brak logo

Logart Personnel Consulting

Warszawa

Opinie o Logart Personnel Consulting

pablo 2014-03-11 18:23
Agencja działa bardzo chaotycznie, przekłada terminy pracy z dnia na dzień, obiecuje więcej niż w rzeczywistości oferuje.
5
legion 2015-03-10 20:46
Wyzysk w biały dzień, zatrudniają spawaczy za 12 zł brutto ,(9,60 netto) nie płacą dodatków za noce ,soboty i niedziele....
4
paweł 2015-06-09 13:26
Czy był ktoś z tej firmy za granicą i na jakim pracował stanowisku ? chodzi mi o zawody związane z produkcją.
IGOR 2016-05-31 19:09
Ja pracuje w matras i sobie chwalę współpracę z tą agencja - IGOR
feel me 2016-09-23 15:55
Hej, a jaka aktualnie panuje atmosfera u nich? Dzięki
Joanna 2017-02-28 09:55
Dwa dni temu ruszyła rekrutacja na stanowisko Key Account Manager (multimodal services). Firma Logart Personnel Consulting oferuje nawet do 12 tys. brutto podstawy. Pracujesz na tym stanowisku? Podziel się wrażeniami z codziennej pracy!
Zofia 2017-04-13 17:39
Pracowałam już przez kilka agencji pracy, aktualnie zakończyłem około 2-letnią współpracę z Logart i mogę przyznać że nie miałam nigdy problemów z wypłatami, komunikacją, dokumentami itp. Jeżeli ktoś szuka pracy w Pruszkowie mogę polecić Logart :]
1
Joanna 2017-04-14 08:41
@Zofia to świetnie, że Twoja współpraca z Logart Personnel Consulting przebiegła pomyślnie. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń. Jak wyglądała komunikacja z firmą? W jakich sytuacjach mogłaś liczyć na ich pomoc?
1
Feliks 2017-06-21 11:13
Logart jak wiem ma bardzo imponującą listę nowych ofert pracy! Można cos dla siebie wybrać a ponieważ to solidna agencja więc chętni powinni być zadowoleni. Wprawdzie opinie na forum są różne ale myślę, że zawsze tak może być, iż jedni chwalą a komuś innemu nie odpowiada!
Zostaw swoją opinię o Logart Personnel Consulting - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logart Personnel Consulting