brak logo

Lear Corporation Poland II

Jarosław

Opinie o Lear Corporation Poland II

Taka jest Prawda o Krojownii 2017-02-18 10:04
To że większosc ludzi jest po znajomosciach to wiadomo od dawna są niektóre osoby co robią co chcą to że mama jest na magazynie i jest znajomą Majstrowej to córeczka chodzi kiedy chce i choruje. Ile dusza pragnie a taka jedt chora że chodzi po galeriach i dodaje co chwile zdjęcia na portalach społecznosciowych kolejna osoba to jest bardzo chora bolą ją bez przerwy plecy ale ma znajomosci i taką osobę nikt nie ruszy bo musi tu byc doktor Lesko musiał dostac bardzo grubą koperte żeby kogos takiego dopuscic do pracy co do nie których to szkoda gadac dawac Transa na laminarke do pomocy bo jest znajomym Majstrowej to też nie jest w porządku panią Majstrowe pasuje rozliczyc z tych wszystkich przekrętów jakie są na Krojowni podam tu taki przykład chodzi lista na Sobote a ty już jestes wpisana na tak tak sobie majstrowa układa chętnych na Soboty wpisuje za Ciebie mając gdzies opinie kogos pani Kierownik powinna cos z tym zrobic bo tak nie może byc ,co do wywalenia starych pracowników to jestem za wywaleniem leni i tych co cały czas chorują i kombinują jakby się wymigac od pracy co do Premarkingu fajni ludzi są ale współczuje im z Całego Serca mając 3 liderów każdy chce z nich rządzic jeden tylko ma pojęcie dziwne to jest jak była kajotka może byc liderem skoro nie ma zielonego pojęcia o tym wszystkim co się dzieje dookoła takie rzeczy tylko na Krojowni omijajcie tą zmianę szerokim łukiem bo to sam fałsz i obłuda wszyscy ładnie się usmiechają a za chwile obmawiają tak samo jak pani Majstrowa Madzia jak ma dobry dzien to rozmawia jak człowiek. A jak cos jest zle to lata jak oszalała drze się bez powodu powinni dawno ją zmienic bo ludzie mają dosc jej zachowania
7
Zróbcie Cos w koncu bo się nie da wytrzymac 2017-02-18 11:22
Nie wiem czy na innych zmianach na Krojowni jest tak jak na Zmianie C nowe osoby które przychodzą wogóle nie są szkolone audytorka nie interesuje się nimi ustawiają taką osobe na Premarkingu czy na Kajotce i ma sprawdzac skóry czy elementy nie mają wogóle pojęcia co znaczyc i co sprawdzac po jakins czasie audytorka przychodzi i pyta i się okazuje że ta osoba nic nie umie i jest tak pytana w kółko tego katalogu nie jest to miłe ani fajne albo się sama zwolni albo ustawią z kims i ten ktos ma robic za kogos tak nie może byc żeby ludzi zostawiac na pastwe losu audytorka zamiast się zainteresowac tym to się szwęda pod automat żeby pic kawe i jesc ciasteczka po co takiego kogos trzymac skoro nie ma z niego pożytku wiecznie jej nie ma a gdy jest to nie ma czasu
5
Alwaro 2017-02-18 12:39
Ponoć na każdej zmianie ma szkolić się drugi audytor bo jeden na krojowni ma za dużo pracy
1
Bolek i Lolek 2017-02-18 12:50
Haaha jak za dużo pracy ? Na krojowni skóry jest audytorka Anna, liderzy Marylka, Wioletta, Anna, Barbara, Norbert. Do tego brygadzistka i Majstrowa. Nie za dużo ich jak na krojownie skóry ? I co oni takiego robia oprucz szwedania sie po krojowni i plotkowania z krojczymi i kj ? Na poczatku zmiany jakies papierki uzupelnia i pod koniec i tyle z ich roboty. Na co wiecc jeszcze jest potrzebny kolejny audytor jesli ich tam pełno jak w ulu.
