Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pf - 2014-09-20 21:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ZWOLNIONA BO OKAZAŁO SIĘ ŻE MAM RACJĘ... - 2014-09-09 08:47:57]:
co juz nie bedzie przyjec czy ktos cos wie na temat przyjec?odp.
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2014-09-21 20:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja pracownikow daleko w( usunięte przez administratora ) urlopu nie dostniesopieki tez chorowac tez npie mozesz tylko zap..za trzech wolne to tylko jak mir ma roboty tak to zapomnij.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-23 11:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciuciubabka - 2014-09-21 20:07:29]:
I dlaczego takie brednie piszesz?
Urlop dostaniesz, tylko musisz powiedzieć na co chcesz. Normalne, że na "bo mi się dzisiaj nie chce" nikt Ci urlopu nie da. Chorobowego nie opłaca się brać, bo szkoda premii. Ale gdy coś Ci dolega to nie ma się czego obawiać.
Jeśli Ci nie odpowiada zawsze możesz poszukać pracy gdzie indziej ( powodzenia).
Faktycznie lepiej mają ludzie, którzy "mają plecy" albo pochodzą z tej samej mniejszej miejscowości co ich przełożony, ale tak jest wszędzie.
zdjecie uzytkownika
ciuciubabka - 2014-09-27 20:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisze bredni o urlopie tylko prawde byl mi potrzebny ale niestety nie dostalam.
zdjecie uzytkownika
sofi - 2014-09-30 02:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciuciubabka - 2014-09-27 20:29:26]:
może nie dostałaś dlatego , że Lear Corporation narzeka obecnie na bardzo duże braki w zatrudnieniu i rzeczywiście może im brakować obecnie rąk do pracy. Wejdź na ich stronę i zobacz ile mają ofert pracy dla nowych osób. mają przynajmniej 10 nieobsadzonych stanowisk, więc zapotrzebowanie na ludzi jest
zdjecie uzytkownika
Amadeusz - 2014-10-02 19:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co wy widzicie w tym learze czy chcecie byc traktowani jak psy ? pomyslcie troche na każdym dziale rzadza znajomosci faworyzowani pupile maja tam jak w niebie donosza na kazdego ktory im podskoczy a ludzi ktorzy cos potrafia traktuje sie jak beduinow szukajcie innej pracy tej wam nie polecam
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-10-04 09:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amadeusz - 2014-10-02 19:29:03]:
zgadzam sie moze tak jest ale gdzie jest inaczej? wszedzie tak jest w karzdej pracy a nawet po szkolach jak ma sie znajomosci to jest dobrze, ale jak by nie lear to niektorzy po podstawowym wyksztalceniu nie mialo by pracy,a tam nie patrza czy ty masz wyksztalcenie masz robic to co do ciebie nalezy ja stsram sie tam wrucic i jak by zadzwonili to uwierz mi ze bylabym zadowolona
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-10-05 13:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie razem z nimi robiłes te przekrety jak ma byc dobrze w tym zakładem skoro kradniecie na boku wozicie sie jak Lordowie i macie wszystko gdzieś byle sie nahapac poki jest okazja
zdjecie uzytkownika
soż - 2014-10-07 21:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o biurowcach taka prawda i nikt nie zaprzeczy bo wiedza o co chodzi poza tym to widac wiem bo pracuje tam 1,5 roku to moze nie duzo w porownaniu do innych ale naprawde bardzo wiele mozna sie przez taki czas nauczyc a jeszcze wiecej zauwazyc to by bylo na tyle w temacie

zdjecie uzytkownika
pf - 2014-10-08 20:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz mnie nie interesuje co robia w kadrach ,a jestem troche w ciezkiej sytulacji a w tej dziurze jaroslaw to ciezko znalesc prace/uwierz mi ze do wszystkich prawie skepow wyslalam cv i zero odpowiedzi, jak im zrobia nalot to zmieni sie kierowniczka i dyrektor moze bedzie lepiej
zdjecie uzytkownika
soż - 2014-10-08 22:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze wkoncu lepiej by ludzi traktowali.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-16 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiecie coś o sytuacji która wydarzyła się kilka dni temu.Dziewczyna prosiła o przepustkę ,bo się źle czuła w odpowiedzi otrzymała(jest mało ludzi stawaj do maszyny i szyj)czy coś takiego.Chwilę później zostało wezwane pogotowie, bo dziewczyna dostała wylewu.I jak się czuje teraz majstrowa-czy ma wyrzuty sumienia ? Szczerze wątpię
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-10-17 18:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-10-16 09:37:59]:
ja piernicze nie zle napewno ma wyrzuty chyba w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-18 08:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lear się bawi (kadry i tzw nadzór) w Bieszczadach a zwykły szarak zapier/.......
