Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pf - 2014-03-17 20:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
audytorki tak na prawde to nic nie robia tak samo jak kajotkikajotki to we dwie stoja przy jednym kartonie (usunięte przez administratora) tak naprawde to na kazdym modelu powinna byc jedna kajotka i zapewniam ze dala by sobie rade,a nie po 3 kj na modelu,to niech szyja tyklo nie kore to po znajomosci jest kjta i szyc nie potrafi/z tym to byl by problem,ale uwarzam czy kj czy audytorka a nawet majstrowa to powinna umiec szyc
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-03-17 21:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [waleria - 2014-03-17 18:30:03]:
powiem tylko jedno szkoda pisac o tym zakladzie bo i tak to nic nie da lear do 2 lat ma nie istniec,dla tego tak jest ze sa zwolnienia we wrzesniu byly ostatnie przyjecia i tak stopniowo beda zwalniac po 60osob,dla czego nie dostalismy certyfikatu na nowe bmw albo jaguara czemu nissan jest na moldawi mialy byc w styczniu przyjecia a nie zwolnienia,w kwietniu tym bardziej nie bedzie przyjec audyt powtarzali w lutym po co to nic to nie dalo lear szybkim krokiem upadajak tak bedzie dluzej i nic sie nie poprawi,to tak bedzie.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-03-18 19:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli szykują się masowe zwolnienia?
zdjecie uzytkownika
robiący na nie robów - 2014-03-18 19:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po raz kolejny madator forum usuwa nie wygodną prawdę którą piszą pracownicy,komuś z biura się to nie podoba.Niestety nasze narzekania nic nie zmienią... Ludzie posiadające dobre plecy i prze de wszystkim te plecy zrobią wszystko aby się utrzymać nie ważne jakim kosztem do końca ile się tylko da.Ciekawi mnie i pewnie innych gdyby zakład zamknięto co wtedy będą robić majstrowe itp (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-03-19 18:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnien nie bedzie,zwalniaja tylko ludzi z zewnetrznej firmy,do konca kwietnia ma nie byc ani jednej osoby,a z leara zostana i zakład bedzie normalnie prosperował,a spowodowane to jest ze zmianami w prawie pracy, które wchodza w maju 2014r.
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-03-19 19:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tom - 2014-03-19 18:11:59]:
to jak nie bedzie zwolnien a z agencji job i manpower maja pozwalniac a to jest prawie wiekszosc pracownikow,w zakladzie np.ktos pracowal 2lata i z manpowera dali go na joba bo tak jest, to te osoby tez sa do zwolnienia?masakra!!!!!! w czesniej tak nie bylo, po 2 latach pracy na manpowerze dostawalo sie umowe na leara,i co moze beda przyjecia od maja ciekawe?????moze jeszcze na leara???dorze by bylo tak jak na poczatku jak zaklad powstal umowa na 3msc.a puzniej na conajmniej 2lata to bylo by ok!!!
zdjecie uzytkownika
Ważny - 2014-03-20 06:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawda !!!!!!!! Lear Corporation oddz. w Jarosławiu kończy swą działalność w tym roku 2014 !!!!!!!!! Smutna ale prawda!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
NICCO - 2014-03-20 09:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
panie i panowie ten Zakład jest chory (usunięte przez administratora)Liczy sie ilosc a nie jakosc po biurach wałesa sie masa osób pytam sie po co ich aż tak dużo robią co chcą kawusia i ciasteczka i ploteczki tak samo jest z Audytorami na co ich trzymac zostawic po jednym na każdej zmianie i było by w porządku taki(usunięte przez administratora) czy(usunięte przez administratora) ze Zmiany B nie bardzo sie znają na tym wszystkim wiec po co ich trzymac
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-03-20 16:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NICCO - 2014-03-20 09:57:14]:
tak znajomosci czynia cuda!!! nawet po tym samym (usunięte przez administratora)mozna duzo powiedziec co jest na malowaniu byl na zm.A puzniej na B morde darl do karzdego to go wyjebali na stebnowke to dal wypowiedzenie,i co jest na zm C a czemu bo ma znajoma majstrowa,i co tu duzo mowic kto ma plecy ten ma dobrze i jest kajotka albo audytorem albo roznoszaca i tak w nie skonczonosc mozna wymieniac.jak to sie nie zmieni to bedzie zle!! i guwno to da ze majstrowe pozmieniaja sie zmianami czy kierowniczki,to trzeba by bylo zwrucic sie do gluwnej siedziby tego zakladu czyli do Tych,zawiadomic ich o tym co sie tu dzieje,moze w tedy by zmienili cale kierownictwo!!!!!!
zdjecie uzytkownika
agent - 2014-03-20 16:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pf - 2014-03-20 16:09:20]:
to nie czlowiek
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-03-20 20:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pf - 2014-03-15 20:36:38]:
ZAL MI WAS ZAKLAD SIE SYPIE A W O JEDZENIU!!!OGLĄDALISCIE FILM SIEDEM???TO BYM Z WAMI ZROBIŁ GLOMBY!!!
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-03-20 21:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2014-03-20 20:46:01]:
zalosny jestes!!! za duzo filmow sie na ogladales, to co piszesz to straszne!!! karzdy wie i widzi co ze zakladem sie dzieje,moze sam jestes gambem tylko jeszcze nikt ci o tym nie powiedzial,my wyrazamy opinie calego zakladu,i miedzy innymi o stolowce co prawda to nie grzech i bede pisac wszystko czego sie dowiem niech ludzie wiedza i znaja prawde!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-03-23 05:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka ze pisze sie na majstrowe,audytorki,a one i tak sie smieja,bo nas z firmy zewnetrznej zwolnia a one pracowac dalej beda i to nie za małe pieniadze.
zdjecie uzytkownika
stary lear - 2014-03-27 09:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu dlugi wekend na bmw!!!
zdjecie uzytkownika
goha - 2014-03-27 11:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ta łajba tonie, a dziurę wiercą osoby na stołkach, ale i na nich przyjdzie czas :]
zdjecie uzytkownika
LEAR - 2014-03-28 06:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie tonie sami ploty robicie,ludzie ogarnijcie sie.
zdjecie uzytkownika
LEAR - 2014-03-28 10:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sie zwolnij proste.chyba ze jestes nieudacznikiem i nie bedziesz umiał sobie pracy znalesc,a co do reszty na profilu to naprawde Propaganda na ukrainie to nic w porównaniu co wy tu wypisujecie.
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-03-29 15:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEAR - 2014-03-28 10:12:14]:
sam chyba jestes nieudacznikiem moze pracujesz bo masz tam znajomosci? tak jak nie ktorzy!!!! zwalniaja ludzi robia machloje ale twoim zdaniem to tylko propaganda czlowieku o czym ty piszesz chyba sam nie wiesz moze tak piszesz bo jestes nie tykalny jak nie bede pisac kto!!!
zdjecie uzytkownika
LEAR - 2014-03-29 17:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pf - 2014-03-29 15:23:03]:
daj spokój jakie znajomosci,jaka nietykalnosc zakład dał nam prace i trzeba to szanowac bo jak by nie ten zakład,to bieda zagosciła by u kilkaset rodzin.A jak tobie tam jest tak zle to sie zwolnij,nikt nikogo na siłe tam nie trzyma,podpisujac umowe kazdy zgadze sie na warunki panujace w tym zakładzie swiadomie i wszystko w tymtemacie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-16
Żródło: infopraca.pl
Legnica
(dolnośląskie)
The mission of Prototype Production Supervisor is to complete resource planning for prototype development tasks in conjunction with the Industiral Engineer. The Prototype Production Supervisor will drive the technicians and operators to deliver a...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ja tu tylko sprzątam:P - 2014-03-30 16:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdzie w umowie nie mam, że zgadzam się na brak poszanowania tego, że jestem człowiekiem, że wyrażam zgodę na mieszanie mnie z błotem, no i na - chyba od tego trzeba było zacząć, mobbing...pomimo wszystko ciągniemy za kudły ten zakład, pracujemy w pocie czoła z potarganymi nerwami, bo samym pierdze***m w stołek to on się nie utrzyma hehe... co wy "stołkowi" o pracy w Learze wiecie, chyba tylko z opowiadań ;:D'' przyjdźcie do nas, stańcie przy maszynie 8h, przekonacie się co to znaczy pracować.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-03-30 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja tu tylko sprzątam:P - 2014-03-30 16:21:16]:
a trzyma ktos cie na siłe w tym zakładzie jak tak ci zle,mysle ze jak sie zwolnisz to lear bedzie dalej istniał bez ciebie,tylko czy ty bedziesz istniała bez leara?Tak wszystcy nazekacie jak wam tam zle,ale jak zaczynaja sie zwolnienia,to dupy ze strachu wam sie trzesa.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-03-30 19:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie w 100% z obserwatorem tomi
zdjecie uzytkownika
lear - 2014-04-06 09:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
żenada
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-04-09 10:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [LEAR - 2014-03-29 17:40:33]:
Drogi Kolego lub Koleżanko nawet głupi wie że w tym zakładzie połowa z was ma znajomosci ten zna tego itd wiec skończ pie.....c głupoty że tu nie ma znajomosci nie którzy są nietykalni i robią co chcą tak samo audytorki puszczają takie rzeczy że aż sie włos na głowie jeży już nie liczy sie jakosc tylko ilosc a pózniej wyniki są tej pracy w pudłach z żółtym znaczkiem wstrzymane lub do kasacji tak sie kończy sciganie ludzi
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-04-16 19:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jasne usuwajcie komentarze,zaklad lear to zaklad zaklamancow klamia ludzi,robia co chca z pracownikami i co znowu idzie bujda ze w czerwcu beda przyjecia dla kogo jestem ciekawa chyba teraz dla samych swoich bo niby joba ma nie byc ani manpowera to nie uwierze ze na umowe leara beda przyjmowac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
58 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x