1
Alwaro 2017-02-18 13:14
Stary nie wiem jak tam jest na krojowni, ale mają być wytypowani audytorzy z produkcji do przeszkolenia na krojownię ale kto to będzie to jeszcze nie wiadomo
1
Nnn 2017-02-18 17:58
Zróbcie cos ze zmianą C kroj skory bo nie da sie tam wytrzymac! Totalny cyrk! Ludzie niechca tam pracowac co drugi chce krew oddawac bo boją sie chorobowego bo majstrowa zwolni czy umowy nie przedłuzy. Istny chaos i bezład! Wogóle najgorsza zmiana.! ZRÓBCIE COS Z TĄ ZMIANĄ JAK KTOS MOZE! Ludzie chcą już do kierowniczki głównej isc.
3
Bezradni .. 2017-02-18 18:48
Gow@#%o za przeproszeniem zrobicie :-D
Rmf fm 2017-02-18 18:56
Najwyżej jakies ŁBY polecą
zetka 2017-02-18 19:16
Powinni wymieszać pracowników z wszystkich trzech zmian i zmienić dozór
1
Zrobic Porządek z tym Wszystkim 2017-02-18 19:38
Dozór zmienic w pierwszej kolejnosci bo to co Obie panie wyprawiają idzie do kataklizmu pózniej zmienic Audytora bo Anka się nie nadaje a skoro się nie nadaje to wywalic ją na Produkcje dac kogos kto będzię się interesował ludzmi a nie przesiadywał pod automatem z kawą następnie pozbyc się Wiolki nic nie robi chodzi bez celu przez te 8 godzin wali scieme chodzi jak żółw zero zaangażowania w to co robi a Co do Premarkingu to wymieszac wszystkich z pozostałymi zmianami zrobic dwóch liderów i pozbyc się trzeciego zbyt dużo nadzoru jest na tej Krojowni wiele niepotrzebnych ludzi pora już z tym zrobic porzadek bo za długo to trwa zamiast pracowac ludzie się denerwują i przez prace zwalniają lub przenoszą na inne zmiany
8
marta 2017-02-18 20:00
Co do Anki to jak się nie nadaje na krojownię to na produkcję tym bardziej
6
Marcin 2017-02-18 20:21
Zebys się przyjacielu nie zdziwił wtedy się posmiejesz jak Baran zarzynany Ludzie mają dosc tego wszystkiego łby polecą i to grupowo musi w koncu ktos zrobic porządek na tej zmianie tak zle dawno nie było o urlop jest cieżko dlatego każdy oddaje krew bo to jedyne rozwiązanie wine ponosi Majstrowa i jej zachowanie Tereski nie było to był spokoj wróciła i zaczeła swoje gierki psychiczne i tylko kwestia czasu jak Kierowniczka się tym zajmnie wtedy nię będzię dla nich litosci
6
Adrian 2017-02-18 20:26
Aaa o właśnie i o to chodzi, za dużo nadzoru boli innych bo nie dadzą ściemniać innym. Do tej pory nie robili a jak jest nadzór to teraz pilnują wszystkich ściemniaczy. Chcą się zwalniać bo w końcu ktoś zaczął pilnować....... Tak idźcie się poskarżyć głównej kierowniczce, pogłaska was i co może odpuści wam robotę? Lider ma swój obszar i ma na nim pilnować produkcji i tyle, a Wam nieroby jedne o co chodzi? Nie pasi, to na szwalnie, tam jest o wiele lżej.... niejedna osoba o tym się przekonała.. Trudno wam zrozumieć ze taka "maszynka" jak korporacja właśnie tak działa, to wszystko jest narzucone z góry i tak ma to wyglądać, czy wam się to podoba czy nie i to forum niestety ale nic nie zmieni..... nie no niektórzy mogą się tu wygadać i trochę dowartościować i tyle w tym temacie..... niejeden tu wypisywał herezje i co i go wn ooooo wielkie... pisać każdy może trochę lepiej albo gorzej.... trzymajcie się Ce p y, je Bh An e...... B u R a Ki, na rze ka Cze.....
