymizmu.
Happy New Jear.
Może jeszcze w 2017 będę w waszej firmie.
3
KiziaMizia 2017-01-05 14:05:04
Ktoś wie po jakim czasie można ponownie zatrudnić się w zakładzie?
Brachu 2017-01-06 16:33:49
Raczej tak. Firma ma zlecenia.
Dobry pracownik jest pożądany w każdej rozwijającej sie firmie.
Barbeq 2017-01-06 17:29:33
Dobrze by było gdyby zostala dokonana wymiana audytorow, majstrow i liderow z każdej zmiany na krojowni skóry, wymieszac je tak żeby zaczeli pracować a nie obijają sie tylko i plotkuja z krojczymi. A inni robia za dziesieciu. Najlepsze jest to, że niektorzy maja troche urlopów do wykorzystania a nie moga ich wykorzystać bo majstrowa woli dawać na bieżąco urlopy swoim przyjaciolka, rodzinie niz osobą, ktorym bardziej sie ten urlop należy, za rzetelną i uczciwą prace. To jest niesprawiedliwe, pracowników powinno traktować się podobnie a nie jednych lepiej a drugich gorzej. Może po wymianie coś sie zmieni.
8
Made in Jarosław 2017-01-07 12:47:59
Witam wszystkich. Mam pytanie . Są aktualnie jakieś przyjęcia ? . W jakie dni są testy bo słyszałem coś że taki trzeba przejść.Na jakie stanowsko się można dostać czy jest wogole zapotrzebowanie na ludzi. Mam 30 lat. Czy biorą do jakiejś granicy wiekowej itd ? Z góry dziękuje za odpowiedź .
tak 2017-01-07 15:45:01
Witam ;) Mam pytanie, ile zarabia się na stanowisku magazyniera na start? Jak to jest z przyjęciami na magazyn?
Monika 2017-01-07 22:44:33
Jaka jest stawka godzinowa netto jeśli ktoś nie jest na lear tylko na firmie zewnetrznej ? Nie biorąc pod uwagi dodatek za noce ani za soboty i niedziele. ? Byłabym wdzieczna gdyby odpowiedzi udzieliła mi osoba pracująca w biurze, która wie jak to wygląda. Z góry dziękuję .
KizaMizia 2017-01-08 15:00:35
ZAPYTAŁAM PO JAKIM CZASIE MOŻNA PONOWNIE ZATRUDNIĆ SIĘ W FIRMIE?
Adaś Miauczyński 2017-01-09 16:33:15
Ja jestem też za wymianą Majstrów i Audytorów niektórzy z nich siedzą zbyt długo na jednej zmianie wię panie Kierowniku do dzieła pomieszac ich bo zbyt długo trwają układziki i kolesiostwo na każdej zmianie jest to samo jeden drugiego obmawia za plecami a tak chyba byc nie powinno co do urlopów to różnie to bywa gdy chodzisz w soboty to Majstrowa daje taki urlop bez problemu a gdy nie chodzisz to robi przeszkody i urlopu nie daje zostaje tylko ten Urlop na żądanie
Felicja 2017-01-10 18:28:29
Te wyplaty są jakieś śmieszne. Pracuje tyle samo co koleżanka z pracy a dostaje kilka stowek mniej :/
Ola 2017-01-10 19:01:21
Sprawdź ile sobót miała koleżanka. 2-3 soboty i kilka stówek więcej. Się robi się ma :-)
1
Sabina 2017-01-10 19:07:46
Adaś a o co chodzi z tym kolesiostwem, dlaczego chcesz zamieniać majstrów ja na swojego nie narzekam, jest ok, jak się z nim dobrze żyje to i on nie robi żadnych problemów. A z tym obmawianiem to co majster cię obmawia? W lirze każdy każdemu pupkę myje, sieje plotki i sensacje, żadna nowość, wszystkim i tak nie dogodzi. Wyluzuj i nie szukaj zmian. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :-)
2
qwerty 2017-01-11 13:49:16
Wie ktoś coś na temat wizyty z inspekcji pracy? Podobno obetna nam soboty do 50% a niedzielę do 100% albo będzie dzień do oddania bo tak jest w przepisach prawa pracy.
Tomek 2017-01-11 17:15:17
A wszystko przez tych ściemniaczy co nie chodzą, mieli dobrze to się naszukali... płacił zakład 100% to nie chcieli chodzić a teraz będziemy musieli za dzień wolny albo za 50%. Toście narobili ☹️
4
Felicja 2017-01-11 19:48:36
Miala tyle samo sobót co i Ja. Więc wychodzi na to ze lear wyplaca pieniądze jak chce. I jak tu motywowac sie do lepszej praacy jak nie ma ku temu powodow :/ a pracuje krocej niz Ja i do tego byla na chorobowym a tu wyplata wygórowana. I co nadal tak obstajesz za learem ? Do tego nikt nie wie ile wynosi.netto za zwykla dniowke a biurowcy.okrawaja.ludzi.z.kasy w końcu z czegoś soboty oplacic musza ....
1
Adaś Miauczyński 2017-01-11 20:41:02
Sabinko ja wiem że jestes pupilką i boisz się że Ci Majstrową zmienią radze Ci się wziąsc za robote na krojeniu zwcznij się powoli godzic z tym że Ci Majstrową zabiorą jesli się boisz zmian to twój problem ale kolesiostwo i układziki muszą zniknąc powinni jeszcze liderów wymieszac bo nie którzy to nic nie robią takie Lenie Patentowane
1
Franek Kimono 2017-01-11 20:45:27
Powiem Ci tak koleżanko nikt nie będzię chodził za te smieszne pieniądze ludzie zaczną się zwalniac tylko się Ciepło zrobi zobaczycie wtedy Wielką Emigracje żeby takie cos zrobic to trzeba miec Nie pokoleji w Głowie Sam Tuman i Baran siedzi i wymysla takie Cuda do niczego to nie prowadzi ja Widze tylko Koniec tego Smiesznego Zakładu
1
Ola 2017-01-12 06:24:29
Felicja idź z koleżanka do kadr i jeśli są te same stawki i tyle samo dni przepracowanych to kadry sprawdza i wyjaśnia. A jeśli wypłaciły za mało to wyrównają. Nie podaruj tego!!!
1
Piotr 2017-01-12 06:28:58
A których liderów masz na myśli Adaś? Tych na nestowaniu?? Bo oni faktycznie tylko łażą i plotkują i ściemniają. Udają ze pracują jak kierowniczka wejdzie na krojowni. A majstry na to NIC!
4
pracownik 2017-01-14 16:37:00
Ten zakład z każdym dniem przeraża mnie coraz bardziej majstrowe i kierownictwo nie mówiąc już o biurze uważają się za wielkie państwo a nas za najgorsze dziadostwo,nam żałują 5 minut przerwy a sami siedzą na stołówkach ile chcą i kiedy chcą. Fałszywy i zakłamany zakład obym szybko znalazła coś innego. Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących
24
Pracownik 2017-01-17 20:10:29
Te czy się robi czy się leży 2 tysie się należy. A większość przyszła tam po kasę a nie do roboty. A dyrekcja niech się martwi co z tym fantem zrobić.
6
Krojownia z C 2017-01-18 20:10:18
Pozdrawiamy "kierowniczkę" na nowym stanowisku pracy i życzymy dalszych sukcesów.
4
ABC 2017-01-19 15:19:21
Co się zmieniło?
Krojownia z C 2017-01-19 17:30:23
Co do nowego lidera z C "premarking" Jeżeli nowy lider bedzie trzymał ze swoimi ludzmi i bedzie ich bronił wrazie "w" a nie chodził i co chwile podpier..... . To myśle że bedzie dłużej niż jego poprzednik.
Bena 2017-01-19 17:46:49
Chyba raczej ok 55 lat hahaha zm c jaguar
Były pracownik krojowni zm C 2017-01-19 19:01:36
Pani Basia "Kierowniczka " niech się lepiej zajmnie sprawdzaniem elementów na kj a nie pchaniem się w cos co ją przerasta bo Ciemna jest jak Ósmy numer mąki. Dziwie się że majstrowa na takie cos pozwala ale widac że swój swojego na siłe pcha na Stanowisko
1
Brawo ty Brawo ja 2017-01-19 19:06:36
Dawno mnie tu nie było ale widac że Kierowniczka awansowała powodzenia życze temu premarkingowi bo Baska to podpierdalacz i kapuś znakomity
4
Robek 2017-01-19 19:54:23
A zm C największe podpierd a La Cze i pismaki na tym forum. Wstydźcie się cha miarze!!!
