Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dog - 2015-03-03 15:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam zaczynam prace i na razie jest ok .
zdjecie uzytkownika
podwyżki - 2015-03-04 19:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SA jakieś rozmowy ale oczywiście wszystko tajemnica nikt nic nie powie tylko poczta pantoflowa i wybrane osoby wiedzą a reszta powtarza głupoty, bo po co powiesić konkretną informację co się z tym dzieje...kochane nasze związki może powiesicie jakąś informację o co walczycie ????co wywalczyliście co dyrekcja na to....CZY TO JAKIŚ PROBLEM ????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-09 10:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [podwyżki - 2015-03-04 19:05:06]:
Wystarczy się zapytać w związkach i na pewno udzielą odpowiedzi. Ale skoro się nie chce tyłka ruszyć to trzeba jakieś brednie wypisywać.
zdjecie uzytkownika
podwyżki - 2015-03-10 20:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyłka ruszyć ????w pracy nie bardzo...... składeczki lecą żadna łaska kartkę powiesić!!!!chyba że komuś się tyłaka ruszyć do ludzi nie chce to inna sprawa!!!!!a z indywidualnych pytań w związkach to jest takie p............. na produkcji że głowa mała.Może jak by ludzie słyszeli po każdej rozmowie co jest to by się bardziej zmobilizowali choćby do czerwonych wstążeczek których nie było dzisiaj wcale widać.Żal mam że to nie jest oficjalnie powieszone i ogłoszone tylko tyle oczekuję i w pełni popieram to co rąbią ale chcę tylko oficjalnych wiadomości z tego co robicie na głupiej kartce A4 na waszej tablicy związkowej na której wiszą durnoty nie dotyczące naszego zakładu!!!!!!!!! I czy nadal są to brednie??????? jeżeli tak to jedżcie po mnie ile się da bo czepiam się o durnoty nie dotyczące naszego zakładu.....................
zdjecie uzytkownika
J - 2015-03-12 09:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pRAX - 2015-02-14 10:47:11]:
w zeszlym roku podwyzka wynosila 30 zl
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-14 23:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie pracuje już kilka tygodni na zmianie b na produkcji i chce się przenieść na inny dział ale na tej samej zmianie co trzeba zrobić żeby udało się przenieść na inny dział i zostać na zmienię b proszę o pilne odp
zdjecie uzytkownika
związki zawodowe - 2015-03-14 23:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
związki zawodowe niech zobaczą umowy robotników którzy pracują ciężko i mają umowy co miesięczne a nie dają czerwone wstążeczki komu się da nawet nowe osoby mają,a mam pytanie o co nowe osoby osiągną w tym temacie
zdjecie uzytkownika
podwyżki - 2015-03-15 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
związki zawodowe masz rację co nowe osoby osiągną z tą czerwoną wstążką??? 2 sprawa czego wszyscy związkowcy nie noszą ich ????po co wam tacy ludzie powinni o d razu być wyrzucani z tego lepiej mieć 50 konkretnych jak z czego słuchy mnie doszły 800 nie potrzebnych..........chyba że tylko o składki chodzi z których co poniektórzy się utrzymują??? I ponownie się upominam o jakieś konkretne informacje na papierze na tablicy związkowej!!!! a nie słowne(usunięte przez administratora) po produkcji o co to my nie walczymy,bo większe pół z tymi wstążkami nawet nie wie po co je noszą.Przepraszam za te słowa ale bynajmniej WY związkowcy zróbcie coś dla naszego zakładu bo jak na razie jest to tylko kompromitacja z waszej strony a WY za darmo tego nie robicie!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2015-03-17 01:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluszna racja przeciez dyrektora nie wrusza jakies tam wstazki
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-17 18:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tyle co słuszna racja co prawda
zdjecie uzytkownika
on31 - 2015-03-18 09:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZEBY ZOSTAC NA ZMIANIE B TRZEBA KUPIC KONIAKA I CZEKOLADKI I ISC DO KIEROWNICZKI A POZNIEJ POSTAWIC JEJ BROWARA PO ROBOCIE W SALVADORE
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-03-19 12:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje 9lat za 1600zł na 3zm z miesiąca na miesiąc zarabiam coraz mniej, wstążki nic nie pomogą.
Ludzie boją się STRAJKOWAĆ a ze wstążkami robicie z siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja jestem gotowa na strajk np 1,2 dni od zaraz
zdjecie uzytkownika
INNA - 2015-03-23 09:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
RĘCE OPADAJĄ JAK SIĘ CZYTA TE WASZE BREDNIE.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-23 17:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za firma, jedni obrazaja drugich, jezdzicie po sobie nawzajem, a potem jeszcze pewnie razem pracujecie.... porazka i zaklamanie...
zdjecie uzytkownika
YYY - 2015-03-24 08:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Dobrze podsumowałes/aś -zakłamanie i patologia. łatwo pisać i obrażać a czemu się nie zwolnisz skoro Ci nie pasuje. TWOJA ODWAGA I POCZUCIE WŁASNEJ GODNOŚCI SIĘGA TYLKO DO OBRAŻANIA INNYCH I TO NA FORUM.
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyyyyyyyy - 2015-03-24 12:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam dodać że czerwone wstążki są i głupie ale związki nie tylko chcą podwyżek dla związkowców , ale również dla wszystkich pracowników a Ci co do związków nie należą to nie powinni się wypowiadać w tym temacie a z tego co mi wiadomo to mają najwięcej do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
malik - 2015-03-25 13:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyyyyyyyyyyyy - 2015-03-24 12:16:11]:
Witam nie wypowiedziała bym sie ale ta wypowiedz mnie zbulwersowała,jeżeli ktos kto nie należy do zwiazków ma się nie wypowiadać to po cholere rozdajecie tym ludzom wstążki,sami sobie je noscie.Nic zwiazki nie zrobił i nic nie zrobia, przez 10 lat jak pracuje w sumie 250zł podwyżki z czego 150 wynikło ze zmiani najniższej krajowej,łod praca zwiazków przez 10 lat,a ciekawe ile oni zarobili przez ten czas,oczywiscie chodzi mi o liderów.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-26 17:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nastały oczekiwane zmiany Przenoszą Majstrowe na inne zmiany z utesknieniem czekam na Majstrową Krysię żeby wróciła na zmianę C bo z Kamillą nie da sie już wytrzymac ciągle sciga i narzeka że mamy mało w porównaniu z innymi zmianami
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-27 16:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakie zmiany chodzi?
zdjecie uzytkownika
Mmm 3 - 2015-03-27 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-03-27 16:21:04]:
Zmiany mistrzow, przenosza na inne zmiany
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2015-03-27 16:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdzie pojdzie majstrowa Agata?
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwwww - 2015-03-28 07:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zmienia ponoć tylko model i zostaje na swojej zmianie
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2015-03-28 19:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto zastapi majstrowa Agata Ona tak latwo nie zrezgnuje i tak wroci na swój model tak jak to było ostatnio.
zdjecie uzytkownika
stary lear - 2015-03-30 19:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-03-27 16:21:04]:
majstrowa Krysia na B zm tez scigala do roboty. ciagle bylo malo skrojone,a juz jakosc malo wazne
zdjecie uzytkownika
onaaeq - 2015-03-31 10:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dziś pełni role majstra ze tego co zauważyłam albo ciągle sprząta niech go przeniosą do sotera :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie