Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-06-20 19:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Tomi to wiesz może coś konkretnego na ten temat? dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-06-21 10:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jola - 2014-06-20 19:45:23]:
Dzwoń do kadr,a najlepiej przyjedz i pytaj,najlepiej jakbys kogos znała,to by cie poinformował jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-06-27 18:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pod koniec sierpnia zakład ma zatrudnic 60osób , dziekuje.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-28 06:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3 lipca są testy, przynajmniej tak wynika z kartki na drzwiach
zdjecie uzytkownika
leonard - 2014-06-28 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hhhh - 2014-06-27 18:23:08]:
zatrudniają nowych 60 osób? możesz powiedzieć czym to jest właściwie spowodowane? bo nie jest to chyba do końca normalne
zdjecie uzytkownika
izka - 2014-06-28 21:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leonard - 2014-06-28 20:35:49]:
ludzie wcale przyjec nie bedzie ale jak juz to tylko dla synkow
zdjecie uzytkownika
izka - 2014-06-28 21:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leonard - 2014-06-28 20:35:49]:
ludzie wcale przyjec nie bedzie ale jak juz to tylko dla synkow
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-30 20:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam w środę jestem umówiony na rozmowę na dział produkcyjny jakie są wasze opinie są na temat tego działu zarobki itp słyszałem że pracuje się po 12 godz. z góry dziękuje za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
kldjksjlkfd - 2014-07-03 11:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie naokroglo zwalniaja i przyjmuja ostatnio byly przyjecia bo otwieraja 3 zmiane na projekcie b3b4 . Ja tam pracuje rok i nie narzekam za bardzo , na maszynach jako operator nie ma co oczekiwac kokosow.. spawacz albo mechanik jescze cos tam zarobi w miare...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-05 22:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kldjksjlkfd - 2014-07-03 11:33:04]:
Jeśli pracujesz w weekend, to zarobisz. Jednakże wypłata (która zawsze jest na czas) bez dodatkowych sobót albo niedziel również nie jest zła, jeśli się ma premię.
zdjecie uzytkownika
leonard - 2014-07-06 01:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [... - 2014-07-05 22:13:11]:
no to wiąże się to wszystko z jakimiś warunkami. Mam nadzieję, że przynajmniej ta normalna podstawa jest stale przyzwoita
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-07-06 10:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [leonard - 2014-07-06 01:25:17]:
to jak bedzie z tymi przyjeciami beda czy nie czy to kolejna sciema
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-07-09 18:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Euzebio - 2014-06-01 22:00:51]:
co do swietych krow to jest ich duzo cale kadry to jedna wielka zbieranina cymbalow ktorzy nic nie robia tylko pija kawusie jedza ciasteczka a ludzi maja daleko gdzies kazdy zalatwia swoim ludziom czy to z krojowni czy ze szwalni umowy learowskie taka jest prawda a reszta udaje ze nie ma zadnych znajomosci
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-18 23:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej przyjęcia już są, zatrudnili 60 osob
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-08-21 20:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2014-07-18 23:11:21]:
hej sa jakies przyjecia bo nic nie wiem, nikt nic nie mowi
zdjecie uzytkownika
qq - 2014-08-23 20:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pf - 2014-08-21 20:18:11]:
Przyjęli kilka osób w tym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
szatow - 2014-08-23 23:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qq - 2014-08-23 20:40:57]:
tak przyjęli ostatnio i będą dalej przyjmować, zwłaszcza , że mają dzięki temu możliwość chwalenia się wszem i wobec, że są największym pracodawcą w sektorze dostawców w branży motoryzacyjnej. A to ile osób wytrzyma i jak długo w pracy tutaj to już indywidualna sprawa pracowników ;) a tak serio to nie ma tragedii ;)
zdjecie uzytkownika
annn - 2014-08-28 11:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszą przyjąć dużo bo zostanie z tego 1/3. część zwolnia a część sama nie wytrzyma, zostana najsilniejsi :D
zdjecie uzytkownika
ZWOLNIONA BO OKAZAŁO SIĘ ŻE MAM RACJĘ... - 2014-09-09 08:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TEN CAŁY LEAR !!! SZKODA TYLKO LUDZI KTÓRZY SĄ GORZEJ TRAKTOWANI NIŻ PSY. NAJLEPIEJ STAĆ I ROBIĆ I TRZYMAĆ JĘZYK ZA ZĘBAMI, TO WTEDY SIĘ CZŁOWIEK UTRZYMA. A CO NAJLEPSZE, TO JEDEN DRUGIEMU TAK "DUPĘ MYJE" ŻEBY TYLKO SIĘ PODLIZAĆ TO SZOK...