2
Kj zmiana C 2017-01-19 20:34:19
Robuś wstydzic to ty się powinienes od razu widac że Jesteś Cymbał wypisujesz pierdoły zajmij się swoją zmianą B bo przez takich kniotów jak ty są ciągle zaległosci siedz na dupie i milcz bo i tak Nigdy nie zaistniejesz chocbyś nie wiem konu dupsko lizał
Greed 2017-01-20 07:48:02
Oj nie bedzie tak zle
1
dooolig 2017-01-21 07:04:01
Oj ludzie ale wy jesteście chamy, to ze ktoś awansował, to od razu zazdrość, napieprzacie na kogoś, a sami/same stoicie za tymi "konikami" i pieprzycie same bzdury. Sam cham i debil pracuje, ale zazdrość pożera człowieka.
2
Pracownik.zm B 2017-01-21 09:19:34
W karzdym momencie
Krojczy 2017-01-21 18:09:34
Nikt tu nie jest Chamem ani Debilem awans ??? Bycie Liderem na Premarkingu to duża odpowiedzialnosc pożyjemy zobaczymy jak "Kierowniczka Basia " poradzi sobie bo narazie to jest Słabiutka i Mizerna chyba za pęto kiełbasy i worek ziemniaków dano jej to stanowisko są Osoby o wiele lepsze niż ona i dłużej pracujące i to one powinny zostac liderami
2
Kojczy zm C 2017-01-21 18:19:17
A skoro już taki temat ciągniemy to Baska psuje atmosfere na Krojowni jeszcze za Kamili gwiazdorzyła i miała się zawsze za najlepszą i najmądrzejszą ciągle łazi po Krojowni i szuka do czego by się przyczepic i tak jest codziennie cos jej odpada to zaraz z pyskiem leci taki mały Kapuś i mam nadzieje że ktoś w koncu zrobi z nią porządek !!!
1
Łukasz 2017-01-21 18:55:47
Krzysztof ty Też ... z tego co mi wiadomo...
Kajotka 2017-01-21 20:39:07
Zamiast się czepiac Baski czepcie się roboty Lenie nie potraficie kroic nie rozróżnacie nawet skór tacy z was Znawcy potraficie się tylko czepiac dziewczyny dostała szanse by by byc kims to niech spróbuje a nie wywalacie na nią wiadro pomyj powinna Maryla i Wiolka zrobic z wami porządek !!! Połowa z was nie ma zielonego pojęcia Cymbały Zasrane !!!
1
Kojczy zm C 2017-01-21 21:39:33
Prawda boli i koli w oczy Pupilku ??
Kojczy zm C 2017-01-21 21:53:15
Po pierwsze nie żaden Krzysztof a po drugie dowiesz się w swoim czasie Bohaterze szanuj swoje zęby bo nie dosc że masz ich mało to jeszcze troche i nię będziesz miał żadnego
Krojczy zm C same kozaki a do tego wiesniaki :-) 2017-01-22 09:17:09
Same kozaki i to bez mózgu. Już był jeden kozak czupich ze swirlandi czy jakoś tam, wszystkim groził i jak skończył? Najpierw szycie a obecnie go wywalili.... pozdrawiam cfaniaczkow z okolicznych wiosek.
Kajotka zm C 2017-01-22 10:04:24
Nie tylko krojczy Cwaniakują są na Premarkingu wyjątkowe cwaniaczki przeważnie się smieją robią co chcą przeważnie są to nowe osoby nie raz szlag mnie trafia jak sprawdzam elementy albo ktos z tym zrobi porządek albo pójdę osobiscie do kierownika bo majstrowa ma to gdzies pokrzyczy i tyle a oni dalej to samo niektórzy chyba nie są normalni powinno się takie osoby karac i wyrzucac na szwalnie !!!
2
Premarking 2017-01-22 14:53:56
W pierwszej kolejnosci to Ciebie Wielka Kajotko powinni wywalic na Szwalnie za pisanie takich bzdur jak jestes taka mądra to zapraszam na Premarking idz powiedz to nam Wszystkim a nie piepszysz bzdury za plecami !!!
1
Dhk 2017-01-22 17:20:33
O toto jak raczki nie bola to pyskiem lepiej klapac
1
Kolega 2017-01-23 01:59:30
Tyle zeze byla liderka Kaśka ze stanowiska zwolniła sie sama a nie ze ktoś ją stamtąd usunął.. i żadnego podpier.... nie było, co wy tu za glupoty piszecie, pozdrawiam narzekajaca wciaz krojownie zm c
Zostaw swoją opinię o Lear Corporation Poland II - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II