brak logo

P.I.B. SUCHOCKI

Chwaszczyno

Opinie o P.I.B. SUCHOCKI

karol 2015-06-04 12:31
Witam pracuje w tej firmie 2 lata niby z 40 letnim stażem działalności ale to firma "DZIAD" na wszystko żałowane koparki cieknące olejem, doprosić się o co kol wiek to dramat i aż uszy więdną od darcia mordy Romana Suchockiego który twierdzi że wszystko jest ok a pracownicy wymyślają. Chłopie tak dalej będziesz to prowadził to z ręką w nocniku zostaniesz już teraz ludzie chcą odejść za lepszymi pieniądzami bo co to ma być wykwalifikowany monter i stawka 12zł za godzinę operator koparki 14/15 gdzie nic nie robi tylko gwintem do góry se leży temu monterowi podnieś dziadu jeden a nie pchasz tam gzie nie trzeba .

ogólnie słaba bardzo firma gdyby sie zmieniło to może może bym coś miłego napisał ale na dzień dzisiejszy sory ogarnij się człowieku bo nie jesteś arystokrtą i nie zadzieraj nosa bo jeszcze ci go utemperują pozdrawiam szanujących się pracowników.
7
gazownik 2015-08-17 16:25
firma zenada, niby wykwalifikowana kadra a ochlejtusy takie, ze jak nie pijesz z nimi to cie wykoleguja i doloza wszelkich staran by pozbyc sie osoby ktorej nie podoba sie chlanie w pracy. wyplata "pod stołem", na umowie najnizsza krajowa, reszta do koperty. jakby Dziada nie bylo stac...ale wazniejsze by synek mial czym nos pudrowac. ogolnie jak lubisz pic i nie zalezy ci na emeryturze to polecam
6
Robert 2015-08-18 11:28
opinie wyzej sama prawda moge tylko dodac ze delegacje oplacaja sie tylko romkowi on zapewnia obiad i nocleg w najtanszy mozliwy sposub a pracownik jak wraca z takiej delegacji ma w kieszeni o duzo mniej pieniedzy niz jakby codziennie do domu wracal stary to wyzyskiwacz i traktuje pracownikow nie jak tania sile robocza ale jak niewolnikuw nie wspominam juz o podwyrzce ktora jest odkladana w czasie najbardziej jak sie da
4
:) 2015-10-25 09:59
Wszystko prawda żeby nie przydupasy to było by dobrze.Sa brygady na akordy i na godziny.Tylko ciekawe ile Pawelek dostaje doli od metra. :)
1
Wiertacz 2016-04-08 12:01
Szukają, bo podobno ekipa wiertaczy to pijusy
1
rostek 2016-04-24 12:06
łatwo rzucać jest takimi oskarżeniami których tak naprawdę nie jesteś w stanie poprzeć żadnymi argumentami
Błażej Przybylski 2016-12-12 15:11
Skandal
W relacji z klientem totalny brak kultury oraz rzetelności.
Nie wywiązują sie z umów.
Po prostu bydło rodem z głebokiej komuny
1
Błażej Przybylski 2016-12-12 15:26
otóż nie są to ,,łatwe oskatżenia,nie poparte dowodami".....nie jestem pracownikiem i jedyna relacje jaką mam z tym dziadostwem to relacja wynikająca z awantury o nierealizowanie robót zgodnie z umową......
Nie wiem jakim cudem ta granda istnieje...ludzie omijajcie to tatałajswo szerokim łukiem
1
Błażej Przybylski 2016-12-12 15:26
otóż nie są to ,,łatwe oskatżenia,nie poparte dowodami".....nie jestem pracownikiem i jedyna relacje jaką mam z tym dziadostwem to relacja wynikająca z awantury o nierealizowanie robót zgodnie z umową......
Nie wiem jakim cudem ta granda istnieje...ludzie omijajcie to tatałajswo szerokim łukiem
2
znający problem 2017-01-12 00:18
firma jak każda inna współpracująca z Polską Spółką Gazownictwa. Śmiesznymi nie są wykonawcy gazociagów i projektanci tylko inwestor , który organizuje przetargi uzyskując ceny dampingowe.
Czy inwestor akceptując beznadziejnie niskie ceny nie jest świadom faktu, zmuszania wykonawców do przestępstw. Odpowiedź, że uczestnik przetargu nie musi brać udziału w przetargu nie jest sposobem na rozwiązanie istniejącego od lat problemu. Wszyscy chcą pracować i zarabiać sensowne pieniądze. Nie ma się co dziwić, że brak środków na odtworzenie majątku produkcyjnego, remonty, wynagradzanie pod stołem, brak odpowiednich warunków socjalnych wprowadza nerwowość wśród właścicieli odpowiadających własnym majątkiem za niepowodzenia. W wyniku stosowania kryterium najniższych cen na przetargach w całej gospodarce , szerzyć się będzie wśród wykonawców małych i średnich firm dziadostwo i przestępczość gospodarcza. Pracownicy powinni starać się również zrozumieć problemy przedsiębiorstwa. Ich dobra jakościowo i terminowo wykonywana praca może w jakimś stopniu poprawiać istniejące warunki, ale na pewno nie rozwiąże ogólnokrajowego problemu przetargowego.
1
Zostaw swoją opinię o P.I.B. SUCHOCKI - Chwaszczyno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.I.B. SUCHOCKI