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2014-09-11 19:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam opinie na temat Leara w Polsce. Więc napiszę Wam jak to wygląda w UK :) pracuję w Learze w UK w mieście Coventry. Praca od poniedziałku do piątku od 7-15.30 (w piątki kończymy wcześniej bo o 12 w południe). Czyli 37 godzin tygodniowo. Mamy 3 przerwy w ciągu dnia (śniadaniowa - 20 minutowa, później lunchowa - 30 minutowa, i na koniec dnia w pracy kolejna - od 10 do 15 minut). Mamy TYGODNIOWE wolne na święta Bożego Narodzenia, 2 dni wolnego na Wielkanoc, TYGODNIOWE wolne w maju i później od 2 lub 3 TYGODNI na przełomie lipca i sierpnia (są to tzw shutdowny czyli okresy gdy zakład nie pracuje i pracownicy mają wolne). Pracownicy mający kontrakt stały mają jeszcze dodatkowo do wybrania TYDZIEŃ wolnego w dowolnym okresie. Firma zatrudnia pracowników przez agencję na początek (dostajesz 6,31 funta na godzine lub 7 funtow jesli pracujesz na rano i po poludniu). Po roku (lub kilku miesiącach jak Ci się poszczęści) zazwyczaj dostaje się umowę stałą (7,50 funta na godzine) i co roku (przez 3 lata) pensja wzrasta o funta. Jesli pracujesz na zmiany dostajesz dodatkowe pieniądze za pracę na zmiany.
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-09-20 21:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZWOLNIONA BO OKAZAŁO SIĘ ŻE MAM RACJĘ... - 2014-09-09 08:47:57]:
co juz nie bedzie przyjec czy ktos cos wie na temat przyjec?odp.
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2014-09-21 20:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja pracownikow daleko w( usunięte przez administratora ) urlopu nie dostniesopieki tez chorowac tez npie mozesz tylko zap..za trzech wolne to tylko jak mir ma roboty tak to zapomnij.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-23 11:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciuciubabka - 2014-09-21 20:07:29]:
I dlaczego takie brednie piszesz?
Urlop dostaniesz, tylko musisz powiedzieć na co chcesz. Normalne, że na "bo mi się dzisiaj nie chce" nikt Ci urlopu nie da. Chorobowego nie opłaca się brać, bo szkoda premii. Ale gdy coś Ci dolega to nie ma się czego obawiać.
Jeśli Ci nie odpowiada zawsze możesz poszukać pracy gdzie indziej ( powodzenia).
Faktycznie lepiej mają ludzie, którzy "mają plecy" albo pochodzą z tej samej mniejszej miejscowości co ich przełożony, ale tak jest wszędzie.
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2014-09-27 20:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisze bredni o urlopie tylko prawde byl mi potrzebny ale niestety nie dostalam.
zdjecie uzytkownika
sofi - 2014-09-30 02:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciuciubabka - 2014-09-27 20:29:26]:
może nie dostałaś dlatego , że Lear Corporation narzeka obecnie na bardzo duże braki w zatrudnieniu i rzeczywiście może im brakować obecnie rąk do pracy. Wejdź na ich stronę i zobacz ile mają ofert pracy dla nowych osób. mają przynajmniej 10 nieobsadzonych stanowisk, więc zapotrzebowanie na ludzi jest
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x