3
Kj 100% 2017-02-18 21:42
TERAZ haha bedzie dalej cyrk. Na rano. Liderka na zawale bedzie latac, lider w nerwach bedzie latał i te miny terminatora bedzie robil zeby mlodzi sie przestraszyli. Bedzie jazda. Haaha. Ha. A druga liderka bedzie tylko sie meczyc. Bedzie latac za liderem albo on za nią. I PANIKA do 13:55. Dzien jak co dzien. Współczucie dla premarkingu. Chłopaki i Dziewczęta dacie rade!)
ona 2017-02-18 22:22
To chyba jakieś jaja z tym drugim audytorem
To co ten pierwszy by robił skoro i tak nic nie robi????
Fajny Krojczy 2017-02-19 00:46
Mówisz że g.wno się znają. Ale gdyby liderki na premarkingu się na niczym nie znały to skóry ciągle by brakowało. A przez 3 dni jak nie było 1 lidera a one zostały same, jakoś dały rade. One latają bo muszą, to jest ich praca, muszą pilnować porządku, muszą weryfikować skóry i ktoś je wybrał na to stanowisko, majstrowa się zgodziła by to one zostały liderami, bo wierzyła w to że sobie poradzą. I miała rację. A wam po prostu żal du.pe ściska i tyle w temacie
3
Mateusz 2017-02-19 08:11
Ilości liderów to wymysł panie kierowniczki głównej po wizycie Olczaka w Iglo za granicą. To nie majstrowej pomysł, tak to zostało narzucone z góry i narazie nic z tym niezrobimy... Jeden lider na premarkingu to za mało, a tak jest trzech i każdy swój mały obszar i tak ma być i kropka koniec..
3
Łukasz 2017-02-19 08:30
A O co chodzi z tą auditorką ze zm C. Dlaczego uważacie ze nic nie robi?? Macie czas żeby ją śledzić przez całą zmianę?? Czy znacie kompetencje auditorów?? Czy macie świadomość ze 1 auditor na skórze jest na 150 osób?? Na cały obszar i wszystkie problemy tam występujące. A tak naprawdę to na wszystkich zmianach a nie tylko na naszej narzekają na auditorów. Do każdego auditora można się przyczepić, słychać głosy na każdej zmienie czy to A...........czy D........... żadna z nich pewnie nie jest doskonała każda nosi ploty i ściemnia jak może.... ale na innych zmianach są ludzie całkiem fear i są poważni nie wypisując takich bredni na swoich auditorów. A na naszej zmienię tragedia, nie zajmujemy się swoją pracą tylko szukamy sensacji i byle wbić komuś nóż w plecy... i do je bać.. bo ktoś jest liderem a nie Ja!! Taki wniosek można wysnuć po waszych wypowiedziach. Nie szanujecie swojej zmiany w końcu ktoś się wkurzy pójdzie do kierowniczki i roszady na trzech zmianach gotowe żeby porozdzielać towarzystwo wzajemnej adoracji... a na innych zmianach kokosów tez nie ma, tak samo trzeba robić, tyko inna zmiana i dozór, a robota i zasady takie same..... wiec nie mąćcie wody. Swego nie znacie a cudze chwalicie, komu zle na swojej zmienię napisać petycje złożyć do kadr i się przenieść na inną zmianę jest takie prawo, pokrzywdzeni powinni z tego skorzystać i po sprawie, ale robotę swoją i tak będą musieli zrobić i tyle w tym temacie
1
Gonzo 2017-02-19 10:25
Słuchaj kolego idz na Krojownie stan sobie gdzies to zobaczysz jak Ania pracuje taki audytor jak ona jest chwile a potem jej nie ma takiwgo kogos nie warto trzymac na Krojowni jak nie ma z niej pożytku Rozpisałes się jak Hans Christian Andersen w swojej bajce powiedz gdzie jest ta zmiana D o której piszesz Zmien Chłopie lekarza niech Ci przepisze inne leki bo te co bierzesz to ci na głowe szkodzą i teraz są efekty w pisaniu takich bzdur od których smiac mi się chce nawet nie potrafisz napisac słowa audytor Analfabeta z ciebie niezły to co prezentujesz to się nadaje do Kabaretu ale przyjdzie czas na Zmiany szefostwa i audytorów mqcie to jak w Banku a ty kolego dalej bierz swoje leki i pisz dalej bzdury chętnie się posmieje
