Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-19 12:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masakra
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-19 14:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-04-19 09:33:07]:
Minion ma racje dla czego tak jest dla czego zwykły szary pracownik ma cierpieć a biura i rodzina kierownictwa nie ale czego bhp się nie zajmie nimi ? bo pewnie się boją lepiej zwykłemu szaremu pracownikowi dać mandat nisz komuś z biura teraz jest nagonka na zwykłych pracowników bo ich jest za dużo a w biurach nie jest lepiej tam jest też za dużo osób niepotrzebnych i nie ma zwolnień tak jak na produkcji a związki w lear to nie istnieją w rzeczywistości tylko na papierze.
zdjecie uzytkownika
Minion - 2015-04-27 21:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy osoba która była zamieszana w aferę narkotykową powinna miec miano majstrowej? czy osoba która wstawia penisy na strony internetowe powinna mieć miano kierowniczki?
Skoro jestesmy najlepszym zakładem w europie to dlaczego większość "władzy" język angielski zna na poziomie podstawowym?
Czy to aby nie dzięki nam działa i funkcjonuje ten zakład?
Szkoda tylko, że jesteśmy traktowani nijak
Dlaczego osoby które maja wykształcenie i staraja się na lepsze stanowisko są nie brane pod uwagę?
zdjecie uzytkownika
dyskret - 2015-04-29 20:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co u tej artystki Melanii??
zdjecie uzytkownika
Andżela - 2015-05-01 09:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co wiem to jest na chorobowym już którys raz z kolei widocznie da sie chorowac majac takie plecy
zdjecie uzytkownika
Włodi - 2015-05-01 09:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co tam sie takiego dzieje czy jest gorzej niż u nas na szwalni ?
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-05-06 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwiazki dzialajcie to besprawie
zdjecie uzytkownika
ll - 2015-05-06 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile macie urlopu kogo stac na 2 tygodnie postoju boto plany dla bmw
zdjecie uzytkownika
zzxxx - 2015-05-07 17:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niech związkowcy walczą o postojowe jest taka ustawa w Polskim Prawie a nie ludzie muszą wybierać urlopy. A może komuś ten urlop jest potrzebny na jakieś inne dni a nie kiedy sobie zakład wymyśli.A i niech ktoś nie pisze że wybieranie urlopu na te dni nie jest przymusowe bo wiemy jak jest jak nie weźmiesz to papa z pracą lub są jakieś przez to kłopoty że nie chcesz zrobić tak jak zakład chce.
zdjecie uzytkownika
olenka - 2015-05-19 14:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie w tychach posada kierownika zmiany produkcji - proszę napiszcie coś więcej na ten temat. fascynuje mnie przemysł motoryzacyjny, także w kontekście produkcji części jak to się robi w Lear Corporation. podobno w zakres obowiązków wchodzi też optymalizacja zużycia materiałów, ciekawi mnie czy to trudne
zdjecie uzytkownika
lear - 2015-05-19 22:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olenka - 2015-05-19 14:26:31]:
troszke pomyliłeś bo tutaj piszemy o lear jarosław ale ogólnie podam ci jak tutaj zostać kierownikiem,bedą to podpunkty:
a)kogoś z rodziny musisz mieć
b)kilka kilogramów wazeliny
c)wykształcenie nie wieksze niż zawodowe
d)facebook musisz założyć
no to najważniejsze z kryteriów które musisz spełniać
jeżeli coś pominełem to przepraszam ale w moim przekonaniu to powinno wystarczyc pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gona - 2015-05-22 12:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ja mam pytanie czy przyjmuja teraz zwyklych pracowników np. na szycie,czy nic sie nie dzieje w tym temacie? Proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
fret - 2015-05-25 17:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Melania juz ponad miesiac na niby chorobowym takiej to dobrze...
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-05-27 22:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pracowałam w lear 3lata, licza sie tam tylko znajomosci i rodzinka, placa jest marna, a co do podwyzek to rzuca po pare groszy i tyle, nie ma na co liczyc bo u nas jest takie bezrobocie ze ludzie nawet za kilkaset zlotych beda pracowac na utrzymanie rodzin, a ze zwalniaja jednych i przyjmuja drugich to normalne przeciez agencje pracy tymczasowej musza zarobic, a co do melani to niektorzy maja przywileje:D, ciesze sie ze nie musze juz tam pracowac bo te 3 lata to byla masakra
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-05-29 01:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2015-05-27 22:30:18]:
kim jest ta słynna melania.
zdjecie uzytkownika
sufgh - 2015-06-02 20:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorro - 2015-05-29 01:13:58]:
Melania to caryca krojowni ma przywileje jak nikt inny urlopów na żadanie ma ile chce tak samo chorobowe szkoda gadac, mamusia i siostrzyczka takie same u nich to rodzinnne
zdjecie uzytkownika
jurna - 2015-06-03 17:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słyszałam, to poszła na chorobowe bo jakis romans miała
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2015-06-12 18:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram,masz znajomosci u tych kierowniczek dostaniesz prace
zdjecie uzytkownika
Ziomal - 2015-06-12 18:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zalezy kogo znasz. Jesli kierowniczki zmianowe z zmiany A oraz zmiany C lub jednej z jej syna dostaniesz prace,obojetnie kim jestes z wyksztalcenia
zdjecie uzytkownika
Mmm 3 - 2015-06-16 07:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie zeby znalasc prace w jaroslawiu trzeba miec znajomosci
zdjecie uzytkownika
x2x2x2 - 2015-06-16 14:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wiecie o majstrowej ze zmiany C z krojowni skóry Kamili?Ponoć to straszna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
x2x2x2 - 2015-06-16 18:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałeś/miałaś "przyjemność" z Kamilą pracować?
zdjecie uzytkownika
09543563667 - 2015-06-16 18:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x2x2x2 - 2015-06-16 18:48:28]:
Przyjemnością bym tego nie nazwała, jest głupia i wredna ludzi ma za nic ciesze sie ze nie musze pracowac w tym chorym zakładzie, ludzi traktuje jak roboli, nikt jej nie podskoczy bo sie boja, powinni mistrzów tez liczyc do wydajnosci Kamilka jesli jest taka jak kiedyś do wyrazy wspołczucia... a Rafałka sobie owinęła wokół palca skacze jak mu zagra porażka, zreszta zanim cos wyjąka to 8 godzin minie Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Widla - 2015-06-18 13:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pawel by 100 razy lepszy od kamili bo to pusta idiotka
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-06-18 19:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo teraz jest ofet pracy dla zainteresowanych są takie stanowiska: Technik Utrzymania Ruchu,Pracownik Działu Logistyki,Technik Jakości Prototypowni, Product Engineer i jeszcze mają nowy stażowy program tak naprawde i teraz już prościej jest się do nich dostać.. no i zostać w frmie też prościej, to na plus.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie
alert