zdjecie uzytkownika
Amadeusz - 2014-10-19 14:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety na układy nie ma rady kazdy zapiepsza a inni sie bawią tak to już jest w tym kraju
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-20 10:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZWOLNIONA BO OKAZAŁO SIĘ ŻE MAM RACJĘ... - 2014-09-09 08:47:57]:
ja tez pracowałam tam 9 lat ale sie nie podlizywalam i mnie zwolnili po tylu latach!!!i ta osoba co napisala wczesniej ma racje bo zwalniaja i zatrudniaja i dalej zwalniaja więc to jest sitko najlepsi zostaja ci co sie najbardziej podlizuja
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-10-20 10:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pf - 2014-10-17 18:45:49]:
NO JUZ JEDNA OSOBA ZMARŁA BO NA NOCY SIE ŻLE CZULA I NIE WYPUSCILI JEJ DO DOMU TYLKO DALI DO POKOJU GDZIE POSZLA SPAC A JAK WROCILA DO DOMU RANO TO ZMARLA A ZA MIESIĄC BYŁA KOMUNIA JEJ CÓRKI!!!!!!WIEM BO TO MOJA KOLERZANKA BYLA Z LINI OBOK TO BYŁ SZOK ALE NIKT ZA TO NIE OBERWAL PO DUPIE ZE KARETKI NAWET NIE WEZWAŁ
zdjecie uzytkownika
hej hej hej - 2014-10-22 19:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
So zatrudjenja na krajalnie. Ile sie na to czeka. Ja byl juz 4 razy na testowaniach
zdjecie uzytkownika
cuciubabka - 2014-10-22 23:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej hej naucz sie pisac dobrze po polsku nie krajalnia tylko krojownia jak pisac dobrze nie umiesz to jak zdałes testy?
zdjecie uzytkownika
hej hej hej - 2014-10-23 17:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam pisac grónt ze robic umiem i to szybko
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-10-24 21:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hej hej hej - 2014-10-23 17:59:49]:
hej bylam na testach i staram sie aby wrucic do pracy,nie oddzwonili a oglaszaja sie na jaroslawiaku to nie rozumie po co szkola nowe osoby jak sa osoby ktore chca pracowac i staraja sie o powrut mogla bym juz wrucic co mam robic?
zdjecie uzytkownika
Nowa 4 - 2014-10-26 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam sa przyjecia na lepsza prace niz szycie czy ktos wie jak sie dostac?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
generał - 2014-10-26 13:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pf - 2014-10-24 21:17:51]:
mogłabyś zacząć na początek używać "ó". A tak po za tym to rekrutują nowych bo widocznie nie do końca przypadli Lear Corporation do gustu pracownicy , którzy teraz starają się wrócić. Sorry, ale jeżeli rzeczywiście byłabyś dla nich dobrym pracownikiem to myślę, że sami skontaktowaliby się z Tobą pierwsi
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-10-26 17:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pf - 2014-10-24 21:17:51]:
Zadzwoń,coś ci powiedzą.
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-10-29 21:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ww - 2014-10-26 17:08:47]:
dzwonie na ten nr.co dzwonili do mnie to jest nr.do Tarnowa ale zeby ktos odebral to bylo by dorze bo do Warszawy sie do dzwonilam /a Ty Generale to ty taki swietny jestes czy masz jakies szerokie plecy bardzo ciekawe????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x