brak logo

Wektor

Głosków

Opinie o Wektor

anonim 2011-04-05 19:16
1. Wysoki poziom technologiczny. Sporo się tu nauczyłem. 2. Zapieprz. Liczą się kilogramy konstrukcji. w jak najkrótszym czasie. 3. Sprężaj się bo okażesz się ZA MAŁO WYDAJNY (dostaniesz jednak szansę na poprawę) 4. Zapomnij o rysunkach technicznych ze szkoły - jak najmniej wymiarów uwag. To wszystko zajmuje czas... 5. Szef produkcji to cham. Przygotuj się na częste spięcia. Generalnie - mam mieszane uczucia.
3
Nik 2 2012-07-29 12:58
też tu pracowałem Właściciel firmy OK . Nadzór j.w brak negatywnych słów aby określić jego zachowanie.
nick3 2014-03-18 19:28
szkoda że jeden nieobliczalny cham psuje opinie firmie , a do tego człowiek bardzo mało przydatny , bałaganiarz .Chyba własciciel firmy nie jest w stanie lub nie chce wiedzieć o wszystkim co dzieje się w jego firmie,trudno.rt3g
1
przyszły pracownik 2014-08-27 14:55
czy piszecie o firmie WEKTOR z siedzibą w Głoskowie w mazowieckim?
lipa 2015-07-27 19:54
lipa ogolnie 10 pln
2
jh 2016-05-15 23:26
no to jak nie są płatne praktyki to słabo. Znaczy generalnie wiem że tak jest często, ale wiem, że bywaja też w firmach praktyki płatne i to całkiem nieźle w niektórych przypadkach. A teraz poszukują praconwików na stanowisko Ślusarz/monter maszyn i urządzeń.
jan 2017-06-15 23:03
czy warto isc do tej firmy na praktyki i czy cos placa za te praktyki? czy mozna sie czegos nauczyc?
Natalia 2017-07-30 15:55
@jan a firma zaproponowała Ci praktyki? Każde praktyki to nowe doświadczenie i rozwój kompetencji - nie tylko tych praktycznych, ale i miękkich, które też są ważne w pracy. Każde nowe miejsce pracy pozwala na naukę asymilacji w określonym i nowym dla nas środowisku.
Zostaw swoją opinię o Wektor - Głosków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wektor