5
kj 2017-02-19 10:51
Jeden Arek się nadaje tylko zrobic powtórne wybory na dwóch pozostałych liderów są osoby lepsze i bardziej doswiadczone niż te dwie panie podpierdalaniem narobiliscie sobie mase wrogów kwestia czasu jak ktos straci cierpliwosc i wam cos zrobi. Jestem z Kj i widze co się dzieje jak była Kaska było inaczej widziałam wybory na 3 lidera i to była szopka nie wybory dlatego zróbcie wybory jeszcze raz a jak nie to idzcie z tym wyżej
Fajny Krojczy 2017-02-19 12:01
Przy wyborze 3 lidera szopkę zrobiły 3 Panie z premarkingu bo z tego co zauważyłem były sklocone z 3 liderką. Żal wam wszystkim du.pe ściska, nie dacie nawet się wykazać i od razu mówicie że żadna się nie nadaje. Żałosne
1
Killer 2017-02-19 13:23
Panie Fajny Krojczy co ty możesz wiedziec o tym kto był skłócony jak nie masz zielonego pojęcia o tym co robią ludzie na premarkingu nie chodzi o to kto jest skłócony tylko te dwie panie się nie nadają nie wiem czy mam mówic po japonsku do Ciebie tak ciężko zrozumiec to co się dzieje żal to może i tobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska po co się wtrącasz Pomiocie w nie swoje sprawy ??
Tomek 2017-02-19 15:04
Te panie gonzo co pozjadał wszystkie rozumy, nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w swoje gniazdo. Jak byś był taki mądry za jakiego się masz to dawno byś w lirze nie pracował. Bu rak jesteś za je bis ty. Pajacujesz jakbyś wiedział wszystko najlepiej, a tak naprawdę to pewnie kroiszi to nie za dużo skór, bo taki co ma dużo do powiedzenie niewiele potrafi i niewiele robi hehehe..
2
Zenek 2017-02-19 15:14
WIOLKA WON Z KROJOWNI SKÓRY!!!!!!!!!!!!! Żółwiom mówimy NIE.
3
Gonzo 2017-02-19 15:24
Kto sra ten Sra Ciemniaku Buraka to sobie poszukaj między swoimi po pierwsze Ile kroje tyle kroje guwno Ci to do tego Cymbale jak Ci cos nie pasuje to możesz dostac w zęby z przyjemnoscią Ci morde oklepie kroje na tyle długo że wiem co kto prezentuje a Taki Ciec jak Ty pewnie pały obrabia po za pracą do niczego więcej się nie nadajesz :-D :-D
KJ 2017-02-19 15:27
Właśnie A co powiecie na temat 4 osób na nestingu? Te 2dziewczyny które są na tym stanowisku od dłuższego czasu, nic nie robią tylko ploty sieją. Czepiacie się premarkingu A na nestingu są osoby które zajmują się nie tym co trzeba
Zenek1 2017-02-19 16:00
Na listonosza niech idą. Tam se będą łazic do woli! ŻÓŁWIE!!!!!!
bolo 2017-02-19 17:03
organizacja na zm C jest na najwyzszym poziomie :D
Bony 2017-02-19 18:05
Kto niby sie nadaje na lidera na krojowni skory zm c ? Nie mów ze Maryla
Crazy Jack 2017-02-19 18:16
Maryle można wziąsc na lidera na Premarkingu idealnie się nadaje marnuje się tylko sprawdzając co krojczi kajotki robią
Kolega 2017-02-19 18:21
Kaśka umiala sie dobrze każdemu podlizac, najpierw siee do każdego podlizywalaa a później za plecami każdego obmawiala i szerzyla plotki. Wiec niczym siee od reszty nie różniła. Tyle ze sie nie czepiala jak ktos lecial w kulki i sie opierniczal. Zawsze możecie Kaśke sciagnac ze zmiany A.
