Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nowa 4 - 2014-10-26 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam sa przyjecia na lepsza prace niz szycie czy ktos wie jak sie dostac?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
generał - 2014-10-26 13:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pf - 2014-10-24 21:17:51]:
mogłabyś zacząć na początek używać "ó". A tak po za tym to rekrutują nowych bo widocznie nie do końca przypadli Lear Corporation do gustu pracownicy , którzy teraz starają się wrócić. Sorry, ale jeżeli rzeczywiście byłabyś dla nich dobrym pracownikiem to myślę, że sami skontaktowaliby się z Tobą pierwsi
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-10-26 17:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pf - 2014-10-24 21:17:51]:
Zadzwoń,coś ci powiedzą.
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-10-29 21:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ww - 2014-10-26 17:08:47]:
dzwonie na ten nr.co dzwonili do mnie to jest nr.do Tarnowa ale zeby ktos odebral to bylo by dorze bo do Warszawy sie do dzwonilam /a Ty Generale to ty taki swietny jestes czy masz jakies szerokie plecy bardzo ciekawe????
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-02 11:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, mam takie pytanie do wszystkich mam. A mianowicie chodzi mi o to czy jak któraś mama wracała z macierzyńskiego i poszła np na opiekę nad dzieckiem (te 60 dni co jest) to czy wyciągali z tego jakieś konsekwencje?
zdjecie uzytkownika
P. - 2014-11-03 16:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-11-02 11:53:54]:
Oni wyciągają konsekwencje nawet z tego jeśli zejdziesz ze zmiany 2 minuty przed dzwonkiem więc sama sobie odpowiedz. Na pewno nie jest to mile widziane, sama widzisz że kobiety chciały się pozwalniać do domu bo źle się czuły i co im powiedziano? Na drugi dzień zawał albo wylew, nikogo to nie obchodzi.
zdjecie uzytkownika
liroy - 2014-11-04 10:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracować nie narzekać lepiej na razie nie będzie. Zastanówcie się jak by zakład dzisiaj zamknęli i co? Jedni mają lepiej inni gorzej w pracy tak już jest. Pozdrawiam i miłej pracy.
zdjecie uzytkownika
szwaczka - 2014-11-05 09:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie, mam pytanie odnośnie tego czy ktoś z was, któraś z was chodzi tylko na dwie zmiany, czyli pierwsza, druga, pierwsza, druga i tak cały czas. pytanie czy kierowniczka zgodzila sie na takie cos? czy tylko na pierwsza, pierwsza, druga, pierwsza pierwsza itp itd zmiane???
zdjecie uzytkownika
miśka - 2014-11-06 12:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może mi ktoś powiedzieć jak to jest z dostaniem sie do leara? Złozyłam CV juz chwile temu lecz zadnego odzewu, nie wiem czy mam sie sama zgłosic na testy czy dopiero jak zadzwonia, mogłby mi ktos powiedziec jak to jest?
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2014-11-06 22:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miśka - 2014-11-06 12:21:25]:
Witaj na testy musisz isc sama w czwartki lub w piatki a cv skladalas do leara na szycie czy do biur bo na szycie to same testy i jak masz szczescie to zadzwonia do ciebie i sie spiesz bo narazie przyjmuja od paziedziernika a jak dlugo to nie wiadomo
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-11-09 12:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szwaczka - 2014-11-05 09:43:26]:
witaj dwu zmianowka jest dla matek ktore maja dzieci do czwartego roku zycia wiem bo sama tak chodzilam ale to tez nie mile widziane bo majstrowe nie lubia takich wlasnie jak nie masz dziecka to nie wiem czy tak mozna?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-11-09 18:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, widzę że raczej niezbyt pozytywnych wizji można się naczytać tutaj, ale dokładnie konkretnie którego zakładu to dotyczy ? w końcu się chwalą pięcioma zakładami produkcyjnymi. A tak na marginesie jakie stawki są na produkcji ? jak atmosfera między pracownikami ? jak wygląda sytuacja z urlopami ?
