brak logo

Lear Corporation Poland II

Jarosław

Opinie o Lear Corporation Poland II

Tomek 2016-09-19 20:15:10
Atmosferę tworzą pracownicy, tylko i wyłącznie pracownicy. Tam gdzie fałsz, obłuda i kłamstwo na lini czy obszarze, tam ludzie nie będą się czuć bezpiecznie, będą bać się chodzić do pracy, stres ich będzie wyniszczał. A wszystko, nie przez dozór ale starych cwaniaków na których trzeba robić na lini.... Ludzie weźcie się w garść i bądźcie ludźmi dla innych, róbcie uczciwie wszyscy na lini a praca będzie przyjemniejsza... I przetrwamy te wszystkie problemy i trudne chwile... Wszyscy tylko narzekają.. Może nie ma Irlandii jak Tusk obiecał, ale w tym kraju lepiej szybko nie nastąpi, aczkolwiek w porównaniu do np. 10 lat wstecz to jest o niebo lepiej.... Ale wygląda na to że wszystkim poprzewracało się w głowie, zrobiło się trochę lepiej, a jak się nie ma problemów to trzeba sobie ich szukać.....
Młodzi narzekają bo nienauczeni roboty, a starsi czemu mają nienarzekać skoro młodzi narzekają... I tak świat się kręci w kółko.... Problemem są ludzie, oni tworzą atmosferę, a po wpisach wyżej widać że rasistów nie brakuje....
3
mania 2016-09-19 20:50:43
no mogą ludzie narzekać na swój los ale nic to nie da, trzeba sie ogarnąć i startować wyżej a ta firma to umożliwia, bo są fajne rekrutacje teraz na specjalistyczne stanowiska
Kj Zmiana C 2016-09-19 23:36:48
Starych Cwaniaków powiadasz nie wiem gdzie pracujesz ale chyba Ci się w głowie pomieszało z władzy to co się dzieje to wina Całego Kierownictwa traktuja ludzi jak szmaty i marionetki i jeszcze się dziwią że ludzie się zwalniają i będą się zwalniac nadal bo ten zakład to ISTNY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdy nadchodzi Sobota to już muszą nia straszyc bo produkcja stoi i sa zaległosci to jest Wina Dyrektora i całej reszty biora wielką kasę a ludzi mają gdzies że im goraco podczas gdy sobie siedzą w klimatyzowanym pomieszczeniu w koncu ten Kołchoz Padnie i się skończy Eldorado nawet te Ukraińskie Cebulaki nie pomogą żeby nawet nie wiem ile ich przyjeli to nie dadzą rady
3
494 szwaczka 2016-09-19 23:51:42
Rekrutacje są ale na maszyny do szycia i na krojczych a firma to taka że cała sciana od strony Statoila wygląda jak jedna Wielka Buda taka to jest firma kase trzepią non stop ale dla własnych potrzeb nie potrafią nawet porządnej elewacji zrobic Agencja Towarzyska w Załężu swego czasu już lepiej wyglądała taka to jest Wielka Firma dlatego zastanówcie się pare razy zanim tu przyjdziecie
1
Tadek 2016-09-20 06:47:00
A ty po wypowiedzi wnioskuje ze jesteś polski cebulak a w dodatku niedowartościowany, skrzywdzony przez los, co ty jeszcze robisz w tej firmie???
romcio 2016-09-20 10:33:02
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. analiz finansowych? Obsługa i usprawnianie modeli finansowych PKP CARGO S.A. oraz Grupy PKP CARGO to normalny obowiązek do spełnienia, bo przecież jest szansa u nich na dwuskładnikowe wynagrodzenie.
dxxx 2016-09-20 12:35:11
mania zgadzam się z tobą, a nawet jak ktoś chce się uczyć to firma przecież oferuje także staże w dziale produkcji
Kj Zmiana C 2016-09-21 10:35:17
Tadziu czy jak Ci tam na imię Skrzywdzili to chyba Ciebie Rodzice nadając takie zjebane imię od razu widac że jesteś Cymbałem który miał Ciężkie dzieciństwo w sumie co ty wiesz że komentujesz powiem Ci jedno W Dupie byłeś i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziałeś
2
Darek 2016-09-21 10:40:20
Bo to jest prawda wystarczy popatrzec na tych Banderowców co drugi smierdzi a że inni się nie myją to już swoja droga jak Ci nie pasuje to sobie wez do domu ze dwóch i wąchaj zapachy natury :-D
2
mika 2016-09-21 10:40:35
Ale co komu po stażu w dziale produkcji? Lepiej aplikować normalnie składając Cv i starać sie o umowę o prace, przede wszytkim zarobisz lepiej niż na stażu, poza tym nie wymagają niewiadoma jakich umiejętności i nie maja wygórowanych oczekiwać od kandydatów na ten dzial
Tadek 2016-09-21 13:24:54
Ty byłes tam gdzie ja i to samo widziałes. Tadek to ładne imie. A ty dalej narzekaj, obmawiaj, plotkuj i zemścij.... Troche rozumu ci brakuje, chyba vacum ci wyssalo jak przechodziles przez krajalnie....
