Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
learowiec - 2014-11-23 22:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-03-06 17:02:15]:
ZGadzam sie z ta opinia w 100 %
zdjecie uzytkownika
.......... - 2014-11-23 23:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pf - 2014-10-17 18:45:49]:
Przepustki daja na piwo pod KORONNą a jak trzeba to o przepustke ciezko... i to niestety odbija sie na uczciwyh pracownikach
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-11-24 20:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-11-23 21:26:25]:
na awansy w tym zakladzie to nie ma szans jedynie na zapierdol mowie o takich osobach ktore przyszly z ulicy i nie maja rzadnych znajomosci takie osoby sa traktowane z gory albo jak sa zwolnienia to na pierwszy odszczal ida do zwolnienia taka jest prawda!!!!!
zdjecie uzytkownika
lear - 2014-11-25 20:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [,,, - 2014-11-23 09:27:41]:
na B zm tez dziadownia
zdjecie uzytkownika
no i co - 2014-11-25 20:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kazdej zmianie podobnie ale najgorzej na Zm A. Tam to wogole porazka same ploty i plotki, nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
no i co - 2014-11-25 20:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na kazdej zmianie podobnie ale najgorzej na Zm A. Tam to wogole porazka same ploty i plotki, nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
no i co - 2014-11-25 20:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na kazdej zmianie podobnie ale najgorzej na Zm A. Tam to wogole porazka same ploty i plotki, nic pozatym.
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik krojowni - 2014-11-26 11:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zakład jest zle zarządzany przy każdym wiekszym audcie wybucha panika Dyrektor ze swoją prawą reką Pawłem i kiwrowniczką Marzeną robią pod siebie ze strachu tak samo majstrowe i brygadzistki jakby mogły to by sie pod ziemie schowały co tu dużo mówic chocbys był najlepszy to cie i tak nikt niedoceni mają cie za Robola który nabija im statystyki byle by było wszystko na zielono żeby ten zakład stanął na nogi potrzeba zmian całego kierownictwa które potrafi siac terror zamiast pomagac tym wszystkim ludziom i wymądrzają sie jakby byli po Oxfordzie lub innym Uniwersytecie szanujcie ludzi to i oni będą szanowac i was
zdjecie uzytkownika
pani E. - 2014-11-26 13:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Szukam pracy. Powiedzcie mi co trzeba zrobić żeby ewentualnie przyjęli mnie do pracy w jarosławiu w "lirze"?? wystarczy samo CV? czy są jakieś testy wcześniej ?
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik krojowni - 2014-11-26 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedys to wogóle bylo lepiej, nikt sie glupot nie czepial, nikt nie liczyl czasu na przerwie, nikt nie przypierdzielal sie do dlugosci nakladek, poprostu sie robilo, a teraz chca zeby bylo jak w aptece, porzadek, szybko i dokladnie, a za te grosze to przeciez tak sie nieda. Wymagaja duzo za male piniadze. Dobrze ze biuro nie chodzi na noce, mozna przynajmniej tydzien od nich odpoczac. Jaka placa taka praca.
zdjecie uzytkownika
Ka. - 2014-11-27 11:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, kobiety jak jest z waszymi nogami? Czy osoba mająca w przeszłości problemy z żylakami w ogóle da radę stać na jednej nodze przy maszynie?
zdjecie uzytkownika
pani GG - 2014-11-28 20:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie , czy jest mozliwość dostania pracy w Lear Corporation w Jarosławiu?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-02 19:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam pytanie z innej beczki:) ile się dostaje pieniążków na święta, tzw. bony dla lirowców?
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2014-12-05 00:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli jestes z lira to na kadrach pisze ile daja na bony kasy a poza tym z firm zewnetrznych tez moga sobie przeczytac to nie jest tajemnica zadna
zdjecie uzytkownika
tajemny - 2014-12-08 12:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to nie jest tajemnica to może warto by było się tym podzielić bo takie osoby jak ja które teraz się rozglądają za pracą to na pewno chętnie się dowiedzą o tym czegoś - tak właściwie to bardzo ważna sprawa - nie ma co jej bagatelizować. czekam na informacje od kogoś dobrze poinformowanego albo gdzie ją można zdobyć...
zdjecie uzytkownika
tajemny - 2014-12-08 12:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to nie jest tajemnica to może warto by było się tym podzielić bo takie osoby jak ja które teraz się rozglądają za pracą to na pewno chętnie się dowiedzą o tym czegoś - tak właściwie to bardzo ważna sprawa - nie ma co jej bagatelizować. czekam na informacje od kogoś dobrze poinformowanego albo gdzie ją można zdobyć...
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2014-12-08 18:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nawet przyjdziesz do pracy do lira to bedziesz na agencji a oni bonow nie dostaja
zdjecie uzytkownika
info - 2014-12-09 18:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze ma byc wolne miedzy swietami?
zdjecie uzytkownika
jarok3 - 2014-12-10 20:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie jest ogólnie fajnie tylko na początku jest źle jak sie trafi na złe linie ponieważ jak liderka zobaczy że coś umiesz to wykorzystuje ten fakt i robi sobie większą produkcje kosztem nowego pracownika bo nowemu nic nie wolno liderka czasami każe robić mu coś co ona ma robić a ona idzie sobie na papierosa lub posiedzieć w wc zamiast uczyć nowego pracownika i nie dość że ten nowy pracownik pomaga jej do ma zaległości u siebie i nikt mu nie pomoże tylko się pytają czego tak powoli robi a ten nowy pracownik co od kilku tygodni widzi maszynę musi umieć szyć wszystko szybko i dokładnie czasem kilka rzeczy naraz albo szyci swoje i liderce nici obcinać bo ona musi do wc wiem co mówie bo już byłem na kilku liniach dwie były fajne ale teraz jestem na innej i jest troch h.. poniewasz liderka uwarza się tak jak by była kierowniczką a jest tylko zwykłym pracownikiem który może umie więcej od nowego ale ona zwykle pracuje kilka lat
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2014-12-11 16:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez tam pracuje szyje nie jestem liderem, a oni ale lider nie uczy nowych pracownikow od tego sa trenerzy a oni roznie wykonuja swoja prace ale oni tez szyja a nowych tylko dogladaja.
zdjecie uzytkownika
uczciwa pracownica - 2014-12-14 16:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pf - 2014-11-24 20:54:07]:
człowieku co ma przepustka do piwa i uczciwych ludzi,trzeba się wyrabiac w pracy,a przepustka czyjas to nie strata z Twojej kieszeni tylko tego co bierze ,wiec zastanów się co piszesz uczciwa pracownico.
zdjecie uzytkownika
szwaczka - 2014-12-14 16:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwa pracownica - 2014-12-14 16:16:39]:
trenerzy od czego,na zmianie c widziałam jak facet który sam szyje,uczył drugiego faceta i nic z tego chyba nie ma po za grzecznoscią.
zdjecie uzytkownika
szwaczka - 2014-12-14 16:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie dyrektorze ,prosimy o zainteresowanie ,w szeregach pań, czyli brygadzistek oraz majstrowych,czysta samowolka oraz naśmiewanie się z pracowników a brygadzistki,chyba jest tego za dużo ale czego się nie robi dla znajomych , nic nie robić a zarobić piękne czasy.
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2014-12-15 10:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz racje Ci trenerzy sa zbedni biora tylko kase kiedys ich nie bylo i ludzie tez nauczyli sie szyc.
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-12-15 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciuciubabka - 2014-12-15 10:18:49]:
Moze nasze panie brygadzistki i majstrowe zaczną ćwiczyć,a nie tylko stać i ironicznie się uśmiechać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x