Pracownik 2017-02-19 18:28
Skąd Ci sie wzięło 150 osób ? Na krojowni moze jest ich z 30, choć i tak każdy wie co robic i nikt do audytoraa tak czesto nie :chodzi bo zazwyczaj trzeba na nia czekac kilka godzin a i tak nie przyjdzie albo nic nie zdzialaa. Wiec nie bron jej. Bo swoje za uszami maa. A jak ja zmienia to choc kaazdy bedzie traktowany na równi z innymi . Tak jak dojdzie do zmiany majstrowej to choc urlopy beeda dawane uczciwie a nie jednym daje bo rodzina a innym nie.
Mis koala 2017-02-19 18:56
Precz Z ŁAZIORAMI. Jak by krojczy miał tyle czasu co te panie na wciskanie wykrojników na skóry to gitara. A nie ona wpadnie na dwa stoły co 4godziny i sypie tekstami to facetów ze wolno ze dużo skóry odpada itd. Niech łazi dalej. Najlepiej niech stanie i KROJI!
Kj zmiana C 2017-02-19 19:33
Kaska jest na Zmianie B a nie na A a co do podlizywania to jestes w błędzię kolego Kaska rozumiała wszystko a te dwie panie nie potrafią się zdecydowac co ma kto sprawdzac latają jak Opetane wiem to bo widze z kajotki i smiac mi się chce z tego biedna Basia nie wie co i jak nie wiem czym się ta Majstrowa kierowała dając ją na lidera bez wyboru jak była na kajotce to nikt z nią nie chciał stac taka jest prawda sama byłem swiadkiem jak podpiepszała drugą co z nią stała i to ma byc koleżanka ??? I to samo robi na Premarkingu podpiepsza swoich ludzi ze swohą koleżanką Edytą i to mają byc liderki ???? Wezcie przestancie miarka się w koncu skonczy i obie wylecą ze stanowisk tam gdzie stały a Kaska mam nadzieje że wróci i zaprowadzi tu porządek !!
1
Kajotka 2017-02-19 19:41
Co do urlopów to są swięte krowy które chodzą na chorobowe i urlopy ile dusza zapragnie są to przeważnie kajotki z Lectry matka złodziejki Melanii choruje kiedy chce a majstrowa na to przyzwala druga to Dominika taka gwiazda z Krojowni chodzi kiedy jej pasuje mysli że matka która jest na przepakowywaniu a jest dobrą znajomą naszej Madzi to może wszystko i tak robi choruje cały czas i jak przychodzi to na pare dni jak się zmieni Majster to powinen w pierwszej kolejnosci wywalic tych Sciemniaczy co bez powodu chorują tak nie może byc żebym ja nie dostała urlopu a takie nieroby to robią co chcą
2
Ola 2017-02-19 19:50
Ludzie opamiętajcie się bo na żadnej zmianie tak się nie kłócą jak wy na C.Wypisujecie jeden na drugiego a w oczy nie umiecie powiedzieć tego co wam leży na wątrobie.Zróbcie zebranie z kierownictwem i powiedzcie to wszystko może znajdzie się jakieś rozwiązanie...
2
Bond 2017-02-19 20:14
Nom ta Dominika M. Przegina, żaden lekarz nie daje zwolnienia na 3 tygodnie i to zdrowej osobie. Na tydzien max. Chyba ze ktos ma coś złamane albo jest po operacji np. kregoslupa to tak. Ale przecież Dominika jest zdrowa jak ryba i zawsze byla. Widocznie chciala sobie odpoczac od leniuchowania w learze. W koncu niech inni zapierniczaja za nia. Ona albo na przepustki co rusz chodzi albo chorobowe.