1
sea king 2016-09-21 14:09:47
no tak całkiem bez wymagań się na taki staż to jednak tak nie dostaniesz, przecież musisz znać język angielski i najlepiej mieć stricte techniczne studia -
Artek 2016-09-21 18:44:31
Te kJ ze zm C! Nie kompromituj sie. Po twojej wypowiedzi to widać ze ty jesteś cymbał. Co ty tam jeszcze robisz, No pytam się co! Taki mądry a w liru na kJ??? Mądry??? Zero mądry... Nie przynoś wstydu swoim starym, ..... Nie tak chcieli cię wychować.
herosi 2016-09-21 20:32:43
@ Artek - ale o cvo cvi chodzi, czemu sie go czepiasz? A mneijsza zresztą.... Interesuje mnie oferta na specjaliste fds. jakości - czy ktoś z was może orientuje się na jkaie zarobki bede mogła liczyc?
Kj Zmiana C 2016-09-21 23:35:42
Mądry zero mądry Kim Ty jesteś Szmaciarzu i wogóle co to za słowa jak zącząłem tu pracowac to twoi starzy jeszcze Cię nie mieli w planach więc skoncz pierdolic jakieś brednie bo i tak Ciemniakiem jesteś sądząc po wypowiedzi to ze zmiany B bo tylko tam tacy madrzy są zajmij się swoimi starymi bo takiego Bałwana to dawno nie widziałem a zima już tuż tuż
Kj Zmiana C 2016-09-21 23:44:42
Smieszny jesteś Tadzik dawno takiego pajaca nie było tutaj usmiac się można z twoich wypowiedzi gadasz jak profesor a jestes Zwykłym Dziadem z jakies Zabitej Dechami Wioski pomysl nad sobą bo masz chlopie imię chyba po dziadku i nadali Ci je chyba żeby wszyscy smiali i od razu widac że miałeś jakieś urazy w dziecinstwie pewnie Cię Twój Stary za flaszkę wypożyczał kolegom a oni ładowali W Ciebie ile wlezie i teraz Na stare lata w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci się poprzewracało
Tadek 2016-09-22 06:40:37
Nie trzeba być profesorem, zeby wiedzieć że nie powinno obrazac sie innych. Znowu sie kompromitujesz i latwo dajesz sie prowokować. Masz cos do powiedzenia na forum to sie przedstaw. A widac po godz ze jestes z pedalskiej zmiany A, i w dodatku kj buraku. Wyloguj sie z forum bo nikt nie chce czytac takich chamskich wypowiedzi, forum do tego niesłuży pajacu!
2
Bassia 2016-09-22 06:58:18
Sie nie przedstawia bo jest Januszem albo Stefanem buhahahahihii
Kajotka zmiana A 2016-09-22 11:14:18
Janusza to ty masz między
nogami Basiu a może Franku lub Zbyszku od Zmiany A się odpierdziel bo w pórównaniu do was to A i C cos robi a wy zmiana B to największe lenie tylko przepustki i spiewy pod Learem same Tumany zawsze widac jaki bałagan robicie
romcio 2016-09-22 11:50:39
Przecież takie kontrole wśród pracowników są oczywiste @roma, bo wiedzą jak się wszystko odbywa. A podobno nawet wypłata jest terminowa, a przecież dobrze dostawać wynagrodzenie o czasie, bo sporo jest do popłacenia.
Anna KOt 2016-09-22 19:40:41
Witam mam zaczynać prace jako szwaczka ktoś może mi powiedzieć co mam się spodziewasz? słyszałam że ludzie szybko z tej firmy uciekaj zwalniają się czy to prawda chodzi o nowych pracowników?