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-11-11 21:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamil - 2014-11-09 18:21:43]:
atmosfera moze nie naj gorsza bylam na kajotce na produkcji w sumie bylo ok przeniesli mnie na krojownie tam bylo mi super polecilabym kazdemu ta prace,puzniej zostalam zwolniona bo bylam w ciazy,wrucilam ale juz na szycie na laminacje i tez nie bylo zle to zalerzy jak lapiesz klimat,a stawki to zalezy bo sa osoby ktore bez przerwy ida na przeustki to nie moga oczekiwac fortuny ,a urlop to wiadomo jest ciezko troche ale nie mozna narzekac wszedzie jest jak jest,nigdzie cie nie poloza!!!!
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-11-12 18:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie. czy gdy jestem zatrudniony w agencji JOB mam szanse na jakąś premie? czy premie sa tylko dla zatrudnionych w learze?
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-11-12 21:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cba - 2014-11-12 18:22:19]:
premie sa tez na agencjach trzeba przepracowac 4 pelne miesiace jest 300zl premi a puzniej jest jeszcze jakas co trzeci miesiac ale chyba zabieraja jak idziesz na chorobowe tej jest 250zl jak nic nie spartolisz to masz te dwie premie
zdjecie uzytkownika
lll - 2014-11-13 11:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
300 zł premii? to chyba dawno było teraz jest 230.
zdjecie uzytkownika
Zuu - 2014-11-13 21:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lll - 2014-11-13 11:10:46]:
Ale macie ta premie a ja pracuje za 1200 zl ie 200 godzin miesiecznie wiec ludzie zastanowcie co piszecie bo ja chcialabym isc do pracy do leara ale nie zadzwonili jeszcze do mnie
zdjecie uzytkownika
pppp - 2014-11-14 19:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz kilka lat caly miesiac przepracowalam premia 230 plus absesja i pensja 1700 z groszami i sobota , jaki wniosek zero sobot jedna premia 230 i 1600 wyjdzie ,na agencji jest premia po 4 miesiacach reszta jak sie jest na learze a na to trzeba troche popracowac ogolnie ok
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-11-14 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na agencji dostaje sie premie co 4 miesiące czy po czterech miesiącach co miesiąc (o ile niczym sie nie podpadnie)???
zdjecie uzytkownika
annn - 2014-11-15 14:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premia jest po 4 miesiącach i wynosi ona 230zł brutto, przy czym można ja stracić za punkty karne za zle szycie lub majstrowa może zabrać premię za postawę, no i za l4 tez zabierają premię

i zgadzam sie z poprzednią wiadomością, że nie mamy co tak narzekać, owszem miodu nie ma, atmosfera czasem nieznośna i praca bardzo ciężka, ale jest praca, kasa zawsze na czas, nadgodziny płacą, a jak ktoś robi swoje to nie sadze żeby miał przewalone bez powodu, tu sa pewne wymagania i trzeba sie podporządkowac i tyle, no i nie można się wszystkim przejmować ;) majstrowa pokrzyczy i przestanie ;) ja cisną z góry więc ona ciśnie nas i tak to działa
zdjecie uzytkownika
betty - 2014-11-20 16:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie premii. Czy ta "premia" 230 zł brutto to nie jest czasem wynagrodzenie za płatne 2 dni wolne, które należą się po przepracowaniu 30 dni?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-11-20 22:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [betty - 2014-11-20 16:44:56]:
Nie,premia jest za dobrą prace,a po przepracowaniu 30dni należy się 2dni urlopu wypoczynkowego.
zdjecie uzytkownika
pf - 2014-11-21 16:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-11-20 22:31:20]:
co z tego ze ci sie nalezy i tak nie dostaniesz urlopu pracowalam w sklepie i tam pracowalo sie w niedziele to w tygodniu mialam dzien wolny a za przepracowany msc.mialam 3 dni wolnego i nalezalo mi sie jak psu buda kierowniczka sama wysylala a nie blagac o urlop
zdjecie uzytkownika
Magda b - 2014-11-21 17:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co myślicie o nowej brygadzisce ma bmw zm.A? Szybki awans...
zdjecie uzytkownika
7 lat tam - 2014-11-22 14:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [,,, - 2013-05-29 11:09:37]:
hahahahahahhahaha dokladnie tak heheheheheh
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Lear Corporation Poland II” sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x