1
Kolega 2017-02-19 20:24
Każdy lider potrzebuje czasu zeby ogarnąć premarking, Kaśka od razu tez wszystkiego nie wiedziala, wiedze zdobyla z czasem. A jakos do niej byliscie bardziej tolerancyjni. Dlatego nie krytykujcie każdego kto zaczyna sie uczyc czegoś nowego na danym stanowisku. Przypomnijcie sobie swoje poczatki kariery na premarkingu. Dlatego mysle ze Baska tez za pare tygodni bedzie obeznana we wszystkim.
3
wielki brat patrzy ::::::) 2017-02-20 09:58
Żyj tak żeby inni ludzie nie płakali przez Ciebie :)
5
Stasiu 2017-02-20 17:03
Żyj tak jakby każdy dzien miał byc twoim ostatnim Amen !!!
3
Jadzia 2017-02-20 18:00
Stasiu, piękne stwierdzenie i dobra rada dla wszystkich, podkreślam WSZYSTKICH!!!
tygrysek@ 2017-02-20 18:35
Stasiu swiete slowa
turtle 2017-02-20 21:19
Witam Wszystkich. Podziwiam wyobraźnie z wieloma osobami się zgadzam w sprawie wyzysku i mobbingu, jest taki program szef jak szpieg, zapraszam pana Dyrektora żeby skorzystał a dowie się całej prawdy o sobie i całym personelu dozorującym. Bardzo pouczający program. Polecam może czegoś się pan nauczy jak postępować z pracownikami nie ma Nas, nie ma Was droga dyrekcjo.
4
Cwele123 2017-02-21 16:36
Poszedłem dziś na przepustke, żeby zdążyć do lekarza po chorobowe, ba dum, tsss, chu.je niemyte cwe.le robicie gównoburze o nic, macie prawo do takiej samej ilości dni urlopu co każda inna osoba, a że nie umiecie sie z tym zorganizować to juz wasza sprawa. Pozdrawiam zawistną zmianę C i z całego serca ch.uj wam w du.pe. tak samo co mają znajomości do chorobowego? Zwolnienia nie daje mistrz tylko lekarz więc nie rozumiem waszego bólu dupy. Czepcie się roboty a nie tylko płoty wam w głowie i obserwowanie kto kiedy drapie się po dupie. Nie macie własnego życia albo jest tak nudne że musicie zająć się czyimś?
1
H...j Ci w D...pe Frajerze 2017-02-21 17:26
Wiesz Co gosciu idz się lepiej wysrac bo widze że piepszysz od rzeczy kogo jak kogo ale Takie Osioła jak ty najbardziej to zabolało ja wiem że prawda koli w oczy musi kolic a szczególnie takich Kombinatorów którym się nie chce robic tylko żebys sie nie zesrał z tej podnięty tym zwolnieniem Ciemniaku hehehe
Bronka 2017-02-21 18:11
Ty ,,osiole,, wróć się lepiej do podstawówki bo uczą tam czegoś takiego jak odmiana przez przypadki anaalfabeto jeden
Aras 2017-02-21 18:44
Ludzie co to za szopka z tą wizytą? Dajcie spokój czegoś takiego jeszcze nie grali
S........laj Ty stara Czarownico 2017-02-21 19:26
Bronka idz krowy doic przy okazji Byku jaja pokołysz może Ci ulży hehehe
Franek Kimono 2017-02-21 19:29
Szopka potrwa jeszcze do piątku z tego wymyslają to się chce smiac Można kabaret nakręcic
Bronka 2017-02-21 19:46
Tee kolorowy jasiu juz się tak nie produkuj a jaja sobie sam pokołysz bo tylko to ci pozostało
Zostaw swoją opinię o Lear Corporation Poland II - Jarosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II