Anna KOt 2016-09-22 19:43:14
chodzi o zakład w Jarosławiu
trzymam kciuki 2016-09-22 19:59:46
wytrzymasz....góra 5 lat
2
Numer1 2016-09-22 20:16:16
Mi się wydaje, że praca szwaczki jest bardzo w porządku i chyba niespecjalnie ktokolwiek narzekał pracując z nimi, mam rację czy sądzicie coś innego? Tak czy siak Lear Corporation Poland II to fajna pensja, dużo dobrej atmosfery i całkiem interesujący social
1
M@rt@ 2016-09-22 21:11:40
Sorki,ale co to ma do rzeczy, jak komuś na imię? To rzecz gustu, Twoje imię, też może się nie podobać, ogarnij się człowieku i nie rób "wiochy"
1
Matt 2016-09-22 21:35:11
Ogólnie Mechatronicy mają tutaj całkiem fajną ścieżkę kariery
fajna19 2016-09-22 22:27:58
Anna KOT nawet tu nie idź do tego obozu będą traktować Cię jak ścierwo chodzi się cały tydzień nie ma ze nie chcesz odmowisz to do kierowniczka każdy stąd ucieka za niedługo zamknął ten zakład
2
Uber 2016-09-22 22:57:01
A mi się tam wydaje, że te ogłoszenia pozamieszczane na portalach są całkiem dobre, wiele razy słyszałem o świetnych warunkach i umowach o pracę, to chyba świetna rzecz
Hubertus 2016-09-22 23:21:35
Marta to też staropolskie imię i Co powiesz jak się z Ciebie posmieje po co się odzywasz i robisz show płacą Ci w Biurze za to czy jak ??
Były Pracownik zmiany B 2016-09-22 23:28:36
Nie pchaj się dziewczyno do Leara gdyby tu było tak fajnie nie pozwalniało by się 1321 osób i Ciągle się zwalniaja zamiast przyjmowac Polaków to przyjmują Brudasów z Ukrainy Opamiętaj się póki jeszcze jest czas bo pobyt w tym Obozie to jest jak Więzienię o Zaostrzonym Rygorze
2
maja 2016-09-23 10:17:03
jakoś nhie wierzę że aż tyle, nie ma aż tyle rekrutacji, ale odpowiem u was na ogłoszemnie ma mechatronika w Legnicy
1
Piotrek 2016-09-23 11:08:26
Przyjdz do Leara w Jarosławiu to zobaczysz jak tu fajnie jest jak stanie nad Tobą Majstrowa z Kierowniczką i będzię tylko tenpo tempo wtedy Ci rozum do głowy wróci i albo się sam zwolnisz albo Cię powoli wykończą decyzja należy do Ciebie nie wierz we wszystko Co tam piszą ogłaszając się to tylko podpucha żeby ludzi nabrac
Piotrek 2016-09-23 11:11:42
Przyjdz do Leara w Jarosławiu to zobaczysz jak tu fajnie jest jak stanie nad Tobą Majstrowa z Kierowniczką i będzię tylko tenpo tempo wtedy Ci rozum do głowy wróci i albo się sam zwolnisz albo Cię powoli wykończą decyzja należy do Ciebie nie wierz we wszystko Co tam piszą ogłaszając się to tylko podpucha żeby ludzi nabrac
Piotrek 2016-09-23 11:15:49
Przyjdz do Leara w Jarosławiu to zobaczysz jak tu fajnie jest jak stanie nad Tobą Majstrowa z Kierowniczką i będzię tylko tenpo tempo wtedy Ci rozum do głowy wróci i albo się sam zwolnisz albo Cię powoli wykończą decyzja należy do Ciebie nie wierz we wszystko Co tam piszą ogłaszając się to tylko podpucha żeby ludzi nabrac
1
Qw 2016-09-23 11:22:22
Skoro tak narzekacie to sie zwolnijcie jeżeli tempo pracy wam nie odpowiada widocznie jesteście za wolni, tu sie pracuje a nie leni
1
M@rt@ 2016-09-23 16:26:46
Masz braki w wiedzy, to nie staropolskie imię. Jeśli masz ochotę, to się śmieje, wolno Ci, mnie to ani ziębi , ani grzeje. Będę się odzywać , kiedy będę chciała, Tobie nic do tego.
1
mrau 2016-09-23 16:42:11
Najważniejsze jest to, że taki specjalista ds. jakości oprócz zarobków ma jeszcze zapewnione odpowiednie benefity socjalne, w końcu to znacznie urozmaica zatrudnienie, a skoro umowa jest respektowana to już dobrze o nich świadczy. Z góry dzięki za odpowiedź
Hubertus 2016-09-24 00:05:58
No widac kto ma braki w wiedzy nawet poprawnie nie potrafisz napisac paru zdan Widac że jesteś Ułomna :-D
rajt bajt 2016-09-24 09:48:21
interesuje mnie u was w Tychach stanowisko pracy jako Elektryk – Automatyk Utrzymania Ruchu i mam nadzieję że uda mi się na nie dostać pomimo że jestem płcią piękną, czy nie macie w tym temacie żadnych uprzedzeń alni przeciwskazań emocjonalnych?
Krysia 2016-09-24 10:39:54
Chyba trochę za mocne określenie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Hahaha. Za to poprostu im płacą, taka ich fucha! A nie wygląda wcale to tak źle. Sprawdzają na produkcji czy wszyscy pracują wg ustalen. A jak jest coś nie tak to zwracają uwagę, ale kto by sie tym przejmował. Schodzi tyle ile schodzi a jak brakuje ludzi na lini to więcej przecież nie zejdzie taka jest prawda..
A do tego przynajmniej majstrowe porządek jakiś robią, jakby nie ta gemba to bylby bałagan.
2
mika 2016-09-24 11:12:51
Podejrzewam, ze spokojnie bedziesz miala szanse by sie zapalac do firmy oczywiscie jak masz doswiadczenie, nawet w kontroli jakosci pracuja kobiety, takze spokojnie.
Kj 2016-09-24 13:53:02
Tadek jestes z Radymna ?
herak 2016-09-24 14:57:22
@ mika - faktycznie teraz jest naprawde duża rekrutacja
Alina 2016-09-25 12:33:36
praca jest naprawde piękna gdy nie pójdziesz w sobote to od razu wyrosnie jak z pod ziemii Kierowniczka żeby Cię zmusic do pójscia w sobotę a jak sie będziesz stawiała to dostaniesz polecenie slużbowe taki własnie jest piękny ten Lear spróbuj to przekonasz sie na własnej skórze jak tam jest
1
Andżela 2016-09-25 12:42:31
Mocne i własciwe okreslenie tego co sie dzieje na pierwszych zmianach w tym OBOZIE PRACY NIEWOLNICZEJ to jest prawda a tą gembę wymyslono żeby się czepiac ludzi chcieli zrobic druga Japonie a zrobili Kołchoz i dlatego moja droga kolezanko każdy wieje gdzie popadnie i bedzie tak nadal dopóki tacy nieodpowiedzialni ludzie będą rządzic tym Zakładem może i tobie jest dobrze bo pewnie jestes lizusem majstrowej albo masz chody u Kierownictwa ale inni tak nie mają
Tomek 2016-09-25 13:53:41
Pieprzycie głupoty.. Ja pracowałem w zakładach mięsnych, tam to jest dopiero jazda. Za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rypią człowieka, w dodatku o wolnym można pomarzyć. Urlop na rzadanie nie istnieje cos takiego..A w lekarze pracuje od 7 miechów i ta praca to jest przedszkole.. Wolne kiedy chcesz, wystarczy ściemnić majstrowej, spóźniamy sie wystarczy ściemnić to usprawiedliwiają... Jakby trochę więcej płacili to praca marzenie.. Nie narzekJcie jak nie znacie innej pracy... Albo zatrudnijcie sie w zakładach, to dopiero napiszecie prawdziwą opinie...
szelma 2016-09-25 16:39:29
czy jako kobieta mam szansę na zatrudnienie u was jako Mechatronik - Technik Utrzymania Ruchu? odpiszcie szczerze
Szwaczka 86 2016-09-25 22:44:39
Ubolewasz ze nas szmaca to dlaczego ty szmacisz i obrazasz Ukraincow i wyzywasz od brudasow. Widzialas ich? Wachalas? Sa takimi samymi ludzmi jak my. Przyjechali tu za chlebem tak.jak my pracujemy na.chleb
samjka 2016-09-26 09:48:00
czy mówisz o tym ogłoszeniu na pracę w Legnicy obecnie?
Anna KOt 2016-09-26 15:27:12
A czy chodzi się do pracy w sobotę i niedzielę chodzi mi o zakład w Jarosławiu? I czy płacą za soboty i niedziele?
Zostaw swoją opinię o Lear Corporation Poland II - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II